8 legjobb Magento tárhely-szolgáltató (az első szám csak kiváló)

Azoknak, akik még nem hallottak a Magento-ról, ez egy nyílt forrású e-kereskedelmi platform.


Az évek során ezt elkülönítették Magento Opensource vagy közösségi kiadás platformként és Magento kereskedelemként, amely Enterprise Edition platform.

Tudta, hogy a Magento felhasználható a WordPress helyett az online áruház létrehozására.

A legtöbb esetben a WordPress és a WooCommerce együtt használják az online áruházak létrehozására. Ezt egyszerűen a Magento tárhely segítségével lehet megtenni.

Mindkettő ugyanolyan erős platformok, engedje meg, hogy áttekintjem a tényleges különbségeket közöttük.

Magento v / s WordPress

A Magento és a WordPress közötti választás minden bizonnyal nehéz feladat. Mindkettő nyílt forráskódú platform, és a maga módján jó.

Itt néhány kiemelt paraméteren kiemelem a két platform közötti különbségeket.

 • E-kereskedelem fejlesztése: A Magento elsősorban e-kereskedelmi platform. Mind a Magento, mind a WordPress támogatja az e-kereskedelem legalapvetőbb és legfejlettebb funkcióit. A WordPress-hez azonban további bővítményre lenne szükség az e-kereskedelem fejlesztéséhez. Ezzel szemben a Magento-val plug-inre lenne szükség a blog támogatásához.
 • Fejlesztési támogatás: A WordPress felhasználók teljesen egyetértenek velem abban, hogy a WordPress használata egyszerű. Ugyanakkor a Magento fejlettebb felhasználók számára készült, és technikai szakértelmet igényel. Ez vállalkozás szintű e-kereskedelem építését szolgálja.
 • Bővíthetőség: Az alapszintű támogatások mellett a WordPress és a Magento jó külső támogatást is kínál. Mindkettő megadja a szükséges rugalmasságot a platformon.
 • Biztonság: Mind a WordPress, mind a Magento jó beépített biztonsági funkciókkal rendelkezik. A WordPress több beépülő modulja érzékenyebb a biztonsági résekre, mint a Magento.
 • SEO támogatás: Néhány bővítménnyel a Magento, valamint a WordPress kiváló SEO támogatást nyújt. A WordPress a tartalom szem előtt tartásával épül fel, így a SEO itt intuitívabb, mint a Magento. A Magento használatával meg kell tennie az optimizálást.
 • Támogatás: A WordPress jó közösségi támogatással jár. A Magento-nak alapvető támogatása van, de ez kevésbé van a WordPresshez képest. A Magento-ban elérhető fejlett lehetőségek miatt a támogatás technikailag orientáltabb felhasználókat igényel.

A további egyszerűsítés érdekében azt mondanám, hogy ha a vállalkozás és az online értékesítés növekedése fókuszában van, akkor a Magento jó választás. Ha azonban a fő cél a digitális közzététel és a tartalom marketing, akkor a WordPress jó választás.

De várjon, ez még nem minden. Ha mindkét világ legjobbat szeretné, akkor használhatja a Magento és a WordPress kombinációját is.

Nos, mindazonáltal, a Magento minden bizonnyal egy erős platform, és ami jobb lehet, mint a piacon elérhető legjobb Magento tárhely-lehetőségek ismerete..

hostingpill8 legjobb Magento tárhely-szolgáltató

 1. Nexcess.net (kedvencem)
 2. A2 tárhely
 3. Cloudways
 4. MilesWeb
 5. GreenGeeks
 6. FastComet
 7. Hajrá apu
 8. Siteground

További gond nélkül, merítsünk bele minden Magento-tárhely részletes áttekintésébe.

1. Nexcess.net

Nexcess
A Nexcess menedzselt felhő-tárhelyéről ismert, olyan platform, amely több mint 18 éve működik a piacon. Ennek székhelye Michiganben található, és több mint 45 ezer webhelyet tárol.

üzemidő:

Ha megemlítem, hogy a Nexcess jó üzemideje van, akkor ez alulbecsülhető lenne. A Nexcess óriási 99,99% -os üzemidőt tart fenn.

A Nexcess felhőinfrastruktúrájával a Magento 2-t, a PHP-re optimalizált, az Apache optimalizálást biztosítja. Az erőforrások automatikus méretezése biztosítja, hogy webhelyét a forgalom növekedése ne befolyásolja.

A szolgáltatás a Nexcess Cloud Accelerator programot használja, amely javítja a betöltési időt és az NGINX táplálja, hogy javítsa a statikus tartalom betöltési sebességét..

nexcess

Megbízhatóság és biztonság:

Amikor a megbízhatóságról beszélek, a Nexcess biztosítja, hogy megbízható szolgáltatásokat nyújt.

A Nexcess a felhőgyorsítóval együtt rendelkezik egy MicroCache-lel is, amely olyan tartalmakat tart fenn, mint képek, JavaScript stb. Ez biztosítja a gyorsabb betöltést.

Az SSD és a Nginx együtt a Nexcess tárhelyének jó sebességet, teljesítményt és megbízható szolgáltatást nyújt. A szolgáltatásokat folyamatosan ellenőrzik.

A Nexcess tartalmaz egy SSL-tanúsítványt és az OpenVPN-t, amely opcionálisan hozzáadható.

Biztonsági szolgáltatások:

Olyan sok funkcióval, amelyek könnyen elérhetők, a Nexcess saját biztonsági mentési szolgáltatásokat nyújt. Napi biztonsági másolatot tartalmaz, amelyet 30 napig archiválnak.

Itt létrehozhat fejlesztési webhelyeket adatbázis-súrlással, amelyek biztosítják a jó szintű biztonságot.

tervek:

Minden terv tartalmaz egy ingyenes migrációt. Megállapítottam, hogy a Nexcess sokféle választást kínál a felhasználóknak az árképzés területén.

Itt összesen 5 terv van, különféle konfigurációkkal, amelyek különféle webhely-forgalmat biztosítanak. Tehát alapvetően, ha ismeri a webhely követelményeit, akkor kiválaszthatja a legmegfelelőbb tervet.

A legalapvetőbb terv akár 100 napi látogatót is támogat, és havi 19,95 dollárba kerül egy éves tervért.

Nexcess tervekVevőszolgálat:

A szükséges ügyfélszolgálat telefonon érhető el, és ez kétségtelenül a legegyszerűbb módja annak, hogy elérjék őket.

Ezen kívül a Nexcess rendelkezik egy külön súgórészleggel, amely hatalmas tudáskönyvtárat, blogokat és

GYIK. Jegyeket is felvehet, vagy e-mailt küldhet ügyfélszolgálatnak.

A Nexcess 24/7/365 dedikált ügyfélszolgálatot nyújt.

Látogasson el a Nexcess oldalra

2. A2 tárhely

A2 szalaghirdetésAz A2 tárhely olyan név, amelyet gyakran hallottál. Ugyanakkor tudta, hogy az A2 támogatja a Magento tárhelyét is? 2008 óta az A2 otthont ad a Magento-nak. Meglehetősen jó sebességgel ez ismét ne hagyja ki a Magento hosting lehetőséget.

üzemidő:

Az A2 tárhely olyan Turbo szervereket kínál, amelyek majdnem húszszeres sebességet adnak. A szolgáltatásokat 99,9% -os üzemidő kíséri.

Ezután hadd részletesebben ismertessem az üzemidőt.

a2 üzemeltetési ideje

Az A2 tárhelykiszolgáló teljesítményét az elmúlt évek során figyelemmel kísértük.

Az A2 hosting szinte állandó működési időt adott, bár ez ritkán 100% -os üzemidőt jelent. December rossz üzemidőt mutatott.

Megbízhatóság és biztonság:

Az A2 tárolóval a Magento előre telepítve van és optimalizálva van. Az automatikus beállítások biztosítják a legjobb teljesítményt és a legnagyobb biztonságot.

Tehát ez valami, az alapbeállítás során nem kell aggódnia.

A fejlesztőbarát funkciókkal rendelkező turbo szerverek, SSD, RAID-10 tárolókészülékek jó sebességet és megbízható szolgáltatásokat nyújtanak. A Turbo Cache, APC / OPcache és Memcached támogatott optimalizált webhelygyorsító gyorsabb betöltési időt biztosít.

Választhat a több adatközpont között. A szolgáltatásokat a CloudFlare, a Railgun optimalizáló és a redundáns hálózat támogatja.

Minden tervvel kapsz ingyenes SSL-t, örökkévaló biztonságot, amely a következőket tartalmazza: DDoS-védelem, víruskeresés, szerverkeményítés, brute force védelem, folyamatos szerverfigyelés, kettős web hosting tűzfal és kernel gondozás.

Tartalmaz egy ingyenes hack-beolvasást és a patchman továbbfejlesztett biztonsági eszközt.

Az A2 Magento tárhely bőséges biztonsági csomagokkal rendelkezik, ezzel megbízhatóbbá téve szolgáltatásait.

Biztonsági szolgáltatások:

Az A2 tárhely ingyenesen áttérhet webhelyére. Minden terv tartalmazza a Saját webhelyről (nem webhelyről készült) biztonsági másolat készítését. Ez a biztonsági másolatot külön helyre tárolja, és a cPanel segítségével megtehető.

Használhatja a szerver visszatekerésével készített biztonsági mentéseket is, amelyek megóvják Önt a véletlen törlés vagy az adatok sérülései ellen. Ezt megismételhetjük a cPanel segítségével.

tervek:

Az A2 hosting megosztott és VPS tárolást biztosít a Magento számára. A tervek mindegyike jól felépített és számos beépített funkcióval rendelkezik.

Közös terv – A Turbo havi 9,31 dollárba kerül, és korlátlan webhelyeket támogat. A kezelt VPS tervek havi 32,99 dollárba kerülnek.

A2 hosting tervekVevőszolgálat:

Az ügyfélszolgálat eléréséhez csevegéssel, telefonon vagy jegyek benyújtásával használhatja.

Az A2 Hosting hatalmas erőforrás-útmutatót kínál, és rengeteg GYIK-gyűjteményt tartalmaz.

Ezt tovább vizsgálva kipróbáltam az élő csevegésüket. Nos, erre természetesen hosszú sor állt. Bár megemlítették, üzenetet is küldhetnék támogatásuknak.

A2 tárhely támogatásJó és sokoldalú támogatással rendelkeznek, ami hasznos.

Látogasson el az A2 tárhelyére

3. Felhők

Cloudways BannerA Cloudways egy felügyelt felhőmegoldás biztosítja a Magento tárhelyet. A legjobban arról, hogy a Cloudways az, hogy teljes mértékben függ a technikai összetettség támogatásától.

üzemidő:

A 62 adatközponttal rendelkező Cloudways Magento tárhely jó üzemidejét fenntartja. Be kell vallanom, hogy a legtöbb esetben ez 100% -ban rendelkezésre áll.

Itt gyors a Magento tárhely, és ok van rá, miért gyors.

A Cloudways beépített Thunder stack-képletet használ, amely olyan fejlett gyorsítótárazási technológiákat használ, mint például

Memcached, Lakk, teljes oldalú gyorsítótár-bővítmény a Cloudways CDN házban, hogy javítsák a weboldal teljesítményét.

cloudways magento funkciók

A fejlett technológiák biztosítják, hogy a kiszolgálók mindig működőképesek és működőképesek legyenek, és így szinte tökéletesen elérhetőek legyenek.

Megbízhatóság és biztonság:

Mint korábban említettem, a fejlett gyorsítótárazási technológiával rendelkező több adatközpont biztosítja, hogy a Cloudways bármikor megbízható szolgáltatásokat tudjon nyújtani.

Legyen szó a kiszolgáló méretarányáról, sebességéről, teljesítményéről vagy betöltési idejéről, ezek mindegyike kiválóan használható a Cloudways szolgáltatáshoz. A Cloudways előnyei az infrastruktúra felhőn keresztüli megléte.

Ez egy 24 órás kiszolgálófigyelést, biztonsági javítás frissítést tartalmaz egy hozzáadott tűzfal-réteggel. Egyéb biztonsági funkciók között szerepelnek dedikált tűzfalak, SSL, automatikus gyógyító szerverek, IP engedélyezési listák, két tényezős hitelesítés.

A biztonságot a Cloudways mérnökei automatikusan kezelik, ezért nem kell igazán aggódnia.

Biztonsági szolgáltatások:

Intuitív tárhely-platformként a Cloudways biztonsági mentési és helyreállítási szolgáltatásokat nyújt a terv részeként.

Ez az irányítópulton egyetlen kattintással megtehető. A mentésen és a helyreállításon kívül a Cloudways támogatja a méretezést és a klónozást is.

A Cloudways egy ütemezett automatikus biztonsági másolatot is biztosít a választott konfigurálható frekvenciával. Ez az órás és heti változó lehet a tartalék igénye alapján.

A Cloudways különálló átmeneti környezetet biztosít annak biztosítására, hogy a gyártási kód biztonságos legyen, és mindenkor a legkevesebb kockázattal járjon.

tervek:

A Cloudways kifizetést nyújt Önnek, modell. Ez azt jelenti, hogy csak az elhasznált forrásokért fizet. Támogatja a különféle felhőszolgáltatókat.

CloudWays tervekKipróbálhatja a terveket egy 3 napos ingyenes próbaverzióval.

Vevőszolgálat:

A Cloudways folyamatosan támogatja a csevegést, a kérdőívet vagy telefonon. Tudásbázissal rendelkezik, amely több témát lefed.

E-mailen is elérheti őket. A csevegés megkezdése előtt referencia linkek sorozata jelenik meg, amelyek segítenek a különböző témákban.

CloudWays ChatA weboldal számos GYIK-tal is lefedi, amelyek ugyanolyan hasznosak.

Látogasson el a Cloudways oldalra

4. MilesWeb

mérföldön keresztüli magento tárhely

A MilesWeb Magento tárhelyet kínál a LiteSpeed ​​Web Server segítségével az irreguláris forgalom kezelésére. A LiteMage eltömíti a gyorsítótárfürtöket, hogy az online áruház zökkenőmentesen működjön & gyors.

500 felhasználó alapján a MilesWeb adatokat halmozott fel a hatékony kiszolgálók ellenőrzésére.

mérföldhöz tartozó magento funkciók

A Magento jellemzői a következők:

 • Redis háttérkép & munkamenet gyorsítótár
 • Optimalizált szerver
 • Cloudflare CDN & railgun
 • Ingyenes telepítés
 • Vevőszolgálat

Ami az árakat illeti, a MilesWeb itt egy kicsit drága, de a szolgáltatásai miatt nem megfizethetetlen. & előnyök.

üzemidő

A MilesWeb ugyanazokat az üzemidő-eredményeket kínálja, mint a katalógusban szereplő összes többi terv. A MilesWeb 99,95% -os működési időt ígér Magento tárhelyterveiben is.

mérföldhöz magento uptime

Globális 3. szintük van & 4 adatközpont a lehető legalacsonyabb leállás elősegítésére, megbízható kapcsolatokkal, így biztosítva, hogy az e-kereskedelmi webhely soha ne menjen le.

Biztonság

A LiteSpeed ​​saját beépített DDoS védelmi funkciót kínál. Védi a leggyakoribb és a súlyos HTTP támadásoktól, amelyek megrongálhatják vagy leállíthatják webhelyét.

Nagyon sok vállalat folyamatosan fenyegeti a DDoS támadásokat, amelyek befolyásolhatják üzleti tevékenységüket és behajthatatlan veszteségeket okozhatnak.

mérföldhöz magento biztonság

A Magento 1 és a Magento 2 nagyon gyakori példák egy kategóriára, amely általában DDoS támadás áldozata.

A MilesWeb DDoS védelme azonosítja a forgalom belső mintáit. Figyelmezteti Önt a forgalomban bekövetkező bármilyen rosszindulatú tevékenységgel kapcsolatban, amely az Ön webhelyének elérését jelenti.

Vevőszolgálat

A MilesWeb teljes körű tanácsadási támogatást nyújt a Magento tárhelyszolgáltatásához. Segítenek mindennel a frissítésekkel kapcsolatban, javaslatokat tesznek a különféle kérdésekkel kapcsolatban, sőt támogatást nyújtanak az adatbázisokkal kapcsolatos lekérdezésekhez is.

mérföldön keresztüli ügyfélszolgálat

A MilesWeb azt állítja, hogy szakmai támogatást nyújt képzett szakértői csoportján keresztül. Ez még megbízhatóbbá teszi a szolgáltatást. Általában nehéz megtalálni ezt a támogatási összeget más szolgáltatásokkal.

Árazás & Jellemzők

mérföldhöz tartozó magento árképzés

A MilesWeb napi biztonsági másolatokat, LiteMage-t, Redis Backend-t, Cloudflare CDN-t, SSL-tanúsítványt nyújt & Alapértelmezett dedikált IP minden tervben. Ezenkívül a White-label testreszabása a márka logójának és a domain névnek a megjelenítésére is lehetséges.

Havonta 9 1960 At, azonnal elindulhat az M1 szintű tervvel. 1 webhelyet, 250 látogatót, 30 GB tárolóhelyet, 200 GB sávszélességet, kétmagos CPU-t és 4 GB RAM-ot tartalmaz. Mivel ezek a tulajdonságok nem túl csúcstechnológiájúak, de elég jóak az indulók számára.

M2, M3 & Az M4 tervek nagyon megegyeznek az M1-el, az egyetlen különbség a kiszolgált helyek, a tárolás, a sávszélesség, a látogatók, a CPU és a RAM kétszerese. Tehát alapvetően, ahogy növekszik, fizetsz azért, amire szüksége van.

Előnyök

 • litespeed & LiteMage a gyors teljesítményért & gyorsítótár-csökkentés
 • Ingyenes Magento telepítés
 • Csúcskategóriás szolgáltatások
 • Magento tanácsadás fejlesztésekhez & Javaslatok

Hátrányok

 • Drága valaki számára a költségvetés
 • A megújítások drágák

Látogasson el a MilesWeb oldalra

5. GreenGeeks

GreenGeeks BannerA GreenGeeks teljes környezetbarát tárhely-megoldása támogatja a Magento tárhelyet. Ez egy egyedi Magento telepítéssel együtt jön létre, és a Magento számára lett optimalizálva.

üzemidő:

A szolgáltatások 30 napos pénz-visszafizetési garanciával járnak. A GreenGeeks 99,9% -os üzemidőt garantál.

A GreenGeeks-t folyamatosan figyeltem, és itt van az, amit találtam:

GreenGeeks Uptime

Itt láthatja a legújabb Uptime-t.

Az üzemidő nem lehet jobb, mint amit fent adtam. Ez kiváló üzemidő a karbantartáshoz.

Megbízhatóság és biztonság:

Alapvető szinten a GreenGeeks az SSD-t használja a jó sebesség biztosításához. A webhelyeket a CloudFlare CDN és a PowerCacher technológia táplálja.

Ez biztosítja a jó rakodási időt. A GreenGeeks számos technológiát hoz össze a jó teljesítmény érdekében.

Ez magában foglalja a hardver és az energia redundanciáját, valamint a konténer alapú technológiát, a hostfiókok elkülönítését, a szerver állandó figyelését, a valós idejű biztonsági szkennelést, a továbbfejlesztett SPAM-védelmet és az automatikus frissítéseket.

Összességében azt mondanám, hogy a GreenGeeks jó biztonsági funkciókat kínál.

Biztonsági szolgáltatások:

A GreenGeeks alapértelmezés szerint éjszakai biztonsági másolatot készít, hogy biztosítsa adatainak mindenkori védelmét.

A tervek tartalmazzák a webhelyek ingyenes migrációját is. Az adatok visszaállíthatók a cPanelből. A biztonsági mentéseket 24 órán keresztül tartják fenn, és a katasztrófa utáni helyreállításra szolgálnak.

tervek:

A GreenGeeks biztosítja a Magento tárhelyét megosztott tárhelytervével. Ennek egyetlen terve van, amelyet támogat.

A tervek havi 2,95 USD-tól kezdődnek, és havonta 9,95 USD-tól megújulnak.

GreenGeeks tervekVevőszolgálat:

A GreenGeeks jó tudásbázist biztosít a legtöbb téma számára. Ez webhely-útmutatókat is tartalmaz.

A weboldal számos video oktatóanyagot is tartalmaz. Ügyfélszolgálatát e-mailben, telefonon vagy élő csevegéssel érheti el.

Amíg a telefon meghatározott munkaidőben elérhető, az élő csevegés 24 órán keresztül elérhető. Hasonlóképpen, az e-mail várakozási ideje körülbelül 20 perc.

Az élő csevegés azonnal elindul.

GreenGeeks Chat

Látogasson el a GreenGeeks oldalra

6. FastComet

fastcomet magento banner
A FastComet támogatja a Magento tárhelyét megosztott tárhelyterveivel. Ez 45 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt. A Magento telepítése, webhelyek átvitele, domain átvitel és kiterjesztések telepítése minden tervhez tartozik.

üzemidő:

A FastComet-szal kapcsolatos tapasztalataim azt mutatják, hogy a legkevesebb állásidőt szenved. A FastComet SSD tárolást biztosít a Free CloudFlare CDN segítségével. Ez egy felhő Magneto tárhely.

Megjegyeztem a FastComet működési idejét, és itt van.

a Pcomdom gyors üzemi üzemideje

Itt láthatja a legújabb Uptime-t.

A FastComet üzemideje jó, kivéve decemberét, ahol kissé drasztikusan esett.

Megbízhatóság és biztonság:

A felhőalapú infrastruktúra és a beépített gyorsítótár-technikák megbízható szolgáltatásokat nyújtanak.

Az állandó figyelés biztosítja a szolgáltatások működését és működését. A FastCometnek több kiszolgálóhelye van, amelyek megbízható, jó teljesítményű szolgáltatásokat nyújtanak.

Az infrastruktúra tartalmaz egy webalkalmazás-tűzfalat, a Let’s Encrypt SSL-t, a SpamExperts-t, víruskeresést, rosszindulatú programok eltávolítását, Apache spam Assassin-ot, hálózati tűzfalat, ingyenes frissítéseket.

Mindezek a funkciók mindenkor biztosítják a legmagasabb szintű biztonságot.

Biztonsági szolgáltatások:

A FastComet a szolgáltatások legtöbbjét a tervek részeként biztosítja. Ennek előnye, hogy költségvetés-barát tervet kap. A biztonsági mentés és a helyreállítás szintén része a tervnek.

Teljes és korlátlan hozzáféréssel rendelkezik a biztonsági mentésekhez. Ez lehet napi és heti biztonsági mentés.

Az egy kattintással a visszaállításkezelővel visszaállíthatja a biztonsági mentéseket.

Ingyenes domain transzfereket a FastComet végez.

tervek:

Amióta eddig beszéltem, a FastComet rendelkezik a legolcsóbb árképzéssel. Semmi, ami legyőzheti ezt a tervet és az árakat.

3 terv készül a Magento tárhelyére. Az alapterv havonta 2,95 dollárra kezdődik.

A tervek számos funkciót tartalmaznak, ami még költségvetés-barátabbá teszi.
fastcomet magento terv

Vevőszolgálat:

A FastComet sokoldalú ügyfél-támogatási szolgáltatásokkal rendelkezik. E-mailben, telefonon vagy élő csevegéssel elérheti a támogatási csoportot. Ezek mindegyike könnyű elérni őket.

A mellékelt oktatóanyagok és útmutatók átfogóak, és a témák hatalmas sorozatát fedik le. Csak arról szól

Magento tárhely, bőséges oktatóanyagokat talál. Ez magában foglalja az alapvető és a fejlett témákat.

Tehát megpróbáltam többször felvenni a kapcsolatot a FastComet támogatással élő csevegésen keresztül. És hogy őszinte legyek, ez csak jobb lesz minden alkalommal. A támogatási képviselők gyorsan betekintést nyújtanak a különböző tárhely-tervekről.

fastcomet magento chat

Abban a pillanatban, amikor böngészik a saját webhelyüket, látni fogja az élő csevegés felbukkanását, amely kétség nélkül minden nap támogatja.

Látogasson el a FastComet oldalra

7. GoDaddy

Godaddy BannerA GoDaddy változatos szolgáltatásaival nem késik el Magento üzemeltetésekor. A GoDaddy az egyik legnépszerűbb tárhely-platform, amely hatalmas számú domaint képes kiszolgálni. Tökéletes ok, miért adták ezt a legjobb Magento tárhely listájához.

üzemidő:

A GoDaddy Magento megosztott tárhelyéért 99,9% -os rendelkezésre állást garantál. Az infrastruktúra állandó megfigyeléssel, SSD tárolással és CDN-vel épül fel, amely biztosítja az állandó sebességet és a folyamatos üzemidőt.

A Magento tárhely elérhető a GoDaddy megosztott tárhelyén, üzleti tárhelyén és a virtuális magánszerveren keresztül.
godaddy UptimeValójában azonban a GoDaddy sokkal jobb rendelkezésre állást biztosít, mint amit garantál. Ez nyilvánvaló az általam felvetett üzemidő történetéből, amely itt látható.
Godaddy uptime

Megbízhatóság és biztonság:

A Magento tárhely esetén, ha megtapasztalja a GoDaddy megosztott tárhelyét, akkor a fejlettebb tervek tartalmazzák az SSL-t és a prémium DNS-t. Ez magában foglalja a 24/7 DDoS védelmet.

Néhány további biztonsági szolgáltatás – CageFS, adatbázis biztonsági mentés és visszaállítás, jelszóval védett könyvtárak, vírus / spam védelem, e-mail adatvédelem 256 bites titkosítással.

A VPS segítségével folyamatos üzemidő-figyelést, automatikus szoftver javításokat és frissítéseket, heti biztonsági mentéseket, valamint OnDemand biztonsági másolatot kap..

A GoDaddy, függetlenül attól, hogy melyik típusú hostolást választja, jó biztonsági funkciókkal rendelkezik, és megbízható szolgáltatásokat nyújt.

Biztonsági mentési szolgáltatások:

A megosztott tárhely külön áron támogatja a biztonsági mentést. A katasztrófakezelés és a helyreállítás havonta 2,99 USD-t igényelhet.
GoDaddy biztonsági mentésA kezelt VPS tervek tartalmaznak biztonsági mentést és helyreállítást. A terv automatikus biztonsági mentést tartalmaz. Ezen felül OnDemand biztonsági másolatok is rendelkezésre állnak.

tervek:

Mivel a Magento tárolása a GoDaddy-ben többféle hostoláson keresztül érhető el, ezek ára és tulajdonságai kissé eltérnek.

A megosztott tárhely havi 5,99 USD-tól kezdődik, és 4 különböző tervvel rendelkezik. Az itt felújítások enyhén magas árat mutatnak, mint az első árképzés.
godaddy megosztott tervekAz üzleti tárhelyen elérhető a Magento tárhely, és a tervek havi 19,99 USD-tól kezdődnek. A megfelelőbb Magento Business tárhely ára 44,99 USD / hó.
GoDaddy üzleti tervekHa VPS-t fontolgat, akkor ez lehet saját kezelt vagy menedzselt tárhely. Míg az önkezelő tárhely havi 9,99 dollárban kezdődik, addig a menedzselt tárhely 4 tervet támogat, és havi 24,99 dollárban kezdődik

Itt a megújítások ára megegyezik az első árképzés árával.
godaddy VPS tervei

Vevőszolgálat:

A GoDaddy Magento tárhelyéhez a nap 24 órájában nyitott támogatást nyújt. Ügyfélszolgálatát telefonon, e-mailen és élő csevegőn keresztül érheti el.
godaddy ügyfélszolgálatHivatalos honlapjukon blogok, GYIK és súgó található. A súgó rész a legtöbb témát lefedi, és célja a kezdõ és a haladó szintû ellátás.

Hogy kiegészítsük, a GoDaddy közösségi támogatással is rendelkezik.

Látogasson el a GoDaddy oldalra

8. Telephely

SiteGround szalaghirdetésMás webhelyszolgáltatásokról népszerűen ismert SiteGround nem marad lemaradva a Magento tárhelyéről. Az ugyanolyan vonzó támogatással igénybe veheti a Magento 2 alkalmazást a SiteGround-ban.

üzemidő:

A SiteGround olyan infrastruktúrát biztosít, amely maximális üzemidőt képes fenntartani. Szerverei több helyre vannak elosztva.

Az SSD tárolás következetes betöltési időket biztosít. A szervereket a CentOS, az Apache és az Nginx, valamint a jó sebesség elérésével készítették.

Itt van az ideje, amelyet eddig felvettem a SiteGround számára.

siteground uptime

A SiteGround meglehetősen jó üzemidőt mutatott.

Megbízhatóság és biztonság:

A SiteGround ingyenes CDN-t biztosít minden fiókhoz. Testreszabott szerverbeállítása szintű bölcs szuper gyorsítótárral biztosít állandó sebességet.

A teljesítmény és a hardver redundáns, hogy biztosítsa a stabil és megbízható tárhely-élményt. Ez be van építve a Linux stabilitási konténerekbe, amelyek biztosítják az egyszerű méretezhetőséget.

Amikor a biztonságról van szó, azt mondanám, hogy a SiteGround több funkciót kínál ezen körül. Fiókok elszigeteltségével, a leggyorsabb szerver megfigyeléssel a maximális rendelkezésre állás érdekében, anti-hack rendszerrel, automatikus frissítésekkel és javításokkal, SPAM szakértők spammegelőzésével.

Ezek a szolgáltatások minden bizonnyal biztonságossá teszik a SiteGround-t.

Biztonsági szolgáltatások:

A tervek automatikus napi biztonsági másolatot tartalmaznak. Ezt 30 napig tartják. Bármikor felhasználhatja a helyreállítási kezelőt és a fájlok visszaállítását.

A helyreállítási szolgáltatás ingyenes. Néhány terv támogatja az igény szerinti előzetes biztonsági mentést. Egyszerre akár 5 igény szerinti biztonsági mentést is készíthet. Ez biztosítja az azonnali biztonsági mentést és az adatok biztonságát.

tervek:

A SiteGround 3 tervet biztosít a Magento tárhelyéhez. Az alapterv havonta 3,95 dollárra kezdődik.

SiteGround tervekAz alapterv havonta 10000 helyszíni látogatást támogat, egy webhely üzemeltetésével.

Ezek a tervek tartalmazzák a Magento ingyenes telepítését, a Magento előzetes biztonságát, a Magentoval kapcsolatos támogatást. A tervek magasabb áron megújulnak az első árképzéshez képest.

Vevőszolgálat:

A SiteGround segítségével értékesítési cseveghet. Ha Ön már létezik a SiteGround tagja, élvezheti prioritási támogatását.

Az erőforrásokkal kapcsolatban a SiteGround jó kombinációval rendelkezik az oktatóanyagokkal. E-mailben, élő csevegésen vagy jegyekkel kapcsolatba léphet a támogatási csoporttal.

A támogató csoport segítséget nyújt a Magento telepítésében, az ingyenes áttelepítésben és a Magento-val kapcsolatos egyéb kérdésekben. A Magento specifikus modulokkal és a pluginekkel kapcsolatos problémák szintén támogatottak.

Látogasson el a SiteGround oldalra

Következtetés

A fenti lehetőségek ugyanolyan jók, ha szeretné felfedezni a Magento tárhelyét.

Ezeknek a lehetőségeknek a bármelyikét szolgálja a cél.

Ezeknek jó támogatása van, amely a Magento hosting egyik kulcseleme, mivel a Magento összetettebb.

Ugyanakkor az utolsó feljegyzésben bólintottam, hogy kipróbálom a GreenGeeks-et vagy a Nexcess-t. A versenyző választásokkal megegyezően ezek a Magento tárhelyhez való biztos bejutási lehetőségek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map