10 legjobb web hosting cég, amelyet még nem hallottál

Akár üzleti tulajdonos, aki beállítani akarja online jelenlétét, akár magánszemély, aki személyes blog elindítását tervezi, akár az oka is, kutatását meg kell tennie a megfelelő webtárhely-szolgáltatók megtalálásához..


És valóban azt gondolta, hogy a webtárhely kiválasztása nem probléma? Rethink! Különböző esetekben a kis- és közepes méretű csoportok megtartják saját webszerverüket.

Eredmény?

Legtöbbjük egyszerűen kudarcot vall, mert a webszerver fenntartása és karbantartása nagyon költségesnek és időigényesnek bizonyul.

Megoldás? Keresse meg a megfelelő web hosting szolgáltatókat.

Ők fogják kezelni a többit, miközben más fontos feladatokra összpontosít.

hostingpill10 legjobb ismeretlen webtárhely-szolgáltató

 1. WebHostFace
 2. Gyors webtárhely
 3. SSD felhő
 4. Sky Net tárhely
 5. Hostimul
 6. Yourlasthost.com
 7. Host IT Smart
 8. Egy kis narancs
 9. 34sp
 10. LCN

Nézze meg a BlueHost és a HostGator kedvelt elemeit is, mivel eljuttatunk nekünk egy 10 legjobban átgondolt web hosting társaság listáját, amelyről eddig még nem hallottál.!

1. WebHostFace

A WebHostFace 2013 első negyedévében indult, és mintegy 98% -os elégedettséggel rendelkezik. Több mint 4 éve működik egy üzleti webtároló felületén, amely rendkívül megbízható és gazdag szolgáltatást nyújtó web hosting szolgáltatásokat és tapasztalatokat kínál ügyfeleinek.

Képesek olyan szolgáltatásokat nyújtani, amelyeket sok más web hosting társaság nem tud nyújtani; kivételes elégedettség vevővel, gond nélkül, 30 napos pénzvisszafizetési garancia nélkül.

A WebHostFace-ban úgy ítélik meg, hogy minden ügyfelük jogot szerez a legmagasabb szintű szolgáltatások igénybevételére, minden gond nélkül..

Osztott és viszonteladói webhely-szolgáltatási csomagokat biztosítanak SSD-alapú szerverekre, dedikált szerverekre, virtuális magánszerverekre, domain név regisztrálására és kezelésére, valamint első osztályú SSL szolgáltatásokra.

Ismert, hogy extra prémium szolgáltatásokat is kínálnak, mint például a McAfee rosszindulatú programok ellenőrzése és az R1Soft napi biztonsági mentései, amelyek szintén ingyen.

WebHostFace

Látogasson el a HomePage oldalra

2. Gyors Web Host

A Fast Web Host 2008 óta számos vállalkozásnak és magán webhelynek kínál web hosting megoldásokat.

A Fast Web Host a leggyorsabban növekvő webtárhely-társaság közé tartozik, amelynek mintegy 200 000 domainje van, szilárd támogatási rendszere és nagy elismerése a hálózati infrastruktúrának.

Web hosting csomagjaik segítenek a vállalkozásokat és az embereket csúcskategóriás szolgáltatások megszerzésében, és ez szintén a költségek töredékéig terjed.

A webtárhely-hálózatuk teljes mértékben a gyors és megbízható Apache webszerveren alapszik, amelyet kombinálnak a domináns MySQL adatbázis-kiszolgálóval és a Horde e-mail szerverrel.

A kiszolgálót 24–7 felügyeli minden rendellenes tevékenység és a referenciaértékeket folyamatosan végzik. Ez lehetővé teszi számukra, hogy azonnal reagáljanak a rövid távú webes problémákra, a rendszer optimalizálása mellett, azaz a szélessávú hozzáférés karbantartása és fenntartása, költséghatékony és teljes mértékben működőképessége mellett..

Ami elkülöníti őket a blokk többi részétől, az a csodálatos üzemidejük – teljes mértékben elkötelezettek a biztonságos és következetes tárhely beállítás mellett..

Vevői webhelyüket közvetlenül magas színvonalú és korszerű négyprocesszoros kiszolgálók tárolják, és adatközpontjuk teljesen felszerelt 24 * 7 UPS tápellátás-generátorral, 99,9% szerver üzemidőt és 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálva.

FastWebHost.com

Látogasson el a HomePage oldalra

3. SSD felhő

Az SSD Cloud egy felhőszolgáltató, és több felhőalapú szolgáltatást kínál. Székhelye Orlando, Florida. A felhőszolgáltatásokkal az SSD felhő segíti a központi infrastruktúra kezelését és technikai támogatást.

Az SSD felhőt nagy sebesség támogatására tervezték, mindegyik szerver körülbelül 10 koncerttel. A sebességgel az SSD felhő megbízható szolgáltatásokat is kínál, az infrastruktúra 24 órás felügyeletével. A teljes hálózat redundáns szerverekkel, SAN-kkal rendelkezik, hogy magas rendelkezésre állást biztosítsanak az öngyógyító infrastruktúrával.

A tárhely részeként prémium tárhelyet kínál, amely 99,99% -os rendelkezésre állásot garantál. A terveket 24 órás támogatás, jó sávszélesség, e-mail tárhely, ingyenes átvitel és FTP támogatás támogatja. A prémium tárhely már 3,9 dollár / hónap alatt kezdődik.

A rendelkezésre álló egyéb tárolási lehetőségek a felhőtárhely, az önálló menedzsment VPS, a menedzselt VPS, az önálló menedzsment dedikált szerverek, menedzselt dedikált szerverek, viszonteladói tárhely és SEO tárhely. Mindegyikben sokoldalú tervek vannak, és költségvetési szempontból is barátságosak. Ezenkívül minden terv jó sávszélességet, tárolást és rendelkezésre állási garanciát nyújt.

Számos módon érheti el az SSD felhő ügyfélszolgálatát. Ez elérhető e-mailben, jegyekkel és élő csevegéssel. A súgó több útmutatót és útmutatót tartalmaz az érdeklődés különböző témáiról.

A tárhelyszolgáltatásokat ingyenes migráció, ingyenes transzfer, ingyenes SSL-tanúsítványok, ingyenes dedikált IP-cím, ingyenes webhely-készítő sablonokkal és ingyenes e-kereskedelmi bevásárlókocsik kísérik..

SSD felhő

Látogasson el a HomePage oldalra

(Használd ezt a „HOSTINGPILL” kuponkódot, amely 25% -os visszatérő kedvezményt nyújt az összes megosztott / viszonteladói tárhely-tervhez)

4. Sky Net tárhely

A Sky Net Hosting 2004-ben alakult azzal a gondolattal, hogy csúcsminőségű web hosting szolgáltatásokat kínáljon ügyfeleiknek.

Az integritás, amellyel ügyfeleikkel foglalkoznak, különbözteti meg őket. Más cégekkel ellentétben úgy vélik, hogy ügyfeleiknek joguk van ahhoz, hogy tudják, hogyan és hol tárolják és szolgálják webhelyüket, és hová mennek befektetett pénzük.

Minden egyes hostfiókot, akár a webtárhely-tervektől, akár a viszonteladói webhelyről, akár a virtuális szerverektől származik, teljes egészében és 24–7 támogatja a korlátlanul elérhető legjobb adatközpont-folyamatok.

Körülbelül 9 éves tapasztalattal rendelkeznek a több C-osztályú IP tárhely területén. Biztosítanak egy garantált 99,9% -os hálózati és szerver üzemidejű SLA-t egy teljes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Garantálják, hogy az ügyfelek által a műszaki osztályukhoz benyújtott összes kérdést a kérdés kézhezvételétől számított egy órán belül kezelik és megoldják..

Ne lepődj meg, ha a vállalat kevesebb, mint 15 perc alatt válaszol és megoldódik. Emellett napi és heti teljes biztonsági mentési szolgáltatást nyújtanak és teljesítenek minden szerverükhöz tartozó hostfiókhoz.

skynethosting

Látogasson el a HomePage oldalra

5. Hostimul

Még egy új tárhely-platform a Hostimul, amelyet 2017-ben indítottak el. Hostolóplatformként ez számos funkciót kínál. Alapvető szinten a Hostimul megosztott tárhelyet, dedikált tárhelyet és Cloud VPS megoldásokat kínál. A szolgáltatások 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaznak.

A Hostimul 99,9% -os üzemidőt garantál. A kiszolgálók az előző infrastruktúra-architektúrát használják a jó válaszidő fenntartása és jelentős teljesítmény biztosítása érdekében.

A VPS és a dedikált szerverek CloudLinux-ot használnak, amely operációs rendszer célja a stabilabb tárhely biztosítása.

A Hostimul a Litespeed webszervereket használja, amelyek jó teljesítményt, gyorsaságot és biztonságot nyújtanak.

Számos terv érhető el az SSL számára, a spamszűrővel, a napi víruskereséssel és a DDoS védelemmel együtt. A Hostimul automatikus napi adatmentést biztosít. Ennek megbízható és biztonságvezérelt funkciói vannak.

A tervek megfizethetőek, és ár-érték arányt képviselnek. A megosztott tárhely csak 1,76 USD / hónap-tól kezdődik egy 12 hónapos terv esetén. A Hostimul támogatja a Linuxot és a Windows VPS-t is. Az SSD tárolóval ez teljesen konfigurálható. Ez a Container VPS, a Storage VPS és a Cloud VPS támogatását is támogatja.

A Hostimul jó választási lehetőségeket kínál a dedikált tárhelyhez, több CPU-val és tárhellyel. Ez ismét teljesen konfigurálható.

A Hostimul jó ügyfél-támogatási lehetőségeket kínál élő csevegéssel, e-mail támogatással, oktatóvideókkal, GYIK-okkal és dedikált oktatóanyagokkal.

hostimul transzparens

Látogasson el a HomePage oldalra

6. Yourlasthost.com

A Yourlasthost egy viszonylag új tárhely platform, amelyet először 2016 januárjában indítottak. Több szerverük van a különböző helyszíneken, és eddig több mint 7000 szerverrel rendelkeznek, amelyek több mint 50000 tárolt webhelyet támogatnak..

A Yourlasthost webtárhelyet, VPS-t, dedikált szervereket, viszonteladói tárhelyeket és hibrid szervereket biztosít. Szinte 100% -os rendelkezésre állást biztosítanak. Jó hitükkel a Yourlasthost támogatja a Windows, valamint a Linux alapú tárhelyet.

Biztosítják a 24/7/365 támogatást és biztonsági figyelést. Az infrastruktúrát redundáns és azonnali biztonsági mentések fenntartására fejlesztették ki, ezenkívül biztosítja a 100% -os hálózati rendelkezésre állási SLA fenntartását is.

A Yourhosthost napi online biztonsági másolatot készít és ingyenes webhely-migrációs szolgáltatásokat nyújt. 90 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtanak.

A tárhelyszolgáltatások LiteSpeed ​​szervereket használnak a nagy sebesség biztosításához, és ezeket egy jó adatbázis támogatott szolgáltatás, PHP és e-mail tárhely kíséri..

A Yourlasthost átlagosan 30 percet vesz igénybe bármilyen lekérdezésnél. Az ügyfélszolgálat éjjel-nappal elérhető, telefonon, élő csevegőn vagy jegyen keresztül is elérhető.

Ezekkel a funkciókkal a Yourlasthost támogatja az 1-kattintásos telepítést a Softaculous segítségével, több mint 100 alkalmazás eléréséhez. Több biztonsági funkcióval is rendelkeznek, hálózati réteg behatolásérzékelő rendszerrel, szerver keményítéssel és intelligens sávszélesség-irányítással.
yourlasthost

Látogasson el a HomePage oldalra

7. Host IT Smart

Ezt a hosting céget 2012-ben alapította Kartik Mehta, és világszerte több mint 100 000 ügyféllel rendelkezik.

Kínálnak olyan web hosting szolgáltatásokat, mint a Linux tárhely, a WordPress tárhely, a Java tárhely, a Windows tárhely stb., 24 órás beszélgetéssel, valamint telefonos támogatással. Emellett 99,9% -os üzemidőt garantálnak.

Olcsó webtárhely-tervekkel rendelkeznek, mivel az árak megfizethetőek, és 30 napos pénz-visszatérítési garanciát nyújtanak. Ez lehetővé teszi a visszatérítés igénylését a vásárlás 30 napja előtt.

Nem korlátozták a lemezterület-felhasználást, a domainek számát, valamint az e-mail fiókok számát. Ez azt jelenti, hogy a tartalom bármilyen formáját tárolhatja anélkül, hogy aggódnia kellene a lemezterület-fogyasztás miatt.

A Host IT Smart olyan biztonsági eszközöket kínál, mint az e-mail titkosítás, SSL tanúsítványok, SSL biztonságos szerverek, tűzfalvédelem stb. Webhelyük egy blogrészből és a GYIK részből áll..

Host IT Smart

8. Egy kis narancs

A Kis Narancsot 2003 óta mindig is elsőszámú szakértő web hosting társaságnak nevezik, és Atlanta-ban alapították. Ez a cég ismert, hogy valami varázslatosat hoz létre; nyilvánosságra nem hozott, titkos receptük van a kényes webhely-tárhely fejlesztésére.

Mondanom sem kell, hogy teljesen tisztában vannak azzal, hogy miért szükséges egy szakértő internetes házigazda.

További általuk kínált szolgáltatások: megosztott tárhely, üzleti tárhely, felhő VPS, webdesign szolgáltatások, weboldal készítő és klementin kezelt.

Amit a társaság a többi résidő fölé helyezi, az a hiedelme. Egy Kis Narancs nem hisz és nem nyújt semmiféle „korlátlan tervet”, mert úgy érzik, hogy az ügyfelek elvárásainak és követelményeinek való megfelelése költséges fejlesztéseket igényel.

Úgy vélik, hogy az ügyfélnek fizetnie kell a kívánt szolgáltatásért. Valójában logikus!

kicsi narancs

9. 34sp

A 34SP.com egy 2000-ben alapított, az Egyesült Királyságban működő web hosting szolgáltató. Azért jött létre, hogy szem előtt tartja a gondolatot, hogy kitöltse a rést a csúcsminőségű hosting szolgáltatások és az elfogadható árak között..

Az ésszerű árú weboldal-tárhely-tervektől a VPS webtárhelyig, a domain név regisztrációig és a dedikált tárhelyszolgáltatásokig a 34sp minden dolgot kínál Önnek, és ezt szintén zsebbarát áron.

Testreszabott termékeket kínálnak mindenféle webhely-tárolási igényhez.

Különféle választási lehetőségeket kínálnak, amelyek közül választhat, amikor professzionális web hosting szolgáltatásokat keres. A 34sp sebességgel felfedezheti a szolgáltatási lehetőségeket, a dedikált webszerverektől kezdve a megosztott tárhelycsomagokig.

Legfelső osztályú technikai támogató csapatuk a műszaki ismeretek tökéletes összeolvadásának az eredményes munkatársakkal és megbízható menedzsmenttel járó eredménye.

Székhelyük és adatközpontjuk székhelye a Manchester központjában (Anglia) és a London központjában (Anglia) található..

Adatközpontjaikat technikai személyzet töltötte be, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a helyszíni tervezés, mechanizmus, funkciók és karbantartási tevékenységek magas szinten maradnak.

34SP

10. LCN

2000 februárjában alapították, több mint 180 000 elégedett ügyféllel rendelkeznek az Egyesült Királyságban. Az Egyesült Királyságban is van adatközpontja.

A szolgáltatás iránti elkötelezettségük kivételes, ellentétben más olyan web hosting szolgáltatókkal, amelyek lemezterületet, e-mail mezőket és sávszélességet árusítanak.

Az Icn.com-nál ismert, hogy eladják szolgáltatásaikat. Az Icn.com szolgáltatási osztálya olyan képzett és képzett alkalmazottakból áll, akiket maga a cég teljes képzésben részesít, és mélyreható ismeretekkel rendelkezik az ügyfél webtárhelyének minden részében. számla.

Első prioritást adnak a kiszolgálásnak, és erről ismertek. Valójában az Icn.com végrehajtó csapatának tagjai ismertek, hogy közvetlenül válaszolnak az ügyfélszolgálati hívásokra.

Ez tükrözi szolgáltatási válaszuk minőségét és gyorsaságát.

LCN.com

Különlegessé teszik őket az a szándékuk, hogy személyes támogatást nyújtsanak minden ügyfelüknek, és több mint hajlandóak segíteni mindenkit, aki el akarja indítani a projektet, vagy bárki, aki fejlesztési tanácsot akar..

Ez a vezető koncepció, amely sok nagy web hosting cég hiányzik.

Regisztrációs kuponokat is biztosítanak a Hosting Pill olvasói számára. Bármely új felhasználó, aki feliratkozik, 60% kedvezményt kap, ha a „HostingPill” promóciós kódot alkalmazza a pénztárnál..

Web hosting cégek összehasonlítása

Web hosting cégek
Lemez terület
Sávszélesség
Ingyenes domain
Ár
WebHostFace
Közös tárhely
30 GBKorlátlanIGEN$ 0.69 / mo
Gyors webgazda
Értékterv
50 GBKorlátlanIGEN$ 2.95 / mo
SSD felhő
Prémium tárhely
3 GB30 GBIGEN$ 3.9 / mo
Skynet tárhely
USA hosting
2 GB100 GBNEM$ 1.95 / mo
Hostimul
Közös tárhely
5 GBKorlátlan$ 2.07 / mo
Yourlasthost
Közös tárhely
50 GB1500 GB PlatinumIGEN$ 7.95 / mo
Host IT Smart
Közös tárhely
KorlátlanKorlátlanKorlátlan$ 1.5 / mo
Egy kis narancs
Indítási terv
40 GB600 GB-osNEM$ 20.00 / mo
34sp
Professzionális tárhely
5 GBKorlátlanNEM£ 5.95 / mo
LCN
Indítási terv
5 GBKorlátlanNEM$ 2.92 / mo

Következtetés:

Tehát legközelebb, amikor arra gondol, hogy webhelyét tárolja, vagy új szolgáltatóra vált, a fenti tárhelyszolgáltatók megérdemlik a lehetőséget, hogy megkapja vállalkozását. Az alábbiakban tudassa velem, hogy melyikre megy.

Sok szerencsét és boldog fogadást!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map