7 legjobb felhős játék szolgáltatás 2020-ra (a 3. szám a kedvencem)

Tehát videojátékokat akar játszani.


Nem színes puzzle az okostelefon alkalmazásboltjából.

Nagy teljesítményű játékokról beszélünk – azokról, amelyek célja, hogy komolyan vonják be Önt.

Általában gyönyörű grafikával, magával ragadó kampány- / történetmóddal és / vagy jól fejlett multiplayer-ekkel rendelkeznek.

De sajnos az ilyen játékokkal gyorsan összeadódhat:

A konzol vagy a számítógépes játék költsége, amely a legjobban százat tud visszafizetni.

Aztán van mindenféle más dolog: fejhallgató, játékvezérlő és maguk a játékok. És sok ember szeretné, ha TV-ket használ.

De a felhős játék egy olyan kialakulóban lévő technológia, amely költség nélkül magas színvonalú játékélményt nyújthat.

TARTALOMJEGYZÉK

Ugrás az egyes szakaszok olvasására, kattintson a következő hivatkozásokra

 1. Mi az a felhős játék??
 2. Hogyan működik a felhő játék??
 3. Hét legjobb felhő játék szolgáltatások
 4. Van-e ingyenes felhő játék szolgáltatás??
 5. Ítéletünk

Lássuk:

Mi az a felhős játék??

A felhős játékot játék streaming néven is ismertnek hívják, mert erről van szó. Úgy kellene viselkednie, mint a Netflix és a Hulu, de a játékipar számára.

Alapvetően a felhőalapú számítástechnika hatalmát használja fel – ami azt jelenti, hogy a számítási teljesítményt kiszolgálók hálózatainak kiszervezése helyett egyetlen helyi számítógépet játsszák – a játékok szállítása érdekében..

A felhőben való játék nem ugyanaz, mint egy játék letöltése a készülékére a DVD használata helyett. Igen, vannak hasonlóságok.

De amiről valójában beszélünk, az a játékmenet, amelyet ITSELF közvetítünk az Ön készülékére.

Itt van még arról, hogyan működik ez valójában:

Hogyan működik a felhő játék??

Az Ön által használt szolgáltatás nagy teljesítményű szerverekkel rendelkezik, amelyek elkötelezettek a számítástechnika területén.

Tehát azokon a szervezeteken futtatják a játékot, amelyet éppen játszanak, ahelyett, hogy a szerveren futtatnák (például a játékkonzol vagy a számítógép használata helyett).

Ehelyett a játék hírcsatornáját az internetre csatlakoztatott képernyőre továbbítják, tehát ennél is fontosabb az alapvető Internet sebesség.

Így játszhatsz játékot, de bármilyen eszközt használhatsz, összpontosíthatod a vezérlőelemeket / bemeneteket az ön számára, és az eredeti INSTEAD szerver adatait is, mivel maga is a teljes játékot futtatja..

Vessünk egy pillantást a hét legjobb felhő játék szolgáltatásra!

Indulás:

7. hely: a Google Stadia

A Google Stadia természetesen a Google arra törekszik, hogy behatoljon a felhő játékába.

Itt szakadt: egyrészt a Google Stadia nagyszerűen néz ki, sok funkciót ígér és megfizethető.

Másrészt: jelenleg csak korlátozott kiadású. Csak kevés ember volt képes tesztelni, és véleményeik vegyesek.

Ha a jövőben a teljes ígéretek szerint teljesít, akkor könnyen lehet a legjobb játék-streaming-platform az egész időszakban.

De tisztességesnek kell lennem, és mivel még nem engedték teljesen szabadon, utoljára teszem.

…Átmenetileg.

Előnyök

 • A legjobban elérhető felhő játékplatform lenne, ha teljesen ki lenne állítva.
 • A „Crowd Play” funkció lehetővé tenné az élő közvetítést néző emberek számára, hogy közvetlenül csatlakozzanak a játékokhoz. De még nem láttuk, hogy ez mennyiben működik valóban.
 • Ez olcsó. A „Stadia Base” ingyenes, és alapvető jellemzőivel rendelkezik. A Stadia Pro csak 9,99 dollár havonta, lehetővé teszi a nagyobb felbontást (akár 4K-ig), rendszeresen kiad további kiegészítő játékokat, és bizonyos játékokra kedvezményeket kínál..
 • Ha szeretné, bővítheti tapasztalatait, ha többet fektet be a Google ökoszisztémájába. Használhatja saját telefonját és számítógépét, vagy megszerezheti a Google TV-t.
 • Lehet vásárolni játékvezérlőt, de ezt nem kell tennie (kivéve, ha a tévében játszik). És jól néz ki:

legjobb felhős játékstadionok
Hátrányok

 • A sajtó jelenlegi értékelései, akiknek megengedték, hogy teszteljék, vegyes véleményekkel számoltak a teljesítményről, különös tekintettel a lag és 4K minőségről.
 • Jelenleg hiányzik sok funkcionalitás és alkalmazás funkció, de ez változhat, mivel tovább bővül.
 • Népszerű játékai vannak, de jelenleg a választék még mindig meglehetősen korlátozott. A Google-nak is lesz első felek tartalma, de a zsűri még mindig nem vizsgálja meg, hogy ez jó lesz-e vagy sem.
 • A Google Stadia nem a játék tulajdonjogára koncentrál. Ez nem meglepő, mivel egy Google szolgáltatás, de más platformok segítségével játszhat a tulajdonában lévő játékokkal, vagy olyan játékokat vásárolhat, amelyeket később más eszközökön / platformon (például a Steam-en) játszhat..

6. hely: Playkey.net

A Playkey.net az egyik legkülönlegesebb felhőjáték-szolgáltatás.

Az egyedülálló szempont az árképzés: ahelyett, hogy havonta egy bizonyos összeget fizetne, egy „időcsomagot” fizet.

Kiválasztja a lejátszani kívánt időt, és fizeti az árat – amikor az idő lejár, megvásárolhat egy másik időcsomagot.

Ez lehetővé teszi, hogy sokkal könnyebben ellenőrizze, hogy mennyit fizet, mint egy tipikus előfizetési modellnél – az ár közvetlenül arányos a felhasználással. Néhánynak nagyszerű, másoknak rossz.

Előnyök

 • Népszerű címei vannak, és integrálódik a népszerű játékkönyvtári szolgáltatásokhoz.
 • Az, hogy a kiadásait könnyebben ellenőrizni tudja, jó azok számára, akik korlátozott ideig akarnak játszani: egy óra mindössze 2 dollár, és ha csak néhány órát akarsz játszani, akkor csak néhány dollár.

legjobb felhő játék playkey3

 • Könnyű beállítás, amely megpróbálja testreszabni a szolgáltatást az Ön számára. Íme egy példa:

legjobb felhő játék playkey3
Hátrányok

 • Az adatközpontok mind Európában vannak.
 • Az árképzés nem olyan emberek számára kedvező, akik nagyon szeretnének játszani. Technikailag az ár jobb lesz, ha több órát rendel meg: például az 1 órás időcsomag 2 dollár. De a 30, 50 és 100 órás időcsomag 30, 50 és 100 dollár. Arányosan az ár felére csökken. De ha ebben a léptékben játszik, jobb lehet, ha csak egy másik platformot használ.
 • Több internet-sebességre van szüksége, mint más platformon, amely rendelkezik a lassú kapcsolatok optimalizálására szolgáló eszközökkel.
 • A teljesítmény nem olyan jó, mint a lista legmagasabb opciói.

5. hely: Parsec

Nem tudok segíteni, de szeretlek Parsec-et: nagyon sok személyiséggel rendelkezik.

Alapvetően a Parsec saját protokollt készített a nagy teljesítményű felhő játékhoz.

a legjobb felhő játék parssec

Sokkal nyitottabb technikai szempontból ismerteti, hogyan működik, de a hétköznapi emberek továbbra is használhatják a szoftvert.

A Parsec általánosságban igazán jó … csak olyan bonyolult. Tehát nem az 5. helyen van, mert rossz – azért van itt, mert a többiek olyan jók.

Tehát továbbra is érdemes megnézni!

Megjegyzés: A Parsec híres azért, hogy egy óránként meghatározott díjért bérelhet szervert / felhő-számítógépet. 2019 szeptemberétől ez már nem érvényes, így figyelmeztetést kell kapni, ha másutt hall erről a szolgáltatásról!

Előnyök

 • Jó teljesítmény.
 • Nagyszerű, ha a barátaiddal akar játszani. Mivel a Parsec beépített peer-to-peer hálózatba épül, akkor kapcsolatba léphet egy barátjával, még akkor is, ha egy játéknak nincs online multiplayer.
 • Az alapszoftver ingyenes. Kaphat további cuccokat egy „Warp” csomag megvásárlásával, de a szolgáltatás igénybevétele nem kötelező.
 • Nem csak a Windowson és az Androidon működik, hanem a Raspberry Pi és néhány Linux disztribúción is. A Chrome-ban is jó.

Hátrányok

 • Nem túl nehéz, de bonyolultabb, mint a lista tetején található szolgáltatások, és a kezdők számára nehezebb. Nagyon sok a “csináld magad” szolgáltatás.
 • Kevésbé a mainstream játékok felé irányulnak, bár vannak még ilyenek.

4. helyezett: PlayStation Now

Kétségtelen, hogy a PlayStation Now egyik legnagyobb erőssége a játékválaszték.

Nem csak az, hogy hozzáférést kap olyan minőségi konzoljátékokhoz, amelyekkel nem lenne PC-jén, hanem az is, hogy a választott játékok száma hatalmas a legtöbb itt található névhez képest..

Az ár és a játékválaszték miatt nem tudtam volna ennyire alacsonynak tartani, de van bizonyos belépési akadályai, amelyeknek a többi itt található legtöbb játéknak egyszerűen nincs, és ezt visszatartja itt.

De ha szereted a PlayStation szolgáltatást, akkor ez határozottan az egyik legjobb útvonal az Ön számára.

Előnyök

 • Nagyon jó teljesítmény.
 • Mint mondtam, óriási játékválaszték, sok közülük kiváló minőségű és mainstream játékok. A választékban szerepelnek a konzol korábbi verzióinak játékai is, így a PS2 és a PS3 régi kedvenceihez is hozzáférhet. Összesen: több mint 800 cím.
 • Ezenkívül hozzáférés a gyakran elismert PS4 exkluzív példányokhoz, mint például a Háború Istene vagy az Uncharted.
 • Ha PS4-t használ, akkor is letöltheti a játékokat, és helyben játszhatja le. Nincs korlátozás arra, hogy mennyit tölthet le, ezért csak a PS4 tárhelyén kell aggódnia.
 • Az árak viszonylag megfizethetőek – arányosan többet választhat egy hónapos szolgálatért, de még ez is csak 9,99 USD havonta. Másokhoz képest ez nem olyan rossz. Ha elkötelez egy évet, akkor még jobb.

legjobb felhő játék playstationnow
Hátrányok

 • Szüksége van egy PS4 vagy PC-re, amellyel a játékokat továbbíthatja, így a telefonjára vagy a Mac-re nem fér hozzá.
 • Szüksége van egy PS4 vezérlőre, függetlenül attól, hogy PC-t vagy PS4 használ. Tehát a valódi költség több, mint az előfizetés és a játék.
 • Noha a legnépszerűbb játékok léteznek a PlayStation számára is, ha csak a PC-n szeretnénk játszani egy niche indie játékot, akkor szerencsétlen.
 • A legtöbb ember teljesíti a PC-vel szemben támasztott követelményeket, ám ez erősebb, mint a listán szereplő többi szolgáltatás. Itt megtekintheti a részleteket.

3. helyezett: Vortex

A Vortex kiváló lehetőség a felhőben való játékhoz, de bizonyos kompromisszumokkal.

Összefoglalva: a Vortex valóban elérhető, de kissé korlátozott is.

Az Vortex jó lehetőség mindenféle ember számára, akit érdekel a felhő játék. De ez különösen nagyszerű lehetőség azoknak, akik csak ezeket a cuccokat a vízbe helyezik.

Ha komolyabban gondolkodik a felhő játékban? Lehet, hogy az örvény rendben van, de a többi lehetőség itt valószínűleg jobb az Ön számára.

Előnyök

 • Könnyen elindítható és rendkívül könnyen használható. A két első lehetőség szintén egyszerű, de a Vortex még inkább (ha ez lehetséges).
 • Viszonylag megfizethető: e cikk írásakor havi 9,99 dollárba kerül, és sokféle módon fizethető ki.
 • Bár a játékválaszték nem óriási, a legtöbb érdekelt játékot megkapja, és folyamatosan újokat épít fel. Láthatja, mit kaptak itt.
 • A legtöbb eszköz számára elérhető: nem csak Android telefonok és Windows számítógépek, hanem a MacOS. Xbox és minden olyan eszköz, amely támogatja a Chrome-ot (a böngészőt).

legjobb felhő játék vortex1
Hátrányok

 • A teljesítmény nem a legjobb, bár nem rossz.
 • Hozzáférés sok tételhez, de nem a PlayStation vagy a két legfontosabb versenyzőnk skáláján (közel 100, mint 400+ játékhoz).
 • Nem adhat hozzá saját játékokat – csak a könyvtáruk közül választhat.

2. hely: árnyék

Az árnyék hűvös részben a neve miatt: ez egy utalás az „árnyék számítógépre”, amelyet regisztrációkor kap.

Ha fizet az előfizetésért, akkor alapvetően fizet, hogy egy csúcskategóriás Windows 10 számítógépet kapjon, amelyet azután megszüntethet a szokásos eszközökkel.

És ez természetesen azt jelenti, hogy a szerencsejáték nagymértékben használja az Árnyékot, és ez az árnyék népszerűségének egyik fő mozgatórugója..

Előnyök

 • Nagyszerű teljesítmény, és alapvetően lehetővé teszi a szokásos eszközök felhasználói számára, hogy megtapasztalják a csúcskategóriás számítógép teljesítményét.
 • Ha többet szeretne megtapasztalni, mint a felhő játék, a Shadow remek átjáró a felhő / távoli számítógép általános megtapasztalásához. Tehát streamálhatja kedvenc műsorait is, vagy hatalmas szoftvereket is használhat, amelyek ellenkező esetben nem lennének képesek.
 • Van „alacsony csatlakozási módja”, amely lassú kapcsolatok esetén optimalizálja a képminőséget.
 • Dedikált alkalmazások / szoftverek azokhoz az eszközökhöz, amelyeken Shadow-ot szeretne használni, ami rendkívül egyszerűvé teszi a használatot.
 • Nagyszerű azok számára, akik játszani szeretnének telefonjukon vagy táblagépükön.

Hátrányok

 • Noha a játékok a Shadow népszerű felhasználása, és jól működnek rajta, a Shadow alapvető szolgáltatása nem csupán a játékok. Noha ez néhány ember számára profiként szolgálhat, az extra többletet jelenthet azok számára, akik egyszerűsíteni akarják a dolgokat.
 • Drága, és nincs ingyenes próbaverzió. Időnként vannak kedvezmények, amelyek megfizethetőbbé teszik.
 • Az Egyesült Államok csak néhány része kapja meg (megadva, ez még mindig az Egyesült Államok legnagyobb része).

legjobb felhő játék árnyék

1. helyezett: GeForce MOST

A GeForce NOW-ot általában a játék streaming vezetõjének tekintik.

Legtöbben úgy gondolják, hogy ez a legjobb felhő játék, és még azok is, akik nem teszik a top 3 közé.

Ennek egyik oka az, hogy a GeForce NOW az Nvidia projektje, amely a grafikus kártyák (GPU-k) egyik fő gyártója, és így fontos szerepet játszik a játékban.

Tehát nem olyan meglepő, hogy az Nvidia a felhőalapú játékra tudott átalakulni, tekintettel a fókuszpontjára.

Nem csak azért, mert mindenkinek tetszik, hanem azért is, mert nagyon sok nagyszerű dolgot elkövet. Ennek során megteremti a mércét.

Előnyök

 • Általában nagyszerű teljesítmény és grafika.
 • Ez az egyik legjobb platform az alacsonyabb szintű számítógépekkel rendelkezők számára.

legjobb felhő játék geforce1

 • Széles választéka elérhető játékok. Nem olyan sok, mint a PlayStation, de ez jól megvan a több százban – itt megnézheti őket.
 • Több eszközön való lejátszáshoz csak egy fiókra van szüksége.
 • Automatikus frissítés.
 • Jelenleg ingyenes, mivel béta módban van!

legjobb felhő játék geforce2
Hátrányok

 • A felhasználók jelenleg korlátozott ideig játszanak, hogy biztosítsák a tisztességes hozzáférést a folyamatban lévő ingyenes béta fázis alatt. De ez nem rossz: egy munkamenet akár 4 folyamatos órát is igénybe vehet. Ezután el kell mentenie a haladást, és később új munkamenetet is indíthat.
 • Csak Észak-Amerikában és Európában kapható (egyelőre).
 • Noha a béta miatt jelenleg ingyenes, nem tudjuk, mi lesz az ára, ha hivatalosan megjelenik..
 • Még nem támogatja a Chrome-ot.

Van-e ingyenes felhő játék szolgáltatás??

A felhős játéknak állítólag csökkentenie kell a játék költségeit. Tehát természetesen azon tűnődhet, vajon elérhető-e NEM költség.

A válasz „valamiféle”.

A GeForce MOST ingyenes, de csak azért, mert béta módban van. Ha tudja, hogy a bétaverzió befejeződik – korlátozottan ingyenes modell lehet a fizetett vagy csak a fizetett csomagok mellett.

A Google Stadia ingyenes csomaggal rendelkezik, de még nem lépett be.

És a Google gyakran megöli új vállalkozásait. Még ha nem is, a projekt elég fiatal, hogy az ára könnyen megváltozhasson.

A Parsec ingyenes, de nehezebb telepíteni és kezelni, és előfordulhat, hogy egyébként nem rendelkeznek a kívánt játékokkal.

Ha körülkerülsz, valószínűleg további lehetőségeket találsz, de ezek közül sok vázlatos.

Ami elismert lehetőségeket illeti, a felsoroltak a legjobbak.

Következtetés

Szóval, megvan ez – a hét legjobb felhőjáték-szolgáltatás jelenleg!

Ne feledje: bár ezeket rangsoroltam, az élet soha nem lesz ilyen egyszerű.

Egyes szolgáltatások jobbak bizonyos emberek számára. Például:

Személy szerint a PlayStation Now sokkal inkább a dolgom, mint a Shadow vagy a GeForce MOST, mert gyerekkora óta vagyok a PlayStation-en..

Tehát tartsa szemmel, mely pontok fontosak számodra!

Nem ért egyet a listám egyes részeivel? Talán úgy érezte, hogy a Microsoft xCloud-jának vagy a Paperspace-nek foltokat kellett volna kapnia?

Vagy hogy a GeForce NOW még csak nem is közel van az árnyékhoz, vagy a PlayStation Now-hoz?

Bármi is legyen a gondolatod, szeretném hallani őket! Egy izgalmas jövő előtt áll, és még szórakoztatóbb lesz, ha mindannyian együtt beszélünk.

Az alábbiakban válaszolhat:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map