A 2020-as legjobb Node.js tárhely-szolgáltatók

A Node.js egy viszonylag újabb technológia, és mindenütt jelen van, különösen a webfejlesztés területén. Számos előnye van, és valószínűleg ez is az egyik oka annak, hogy népszerűsége növekszik.


A Node.js először 2009-ben indult, és stabil legújabb verziója 2018-ban jelent meg.

A Node.js segítségével egyetlen egységes platform használható az ügyfél számára, valamint a szerveroldali szkriptekhez. A legnépszerűbb márkák közül néhány – GoDaddy, Groupon, LinkedIn, Netflix, Microsoft, PayPal, Yahoo, Walmart, hogy csak néhányat említsünk.

Miért kellene használni??

Nos, ha még mindig azon gondolkodik, hogy a Node.js jótékony-e; akkor hadd adjam meg néhány előnyeit a Node.js használatáról.

Természetesen a Node.js egy trend technológia, amely új perspektívát kínál a webfejlesztés számára.

 • A Node.js könnyű, nagy teljesítményű, hatékony és gyors
 • A felhasználóknak egyetlen egységes nyelve lehet a teljes webfejlesztéshez, ellentétben a hagyományos megközelítéssel, ahol az egyik nyelvet az ügyféloldali fejlesztéshez, a másikat a szerveroldalú fejlesztéshez használják..
 • A Node.js nem rendelkezik meredek tanulási görbével. Miután megtanulták, ez könnyen felhasználható a teljes webhely-fejlesztéshez.
 • A Node.js használatával történő fejlesztés is könnyű, a technológia könnyűsége miatt erősen felgyorsult. Számos nyílt forráskódú JS eszköz érhető el
 • A Node.js hatalmas közösségi támogatással rendelkezik, amely rengeteg nyílt forráskódú JS-eszközt biztosít rendszeres időközönként.
 • A technológia méretezhető környezetekhez készült. Ez a legmegfelelőbb technológiai választás a mikroszolgáltatási architektúrához. Könnyű új modulokat felvenni az alkalmazás logikájába.
 • A Node.js gyorsabb válaszidővel rendelkezik. Korlátozott számú szálat hoz létre, miközben nagyszámú egyidejű kérést kezel. Ennek köszönhetően kevesebb erőforrást igényelnek, és így a válaszidők gyorsabbak.
 • A Node.js szinte minden platformon működhet, mint például a Windows, az Unix, a MacOS, a FreeBSD és még sok más.

Miközben a Node.js alkalmazkodni tervezi, Önnek ismernie kell a piacon elérhető legjobb Node.js szolgáltatót.

Terjedelmes kutatást végeztem és összeállítottam az ingyenes és fizetett Node.js tárhely szolgáltatók ezen listáját.

Itt rangot adtunk tapasztalataink alapján.

A 2020-as legjobb Node.js tárhely

Node.js tárhely
Tárolás
Sávszélesség
Ár / hó.
Saját értékelés
SmarteraspKorlátlanKorlátlan$ 2.95★★★★★
A2 tárhelyKorlátlanKorlátlan$ 3.92★★★★
Bisend10 GB-os SSD50GB$ 2.95★★★★
Fastcomet15 GB SSDunmetered$ 2.95★★★★
SiteGround480 GB SSD10TB$ 269.00★★★★

További gond nélkül, merítsünk bele minden Node.js tárhely részletes áttekintésébe.

Ezen a poszton keresztül végigvezeti Önt a legmegfelelőbb Node.js szolgáltatókon.

Legjobb ár-érték arányú Node.js házigazdák (5) | Ingyenes Node.js Host (3)

Hadd kezdjem el az 5 legmegfelelőbb Node.js tárhely biztosításával.

1. Smarterasp.net

smarterasp-logo Az ASP.net tárhelyről népszerűbb Smarterasp.net a Node.js tárhelyszolgáltatásokat is nyújtja.

Ezt először 1999-ben indították, és a vevői létszáma meghaladja a 343, 196-ot. A cPanelről bármikor engedélyezheti a Node.js tárhelyet..

Itt található a Smarterasp.net Node.js terv:
Smarterasp.net nodjs terv

Az alapterv, valamint a legfejlettebb tervek tartalmazzák a legtöbb funkciót. Csak konfigurációjukban különböznek egymástól.

Az alaptervvel általános tárhely-szolgáltatásokat, Windows-specifikus tárhelyfunkciókat, MySQL-t és szkripteket kap, amelyek közül néhányat említ.

Műszaki konfigurációjuk tartalmazza-

 • A Windows 2016/2012 szolgáltatásai, például az IIS 10.X, az IIS 8.X hozzáférés
 • A MySQL és az MSSQL támogatása. Az MSSQL 2016, 2014, 2012, 2008 támogatott
 • Az e-mailek tárolására szolgáló szolgáltatások, például a webmail, az SMTP, a POP3, az IMAP és az egyéb alapvető szolgáltatások
 • Szkript-támogatás, amely a node.js-vel együtt számos funkciót tartalmaz
 • Számos előre telepített összetevő, például a PHPMailer, CDO, JMail és mások

Smarterasp.net Jellemzők:

Sebesség és megbízhatóság – A Smarterasp.net jelentős sebességet nyújt. Van SSD alkalmazáskiszolgálói felhő, SSD fájltároló felhő, CloudFlare CDN.

Ez garantálja az üzemidő 99,9% -át is.

Ingyenes próbaverzió – kipróbálhatja ingyenes tárhelyszolgáltatásaikat 30 napos próbaidőszakra. Ez magában foglalja a 24 órás, 7 órás ingyenes próbaverziót is. A próba során ideiglenes domain nevet is kapsz.

Ha megosztja, további 30 napos jóváírást kap. Összességében 60 napos ingyenes próbaverzió vehet igénybe. Más Node.js hosting platformoktól eltérően, a Smarterasp.net lehetővé teszi hosszú próbaidőszakot annak jellemzői és akadálymentességének felfedezéséhez..

Kiegészítő támogatás – A Smarterasp.net felsorolja az egy kattintással történő telepítést több alkalmazás számára. Ezek közül kevés az Acquia Drupal, az Umbraco, a DasBlog, a BlogEngine.net és még sok más.

Számos előtelepített alkatrész tartozik ide. Ide tartozik a PHPMailer, JMail, ADO.net, CDO, FSO és még sokan mások.

Biztonság – A Smarterasp.net rendelkezik egy tűzfallal a forgalom védelme érdekében. Ezen felül vírus- és spam elleni védelemmel rendelkezik. Ide tartozik az automatikus adatmentés.

Fenntartja az SSAE 16 SOC 2 Type 2 megfelelőséget.

Smarterasp.net Ügyfélszolgálat:

A Smarterasp.net weboldalán nagyszámú tudásbázis és oktatóanyag található. Élő csevegéssel, e-mailen, telefonon és jegyekkel érheti el őket. A weboldalnak egy része is található a GYIK-hez.

Élő csevegésük rendkívül gyors és érzékeny. Szinte azonnal megkapja a választ. Az ügyfélszolgálati képviselő emellett néhány gyors hivatkozási linket adott a weboldalról.

Smarta ~ 1

Kezdje el a SmarterASP.NET használatát

2. A2 tárhely

a2-hosting-logoElőször hadd beszéljek az A2 Hosting a Node.js tárhelyről.

Először 2001-ben indították, és támogatást nyújt a Linux és a Windows alapú tárhelyhez.

Az A2 Hosting számos fejlesztőbarát funkcióval rendelkezik, amelyeket kifejezetten a Node.js tárhelyhez terveztek.

Az A2 tárhely 3 különböző tárhely-tervet biztosít-

Jellemzők
LITE<
GYORS
TURBO
TárolásKorlátlanKorlátlanKorlátlan
SávszélességKorlátlanKorlátlanKorlátlan
SSL & SSDIngyenesIngyenesIngyenes
VezérlőpultcPanelcPanelcPanel
Webhelyek száma1KorlátlanKorlátlan
Ár$ 3.92 / mo$ 4.90 / mo$ 9.31 / mo

Itt található az A2 Hosting teljes Node.js terve..

Az alapterv segítségével 1 webhelyet kap, korlátlan tárhely, korlátlan sávszélesség. Nos, nem csak ez, bármikor visszatérítheti pénzét.

Egyéb élvezetek: korlátlan havi adatátvitel, cPanel hozzáférés, 25 e-mail cím, 5 MySQL adatbázis, 1 domain, 5 aldomain és 25 parkolt domain.

Műszaki konfigurációik támogatják-

 • RAID 10 tárolás
 • SSD operációs rendszerhez, adatbázishoz és fájlokhoz
 • Turbo szerver, amely 20-szor nagyobb sebességgel támogatja a Turbo tervet
 • 1 x 2,1 GHz – 2 x 2,1 GHz magok
 • CloudFlare Ingyenes CDN
 • Legalább 12 központi szerver
 • Legalább 64 GB RAM-kiszolgáló

A2 tárhely szolgáltatás:

Sebesség – A sebesség szempontjából az A2 tárhely gyors az infrastruktúrája, valamint a Node.js tárhely további előnye miatt.

A2Hosting sebességű

A2 tárhelyszerver sebességteszt – A +. Hitel: Bitcatcha

A CloudFlare CDN, legalább 12 mag kiszolgálóval és legalább 64 GB RAM kiszolgálóval növeli a sebességet.

Megbízhatóság és Uptime – Az A2 Hosting garantálja az üzemidő 99,9% -át. Négyszeres redundáns hálózattal rendelkezik, minden kiszolgálón kiegyensúlyozott számú fiókkal. Ez elősegíti az egyes szerverek terhelésének egyensúlyát, és megbízhatóbbá teszi szolgáltatásaikat.

Az A2 Hosting redundáns energiával rendelkezik, valamint a szakszerűen hangolt szerverekkel. Mindezt a 24/7 hálózatfigyeléssel kombinálják.

Fejlesztői szolgáltatások – Az A2 Hosting széleskörű támogatást nyújt a különböző műszaki előírásokhoz. Tehát ha műszaki hozzáértésű és több technológiát akar kipróbálni, ez jó választás.

Támogatja a több PHP verziót. Támogat akár 5 adatbázist vagy korlátlan adatbázist, a választott terv alapján.

Támogatja a MySQL 5.6 adatbázist, PostgreSQL 9.6, SSH, Rsync, Node.js, Apache 2.4, Git, CVS, Subversion és Mercurial. Az A2 Hosting emellett Python 2.6, 2.7, 3,2, Ruby 1.8, PERL 5.10, FTP és SSL támogatást is nyújt..

Vezérlőpult – Az A2 tárolóban található cPanel felhasználóbarát. Ez többnyelvű támogatást nyújt. A Softaculous több alkalmazás egyetlen kattintással történő telepítését támogatja. A cPanel támogatja a google alkalmazások gyors beállítását, valamint a webalapú fájlkezelőt.A2Hosting-CPanel

A cPanel segítségével hozzáférhet több e-kereskedelmi funkcióhoz. Egy kattintással telepítheti a Magento, az OpenCart, a PrestaShop, az AbanteCart szoftvert. Más népszerű, egyetlen kattintással történő beállítások a következőket tartalmazzák: WordPress, Joomla, Drupal, CubeCart, B2evolution, phpBB és SMF.

Analytics – Az A2 Hosting jó gyűjteménye az e-kereskedelemhez és az elemzéshez. Ezzel hozzáférhet a nyers naplófájlokhoz, a Webalizer látogatói statisztikákhoz és az AWStatistákhoz. Elemezheti a weboldal és a látogatói statisztikákat.

A weboldal promóciójának részeként ingyenes Bing és Yahoo hirdetési jóváírásokat kap, vegye fel a kapcsolatot az E-mail marketing próbaverzióval, és a webhely 24 órán belül felkerül a Google oldalára..

A2 tárhely ügyfélszolgálat:

Az A2 tárhely telefonon, e-mailben, jegyekkel és élő csevegéssel érhető el. Külön van egy támogatás a meglévő szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdések megválaszolására. Ezen kívül támogatást élveznek az értékesítés és a számlázás. Ez garantálja a 24 órás ügyfélszolgálatot.

Webhelyük külön tudásbázissal rendelkezik, amely különféle témákat fed le. A témák a beállítási útmutatót, a cPanel útmutatót és számos más témát tartalmaznak.

Ennek további feltárása érdekében kipróbáltam az élő csevegési lehetőséget. Az élő csevegés szinte azonnali volt, és az ügyfélszolgálat képviselője válaszokat adott minden kérdésre.

A2HOST chat

Kezdje el az A2 tárhelyet

3. Bisend

Bisend-logoA Bisend elsőként indult 2011-ben. Az ASP.net tárhelyén népszerű és Node.js hosting szolgáltatásokat nyújt.

A Bisend közismert, hogy a legújabb technológiát, a rugalmas árazást és az ügyfélszolgálatot használja.

Három különböző árképzési lehetőséggel rendelkezik-

Jellemzők
Alapértelmezett
Pro
Üzleti
Tárolás10 GB-os SSDKorlátlan SSDKorlátlan SSD
Sávszélesség50GBKorlátlanKorlátlan
E-mail fiókok50100Korlátlan
Webhelyek száma15Korlátlan
Ár$ 2.95 / mo$ 5.45 / mo$ 9.95 / mo

Itt olvashatja a Bisend Hosting teljes Node.js terveit..

Mindezek a tervek kizárólag a Node.js tárhelyére vonatkoznak. Az alapterv szabványos kiszolgálókat használ. Tartalmaz egy ingyenes SSL-t ehhez a tervhez. Támogatja a Plesk onyx-ot az egyszerű kezelés érdekében.

A mellékelt műszaki előírások a következők:-

 • 10 GB és korlátlan közötti SSD lemezterület-támogatás a terv alapján
 • 50 GB korlátlan sávszélességig
 • A tervek tartalmaznak standard kiszolgálót, kétszer gyorsabb kiszolgálókat és 4x gyorsabb kiszolgálókat
 • Két adatközpont – az Egyesült Államok és Hong Kong
 • Támogatja a PHP 7.x, a MySQL 5.6 verziót

Bisend Jellemzők:

Sebesség – A Bisend nagy sebességgel támogatja a Node.js tárhelyet. Teljes SSD vezérelt tárolóval rendelkezik. A kiszolgálók 24 magból állnak, és körülbelül 64 GB memóriával rendelkeznek, ami jó sebességet és nagy teljesítményt nyújt.bisend

Bisend tárhelyszerver sebességteszt – A +. Hitel: Bitcatcha

Kiegészítők – A Plesk onyx egyszerűen használható, és egyetlen kattintással telepíthető több alkalmazás számára. Innen könnyen hozzáadhat Node.js alkalmazásokat.

Ez támogatást nyújt a különféle WordPress eszközkészletekhez. Innen könnyen készíthet biztonsági másolatot és visszaállíthat. A WordPress webhelyet automatikusan átviheti, frissítheti a WordPress témákat, forráskódokat és beépülő modulokat.

Pénz-visszatérítés: A Bisend 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ez a Node.js tárhelynél is szerepel.

Biztonság: A Bisend automatikus biztonsági másolatot készít az adatokról. Vírus- és spam elleni védelemmel is rendelkezik. Ez megakadályozza a webhelyek hackelését.
Tartalmazza az SSL tanúsítványt is.

Bisend ügyfélszolgálat:

A weboldalnak van egy blogrésze, amely tudásbázisként is szolgál. Tartalmaz egy GYIK-ot is. Ezen kívül élő csevegéssel, telefonon, e-mailben vagy jegy megszerzésével érheti el őket.

Próbáltam az élő csevegési lehetőséget, és ez rendkívül gyors. 24 órás támogatást garantálnak, és ez igaz. Az ügyfélszolgálat képviselője gyorsan megadta a részletekkel a kérdéseket.BISEND ~ 1

Kezdje el a Bisenddel

4. Fastcomet

fastcomet-logo-FOR-BUILDERA FastComet 9 évvel ezelőtt indult el, és 2013-ban elindította a nyilvános felhő-tárhely-szolgáltatást. Több mint 45000 ügyféllel rendelkezik 83 országban.

A FastComet a legújabb technológiát integrálja a nagy sebesség és a teljesítmény érdekében.

A FastComet 3 különböző tervvel rendelkezik:

Jellemzők
FastCloud
FastCloud Plus
FastCloud Extra
Tárolás15 GB SSD25 GB-os SSD35 GB-os SSD
Sávszélességunmeteredunmeteredunmetered
CPU magok2 mag4 mag6 mag
RAM2 GB3 GB6 GB
Webhelyek száma1KorlátlanKorlátlan
Ár$ 2.95 / mo$ 4.45 / mo$ 5.95 / mo

Lásd a FastComet Hosting teljes Node.js terveit itt..

Az alapcsomaggal 15 GB-os SSD tárhelyet, 2 GB RAM-ot és nem mért forgalmat érhet el. Az alapterv havonta 2,95 USD-tól indul, megújítását pedig 9,95 USD / havonta kezdik meg.

Műszaki konfigurációjuk támogatja-

 • 15–35 GB SSD tárhely
 • 2 mag – 6 mag
 • 2–6 GB RAM
 • Ingyenes DNS-kezelés
 • Bash, Python, Perl, MySQL támogatás

A FastComet jellemzői:

Árképzés – A FastComet rendkívül kedvező árú. Az alapterv havonta 2,95 dollárra kezdődik. Ha valamilyen okból úgy érzi, hogy a Node.js webhelyén több erőforrásra lenne szükség, akkor frissíthet egy magasabb csomagra, amely havi 5,95 dollárba kerül..

Sebesség – A sebesség határozottan egy további előnye, amelyet a FastComet segítségével kapsz. Mondanom sem kell, hogy a legújabb technológiát alkalmazva nagy teljesítményű és megbízható szolgáltatásokat nyújt nagy sebesség mellett.gyors üstökös sebesség

FastComet tárhelyszerver sebesség-teszt – A +. Hitel: Bitcatcha

Magában foglalja a CloudFlare CDN-t, a JavaScript csomagolását, a böngésző optimalizálását, a gyorsítótár fejlécének optimalizálását, gzip-et, veszteségmentes adat-tömörítést, aszinkron erőforrás-betöltést az optimalizált teljesítmény érdekében.

Biztonság – A biztonságot a FastComet kiemelten kezeli. A terv részét képezi a legfontosabb biztonsági elemek többsége. Ez magában foglalja a hálózati tűzfalat, a webes alkalmazások tűzfalat és a brutális erő védelmét.

Ezenkívül az összes tárhely-terv tartalmaz egy ingyenes tartalomszolgáltatási hálózatot (Cloudflare CDN)..

fastcomet ssd

Egyéb biztonsági funkciók a malware védelem, a jelszóvédelem, a két tényezős hitelesítés, a BitNinja szerver biztonsága, a fiókok elkülönítése, a CageFS biztonsága. A Node.js tárhelyének tervei tartalmazzák a napi biztonsági mentéseket, valamint a szerver állandó figyelését.

Ingyenes próbaverzió – A FastComet 45 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik minden tervhez. A Node.js tárhelyen túlmenően azonban 14 napos ingyenes próbaverziót is kap.

Ez csak a Node.js tárhely része, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kipróbálják webhelyüket a Node.js tárhelyen keresztül, mielőtt egy konkrét tervre vállalkoznának..

FastComet ügyfélszolgálat:

A FastComet jó ügyfélszolgálatot biztosít e-mailen, élő csevegőn és telefonon keresztül. 24 órás támogatást nyújt. A saját webhelyükön számos hasznos forrást és ingyenes útmutatót talál, amelyek segítenek webhelyének elindításában.

Próbáltam az élő chat lehetőséget. Ez rendkívül gyors, és az ügyfélszolgálat gyorsan készített néhány hasznos információt.fastcomet nodejs chat

Kezdje el a FastComet használatát

5. SiteGround

Siteground-logoEgy másik jól ismert Node.js tárhely platform a SiteGround.

A SiteGround először 2004-ben indult, és világszerte több mint 1 000 000 domaint szolgál fel.

A központ székhelye Szófiában (Bulgária).

A Node.js-t csak dedikált szerverek támogatják, és nem a megosztott szerverek.

A SiteGround Node.js tárhelyének három terve van-

Jellemzők
Belépés
Erő
Szupererő
Tárolás480 GB SSD960 GB SSD2x960GB SSD
Sávszélesség10TB10TB10TB
CPU magok4 CPU4 CPU4 CPU
RAM16 GB DDR332 GB-os DDR364 GB DDR3
CPU gyorsítótár8MB8MB8MB
Ár$ 269.00$ 349.00 / mo$ 729.00 / mo

Lásd a SiteGround Hosting teljes Node.js terveit itt..

Mivel ez a dedikált tárhely, nagy sebességet és teljesítményt nyújt. Az alapterv tartalmaz aktív szervermegfigyelést, ingyenes CloudFlare CDN-t, két ingyenes dedikált IP-t, root hozzáférést.

Műszaki konfigurációik támogatják:

 • A processzor sebessége 2,00 GHz és 3,50 GHz között változhat
 • A tervek támogatják a négymagos CPU-t 2 x 6-os CPU-magig
 • Egyéb CPU-konfigurációk: 8 CPU-szálak és 2 x 12 CPU-szálak
 • A RAM konfigurációja 16 GB és 64 GB DDR3 között változhat
 • A támogatott sávszélesség 10 TB

A SiteGround tárhely jellemzői:

Sebesség – Mivel a SiteGround a Node.js dedikált tárhelyét használja, ennek a sebessége jelentősen nagy. Magas RAM-konfigurációja a CloudFlare CDN-vel együtt biztosítja az Ön webhelyének jó sebességét.helyszíni sebesség

A SiteGround Hosting kiszolgáló sebességének tesztje – A +. Hitel: Bitcatcha

Biztonság és megbízhatóság – A SiteGround Node.js tárhely mindenképpen megbízható és folyamatos üzemidejét fenntartja. Ez garantálja a 99,99% -os üzemidőt. A SiteGround általában 100% -os üzemidőt tart fenn.

A SiteGround jó biztonsági jellemzőkkel rendelkezik, és magában foglalja a fiókok elszigeteltségét. Biztosítja a rendszeres biztonsági frissítéseket és a javításokat. Ennek folyamatos kiszolgálói figyelése van napi biztonsági másolatokkal.

A SiteGround egyike azon kevés tárhely-platformnak, amely anti-bot AI-vel rendelkezik a brutális erőszakos támadások megelőzése érdekében.

Kiegészítő szolgáltatások – A SiteGround számos kiegészítő szolgáltatást nyújt. Ez magában foglalja a szerverek teljes menedzselését és a szoftver frissítését.

Egyéb előre telepített szolgáltatások a következők: WHM és cPanel, Exim Mail Server, Softaculous automatikus telepítő, 5 PHP verzió, SSH hozzáférés, 5 ingyenes dedikált IP, privát DNS szerver beállítása.

cPanel – A SiteGround intuitív és könnyen használható cPanelrel rendelkezik. Ez lehetővé teszi az automatikus frissítéseket és több alkalmazás egyetlen kattintással történő telepítését. A cPanel használatával új funkciókat adhat hozzá, és végrehajthat háttérváltozásokat.Siteground-cpanel

A cPanel softaculous lehetővé teszi több alkalmazás egyetlen kattintással történő telepítését, valamint a Joomla, WordPress, Magento, PrestaShop és még sok más egyszerű telepítését..

SiteGround ügyfélszolgálat:

A SiteGround lehetővé teszi, hogy jegyek, hívások, csevegések és e-mailek elérjék ügyfélszolgálatukat. Van egy dedikált blogja is. Ezen felül bármilyen technikai segítséghez felhasználhatja fejlett szakértelmét.

Próbáltam az élő chat lehetőséget. A csevegés kevesebb, mint 30 másodpercig tartott. Az ügyfélszolgálat gyors válaszokat adott a kérdéseimre. Összességében jó interakció.SITEGR ~ 2

Kezdje el a SiteGround szolgáltatást

3 INGYENES Node.js tárhely

Ezután ellenőrizze az ingyenes node.js tárhelyi lehetőségeket. Kezdetben részletesebben fogom bemutatni a Heroku-t.

1. Heroku:

Heroku-kártyaA Heroku egy közkedvelt felhőalapú szolgáltatás, amely több nyelvet támogat, beleértve a Node.js-t is.

Először 2007-ben indították, székhelye San Francisco, Kalifornia, USA. Támogatott nyelvek: Java, Scala, Clojure, Python, PHP, Node.js és GO. A Heroku számos termékkel rendelkezik.

Heroku: Előnyök

 • A Heroku segítségével ingyenesen indulhat. Más Node.js hosting platformoktól eltérően, amelyeknek egy adott host ára van.
 • A Heroku felhőalapú, és olyan architektúrával rendelkezik, amely támogatja a nagy sebességet. Nagy sebességgel érhető el olcsón
 • Támogatja az optimalizált és hatékony tárolást. Valami, ami szükséges a Node.js tárolásához. A CPU, a RAM és az SSD optimalizált kombinációját kínálja
 • A Heroku könnyen elindítható, és bőséges dokumentációs támogatással rendelkezik, különösen a technikai felhasználók számára
 • Alkalmas alacsony forgalmú Node.js webhelyekre

Heroku: Hátrányok

 • A magas forgalom kezelésének ára drága
 • Komplex kezdőknek
 • Kevés az ügyfélszolgálat

2. RedHat OpenShift:

piros kalapEz a RedHat terméke konténer alapú szoftverek telepítéséhez.

Eredetileg 2011-ben indították, és nyílt forráskódú. Több modell-alapú architektúrával rendelkezik.

RedHat OpenShift: Előnyei

 • Ingyenes alacsony forgalom számára. Az irányítható forgalom számára ez megfizethető lehetőség
 • Óriási közösségi támogatást nyújt
 • Gyorsan felépíthető és telepíthető
 • Könnyen támogatja az alkalmazás méretezését
 • Az architektúra támogatja a többsejtűeket a nagy sebesség elérése érdekében.
 • Tudásbázist és alátámasztó irodalmat biztosít a Node.js tárhelyéhez

RedHat OpenShift: Hátrányok

 • Meredek tanulási görbéje van. Alkalmasabb haladó felhasználók számára
 • Nincs élő csevegési lehetőség, hogy gyorsan kapcsolatba léphessen az ügyfélszolgálattal

3. Openode:

opennodeAz Openode dedikált Node.js tárhelyszolgáltatás. Ez egy felhőalapú tárhely.

Ez nyílt forráskódú és közösségi támogatást nyújt.

A Sandbox segítségével több telepítést is végezhet.

Openode: Előnyei

 • Az Openode megfizethető árakat kínál, még akkor is, ha nem választja a homokos dobozt
 • Közösségi támogatást nyújt
 • Elegendő dokumentációs támogatással rendelkezik hivatalos weboldalán keresztül
 • Rugalmas tervek megfizethető áron
 • Támogatja az alkalmazás méretezhetőségét

Openode: Hátrányok

 • Merev tanulási görbe. Néhány kódolási erőfeszítést igényel
 • Nincs közvetlen élő chat-támogatása

KÖVETKEZTETÉS:

A Node.js trend technológia, és sokan inkább a Node.js webhelyre migrálnak. A Node.js több erőforrást igényel a memória és a tárolás szempontjából, mint a szokásos hostolási formák.

Ezen áttekintés révén 5 fizetett Node.js tárhelyi lehetőséget, valamint 3 közismert ingyenes Node.js tárhely szolgáltatást kínáltam Önnek..

Nos, bár az ingyenes szolgáltatásoknak számos előnye van, a hátránya az ügyfélszolgálat hiánya és az indulás bonyolultsága.

Ehhez több technikai szakértelemre és alapos ismeretekre van szükség a témában. Határozottan nem választás, ha azt szeretné, hogy webhelye nagyon korlátozott időn belül működjön és működjön.

A többi fizetett lehetőség, mint például a SiteGround, drágább, mivel a Node.js tárolására támogatott dedikált infrastruktúrát kínálnak. Ez jó választás egy meglehetősen nagy méretű weboldal számára, feltéve, hogy a költségvetés nem korlátozza azt.

A Smarterasp.net és a Bisend viszonylag olcsóbb, mint az A2 Hosting és a FastComet. Ön dönti el, melyiket választja.

Mindenesetre az A2 Hosting, valamint a FastComet megfelelő választás a Node.js tárhelyhez, és kiegészítő szolgáltatások széles skáláját kínálja. A kettő között a FastComet egy kedvezőbb választás, köszönhetően a költségvetés-barát tervnek, az ingyenes próbaverziónak és a biztonsági funkcióknak..

A legjobb csomópont js tárolja az infographic

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map