2020 legjobb blogneve-generátor (személyesen tesztelt)

A blognevek a blog alapvető tényezői, mivel döntő szerepet játszik az identitás, a márkajelzés, a közönség számára történő bemutatás, a piaci vonzerő és a SEO (keresőmotor-optimalizálás) meghatározásában.


Noha a blogok sokat foglalkoztak a piacon, és az a személy, amit egy blognevet keres, ugyanabba a kategóriába kell tartoznia, amely a korábban is jelen volt, a működőképes és vonzó blognevet megtalálni a blogjához nehézséget okoz..

Ezenkívül szükségessé válik a pontos és egyedi blognév. Így annak érdekében, hogy megtudja egy ilyen egyedi és egyedülálló blognevet, amely megfelel az ön blogjának, sok bloggenerátor áll rendelkezésre, amelyek megadják az Ön által preferált és fülbemászó blognevet..

Mik a Blognév-generátorok? ?

Ahogy a neve is sugallja, a blognév-generátor egy online blognevet generáló eszköz. Ezek a blognévgenerátorok nagyszerű keresési technikákat használnak a felhasználó által megadott kategória vagy kulcsszó szerint.

A blogneveken kívül azt is arra használják, hogy megkérdezzék, vannak-e azonos domainnevek elérhetőek-e vagy sem. Néhány ilyen blognév-generátor az alábbiakban található.

hostingpillA 2020 legjobb blogneveinek generátora

 1. Névgenerátor
 2. Nameboy
 3. DomainWheel
 4. Domain.com
 5. Lean domain keresés
 6. Panabee
 7. NameStation

1. Névgenerátor:

Névgenerátor

Ez a blognévgenerátor egy kicsi kis csomag, amely megtudja az ideális blognevet. Kiemelkedő az egyedi és barátságos blognév létrehozásában, amelyet a közönség könnyen elkaphat.

Ez a blognévgenerátor nem csak a személyes adatait kéri, hanem az Ön blogaival kapcsolatos kérdéseket is meghatározza igék és melléknevek segítségével. Ezt a leírást akkor használják a blog nevének megtalálására.

A generátor emellett a nevedre és a lakóhelyére vonatkozó információkat is felhasználja. Ha nem akarja megadni ezen információk bármelyikét, akkor csak kattintson a javaslat gombra, hogy néhány példát kapjon a.

Ez a generátor legjobb része, mivel sokféle listája van, amely megfelel az Ön gondolatainak, vagy talán valami, ami nem volt elgondolkodtató.

Tesztelési módszer: A névgenerátor tesztelése:

 • Először el kell mennie a névgenerátor hivatalos webhelyére.

Névgenerátor

 • Itt különféle kategóriákat talál, amelyek az egyes típusokhoz különféle neveket tartalmaznak. Itt ki kell választania a „blognév” kategóriát.

Névgenerátor

 • Ebben a blognév-kategóriában különféle paraméterek vannak megadva, amelyek megítélik a tárgy típusát, a melléknevek és még sok más.

Névgenerátor

 • Ezt követően a blognév kategória megkérdezi a helyes hitelesítő adatokat. Miután megadta ezeket a hitelesítő adatokat, különféle neveket fog javasolni a blogjára.

Névgenerátor

2. Névfiú:

Nameboy

Egy idős blognévgenerátor, de mégis nagyon erős. Keresési képessége meglehetősen kényelmes, praktikus, gyors és nagyon erős. Csak be kell írnia egy kulcsszót, és ott lesz a keresési lista a szavate szerint.

Ha nem tetszik az eredmény, megváltoztathatja és kutathatja. Bármelyik nevet kiválaszthatja a megjelenő listából.

A fülbemászó rész az, hogy amint kiválaszt egy nevet a blogod listájából, kattintson a szó melletti Nézet részletek gombra, és a webhely linkjére kerül, ahol megvásárolhat tárhelyet, valamint regisztrálja a blogját.

Névfi divat

Tesztelési módszer: A Nameboy teszteléséhez:

 • A felhasználóknak hozzáférniük kell a Nameboy hivatalos webhelyéhez.

Név fiú

 • Itt meg kell keresnie a domain névben néhány érvényes kulcsszóval. Ez átirányítja Önt egy friss weboldalra, amely tartalmaz néhány megfelelő domain nevet.

Nameboy

3. DomainWheel:

DomainWheel

Ez egy ingyenes eszköz, amely nemcsak a blog nevét vagy a domain nevet, hanem a nevének URL-jét is megtalálja. Csak annyit kell tennie, hogy beírja a nevet megjeleníteni kívánt kulcsszót.

Kattintson a keresés gombra, és megkapja a kiterjesztések szerinti nevek listáját. Számos ajánlás van a beírt szóra, sőt olyan választott szavak is vannak, amelyek megegyeznek vagy rímálnak a kulcsszóhoz.

Itt is regisztrálhat a kiválasztott domain névhez, amelyet a Részletek megtekintése gomb segítségével választott ki.

Tesztelési módszer: A DomainWheel teszteléséhez:

 • A felhasználóknak közvetlenül kell megkeresniük a DomainWheel hivatalos webhelyét.

Domain kerék

 • Ott azonnal megfigyelik a keresési lehetőséget egy helyőrzővel, amely új kulcsszavakat javasol, és alul néhány további kulcsszóval.

domain kerék

 • Adjon hozzá néhány megfelelő blog kulcsszót igényei szerint, és kattintson a „Keresési domain” linkre..

Domain-Wheel

 • Az oldal azonnal bemutatja a blog legjobb domainneveit.

4. Domain.com:

Tartomány

Ez a generátor az egyik leggyakrabban használt és a tartománynév-generátor számára választott. Ez segít megtalálni a lehető legjobb domainnevet vagy blognevet a regisztráció költségeivel.

Miután megadta a keresni kívánt kulcsszót, ennek megfelelően egy .com típusú domain nevet talál.

Ha nem tud valami ilyesmit megkeresni, akkor másik váltható névre vált. Miután eldöntötte a blog címét, folytathatja a regisztrációt.

Tesztelési módszer: A domain teszteléséhez:

 • Blog domain névéhez hozzá kell adnia egy egyedi nevet a blogjához, amely nem hasonlít egyetlen weboldalra sem.

Domain.com

 • Ha ugyanazon weboldal nevére van szüksége, akkor több felső szintű domain nevet is választhat, például .net, .in, .org és még sok más..

Domain.com

 • Ezt követően a felhasználóknak meg kell vásárolniuk ugyanazt a legfelső szintű domaint a „Kosárba adás” lehetőségnél, majd ennek megfelelően folytatniuk kell a fizetési folyamatot.

5. Lean domain keresés:

Lean domain keresés

Ez a blognévgenerátor állítólag egy egyszerű és felhasználóbarát eszköz. Meglepő tény, hogy az Automatic nevű cég vezette, és a „WordPress” a hős.

Könnyen megkeresheti a nevének típusát, ha beírja azokat a szűrőket, amelyek kezdődik vagy befejeződik a megadott kulcsszóval. Ezenkívül tartalmaz néhány rendezési technikát, amelyek segítenek kiválasztani a blog megfelelő nevét.

Tesztelési módszer: A Lean Domain Search teszteléséhez:

 • A felhasználóknak böngészőjükön kell keresniük a Lean Domain Search szolgáltatást.

Lean domain keresés

 • A kezdőlap elérése után meg kell keresnie a kifejezetten a kívánt domain domain nevet.

Lean domain keresés

 • Az oldal egy új oldalra irányítja, ahol fantasztikus domain nevet talál a blog céljára.

Lean domain keresés

6. Panabee:

Panabee

Vonzó és érdekes módon megtervezett eszköz kiváló sebességet és egyszerűséget biztosít a névjavaslatokhoz. Azt állítják, hogy az egyik legnépszerűbb domain név generáló eszköz.

Két vagy több szó egyesítésének fogalmát használja, majd a kapcsolódó keresésre, például a kifejezések visszafordítására vagy cseréjére..

A piacon annyira elérhetővé teszi azt a funkciót, hogy ellenőrizheti a kiválasztott nevet, ha elérhető-e különböző közösségi média helyeken..

Tesztelési módszer: A Panabee teszteléséhez:

 • A felhasználóknak meg kell nyitniuk a Panabee hivatalos webhelyét. Ott egyszerűen két szót kell beírniuk, amelyeket domain névként akarnak.

Panabee

 • A felhasználókat egy új oldalra irányítják, ahol betekintést kapnak a rendelkezésre álló nevek közül néhányban a két írásbeli kulcsszóval.

Panabee

 • Itt ki kell választaniuk a szív ikont, hogy ellenőrizhessék és megtudják, elérhetőek-e a blog domain névhez.
 • Az oldal szükség esetén átirányítja a GoDaddy webhelyre a domain elérhetősége érdekében.

Hajrá apu

7. NameStation:

NameStation

Egy másik jól ismert blognévgenerátor a névállomás. Ezenkívül néhány egészséges névjavaslatot is generál a blogodhoz, de nagyon sok rendelkezésre állással rendelkezik, ezért nem ajánlott.

Amint beírja a kulcsszót a generátoron, néhány véletlenszerű szót tartalmaz. A megjelenő lista főként azt a kulcsszót tartalmazza, amelyet megadott, összekeverve más szavakkal, amelyek a használt névhez társulnak.

Ennek az eszköznek csak egy vonzó tulajdonsága van, és ez a verseny szakasz. Ebben a szakaszban a felhasználók megengedhetik, hogy versenyt hozzanak létre a blogok nevére, javaslataként más felhasználók számára.

Tesztelési módszer: A NameStation teszteléséhez:

 • A felhasználóknak be kell írniuk a kívánt kulcsszót a domain domain névhez.

Név állomás

 • Ezután a NameStation bemutatja a legjobb blogtartó domainneveket a kulcsszavai szerint.

Név állomás

Következtetés:

Gondolatos lehet egy blognévre gondolkodni. Mivel sok tényezőre számíthat, és sok kutatásra van szükség annak megállapításához, hogy egyedi-e vagy sem.

Így egy blognév-generátor szavak, mint egy segítő kéz, a lehető legjobb javaslatok listáját nyújtja Önnek, amelyből kiválaszthatja a szavát anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy az irreleváns vagy alkalmatlan az Ön számára..

Ne felejtsen el választani egy blognevet is az Ön igényei szerint. Például, ha SEO-ként hoz létre blogot, ne felejtsen el használni olyan nevet, amely könnyen használható a kereséshez.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map