14 legjobb ingatlanügynök webhely inspirációhoz (válogatott gyűjtemény)

Gondolod, hogy ingatlanügynökként kezdd el karrierdet? Nagyszerű. De ehhez igazán keményen kell dolgoznia, és a semmiből ki kell építenie egy identitást, igaz?


Valójában nincs elképzelésünk arról, hogy túléljük-e ezt az ügynökségi versenyt, vagy sem. Mégis, ha meggondolta magát, folytassa ezt.

De,

akkor tudnia kell, miért van szüksége weboldalra ingatlanügynökként.

Ezenkívül szem előtt kell tartania a marketingre vonatkozó néhány tippet, amelyek segíthetnek Önnek ingatlanügynökként.

Csapatunk felhívta a néhány legjobb ingatlanügynök webhelyet, amelyek ösztönözhetnek Önt.

Nézd meg:

1. Joyce Rey

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Ingatlanügynök

Joyce Rey életének több mint 40 éve foglalkozik ingatlanügynökséggel. Szakterülete a kényelmi és luxusingatlanok, amelyeket webhely diavetítés formájában jelenít meg.

Ez azt jelenti, hogy webhelyének könnyedén ábrázolnia kell a munkáját. Ez lehetővé teszi a zökkenőmentes lecsúszást a webhelyen. Plusz, amikor rákattint a következő oldalra, a neve, a nevét jelzi, hogy az oldal betöltődik, majd elhalványul, amikor az oldal megjelenik.

2. Avantgarde tulajdonságai

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Ingatlanügynök

Ernst és Sophie Karoly 2013-ban indította ezt az ingatlanügyletet, amely minőségi lakóingatlanokat és fényűző ingatlanokat forgalmaz. Partnereik a Christie’s International Real Estate-nek, és ingatlanokat mutatnak be Bécsben és a környező területeken.

A fényűzésre összpontosító munkájuk képei és videói megjelennek a weboldalon, és ez szintén diavetítéssel jár, amely bemutatja mind belső, mind külső kialakításukat..

3. Humbert & Poyet

Ingatlanügynök

2007-ben indult, Humbert & Poyet partnerek ebben az üzletben, és projektjeik a kényelemre és a látványra összpontosítanak. Foglalkoztak a szállodákkal, éttermekkel, kiskereskedelemmel és lakóingatlanokkal.

Weboldalukon megjelenik a projektük neve és egy kép mögött. Ha felfelé vagy lefelé görget, a kép felfelé mozog, helyébe a másik projekt képe lép, és a projekt neve jobbra csúszik, és helyébe a másik lép.

Amint az egérmutatót a jelenleg megjelenített projekthez mozgatja, a kép nagyítani fog és a projektnév betűi közötti távolság.

4. Berdan Real Estate

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Ingatlanügynök

2013-ban az ingatlanügynökségbe került, a Berdan Real Estate csapata több mint 100 millió dollárt értékesített az ingatlanban. A megfelelő tanácsadásra összpontosítanak, és arra készteti ügyfeleiket, hogy megértsék az ingatlanok valós értékét.

Az oldal lefelé görgetésével megjelenik a megjelenített tulajdonságok listája. Nem számít, hogy hol tartózkodik az oldalon, amint a kurzort felfelé mozgatja a felső lap közelében, megjeleníti a sávban rejtett részeket.

5. Jemimah Barnett

Ingatlanügynök

Nagyon lenyűgöző, ha csak az oldalra száll, és minden a megfelelő helyen csúszik. Amikor ellátogat ezen a weboldalon, látni fogja a háttér és a tartalom összekapcsolódását.

Jemimah Barnett ingatlan tanácsadóként vezeti ügyfeleit ingatlanvásárláshoz és befektetéshez.

6. LOFTEC

Ingatlanügynök

Ez a weboldal LOFTEC betűket tartalmaz, amelyek kiugrik a honlapon. A kiválasztott betűre irányítja, vagy csak gördítheti le és láthatja. Ez a hat betű rövidítve: Életmód, Lehetőségek, Fúzió, Technológiák, Expanse és Coldy.

A weboldalnak csak két betűszíne van a tartalomhoz, ám a kialakítás fantasztikusan néz ki. A navigáció simán zajlik, és az érintkező ikon világít az alján.

7. Caever

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Ingatlanügynök

Ennek az ingatlanügynökségnek az a fő célja, hogy szolgáltatást nyújtson a lakóépítési projektek értékesítésével foglalkozó ügynökség területén. A kezdőlap megjeleníti, mit csinálnak, egy háttér videóval együtt, amelyet szintén külön lehet lejátszani.

Ahogy görgetsz le, egy rövid üzenet jelenik meg az összes olyan részről, amelyeket a weboldalukon lefednek, ideértve – projektek, róluk, blogok és elérhetőségek.

8. Villagio Estate

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Villagio

Az ingatlan weboldalának honlapján 4 kép látható az ingatlan elrendezéséről, amely 5 másodpercenként változik. Ahogy görgetsz lefelé, az egyes részek képeket vagy videót jelenítenek meg a környezettel összhangban.

9. Az Altman testvérek

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Az Altman testvérek

Ezt az ingatlanügynöki duót bemutatták a MAXIM, a FOX, a TMZ, a Billboards, az NBC, a Forbes stb. Területén az ingatlanügyben végzett munkájuk során..

Amikor meglátogatják a webhelyüket, egy videó jelenik meg az Altman testvérek arcképe mögött, ami arra készteti, hogy tovább görgessen. Amint lefelé mozog, elindul a tulajdonságok diavetítése, amely vízszintesen görgethető. Ez a duó figyelemre méltó lépést tett a millió dolláros tőzsdei jegyzéssel.

10. A Habibi Csoport

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Ingatlanügynök

Roh Habibi alapítja ezt a „Habibi csoport” elnevezésű ingatlanügynökséget. Szakterületük a gazdag ingatlanok viszonteladása a San Francisco-öböl környékén, a Wine Country, a Tahoe-tó, Orange megye, Manhattan és Hawaii területén..

Roh Habibi útmutatást nyújt ügyfeleinek az ingatlanbefektetésekről, mivel pénzügyi hátterével rendelkezik. A honlapon van egy rövid videó lejátszás a háttérben, amely megjeleníti a tulajdonságokat és a Roh Habibit.

És amikor lecsúszik, lesz egy lista a területekről, ahol ez a csoport szolgál, valamint a műsorok és magazinok listája, ahol bemutatták őket.

11. Jonathan Radford

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Ingatlanügynök

A Jonathan Radford ingatlanszakértő, 28 évesnél idősebb tapasztalattal rendelkezik az ingatlanok eladásában és vásárlásában. Nemzetközi ügyfelekkel rendelkezik, és az 1. helyen szerepelt az angliai Coldwell Banker értékesítési szakembernél.

Csakúgy, mint a legtöbb más ingatlanközvetítői weboldal, ezen a weboldalon is van egy videó, amely a háttérben játszik. Ez a weboldal az itt bemutatott webhelyek fényképeit tartalmazza, és ezekről a webhelyekről rövid videók támogatják.

12. Carman barát

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Ingatlanügynök

Ez a független ingatlancsoport a Chesterben (Egyesült Királyság) lakóingatlanok vételével és eladásával foglalkozik. A honlap tartalmaz címkeresési kritériumokat és egy speciális keresési lehetőséget, amely megmutatja az árazási kritériumokat további specifikációkhoz. Webhelyükön megjelenik a tulajdonságok listája, amikor a „Kattintás felfedezéshez” animációval gördít le.

13. Josh Flagg

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Josh Flagg

Josh Flagg egy amerikai luxus ingatlanügynök, aki hírességekkel is együttműködött, és segít nekik luxus lakóingatlanok megtalálásában. Josh Flagg az elmúlt évtizedben több mint 2 milliárd dolláros ingatlanértékesítést kapott a „Million Dollar Listing – LA” sztárja a Bravo TV-n..

14. A Kézműves csapat

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Ingatlanügynök

Ezt az ingatlanközvetítői csoportot Ryan Serhant indította el, több mint 60 ügynökkel az Egyesült Államok négy városában. A médiában mutatták be őket, például a Business Insider, a Forbes, a The Wall Street Journal stb., Valamint a Bravo TV Million Dollar Clubjában is..

Az ügynökök képei átcsúsznak a honlapon, és ahogy görgetsz le, különböző részek jelennek meg Ryan Serhantról, a közelmúltban elfogyasztott ingatlanokról és társadalmi említéseikről.

Következtetés

Tehát itt vagyunk az internettel kapcsolatos legnépszerűbb ingatlan-webhelyek listájának végén, amely segít elképzelni, hogy hogyan kell megjelennie webhelye. De ne felejtse el, hogy lehet, hogy a legjobb az ingatlan-weboldal kialakítása, de a webhely tartalmának elkészítése az Ön forgalmát is meghatározza.

Mire vársz?

Engedd el!

Indítsa el az ingatlanüzletét egy kreatív weboldal létrehozásával, és ki tudja, hogy lehet, hogy valaha szerepel a Legjobb Ingatlanközvetítői webhelyek listájában.

Tudassa velünk, mely weboldal-kialakítások inspirálták a legjobban, tekintet nélkül a bemutatott listára. Kérem, hagyjon megjegyzést alább.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map