9 hülye web hosting kérdés, amelyet mindig is szerettél feltenni

A döntéshozatal a leginkább zavaró feladat a világon; az emberek általában az érzelmi és személyes ösztönök alapján hozzák meg a döntéseket, de a döntéseknek mindig tényekre és adatokra kell alapulniuk. A webtárhely kiválasztása egyike azoknak a döntéseknek, amelyeket mindig a tények fényben tartásával kell meghozni. Az áttételi program vagy a nagy kedvezmény alapján hozott döntések problémákat és hibákat okozhatnak a jövőben.


Sokan úgy vélik, hogy a Webtárhely zavaró ellentétes sorozat; nem tudják, hogy kiemelkedő szerepet játszik az online üzleti fejlődésükben. Itt válaszolunk 9 ostoba web hosting kérdésre, amelyet mindig féltem feltenni:

1. Növelhető-e a webhely sebessége, ha a dedikált és a megosztott tárhelyre helyezem a webhelyem?

weboldal sebessége

Válasz: Egyenesen a válaszra, igen! A webhely betöltési sebessége növekszik, ha a dedikált tárhelyre helyezi a webhelyet a megosztott tárhely helyett.

Itt van egy ok, amiért: Egy olyan társaságnak, amely megosztott tárhelyet ad el (mivel a neve azt sugallja, hogy a megosztott tárhelyen minden meg van osztva, beleértve a lemezterületet, a sávszélességet stb.), Több száz, esetleg több ezer ügyfél van. Mindenkinek jó ügyfél-élményt kell biztosítania, így minden szerver számára egyenlően osztja el a szerver erőforrásait. EZ miatt a webhely lassabban töltődik be.

Miközben, amikor webhelye dedikált tárhelyen működik, a szerver erőforrásait nem osztják meg, kizárólag az Ön számára vannak elkülönítve. Ezért a webhely sebessége feltétlenül növekszik, ha dedikált tárhelyre megy. További információ a dedikált tárhelyről itt.

2. Csökkenő lesz a webhely sebessége, ha több webhelyet üzemeltetek a tárhelyem számlámon?

Válasz: Kétféle forgatókönyv létezik, tárgyaljuk meg mindkét forgatókönyvet egyenként:

Ha van egy dedikált tárhelyed, és akkor több webhelyet üzemeltet: Ha van egy dedikált tárhely, és akkor akár 10 oldalt is üzemeltet, akkor a webhely sebessége nem fog sokat csökkenni, mivel a dedikált tárhelyszerverek nagyon sok források.

Ha van megosztott tárhely-fiókja, és akkor több webhelyet tárol: Ha megosztott tárhely-fiókja van, és több mint 2 webhelyet üzemeltet, akkor a webhely sebessége csökkenni fog, mert a szerver erőforrásait már korlátozza a webtárhely és Ön korlátozza tovább, mivel egynél több webhelyet tárol.

3. Ha a webtárhely-kiszolgáló a tartózkodási helyem vagy a felhasználóm tartózkodási helye közelében van?

web hosting szerver

Válasz: Ha az online áruház egy meghatározott területet vagy országot céloz meg, akkor fontos, hogy a szerver a felhasználó / látogató közelében legyen. Például: Ha van olyan online áruház, amely Vape folyadékot árusít Ausztráliában, akkor fontos, hogy a webhelyet kiszolgálón tárolja Ausztráliában, ez befolyásolja a SEO-t, a rangsorolást és a webhely betöltési sebességét.

Másrészt, ha a megcélzott közönség olyan széles, mint az Amazoné, amely az egész földgömb, akkor nem fontos, hogy webhelyét a világ minden tájáról kiszolgálókon tárolja. Ilyen esetekben a CDN (Content Delivery Networks) kerül alkalmazásra, és gyakran hozzáférhető adatokat tárolnak az ügyfélhez legközelebbi szerverekre. A CDN automatikusan megteszi; nem kell aggódnia miatta. Itt találhat további információkat a kiszolgálókkal kapcsolatos egyéb fontos tényezőkről.

4. Ha egy domainszolgáltatónál regisztrálom a domainemet, és a webhelyet egy másik web hosting szolgáltatónál tárolom, akkor ez befolyásolja-e a weboldal sebességét?

Válasz: Nincs hatással a webhely betöltési sebességére, ha a DNS-t és a webet különféle szerverek tárolják.

5. Windows Server vs. Linux Server – melyiket kell választanom, és miért?

A Windows versus Linux

Válasz: A vállalatoknak és a webmestereknek mindig a Linux szervert kell választaniuk a Windows Serverhez a webhelyeik tárolására, mivel a Linux jobb biztonságot, nagyfokú stabilitást és több TCO-t jelent – teljes tulajdoni költség – mivel a Linux szoftvercsomagok mindig ingyenesen elérhetők. További okokat találhat a Linux szerver és a Windows szerver közötti választáshoz itt.

6. Aggódnia kellene a webhelyről történő biztonsági mentés iránt, még akkor is, ha a webtárhely szolgáltató automatikus biztonsági mentést kínál?

Válasz: Nem számít az Ön webhelyének dedikált tárhelyen vagy megosztott tárhelyen történő üzemeltetésében, mindig készítsen biztonsági másolatot a webhelyről, még akkor is, ha a webtárhely szolgáltató automatikus biztonsági mentést kínál.

Minden új automatikus biztonsági mentés felülírja a korábbi automatikus biztonsági másolatot, ezért erősen ajánlott a személyes biztonsági másolatok fenntartása. A távoli / személyes biztonsági mentések hasznosak lesznek a katasztrófa utáni helyreállítások során.

7. Ha átváltom a web hosting szolgáltatót, ez befolyásolja a Google rangsoromat?

Válasz: Az egyik hosting cégről a másikra történő váltás nem érinti a SEO-t vagy a Google Ranking-ot, mindaddig, amíg a DNS-tárhely és a webtárhely ugyanazon az országban marad. A Google rangsorának 1% -át érintheti, ha rossz web hostingra vált. Tartsa alacsonyan a leállási időt és a weboldal tartalmának minőségét, és a Google Ranking soha nem süllyed.

8. Találtam egy weboldalt, amely INGYENES webtárhelyet kínál. Meg kellene keresnem?

Szabad-web-hosting

Válasz: Az ingyenes web hosting szolgáltatást nyújtó webhelyek általában nagyon alacsony töltési sebességet és nagyon magas leállási időt biztosítanak. Ezek a tényezők meg fogják ölni a Google Ranking-ot. Ilyen ingyenes tárhelyen nem fogadhat teljes értékű, professzionálisan tervezett webhelyeket. És mivel a tárhely költségei oly sok évre csökkentek, a megosztott tárhelyen való kiszolgálása továbbra is meglehetősen gazdaságos.

9. El fogom indítani az új weboldalt. Ha osztott vagy dedikált tárhelyet szeretnék menni??

Válasz: Új webhely elindításakor mindig ki kell számítania költségvetését, jövőbeli igényeit és ügyfélkörét, mielőtt dedikált vagy megosztott tárhelyszolgáltatást választana. Ha arra számít, hogy nagyobbak lesznek a jövőben, és egynél több webhelyet is tervez fogadni, akkor válassza a Dedikált tárhely szolgáltatást, de ha magánszemély és korlátozott igényeid vannak, akkor lépjen tovább a megosztott tárhely szolgáltatásra, és élvezze online jelenlétét.

Most, hogy megválaszoltuk ezeket a kérdéseket, itt az ideje, hogy elinduljon a következő online vállalkozáshoz.

Van egy boldog tárhely!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map