23 legjobb SEO eszköz a webhely-marketing fokozására 2020-ban

A jó keresőmotor-optimalizálás (SEO) minden.


Mert ha azt akarja, hogy az emberek látják az Ön webhelyét, vásároljon termékeket az üzletéből, vagy olvassa el tartalmát – akkor azt akarja, hogy az emberek a keresőmotorokon keresztül találják meg webhelyét.

Oké, ezt valószínűleg tudod. De:

Kíváncsi lehet, miért kell tudnod a SEO eszközöket – nem olyan egyszerű, mint a Google keresése, és biztos, hogy bizonyos szavakat használ, amelyek valószínűleg kereséseket hoznak?

A kulcsszavak használata részét képezi, ám ez az egész történetet tekintve FAR.

Nagyon sok technológia vonatkozik a keresőmotorok webhelyek rendezésére és rangsorolására. Nagyon lehetséges, hogy webhelyét magasabb rangsorolja a keresési eredmények között, de különféle dolgokon kell élnie.

Szerencsére rengeteg szoftver van a SEO kezelésére. Ezek között nagyon sok a választék – néhány egyszerű ingyenes SEO eszköz, amely segít a kulcsszavak felkutatásában.

Mások összetett és drágább szoftvertermékek, amelyekben egy csomó SEO eszköz található.

Ebben az áttekintésben áttekintem a 23 legjobb SEO eszközt a webhelyed nyomon követésére és ellenőrzésére (de természetesen néhányan még sokkal többet tesznek).

Megismerjük a szoftver / cég lényegét, aztán a szolgáltatásokat, és belefoglalok az ártartományba. Mivel ez egy hosszú lista, érti, hogy nem tudok mindent lefedni … de az alapvető dolgok ott vannak!

A lista első néhány elemét követően rájössz, hogy a szolgáltatások nagy része azonos vagy átfedésben van.

Emiatt meglehetősen korán abbahagyom a magyarázatokat, hogy mindenki energiát takarítson meg.

hostingpillLegjobb SEO eszközök a webhely-marketing fokozására 2020-ban

 1. CognitiveSEO
 2. Hollós szerszámok
 3. BAVOKO
 4. SEOptimer
 5. SEO webhely-ellenőrzés
 6. SEO PowerSuite
 7. Mangools
 8. Keywordtool.io
 9. SmallSEOTools.com
 10. Pénz Robot benyújtó

Kész? Gyerünk:

1. CognitiveSEO

cognitiveSEO

Ó, remek, okosan hangzó név!

A CognitiveSEO 2009-2010-ben indult, és hivatalosan is 2011-ben lépett életbe. Azóta a cég növekedett felhasználói, csapattagjai és funkciói között..

A CognitiveSEO büszke az általa kínált szolgáltatásokra, és rendszeresen dob be újakat.

cognitiveseo

Tehát röviden – mi az eszköz használata?

A CognitiveSEO egy olyan eszközkészlet, amelynek célja a webhelyek jobb rangsorolása és figyelemmel kísérése. A CognitiveSEO sok betekintést és digitális marketingstratégiai elemzést nyújt.

Egy csomó dolgot csinál egyszerre – a legjobb, ha a CognitiveSEO-ra multitoolként gondolkodunk. Itt van néhány fontos jellemző:

Jellemzők:

 • Webhely-ellenőrzés: ez az eszköz átfésül a webhelyén, és tudatja Önnel az összes olyan problémával, amelyet webhelye okozhat, amely befolyásolhatja a forgalmat.
 • A CognitiveSEO backlink elemzése összesíti a megbízható adatbázisokból származó adatokat, majd nagyszerű backlink lehetőségeket kínál Önnek..
 • A Google Penguin legújabb fejlesztései sok helyet foglaltak el a webhelyek keresési rangsorában. A CognitiveSEO azonban kínál egy Google Penguin Recovery eszközt, amely lehetővé teszi, hogy megtudja, miért büntették Önt, és gyorsan eltávolítsa a problémákat.
 • A Rank Tracker eszköz valószínűleg valaki ismeri – alapvetően lehetővé teszi a kulcsszó rangsorolásának nyomon követését. DE, mélyebb, mint az átlag. Különösen specifikus információkat adhat a követett kulcsszavakról város, ország, nyelv, stb. Szerint.
 • A CognitiveSEO digitális marketing jelentései az Ön digitális marketing stratégiájához igazodnak.
 • A SEO irányítópult egyedülálló, mivel nagymértékben testreszabható, és a TÉRKÉP mutatót a kívánt módon tudja megjeleníteni.
 • A nagyszerű tartalom láthatósági eszközök lehetővé teszik, hogy megnézze a piac közösségi média tevékenységeit, így megtalálhatja a versenytársak stratégiáit, és felülmúlhatja őket..

A CognitiveSEO ártartománya nagyon egyszerű:

Fizethet a Starter vagy az Business csomagért. Az induló csomag 129,99 USD-t havonta fizet, de átlagosan havi 89 USD-t tesz ki, ha inkább évente fizet..

Az üzleti szint meghatározása szokásos, és több funkcióval rendelkezik, mint a kezdő terv. A Starternek rengeteg funkciója van, ne tévesszen meg, de az Business Tier szintjei jelentősen megemelkednek.

Összességében a CognitiveSEO valóban kiemelkedő SEO multifunkcionális eszközként szolgál, rengeteg funkcióval!

2. Hollószerszámok

Hollós szerszámok

A Raven Tools egy nagyon sikeres SEO cég.

Webhelye szerint több ezer ügynökség és szabadúszó használja azt. És az egyik legjelentősebb?

fúrószerszámok

Thomson Reuters, a világhírű Reuters hírcsoportot magában foglaló cég. Tehát ez egy nagyon nagy ügyfél!

A Raven Tools most nagyon hasonlít a CognitiveSEO-hoz, mivel elsősorban több eszköz: egy mindent egyben tartalmazó SEO csomag.

Íme néhány a Raven Tools által kínált szolgáltatások kiemelése:

Jellemzők:

 • A Raven Tools lehetővé teszi, hogy marketing jelentéseket készítsen tonna különféle forrás és tonna különféle elem alapján. A weboldal elemzésétől a közösségi média jelentéseiig alapvetően ezeket használhatja bármi megnézésére.
 • A versenytárs kutatási eszközében valójában egy csomó eszköz / szolgáltatás található önmagában. Vannak olyan eszközök, amelyek segítségével megvizsgálhatják saját webhelyének teljesítményét, megnézhetik a versenyét, és elérhetik a Domain Research Central szolgáltatást.
 • Helyszíni ellenőrző eszköz, kényelmesen egyetlen műszerfalba rendezve, amely 6 különféle típusú problémát jelent.
 • Keresőmotorok rangsorának követése (SERP), a kulcsszó rangsorának ellenőrzése és a backlink ellenőrzése.
 • Link Spy: lehetővé teszi a jó linkek megtalálását a fókuszkulcsszavakban szereplő webhelyek rangsorolása alapján, és felülmúlhatja a versenytársak backlink játékát.

A Raven Tools árai a havi 79 dollártól a havi 399 dollárig terjednek, a NÉGY szintek felett. Ráadásul van egy egyedi tervezésű vállalati terv – tehát rengeteg lehetőség közül választhat!

Ez akkor van, ha évente fizet. Havonta fizetett, a tervek havi 109 és 479 dollár között mozognak.

Összességében a Raven Tools egy nagyszerű all-in-one SEO auditor és riporter. Felhasználóbarát és szinte mindent megtesz.

Próbálja ki a Raven Tools eszközt

3. BAVOKO

bavoko

Eddig sokat beszélt a többfunkciós eszközökről. Nos, fogja meg magát:

Mivel a Bavoko egy újabb all-in-one SEO eszköz. De tudod, mi különbözteti meg Bavokót??

Ez:

bavoko wordpress plugin

A Bavoko egy WordPress bővítmény!

Ez azt jelenti, hogy ez egy nagyszerű eszköz, különösen a WordPress webhelyek számára, és zökkenőmentesen integrálható a WordPress menedzsmentjébe.

Itt van néhány, amit Bavoko csinál:

Jellemzők:

 • A Tartalomoptimalizáló eszközök lehetővé teszik az oldalak és a hozzászólások optimalizálását. Az eszközöket a WordPress szerkesztő minden hozzászólásának tetejére csatolták.
 • Kulcsszókeresés akár 25 000 kulcsszóhoz a Google Search Console segítségével. A Bavoko sok adatot és betekintést nyújt a kulcsszavakhoz.
 • Az integrált on-line bejáró gyors (és részletes) jelentést nyújt a tartalomról, gyors szerkesztéseket végezhet a meta címekben és leírásokban stb.
 • Backlink elemzés és egy elutasító eszköz a spam linkek eltávolításához.
 • A Bavoko valóban részletes oldalsebesség-elemzést kínál, ami nagyszerű, mert webhelyének sebessége növeli a keresési rangsorot (és a látogatók számára kellemesebb).

Valószínűleg azon tűnődsz, vajon mennyi ez az egész? Nos, szerencsére a Bavoko az egyik elérhető árú SEO eszközkészlet.

Pontosabban, az első terv INGYENES! Még ha korlátozottak is, az ingyenes SEO eszközökről mindig jó tudni.

A fizetett terveknek elegendő funkciója van ahhoz, hogy valóban eszközkészletnek lehessen tekinteni, és ezek a havi 19,99 USD-tól (Professional) 99,99 USD-ig (Business) terjednek. És természetesen vannak vállalati lehetőségek az egyedi árképzéssel is!

Összességében a Bavoko sokoldalú eszköz, de a kisebb oldalán helyezkedik el, és különösen a WordPress webhelyekre irányul.

Próbálja ki az ingyenes Bavoko eszközt

4. SEOptimer

SEOptimer

A SEOptimernek nagyon jó származási története van:

Eredetileg csak egy oldal-ellenőrzési eszköz volt 2012-ben, és az egyik legnépszerűbb INGYENES ellenőrzési eszköz lett az interneten.

Most a SEOptimernek sokkal több funkciója van, de alapvetően az ellenőrzésekről szól – sőt, azok milliói álltak elő.

SEO optimalizáló

Tehát, amint mondtam, a SEOptimer alapvetően továbbra is ellenőrzési eszköz. Íme, amit kínál:

Jellemzők:

 • A White Label SEO Audit eszköz a SEOptimer legfontosabb jellemzője. Ez lényegében lehetővé teszi a White Label SEO auditok generálását. Egyszerűen írtak, elegánsaknak tűnnek, és csak feltöltenie kell a cég / ügynökség logóját és adatait – így márkás jelentéseket szállíthat ügyfeleinek.
 • A Fehér Címke ellenőrzése alapvetően minden lényeges ellenőrzését elvégzi, és megjelenésében is testreszabható. Választhat színeket, sablonokat, különböző nyelveket stb.
 • Beágyazható ellenőrző eszköz: ez lehetővé teszi egy egyszerű ellenőrzési űrlap beágyazását a webhelyére. A beágyazási eszközt minden mains CMS-en és weboldal-készítőn használják, és ez elég egyszerű. Akkor a látogatóknak csak rá kell kattintaniuk, és fel kell rúgniuk – gyors ellenőrzést kell végezniük.
 • A beágyazható ellenőrző eszköz azt is lehetővé teszi, hogy az ügyfeleknek köszönöm e-mailt küldjön, amely tartalmazza az általuk PDF formátumban kapott ellenőrzést. Plusz egyedi üzenetek, valamint a cég emblémája és esztétikája.
 • A SEO bejáró különösen egyszerű (olvasható: olvasható és felhasználóbarát) jelentést nyújt a webhelye minden oldalán felmerülő problémáról. A problémák valós időben jelennek meg, amikor a feltérképezés folyamatban van az Ön webhelyén, ha érdekel, ha gyorsan látja őket.

Lehet, hogy észrevetted, hogy a SEOptimer népszerű INGYENES ellenőrző eszköz volt.

Nos, a helyzet az, hogy régen volt. Manapság ingyenes próbaidőszakot kap 14 napig, de valójában nem ingyenes.

A tényleges árkategória három szintre oszlik: havonta 19, 29 és 59 dollár.

Mindegyik rétegnek különbözõ tulajdonságai vannak: elsõsorban az elsõ szint egyszerû, és lehetõvé teszi több anyag kezelését. A második és a harmadik szint alapvetően a fehér címkét és a beágyazó eszközöket adja meg (fentebb említett).

A SEOptimer lényege, hogy a hangsúly a legegyszerűbb oldalán helyezkedik el, de még mindig rengeteg funkcióval rendelkezik. Nagyszerű eszköz tömeges jelentések készítéséhez, valamint nagyszámú ügyfél vagy potenciális ügyfél ellenőrzéséhez.

Nem is említve, hogy csak a saját webhelyek gondozásáért felel meg!

5. SEO webhely-ellenőrzés

SEO webhely-ellenőrzés

A SEO Site Checkup egy nagyon egyszerű társaság, nagyon világos háttérrel.

Ez egy csomó SEO szakember, akik megkíséreltek egyszerű SEO-eszközkészletet készíteni a webhely keresőmotorjainak rangsorolására..

Tehát alapvetően a SEO Site Checkup egy olyan eszközcsomag, amely a SEO kezelésének egyszerűsítésére irányul, elsősorban megfigyelő és jelentési eszközként.

Röviden: gondolj a névre – ez egy SEO ellenőrző. Könnyen!

Íme néhány kiemelt esemény:

Jellemzők:

 • Nagyon sok INGYENES SEO eszköz van, bár kissé egyszerű.
 • A SEO webhely-ellenőrzés gyors, könnyen szerkeszthető, fehér címkével ellátott SEO jelentésekkel is rendelkezik.
 • A SEO jelentések nagyon egyszerűen vannak megírva, és nagyon világos ajánlásokat tartalmaznak bizonyos problémák megoldására.
 • Side-by-side SEO összehasonlítás akár 5 versenyző számára.
 • A korlátlan elemzés és a 30 vagy több változón alapuló automatikus megfigyelés megmutatja, hogyan változik az általános SEO pontszáma.
 • A legalapvetőbb eszközök, mint például a linkek ellenőrzése, a régiók figyelésének képessége, a webhely sebességének figyelése stb.

A SEO webhely-ellenőrzésnek három szintje van: Basic, Webmaster és Professional. Az első réteg legfeljebb 300 SEO elemzési jelentést kap, míg a másik kettő korlátlan jelentést kap.

Minél magasabb a szint, annál több kulcsszót, versenytársat és régiót lehet figyelni.

Évente fizetett árak a havi 22,45 dollártól a havi 71,95 dollárig terjednek. Havi fizetés esetén a tartomány nem olyan eltérő – 24,95 – 79,95 dollár.

Lényege: A SEO webhely-ellenőrzés a különféle eszközök és mélység kombinálására összpontosít a könnyű használat mellett, ami nagyszerű – mivel a sok minden egyben eszköz bonyolulttá válhat a kezdők számára.

Ez tehát egy kicsit az egyszerűbb oldalon, de ennek ellenére meglehetősen erős.

6. SEO PowerSuite

SEO teljesítménykészlet

Kétségtelen, hogy a SEO PowerSuite az egyik legnépszerűbb és elismert SEO eszközkészlet a piacon..

A SEO PowerSuite alapvetően nem különbözik olyan sok más nevektől, amelyek itt szerepelnek. Néhány hatékony SEO eszköz csomagja.

De a SEO PowerSuite különösen ki van alakítva, ahogy mondtam:

SEO PowerSuite

Nyilvánvaló, hogy ezek hatalmas nevek mindenki számára felismerhetők – tehát nem szabad kételkedni a SEO PowerSuite hatékonyságában..

Most, ahogy mondtam, a SEO PowerSuite néhány eszköz egy csomagban. Pontosabban, alapvetően NÉGY fő eszköz, amelyek mindegyike a SEO folyamat más részét képezi:

Egy rangsor-követő, SEO SpyGlass, weboldal-ellenőr és a LinkAssistant.

Valószínűleg már ismered ezek lényegét, de áttekintem néhány kiemelt témát:

Jellemzők:

 • A Rank tracker több mint 300 keresőmotor rangsorolását végzi, és több mint 17 kulcsszó-kutatási eszközzel rendelkezik. Ráadásul a versenytársak rangsorolása és jelentései egyszerűen elérhetők.
 • A SEO SpyGlass alapvetően mélyreható backlink kutatás és büntetésellenes auditok. Több, mint 50 mutató található, oldal-összehasonlítás, a munkák!
 • A webhely-könyvvizsgáló pontosan így néz ki: részletes feltérképezés, amely mindent magában foglal a műszaki kérdésektől a tartalmi kérdésekig.
 • Ugyanígy hangzik a LinkAssistant is: segít a linkek gyors kezelésében és ellenőrzésében, újak megtalálásában, jelentéseket készít a linkek kiépítéséről, stb..
 • Általában véve a SEO PowerSuite nagyon felhasználóbarát.

A SEO PowerSuite három réteggel rendelkezik: ingyenes, profi és vállalati.

Amint kitaláltad, az ingyenes réteg INGYENES! Ez elsősorban az a korlátozás, hogy nem engedheti meg projektek mentését vagy adatok exportálását. Tehát alapvetően elvégezheti a vizsgálatokat és az ellenőrzéseket, de sokat nem tud megtartani.

De ki valójában panaszkodni fog az ingyenes SEO eszközökről?

Mindenesetre, a következő két réteg 299 és 699 dollár.

Tudom, tudom – MI?!

Nos, nem havonta. Az árak a lakosztály teljes éves hozzáférését jelentik, az út során további díjak nélkül. A legtöbb szolgáltatással szemben, kissé összehasonlítható áron, a SEO PowerSuite nem korlátozza az elemzésre kerülő projektek, webhelyek, kulcsszavak vagy linkek számát.

Tehát igaz, hogy bizonyos vállalkozások számára ez kissé meredek lehet. Természetesen hosszú távon kifizetődik, de ha nem engedheti meg magának, hogy megtakarítson azáltal, hogy egyszerre fizet be egyet, akkor jobb, ha egy másik lehetőséggel jár.

DE … ha már hajlandó SEO-csomagot vásárolni egy éves csomaghoz, akkor ezek az árak NAGYON nagyobbak.

A SEO PowerSuite egyértelműen egy erős SEO eszközkészlet, amely hosszú távon valóban nagyon költséghatékony!

7. Mangó

Mangools

Ó, mi figyelemre méltó a Mangools kapcsán?

A név valóban. Ha nem járt a webhelyén, igen, a Mangools valóban Mango-témájú. Olyan mint, mangó + SEO eszközök. móka.

Mindenesetre a Mangools 2014 óta működik, tehát még mindig meglehetősen fiatal, de ebben az időben meglehetősen jól megalapozott..

Itt van, hogy mennyire jól megalapozott:

Mangools

Oké, dang.

Ha elolvassa az utolsó elemet – a SEO PowerSuite-ot -, akkor a Mangools kissé ismerősnek találja magát. A SEO PowerSuite-hez hasonlóan a Mangoolokat az egyszerű emberek és a nagy márkák is használják.

És a Mangools alapvetően öt SEO eszközből áll:

KWFinder (a kulcsszó-kereső számára), SERPChecker, SiteProfiler, SERPWatcher és LinkMiner.

Íme néhány kiemelés:

Jellemzők:

 • A KWFinder igen, kulcsszó-kereső. NAGYON felhasználóbarát, és arra összpontosít, hogy megmondja neked, milyen könnyű / nagyon keresett bizonyos kulcsszavakat kell használni. Ráadásul gyors versenytársak rangsorolása, korábbi adatok a keresési mennyiségre stb.
 • A SERPChecker eltekintve attól, hogy eléggé általános a Google SERP elemző eszköz, és több mint 50 000 helyszínen lokalizált SERP-ket is tartalmaz. Gyors szimulációk és előrejelzések a gazdag kivonatok (például válaszdobozok vagy karusszelek) hatásairól, valamint a versenytársak további rangsorolása.
 • A SiteProfiler szuper hatékony. Még egyszerűbb, mint a legtöbb webhely profilozó, és alapvetően elmondja neked, hogy mit kell tudnia a SEO jogosultságáról minden megadott URL-hez. Ez egy nagyszerű eszköz a gyors betekintéshez arról, hogy mit csinál a versenyed… vagy mit nem.
 • A SERPWatcher ismét nagyon felhasználóbarát, ami nagyszerűbb a bonyolultabb információk kezelésére. Alapvetően lehetővé teszi, hogy megismerje webhelyének ORGANIKUS forgalmi potenciálját.
 • LinkMiner – ezt már megismerheti, de alapvetően erős visszacsatolás-ellenőrző eszköz.
 • Általában véve a Mangools egyik nagy előnye a hozzáférés a hatalmas adatbázisokhoz, valamint az a képesség, hogy sok információt felhasználjon. De a Mangools nagy erővel bír abban, hogy NEM túlságosan bonyolult a bemutatott információkkal kapcsolatban.

Oké, tehát amikor összefoglaltam a SEO PowerSuite-ot, az általános következtetés az volt, hogy hosszú távon költséghatékony, de egy kicsit még egyszerre köhögni kell..

A Mangools ugyanolyan erősségekkel rendelkezik, mint a SEO PowerSuite – tehát ez is egy kissé izmos egyszeri vásárlás?

Igazából, nem!

A Mangoolsnak szintén három szintje van: Basic, Premium és Agency. Sajnos egyikük sem ingyenes.

Ennek ellenére az ártartomány, ha évente fizetik, havonta 29,90 dollár és havonta 79,90 dollár. Havonta fizetve, jelentősen drágább:

A tartomány havi 49 dollár és havi 129 dollár.

Véleményem szerint a funkciók meglehetősen kiegyensúlyozottak a rétegek között – a Mangools Basic nem olyan alapvető, és a legtöbb használó számára rengeteg.

Összegezve: a Mangools egy jól megfizethető all-in-one SEO programcsomag, nagy hangsúlyt fektetve a használhatóságra.

Látogasson el a Mangools oldalra

8. Kulcsszótool.io

Kulcsszóválasztó eszköz

A Keywordtool.io, más néven Kulcsszóválasztó eszköz, az egyik legizgalmasabb tétel itt.

Miért?

Mivel bár sok itt található bejegyzés a drága, minden egyben SEO eszközkészlet variációit tartalmazza, a Kulcsszóválasztó eszköz elég egyszerű szolgáltatás:

Ez egy kulcsszó eszköz.

ÉS INGYENES. De később ezt fogom elérni.

Először is, mennyire megbízható? Először kissé vázlatnak tűnhet, amíg meg nem találja, ki használta:

Keywordtool.io

Oké, nagyon jó hírű. De mit csinál valójában??

A lényeg egyszerű: a kulcsszójáték súlyos javítása. Ahelyett, hogy egy csomó különféle dolgot megkísérelne tenni tisztességesen, a Kulcsszóválasztó eszköz nagyon jól megpróbálja megtenni a kulcsszavakat.

Tehát ne feledje, hogy a Kulcsszóválasztó eszköz kissé koncentráltabb, ha megnézi ezt a kiemelés / funkciók listáját:

Jellemzők:

 • Keresési mennyiség és trendek az idő múlásával.
 • A kulcsszavak versenyszintje.
 • A kattintásonkénti költség becslés / árbecslés a Google Ads kulcsszavai számára.
 • Általánosságban elmondható, hogy a Keywordtool.io gyorsan hasznos eredményeket hoz.
 • Több felhasználói fiók (verziótól függ).
 • A Kulcsszóválasztó eszköz alapjai ismét INGYENESek. Az ingyenes verzió alapvetően az egyszerű keresésekre koncentrál, amelyek sok fókusz kulcsszót és hosszú farok kulcsszavakat generálnak.

Oké, annyira bevallom, hogy ez a szolgáltatáslista kicsit kevésbé lenyűgözőnek tűnik, mint a többi itt szereplő. Fontos dolog azonban, hogy emlékezzünk arra, hogy a keywordtool.io egyszerűen inkább a SEO specifikus aspektusára összpontosít.

Ráadásul elég jó adatok állnak rendelkezésre egyszerűen ingyen. Tehát biztos, hogy a profi verzió nem lesz ennyire drága, igaz?

hm:

Alapvetően három szint létezik: Pro Basic, Pro Plus és Pro Business.

Évente fizetendő, a tartomány 69 havonta 159 dolláronként havonta. Havonta fizetendő, havi 89 dollárról havonta 199 dollárra.

Most nézd, ez egy méltó befektetés az Ön számára?

Ez tényleg a saját üzleti környezetétől függ. Néhány ember számára a multitool-eszközök és a lakosztályok túlterheltek, és nagyrészt a kulcsszavakra összpontosítás jó befektetés.

Másoknak a Kulcsszóválasztó eszköznél a legjobb dolog az ingyenes verzió.

9. SmallSEOTools.com

SmallSEOTools com

Tehát, kíváncsi lehet arra, hogy miről szól a SmallSEOTools.com.

Végül is kicsinek nevezi magát – miért? Mi van ezzel??

A SmallSEOTools.com alapvetõen azon az elképzelésen alapul, hogy sok ember nem fér hozzá prémium SEO eszközökhöz, mivel sokuk túlsúlyban van a funkciók szempontjából és drága.

Tehát a SmallSEOTools.com kiszolgálja az alacsonyabb végfelhasználókat, és kisebb eszközöket is kínál, amelyek továbbra is hasznosak. Ez a hozzáférhetőségre való összpontosítás teszi az egyik legegyedibb SEO szolgáltatást odakint!

SmallSEOTools.com

Szóval hogyan működik? Hogyan használja??

Rendkívül egyszerű. Megy a smallseotools.com webhelyre, majd rákattint a használni kívánt eszközre – ugyanúgy néz ki, mint a fenti képernyőkép.

A SmallSEO eszközöknek sok funkciója van, ezek közül sok kisebb, egyedi eszközök, de itt van az összefoglaló:

Jellemzők:

 • Szöveges kontextus eszközök: ez az eszközkészlet lehetővé teszi, hogy elsősorban a tartalmára nézzen. Ellenőrizze a plágiumot, a nyelvtant, a helyesírást, a nagybetűket a kisbetűkre stb.
 • Képszerkesztő eszközök: fordított képkeresés, átméretezés, kivágás, favicon generálás, videó a GIF beszélgetéshez és még sok más.
 • Kulcsszóválasztó eszközök: amint a képen látta, ez magában foglalja a kulcsszó pozícióját, a kulcsszó sűrűségének ellenőrzését, a verseny elemzését és az alapvető kutatási eszközöket, a hosszú farok kulcsszójavaslatait, a nehézségi ellenőrzőket és még sok másat.
 • Backlink eszközök: alapvető backlink ellenőrző, backlink készítő, link árkalkulátor, törött link ellenőrző, backlink versenytársak stb..
 • Webhelykezelés: SEO pontszám-ellenőrző, Google Pagerank-ellenőrző, oldalsebesség-tesztek, QR-kód-generátorok, WordPress témadetektor, víruskeresések, videó letöltők olyan webhelyekhez, mint az Instagram, a Facebook stb., És még sok más.
 • Webhelykövető eszközök: linkkövetés, szerver állapotának ellenőrzése, Whois keresés, Mozrank ellenőrző, SSL ellenőrző és még sok más.
 • Proxy eszközök, amelyek alapvetően az Ön IP-jére néznek, és napi proxykat biztosítanak.
 • Domain eszközök: domain név életkor ellenőrzője, DNS rekordok, tömeges domain besorolás, domain IP keresések stb.
 • PDF eszközök bármilyen, a PDF-hez kapcsolódó konvertáláshoz vagy szerkesztéshez: __ PDF, PDF to __, vízjelek stb..
 • Egységkonverzió, fejlesztőeszközök, jelszókezelő eszközök, metacímkék eszközök … a lista folytatódik.

Oké, tudom, hogy mit gondolsz: ez egy KIS KERESKEDÉSEK Hatalmas listája.

A földön az fog kerülni?

Nos, itt van néhány jó hír. Ezek mind teljesen INGYENES.

Valójában ez nem olyan meglepő. A Smallseotools.com nem pontosan minden egyben eszköz. Ez nem egy olyan szoftver, amely a különböző eszközöket egyetlen műszerfalba egyesíti.

És néhány olyan eszközt, amelyet egyébként ingyenesen találhat meg online – például bárki megkeresheti a Google képet a PDF formátumba, és ingyenes webhelyeket találhat, amelyek elvégzik a munkát.

De ennek van értelme. A Smallseotools.com állítólag igen, kicsi SEO eszközök gyűjteménye, amelyek INGYENESek.

Nem mindenki akarja ezt – kevésbé van összerakva, mint a prémium SEO lakosztályok. De az összes oldalon található SEO eszköz rengeteg különféle célra kiterjed, és nagyon hasznos lesz az alacsony szintű és költségvetési felhasználók számára.

Könnyen az egyik legjobb gyűjtemény a weboldalon található SEO eszközök és az ingyenes SEO eszközök között! Itt bármilyen szerszámot felvehet.

10. Pénzrobot benyújtó

Pénz Robot benyújtó

Lehet, hogy hallottál a listán szereplő néhány más elemből is … de ha nem hallottál volna még a Money Robot Submitterről, nem lennék meglepve.

… És oké, nem hazudhatok neked:

A Money Robot Submitter a listán szereplő összes név legvázlatosabb megjelenésű webhelye.

De biztos lehet benne, hogy a Money Robot Submitter egy igazi SEO szoftver.

A lényeg? A Money Robot Submitter elsősorban a linkek kiépítésére és az automatizált folyamatokra koncentrál (tehát a név robot része).

DE, ez nem minden, amit tesz. Nézzük meg:

Jellemzők:

 • A SEO linképítő szoftver leegyszerűsíti a linkek benyújtásának folyamatát és automatizálja a sok linképítést. Nagyon könnyen hozhat létre SEO link-építő kampányokat, bár nem vagyok rajongója annak, hogy a szoftver hogyan néz ki.
 • Hozzáférés rengeteg szerver erőforráshoz, ami azt jelenti, hogy a Money Robot Submitter gyorsan biztosít sok visszalépést az Ön webhelyére.
 • A beépített cikk újraírási és forgatási szolgáltatások, amelyek csökkentik annak kockázatát, hogy az ismétlődő tartalom miatt büntetést kapjanak.
 • A kiszolgálókat folyamatosan feltérképező szoftverek által biztosított weboldalak napi listája, így mindig van helyed a tartalom benyújtására.
 • Az automatikus captcha-megoldás a legegyszerűbb captcha-kat automatikusan kezeli, és bonyolultabbokra is támogatást nyújt.

Oké – több eszköz, de a Money Robot Submitter továbbra is elsősorban a SEO munka link oldalára koncentrál.

Szóval mennyibe kerül?

Az árak rendkívül egyszerűek: havonta 67 dollárt fizethet az előfizetésért, VAGY fizethet 497 dollárt EGYSZEREN egy életre szóló szoftverlicencért.

Megéri? Nos, ez tényleg tőled függ. Személy szerint úgy gondolom, hogy a Money Robot Submitter kicsit vázlatos és elavult. De lényegében meglehetősen jól teljesíti a célját.

Nem mindenki akarja egyformán összpontosítani a link játékára, de azok számára, akik valóban szeretnék felépíteni SEO link kampányaikat, a Money Robot Submitter nagy hangsúlyt fektet.

Töltse le Money Robot benyújtóját

11. SEOT eszközök Excelhez

SeoTools az Excelhez

Tehát, a kisebb és kevésbé híres SEO szoftverekről beszélve – valaha hallott már az SEOTools for Excel programról?

Remélem, hogy többsége nem, kivéve, ha már keresett olyan SEO eszközöket, amelyek együttműködnek az Excel programmal.

Tehát, kitalálhatja, hogy mi ez az eszköz?

Igen, a SEOTools for Excel kifejezetten a SEO menedzsment és a Microsoft Excel integrálására összpontosít.

Ez azt jelenti, hogy a SEO szoftverek fejlettebb oldalán helyezkedik el, de ez minden bizonnyal nagyon hasznos szoftver azok számára, akik sokat használnak Excel-t SEO kampányaikban.

Jellemzők:

 • Alapvetően a fő jellemző az oldalon megjelenő SEO funkciók. Ezek alapvetően kiépítik és kiterjesztik az Excel azon képességét, hogy ellenőrizze, hogy helyesen állította-e be az oldalait, és optimalizálja azokat a keresőmotorok számára.
 • Az SEOTools for Excel eszközöket tartalmaz az oldalon kívüli SEO tényezők megvizsgálásához, például egy backlink-ellenőrzővel.
 • Sok integrációval jár a népszerű szolgáltatások számára, például a Google Analytics vagy a Majestic.
 • A Spider: megadhatja a gyökér URL-t vagy az URL-címek listáját, amelyet a Spider Tool a feltérképezés során folytat meg.
 • Elég könnyű saját csatlakozóját felépíteni, hogy integrálhassa a külső API-kkal vagy szolgáltatásokkal. Nos, könnyű, ha már használja az Excel szolgáltatást SEO-hoz.
 • Kisebb „segítő” eszközök azokhoz a kisebb vagy furcsa SEO-funkciókhoz, amelyekből az Excel hiányzik.

Mindez az ár? Ez elég egyszerű: gépenként évente 99 €.

És ha több engedélyt vásárol, akkor licencekenként kedvezményeket kap!

Ha nem ismeri az Excel használatát webhelykezeléshez és SEO-hoz, akkor ez elég bonyolultnak tűnik. És őszinte legyek.

De azok, akik már megtalálják, az SEOTools for Excel tökéletesen kitölti a rést: az Excel máris hatékony eszköz a professzionális online marketingszakemberek kezében, de hiányzik néhány olyan elem, amely tökéletesvé teszi a szakértőket.

12. TheSEOTools.net

a seo tools.net

Emlékszel, amikor korábban beszéltünk a Smallseotools.com-ról?

És hogyan kívánta megfizethető (azaz ingyenes) SEO eszközöket biztosítani azoknak az embereknek, akik nem tartoznak prémium SEO csomagokba?

Nos, elképzelheti a SEO eszközöket mint testvéreket és unokatestvéreit.

Ezt nézd meg:

TheSEOTools.net

Lényegében a needotools.net INGYENES SEO eszközök listája. Most el kell mennie a webhelyre, kiválasztania a kívánt, és használni.

Íme néhány, amit kínál:

Jellemzők:

 • A legalapvetőbb SEO eszközök, mint például a weboldalak áttekintői, kulcsszójavaslatok, backlink keresők és backlink készítők, általános Meta Tag generátorok és elemzők és még sok más.
 • Weboldal képernyőkészítő
 • Dáma: Google Index, az oldal sebessége, az oldal jogosultsága, a domain hatóság, a webhelyhivatkozások száma, a közösségi statisztikák és egyebek.
 • Domainhez kapcsolódó eszközök, például a domain életkorának és a Whois-ellenőrének.
 • Tartalommal kapcsolatos eszközök: Nyelvtani ellenőrzések, szószámlálók, kulcsszavak helyzetének ellenőrzése, valamint plágium és cikkcsavarozó eszközök.

Tehát az ártartomány – biztos vagyok benne, hogy ingyenes?

Igen, az vagyok. Megtudhatja magának a webhelyre való belépést és az eszközök bármelyikének kipróbálását!

13. Netpeak szoftver

Netpeak szoftver

A Netpeak szoftver az egyik leginkább egyedileg felépített elem a listán.

A legtöbb elem itt alapvetően minden egyben eszközt kínál, sok különálló eszközt tárol a webhelyein, vagy rendelkezik olyan eszközzel, amely a SEO folyamat egy adott részére összpontosít..

De a Netpeak?

A Netpeak KÉT különálló, SEO-hoz kapcsolódó szoftvert kínál a SEO folyamat két részéhez:

Netpeak szoftver

Tehát ez nem sokoldalú eszköz, és használhatja egyet vagy mindkettőt, ahogy szeretné.

A Netpeak Spider webhely-ellenőrző szoftver, a Netpeak Checker pedig a webhelyek összehasonlításához és az URL elemzéséhez szolgál.

Íme néhány kiemelés (ne feledje, hogy megoszlik a különféle szoftverek között):

Jellemzők:

 • Netpeak Checker: több mint 380 paramétert tartalmaz az URL-ek ellenőrzésére.
 • Netpeak-ellenőrző: Használja a proxyk listáját és a captcha-megoldási szolgáltatásokat nagyszámú URL kezelésekor
 • Netpeak Checker: kutatási backlink profilok és a közösségi média teljesítménye.
 • Netpeak Spider: megnézheti a bejárható webhelyek több mint 50 oldalán megjelenő SEO paraméterét
 • Netpeak Spider: Állítsa be az egyéni szabályokat a teljes weboldal vagy annak egy részének bejárására

Tehát, ahogy már mondtam, a Netpeak Checker és a Netpeak Spider két különböző eszköz – ami azt jelenti, hogy nem vásárolhat egyet, amely mindkettővel rendelkezik.

Tehát külön árképzésük is van. Ugyanakkor a két termék ára azonos szintű.

Minden réteg teljesen kiemelt – nincs drágább verzió, több funkcióval. Az ár inkább attól függ, hogy mennyi ideig kíván elkötelezni.

Az egyéves szolgálat havonta 15,20 dollárra esik le (182,40 dollár számlázásra), és vásárolhat 6 hónapra, 3 hónapra vagy egy hónapra..

A másik végén az egy hónapos szolgáltatás csak 19,00 USD, ami azt jelenti, hogy a termékek teljes skálája ára havi 15 és 19 USD között van.!

Röviden: a Netpeak Software két különálló terméket kínál, amelyek a SEO folyamat különböző részeire koncentrálnak – és ezek ára meglehetősen ésszerű..

Próbálja ki az ingyenes Netpeak szoftvert

14. SEO Tools Center

Ez kevésbé ismert:

Hallottál már a SEO Tools Center-ről (más néven SEOToolsCentre)?

Nos, én sem tudtam sokat. A SeoToolsCentre lényege, hogy ugyanabban az irányban van, mint a TheSEOTools.net és a Smallseotools.com.

… De egy kicsit kevésbé jól megalapozott. Itt van a about oldal:

SEO eszközök központja

Tehát, tudod, ez nem a legprofesszionálisabb vagy legmegbecsültebb webhely. DE, ez nem azt jelenti, hogy haszontalan.

Mivel a többi elemhez hasonlóan a SEOToolsCentre lehetővé teszi egy csomó külön, kisebb eszköz használatát is, amelyek a webhelyen üzemelnek.

Szóval ismered a fúrót. Íme néhány szolgáltatás:

Jellemzők:

 • A legalapvetőbb SEO eszközöket tartalmazza.
 • A cikk-fonó eszközön kívül van egy mondat-átíró és egy parafázis-eszköz is.
 • Érdekes, hogy nemcsak az angol nyelvtani és helyesírás-ellenőrzői vannak, hanem a német nyelvtan-ellenőrző is.
 • Keresőmotor-pók-szimulátor (más szóval, a webhely alapvető feltérképezési eszköze).
 • Szöveg-beszéd konverter, cikk-sűrűség-ellenőrző, kép-optimalizáló és urdu gépelés eszköz.

Tehát mára valószínűleg megszokta ezt a cuccot: ez ingyenes, igaz?

Úgy értem, hogy lennie kell, miután megnézte ezt az oldalt?!

Valójában… nem teljesen.

Lásd, az összes eszköz, amelyet említettem – amelyek alapvetően ugyanolyan típusú eszközöket fednek le, mint a kapcsolódó weboldalak -, INGYENES.

A SEOToolsCentre azonban prémium tagsági opcióval is rendelkezik. Mit kínál ez??

Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs. Vannak komoly problémái a weboldalukkal, így nem jeleníti meg, hogy mi a prémium terv.

… Olyan hatékonyan ingyenes! És minden olyan kérdésben, amely a webhelyen felmerülhet … nem kell panaszkodnia az ingyenes SEO eszközökkel kapcsolatban!

15. Web vezérigazgató

Oké, az utolsó elem után a WebCEO kissé ellentétes lesz.

Mert ott, ahol a SEOToolsCentre egy kissé vázlatos megjelenésű és tele volt ingyenes dolgokkal … A Web vezérigazgatója nagyon jól megalapozott és nagyon prémium szintén.

2000 óta működik – vagyis majdnem KÉT HATÁROZOTT, és ez a vállalkozás egyik legrégebbi SEO szolgáltatása.

Vevői több mint 150 különböző országban vannak, és a Web vezérigazgatója akár 24 különböző nyelven nyújt szolgáltatásokat. Tehát ez nem lehet meglepő:

webes vezérigazgató

Oké, de mit csinál a Web vezérigazgatója??

Röviden fogalmazva: ez egy a sokoldalú SEO csomag egyike. Több mint 17 eszközből áll, de nagyjából négy kategóriába sorolhatók:

Webhely-ellenőrzési eszközök, linképítő eszközök, szociális mutatók és marketing elemző eszközök.

Íme néhány erősebb és kevésbé általános funkció:

Jellemzők:

 • Az összes alapvető elvárás, amelyre számíthatsz a sokoldalú SEO csomagban.
 • A webhely-ellenőrzési eszközök a következők: eszköz a belső linkek optimalizálásához, a helyszíni ellenőrzés minden egyéb aspektusán kívül (SEO elemzés, műszaki elemzés stb.).
 • Válassza az egyes linkek figyelését.
 • A versenyző backlink kémkedése.
 • A tartalomküldő eszköz számos különféle típusú webhelyet érhet el: több mint 30 helyi webhelyet és könyvtárat, 10 bevásárló keresőmotort, 35 blog-közösséget stb..
 • Internetes zümmögés figyelés: lehetővé teszi az iparág legfontosabb témáinak nyomon követését, a márka hírnevének nyomon követését a közösségi médiában, a blogokon és a híroldalakon, valamint a Twitter kulcsszavak ellenőrzését a cél kulcsszavak számára.
 • Fehér címke jelentéskészítés, amely testreszabható, így csak becsaphatja cégének logóját / nevét a dologra, és elküldheti ügyfeleinek..
 • A jelentések sok különböző nyelven érkeznek, és lefordíthatók angolról.

Egy ilyen jól megalapozott SEO eszközkészletnek drágának kell lennie, igaz?

Nos … a prémium SEO opciók normál árkategóriájába esik, de olcsóbb belépési ponttal rendelkezik.

A WebCEO árképzési struktúrája így oszlik meg:

Négy réteg van, amelyek fizethetők havonta, negyedévente vagy évente. Havonta fizet, az első szint (Solo) havonta 39 dollárral kezdődik, és korlátozott funkciókkal rendelkezik.

A csúcskategória, a vállalati havi 299 dollár, és annyira teljes értékű, mint a WebCEO lehetővé teszi.

Ha évente fizet, akkor a belépési szint mindössze havi 29 dollár, a vállalati (negyedik szint) havi 225 dollár..

Tehát nem igazán haladja meg az átlagot – és minden bizonnyal egy teljes funkcionalitású SEO csomag. Nem csoda, hogy a Web vezérigazgatója olyan népszerű.

Próbálja ki a WebCEO Free alkalmazást

16. Ninja eszközök

Ninja Tools

A Ninja Tools leírása egy kicsit nehéz, különösen az összes többi névvel összehasonlítva, amiről beszéltem.

Lásd, a Ninja Tools nem egészen a sokoldalú eszközkészlet. De nem csupán egyetlen eszköz, vagy a tárolt és különálló SEO eszközök könyvtára.

Ez egy SEO eszközcsomag – egy csomag -, de nem minden, amire szüksége van. Nagyon érdekes.

Ninja Tools

Tehát a konkrét eszközök itt nagyon fontosak. Valójában a Ninja Tools FŐ vonzereje a kiemelt részlet optimalizáló eszköz, és más jól kidolgozott eszközök.

A Ninja Tools sokkal inkább egy speciális eszközkészlethez hasonlít, mint egy általános eszközkészlethez. Itt található még néhány ezekről az eszközökről:

Jellemzők:

 • Feature Snippet Optimization Tool: ezt a valamit a Ninja Tools valóban újította. A Google kiemelt kivonatai rendkívül fontosak, ám ezeket nehéz rögzíteni. Ez az eszköz leegyszerűsíti a folyamatot, és alapvetően lehetővé teszi, hogy kivonatpozíciókat szerezzen az eredményoldalon.
 • A fenti eszköz a keresési eredmények alján található „kapcsolódó témákhoz” szakasz adatait is tartalmazza.
 • Ez magában foglalja az „emberek is kérdezik” Google funkció adatait.
 • Video SEO eszköz: ez lehetővé teszi annak megállapítását, hogy melyik rangsoroló kulcsszava adja vissza a videó eredményét, megnézheti a versenytársak adatait (beleértve a YouTube-on és a videó elkötelezettségét is), így javíthatja rangsorolását a videóival.
 • A Ninja Backlink eszköz: figyelemmel kíséri a backlink profilját, és TONS forrásból gyűjti az adatokat.
 • A Ninja Tools rendelkezik egy ingyenes eszközzel is a mobil forráskód megtekintéséhez. A jövőben valószínűleg több ingyenes eszközt fognak előállítani, tehát maradjon velünk!
 • Az anyavállalat, az Internet Marketing Ninjas, külön webhellyel rendelkezik, MOST INGYENES SEO eszközökkel.

Nos, ez az utolsó pont egy jó hír a költségvetésben részt vevő költségvetési dolgozók számára – ingyenes eszköz! De természetesen a Ninja Tools által nyújtott többi minőségi eszköz NEM ingyenes.

Sajnos ez egy kicsit bonyolult.

Lásd: a Ninja Tools csomag egy video csomagként tartalmazza a Video SEO eszközt és a Kiemelt kivonat optimalizálást (amely magában foglalja az „emberek is kérdezik” és „az ehhez kapcsolódó kereséseket” eszközöket)..

A backlink eszközt azonban az anyavállalattól kell megvásárolnia: az Internet Marketing Ninjas.

Tehát az első terméknek – amely egy kisebb eszközkészlet – három szintje van: Expert, Pro és Enterprise.

A szakértő havi 4,99 dollár, vagyis évente 49,90 dollár, az Enterprise havi 349 dollár, azaz 3490 dollár..

Ha havonta vagy évente fizet, az árait legfeljebb néhány dollár fogja befolyásolni.

Oké, és a backlink eszközök?

Az anyavállalat webhelyén találhatók, csakúgy, mint néhány további ingyenes eszköz!

Úgy tűnik, hogy a Ninja Tools az egyik legegyedibb elem a listán.

17. SERPs.com

SERPs

Ha kitalálnia kellene a SERPs.com-ról, mi lenne ez?

Oké, csak vicceltem. Gyengéd emlékeztető, ha átfutott a lista elején: A SERP a keresőmotor eredményoldalát jelenti. Ez az a dolog, amelyet mindannyian látunk, minden alkalommal, amikor az interneten vagyunk.

Tehát a SERP-knek az a célja, hogy fellendítsék … Nos, helyet a keresőmotor eredményeiben!

És nagyon jó munkát végez. Íme néhány figyelemre méltó ügyfél:

SERPs.com

Most arra gondolhat, vajon mi az, amit pontosan kínál a SERP.

Alapvetően eszközkészlet, de az egyszerűbb oldalról szól. Ez nem rossz! Van még néhány egyedi funkciója is.

Íme néhány főbb jellemzők:

Jellemzők:

 • Egy egyszerű, felhasználóbarát műszerfal, amely még mindig rengeteg információt mutat.
 • A SERPs DataLab segítségével felhasználóbarát felülettel megtekintheti a Billiók napi SERP adatait. Beépíthet egyéni jelentéseket is.
 • A fejlesztőbarát API lehetővé teszi a napi rangsorolást a saját jelentési rendszerében.
 • Kiegészítő a Google Táblázatokhoz.
 • Fehér címkézés, amely nagyon testreszabható.
 • Helyi rangsorok városi vagy irányítószám szintjén, valamint rangsorok a mobil, asztali és táblagépek számára.
 • A Google és a Yahoo rangsorának 400 különböző kombinációja ország és nyelv szerint.
 • Az alapvető szolgáltatások, amelyeket elvár az átfogó SEO csomagból, bár kevésbé koncentrálnak a webhely ellenőrzésére és a linkekre.
 • Az anyavállalat (Authority Labs) megbízható, ingyenes eszközökkel rendelkezik!

Tehát itt van, hogyan működik a cucc fizetése:

Három szint létezik: kisvállalkozás, ügynökség és vállalkozás. Az Enterprise egyedi árképzést alkalmaz, de a másik kettő nem.

A kisvállalkozás havi 49 dollár, 300 kulcsszóra, 5 webhelyre és 1 felhasználói fiókra korlátozódik.

Az ügynökség havi 99 dollár, legfeljebb 1000 kulcsszóval rendelkezik, teljes fehér címkével rendelkezik, korlátlan helyekkel és felhasználókkal rendelkezik.

Néhányan értékelhetik az egyszerűbb választást!

De még akkor is, ha kifizetődik a költségvetésből, nem szabad elhanyagolni az anyavállalat által biztosított ingyenes eszközöket!

18. Ahrefs

ahrefs

Ah, Ahrefs! (Szerezd meg?)

Néhány névről, amiről beszéltem, nagyon jól beválták. Több ezer vagy akár millió ügyfél van, köztük néhány magas rangú név.

Nos, Ahref BIZTOSAN ott van.

A 2011-es alapítása óta az Ahrefs nagyon erős SEO szoftverszolgáltatásmá nőtte ki magát.

Csak vessünk egy pillantást az ügyféllistára, és mondd el, hogy ez nem lenyűgöző:

Ahrefs

Az Ahrefs alapvetően egy többfunkciós SEO csomag. De az egyedülálló rész az, hogy Ahrefs szuperhatalmas, nemcsak erős eszközei, hanem nagy erőforrásai miatt.

Itt van egy pillantás erről, amiről beszélek:

Jellemzők:

 • Az Ahrefs erőforrásai MASSÍVAK: Ahrefs naponta 5 milliárd oldalt keres be, indexe 16 TRILLION ismert link és 3 TRILLION ismert URL.
 • Az organikus keresési jelentések lehetővé teszik, hogy megnézze a versenytársak rangsorolását, milyen oldalak vezetik a legtöbb forgalmat webhelyeikre, és mindezt több száz millió kulcsszó adatai biztosítják..
 • Emellett a kulcsszó-felfedező rendelkezik az összes szokásos kulcsszóval kapcsolatos eszközzel, amiről beszéltem (kulcsszó nehézség, kulcsszó generálás, stb.), De egy több mint 3 milliárd kulcsszót tartalmazó adatbázis táplálja..
 • A backlink adatok ismét a feltérképezett oldalak milliárdjaiból származnak.
 • Tartalmi kutatás, amely több dolgot vizsgál (szociális média, organikus keresési forgalom, linkek stb.).
 • A rangsor követése, amely nagyon kíváncsi és részletessé válik, ahogy szeretné.
 • Riasztások beállítási képessége, ha Ön vagy versenytársa nyer / veszít a linkekre.
 • Az ügyfélszolgálat nagyon robusztus, a SEO szoftver által kínált legjobb szolgáltatások egyike.

Oké, egyértelmű, hogy Ahrefs őrült mennyiségű adatot használ fel. Ennek meg kell fizetnie valamit, igaz?

Igen, határozottan. Az Ahrefsnek négy szintje van, amelyeket havonta vagy évente lehet fizetni.

Havonta fizetendő, az ár a havi 99 dollártól (Lite) és havonta 999 dollárig (Ügynökség) változik..

Évente fizetett, az ár a havi 82 dollártól a havonta 832 dollárig terjed.

Tehát igen, a kikiáltási ár a meredekebb oldalon van, de még mindig nagyon jól bemutatott. És őszintén szólva: bármi, ami kihasználja az Ahrefs hatalmas adatbázisát, valamivel magasabb árakat fog garantálni.

19. Moz

MOZ

Nehéz hangsúlyozni, hogy mekkora üzlet a Moz a SEO szoftverek világában.

Az alábbiak szerint tudom a legjobban perspektívába helyezni:

A listán szereplő nevek nagyon sokan felmerültek azzal kapcsolatban, hogy miként férnek hozzá Moz erőforrásaihoz.

Tehát egyértelmű, hogy maga Moz is erő, amellyel harcolni kell. Nem csoda, hogy az ügyfelek listája szintén lenyűgöző:

Moz

Tehát, amint láthatja, a Moz egy újabb all-in-one SEO csomag. A csomag négy fő területe van: webhely-ellenőrző eszközök, rangsor-követés, backlink-eszközök és kulcsszó-kutatási eszközök.

Jellemzők:

 • Az előző bejegyzéshez hasonlóan a Moz-nak is nagy mennyiségű adata van, amelyekből ki lehet vonni: 35 TRILLION indexált link, 7 millió SERP elemzése naponta, 500 millió kulcsszójavaslat a kulcsszó eszközön keresztül.
 • A helyszíni ellenőrzések nemcsak átfogóak, hanem gyorsak is. Ezen felül a Moz automatikus heti feltérképezéseket hajt végre, és figyelmeztet az új kérdésekre.
 • On-site és a tartalom optimalizálása.
 • A kapcsolatépítési és kutatási eszközök lehetővé teszik a Linkkövetési listák elkészítését is, amelyek rendkívül egyszerűvé teszik a célok és az előrehaladás nyomon követését.
 • Nagyon egyszerű és nagymértékben testreszabható jelentésgenerátor.
 • Nagyszerű fedélzeti és oktatási források.

Tehát egy újabb hatalmas és jó hírű all-in-one SEO eszközkészlet. Mennyibe kerül ezúttal?

A Moznak négy szintje van beállított árakkal, plusz egy egyedi terv és szolgáltatásokkal rendelkező vállalati terv. Fizethetnek havonta vagy évente.

Havi fizetés esetén, az árkategória havi 99 dollártól havonta 599 dollárig terjed. Évente fizetett tartomány csökken: havonta 79 dollárról havonta 479 dollárra.

Tudod, hogy megy: egyes vállalkozások számára ez lesz a tökéletes SEO megoldás, mások számára pedig túlzott.

20. SEMrush

SEMrush

Tehát a listán az utolsó két név nagy, jól megalapozott, a világ legnagyobb márkái által használt, és rengeteg erőforrással rendelkezik.

SEMrush… nos, olyan, mint az utolsó kettő.

A 2008-ban alapított kis vállalkozásként a SEMrush 6 irodával rendelkezik négy különböző országban, több mint 650 alkalmazottal.

És megvan a része a híres ügyfeleknek is:

SEMrush

Tehát, amint kitalálhatja, a SEMrush lényege, hogy ez egy újabb all-in-one SEO csomag. Alapvetően mindent tartalmaz, amire szüksége van, de az eszközök még mélyebbre tudnak jutni, mint általában.

Jellemzők:

 • A szokásos alapok – webhely-ellenőrzések, műszaki SEO-ellenőrzések, kulcsszavak generálása stb.
 • A backlink eszközök különös figyelmet fordítanak arra, hogy a .edu vagy a .gov webhelyek hivatkoznak-e az Ön webhelyére, plusz valóban áttekinthető jelentések a földrajzi forrásokról.
 • A közösségi média eszközök nemcsak mélyreható jelentéstétellel és elemzéssel rendelkeznek, hanem lehetővé teszik a tartalom létrehozását és öt különböző közösségi hálózatra történő ütemezését.
 • Kiváló tartalommarketing eszközök, amelyek felkapják a felkapott témájú ötleteket és megosztott naptárakat csapata számára.
 • Az Analytics jelentése millió különböző dolog, gyorsan létrehozott és könnyen olvasható diagramok a webhelyek összehasonlításához, az egyedi jelentések létrehozásának lehetősége és még sok más.

Mivel a SEMrush, akárcsak az utóbbi két elem, egy nagyon átfogó SEO csomag, akkor igaza van, ha magasabb árakat vár el.

A SEMrushnak három szintje van rögzített árakkal, plusz egy vállalati terv egyedi árképzéssel. Fizethet havonta vagy évente – ismeri a fúrót.

Havonta fizetett, az ártartomány havi 99,95 és 399,95 dollár között van. Évente fizetendő, ez havi 83,28 – 333,28 dollár.

Tehát a SEMrush nem különbözik túlságosan a minőségi SEO csomag társaitól.

Indítsa el a SEMrush ingyenes próbaverziót

21. Ubersuggest

ubersuggest

A Ubersuggest egy szép tempóváltás azoknak az intenzív SEO megoldásoknak köszönhetően, amelyeket éppen fedeztem.

Lásd, az Ubersuggest nem eszközkészlet, vagy akár pár eszköz sem. A Ubersuggestnek még nincs saját weboldala is – egyetlen eszköz, amelyet Neil Patel webhelye üzemeltet..

Hangzik a vázlat? Ez nem. Neil Patel a világ egyik legismertebb vállalkozója és marketingszakember.

Korábban azt mondtam, hogy az Ubersuggest az egyik eszköz. Technikai szempontból ez: ez egy keresősáv Neil Patel webhelyén.

De a gyakorlatban az Ubersuggest többféle célra használható, és van néhány különféle eszköze. Tehát olyan, mint egy mini multi-eszköz.

Jellemzők:

 • Kulcsszóötletek generátora és a keresési kifejezés áttekintése.
 • Tartalmi ötletek is!
 • Domainbevitelkor az Ubersuggest forgalmi és SEO rangsorolójává is válik.
 • A SEO-ellenőrző egyértelmű listát nyújt a dolgozandó hibákról / problémákról.
 • A forgalom elemző a felső oldalakat és a kulcsszavakat is áttekinti.
 • A webhely-ellenőrzési eszköz, amely legfeljebb néhány percet igényel, és sok információt derít le egyszerűen.
 • Visszafordító eszköz, hasonló a szerkezet és a sebesség helyszíni ellenőrzéséhez.

Nézzük, lássuk valódi – ez az eszköz alapvetően a képzeletbeli mindennapi szoftverhez képest?

Egyértelműen. De az igazság az, hogy valószínűleg ez az egyik legjobb ingyenes SEO eszköz a piacon. Így van – teljesen ingyenes.

Ezen felül, könnyen használható, informatív és megbízható.

22. AnswerThePublic

answerthepublic

AnswerThePublic ugyanazon a feljegyzésen áll, mint a Ubersuggest – ez egy kisebb eszköz, amely még mindig nagyon jó hírű.

De ó fiú … ez az egyik legkülönlegesebb cikk itt. Meghatározott figyelmet szentel a SEO bizonyos aspektusainak, ami megkönnyíti a kitalálást.

Nincs értelme verni a bokor körül. Így néz ki, mint amilyen:

AnswerThePublic

Az AnswerThePublic infographic generátornak tekinthető, amely a keresőmotor adatait tartalmazza. Ez egy egyszerűsítés, és vannak különbségek az ingyenes és a fizetős verziók között, de ez a lényeg!

Jellemzők:

 • Összességében adatmegjelenítéseket és infografikákat hoz létre a bevitt kulcsszavak számára.
 • Nagyon sok információt és adatot tartalmaz, tehát nem felesleges – de az infographics valóban segíti az emésztés megkönnyítését.
 • Hasonlítsa össze az adatokat, és tekintse meg az új javaslatokat.
 • Nyelvi és helyalapú eredmények.
 • Jelentések mentési képessége!
 • Korlátlan csapattagok.
 • Kiváló minőségű képek és a nem kívánt részek elrejtésének lehetősége.

Oké, kicsit lejjebb lennem kell itt – nem, az AnswerThePublic nem teljesen szabad. Az általam felsorolt ​​szolgáltatások többsége a fizetett verzióra vonatkozik.

Ha fizetős verziót használsz, akkor havonta 99 dollár lesz. Hogy őszinte legyek, számomra kissé meredeknek hangzik, de hé – sok embernek nagyon jól van ezzel.

Szerencsére használhatja az ingyenes verziót. Korlátozott számú keresés van, és nem végezhet összehasonlítást egymással vagy a legtöbb dolgot, amit a fizetett változat tesz, de az alapokat mégis ingyenesen megteheti.!

Próbálja ki az AnswerThePublic Free alkalmazást

23. WooRank

Woorank

Lezárom a SEO eszközök ezen listáját a WooRank segítségével.

A WooRank egy elég nagy SEO szoftvercsomag – manapság több mint egymillió felhasználót regisztrált.

Ez nem a legnagyobb SEO szoftvert kínáló cég, de még mindig elég figyelemre méltó.

Tehát, mint mondtam, a WooRank egy eszközkészlet. De a kisebb oldalon van. Lehet, hogy technikailag minden egyben eszköz, de nem olyan átfogó, mint a többi itt található.

Ennek ellenére sokat kínál.

Jellemzők:

 • A kulcsszóeszköz meglehetősen kifinomult.
 • WooRanks Projects: alapvetően lehetővé teszi az adatok jelentésben történő letöltését és testreszabását.
 • Webhely feltérképezése / ellenőrzés.
 • A webhely folyamatos SEO ellenőrzése, beleértve az e-mail jelentéseket és az egészség / üzemidő figyelését. Összességében a WooRank nagy hangsúlyt fektet a SEO ellenőrzőre.
 • Ezen a megjegyzésen ingyenesen kipróbálhatja a SEO-ellenőrzőt!
 • A WooRank különös hangsúlyt helyez az egyszerűségre és a könnyű használatra. Ez nem azt jelenti, hogy az eszközök nem nagy teljesítményűek, de különösen használhatók.
 • Az értékesítési eszközök lehetővé teszik jelentések és webhelyek áttekintések készítését az ügyfelek vagy leendő ügyfelek számára történő elküldéshez.
 • A Lead Gen eszköz segíti az értékesítési eszközök korábbi automatizálását.

Látod mire gondolok? Annak ellenére, hogy a WooRank sokat dolgozott, nem olyan átfogó, mint a mindenki által elérhető eszközkészlet, amelyet én lefedtem.

Tehát remélhetőleg olcsóbb, mint ezek, igaz?

Valójában igen! Három réteg létezik: Pro, Premium és Enterprise. Mindegyiknek előre beállított árai vannak.

A havi 59,99 dollártól a havonta 249,99 dollárig érkeznek, és jellemzőik szerint eltérőek – bár kellemesen, a Pro réteg még ennyire sem is korlátozott.

Következtetés: melyik SEO eszközt ajánlom?

Ha elolvasta az egész listát – gratulálok! Emlékszel valamelyik névre?

Félre véve, hadd mondjam el neked, melyik eszköz közül ajánlom. Mindegyiknek van elegendő előnye, hogy említésre méltó, de még mindig szűkíthetjük 23-ról.

Természetesen … nincs egyetlen olyan eszköz, amely minden mérethez megfelelne. Néhány javaslatom van:

Nem meglepő, hogy a speciális fókuszú SEO eszközök nagyon jók a területükhöz. Például:

A Bavoko különösen nagy azok számára, akik széles körben használják a WordPress programot, a SEOTools for Excel pedig az Excel felhasználók számára jó.

Az AnswerThePublic nagyszerű, ha feltűnő infografikákat és jelentéseket szeretne létrehozni, a NinjaTools pedig kiválóan alkalmas arra, hogy a funkciórészlet optimalizálására összpontosítson..

És bár nem mindig javasolnám a vállalkozások számára ingyenes SEO eszközök használatát, minden bizonnyal nagyszerűek lehetnek.

Tehát azok számára azt mondanám, hogy a Ubersuggest az egyik legjobb ingyenes SEO eszköz, a Smallseotools.com és a TheSEOTools.net pedig az ingyenes szerszámok jó könyvtárai is.

És a nagy fegyverek számára – azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek valóban megbízható sokoldalú SEO eszközökre van szükségük:

Azt mondanám, hogy Ahrefs, SEMrush és Moz valószínűleg a legjobbak közé tartoznak, mert rendelkeznek a legjobb erőforrásokkal, jó hírnevükkel és jól felépített eszközökkel. Bár a Woorank és a Mangools szintén elég szilárd!

Ne aggódjon, ha kissé elárasztott. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk!

Ne feledje, hogy van olyan erőforrás, amely segíthet az alapok megismerésében – fontos alapvető tudnivalók, amelyek javítják a keresőmotor oldalának rangsorolását!

Mivel a webhely teljesítménye határozottan befolyásolja rangsorolását, az uptime számológépünk segítségével megnézheti, hogy az uptime valójában mit jelent webhelyén.

Ezen felül ellenőrizhetjük, hogy az Ön webhelye vagy a versenytársa nem működik-e, és megmondhatjuk Önnek, hogy mi a házigazda – így ellenőrizheti néhány alapot!

A SEO összetett, de megkönnyíthető a felsorolt ​​és ajánlott szoftverekkel. És ha többet szeretne tudni, kérdezze meg tőlünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map