5 legjobb HideMyAss alternatíva 2020 (a 3. szám csak fantasztikus)

Ha érdekli a VPN-technológia lehetősége, vagy ha maguk is használták a VPN-ket, akkor előfordulhat, hogy a HideMyAss eszközzel találkozott!


HideMyAss! óriási népszerű VPN, amelyet 2005-ben alapított egy 16 éves gyermek, aki megpróbálta megkerülni iskolája internetes korlátozásait, és néhány évig az Avast tulajdonában volt (Avast a világ egyik legnagyobb kiberbiztonsági konglomerátuma).

Ha a HideMyAss-t használta! valószínűleg tetszett. Népszerű, mert elvégre jól működik, de semmi sem tökéletes. És hé, ez szintén lehetséges HMA! nem teljesítette az elvárásait.

A VPN-piac virágzik, és rengeteg lehetőség van, így nem kell korlátozni a HideMyAss-t! Itt áttekintjük a HMA kiváló alternatíváit!

Annak érdekében, hogy ezeket az alternatívákat a megfelelő kontextusba állítsam be, röviden megvitatom, mi lehet a HideMyAss! és ami nem tetszik.

Valószínűleg a legnagyobb pont HMA! a név ereje. MBSZ! már régóta működik, és a környéken az egyik legnépszerűbb VPN. A HideMyAss használata! azt jelenti, hogy olyan szolgáltatást használunk, amelyet számtalan mások használtak, ami nagy megbízhatóságot jelent.

Természetesen a népszerűség nem minden. HideMyAss! egy csomó dologra is szükség van: egyetlen fiók akár 5 eszközön működhet, több mint 190 országban (tehát szinte minden országban) 900 szerverhez fér hozzá, az ügyfélszolgálat szilárd, és általánosságban jól teljesít.

Hú, ez tökéletesen hangzik – miért érdekli újra az alternatívák? Ó igen…

Néhány negatív a VPN-technológia szívébe szorul. A VPN igényeitől és nézeteitől függően a HideMyAss! kissé megbéníthatja az Egyesült Királyság kormányának a 2012-es Sony hackeléssel foglalkozó, HMA-t használó felhasználóval kapcsolatos információinak megadását.!

Ez felveti a kérdést, hogy a HMA! valóban megbízható a naplózás nélküli politikával. Persze, a legtöbb ön ezt olvastam, nem egy nagyobb társaság vagy kormány hackerezését tervezi, hanem annak a következménye, hogy egy VPN-nek rendelkezzen információval a felhasználók tevékenységeiről, amelyeket elsősorban át kell adni – nos, ez minden bizonnyal elegendő ahhoz, hogy legyőzzük egy VPN sok ember számára.

Egy másik, kisebb jelentőségű pont az, hogy a HideMyAss! legalább havi 4,99 dollárba kerül, és ez az, ha 2 évre vállalkozik. Ezek az árak önmagukban nem magasak – nagyon normálisak, mindent figyelembe véve -, mégis találhat olcsóbb, jól teljesítő opciókat.

Rövid megjegyzés: Nem fogom kiemelni az alapvető funkciókat. Például a korlátlan sávszélesség alapvető a fizetett VPN-ek esetében – kivétel azok lennének, amelyek sávszélesség-korlátai nem ingyenesek.

hostingpill5 legjobb HideMyAss alternatíva

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. PureVPN
 4. CyberGhost
 5. IPVanish

Most alaposan nézze meg az öt legfontosabb HideMyAss alternatívát:

5. alternatíva: IPVanish

ip-eltűnő zászló

Ez a lista a titánok csata. Az összes név népszerű VPN-megoldás, és az IPVanish minden bizonnyal ezek közé tartozik. Az IPVanish egy nagyszerű pick-it-up-go megoldás.

Ha most nagyon megbízható VPN-szolgáltatásra van szüksége, az IPVanish remek lehetőség. Árképzése rendben van, és nagyon jól teljesít (talán azért, mert szervereinek nagy többségét birtokolja és közvetlenül üzemelteti, ahelyett, hogy harmadik felekre hagyná).

Noha az IPVanish nagyjából szilárd lehetőség, jó néhány hátránya van, ami csökkenti rangját a könyvemben.

Előnyök

 • Rengeteg szerver és IP lehetőség: 1100+ szerver és több mint 40 000 IP. Az adatközpontok és szerverek kb. 90% -a közvetlenül az IPVanish tulajdonában van, nem pedig harmadik feleknél, ami nagy megbízhatóságot jelent.
 • Az IPVanish hihetetlenül egyszerűen használható, és több eszközön keresztül. Igen, a listán szereplő összes VPN könnyen használható és telepíthető, de az IPVanish valóban különösen egyértelmű. Gondoljon az IPVanish céljaira, mint egy szuper egyszerű folyamatra: azonnal telepíti és használja. Jó az adatvédelmi igények azonnali megoldására.

 • több, mint a szokásos 5 vagy 7.

Hátrányok

 • 2016-ban az IPVanish átadta a felhasználói adatokat az Egyesült Államok Belbiztonsági Tanszékének. Most az összes fiókban a szóban forgó felhasználó abszolút hulladék volt. Ez azonban a kérdés mellett van; Az IPVanish abban az időben kijelentette, hogy nincs naplózás-politikája, de a felhasználói naplók átadása egyértelmű jele annak, hogy az IPVanish állampolgárságainak irányelveit nem lehet névleges értéken figyelembe venni. Másrészt az IPVanish visszavonta tevékenységét Oroszországban a helyi törvényekkel és a zéró naplózás politikájával való konfliktusok miatt – szóval ki tudja? Még mindig azt hiszem, jobb, ha biztonságban vagyunk, és szkeptikusak vagyok az IPVanish naplópolitikájával kapcsolatban személyesen.
 • Az IPVanish szerverei csak 60 országban működnek. Ez több mint elegendő a legtöbb ember számára, de messze elmarad a HideMyAss-tól! Mint már említettem, az IPVanish szervereinek nagy többségét közvetlenül üzemelteti, ez az egyik oka annak, hogy az emberek nagyon kedvelik. Talán lecsökkenthetem az IPVanish-t.
 • Korlátozott számú fizetési lehetőség, többnyire kártyák.
 • Az IPVanish nem töltött be olyan funkciókat, mint a lista többi opciója.
 • Az IPVanish meglehetősen szokásos árazással rendelkezik, de nem a legolcsóbb. Nyilvánvalóan vannak olcsóbb lehetőségek is, ugyanolyan jó vagy jobb szolgáltatással és szolgáltatásokkal (olvassa tovább!)

ipvanish-vpn-árazás

Látogassa meg az IPVanish1 felhasználóit, akik ezt vásárolták

4. alternatíva: CyberGhost VPN

CyberGhost-banner

A CyberGhost VPN, mint a listán szereplő sok, az egyik legnépszerűbb és legjobban fogadott VPN-szolgáltatás. A CyberGhost 2011-es létrehozása óta hírnevet szerzett magának: ez volt az első VPN, amely átláthatósági jelentést tett közzé, és több mint 20 millió felhasználót szolgál fel..

A CyberGhost lényege: kiválóan alkalmas streamingre, nagyon jól teljesít, és tisztességes árképzéssel rendelkezik. Nem nagyon rossz, de mivel a listán szereplő többi VPN-nek rengeteg nagyszerű dolga van, a CyberGhost a 4. helyen áll. Ennek ellenére fantasztikus VPN, és erõsen ösztönözzük az érdeklõdőket, hogy ingyen kipróbálják.

Előnyök

 • A CyberGhost székhelye Romániában található, amely nem rendelkezik adatmegőrzési törvényekkel.
 • A CyberGhost árai alacsonyabbak (hosszabb kötelezettségvállalásokhoz, mint mindig), és arányosak a CyberGhost minőségével, ez fantasztikus értékű VPN-t jelent. Ráadásul a CyberGhost 45 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, nem pedig heti vagy 30 napos garanciával.

CyberGhost-terv

 • A CyberGhost valóban nagyszerű streaming-hez. Igen, az összes legnépszerűbb VPN jó a tartalom feloldásához, de a CyberGhost elkerüli az útját a streaminghez vagy a torrenthez a legjobb kiszolgálók azonosításához..

CyberGhost-streaming

 • A szerverek jegyében a CyberGhost több mint 3000 hozzáférést biztosít Önnek. Ez csak 60 ország, de hé, még mindig hiányzik a lehetőségeid.
 • Ami a többi funkciót illeti, a CyberGhost több VPN-protokollal, ad-blokkolóval, rosszindulatú program-blokkolóval, DNS / IP-szivárgás-megelőzéssel és automatikus megszakító kapcsolóval érkezik..
 • Végül: a CyberGhost egyedülállóan hasznos felhasználói felülettel rendelkezik. A CyberGhost asztali szoftver nagyon kicsi lehet, csak a „be” gombbal, vagy kibővíthető egy teljes képernyős menübe, amelyben sokkal több eszköz és lehetőség található..

CyberGhost-menü

Hátrányok

 • A CyberGhost ügyfélszolgálata kissé hiányos lehet: nincs telefonos támogatás, és a tudásbázis még nem minden. A legtöbb VPN-nek nincs fantasztikus tudásalapja, de mit mondhatnék? A CyberGhost nem sokkal rosszabb, hacsak nem igazán egyértelmű VPN-ket szeretne, amelyeknek csak be van kapcsolva.
 • Ha összehasonlítjuk a HMA-val, több ország lenne jobb.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

3. alternatíva: PureVPN

purevpn-banner

A PureVPN az egyik legjobb lehetőség. Kiváló funkciókkal rendelkezik, többek között hozzáférés hatalmas számú szerverhez, egy internetes megszakító kapcsoló és a VPN-használat elrejtésének lehetősége. A hátrány? Kicsit drága lehet, ha a VPN-ek elmennek.

Előnyök

 • Az egyik legismertebb VPN. A PureVPN-t a New York Times, a Cnet, a Mashable jóváhagyta, a Huffington Post és a Wired is jól fogadta, valamint számtalan más.
 • Fizetési lehetőségek hatalmas választéka.

purevpn fizetés

 • Nagyon megfizethető, ha kedvezményes.
 • Különféle szolgáltatások / eszközök: többféle biztonsági protokoll, védelem az IP és a DNS szivárgások ellen, egy internetes megszakító kapcsoló, és ami a legfontosabb …

purevpn-internet-ölni

 • Eszköz, amely a VPN használatát láthatatlanná teszi az internetszolgáltató számára! Ez nem hallhatatlan, de még a fizetett VPN-k körében sem jellemző. Egyes internetszolgáltatók csökkenthetik az internetes sebességet, ha látják, hogy az internetkapcsolat titkosítva van VPN-en keresztül – a PureVPN segít elkerülni a fojtás veszélyét, és elrejtheti azt a tényt, hogy elsősorban VPN-t használ..

Hátrányok

 • Drága kedvezmény nélkül, még akkor is, ha hosszabb időre vállalkozik.

purevpn-terv

Látogasson el a PureVPN oldalra

2. alternatíva: NordVPN

nordvpn-banner

Bár az összes VPN-nek a magánélet védelme van, megértheti a magánélet VPN-értékeinek különféle aspektusait. Az összes VPN elősegíti a szórakoztatás feloldását, de úgy tűnik, hogy néhányan sokkal jobban összpontosítanak a streamingre, mint mások.

Az NordVPN-t alapították és nagymértékben reagálnak az internetes adatvédelemmel kapcsolatos kormányzati behatolásokra. A NordVPN-nek megvan a maga manifesztusa (bár egy rövid), és energiát költe a képének magánélet-támogatást segítő eszközének érvényesítésére (amely lehetővé teszi az adatfolyam továbbítását is, ha akarod).

A lényeg a NordVPN számára? Nagyszerű VPN, de sokkal olcsóbb.

Előnyök

 • A NordVPN az egyik leginkább megfizethető VPN-lehetőség, feltéve, ha hajlandó elkötelezni magát legalább két évvel.

nordvpn-terv

 • A NordVPN olyan eszközökkel rendelkezik, amelyek jók a magánélet további rétegei számára. Például a kettős VPN eszköz lehetővé teszi a kapcsolat kétszeri titkosítását, a CyberSec lehetővé teszi a hirdetések blokkolását, az Onion over-VPN pedig lehetővé teszi a csatlakozást a Hagyma hálózathoz a NordVPN alkalmazáson belül. Ez nagyon praktikus, és mind a VPN, mind a Tor előnyeit biztosítja egy valóban privát kapcsolathoz.
 • Az NordVPN hatalmas számú szerver közül választhat. Amellett, hogy 62 országban jóval több mint 5000 szerverrel rendelkezik, az NordVPN lehetővé teszi egy dedikált szerver megvásárlását, ha érdekli, és különféle kiszolgálókkal rendelkezik, amelyek különböző szintű adatvédelemhez vannak optimalizálva. Használhat például egy szokásos VPN-kiszolgálót vagy a Hagymát VPN-kiszolgálók felett (korábban említettük).

nordvpn-szerverek

 • A NordVPN nagyszerű adatvédelmi politikával, biztonsági infrastruktúrával és átláthatósággal rendelkezik. Nézze meg ezt az állítást, és hasonlítsa össze a HMA fent említett problémáival a felhasználói adatokkal.

nordvpn-parancs-kanári

Hátrányok

 • Noha a NordVPN határozottan az egyik legjobb VPN-környék, a HideMyAss-hez képest! nincs szerverje, valamint földrajzilag eloszlik. Noha a NordVPN-nek sokkal több szervere van, 62 országban koncentrálódnak. Ez a legtöbb felhasználó számára elég jó, de semmi sem a 190 ország HMA-jához viszonyítva! ben működik.

Látogasson el a NordVPN webhelyére. 1 felhasználó vásárolta meg ezt

1. alternatíva: ExpressVPN

expressz-vpn-banner

Itt van a helyzet a legfontosabb VPN-ekkel kapcsolatban: mind azt mondják, hogy ők a legjobbak. Mindig azt mondják: “A leggyorsabb VPN a világon”, “A legbiztonságosabb VPN a világon” vagy “A világ legnépszerűbb VPN”.

Természetesen ezek a dolgok szubjektív, és nincs egyértelmű nyertes. De ha van ilyen, akkor az ExpressVPN éppen ilyen lehet.

expressz-vpn-szolgáltató

Azt lehet mondani, hogy az ExpressVPN-t jól fogadták.

Előnyök

 • Az ExpressVPN-nek 148 szerverhelye van 94 országában, összesen 2000 szerverkapcsolathoz. Kevés VPN, kivéve a HideMyAss! Több mint száz országban nyújt hozzáférést.
 • Az ExpressVPN-nek néhány szilárd eszköze van a csomagban, beleértve több protokollt, nulla ismeretű DNS-t (hozzáadott védelmi réteg abban az esetben, ha nem bízik a VPN-ben a naplózás nélküli politika fenntartása mellett), valamint a VPN megosztott alagútját, amely lehetővé teszi tegyen csak egy részét az internetes forgalomból a VPN-en keresztül (szükség szerint).

expressz-vpn-funkciók

 • Az ExpressVPN legegyedibb dolog a helyszín: a Brit Virgin-szigetek. Igen, egy offshore adóparadicsom, ahol a milliárdosok elrejtik pénzüket – nos, ez egy olyan hely is, ahol az ExpressVPN elrejti az Ön adatait. Vagy még jobb, ha az Express alig tárol valamit: ennek oka az, hogy a Brit Virgin-szigeteken nincsenek adatmegőrzési törvények. A legtöbb VPN esetében bíznunk kell abban, hogy nem fognak naplót vezetni – az ExpressVPN használatával sokkal valószínűbb, hogy megtartják a szavaikat.
 • Tegyük fel, hogy a VPN tartózkodási helye nem biztosítja benne. 2017 végén a politikai gyilkosságról információkat keresni kívánó török ​​nyomozók nem találtak naplót a nyomozásukkal kapcsolatban. Furcsa hangnak tűnik a jó hírnek hívni – valójában nem az áldozat családjának -, de az ExpressVPN ügyfelek számára ez egy nagyszerű jel, hogy az ExpressVPN megfelel a naplózás nélküli politikájának..

Hátrányok

 • Sajnos az ExpressVPN csak 3 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Ez nem óriási üzlet, de különösen szerencsétlen, mert az ExpressVPN egy kiemelkedő felső szintű VPN, és a szabvány 5.

 • Az árak szempontjából az ExpressVPN nem a legolcsóbb, még ha hosszabb ideig is vásárol. Nem hívnám drágának, és határozottan azt állítom, hogy az ExpressVPN árai megérdemlik. Azonban valakinek, aki meg akar menteni, az ExpressVPN nem biztos, hogy a legjobb megoldás.

expressz-vpn-terv

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

Következtetés: a HideMyAss alternatívája! ajánlom?

Ezen lehetőségek mindegyikével hogyan választhat alternatívát valaki? Az IPVanish mellett az itt felsorolt ​​neveknek nagyon kevés van rosszul. Még az IPVanish is jó a felhasználók gyors többsége számára, akik csak egy gyors és egyszerű VPN-megoldást akarnak!

Te is észrevetted, hogy nem sokat beszélek a sebességről vagy a teljesítményről. Milyen furcsa, nem igaz? Itt van a helyzet: a listán szereplő összes elem itt van, mert a nagy teljesítmény adott. Persze, egyesek gyorsabbak lehetnek, mint mások, de az internetsebesség-tesztelés nem nehéz tudomány, és bár azt mondhatom, hogy a teljesítmény nagyjából megegyezik a VPN-nek a listán szereplő elhelyezésével, ezt egy szemes sóval kell vennie..

Tehát, bár egyikének sem tudok garantálni a konkrét eredményeket, nagyon valószínű, hogy ezek közül bármelyik a leggyorsabban megpróbált VPN-k között lesz.

Mindenesetre, bár ezek a lehetőségek jó alternatívák a HideMyAss! -Hez, néhányuk jobban megfelel más dolgokhoz. Úgy találom, hogy az IPVanish és a CyberGhost jobbak a kevésbé komoly VPN-igények gyors és egyszerű megoldásai számára, azaz streaming és torrent.

Természetesen a PureVPN, NordVPN és ExpressVPN nagyszerűen működnek az adatfolyamok számára. De rengeteg funkcióval rendelkeznek, és kiválóan alkalmasak azok számára, akik komolyan érdeklődnek a magánéletük védelme iránt.

E három közül az NordVPN következetesen a legjobb megoldás azok számára, akik pénzt takarítanak meg, az ExpressVPN pedig a magánéletének biztosításakor a legbiztosabb..

Ha valóban meg akar menteni, akkor keressen ingyenes VPN-lehetőségeket (még akkor is, ha csak ideiglenesen). Természetesen ezeket a lehetőségeket ingyenesen kipróbálhatja – szóval derítse ki, hogy melyik működik az Ön számára, mert a VPN-ért való fizetés gyakran megéri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map