A 2020-as legjobb WordPress-tárhely-szolgáltatók (az 1. szám fantasztikus)

A WordPress könnyedén az egyik legjobb tartalomkezelő rendszer, sok mutató szerint a tartalomkezelő rendszer. Szinte mindenki hallott a WordPress-ről – bár sok felhasználó talán jobban ismeri a WordPress.com-ot, mint a WordPress.org.


A WordPress.org hihetetlen eszköz, és ingyenesen használható, de nem tartozik a tárhelybe. Ha gondoskodik a saját tárhelyéről (és feltehetően a saját domainéről), akkor a WordPress használatával szerkesztheti magát a webhelyet.

A WordPress annyira népszerű, hogy sok tárhelyszolgáltató cég kifejezetten a WordPress-re irányuló terveket kínál. Most itt kell néhány dolgot elmagyarázni.

Mindenekelőtt ennek egy része kissé eltúlzott. A legtöbb esetben a szokásos megosztott webtárhely-terveket használhatja a WordPress-hez való kapcsolódáshoz – így a megosztott / webes WordPress-tárhelyet kínáló cégek alapvetően felöltözött webtárhelyet kínálnak. Valami óvatos.

Ugyanakkor ezen opciók némelyike ​​extra funkciókkal vagy tisztességes árakkal rendelkezik, amelyeket még érdemes megvizsgálni. Ráadásul egyes vállalatok menedzselt WordPress megoldásokat kínálnak, amelyek a prizmás oldalon vannak, de emellett prémium, WordPress-orientált szolgáltatásokat is nyújtanak..

Most még nagyon sok van a rendezéshez. A legtöbb ember telepítheti a WordPress-t egy normál webtárhely-fiókra, és ez jól fog működni – tehát a lista néhány eleme itt van, mert webhely-árakat kínálnak a WordPress-orientált tárhelyhez.

Az itt található egyéb elemek olyan menedzselt WordPress megoldásokat kínálnak, amelyek jobbak a vállalkozások számára. És természetesen néhány itt működő vállalat mindkettőt megteszi.

Egy újabb gyors megjegyzés ehhez a listához: Vannak olyan dolgok, amelyek nagyon általánosak a WordPress Hosting termékeknél.

Ha valami felsorolja az érveket és hátrányokat, ez valószínűleg azt jelenti, hogy különleges – például sok WordPress tárhelytermék valamilyen formában kínál ügyfélszolgálatot, de megjegyzem, amikor a vállalatok különösen jó WordPress-képzettséggel rendelkező ügyfélszolgálati képviselőket biztosítanak..

Van egy utolsó dolog, amelyet szeretnék mondani erről a listáról: az összes lehetőség szilárd. Igen, ők rangsoroltak egy ok miatt, de az igazság az, hogy a vállalatok manapság elkapták a WordPress tárhelyét.

Ez nem azt jelenti, hogy ezen lehetőségek egyike tökéletes WordPress-tárhely-megoldás … csak annyira, hogy valahogy nagyszerű munkát végeztek. Különösen az utóbbi három lehetőség közel áll egymáshoz, és mélyen meg kell vizsgálnia, hogy mit akar kifejezetten, mielőtt elkezdené a neveket kizárni..

Itt rangot adtunk tapasztalataink alapján.

A 2020-as legjobb WordPress tárhely:

Tárhely
Ár
Sebesség
üzemidő
használhatóság
Saját értékelés
Bluehost$ 2.95 / mo346ms100%LEGJOBB★★★★★
DreamHost$ 2.59 / mo1103ms100%★★★★
SiteGround$ 3.95 / mo586ms100%★★★★
HostGator$ 5.95 / mo1166ms99,99%★★★★
A2 tárhely$ 2.96 / mo1328ms99,96%★★★★
Mozgásban$ 4.99 / mo326.29ms99,98%★★★★
Folyékony web$ 49 / mo576.32ms99,92%★★★★

További gond nélkül, merítsünk bele minden WordPress-tárhely részletes áttekintésébe.

1: Bluehost

bluehost megosztott WordPress tárhely

Ó, Bluehost – valószínűleg az egyik leghíresebb hosting cég. A Bluehost szintén szorosan kapcsolódik a WordPress tárhelyéhez. Csakúgy, mint az előző két lehetőség, a Bluehostot a WordPress ajánlja, és hatalmas nevével kombinálva, a Bluehost is jó megjelenésű.

A Bluehost lényege? Nem túl sok baj van vele, és bár ez nem a legolcsóbb szolgáltató, a megosztott tárhelyes WordPress tervek továbbra is elég jó ajánlatok.

Előnyök

 • Ingyenes domain név regisztráció, és egyes szintek tartalmaznak ingyenes domain adatvédelmet.
 • Ingyenes SSL tanúsítvány és ingyenes domain (1 évre) a belépő szint elérésére. A magasabb szintek korlátlan helyszíneket és tárolást tesznek lehetővé.
 • Választhat mind a kezelt, mind a megosztott WordPress terveket, széles árkategóriában.
 • Ingyenes CDN (bizonyos szinteken).
 • Összességében nagyon szilárd üzemidő (bár egy hónap nem volt számomra kedvező) és gyors válaszidők.

bh uptime

 • A megújítási árak nem túl magasak, és az első év néha jelentősen olcsóbb lehet.
 • Mint a SiteGround, a Bluehost támogatása magában foglalja a WordPress szakértőit ​​is. Mint már itt néhányszor mondtam, ennek jó jelölője az élő csevegés előtti vásárlás minősége.

bh chat

bh chat

Hátrányok

 • Néhány kezelt WordPress tárhely-terv talán egy kicsit az áralapú, de a kisvállalkozások számára ez valószínűleg nem lesz jelentős visszaesés.

Azzal, hogy a Bluehost az egyik legjobb mindennapos tárhely-szolgáltató, a Bluehost továbbra is kiemelkedik a WordPress területén. Hiteleket adok, amikor esedékes: A Bluehost természetesen megkapja az ajánlásaimat, és szinte mindenkinek.

2: DreamHost

álomhost banner

A DreamHost, hasonlóan a SiteGround-hez, a WordPress maga által ajánlott három host-szolgáltató egyike. A DreamHost veterán a fogadó cégek közösségében: 1996 óta működik.

Az elmúlt két évtizedben a DreamHost jelentős hosting céggé vált. Azt állítják, hogy több mint 400 000 ügyfelet és 1,5 millió webhelyet szolgált ki. A leglenyűgözőbb, hogy a DreamHost több mint 750 000 WordPress telepítést hajtott végre – nyilvánvalóan sok ügyfél használja a DreamHost for WordPress alkalmazást.

Mi tehát a leomlás? A DreamHost határozottan az egyik legjobb hosting cég a WordPress számára, valóban zökkenőmentes telepítési és kezelési folyamattal, valamint szilárd szolgáltatásokkal a tisztességes árért.

Előnyök

 • Zökkenőmentes telepítési folyamat.
 • A DreamHost CDN-vel is rendelkezik.
 • Az alacsony belépő szint miatt a DreamHost jó lehetőséget kínál a megtakarításra vágyók és a könnyebb tárhely igényekkel rendelkezők számára.
 • Nagyon jó üzemidő (legalábbis az utóbbi időben), bár a válaszidő egy kicsit jobb is lehet.

dh uptime

 • SSD tárolás, korlátlan forgalom, előre telepített SSL tanúsítvány és napi biztonsági másolatok állnak rendelkezésre az első rétegre.

Hátrányok

 • Mint látható, a reakcióidő kicsit jobb is lehet.
 • Bár a belépési ár kissé alacsonyabb, valójában csak két szintje van, és a második jelentősen magasabb. Ez lényegében alapvető WordPress vagy teljes WordPress lehetőség, középút nélkül.
 • A DreamHostot 2017 nyarán DDoS támadás sújtotta, amely csökkentette az üzemidőt. Ez arra a következtetésre jutott, hogy néhány ember arra a következtetésre jutott, hogy a DreamHost biztonsága valóban tesztelve nem túl nagy.
 • Az e-mail nem tartozik ingyen, és frissítést igényel.

Mint a SiteGround esetében, igen, a DreamHost megkapja az ajánlást. Nehéz ezt elérni, amikor a WordPress azt ajánlja! Vigyázatosságom van az áremelkedésről – néhány ember elkaphat a közepén, és néhány kis- vagy közepes méretű vállalkozás nagyobb választékot kérhet.

Látogasson el a DreamHost oldalra

3: SiteGround

siteground banner

A SiteGround a host egyik legnagyobb neve. Kiemelkedik azonban az a tény, hogy a WordPress valójában a SiteGround-ot ajánlja (a következő két lehetőséggel együtt, ezért sorolják őket így).

Itt van a SiteGround lényege: a szolgáltatás csak általánosságban magas színvonalú, nagyon szokásos áron. Sőt, még a belépő szintű is kiváló minőségű ügyfélszolgálatot és funkciókat kap.

Előnyök

 • Tapasztalataim szerint a SiteGround volt a legjobb üzemidőben.

sg uptime

 • Ingyenes napi biztonsági másolatot kap a legolcsóbb rétegtől felfelé. A magasabb szintek ingyenes napi visszaállítást kapnak.
 • A telepítési eljárás hihetetlenül egyszerű.
 • Korlátlan MySQL adatbázisok a legolcsóbb rétegektől felfelé.
 • Az ügyfélszolgálat fenomenális, főleg azért, mert a SiteGround speciális WordPress támogatással rendelkezik. Még jobb, ha ez a fejlett támogatás az első szintű felhasználók számára is elérhető. Mint néhány más itt, még a normál ügyfélszolgálat is jó.

sg chat

 • A SiteGround CDN-t tartalmaz számos csomaghoz.

Hátrányok

 • Noha a SiteGround működési ideje tapasztalataim szerint kiváló volt, a válaszidők kissé meghaladhatják az ideálisat. Ennek ellenére még mindig kisebbek, mint a listán szereplő más cégeknél.
 • Bár a tárhely első éve általában / megfizethető áron történik, a megújítási árak jelentősen magasabbak lehetnek.
 • A tárolás nem korlátlan, a rétegtől függetlenül. Ez nem a legrosszabb, de más szolgáltatók korlátlan tárhelyet kínálnak hasonló vagy alacsonyabb árakon.

Mivel a SiteGround az első háromban van, és a WordPress azt ajánlja, valószínűleg kitalálhatja, hogy igen, az én ajánlásom is van. Igazad lenne. Csak szeretném megismételni az óvatosság szavát azoknak az egyéneknek, akik megfizethető WordPress tárhelyet keresnek: vigyázzon, a megújítási árak!

Látogasson el a SiteGround oldalra

4: HostGator

hostgator szalaghirdetés

A HostGator az egyik legnagyobb név a tárhelyen, és jól megérdemelt név: A HostGator több mint 8 millió webhelyet szervizelt, ami eléggé lenyűgöző.

Szóval, mi a helyzet a HostGator WordPress beállításaival? Webhelyük ezt kissé megzavarja, ám a HostGator kétféle WordPress-tárhelyet kínál: az első a WordPress webtárhely, a második a Managed Cloud Hosting. Mindkettő jó, de a HostGator különösen erős opció a felhőalapú terveihez – nagyon jól teljesítenek.

Előnyök

 • Nem mérhető sávszélesség, lemezterület, ingyenes SSL tanúsítvány és korlátlan MySQL adatbázisok az összes megosztott tárhelyfiókhoz, beleértve a megosztott / webes WordPress tárhelyet.

ingyenes ssl tanúsítvány

 • 45 napos pénz-visszafizetési garancia (szemben a 30 nappal).
 • Ingyenes e-mail marketing eszközt tartalmaz, belépő szintű fiókokkal felfelé.
 • Ha a HostGator megosztott tárhelytermékeit használja a WordPresshez, akkor az árak természetesen alacsonyabbak. Ugyanakkor a HostGator által kezelt WordPress ajánlatok sem túl rosszak, 6–10 dolláros tartományban (legalább az első kifejezéseknél).
 • A HostGator támogatására WordPress szakértők állnak rendelkezésre. Általában véve, a HostGator egyébként nagyon jó ügyfélszolgálattal rendelkezik (bizonyítékként ez egy élő csevegési minta, amelyet kijelentkezéskor tettem, mint “leendő ügyfél”)..

hg chat

hg chat

Hátrányok

 • Bár jó időt töltöttem a HostGator használatával, a válaszidők több hónap alatt magasabbak voltak az átlagnál. Ez azonban a WordPress webtárhelyén található: a WordPress Cloud tárhely használata sokkal jobb.

hg uptime

 • A HostGator kezelt WordPress-tervei nem engedik meg a felhasználóknak sok webhelyet – legfeljebb három. Ez gyakori a kezelt WordPress termékeknél, de lehet, hogy néhány ember hajlandó több mint 3 webhelyért fizetni … bocs, nincs kocka!

Megkapja-e a HostGator ajánlásaimat?

Igen. Kétségkívül ez az egyik legjobb házigazda a mai körül, és nagyon jó munkát végez a WordPress tárhelyével – csak azt szeretném, ha néhány apróbb dolgot jobban el lehetne érni.

Látogasson el a HostGator oldalra

5: A2 tárhely

a2 tárolószalag

Az A2 egy olyan név, amelynek sikerült megőriznie egy meglehetősen erős hírnevét anélkül, hogy túlzott erővel bírna a tárhelypiacon. Az A2 egy ideje fennállt – először 2001-ben alapították, és azóta független tulajdonban van, ami egy kicsit egyedi.

Ami a WordPress tárhelyet illeti, az A2 felügyelt és webes lehetőségeket is kínál. Kedvező árú és tisztességesen bemutatott, és bár ez nem minden idők legjobbja, nem kell sokkal panaszkodnia.

Előnyök

 • Elég néhány internetes és kezelt lehetőség, körülbelül 4–40 dollár árkategóriával. A kezelt tervek első szintje viszonylag megfizethető. Ezen felül ezen opciók között választhat a Linux vagy a Windows tárhely között.
 • A második szintű megosztott WordPress tárhely opció nem sokkal magasabb, mint az első, de lényegesen több funkcióval és erőforrással rendelkezik.

a2 közös szolgáltatások tárolása

 • A belépési szint opciója 5 adatbázis, korlátlan tárhely, SSL tanúsítvány, 25 e-mail cím,
 • Az A2 rendelkezik néhány sebességnövelő lehetőséggel. Az egyiket Railgun Optimizernek hívják, amely havonta további dollárt jelent a belépési szintű tervek számára, és jelentősen növeli a HTML betöltési idejét, majd más dolgok, mint például a CloudFlare és az A2 Optimized, jelentősen javíthatják a teljesítményt (de általában magasabb szintre vannak fenntartva)..
 • Az A2 cPanel egyedülállóan hatékony és hatalmas, bár be kell vallanom, hogy az esztétika nem az én ízlésem.
 • Az élő csevegés általánosságban jó, még akkor is, ha a szolgáltatás nem ír haza.

a2 chat 2

a2 chat 3

 • Az Uptime nagyszerű. (Itt láthatja az A2 tárhely legújabb működési idejét)

a2 üzemidő

Hátrányok

 • Szeretném, ha a válaszidők kissé rövidebbek lennének, de bevallom, nem használtam ki teljes mértékben az A2 elérhető teljesítményfrissítéseit.
 • Nem az, hogy az A2 használata nehéz, de a többi szolgáltatás itt kicsit felhasználóbarátabb lehet (amennyire csak a WordPress megosztott tárhely megy).

Szóval, ajánlom az A2 tárolást?

Egyértelmûen, igen. Az A2 elegendő erővel és rugalmassággal rendelkezik ahhoz, hogy befogadja a nagyobb igényekkel rendelkező nagyobb ügyfeleket, valamint az egyéneket, és teljesítménye állandóan magas.

Látogassa meg az A2 tárhelyét

6: InMotion

inmotion banner

Az InMotion egy tiszteletben tartott név a tárhelyben. Nem feltétlenül a legnagyobb szolgáltató, bár még mindig elég erő, de csak jó hírnevével rendelkezik. Ezt a hírnevet jól megszerezték – azt hiszem, hogy a WordPress tárhely az InMotion egyik erőssége, és megmutatja az InMotion néhány egyedi módszerét.

Az InMotion nagyon sok WordPress-tervet kínál, így valószínűleg megtalál egy, az Ön igényeinek kielégítőt. Ezek a tervek mindegyike elég jól felszerelt és kiválóan teljesít, de az egyének számára a pricier oldalon kezdődnek.

Előnyök

 • Ingyenes domain
 • Az árképzési lehetőségek széles skálája, körülbelül 4,99 USD-tól 114,99 USD-ig (az első feltételekhez).
 • Meglehetősen nagyvonalú juttatások a kezdő vagy második szintű csomagokhoz: 20 000-50 000 havi látogató, 40 GB-os SSD-tárhely felfelé, korlátlan sávszélesség és korlátlan e-mail fiókok. Igaz, hogy néhány szolgáltató korlátlanul tárol, de kevés embernek kell valóban „korlátlan” tárhely – a 40 GB-os mennyiség elegendő a legtöbb belépő szintű lehetőséghez.

inmotion wordpress tárhely
inmotion wordpresshosting

 • A BoldGrid ingyenesen megtalálható az összes WordPress csomagban. A BoldGrid alapvetően egy olyan plugin, amely a WordPress-t még felhasználóbarátabbá teszi (ha még nem elég). Ez a tartalomkezelést esztétikai szempontból is kissé enyhébbé teszi. Nem mindenkinek szól, de rendben van – opcionális.
 • Néhány kivétellel a megújítási árak többsége nem haladja meg szignifikánsan az első távú árakat.
 • A pénz-visszafizetési garancia 90 nap, nem pedig 30 nap.

Hátrányok

 • Az olcsóbb opciók a drágább oldalon vannak – néhány dollár a normálhoz képest, még az első évben is (bár a megújítási árak elég normálisak). A kisvállalkozásokat valószínűleg nem érinti, de egyesek pénzt spórolhatnak meg, ha más szolgáltatókhoz fordulnak.
 • Bár az ügyfélszolgálat általában szilárd, némi problémám merült fel az élő csevegéssel kapcsolatban. Nagyon kicsinek tekinthetők, de alapvetően nehezen érthetőnek találtam a beszélt embert, és a valódi válasz megválaszolásához kb. 2 perc volt a várakozási idő, nem pedig az 1. Percek alatt megválaszoltam a kérdésemet.

im chat

Ajánlom az InMotion alkalmazást?

Igen, a legtöbb ember számára, de fő képzettségem a következő: nem, könnyebb igényű személyek számára, akik pénzt akarnak megtakarítani. Vannak olcsóbb, hasonló minőségű opciók.

Látogasson el az InMotion oldalra

7: Folyékony web

folyékony web banner

A Liquid Web ezen a listán az egyik legegyedibb tárhely-szolgáltató.

Míg a többi név itt osztja a megosztott és a kezelt tárhelyet kis és közepes igényekre, a Liquid Web a kezelt tárhelyre szakosodott. Kifejezetten webes szakembereknek és ügynökségeknek szánják – azoknak az embereknek, akiknek nehézségeik vannak, de akik szintén nem óriási cégek.

Tehát a Liquid Web lényege: elég szilárd, de valószínűleg nem személyes oldalakat üzemeltető egyének számára. Ez általánosságban jó lehetőség a vállalkozások számára (beleértve a kisebb vállalkozásokat is).

Előnyök

 • Vállalati tervek állnak rendelkezésre 100 oldal felfelé történő kezelésére.

100 oldal

 • Az iThemes Sync minden csomaghoz tartozik. Az iThemes Sync olyan eszköz, amely lehetővé teszi sok WordPress-webhely kezelését egyszerre, egy irányítópulton – ez rendkívül egyszerűsíti a dolgokat.
 • Korlátlan forgalom, és garantálja, hogy nem számítanak fel túlzott díjakat.
 • Az összes csomaghoz tartozó szakaszos webhelyek (lehetővé teszi az átfogóbb tesztelést, mielőtt a webhelyét életbe léptetné).
 • A fejlesztői eszközök és a teljes szerverhozzáférés az Ön / csapata számára nagyobb ellenőrzést biztosít a tárhelyed felett.
 • A Liquid Web ügyfélszolgálata nagyon jó. Ez várható, mivel a jól kezelt tárhelyszolgáltatás részeként valóban segítőkész személyzet és képviselők vannak, de ez mégis kiemeli a Liquid Web szolgáltatást. A példacsevegésben kb. 30 másodpercbe telt, amíg válaszoltam a kérdésemre.

2. csevegés

Hátrányok

 • Ha magánszemély vagy más módon működtet egy kis webhelyet, és nem számít nagy forgalomra, a Liquid Web nem a legmegfizethetőbb. Az árak havonta 100 USD-tól kezdődnek, 10 webhelyen.
 • Ez nem jelent jelentős hibát, de a tárolás kissé korlátozott az árkategóriánál (megadva, hogy SSD tárolója). A kezdő opció 50 GB-os SSD tárolást eredményez 10 webhelyen: ez a legtöbbnek elegendő lesz, de ha az egyes webhelyeket használja, akkor átlagosan csak 5 GB-ot kap..

Szóval, javaslom a Liquid Web alkalmazást?

Azt mondanám, hogy igen, de néhány képesítéssel. Nem ajánlom a Liquid Web alkalmazást senkinek, aki hobbi vagy kicsi szabadúszó. Nem is ajánlom minden kisvállalkozásnak – csak azoknak a kicsi vagy közepes méretű vállalkozásoknak ajánlom, amelyek nagyon szigorú tárhelyigényekkel rendelkeznek, és igazán magas színvonalú menedzsmentet akarnak.

Ha nem vagy abban a fülkeben, akkor kevésbé drága menedzselt vagy kezeletlen termékeket találhat, amelyek jelentősen olcsóbbak, és amelyek mégis jól elvégzik a munkát..

Látogasson el a Liquid Web oldalra

Következtetés

Tehát mi a legjobb WordPress-tárhely? Természetesen ezek egyike sem teheti minden olvasót boldoggá. Kisvállalkozások számára a Liquid Web rendelkezik a legjobb specializációval, de a HostGator, az A2 tárhely vagy akár a Bluehost szintén eleget tesz a helikább WordPress igényeknek.

Magánszemélyek számára, akik saját blogokat vagy személyes webhelyeket szeretnének üzemeltetni, az itt található lehetőségek nagy része elég tisztességes, de a DreamHost különösen jó azok számára, akik pénzt akarnak megtakarítani (és különösen az első évben)..

A Bluehost az egyik legjobb mindenoldalú.

Természetesen meg kell fontolnia, hogy mi a saját prioritása, de ezek a host név legjobb nevei, és határozottan a WordPress tárhely vezetői. És hé – ezek mindegyikének pénz-visszafizetési garanciák vannak.

Tehát ha nem biztos benne … próbálja ki őket!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map