9 gyönyörű Wix webhely-példa az inspirációra (2020)

Amikor belép az üzletépítés vagy a saját vállalkozás létrehozásának világába, könnyebbé válik az eredeti ötlet elindítása és a dolgok elindítása. De ezzel együtt sokkal többet igényel, hogy ez az ötlet néhány új kísérlettel növekedjen, és jobb legyen, mint a versenytárs.


Míg ezeknek a dolgoknak létfontosságú szerepet kell játszaniuk, a legalapvetőbb szabály az, hogy nagyszerű ötletet generáljon. És kibővítéséhez jó platformra van szükség; mi lehet jobb, mint az online indulás?

Így bejutni ebbe a technikai világba, a hegyek elérésének lépcsőfokává válhat az Ön weboldala. Manapság az emberek sokféle célra tervezik weboldaluk létrehozását, például ételeket, virágüzleteket, állati gondozási szolgáltatásokat, élelmiszereket és mi nem!

Webhely létrehozásához a legfontosabb dolog az, hogy megtudja a legjobb platformot ehhez. Ne aggódjon, itt van néhány nagyszerű Wix-sablon, amelyek segítenek webhelyének beállításában.

1. Sonja van Duelmen

Sonja van Dülmen

Ha érdeklődést mutat mind a művészet, mind a formatervezés keveréke iránt, akkor Sonja van Duelman a legjobb példa erre.

Ez a Wix webhely önmagában tökéletes példája annak, hogy miként lehet a művészetet a weboldal kialakításával kombinálni, mivel az egyedi íze maga is látható, amikor a weboldalukra görgetnek. Néhány izgalmas sablonnal ez a weboldal tökéletesen indítja a vállalkozást.

2. A Grillezett Sajtgyár

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

thegrilledcheesefactory

Maga a név annyira sajtos. Megtölti a szád vízzel, és mi lehet jobb, mint egy olyan webhely, amely a legjobb grillezett sajtot kínálja Önnek. Weboldalában friss kenyeret, friss alapanyagokat stb. Kínál, és ami a gyomor számára nehezebb lehet, mint a sajt.

A webhely olyan funkciókkal rendelkezik, mint a menü, a helyhez kapcsolódó videók, Instagram hivatkozások, foglalási megrendelések stb.

3. Helló szomszéd!

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Helló szomszéd!

Nagyszerű webhely, amelyet a Wix téma készített. Ha érdekli a játék, és nagyon érdekli a horror. Ez a webhely a legjobb élményt nyújtja, ha mindkettő megkóstolására van lehetőség. Hello Szomszéd egy olyan játék, amely a horror témáján alapul.

Ezt a játékot eredetileg a YouTube-on indították, és most már elérhető a különböző játékhelyeken.

4. Enni élő alvást

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Enni élő alvás

Egy olyan webhely, amelynek neve még az élet mantrájaként hangzik. Mivel az étel az élet legfontosabb része, amely a légzésen kívül más is megengedi, ez a weboldal a klasszikus francia ország recepteiről szól.

A weboldal egy remek weboldal, amelynek kezelt honlapja tele van sok gyönyörű, szemet gyönyörködtető fényképpel. Van egy galéria, amely képeket tartalmaz a különféle receptekről és teljes információs tartalmat róluk.

5. Vágások és zúzódások

Cuts & Bruises fodrászat

A darabok és zúzódások egy fodrászat, amely a Wix használatával hozta létre webhelyüket azzal a témával, amely megfelel az üzletüknek.

A legjobb az oldalon, hogy az összes információ egyetlen oldalon található, amelyet a felhasználók tudni akarnak. A webhely olyan funkciókat is kínál, mint az élő csevegések és a bevásárlókosár-szolgáltatás.

6. Hét gramm kávé

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Hét gramm Kávé

Ez a weboldal határozottan érdekes hely, mivel az első nézet önmagában teszi a nézőket megérteni, mi az egész oldalról szól. A képek felhasználásával felhasználóbarát módon biztosítja a pontos információkat, így segít a felhasználóknak a termékek gyors megvásárlásában.

Emellett étkezést is foglalhatnak, és akár az összes weboldal linkjét megkereshetik.

7. Jó érzés áruk

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

goodfeelinggoods

Néhány lenyűgöző effektusokkal és szakaszokkal ez a Wix webhely-példa ideális az Ön webhelyének tervezésére. Ez a weboldal egy speciális, fiúknak szánt termékkel foglalkozik, azaz allergiaellenes ajakbalzsammal.

Számos elrendezési mintával találkozhat, amikor a navigációs sáv szakaszán vált át a többi oldalra néhány vonzó zászlóval és szakaszgal.

8. Francia Knot Stúdiók

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

frenchknotstudios

A Wix gyönyörű felhasználási módja ezen a weboldalon a képekről szól. Nagyon elegáns, ízlésesnek tekintve azonban a weboldal egy csomó színt és eleganciát tartalmaz az emlékekkel keverve. A weboldal képeket tartalmaz, amelyek rövid szlogenekkel tükrözik őket, és diavetítés mindenki számára.

A tetején vannak szociális média linkek, és az információ úgy van megtervezve, hogy a kép leírása közvetlenül a miniatűr alatt található.

9. Állati zene

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

animalmusic

Az egyik legbecsültebb és lenyűgözőbb módon képviselik magukat, ezen a weboldalon mindent elmagyaráznak a honlapon magukról. A honlapon miniatűrök vannak, amelyek a vállalkozás portfóliójától eltérő lehetőségeket kínálnak, például fényképeket, videókat, zenét stb..

A legjobb az, hogy mivel a közösségi média lehetőségei a bal sarok felé mutatnak, a felhasználók bármikor könnyen válthatnak ezekre.

Az online webhelyek nagyszerű módja az üzleti vállalkozás fejlesztésének és a termékek eladásának az ügyfelek számára, hiszen az ilyen tevékenységek nemcsak egy olyan platformot biztosítanak, amely képviseli, hanem azt is, hogy kiállítsák magukat és többet keressenek..

Következtetés

A Wix határozottan bemutatott egy nagyszerű platformot, amellyel funkcióit felhasználhatja, és ezeket színes, vonzó és állkapocs-ejtő webhelyek létrehozására képes megvalósítani. Nagyon sok példa erre, néhányuk fentebb bemutatásra került. Remélem, hogy a Wix révén a jövőben több ilyen nagyszerű alkotás lesz.

Noha a weboldal létrehozása könnyű feladatnak tűnik, nem az. A weboldal nem csak a bemutatókról szól; a tartalomról és arról is, hogy mennyire sikerült mindent a helyére tenni. Az ikonok, a csúszkák, az elhelyezés, a megjelenés, minden egyes bit számít a webhelyen. Nem szabad kihagyni az egyedi funkciók használatát, mivel akkor hiányosnak tűnik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map