A 2020 legjobb webhely-készítői (az 1. lehetőség ingyenes és a kedvencem)

A 2020 legjobb webhely-készítői (az 1. lehetőség ingyenes és a kedvencem)

A 2020 legjobb webhely-készítői (az 1. lehetőség ingyenes és a kedvencem)

Tehát szeretne weboldalt létrehozni.


Hobbit szeretne létrehozni egy weboldalra a hobbi számára, vagy a személyes blogját. Talán a kisvállalkozásának.

Szüksége van valamire, amely viszonylag felhasználóbarát, de amely mégis lehetővé teszi a webhely sok üzletének ellenőrzését, és valami jó megjelenését.

Nos, sok ember számára a legjobb megoldás az, ha egyenesen egy weboldal-készítőhöz fordul.

A tárhelyen szerzett tapasztalataim szerint sok weboldal-készítőt is használtam – egyfajta átfedő kategória.

ó fiú, nehéz volt ez a lista. Nem kétséges, hogy nagyon sok ember nem ért egyet a választásaimmal.

De azt hiszem, ha megnézed, látni fogod, honnan jöttem.

* Megjegyzés: Egyes funkciók alapvetőek a weboldal készítői számára. Tehát ha egy dolgot „pro” vagy „con” fogalomként fogalmazok meg, ez nem azt jelenti, hogy más építőknek hiányzik ez a dolog.

Ez azt jelenti, hogy a kéznél lévő építő különösen jó vagy rossz ezzel a dolgokkal. Például az itt szereplő összes név ügyfél-támogatást nyújt.

És valójában mindegyikük tisztességes ügyfélszolgálattal rendelkezik. Tehát nem teszek sok megjegyzést róla … kivéve, ha ez rendkívül jó vagy rendkívül problematikus.

De először is egy kérdést kell tisztáznunk:

Mi az a „weboldal készítő”?

Lehet, hogy néhányan lehunyta a szemét, de ez egy nagyon fontos kérdés. Mivel bizonyos mérések eredményeként egy csomó platform van weboldal készítő. Mint ahogy is, nemcsak az a weboldal-készítőnek nevező platform,.

Tehát ne felejtsük el először, hogy ezt a kifejezést meglehetősen folyékonyan használom.

A weboldal készítője alatt alapvetően olyan platformon értem, amely lehetővé teszi, hogy meglehetősen egyszerű módon készítsen egy weboldalt.

Ami egyszerűnek minősül, természetesen tartomány, de lényeg az, hogy a felhasználónak nem kell tudnia a programozást a webhely felépítéséhez.

Ezek általában drag-and-drop formátum-készítők, bár nem feltétlenül. Ezek lehetővé teszik a webhely oldalainak legtöbb aspektusának szerkesztését, ideértve nemcsak a tartalmat, hanem a megjelenést is.

Most ez a meghatározás nyilvánvalóan meglehetősen sokféle platformon rendelkezik. Néhány név itt mindennek jónak mondható. Néhányuk a legjobb konkrét résekhez.

hostingpill7 legjobb weboldal-készítő

 1. WebFlow
 2. Wix
 3. feltűnően
 4. GoDaddy webhelykészítő
 5. WordPress.com
 6. uCraft
 7. Shopify

Tehát a rések jegyében kezdjük el a hetedik legjobb weboldal-készítőnkkel:

7. lehetőség: Shopify

shopify banner

A Shopify nem hagyományos weboldal-készítő. A legjobban úgy gondolja, hogy:

Bevásárló kosár-készítő.

Mivel míg a Shopify határozottan webhelyek létrehozásával foglalkozik, konkrét típusú webhelyek építésével foglalkozik.

Weboldalak vállalkozások számára, e-kereskedelmi igényekkel. Olyan webhelyek, amelyek olyan termékeket árusítanak, amelyek biztonságos és hatékony kezelést igényelnek a fizetésekkel. Gyakran olyan webhelyek, ahol rendszeresen kell szállítani az elemeket.

A Shopify valószínűleg a legsikeresebb kosár-készítő:

üzlethelyiség népszerűsége

Igen. A 100 milliárd dollár több, mint nagyon sok ország GDP-jén – tehát nem hiszem, hogy kételkedhetünk abban, hogy mennyi a Shopify erőmű.

De vajon ez a platform Önnek??

Nem meglepő, hogy többségük, akiknek nincs szüksége e-kereskedelmi webhelyre, kihagyhatja ezt a részt. De bárki, aki ezt teszi, vessen egy pillantást a Shopify-ra.

Igaz, nem mindenkinek szól, de nagyon jó abban, amit szándékozik lenni: e-kereskedelmi webhely-készítő.

Előnyök

 • Nagyon könnyű használni
 • Bár a listán szereplő összes név e-kereskedelmi eszközöket tartalmaz, a Shopify kifejezetten az e-kereskedelemre irányul. Mint ilyen, a Shopify a legerősebb e-kereskedelmi eszközöket tartalmazza a listán (mind számmal, mind minőséggel).
 • Nagyszerű szállítási lehetőségek és funkciók fizikai termékek értékesítéséhez.

Az oberlo működik

 • TON támogatási források, a jó ügyfélszolgálati képviselők mellett.
 • Összességében erős site-builder szoftver.

Hátrányok

 • Noha a Shopify üzletépítő szoftvere nagyon jó, nem mindig a robusztusabb drag-and-drop szerkesztők szintjén van (például a listán szereplő többi név). Ez kevésbé intuitív is.
 • Nincs sok sablon, és általában kissé hasonlóak. Ráadásul ezek többsége prémium.
 • A dolgok gyorsan drágulnak, mivel az árak havonta 29 dollárral kezdődnek, és valószínűleg befektetni fognak a tervezésbe és a prémium alkalmazásbővítményekbe stb.
 • Ehhez hozzá kell adni, hogy a domain nem tartozik ingyen.
 • És a Shopify eladások kis százalékát veszi igénybe.
 • Bárki, aki programozást szeretne használni a Shopify webhelyén, megteheti, de meg kell tanulnia a Shopify saját nyelvét – folyadékot – ahelyett, hogy a már ismeretet használhatja..
 • Általánosságban elmondható, hogy nem minden vállalkozásnak van szüksége a Shopify által kínált erőfokozatokra, vagy pedig a Shopify által megkövetelt összeget kell befektetni. Van egy 9 dolláros havi terv, de csak a Facebook-on történő értékesítésre szolgál, tehát ez nem igazán teljes webhely.

Tehát összesítve, a Shopify egyértelműen erőmű és fenomenális weboldal-készítő.

… Akkor miért van a Földön az utolsó helyen??!

Nos, van néhány nagy oka. Először is, a Shopify nem sokoldalú weboldal készítő. Lehet, hogy az egyik legjobb e-kereskedelmi platform, de amennyire a webhelyépítők általában mennek … igen.

Bizonyos vállalkozások számára ez is drága. Persze, sok vállalkozás rendben van egy olyan hasznos szoftverbe történő befektetéssel, mint például a Shopify, de másoknak valószínűleg nincs szükségük mindenre, amit a Shopify ad nekik.

Ezek a vállalatok és magánszemélyek megfizethetőbb építőket használhatnak – különösen, ha nincs ilyen súlyos helyszíni e-kereskedelmi igényük.

Ne felejtse el, hogy a listán szereplő összes többi webhely-készítő rendelkezik e-kereskedelmi funkciókkal. Ez csak többé-kevésbé kérdés.

És a Shopify a legtöbb itt működő cég, meglepő módon. De be kell fektetnie ebbe az erőbe, amely a legtöbb ember számára a fő akadály lesz.

Tehát, bár a Shopify talán a legmegfelelőbb választás itt néhánynak, ez nem igazán lehet a legfontosabb választás egy általános listában.

Indítsa el az ingyenes Shopify próbaverzióját most »

A listánkról:

6. lehetőség: uCraft

ucraft banner

Eltekintve a Meglepőtől, az uCraft a kevésbé népszerű site-építők ezen a listán. Biztos vagyok benne, hogy sokan hallottak róla, de sokat fogadok, hogy nem. Még akkor is, ha korábban már keresett Google-ot weboldal-készítők számára.

Nos, azok között, akik figyelnek a weboldal készítésére, az uCraft határozottan jelen volt az elmúlt néhány évben.

Általános veszem? A Shopify-val ellentétben, amely egy adott kategóriában kiemelkedik, az uCraft inkább általában erős versenyző, amelynek nincs szuper erős rése.

Természetesen ez messze nem tökéletes – de azt mondanám, hogy általában alulértékelték, és jó, megfizethető webhely-készítő.

Előnyök

 • Az egyik legjobb ingyenes terv, amit valaha láttam, mert: Az uCraft ingyenes csomagja lehetővé teszi, hogy ne a saját domainjét, hanem az aldomainét csatlakoztassa, és SSL-t biztosít. De továbbra is használnia kell az uCraft márkanevet, és csak egy oldalt kap.

ucraft ingyenes terv

 • Az UCraft az egyik legszebb megjelenésű építész.
 • Az UCraft egyszerű webhely-készítő / -készítő eszközöket kínál a kezdőoldalakhoz és logókhoz a webhelyek helyett. Függetlenül attól, hogy ezeket használja, más kérdés, de nem árt neki.
 • Az ár lehetővé teszi a nagylelkű funkciókat. A FIRST fizetett szint havonta 10 dollárral kezdődik, és egyes e-kereskedelem számára már rendben van, megengedi a csapat tagjait, jelszóval védett oldalakat, és többek között nincs tranzakciós díj:

ucraft terv

 • Mint már észrevetted, az uCraft nem vállal tranzakciós díjat az e-kereskedelemért.

Hátrányok

 • Nem tudja leminősíteni a terveket. A tervet csak egy szinttel feljebb lehet mozgatni, de nem lefelé. Ez véleményem szerint egy nagyon korlátozó intézkedés.
 • A sablon opciói rendben vannak. Nem rossz, de nem fantasztikus.
 • Noha a tervek maguk nagyvonalúak, áronként jellemzőkkel bírnak, a weboldal készítője kevesebb szolgáltatással rendelkezik, mint a rivális építők.
 • Általában véve az uCraft kissé kevésbé rugalmas az oldal kialakításában, mint az itt található többi vállalat.
 • Az utolsó ponttal kiegészítve néhány embernek bonyolultabb webhelyekre lehet szüksége. Az uCraft egy ponton megbirkózik bizonyos bonyolultsággal, de egy bizonyos küszöbérték elérése után egyszerűen könnyebb használni egy másik felületet. Az uCraft a legjobb az egyszerű / egyszerű webhely-felépítéshez.

Tehát eléggé világosnak tűnik számomra, hogy az uCraftnak valójában nincs annyira rossz dolga, hogy ehhez járjon.

Persze, van néhány hibája, de alapvetően azt teszi, amit minden más weboldal készítő szándékozik tenni -, de ez az egyik legsikeresebb munka.

Az uCraft különösen jó az olcsón. Például az ingyenes csomag könnyen a legjobban elérhető ingyenes csomag, amelyet valaha láttam … mert bár márkanevek vannak, INGYEN CSATLAKOZHAThat egy DOMÁNT.

… ez majdnem FEJTETT.

Nem is említve, az első fizetett terv sok olyan funkciót kínál, amelyek sokkal magasabb árakat kínálnak más platformokon.

Tehát miért második az utolsó ezen a listán? Alapvetően inkább azért van, mert a többi lehetőség valóban jó, mint azért, mert az uCraftnak súlyos hibái vannak.

És őszintén szólva, az uCraft néha nem biztosítja a legmagasabb szintű felhasználói irányítást és rugalmasságot, ahogyan a legjobbak választják.

NAGYON az egyszerűbb oldalak számára – azok számára, amelyek vizuálisan fókuszáltak, amelyek csak a nyitóoldalak vagy a mobil felhasználók számára készültek. És ha figyelembe vesszük, milyen megfizethető lehet … ez még kiemelkedőbb választás!

De azok, akik hozzá akarnak adni némi bonyolultságot az egyenlethez, vagy rengeteg tartalmat szeretnének hozzáadni, érdemes másutt menni.

Indítsa el az uCraft próbaverzióját most »

Melyikről beszélünk, akkor a listánkon következőként:

5. lehetőség: WordPress.com

wordpress com banner

Nem kétséges, hogy hallottál a WordPressről. Mindenki, aki érdekel az online tárgyak készítésében, hallott a WordPressről.

És néha úgy tűnik, hogy mindenki, aki valamit online készített, HASZNÁLJA a WordPress programot. Számos szám lebeg, és a WordPress jóváírja a webhelyek negyed és harmada közötti tápellátását.

A pontos összegetől függetlenül nem kétséges, hogy a WordPress szuperpopuláris.

De amit sok ember nem tud, az a kétféle WordPress:

A WordPress.org az ingyenes, nyílt forrású verzió … és teljes funkcionalitással rendelkezik.

Várj – ingyenes és teljes funkcionalitású? Miért használna bárki más verziót??

Nos, önállóan gondoskodnia kell a tárhelyről és a domainnevekről, majd telepítenie kell a WordPress.org szoftvert.

Lépjen be a WordPress.com oldalba: a WordPress.org egyik alapítója alapította, de… kereskedelmi.

Alapvetően ugyanazt a szoftvert és nagyon hasonló formátumot kínálja, de néhány árcédulát csatolt. Cserébe sokkal kényelmesebb szoftvert kap.

A WordPress.org néven ismeretes, hogy a WordPress.com NEM vicc, amikor a felhasználókat érinti:

WP népszerűsége

Ahogy a WordPress.com mondja, jó társaságban vagy.

Nézd meg:

Előnyök

 • A többszintű rendszer első terve INGYENES.
 • Mivel a WordPress.com szuper népszerű, a fiókok létrehozása – akár ingyenes is – hozzáférést biztosít a WordPress blogok hatalmas hálózatához. Ez megkönnyítheti a közönség felépítését, a közösségben való részvételt stb.
 • Nagyon könnyű használni.
 • Nagyszerű a blogoláshoz, meglepő módon.
 • De akkor is erős a normál webhelyek létrehozásában, ha a blogolás alapvető erőssége:

blog webhely

 • Magasabb szintek fizetése hozzáférést biztosít a WordPress bővítményekhez – ez azt jelenti, hogy hozzáférést lehet elérni a legnagyobb kiterjesztésű áruházhoz.
 • Attól függően, hogy mennyi ellenőrzést igényel a webhelye felett, a WordPress.com nagyon megfizethető lehet, havonta 5 dollárral kezdve.

Hátrányok

 • Elsősorban a blog formátumához készült. Megint elkészítheti a WordPress nagyszerű „normál” weboldalait. Ez csak úgy történik, hogy különösen erős a könnyű blogoláshoz.
 • A testreszabás korlátozottabb, mint a többi weboldal-készítőnél. A webhely megjelenésének teljes ellenőrzése érdekében 1) frissítenie kell a magasabb szintre, vagy 2) telepítenie kell a fizetett plugineket, vagy 3) fizetnie kell a használt téma prémium verziójaért. VAGY lehet, hogy mindháromat meg kell tennie.
 • A WordPress.com egyik hátránya, hogy a dolgok gyorsan drágulhatnak, ha nem vigyázol. A WordPress.com nem fog kényszeríteni vagy elrejteni sok extra költséget rád, de a platformon a legtöbbet hozhatja ki, ha gyorsan felhalmozódik.

Tehát mindent összerakva a WordPress olyan erő, amellyel számolni kell, nem utolsósorban azért, mert rendkívül népszerű és szuper megbízható.

A WordPress.com platform tartalomra épül. Ön egyszerűbb dolgokat csinálhat, például gyönyörű megjelenésű céloldalakat … ha akar.

De ha sok tartalmat szeretne hozzáadni, akkor a WordPress az egyik legjobb hely, ahova oda lehet menni. Különösen nagyszerű, ha blogot szeretne futtatni, vagy egyébként látni szeretné, ha sok tartalmat ad hozzá a jövőben.

A legtöbb hátránya az ár és a testreszabás szempontjából rejlik. Az igazság az, hogy a WordPress.com webhely-készítője korlátozott, mert nem egy drag and drop építő.

Ön úgy dönt, hogy webhelyének oldalait megváltoztatja, de külön fizetnie kell a teljes testreszabás eléréséhez. Néha ez nem rossz ár, néha a költségek magasabbak, mint egy másik platformon.

A WordPress szuper megfizethető, ám mégis hatékony webhely-készítő lehet. De költségessé is válhat, ha előbb nem végez kutatást.

Tehát, bár a WordPress egy imádnivaló platform, különösen a tartalom készítői és a blogírók számára, korlátozásai más lehetőségeink mögött hagyják.

Kezdje a WordPress-vel most »

Opciók, például:

4. lehetőség: GoDaddy webhelykészítő

godaddy banner

Lehet, hogy észrevette, hogy ez az elem kissé egyedi a listában:

A GoDaddy elsősorban WEB HOST és domain név regisztráló. Persze, ez weboldalt is készít, de a legtöbb nagy webtárhely valamilyen webhely-készítő szoftvert kínál.

Tehát miért készítette el itt a GoDaddy??

Röviden: a GoDaddy bekerült a listába, mert fantasztikus mindent egyben csomagot kínál: domain név, webhely-készítő alkalmazás és tárhely.

És az a vicces, hogy ezt kétféle módon teszi.

Vásárolhat webtárhelyet, amely magában foglalja a weboldal készítőjét. Vásárolhat webhely-készítő csomagot is, amely magában foglalja a tárhelyet:

godaddy árképzés

A GoDaddynek nagyon sokat kell tennie érte. De az árképzés kicsit ijesztő is lehet – olyasvalami, amely elég gyakran változik. Nem igazán tudok határozott nyilatkozatot tenni, csak nyitva tartani a szemét..

Végül nézzük meg a részleteket:

Előnyök

 • Mint már említettük, a GoDaddy nagy, mindent egyben csomagot biztosít. Jó tárhelyet és domain nevet kap a weboldal készítőjével együtt.
 • Elég néhány árképzési lehetőség, néhányban több tárhelyet és több funkciót tartalmaz. Ugyanakkor sokkal több forrást szerez alacsonyabb áron, sok weboldal-készítőhöz képest.
 • Az árazási tervtől függően a GoDaddy sokkal olcsóbb lehet, mint sok más weboldal-készítő … még az első év után is. Talán. Attól függ, hogy miként fér hozzá a GoDaddy webhely-készítőjéhez (például attól, hogy a webhelyet webhelyen vásárolja meg).
 • A weboldalépítő alkalmazás könnyen használható és teljesen működőképes.

godaddy weboldal készítő

 • A magasabb szintek lehetővé teszik a nagyon átfogó e-kereskedelmet, marketing és biztonságot.
 • A GoDaddy blog funkciója jó.

godaddy blog

Hátrányok

 • Ha megvásárolja a tárhelyi tervet, a GoDaddy az első évnél jelentősen magasabb áron megújítja a szolgáltatást. Az első év alapvetően mindent megad néhány dollárért, de a második év magasabb árakat számít fel a tárhelyért és a weboldal készítőjéért. Ez a webhely-készítő csomagok esetében nem érvényes.
 • Noha a weboldal készítője általában nagyon jó, nem olyan rugalmas, mint itt az egyik legfontosabb választás. Lehet, hogy technikailag húzza és dobja, de kevésbé húzza le, mint más platformok.
 • A GoDaddy ügyfélszolgálata gyakran nem megbízható. A telefonos támogatás általában jó, de az élő csevegés gyakran nem megfelelő.

Nem akarok hazudni neked, a GoDaddy magasabb lehet, mint néhány NAGY választás – például az uCraft, a WordPress vagy a Shopify -, de ez néhány szempontból még mindig korlátozott.

Ezek a korlátozások azonban részét képezik annak, ami jó választást is jelent.

A GoDaddy elsődleges hátránya a hírhedt árképzés. Ha olyan webhely-csomagot vásárol, amely magában foglalja a weboldal felépítését és a domaint, akkor ezek a dolgok valószínűleg ingyenes lesznek… az első évben.

És akkor az első év után emelkedik a tárhely ára, a weboldal készítőjéért és a domainjéért fel kell számolnia.

Ön is csak kiválaszthatja a weboldal készítőjét, amely magában foglalja a webhely tárolását. Amennyire tudom, ezzel nem fog nagy megújulást tapasztalni, tehát jelenleg komoly alku.

De a másik korlátozás alapvetően magára az építőre vonatkozik. Nagyon jó, de kissé kevésbé felhasználóbarát és rugalmas, mint a többi itt szereplő.

Természetesen a GoDaddy doménregisztrátorként és internetes házigazdaként történő fölénye szintén előnyt nyújt a webhely-készítő szoftver számára.

Igaz, hogy itt alapvetően minden magában foglalja a hostolást alapértelmezés szerint, és a legtöbb lehetővé teszi domain vásárlását vagy integrálását.

A GoDaddy azonban ezekre a tevékenységekre specializálódott, és különösen jól képes összehozni őket – így a GoDaddy segítségével a hostolás több aspektusát is vezérelheti, mint sok más névvel itt.

Nem is említve, bár ez nem olyan rugalmas, mint a többi név itt, mégis sok mindent megtehet a GoDaddy webhely-készítő szoftverével.

Látogassa meg a Godaddy Weboldal-készítőt »

A többi névről:

3. lehetőség: feltűnően

feltűnően transzparens

Meglepően egy kevésbé híres név. Valójában az összes olyan platformról, amiről beszéltem, a Strikingly valószínűleg az, amelyről a legkevésbé valószínű, hogy máris tudsz.

És előzetesen élek: sok ember nem ért egyet a Strikingly magas rangsorolásával e listán.

Elfogadható.

Nagyon sok hiba van, amelyek sok ember számára feltűnően kevésbé teszik ideálisvá. De ez a feltűnő módon nagyon jól sikerül a könnyű weboldalépítés néhány alapelve szempontjából:

A Strikingly segítségével könnyű weboldalt létrehozni.

Igen. Úgy hangzik, mint egy truizmus, de feltűnően jól működik az alapokkal, és ezért erős versenyző.

De legyen konkrét:

Előnyök

 • Van egy ingyenes opció, és lehetőség van arra, hogy havonta fizessen, nem évente (bár természetesen drágább).
 • Nagy időbeli kötelezettségvállalások állnak rendelkezésre, amelyek pénzt takaríthatnak meg, ha rendben van azzal, hogy évekig ragaszkodik a Sztringekhez.
 • Az első szint lehetővé teszi, hogy KÉT webhelyeket építsen első szintű tervekkel és korlátlan „ingyenes” webhelyekkel (az ingyenes terv jellemzői alapján működő webhelyek). A későbbi rétegekkel többet építhet.
 • Ezen a megjegyzésnél ténylegesen több webhelyet vásárolhat, mint amennyit a terv megenged. … NEM NEM kell frissítenie a terveket.

feltűnően

 • Viszonylag nagylelkű tárolás és erőforrások az első réteghez. Ráadásul a későbbi rétegek korlátlan tárhelyet kapnak.
 • Igaz, hogy sok platformon van könnyű használni. A feltűnő módon az egyik legegyszerűbb – a könnyű használat és a funkcionalitás egyik legjobb kombinációja.

Hátrányok

 • Meglepően megőrzi márkáját a második fizetett rétegig. Ez komolyan felesleges és bosszantó, mivel szinte bármely más platformon CSAK az ingyenes terv fog megjelenni.

feltűnően

 • Bár nem kell regisztrálnia a domaint vagy az egyéni e-maileket a Strikingly oldalán, ha szeretné, az árak magasabbak lesznek, mint amilyennek lennie kellene:

feltűnően

 • Az e-kereskedelem nem szuper robusztus. Egy időben az e-kereskedelem funkcionalitásának feltűnő beépítése minden tervbe igazán lenyűgöző lett volna. De jelenleg ez egy kicsit alapvető fontosságú azok számára, akiknek valóban online értékesítést kell végezniük.
 • Nincsenek webhely biztonsági mentési szolgáltatások. Annak ellenére, hogy a Strikingly alkalmazásboltot használhatja, előfordulhat, hogy megkap egy kiterjesztést, amely segít.
 • Általánosságban elmondható, hogy a Feltűnően kicsit alapvetõbb / kevesebb irányítást kínál a felhasználók számára.

Tehát úgy hangzik, hogy a feltűnőnek túl sokat bajlódott vele, hogy ez a harmadik helyezett választás legyen a korábban említett néhány súlyos sújtó felett..

Nos, ez nem teljesen rossz. A helyzet az, hogy a feltűnő módon nem arra irányul, hogy egy szuper komplex platform legyen.

Úgy tűnik, hogy a cél az egyszerűség és a hatékonyság – a Strikingly nevű személynek képesnek kell lennie arra, hogy könnyen elérje egy olyan webhelyet, amely JÓ.

Ebben az értelemben bizonyos rugalmasságot természetesen feláldoznak. Vannak olyan alapvető funkciók, amelyek hiányoznak, és idegesítőnek találom.

Tehát néha a feltűnő kicsit túl drágának tűnik számomra – de ennek az az oka, hogy mit értékelek egy webhely-készítőben.

Más embereknek nem lesznek ilyen hasonló igényeik. És sok ember számára a Strikingly első vagy második rétege valójában KERESEN megfizethető, ám mégis rengeteg tisztességes szolgáltatást kínál, és hatékony módja annak, hogy jó webhelyet hozzon létre..

És valóban, néhány ilyen hiba valamilyen kisebb jelentőségű a dolgok felépítésében.

Tehát azért, mert a webhely építésének lényege a nagyszerű lényege, a Strikingly megszerezte a helyet a top 3.

Indítsa el most ingyenes, feltűnően próbaverzióját »

Nézzük tehát azt a két platformot, amelyek feltűnően legyőzték:

2. lehetőség: Wix

wix banner

Nem hiszem, hogy bárki meglepődhetne, ha itt látja ezt a nevet, legalább azok között, akik korábban már Google-oldalt készítettek.

A Wix valószínűleg jelenleg a legnépszerűbb egyszerű weboldalépítő platform. A legutóbbi szám szerint:

wix felhasználók

Dang. A népszerűség szempontjából a WordPress-rel áll fent.

Miért?

Hm … emlékszel, hogy mondtam, hogy az uCraft és a Strikingly jól kombinálják a könnyű használatot a testreszabással?

A Wix még nagyobb rugalmasságot és webhely-testreszabást biztosít, anélkül, hogy sokkal bonyolultabb lenne. Sok ember számára ez a legjobb webhely-készítő.

Előnyök

 • A többszintű rendszer első terve ingyenes, és szinte teljes egészében elérhető. Ez alatt azt értem, hogy amíg hiányoznak a kritikus dolgok – tárhely és domain – szinte az összes eszközt és a teljes építőszoftvert megkapja..
 • Az építési szoftver valószínűleg a könnyű használat és a bonyolultság / felhasználói irányítás LEGJOBB kombinációja.
 • Szó szerint több száz sablon áll rendelkezésre, és rengeteg alkalmazás / kiterjesztés.

wix

 • Teljes testű SEO és marketing eszközöket kap testreszabásával. Igaz, hogy az itt szereplő összes név is ezeket kínálja, ám ezekben a Wix a legjobb mindazok.

Hátrányok

 • A fejlettebb és a legfinomabb kialakítás és megjelenés érdekében a Wix kissé süllyedhet. Nagyon nagy a testreszabáshoz, de a szokásosabb weboldalakhoz.
 • Noha a Wix-nak rengeteg sablonja van, sok közülük nagyon hasonló.
 • Ehhez még hozzátesszük, hogy bár a Wix lehetővé teszi az emberek számára a webhelykód szerkesztését, továbbra is elsősorban a drag-and-drop felhasználók számára készült, és ennélfogva kissé korlátozott..

Úgy gondolom, hogy a Wix iránt az a véleményem, hogy ez alapvetően mindent megtesz.

Igaz, hogy az itt szereplő nevek mindent megtesznek. Többé-kevésbé ez egy weboldal-készítő pontja.

De Wix mindent nagyon jól csinál. A weboldal készítője könnyen használható, de sok rugalmassággal és felhasználói ellenőrzéssel rendelkezik. Legalábbis, figyelembe véve, hogy felhasználóbarát ez, elég robusztus.

Ráadásul az árképzés nem rossz. Személy szerint azt hiszem, Wixnek jobb ára volt, de most rendben van. Még mindig kaphat egy teljesen funkcionális platformot a szokásos árképzéshez.

Más szavakkal, nincs egy csomó „új” dolog, amit megmutathatnánk a Wix számára. Csak úgy történik, hogy az egyszerű weboldal felépítésének egyik legjobb példája, a felhasználóbarát, a sebesség és az egyszerű testreszabás fenomenális keverékével..

Kezdje a Wix Now-val »

Tehát hogy a földön ez nem az első hely, hanem a hely, amelyet mindenki más megadna?

Hadd magyarázzam:

1. lehetőség: Webes folyamat

webes áramkör szalaghirdetése

Már tudom, hogy kapok némi figyelmeztetést a Webflow első helyezése érdekében.

Végül is a weboldal-készítők listáján lehetetlen látni, hogy Wix nem az első helyet foglalja el. És ha nem, akkor arra számíthat, hogy a Squarespace, WordPress vagy más nagy név veszi fel a legfontosabb helyet.

A webes áramlás szinte nem olyan jól ismert, mint a Wix. Szóval miért van itt??

Először is, ez legalább néhány nagy név számára ismert:

WebFlow

Tehát ne írja le túl gyorsan.

Hadd mondjam el, hogy a Webflow nem lesz a legjobb választás mindenkinek – ezen a ponton az Ön konkrét helyzetétől függ.

De itt van az egyszerű verzió: a Wix és az itt felsorolt ​​más platformok lehetővé teszik egy drag-and-drop formátum használatát, amely lehetővé teszi a webhely megjelenésének sok szerkesztését. Könnyen kezelhetők, és kiválóan alkalmasak nem szakértők számára – ideértve a kisvállalkozásokat is – jó mennyiségű részlet szerkesztésében.

De még ezek az építők továbbra is alapvetően korlátozottak ahhoz képest, amit egy fejlesztő megtehet a kóddal.

A WebStarts alapvetően egy fejlett épületalkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy tegyen meg mindent, amit egy fejlesztő képes, de a szükséges kódolási ismeretek nélkül.

Nézd meg:

Előnyök

 • A Webflow a felhasználók számára hatalmas irányítást kínál a tervezés felett, még inkább, mint a Wix – mert a Webflow lehetővé teszi azoknak a dolgoknak a szerkesztését, amelyek normál esetben kódolást igényelnek, de a dolgokat mégis vizuális készítőben tartja.

webes folyamattervek

 • A Webflow TON árazási lehetőségekkel rendelkezik. Választhat a „webhelyterv” vagy a „fiókterv” közül. Mindegyiknek két alkategóriája van: egyéni vagy csoportos terv. És mindegyiknek 2-3 szintje van.

webes folyamattervek

webes folyamattervek

 • A Webflow ingyenes csomagja alapvetően megkapja az összes tervezőeszközt, mint a prémium verzió.
 • A Webfolyamat nagyszerű azok számára is, akik egyenesen a kódot akarják keresni, míg a listán szereplő sok más választás jobb kezdőknek és korlátozó a fejlesztők számára.
 • Ha vállalkozása tervezési szolgáltatásokat értékesít vagy webhelyeket készít az ügyfelek számára, akkor a Webflow valószínűleg a legjobb név ebben a listában az Ön számára.
 • Mindent figyelembe véve, a Webflow nem sokkal drágább, mint a legtöbb más lehetőség itt – elég jó hatótávolságon belül van.

Hátrányok

 • A listán szereplő alapvetően minden más névhez képest a Webflow nehezebb használni, és egy kicsit többet jelentett a tervezők és a fejlesztők számára. Igaz, nem kell tudnia a kódolást, de maga a Webflow platform rendelkezik tanulási görbével.
 • Noha a Webflow ára megéri a terméket, ám magasabbra indul, mint néhány itt található lehetőség.

Oké, szóval hadd ismételjem meg a Webflow védelmét. Sokkal könnyebb weboldal készítő, mint a Wix, vagy a többi név itt?

Nem.

A Webflow azonban a felhasználóbarátság határait a felhasználói testreszabási lehetőségekkel tolja ki.

Más szavakkal: bármi is szenved a könnyű használat és a barátságtalanság miatt, szinte teljes egészében azért van, mert a Webflow lehetővé teszi egy csomó cucc csinálását.

Személy szerint úgy gondolom, hogy a Webflow az egyik legőrültebben rugalmas és funkciókkal teli weboldal-készítő. Annak ellenére, hogy a felhasználók hatalmas ellenőrzést gyakorolnak webhelyeik felett, az szintén nem őrülten nehéz.

Tehát igen, nehezebb használni itt, mint itt. De rendkívül jól elkészített és kedvező árú, még akkor is, ha egy kicsit drágább, mint a többi itt szereplő név (bár nem sokkal).

A fő ok, hogy ne vegye be a Webflow-t, az az, hogy egyes emberek számára – beleértve a kisvállalkozásokat is – túlterhelhetik őket. És azoknak, akik meg akarják takarítani, kicsit drága lehet a felesleges funkciókért.

A művészi és kreatív típusok, vagy a tervezők számára azonban a Webflow fantasztikus. Vagy bárki, aki a legtöbb ellenőrzést akarja, átjuthat webhelyének kialakításán anélkül, hogy kódolni kellene.

Tehát azt hiszem, hogy a Webflow fenomenális webhely-készítő. Kicsit elfúj engem, csak gondolkodva rajta.

Indítsa el az ingyenes webfolyamat-próba most »

De ne menjünk el túl sokat, igaz?

Ideje mindent összerakni:

Következtetés

Tehát ha eddig elolvastak, egyértelmű, hogy ezeknek az építőknek megvan a saját erőssége és gyengesége.

Annak ellenére, hogy mindegyiknek van valamilyen egyedi hibája és / vagy magas pontja, alapvetően mindent meg tudnak csinálni.

Például a Shopify művészi terveket készíthet, és a blogok kezelésére is tökéletesen képes. És alapvetően minden más név itt e-kereskedelmet is folytathat.

De ha nehezebb e-kereskedelemre van szüksége, a Shopify remek választás.

Ha gyorsan fel kell állítania egy szép webhelyet, akkor az uCraft és a Strikingly nagyszerű feladatok. A Wix még jobb, de alaposabb.

Ha igazán a blogolásra szeretne összpontosítani, akkor a WordPress különösen nagyszerű, még akkor is, ha az itt ismertetett egyéb lehetőségekkel csak a blogolást lehet elvégezni.

Tegyük fel, hogy alaposabban szeretné kezelni a tárhelyet, valamint a megfizethetőség és a megbízhatóság jó keverékét keresi – a GoDaddy lehet a téte.

És ha azt akarja, hogy valóban átvegye webhelyét, különösen annak megjelenését, akkor a Webflow vitathatatlanul a legjobb építője az Ön számára.

Mostantól továbbra is kissé elárasztottnak érzi magát.

A legjobb módszer arra, hogy kitaláljuk a legjobb választást, ha ragaszkodunk ahhoz, hogy megismerjük webhelye / üzleti igényeinek alapjait, valamint az eszközöket / funkciókat, amelyek segítenek Önnek vagy a csapatának a webhely legjobb kezelésében..

Lehet, hogy hajlandó egy csomó divatos funkcióra, de ezek néha túlságosan nagyok lehetnek.

Ne aggódjon – mi nem a segítséget nyújtottuk Önnek! Részletesebb információkkal rendelkezik.

Ha érdekli például a WordPress.com, például a blog funkciói miatt, de a Wix rugalmasságát szeretné, akkor itt foglalkozunk ezzel a párosítással.

Vagy talán továbbra is azt akarja, hogy a Wix megadja a használhatóság és a vezérlés keverékét … de nem biztos abban, hogy e-kereskedelemmel kapcsolatos funkciók felveszik-e a Shopify-t. Ezt itt is folytatjuk.

És ha valóban megtakarítást szeretne, vagy csak átmeneti otthona van szüksége a webhelyéhez, akkor is megnézheti az ingyenes weboldal-készítők teljes listáját.

És a WordPress alternatíváink listája TON alternatívákba esik – némelyikük szerepel ebben a listában, mások pedig sokkal bonyolultabbak, vagy valamivel kevésbé bonyolultak. Itt ellenőrizheti.

A jó weboldal-készítő vagy a tartalomkezelő rendszer (CMS) elindítása és kiválasztása stresszt okozhat. De a választás terhe is nagyszerű ajándék – ha átgondolod, megtalálja a tökéletes megoldást!

Boldog épület!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector