A 2020-as öt legjobb Wiki tárhely-szolgáltató (az 1. szám fantasztikus)

A wikik minden nap nélkülözhetetlen részét képezik a tudás megosztásának.


Pontosan tudja, mennyire fontos, ha mindegyikről és a mindent megkeresi a Wikipediaban.

Tudásbázis vagy közösség létrehozása a fülke számára nagyszerű módszer az információk megosztására.

A Wiki tárhelyszolgáltatásait néha Wiki farmnak is nevezik. A Wiki tárhelyszolgáltatásainak engedélyeznie kell a wiki stílusú szerkeszthető weboldalakat.

Kevés olyan dolog, amely befolyásolja az Ön választását, olyan funkciók, mint például – költség, licenc, reklám jelenléte, Alexa rang.

Egyéb technikai részletek: szerkesztés, szolgáltatások, szintaxis támogatás, tárolás, többnyelvű támogatás és wiki motor.

A Wiki tárhely kissé különbözik a hagyományos tárhelyétől, ezért ki kell választania a megfelelő wiki tárhely szolgáltatót.

hostingpill5 legjobb Wiki tárhely-szolgáltató

 1. Cloudways
 2. GreenGeeks
 3. Siteground
 4. A2
 5. HostPapa
Wiki tárhely
Költség (havonta)
Tárolás
Támogatás
használhatóság
Értékelésünk
környezetbarát?
Cloudways$ 10 / mo.25 GB★★★★★★★★★★★★★★★Nem
GreenGeeks$ 3.95 / mo.Korlátlan★★★★★★★★★★★★★★★Igen
Siteground$ 3.95 / mo.10 GB★★★★★★★★★★★Nem
A2 tárhely$ 3.92 / mo.Korlátlan★★★★★★★★★Nem
HostPapa$ 3.95 / mo.100 GB★★★★★★★★★★Nem

Ezen a poszton keresztül részleteket adok az öt legjobb wiki-tárhely-szolgáltatóról.

1. Cloudways Wiki tárhely

felhőalapú wiki tárhely banner

A Cloudways egy wiki tárhely. A web hosting platformot 2011-ben indították el.

A Cloudways könnyen használható, méretezhető tárhely-megoldásokat kínál. Székhelye Máltán van, és további irodái vannak Egyesült Arab Emírségekben és Spanyolországban.

Jellemzők:

A Cloudways támogatja a felhő alapú MediaWiki tárhelyet. 24 órás támogatást kínál. Ingyenesen kezdheti el használni.

A Cloudways CDN-t használ a nagy teljesítmény érdekében. Támogatja az Apache, Nginx, PHP, MySQL, MariaDB szoftvereket. Támogatott a Let’s Encrypt SSL.

A felhőalapú szolgáltatások

Kiválaszthatja az automatikus biztonsági mentés kívánt frekvenciáját. A biztonsági intézkedés részeként a Cloudways rendszeres OS-javítást, két tényezős hitelesítést és automatikus gyógyító kiszolgálókat biztosít.

Mindezt a fejlett gyorsítótárakkal, a több PHP verzió támogatásával és az egy kattintással történő telepítéssel több alkalmazásba integrálják. A migráció bármilyen választott tervvel ingyenes.

Vevőszolgálat:

A Cloudways 24 órás ügyfélszolgálatot nyújt. Az ügyfélszolgálatot telefonon, élő csevegőn vagy jegyekkel érheti el.

Tudásbázisával és erős közösségi támogatásával rendelkezik. E-mailt küldhet e-mailben a Cloudways-re.

Próbáltam az élő chatüket. Az élő csevegés megkezdése előtt meg kell adnia az alapvető információkat, például a nevet, az e-mail címet és a lekérdezés típusát.

cloudways cha1 a wiki tárolásához

cloudways chat 2 a wiki tárolásához

A csevegés azonnal megkezdődött, ahol az ügyfélszolgálat képviselője gyors segítséget nyújtott. Az ügyfélszolgálat képviselője gyorsan készített hasznos információkat.

A Cloudways Wiki Hosting tervei:

A tervekkel kapcsolatban rengeteg terv közül lehet választani. Mivel ezek mind felhőalapú tervek, több terv közül választhat.

Az előnye, hogy fizet, ahogy használja. A különböző adatközpontok választhatók. Ide tartoznak a Digital Ocean, a Linode, a Vultr, az Amazon szolgáltatások, a Google Cloud Platform.

Az alapterv havonta 10 USD-tól kezdődik, és az óránkénti használatért fizethető.

Cloudways wiki tervek

A helyszíni biztonsági mentés tárolására 0,033 USD ár vonatkozik.

Kezdje el ingyen

2. A GreenGeeks Wiki tárhely

A GREENGEEK WIKI HOSTING BANNER

A GreenGeeks az egyik úttörője a zöld tárhelynek, és környezetbarát fogadási lehetőségeket kínál. A központja az USA-ban Kaliforniában található.

Már csaknem 10 éve működik a piacon, és több mint 300000 webhelyet üzemeltet. A GreenGeeks wiki-tárhely-szolgáltatásokat nyújt.

Jellemzők:

A GreenGeeks lehetővé teszi a Wiki weboldal egyszerű létrehozását. Ingyenes nyílt forráskódú szoftvereket kínál, mint például a MediaWiki, TwikiWiki, DokuWiki és még sok más.

Az alaptervvel egy kattintással Wiki telepítést kaphat. A Wiki webhelyekre van optimalizálva. Ezen felül ingyenes CDN szolgáltatást, korlátlan SSD RAID-10 tárolót, korlátlan adatátvitelt, ingyenes domain név regisztrációt kap..

A Greengeeks wiki tárhely szolgáltatásai

A terv magában foglalja a domain transzfert, az ingyenes weboldalátadásokat, a napi ingyenes mentési szolgáltatásokat. Az alapterv havonta 2,95 dollárra kezdődik.

A terv magában foglalja a Let’s Encrypt Wildcard SSL, a cPanel és a Softaculous szoftvert is. Minden nagyobb tervvel kettős lendületet kap a teljesítmény.

Vevőszolgálat:

A GreenGeeks élő csevegést és e-maileket biztosít az ügyfélszolgálat eléréséhez. Ezenkívül dedikált tudásbázissal rendelkezik a lefedett témák kimerítő felsorolásával.

Ezen felül kipróbáltam az élő chat lehetőséget. Az élő csevegés megkezdése előtt ki kell töltenie néhány adatot, mint például a név, az e-mail azonosító, a lekérdezés. Egyáltalán nem volt várakozási idő.

greengeeks chat a wiki tárolásához

greengeeks chat 2 a wiki tárolásához

Az ügyfélszolgálati képviselő releváns információkat és hivatkozásokat adott a webhelyen.

A GreenGeeks Wiki Hosting tervei:

A GreenGeeks 3 fizetési tervet kínál, de a legolcsóbb 2,95 dollár / hó lenne, 3 éves előzetes díjjal. Ingyenes domain és még sok más szolgáltatás, amelyet az éves tervek tartalmaznak.

A tervek vannak-

 1. 1 hónap szolgálat: 9,95 USD + 15 USD telepítés + domain regisztráció
 2. 12 hónap szolgálat: 59,4 USD (4,95 x 12)
 3. 24 hónapos szolgáltatás: 94,8 USD (3,95 x 24)
 4. 36 hónap szolgálat: 106,2 USD (2,95 x 36)

A Wikit a megosztott tárhely-terv alatt tárolhatja, és a Wiki-t egyetlen kattintással telepítheti a domain névre, a Softaculous App telepítő opcióval a cPanelben.

SoftaculousAppsInstaller wiki greengeeks számára

Ugyanez a megújítás havi 9,95 dollár.

Kezdje el a GreenGeeks használatát

3. Webhely Wiki tárhely

A WIKI BANNER ÖSSZEFOGLALÁSA

A SiteGround egy másik tárhely-platform, amely támogatja a wiki tárolását. Ezt először 2004-ben indították el.

Székhelye a bulgáriai Szófiában található. A SiteGround hitelképessége több mint 1.000.000 domaint tárolt világszerte.

Jellemzők:

A SiteGround Wiki segítségével a tárhely egyetlen kattintással engedélyezhető. Az alapterv tartalmazza az ingyenes Wiki telepítést.

Ezzel Wiki-alapú optimalizált szervereket, ingyenes napi biztonsági másolatot és ingyenes CDN-t kap a terv részeként.

Webhelytér wiki tárhely szolgáltatásai

A tervek tartalmazzák a domain regisztrációt és az oldalátadást is. A kiszolgálók több helyre vannak elosztva a jobb teljesítmény érdekében.

A SiteGround más alapvető funkciókat is nyújt, mint például az SSD meghajtók minden tervhez, SSL tanúsítvány, tűzfal biztonsági szabályok és az összes alkalmazás automatikus frissítése.

Mindezt a napi 24 órás segítség és ügyfélszolgálat tartalmazza. A tervek tartalmazzák az ingyenes e-mail tárolást, az ingyenes alkalmazások telepítését, a cPanel-et, a nem mért forgalmat és a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Vevőszolgálat:

A SiteGround 24 órás ügyfélszolgálatot kínál. A weboldalnak külön súgója van, amely rengeteg témát tartalmaz, amelyekből böngészhet.

Élő csevegési lehetőséggel, telefonon vagy jegyekkel elérheti ügyfélszolgálatát. Ennek további vizsgálatához kipróbáltam az élő csevegési lehetőséget.

Az élő csevegés megkezdése előtt meg kell adnia néhány részletet, például e-mailt, nevet és a kérdést.

siteground chat 1 a wiki tárolásához

siteground chat 2 a wiki tárolásához

A csevegés azonnal megkezdődött, és az ügyfélszolgálat képviselője elég gyors volt a releváns információk biztosításához.

A SiteGround Wiki Hosting tervei:

A tervek támogatják a TikiWiki, MediaWiki, DokuWiki és minden más népszerű Wiki eszközt. A SiteGround 3 Wiki-tárhely-tervet biztosít.

SiteGround_ Wiki tárhely-tervek

A StartUp terv havi 11,95 dollárral megújul. A GrowBig terv havi 19,95 dollárral, a GoGeek terv pedig 34,95 dollárral havonta megújul.

Kezdje el a SiteGround szolgáltatást

4. A2 Wiki tárhely

A2 WIKI BANNER HOSTING

Az A2 tárhely egy újabb tárhely, amely támogatja a Wiki tárolását. Az A2 99,9% -os rendelkezésre állási kötelezettséget vállal.

Elsőként indult 2001-ben, és népszerű a fejlesztőbarát megoldásai miatt. Az A2 tárhely támogatja a Wiki-specifikus szoftvereket, mint például a MediaWiki, DokuWiki, Tiki Wiki és még sok más.

Jellemzők:

Az A2 tárhely külön támogatást nyújt a Wiki-specifikus eszközök számára, és számos Wiki-eszközt tartalmaz.

Az alapterv korlátlan tárolást, korlátlan átadást, ingyenes SSL-t tartalmaz. Az SSD minden tervhez tartozik.

Az A2 tárhely támogatja a Windows, valamint a Linux alapú tárolást. A tervek támogatják a RAID-10 tárolását. Az SSL a terv részét képezi.

a2 wiki tárhely szolgáltatásai

A tervek támogatják az e-mail tárolást, több szerverhelyet, CloudFlare CDN, ingyenes webhely-migrációt, Patchman továbbfejlesztett biztonsági eszközt, webhely biztonsági mentését, ingyenes hackscan-t.

Támogatja a fejlesztői speciális funkciókat, mint például a Node.js, Apache 2.4, Python, Ruby, FFT, Shared SSL tanúsítvány, SSH és még sok más.

Vevőszolgálat:

Az A2 hosting 24 órás ügyfélszolgálatot nyújt. Az ügyfélszolgálatot telefonon, élő csevegőn vagy jegyekkel érheti el.

Külön jegyeket küldhet be értékesítésre, támogatásra és számlázásra. A weboldal olyan tudásbázist is kínál, amely a tárhely érdeklődésének több témáját lefedi.

Próbáltam az élő chat lehetőséget. Az élő csevegéshez azonban nem álltak rendelkezésre ügyfélszolgálati munkatársak.

a2hosting chat wiki tárhelyhez

Majdnem 20 percet vártam, mielőtt befejeztem az ülést.

tervek:

Az A2 három különféle Wiki-tervet támogat. Ez hasonló a megosztott tárhely-tervhez. A rendelkezésre álló tervek a következők:

A2 tárhely Wiki tervek

A Lite terv megújítása havi 7,99 dollár. A Swift terv megújítása havonta 9,99 USD. Míg a Turbo terv havi 18,99 dollár megújulással rendelkezik.

Kezdje el az A2 tárhelyet

5. HostPapa Wiki tárhely

HOSTPAPA WIKI BANNER

A HostPapa számos más tárhely mellett a Wiki-tárhelyet is kínálja. Először 2006-ban indították.

Székhelye Burlingtonban (Ontario, Kanada) található. A HostPapa több mint 180 000 webhelyet képes kiszolgálni. Különböző régiókban terjed, köztük Németország, Ausztrália, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, hogy csak néhányat említsünk.

Jellemzők:

A HostPapa garantálja az üzemidő 99,9% -át. 100% -ban MediaWiki kompatibilis. A terv támogatja a ingyenes domain név regisztrációt, valamint a napi 24 órás támogatást.

A telepítés egy kattintással a MediaWiki telepítést tartalmazza. Az alapterv támogatja a 100 GB-os tárhelyet. A MediaWiki szkript a terv részét képezi.

HOSTPAPA WIKI HOSTING JELLEMZŐK

A HostPapa az e-mailek tárolását is támogatja. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. A tervvel megkapja a Let’s Encrypt SSL szolgáltatást.

A HostPapa terv támogatja a PHP-t és a MySQL-t. Az alapterv tartalmazza a HostPapa weboldal készítőjét. Mindez korlátlan sávszélességet támogat.

Vevőszolgálat:

A HostPapa garantálja a 24/7/365 ügyfélszolgálatot. Telefonon és élő csevegéssel elérheti ügyfélszolgálatát.

A weboldal jól elkülönített tudásbázissal rendelkezik, és különféle témákat fed le. A HostPapa emellett jegyrendszerrel is rendelkezik.

Előmentem és felfedeztem az élő csevegés lehetőségét. Az élő csevegés az e-mail azonosító és név megadása után kezdődik.

hostpapa chat 1 a wiki tárolásához

hostpapa chat 2 a wiki tárolásához

A csevegés azonnal elindult, várakozási idő nélkül. Az ügyfélszolgálat képviselője gyors információkat nyújtott a kapcsolódó linkekkel együtt.

A HostPapa Wiki Hosting tervei:

A HostPapa a megosztott tárhely beállításához hasonló terveket kínál. A tervek támogatják a MediaWiki, a Tiki Wiki és a DokuWiki szolgáltatást.

A HostPapa 3 különböző tervet kínál.

HostPapa Wiki tárhely-tervek

A kezdő terv megújítása havi 7,99 dollár. Az üzleti terv ugyanolyan árképzéssel kezdődik, mint a kezdő terv. Az üzleti terv megújítása azonban 12,99 USD / hónap.

Az Business Pro terv havi 19,99 dollárral megújul.

Kezdje el a HostPapa használatát

KÖVETKEZTETÉS:

A Wiki tárolása egyszerű, mégis összetett. Biztosítottam a legjobb 5 wiki tárhelyi alternatívát.

Mindegyiknek vannak előnyei másokkal szemben. Nos, a választás attól függ, hogy mi az Ön igénye.

Ha csak a MediaWiki támogatásra van szüksége, akkor a Cloudways egyik lehetőségét tekintheti meg. Ez ingyenesen elindítható, és megfizethető.

A GreenGeeks jó lehetőség, de csak a Linux tárhelyét támogatja.

Éppen ellenkezőleg, az A2 hosting, valamint a SiteGround erős versenyző. Mindkettő számos szolgáltatást nyújt, és támogatja mind a Windows, mind a Linux tárhelyét.

A két A2 tárhely között azonban fejlesztői funkciókkal gazdag, és számos, a tervben szereplő szolgáltatás nyújt.

A legfontosabb, hogy bár az A2 és a SiteGround hasonló árakon indul, az A2 alacsonyabb megújítási arányú. Ez teszi az A2 tárhelyét előnyösebbnek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map