10 legjobb „weboldalkészítő” Mac-hez (az 1. szám lenyűgöző)

A MacOS a Microsoft Windows után a második leggyakrabban használt operációs rendszer. Ezt kezdetben 2001-ben az Apple Inc. indította el. Az évek során a MacOS-ot finomították és számos frissítést indítottak.


A MacOS felhasználók azonban egyetértenek abban, hogy a dobozból felépülő felhasználói felületek létrehozása kihívást jelentő feladat a MacOS-ban. Tehát, ha teljesen a MacOS-tól függ, hogy elkészíti-e a webhelyét, akkor valószínűleg át kell gondolkodnia.

A MacOS támogatja az alapvető weboldalak készítését, azonban amikor nagyszabású vállalati szintű webhelyekről beszélünk, ehhez valami további szükség lenne.

A MacOS az összes felhasználói felülettel, csúcskategóriás tervezéssel és biztonsággal messze nem egy tökéletes platform webhelyek létrehozására.

Igen, a weboldal-építőkről beszélek. A weboldal-készítők segítenek a vizuális szempontból vonzó webhelyek zökkenőmentes létrehozásában a legkevesebb erőfeszítéssel.

Tudta azonban, hogy vannak kifejezetten dedikált weboldal-készítők a MacOS-hoz is?

A MacOS-ral ilyen weboldalkészítőkkel pihenhet és nagyszerű webhelyet hozhat létre.

Sok tanulmányt végeztem a MacOS webhely-készítői körében, és megtaláltam a tíz legjobb webhely-készítőt a MacOS-hoz. Itt bemutatom ezeknek a lehetőségeknek a részleteit.

hostingpillA 10 legfontosabb weboldal-készítő a MacOS-hoz

 1. Webfolyamat (Kedvenceim)
 2. GoCentral
 3. Mobirise
 4. uCraft
 5. Realmac
 6. Jimdo
 7. Szikra
 8. Pinegrow
 9. Blocsapp
 10. EverWeb

1. Webfolyamat (Kedvenceim)

Webáramlási szalaghirdetés

A Webflow hatékony weboldal-készítő. Ha MacOS-felhasználó és összetett webhelyet szeretne létrehozni, akkor a Webflow jó tulajdonságok listáját nyújtja Önnek.

A Webflow ingyenes tervet is kínál. Az ingyenes csomag alapvető funkciókat biztosít. A Webflow olyan átmeneti környezetet biztosít, amelyben először ellenőrizheti a változásokat, mielőtt élővé válna.

Jellemzők:

A webes folyamat funkciókkal teli, és minden bizonnyal nem egyszerű weboldal-készítő. MacOS-on keresztül a Webflow weboldal-készítő segítségével UI-gazdag és vizuálisan vonzó webhelyeket hozhat létre.

Noha a Webflow teljesen érzékeny felépítésű, rugalmasságot biztosít a kódszerkesztések engedélyezéséhez vagy a szemantikai kód írásához.

A Webflow olyan funkciókat kínál, mint a görgető effektusok, animációk, valamint egy robusztus szerkesztőt, amely testreszabhatja a weboldal egyes alkotóelemeit..

Webfolyamat-szolgáltatások

Ha egy online áruház felépítését tervezi, akkor a Webflow nagyon jól beépíti az online áruház funkcióit.

Tervek és árképzés:

A Webflow segítségével igénybe veheti ingyenes tervét, abban az esetben, ha alapvető webhely-fejlesztési funkciókat keres.

A fizetett terv havonta 16 USD-tól kezdődik, és számos funkcióval rendelkezik.

Webes folyamattervek

A fizetett terveket tökéletesen az e-kereskedelem fejlesztésére tervezték. A Webflow több mint 100 reagáló sablont támogat, és a Google Betűkészleteket, a saját egyéni betűkészleteket, az újrafelhasználható szimbólumokat és a webhely más tervezési funkcióit kínálja..

A webes folyamat előnyei:

 • Funkcióban gazdag MacOS webhely-tervezés
 • Jó ügyfélszolgálat
 • Jó e-kereskedelmi támogatás
 • Támogatja az alapszintű kódszintű testreszabást

A Webflow hátrányai:

 • A kezdők számára a Webflow meredek tanulási görbével rendelkezik

Próbáld ki ingyenesen a Webflow-t

2. GoCentral

GoCentral szalaghirdetés

A GoCentral a GoDaddy népszerű weboldal készítője. Hatalmas vásárlói létszámmal nincs második gondolat, hogy miért került hozzá ez a MacOS webhely-készítők listájához.

A GoCentral kompatibilis a különféle platformokkal, és a GoDaddy nem hagyhatja ki a MacOS-t. A weboldal felépítésének egyszerűsége a GoCentral segítségével nagy megkönnyebbülés a MacOS felhasználók számára.

Jellemzők:

A GoCentral 14 napos ingyenes próbaverziót biztosít, így kipróbálhatja annak tulajdonságait a MacOS számára. A sablonok teljesen mobilra reagálnak és az Apple eszközök különböző felbontásán működnek.

A GoCentral könnyen kezelhető, ugyanolyan jó weboldalakhoz, mint az online boltokhoz.

GoCentral szolgáltatások

A sablon, a témák és a színséma kiválasztása mind a húzás és bukás kérdése. Néhány kattintással testreszabhatja webhelyét.

Terve alapján más GoCentral előnyöket is igénybe vehet, mint például a SEO, a közösségi média integrációja, az e-mail marketing.

Ha online áruház funkciókat keres, akkor a GoCentral rugalmas fizetéssel, egyszerű webhelykezeléssel, konfigurálható szállítással, kedvezményekkel, készletkezeléssel rendelkezik.

Összességében biztosítja az összes alapvető funkciót, amelyek gyorsan segítenek webhelyének fejlesztésében abban az esetben, ha MacOS-t használ.

Tervek és árképzés:

Miközben a GoCentral vonzónak tűnik, mennyire jó a weblapkészítő ára? Először: a GoCentral 4 tervvel rendelkezik.

GoCentral tervek

A legalapvetőbb tervek havi 5,99 USD-tól kezdődnek, és tartalmazzák a webhely-tárhelyet és az SSL-t. Magasabb szintű tervei vannak, amelyek fejlett funkciókat biztosítanak.

Abban az esetben, ha kifejezetten online áruházat szeretne építeni, akkor választhat az online áruház tervét, amely havi 29,99 dollárra kezdődik.

A GoCentral előnyei:

 • Körülbelül 300 témát és sablont támogat
 • Ingyenes próbaverziót biztosít
 • Jó ügyfélszolgálat a beépített tudásbázissal
 • Könnyen használható tervezéshez és weboldal készítéshez

A GoCentral hátrányai:

 • Túl alapvető funkciók a weboldalkészítőben
 • Az online áruházépítési terv drága

Próbálja ki ingyen a GoCentral alkalmazást

3. Mobirise

Mobirise zászló

A Mobirise weboldal készítő egy ingyenes alkalmazás, amelyet a Mobirise fejlesztett ki. Ez egyszerűen használható a drag and drop építő használatához.

A Mobirise támogatja a Windows, az Android és a MacOS rendszert. Nulla kódolási erőfeszítéssel a Mobirise rendkívül egyszerű. Ha további funkciókat szeretne, megvásárolhat kiterjesztéseket.

Jellemzők:

Ez egy offline eszköz egy weboldal felépítéséhez, és tökéletes eszköz a technikai ismeretek nélküli felhasználók számára. A Mobirise kereskedelmi használatra teljesen ingyenes.

A Mobirise több mint 1800 sablon és weboldal blokk kombinációját kínálja. Ez egy könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, és magában foglalja a legújabb technikákat a webhelyek készítéséhez.

Minden blokk testreszabható és nem igényel kódolást. A képcsúszkák, google maps, video háttér, kapcsolatfelvételi űrlapok, a színes témák megváltoztatása ugyanolyan egyszerű.

Mobirise szolgáltatások

A Mobirise mobil menüket, több mint 800 Google betűtípust, retina-készen álló ikonokat, megosztás-gombokat és kiterjedt képgalériát kínál. A Mobirise teljesen érzékeny és segít javítani a rangsorban.

Tervek és árképzés:

Elképesztő tudni, hogy a Mobirise annyi intuitív funkciót kínál, nulla kódolási erőfeszítéssel. Tehát a Mobirise ára drága, hogy oly sok funkciót biztosítson?

Nos, a jó hír az, hogy ennek nagy részét ingyenesen igénybe veheti. Ha jobb témákra van szüksége, akkor prémiumot választhat, és 149 dollárért megvásárolhatja a weboldalkészítő készletet.

Mobirise tervek

Abban az esetben azonban, ha úgy érzi, hogy nem szükséges mindegyik sablon, de egy adott rést keres, akkor választhat az egyik testreszabott tervük közül is.

Választhat az egyik AMP-ről (gyorsított mobil oldalak), 39 dollár áron. Megfizethető árainak köszönhetően ez jó választás a MacOS számára.

A Mobirise előnyei:

 • Ez egy offline eszköz, és ingyenes
 • Könnyen használható, kódolási követelmények nélkül
 • Gazdag választék sablonok és blokkok számára
 • Jó támogatás a kiterjesztésekhez és a testreszabáshoz

Hátrányai Mobirise:

 • A Mobirise nem kezeli a webhelyét és a domain nevet
 • Kevés az ügyfélszolgálat
 • Nem alkalmas e-kereskedelmi webhelyek számára

4. uCraft

uCraft Banner

Az uCraft egy újabb ingyenes weboldal készítő, amely elérhető a MacOS-hoz. Ezenkívül 14 napos ingyenes próbaverziót kínál más prémium csomagokhoz.

Az uCraft egy egyszerűen használható weboldal készítő, amely számos intuitív funkciót kínál. Ez az egyik kulcsa

okok miatt ez megfelelő weboldal-készítő a MacOS-hoz.

Jellemzők:

Az uCraft lehetővé teszi, hogy ingyenesen csatlakozzon a meglévő domainhez. Az ingyenes terv segítségével élvezheti a weboldal-készítő alapvető jellemzőit.

Itt testreszabhatja az alapelemeket, módosíthatja a színsémát, a SEO támogatást és a Google elemzési támogatását.

Az uCraftnak jó sablongyűjteménye van, amelyet be lehet építeni a MacOS-ba, és nincs szükség kódolási erőfeszítésekre. Ez ugyanolyan jó az e-kereskedelem kiépítéséhez.

uCraft szolgáltatások

Az uCraft mobil érzékeny sablonokat biztosít, és segít jobban rangsorolni a Keresést. Hogy kiegészítsük, az uCraft erőteljes integrációs támogatással rendelkezik a tervezéshez, az elemzéshez, a marketinghez és a hasonló funkciókhoz.

Tervek és árképzés:

Az uCraft ingyenes terve miatt az egyik megfizethető weboldal-készítő a MacOS-hoz. Az ingyenes csomag alapvető webhely-készítési képességeket biztosít.

Ha fizetett programokat választ, akkor a terv 10 USD / hó kezdődik. A tervek külön kaphatók egy online áruház felépítéséhez.

uCraft tervek

A fizetett tervekkel együtt egy ingyenes egyéni domain is szerepel.

Az uCraft előnyei:

 • Alapvető ingyenes tervet biztosít
 • Beépített biztonsági funkciók állnak rendelkezésre
 • Könnyen használható és az induláshoz
 • Kiegészítő eszközöket nyújt SEO, marketing számára

Az uCraft hátrányai:

 • Kevesebb sablon, de fokozatosan növekszik
 • Nem alkalmas nagyon összetett weboldal-tervezésre

Próbálja ki az Ucraft alkalmazást ingyen

5. Realmac

Realmac Banner

A Realmac Rapid Weaver 8 dedikált weboldal-készítő a MacOS-hoz. Ez egy hatékony és könnyen használható eszköz a weboldal készítéséhez.

A funkciók tökéletes keverékével a Realmac jó webhely-készítő a MacOS-hoz, a felhasználói felület tervezésének jó keverékével.

Jellemzők:

A Realmac tökéletesen mobil, rugalmasan reagáló weboldal-kialakítást nyújt. A MacOS-on szinte bármit elkészíthet, kódolás nélkül.

A Realmac a témák jó gyűjteményét kínálja a harmadik fél témáival együtt, amelyek szintén rendelkezésre állnak. A Realmac olyan funkciókat tartalmaz, mint például a böngésző kompatibilitása, SEO, kódbevitel, automatikus navigáció és rengeteg egyéb hasznos szolgáltatás.

Realmac szolgáltatások

A Realmac egyik előnye, hogy offline is dolgozhat. A Realmac tökéletes megoldás statikus weboldal és PHP alapú webhelyek felépítésére.

Realmac interfész

Ez teljesen kompatibilis a Mojave legújabb Apple kiadásával. A gyorsszövő több mint 1500 kiegészítőt biztosít.

Tervek és árképzés:

A Realmac számos intuitív funkcióval rendelkezik, és pusztán a MacOS eszközökhöz tartozik. Tehát, ez azt jelenti-e, hogy a Realmac drága??

Nos, ez egy kicsit drága, ha csak egyetlen eszközt használ.

Letöltheti ingyenes próbaverziójukat. Külön tervek érhetők el itt. Fizetnie kell azonban a Rapid weaver számára elérhető licencért.

A licenc legfeljebb 5 Mac-eszközön használható. Ez körülbelül 99 dollárba kerül.

A Realmac előnyei:

 • Jó eszköz a weboldalak készítéséhez MacOS-ban
 • Jó témák és sablonok gyűjteménye
 • Támogatja a több kiegészítőt
 • Offline is működhet

A Realmac hátrányai:

 • Az engedély drága

Töltse le ingyen a Realmac alkalmazást

6. Jimdo

jimdo honlap

A Jimdo egy olyan weboldal-készítő, amely ugyanolyan jól működik a macOS-on is. Erőteljes testreszabási lehetőségei és rugalmassága az, amire szükségünk van.

A Jimdo finom tulajdonságai nem tartalmaznak túl bonyolult lehetőséget, így tökéletesen kipróbálhatja a weboldalkészítőt a MacOS-hoz.

A Jimdo weboldal készítője a tartomány egyik legjobb tagja, és nem okoz túl sok bonyodalmat a felhasználó számára.

Jellemzők:

A Jimdo népszerűbb a jól elkülönített témák és sablonopciók miatt. Alaptervével rendelkezik, amely ingyenes.

Ezzel gyorsan létrehozhat webhelyeket, és rendkívül egyszerűen használható. A szerkesztő korszerűsített és felépített, segít a jobb webhelyek tervezésében.

SEO, szociális médiaintegrációk, e-kereskedelem támogatása, mobilra reagáló tervek, HTTPS biztonság néhány olyan szolgáltatás, amely könnyen elérhető.

Tervek és árképzés:

A Jimdo segítségével ingyenes weblapot készíthet. A fejlettebb szolgáltatások és az e-kereskedelem fejlesztése érdekében azonban igénybe kell vennie az egyik fizetett tervet.jimdo terv

Bármilyen fizetett csomag esetén ingyenes domain kap az első évre. A tárhely a terv részét képezi, ami további előnyt jelent.

A Jimdo előnyei:

 • Könnyen használható és az induláshoz
 • Támogatja az egyszerű szerkesztőt húzással és leejtéssel, valamint a kódolás szerkesztőjét
 • Beépített LogoMaker a márkajelzők tervezéséhez
 • Üzleti lista & Jogi szöveggenerátor a jobb indexeléshez & A GDPR megfelelés
 • Jó tudásbázis / GYIK szakasz

Hátrányai Jimdo:

 • Korlátozott e-kereskedelmi szolgáltatások
 • A sablonok rugalmassága korlátozva van a drag and drop szerkesztő használatakor.
 • Nincs élő chat támogatás

Kezdje el a Jimdo-t

7. Szikra

Sparkle BannerA Sparkle intuitív módon vizuálisan vonzó webhelyeket készíthet, és ez jó választás a MacOS számára. A Sparkle nagy teljesítményű weboldal-készítésre összpontosít.

Noha a Sparkle jó a tervezéshez, a Sparkle használatának megkezdése is könnyű. Ez letölthető és használható. Megint egy offline eszköz.

Jellemzők:

A Sparkle megkönnyíti a weboldal készítését még a kezdők számára is. Jól működik a Mac alkalmazással, és beépített SEO szolgáltatásokat nyújt.

A Sparkle használatával kifejlesztett weboldal gyorsan betöltődik, és a keresőmotorokra van optimalizálva. Jellemzői lehetővé teszik a társadalmi megosztást és harmadik fél általi integrációt az e-kereskedelem weboldalának fejlesztéséhez.

Szikra jellemzői

A Sparkle a Mac készülékekre összpontosít, és tökéletesen jól működik a legújabb MacOS verzióval. Támogatja a legújabb szoftver és hardver funkciókat, például a Dark Mode, az érintősáv.

Tervek és árképzés:

Ingyenesen letöltheti a Sparkle-t, és elkezdi használni az alapvető szolgáltatásait. A fejlettebb funkciókhoz kiválaszthatja az egyik tervét.

Az ingyenes Sparkle verzió támogatja a 3 oldalt és biztosítja a Sparkle márkanevet.

Szikra tervek

Ha további licencekre van szüksége, akkor ezt megkaphatja a támogatással.

A szikra előnyei:

 • Kifejezetten MacOS-hoz tervezték
 • Intuitív sablonok
 • Alapvető webhely-készítési képességeket biztosít

Háttérképek Sparkle:

 • Kevés az ügyfélszolgálat
 • Támogatja az alapvető webhelyek létrehozását

8. Pinegrow

Pinegrow Banner

A Pinegrow egy asztali webhely-készítő, amely széles körű kódszerkesztést tesz lehetővé. Noha ez támogatja a Windowsot, a Linuxot, a Pinegrow a MacOS-t is támogatja.

A Pinegrow olyan eszköz, amely lehetővé teszi optimalizált webhelyek létrehozását, és lehetővé teszi számos intelligens összetevő felhasználását a weboldal tervezésében és létrehozásában.

Jellemzők:

A Pinegrow egy intelligens weboldal-készítő, amely támogatja a webhely létrehozását. Az egyes elemeket szerkesztheti.

A Pinegrow segítségével szerkesztheti a kódot. A Pinegrow könnyen integrálható más weboldal-fejlesztési eszközökhöz.

Fenyőfajta jellemzői

Az ingyenes próbaverzió biztosítja az összes funkciót. A Pinegrow segítségével könnyen szerkesztheti a CSS, SASS, LESS komponenseket.

Tervek és árképzés:

A Pinegrow ingyenes próbaverziót biztosít, ahol a legtöbb szolgáltatás kipróbálható. Ezenkívül 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkezik.

A Pinegrow 3 tervvel rendelkezik, és az alapterv licencenként 49 USD-tól kezdődik.

Pinegrow tervek

1 évig ingyenes frissítéseket kap. Az első év elküldése után folytathatja a jelenlegi verzió használatát, vagy megújíthatja azt, hogy frissítéseket kapjon.

A Pinegrow előnyei:

 • Támogatja a több front-end keretrendszert, például a Bootstrap, az Alapítvány és a WordPress
 • Jó szerkesztési és műszaki tulajdonságok
 • Lényeges szerkesztési szolgáltatások vizuálisan lenyűgöző weboldal létrehozásához
 • A valós idejű előnézet támogatott

Hátrányai Pinegrow:

 • Komplex kezdőknek
 • Nem alkalmas e-kereskedelem kiépítéséhez

9. Blocsapp

Blocks Banner

A Blocs a MacOS számára kizárólagos webhely-készítő. Ez lehetővé teszi vizuálisan vonzó és érzékeny webhelyek létrehozását Mac-eszközéhez.

Kipróbálhatja ingyen. A blokkok nem igényelnek kódolást. Előre meghatározott szakaszokat ad, megkönnyítve a webhelyek felépítését.

Jellemzők:

A Blokkok segítségével könnyen létrehozhat olyan webhelyeket, amelyek vonzó megjelenésűek. Ez beépített támogatást nyújt a tekercsekhez, animációkhoz és vizuális funkciókhoz.

Blokkok jellemzői

Az előre elkészített elrendezés megkönnyíti a Blokkok számára a különféle szakaszok kezelését. Ezt a Bootstrap 4 webdesign keretrendszer hajtja.

Blokkok Főbb jellemzői

A blokkok zökkenőmentesen integrálhatók a CMS-be. Ez offline módban működik, és a webhelytérképet használja a SEO fejlesztéséhez. A Blokkok segítségével korlátlan számú webhelyet építhet korlátozások nélkül.

Tervek és árképzés:

Kipróbálhatja a blokkokat ingyen. Egy Blocs licenc 2 eszközön használható. A Blocks 2 99,99 dollárral vásárolható meg.

Blokkok tervei

A 3. blokk a Bootstrap 4 keretrendszert használja. Ha van érvényes Blocs 2 licence, akkor bármikor frissítheti a Blocs 3-ra.

A Blocks 3 117,99 USD-t is megvásárolható.

A blokkok előnyei:

 • Rugalmas és könnyen használható
 • Kompatibilis a CMS platformokkal
 • Jó ügyfélszolgálat
 • Érzékeny tervezés

Blokkok hátrányai:

 • Drága árképzés
 • Korlátozott szerkesztési szolgáltatások

10. EverWeb

EverWeb szalaghirdetés

Az EverWeb ismét olyan webhely-készítő, amely kiszolgálja a MacOS felhasználóit. Az EverWeb számos intuitív funkcióval rendelkezik, amelyek kifejezetten a MacOS-hoz megfelelnek.

Sok hasznos weboldal-készítő funkcióval ez a MacOS egyik népszerű weboldal-készítője.

Jellemzők:

Ha a szolgáltatásokról beszélünk, akkor az EverWeb számos olyan intuitív funkciót biztosít, amelyeket kifejezetten a MacOS webes tervezői számára terveztek.

EverWeb szolgáltatások

Könnyen létrehozhat egy teljesen rugalmas webhelyet. Az EverWeb beépített blogkészítési lehetőséget biztosít.

Az EverWeb weboldalkészítő segítségével korlátlanul, korlátozások nélkül létrehozhat webhelyeket. Ezzel kombinálható egy jó témagyűjtemény, stock fotók, animációs effektusok, szociális médiaintegráció, beépített SEO.

EverWeb interfész

Az EverWeb ugyanolyan jó ügyfélszolgálattal rendelkezik.

Tervek és árképzés:

Az EverWeb offline módon is használható. Ingyenesen letölthető. Megvásárolhatja az engedélyt az EverWeb teljes funkcionalitásának felfedezéséhez.

A tervekhez 60 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik. Összesen 3 terv van.

EverWeb tervek

A tervek támogatják a fogadást is.

Az EverWeb előnyei:

 • Jó témák és képek gyűjteménye
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Magas biztonsági funkciók
 • Számos intuitív funkció a MacOS-hoz

Az EverWeb hátrányai:

 • Az EverWeb számos funkcióval rendelkezik, azonban drága

Melyik a legjobb Mac weboldal készítő?

Név
Vevőszolgálat
Egyszerű használat
Költség (havonta)
WebFlow★★★★★★★★12–36 USD Látogatási terv
GoCentral★★★★★★★★★★5,99 USD – 29,99 USD Látogatási terv
Mobirise★★★★★★$ 99 Látogatási terv
uCraft★★★★★★★★10 és 39 dollár között Látogatási terv
Realmac★★★★★★★★$ 99 Látogatási terv
Jimdo★★★★★★★4 és 39 dollár között Látogatási terv
Szikra★★★★★★★29 és 199 USD
Pinegrow★★★★★★★49 USD – 149 USD
Blocsapp★★★★★★★★$ 99.99
EverWeb★★★★★★★★79,95 USD – 199,75 USD

Ha valaha azon gondolkodott, hogyan lehet vizuálisan vonzó webhelyeket felépíteni a MacOS-ra, akkor ez egy mítosz.

A MacOS fent említett webhely-készítői minden bizonnyal bizonyítják, hogy a MacOS számára weboldalak tervezése a legkevésbé nehéz.

Itt ismertettem azokat a weboldal-építőket, amelyek kifejezetten a MacOS-ra vonatkoznak, és azokat, amelyek más platformon működnek, a MacOS mellett.

Összességében, ha ki kellett választanom egyet, akkor második gondolatom nélkül a Webflow-t választanám.

A Webflow számos funkcióval rendelkezik, és ennek egyik fő oka ez a jó választás webhelyek MacOS-on történő létrehozására.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map