A 2020 legjobb Shopify témája (Kézzel válogatott gyűjtemény)

A 2020 legjobb Shopify témája (Kézzel válogatott gyűjtemény)

A 2020 legjobb Shopify témája (Kézzel válogatott gyűjtemény)

Az online vállalkozás átvétele mindig sok káoszos. És ha ez egy e-kereskedelmi webhely, akkor annak kialakítása létfontosságú szerepet játszik akár a hegycsúcsra emelkedő eladásoknál, akár a földre ugrásként.


Mivel most jött egy új ötlet, és mindenki izgatottan részt vehet az áramlással kapcsolatban, és megismerheti azt, először is elég pontosnak kell lennie az e-kereskedelmi platform és a megfelelő téma kiválasztásában..

Az a döntés, amelyet el kell döntenie, az, amit a világnak ábrázolnia kell, és ezzel együtt alapvető fontosságú a megfelelő téma kiválasztása a helyes irányba, az Ön webhelyének lényege szerint..

Ezenkívül, ha frissebb vagy, kezelnie kell üzletét, karban kell tartania azt, és ellenőriznie kell, hogy működő-e. Mindez rettenetesvé válik, ha egyénként dolgozik.

Így a Shopify olyan platformmá válik, amely a témák széles választékát kínálja, amelyek szintén jellemzőek.

Noha a Shopify nem jár bizonyos dolgokkal, amelyeket önmagában kell tennie, például a termékek leírásainak elkészítésével, az oldalak megjelenésének kezelésével és kezelésével stb .; ez továbbra is egy nagyszerű platform, amellyel együtt dolgozhatunk.

Noha a Shopify-nál nagyon minimálisan elérhető ingyenes témák a WordPresshez vagy a kísértetekhez képest, íme néhány ilyen visszaszámlálás az ingyenes online témákhoz a Shopify-n..

1. Gecko

gekkó

Ez egy kiemelkedő Shopify téma, amely kiválóan alkalmas az összes termék online elküldésére. Ha alig várja, hogy azonnal elinduljon, ez a legjobb eszköz, amelyet választania kellene. Ebben egy csomó különféle lehetőséget talál, amelyek szinte minden iparágot lefednek.

Bár már körülbelül húsz téma érhető el, a gekkóval még sokkal többet is várhat. Sok funkcióval rendelkezik, mint például a drag and drop opció, a mega menü, a nagyon gyors és betöltő termékek kiváló minőségű keresése.

Demó megtekintése

2. Wokiee

Wokiee

Ha sokoldalú témát keres, akkor érdemes ezt választania. 16 bőrt tartalmaz, és ez egy új, frissített téma.

Ebben a témában a legjobb rész a különféle felületek, amelyek bármilyen webhely számára a legkülönbözőbb témákhoz illeszkednek. Megadhatja ezt, ha sokoldalúságot és egy témát szeretne játszani.

Demó megtekintése

3. Lezada

Lezada

A Lezada egy többcélú téma, amely nagyon felhasználóbarát és könnyen használható. Ez a téma egy hatalmas opcióval érkezik 210+ bemutatóra a kezdőlapjára, amely nagyon sokkal együtt használható.

Akár alternatívákat keres, mint például a divat, a kávé, az órák, a ruhák, a gyerekek, a növények, stb. A Lezada mindent megadott az Ön számára. Elég szelektívnek kell lennie a termék kezdőlapján.

Sok olyan szolgáltatás található, mint a csúszka, az értesítési sáv, az Instagram opció vagy a gyorsnézet. Bármit is keres, a Lezada gyorsan elérhetővé teszi a lábad számára, és minden lehetséges módon követi a termék ragyogását..

Demó megtekintése

4. Határtalan

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Határtalan

Ha divattermékeket céloz meg, akkor ezt kell tennie. A Boundless a divathoz kapcsolódó elemekre összpontosít, ahol a termék minden részletét hangsúlyozzák.

Bár a szolgáltatás minimális, ez a téma kiegyensúlyozott képet nyújt a mobiltelefonról és az asztalról. A legszebb dolog ezen a weboldalon a g = kezdőlap diavetítése, amely segít a felhasználóknak vonzódni a termék további keresésére.

A fotógyűjteményt szintén keresni kell. Ahhoz, hogy ugyanúgy néz ki, mint a bemutató, egységes összegű tartalommal kell rendelkeznie, vagy a termékeknek nagy mennyiségben kell lenniük.

Demó megtekintése

5 csillag

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Csillag téma

Ha olyan témát keres, amely ingyenes és elérhető a Shopify-n, ez az, amit Önnek megvan. Annak ellenére, hogy ingyenesen lehetséges, mégis van néhány nagyszerű tulajdonsága, például néhány prémium témájú.

Ha szereti a divatos és egyedi megjelenést, és kívül esik, ez a téma biztosítja a pontos megjelenést. A téma jellemzői a Google Maps, a mobil nézet, a színminták, a termékleírások stb.

A Star feladata az összes közösségi média link és a magas keresés biztosítása, ha sokoldalú témát szeretne létrehozni, amely ingyenes, ez a legjobb.

6. szépség

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

simpletheme

Egy másik ingyenes téma a sorban elérhető a szépség. Egy nagyon egyszerű, de hatékony téma, a szépség egy olyan témával érkezik, amelynek célja a szépséggel kapcsolatos termékek eladása. Tehát, ha valami smink- vagy szépségápolási termékkel foglalkozik, ez a téma mindent meghódíthat.

A mobilbarát megjelenés biztosítja a helyes utat a termék reklámozásához. Mivel ez a téma vonzó tulajdonsága, mivel óriási mennyiségű részletes képet nyújt Önnek.

Nagyon sok olyan kütyü, mint a díszes doboz, használható, ha hajlandó több divatos dolgot meghozni. A közösségi média letöltési opciója a téma éles tulajdonsága.

7. Shella

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Shella-demo

Ha teljesítmény-alapú témát tervez dolgozni, akkor a Shella az Ön számára készült. Úgy véli, hogy a neve a legjobb Shopify témák közül, amelyek számos figyelemreméltó funkciót tartalmaznak, például egy szalaghirdetést készítőt, fejlett szűrőket és a MegaMenu készítőt..

A Shella olyan téma, ahol a felhasználók igényeik szerint megváltoztathatják az online áruházat, és kétségkívül kiváló téma az online e-kereskedelmi platform elindításához..

Demó megtekintése

Következtetés

Mivel már nyilvánvaló, hogy ezek a lenyűgöző témák átfogják az áruházat, és segít abban, hogy a termék minősége megjelenjen webhelyén keresztül.

Nagyon sok ilyen témát megnézhet a Shopify-ból, és olyan csomagot kaphat, amely gazdagítja a termék nézetét.

Ezenfelül, várva néhány újabb témát, amelyekkel a Shopify a közeljövőben felmerül, ez kétségtelenül egy nagyszerű e-kereskedelmi platform, és javasolt egy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector