8 csodálatos PHP tárhely szolgáltató (az 1. számú kedvencem)

Második gondolat nélkül Ön egyetért azzal, hogy a PHP egy erős szkriptnyelv, amely felhasználható néhány legvonzóbb webhely tervezésére.


A népszerű webhelyek, például a Facebook, a Yahoo, a Wikipedia és mások a PHP-t használják. Ez az egyik oka annak, hogy a PHP tárhely hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt években.

A megfelelő PHP-tárhely-szolgáltató kiválasztása ugyanolyan fontos, hogy a PHP-alapú webhelye csuklás nélkül zökkenőmentesen működjön.

A műszaki lehetőségek, a teljesítmény, a szkriptek támogatása, a könnyű használat és természetesen a hostolási terv árazása kulcsszerepet játszik annak eldöntésében, hogy a PHP hosting platform megfelelő-e az Ön igényeihez.

Itt részletesen áttekintem a néhány legjobb PHP tárhely platformot. De előtte hadd magyarázzam meg, miért van szüksége pontosan a PHP tárhelyére.

Ha siet, akkor azonnal áttekintheti a 2020-as legjobb PHP-szolgáltatók listáját:

PHP tárhely
Tárolás
üzemidő
Ár
Értékelés
Bluehost50GB99,98%$ 2.95 / mo.★★★★★
GreenGeeksKorlátlan100%$ 3.95 / mo.★★★★
FastComet15GB100%$ 2.95 / mo.★★★★
Amezmo2GBIngyenes★★★★
SiteGround10GB99,99%$ 3.99 / mo.★★★★
MochahostKorlátlan$ 1.95 / mo.★★★
MozgásbanKorlátlan99,97%$ 3.99 / mo.★★★
Hostpapa100GB99,97%$ 3.95 / mo.★★★

Miért érdemes a PHP tárhelyet használni??

A PHP megfelelő nyelv webhelyek és blogok készítéséhez. Míg a PHP rugalmas, továbbra is szüksége lesz egy PHP tárhely platformra, amely zökkenőmentesen felépítheti webhelyét. Az alábbiakban kifejtett néhány ok, amiért érdemes használni a PHP tárhelyet:

 • Méretezhető: A PHP tárhelyi platformok több tervet biztosítanak, beleértve néhány felhőalapú gazdagépet is, amelyek gyorsan lehetővé teszik az erőforrások méretezését. Tehát, amíg a webhely forgalma növekszik, nem kell aggódnia a webhely teljesítménye miatt.
 • Kezelés: A PHP tárhely lehetővé teszi az összes PHP-igény egyszerű kezelését egyetlen műszerfal vagy konzol segítségével. Alapvetően ezeket úgy tervezték, hogy megkönnyítsék a webhelyek PHP kezelését
 • Rugalmas: A PHP további erőforrásokat igényel, amelyek különféle hibrid technológiák, például LAMP alkotóelemei lehetnek. A PHP tárhelyi tervvel ezeket a függőségeket kevésbé technikai nehézségekkel telepítheti.
 • Költséghatékony: Noha a PHP és a függő technológiák többnyire nyílt forráskódúak, mégis szükség lehet webes fejlesztőre ezen összetevők integrálásához. A PHP tárhelyi platformok viszont költségvetési szempontból barátságos megközelítést biztosítanak.
 • Optimalizálás: A PHP tárhely platform kiválasztásakor nem kell aggódnia a sebesség, a teljesítmény, a megbízhatóság és a legfontosabb a webhely optimalizálása miatt. A PHP tárhely szolgáltatói ezeket a funkciókat beépítették.

A PHP tárhelyének természetesen nagyon sok előnye van, amelyben gyorsan létrehozhat és elindíthat vizuálisan vonzó webhelyeket.

A következő lépésről engedjek meg, hogy részletesebben bemutassam, melyik a legjobb PHP tárhely platform.

1. BlueHost

Bluehost Banner

A Bluehost nem új név, amikor a hostplatformokról beszélünk. Ez a nagyon népszerű, ugyanakkor PHP-tárhelyet is kínál, és olyan tárhely-platform, amelyet nem hagyhat ki ebből a listából.

A Bluehost sokoldalú szolgáltatásairól ismert. A tervekhez egy 30 napos ingyenes próbaverzió tartozik, és tartalmaz egy ingyenes domain nevet egy évre.

A Bluehost PHP tárhelyének 4 terve van.

Bluehost árképzés

A Bluehost PHP tulajdonságai:

 1. Teljesítmény és sebesség: A Bluehost támogatja a PHP tárolását megosztott tervében. A tervek korlátlan sávszélességet biztosítanak. A Bluehost SSD alapú tárolást biztosít a nagy sebesség biztosítása érdekében. A tervek biztosítják a normál teljesítményt. A CloudFlare CDN biztosítja az optimalizált webhely teljesítményét. A Pro terv támogatja a nagy teljesítményt, és jobb erőforrás-kezelést biztosít a megosztott tervhez.
 1. Biztonság és megbízhatóság: A Bluehost ugyanolyan jót tesz, ha a webhelyek biztonságáról van szó. A cPanel.Bluehost rendelkezik fiókok elkülönítésével és jelszóvédelemmel. A domain teljes adatvédelme biztosítja a nulla személyazonosság-lopás, spam és adathalász adatvédelmet. Ezenkívül elérhető egy SiteLock is.Bluehost biztonságA CodeGuard rendszeres biztonsági másolatot készít a webhelyről. A további hozzáadáshoz a Bluehost ingyenes SSL tanúsítványt is tartalmaz.
 1. Ügyfélszolgálat: A Bluehost az egyik legnépszerűbb tárhelymegoldás, és jó ügyfél-támogatással rendelkezik. Elérheti őket hívással, e-mail jegyekkel vagy élő csevegéssel. Rengeteg erőforrás, amely online elérhető, valamint hivatalos webhelyükön is elérhető. További segítséget is kaphat a GYIK-ből és blogjaikból.
 1. PHP támogatás: A Bluehost jó beépített támogatással jön a PHP tárolásához. Támogatja az összes fő PHP-verziót. Technikai segítséget kaphat a PHP-alapú konfigurációkhoz, valamint a PHP frissítéséhez. A tudásbázisukban releváns PHP támogatási útmutatót is talál.
 1. Kiegészítők: A Bluehost a magasabb szintű csomagjain korlátlan tárhelyet támogat. Ezt a nem mért sávszélességgel kombinálják. Az alapterv kivételével a Bluehost minden más tervnél Spam-szakértőket, CodeGuard Basic-et és Domain adatvédelmet biztosít..Bluehost kiegészítők

Szerezd meg a BlueHost PHP tárhelyet

2. GreenGeeks

Greengeeks Banner

A GreenGeeks környezetbarát tárhelyével jól használható funkciókat kínál a PHP tárolásához.

Miközben gyors, biztonságos és biztonságos PHP kezelést is biztosít. A GreenGeeks figyelését egy éjjel-nappal működő szerver biztosítja a jó üzemidejhez.

A GreenGeeks PHP tárhely 3 különböző tárhely-tervet biztosít.

A GreenGeeks tervei

A GreenGeeks PHP jellemzői:

 1. Sebesség és Uptime: A GreenGeeks az SSD alapú RAID-10 tárolót terveihez tervezi a jó sebesség biztosítása érdekében. Ahogy növekszik a követelmény, növelheti az erőforrásokat. Minden terv tartalmaz egy ingyenes CDN-integrációt. A kiszolgálókat úgy optimalizálták, hogy nagy teljesítményt biztosítsanak, és folyamatos üzemidőt biztosítsanak. A GreenGeeks 99,9% -os üzemidejét fenntartja. (Lásd a GreenGeeks rögzített idejét)Greengeeks előadás
 1. Biztonság és megbízhatóság: A GreenGeeks redundáns erőforrásokkal rendelkezik. Számos adatközponttal a GreenGeeks biztosítja a legfelső szintű biztonsági funkciókat. A GreenGeeks konténer alapú technológiát alkalmaz, tárhely-fiókok elszigetelését, éjjel-nappal szerverek figyelését, valós idejű biztonsági szkennelést, automatikus frissítéseket nyújt a legmagasabb szintű biztonsági szolgáltatások biztosítása érdekében. Noha redundáns erőforrások vannak, minden terv éjszakai biztonsági mentést is tartalmaz. Teljesítmény-gyorsítótár-technológiája gyorsabb oldalbetöltést tesz lehetővé.

Greengeeks biztonság

 1. Kiegészítők: Ha a PHP-tárhelyet választja a GreenGeeks szolgáltatásban, akkor az nem csupán az alapvető szolgáltatások nyújtására korlátozódik. Kapsz még néhány kiegészítőt is. A GreenGeeks terveihez 30 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik. Egy ingyenes domain szerepel a tervben. Ezenkívül ingyenes webhely-készítőt és ingyenes web-átadást kap. CPanel és Softaculous telepítő lehetővé teszik a különféle kiegészítők telepítését. Ez ismét szerepel a tervben. Az e-mailek tárolása szintén szerepel a tervben.
 1. PHP támogatás: Több mint 35 ezer ügyféllel a GreenGeeks jelentős PHP hosting támogatást nyújt. Ez támogatja a PHP régebbi és legújabb verzióit is. A GreenGeeks lehetővé teszi a PHP 7.1, 7.0 és 5.5 telepítését. A PHP alapértelmezés szerint engedélyezve van, így nem kell külön telepítenie. Különböző verziótámogatással a GreenGeeks előzetes PHP optimalizálást, biztonságos PHP kódolást és gyorsabb PHP végrehajtást biztosít..
 1. Ügyfélszolgálat: A GreenGeeks ügyfélszolgálata egy újabb funkció, amelyet nem szabad kihagyni. Támogatásukat élő chat, telefon, jegyek vagy e-mailek útján érheti el. A GreenGeeks 24/7 támogatást nyújt. Ezenkívül a GreenGeeks dedikált erőforrásokkal és tudásbázissal rendelkezik, amely alapvető és fejlett témákat is tartalmaz. Bár éjjel-nappal támogatást nyújt, technikai segítség is rendelkezésre áll a webhelyek migrációjának irányításához..

Kizárólag a HostingPill olvasók számára

A GreenGeeks most INGYENES webhely-áttelepítést kínál mindenki számára, aki bármilyen host cégtől Greengeeks-re vált.

További részletekért kattintson ide

Szerezzen be GreenGeeks PHP tárhelyet

3. FastComet

Fastcomet banner

A FastComet egy név, amely jól hangzik a PHP tárhelyén.

Számos intuitív funkció teszi a FastComet megfelelő választásnak a PHP tárolásához. Kiegészítő költségek nélkül a PHP telepíthető és frissíthető.

Három FastComet PHP terv érhető el:

A Fastcomet PHP tárhely szolgáltatásai

A több előzetes terv ötrétegű gyorsítótárat és optimalizálást tartalmaz. Ez magában foglalja a tömörítést az UI-hez, a böngésző optimalizálását, az automatikus tömörítést és hasonló funkciókat.

A FastComet PHP jellemzői:

 1. Biztonság és megbízhatóság: A FastComet a tervben szereplő biztonsági szolgáltatások jó kombinációját biztosítja. Ez alapvető biztonsági funkciókat tartalmaz, néhány fejlett biztonsági funkcióval beágyazva. A FastComet teljes fiókszigetelést, BruteForce védelmet, a tervbe beépített SSL-t, rosszindulatú programok észlelését és eltávolítását, DDoS védelmet nyújt..Fastcomet biztonságA FastComet állandó szervermegfigyelést, két tényezős hitelesítést, webalkalmazás-tűzfalat, BitNinja szerverbiztonságot és számos egyéb fejlett funkciót biztosít. A tervek tartalmaznak napi biztonsági másolatot, amelyet akár 30 napig megőrizhetnek.
 1. PHP támogatás: A FastComet előre telepített PHP-vel érkezik, amely bármikor frissíthető. További PHP szolgáltatások is előre vannak telepítve és konfigurálva. A FastComet ingyenes PHP sablon telepítést is tartalmaz. A PHP többféle verziója, mint például a 7.3, 7.2, 7.1, 7.0, 5.6 támogatott. Ezenkívül magában foglalja az ügyfél PHP.ini támogatását, és rendelkezik egy phpMyAdmin-rel, amelyet az adatbázisok könnyed kezelésére biztosítanak..
 1. Kiegészítő szolgáltatások: A FastComet PHP kiegészítő kiegészítőket tartalmaz. Az összes szolgáltatás szerepel a tervben. Beleegyezik abba, hogy a tervek megfizethetőek. Néhány kiegészítő szolgáltatás a következő: hackezett webhely helyreállítása, legújabb cPanel, Softaculous telepítő, 1 kattintással elérhető visszaállítási menedzser, e-mail tárolás, jelszóval védett könyvtárak. Összességében a FastComet számos intuitív funkcióval rendelkezik, amelyek nagyon jól beépültek a a tervek. Ez tökéletes megoldásként működik az e-kereskedelem fejlesztésében is.
 1. Ügyfélszolgálat: A FastComet használatával soha nem fog hiányozni a segítségért. Az ügyfélszolgálat 24/7-én könnyen elérhető. E-mailben, telefonon, élő csevegéssel és jegyekkel érheti el ügyfélszolgálatát. Miközben böngészik a webhelyüket, élő chat-támogatást találhat. Ebből a szempontból a FastComet mesés oktatóanyagokkal és tudásbázissal rendelkezik. Több témát lefedve a FastComet jelentős technikai segítséget is nyújt a PHP tárolásához.

Szerezzen be FastComet PHP tárhelyet

4. Amezmo

amezmo
Az Amezmo a PHP tárolását mindenki számára elérhetővé teszi. Időt takarít meg, mivel egyszerűsíti a kiszolgálók beállításait. A nagy dolog az, hogy nem megosztott tárhely, tehát kap egy teljesen elkülönített edényt külön memóriával, CPU-val és tárolóval.

Az Amezmo használatával bármilyen PHP verzióját futtathatja 5.6-tól 7.4-ig a mellékelt kiterjesztésekkel, hogy megkönnyítse a saját konfigurálásuk nehézségeit..

3 Amezmo PHP terv érhető el:
amezmo árképzés
Mint láthatja, a koncepcióterv magántartományt, nulla állásidőt kínál a Git-rel, intelligens csomagkezelővel, telepítési értesítésekkel stb. hozzáférés stb.

Az Amezmo PHP tulajdonságai:

 1. Biztonság: Az Amezmo biztosítja a legújabb biztonsági frissítéseket, miközben lépést tart a legújabb PHP verziókkal. Az Amezmo figyeli a PHP legfrissebb kiadási ciklusait, és frissíti Önt az új vagy a közelgő verziókról. Választhat az automatikus vagy a manuális frissítés között.
  Vannak automatikusan megújuló SSL-tanúsítványok is, amelyekről az Amezmo gondoskodik, és kiegészítésként támogatja a helyettesítő karaktereket is.
 2. Teljesítmény: Az Amezmo nem egy megosztott tárhely, és teljesen izolált és dedikált erőforrásokon működik, hogy az árért a legjobb élményt nyújtsa. Teljesen tiszta helyet kap a választott PHP verzióval, bőséges memóriával, CPU-val és tárolással.
  A dedikált szervereknél az a nagyszerű, hogy a szervereidet nem osztják meg más webhelyekkel. Ez azt jelenti, hogy teljesítményét nem veszélyezteti, és ezért teljes mértékben önnek szenteli.
 3. Egyéb jellemzők: Az Amezmo meglehetősen sok funkcióval rendelkezik minden tervben. Olyan funkciókkal, mint a korlátlan sorok, a magánhálózat, az 1 napos biztonsági mentés megőrzése, a fejlett szerver mutatók, az automatikus biztonsági frissítések, az automatikus tűzfal stb., Tudod, hogy pénzt megérdemel.
  A fejlett szintű tervek tartalmazzák az alapterv szolgáltatásait, valamint olyan kiegészítő funkciókat, mint a Távoli MySQL mutatók, Telepítési horgok, 6 egyedi domain automatikus automatikus SSL-vel, példányok megosztása, Wildcard SSL tanúsítványok és még sok más.
 4. Ügyfélszolgálat: Az Amezmo ügyfélszolgálatot prioritási e-mail és csevegési lehetőségek formájában kínál az esetleges azonnali problémák elhárításához. Az e-mail támogatás felhasználható a futásidejű hibák vagy kódhibák bejelentésére technikai segítségért.
  Ráadásul az „Advanced” terv 15 perces támogatási válaszidővel rendelkezik, hogy segítsen megszabadulni a szeszélytől vagy azokról az időkről, amikor több kéznél van a feladat..

Szerezze be az Amezmo PHP tárhelyet

5. SiteGround

SiteGround szalaghirdetés

A SiteGround több mint 2 000 000 domaint tárol. Noha a SiteGround népszerű, ugyanakkor ugyanolyan jó PHP-támogatást is kínál.

Kiváló teljesítmény mellett a SiteGround sok mindent kínál a szolgáltatások listájában. Bizonyos PHP-specifikus funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik jobb webhelyek létrehozását.

A SiteGround 3 különböző PHP-tárhely-tervezéssel rendelkezik.

SiteGround tervek

A SiteGround PHP tulajdonságai:

 1. Teljesítmény és sebesség: A SiteGround biztosítja az infrastruktúrát, amely lehetővé teszi a webhelyek gyors és egyszerű betöltését. A kiszolgálóhelyek jó eloszlása ​​mellett a SiteGround jelentős teljesítményt nyújt. Az SSD tároló testreszabható erőforrás-beállítással lehetővé teszi a weboldal sebességének optimalizálását. Ez a CDN-vel együtt növeli az általános sebességet. A SiteGround a SuperCacher alkalmazást is kínálja a különféle tervekhez. Ez tovább javítja a weboldal teljesítményét. Az infrastruktúra-alkatrészek megfelelő keverése jó sebességet biztosít.

SiteGround teljesítmény

 1. PHP támogatás: Ha több verzió támogatást keres, akkor a SiteGround biztosan biztosítja azt. Ez támogatja a PHP 7.3, 7.2, 7.1, 7.0 és 5.6.SiteGround PHPItt könnyedén válthat a PHP verziók között. Ezt PHP alapú optimalizálás kíséri. Ezenkívül a PHP modulok széles választéka támogatott és könnyen elérhető. Bármely adott modul beállításához technikai segítséget is kaphat a SiteGround-tól.
 1. Biztonság és megbízhatóság: Magasabb szinten a SiteGround tartalmaz jó biztonsági funkciókat. A kiszolgálókat folyamatosan figyeljük. A SiteGround fiókok elszigeteltségét biztosítja, és rendelkezik egy hack-ellenes rendszerrel. A tervek között szerepel az automatikus frissítés és a szerver javítása.Helyszíni biztonságA SiteGround segítségével automatizált biztonsági mentéseket készíthet, valamint igény szerint készíthető biztonsági mentéseket is. A rendszerek hardveres és áramszüneteltetéssel bírnak a zökkenőmentes és megbízható szolgáltatások biztosítása érdekében.
 1. Egyéb szolgáltatások: A SiteGround jó beépített funkciókkal rendelkezik. Néhány ezek között egy külön átmeneti környezet, ahol kipróbálhatja a változásokat, mielőtt az live.SiteGround ingyenes webhely-készítőt, cPanel-t, Softaculous telepítőt, e-mail tárolást is kínál. Ezekkel a funkciókkal különböző műszaki szolgáltatások is támogatottak.SiteGround támogatja a webhelyek zökkenőmentes fejlesztését, és különféle könyvtárak, például CURL, Zend Optimizer, Zlib és még sok más támogatást nyújt..
 1. Ügyfélszolgálat: A SiteGround telefonon támogatást nyújt, amely a leggyorsabb módja az ügyfélszolgálat elérésének. Ez alapján jegyet is bejelentkezhet, vagy értékesítési élő csevegést kezdeményezhet. A hivatalos weboldal számos útmutatással, bloggal és GYIK-dal van tele, amelyek ugyanolyan hasznosak.Összességében a SiteGround meglehetősen jó ügyfélszolgálatot nyújt..

Szerezzen be SiteGround PHP tárhelyet

6. Mochahost

Mochahost Banner

A Mochahost 2002-ben indult, és egyike azon kevés hosting platformoknak, amelyek 100% -ban hálózati rendelkezésre állást garantálnak.

Mivel a felhő technológián alapszik, a Mochahost számos intuitív funkciót ágyaz be minden egyes tervébe. Noha ez támogatja a többszörös tárolást, ugyanakkor ugyanolyan támogatja a PHP tárolását is.

A Mochahost PHP tárhelyének 3 terve van.

Mochahost tervek

A tervek mindössze havonta 1,95 dollárra indulnak, és ugyanolyan kezdeti árakon megújulnak.

A Mochahost PHP tulajdonságai:

 1. Uptime: A Mochahost külön említést igényel az üzemidőről. A Mochahost infrastruktúrája 100% -os hálózati rendelkezésre állási garanciát nyújt. Az ütemezett karbantartást és néhány más, az SLA-ban említettet kivéve, minden más garantálja a 100% -os hálózati rendelkezésre állást..Mochahost SLASőt, még az alaptervnek is 100% -os rendelkezésre állási garanciája van.
 1. Teljesítmény és sebesség: A Mochahost minden egyes terve egyedi, és elegendő kiszolgálóteljesítményt biztosít. Van egy külön terv is, amely a legmegfelelőbb az e-kereskedelmi webhelyek számára. A tervek korlátlan havi forgalmat támogatnak, és korlátlan lemezterületet biztosítanak. A felhőalapú technológia biztosítja a nagy redundanciát, stabilitást és teljesítményt. A fejlettebb tervek villámgyors garanciát nyújtanak és optimalizálják a PHP webhelyének válaszát.

Mochahost előadás

 1. Kiegészítő szolgáltatások: A Mochahost egy életre szóló általános árakat alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a terv árazásáért, amikor megújítja.Mochahost tervei ingyenes SSL-t biztosítanak életre, ingyenes domain nevet, webhely-készítőt és hozzáférést biztosítanak több mint 450 harmadik féltől származó alkalmazáshoz. Támogatja az összes fő PHP verziót és a többi függő könyvtárat.Mochahost kiegészítőkZöld szerverük SSD alapú tároló, és a tervek korlátlan lemezterületet biztosítanak. A tervek tartalmazzák a cPanel, a Lets Encrypt támogatást, a 180 napos kockázatmentes felhasználást, a gyorsítótár-emlékeztetőt, a SEO eszközöket és még sok más ilyen funkciót. Mind beletartozik a tervbe.
 1. Ügyfélszolgálat: A Mochahost rendelkezik egy külön támogatási szekcióval. Az ügyfélszolgálat hívásokkal, jegyekkel és élő csevegéssel érhető el. Ha dedikált erőforrásokat keres, akkor a Mochahost számos olyan témát foglal magában, amelyekre a tárhelyről szól. A jól definiált útmutatók és tudásbázis egy egyablakos megoldás a legtöbb műszaki kérdéshez. A Mohahahostnak szintén van video oktatóanyagai, blogjai, és jegyekkel tehetsz fel ad-hoc technikai segítséget. Minden bizonnyal ügyfélszolgálattal rendelkeznek az előrehaladás és a kezdő szintű felhasználók számára.
 1. Biztonság és megbízhatóság: A Mochahost felhőalapú, és kiszolgálói teljes biztonságát garantálja. A kiszolgálók mindig naprakészek.Mochahost nem indítja újra a kiszolgálókat, és SOHA nem indítja újra a védelmet. Miközben rendszeresen frissítik a javításokat, nem szenvednek leállások. A szolgáltatások 100% -ban GDPR-kompatibilisek a felhőalapú architektúrával szembeni fokozott biztonsággal. Ez magában foglalja a feladatátvételi támogatást is. A magasabb szintű tervek támogatják az automatikus biztonsági mentéseket.

Szerezd meg a Mochahost PHP tárhelyet

7. InMotion tárhely

Érzelmi banner

Az InMotion és sok más hosting megoldás mellett a PHP tárolását is támogatja. A PHP tárhely számos hozzáadott funkciót támogat.

A tervek tartalmaznak egy ingyenes domain nevet. Az InMotion rugalmas PHP-tárhelyet kínál, amely teljesen testreszabható webhelyeket hozhat létre.

Az InMotion 3 PHP tárhelyet biztosít.

Érzelmi tervek

Az InMotion PHP tulajdonságai:

 1. Uptime és Performance: Az InMotion jó ideje rendelkezésre áll a megosztott tároláshoz. A PHP-t a dedikált tárhely, a VPS hosting is támogatja. A dedikált PHP-tárhely 99,999% -kal rendelkezik. Az SSD megosztott tárhelyen nagy teljesítményt nyújt. Az InMotion támogatja a PHP 7.0-ot, és webhely-optimalizálást biztosít az oldalbetöltési sebesség javítása érdekében.
 1. Biztonság és megbízhatóság: Az InMotion tervek tartalmazzák az ingyenes SSL-t, valamint a rosszindulatú programok védelmét. Az e-mail tárolás támogatja a spam védelmet. A webhely biztonsági mentése és helyreállítása a terv részét képezi. Noha nincsenek előre kifejlesztett biztonsági szolgáltatások, az InMotion nagyon jól biztosítja az alapvető biztonságot.
 1. Weboldal fejlesztés: Az InMotion segítségével nulla állásidővel továbbíthatja a webhelyeket. A tervek tartalmaznak egy ingyenes weboldal készítőt is. A weboldal készítő könnyen kezelhető és testreszabható. A terv ingyenes témákat tartalmaz, és rendelkezik egy drag and drop szerkesztővel. Az InMotion emellett támogatást nyújt a weboldal fejlesztéséhez.
 1. Kiegészítő szolgáltatások: Az InMotion terveihez tartozik egy ingyenes domain, weboldal készítő, e-mail tárhely, webhely biztonsági mentése és helyreállítása.Érzelmi kiegészítőkMeg fogja találni az e-kereskedelem fejlesztésének jó terveit. Az InMotion számos előre telepített alkalmazással érkezik, és több mint 400 alkalmazást támogat. Az InMotion terveknek 90 napos pénz-visszatérítési garanciája van.
 1. Ügyfélszolgálat: Az InMotion éjjel-nappal ügyfélszolgálatot nyújt. Az ügyfélszolgálatot élő csevegéssel, telefonon vagy a Skype segítségével érheti el. A támogatási központ több útmutatót, oktatóanyagot és GYIK-ot tartalmaz. Mindez egyaránt jótékony hatással van a PHP alapú webhely felállítására.

Szerezzen be InMotion PHP tárhelyet

8. Hostpapa

Hostpapa szalaghirdetés

A Hostpapa az egyik legnépszerűbb tárhely-platform, és több mint 500 000 webhelyet üzemeltet. A Hostpapa használatával könnyen létrehozhat vizuálisan vonzó webhelyeket.

A Hostpapa olyan kiszolgálókkal rendelkezik, amelyek optimalizáltak a sebességre és biztosítják a sima PHP tárolást. Jó funkciókkal a Hostpapa egyaránt jó hostolási platform a PHP webhelyéhez.

A Hostpapa-nak 3 PHP-tárhely-terve van.

A Hostpapa tervei

Hostpapa PHP jellemzői:

 1. Sebesség és teljesítmény: A Hostpapa 99,9% -os üzemidőt garantál. A kiszolgálók optimalizált sebesség elérésére készültek. A Hostpapa SSD meghajtókat használ, amelyek állandóan jó teljesítményt és nagy sebességet biztosítanak. Az LSI CacheCade Pro 2.0-ját használják az SSD gyorsítótárazáshoz. Ezt a CloudFlare CDN is támogatja.Hostpapa sebességA magasabb szintű terveknek vannak olyan szerverek, amelyek a fokozott teljesítmény érdekében készültek. A megosztott tárhelyenként kevesebb fiókot szentelnek minden szervernek.
 1. Biztonság és megbízhatóság: Rengeteg biztonsági funkciót kínál a Hostpapa. Ezt a folyamatos megfigyelés, a tűzfalak és a behatolásérzékelő rendszerek mozgatják. A Hostpapa rendelkezik DDoS-megelőzéssel, bejövő / kimenő forgalmi biztonsággal, hálózati megfigyeléssel, brutális erő észlelésével, CloudLinux O / S védelemmel, automatikus javításokkal, titkosítsuk az SSL-t, a domain adatvédelem, SiteLock észlelés , és a ModSecurity.Hostpapa RAID-10 redundanciát biztosít redundáns hálózattal. A tervek automatikus biztonsági mentést tartalmaznak. Ez minden tervében rengeteg fejlett biztonsági funkciót tartalmaz.
 1. Ügyfélszolgálat: A Hostpapa minden bizonnyal nem marad le a fogyasztói támogatásról. Telefonon, élő csevegéssel és jegyekkel érheti el támogatást. A támogatás a nap 24 órájában elérhető, többnyelvű támogatást kínál. A webhelyek áttérését teljes mértékben támogatják. Ön is igénybe veheti ingyenes 30 perces edzéseit. A Hostpapa önellátó tudásbázissal rendelkezik, amely a legtöbb témát lefedi.
 1. Kiegészítő szolgáltatások: A 3 PHP tervvel a Hostpapa kiegészítő szolgáltatások széles skáláját kínálja. A terveknek 30 napos pénz-visszatérítési garanciája van. A tervek nem mért sávszélességet tartalmaznak, és tartalmazzák az ingyenes domain regisztrációt. Beépített más funkciók is, mint például az e-mail tárolás, az e-mail víruskeresés, a SpamExperts, a több mint 400 alkalmazás telepítési támogatása. A Hostpapa felhasználóbarát cPanel-t kínál, elemzési támogatást nyújt a weboldalhoz, hozzáférést biztosít a nyers fájlokhoz, a Softaculous telepítőjét. A tervek ugyanolyan alkalmasak e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek létrehozására.
 1. Webhely felépítése: A Hostpapa az egyik olyan hosting platform, amely elegendő támogatással rendelkezik az UI-gazdag webhelyek felépítéséhez. A PHP használatával hatékonyan beépítheti a Hostpapa által nyújtott beépített sablonokat. A weboldal készítője a tervbe tartozik, és egyszerűen használható és testreszabható a weboldal tervezésén. Ez támogatja a fejlett HTML-szerkesztést.A HOstpapa weboldalaTöbb mint 120 sablonból választhat mintát.

Get Hostpapa PHP tárhely

Melyik PHP tárolást ajánljuk?

Jó tudni, hogy széles választéka közül választhat a PHP webhelyén. Mivel a PHP olyan erős nyelv, ugyanolyan fontos a megfelelő tárhely-megoldás kiválasztása.

A fenti lehetőségek mindegyike tökéletes PHP-tárhely. Mindegyik egyedi képességgel rendelkezik, és megérti a felhasználói igényeket.

Abban az esetben azonban, ha volt egy, amit ki kellett választanom, akkor a BlueHost lenne, és ennek több oka van.

A BlueHost nagyteljesítményű, jó üzemidejű, PHP támogatást nyújt, széles körű biztonsági funkciókat kínál, és lehetővé teszi a weboldal egyszerű fejlesztését. Sőt, ez az egyik leginkább költségvetés-barát lehetőség, amikor a PHP tárolásáról beszélünk.

Ha meg akarja tenni az első lépést a PHP tárhely felé, akkor a BlueHost érdemes kipróbálni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map