Amezmo áttekintés (2020): Biztonságos és megbízható PHP-host?

Amezmo áttekintés (2020): Biztonságos és megbízható PHP-host?

Amezmo áttekintés (2020): Biztonságos és megbízható PHP-host?

A PHP tárolását gyakran nagyon alábecsülik, mivel a PHP tévedése túlságosan bonyolult ahhoz, hogy kezelni lehessen, vagy egy meredek tanulási görbe miatt, ám ezeket mindegyikét lerontották az évek óta elért hatalmas fejlődés és fejlődés miatt..


Az Amezmo az egyik ilyen hosting szolgáltatás, amely a php tárolást mindenki számára elérhetővé és megfizethetővé teszi. Támogatja az összes mainstream technológiát és platformot, így teljes mértékben kihasználhatja a tervét & jellemzők.

Vessen egy pillantást az Amezmóra, hogy pontosan megtudja, mit kínál, és ha Ön magának szeretné eljutni a szolgáltatásba. Kezdve…

Egyszerű használat

Amezmo Indítsa el az ingyenes próbaverziót

Mi lenne jobb módszer a könnyű használat tesztelésére, mint magad a szolgáltatás tesztelése? Ezért úgy döntöttünk, hogy feliratkozunk az ingyenes próbaverzióra, hogy megnézhessük a belsejét. Fent látja az űrlapot, amellyel ingyenes kipróbálást indíthat egy fiók létrehozása után.

Láthatjuk egy ingyenes számla összes funkcióját is, például a kezelt PHP felhő-tárhelyet, a GitHub / GitLab támogatást, a kezelt adatbázisokat és a pénz-visszafizetési garanciát..

példányok

Az összes részlet bevitele után szinte azonnal a szolgálatban voltunk, ami gyors. Innentől csak rákattinthat az „első példány indítása” elemre, és azonnal munkába állhat. Szóval ezt tettük.

Indítsa el a példányt

Mint láthatja, dönthet úgy, hogy elmenti a magánhálózatán elmentett nevet, egy dedikált domain nevet és a példány biztonságos megosztását. Megfelelő részleteket adunk meg, majd a „Következő” gombra kattintunk.

amezmo Indítópéldány

A következő oldal tetején azt mondják, hogy példányunk hozzáférhet az összes PHP verzióhoz, valamint a telepített Node.js verzióhoz. Ezután kiválaszthatja a saját PHP verzióját, az alapértelmezett adatbázist, a felhasználónevet / jelszót és a csomagkezelőt újra az adat optimalizáláshoz.

Indítsa el az amezmo példányt

Ha rákattint a következőre, lehetősége van arra, hogy válasszon egy tervet. Itt az „Amezmo 256” egy ingyenes csomag, amelyet azonnal elindíthat, vagy 7 napos ingyenes próbaverziót kaphat az „Amezmo 512” használatával, amely fizetett csomag.

Ez tehát mind a könnyű használat. A fiók beállítása és a kiszolgálói beállítások konfigurálása egyszerű, és kevesebb, mint néhány perc. Ha nehezen tud navigálni, akkor minden oldalon rákattinthat a „Tudjon meg többet” elemre.

Árazás & Jellemzők

Véleményünk szerint az árazás ugyanolyan fontos, mint a teljesítmény. A funkciók gyakran az árhoz viszonyítva, mint nem. Minél többet fizet, annál több szolgáltatást kap.

De az árképzés fontos abban az esetben, ha korlátozott lehet az erőforrásai, vagy csak azt akarja, hogy minimálisan működtesse az online áruházat. A legjobb az, ha Amezmónak van ingyenes terve.

Az Amezmo PHP App Hosting ára

De az ingyenes terv megköveteli a hitelkártya-információt, amely nem olyan nagy ügy, mivel ez a legtöbb társaságnál a norma. Az Amezmo azonban a szolgáltatások hosszú listáját kínálja, amint láthatja.

Az ingyenes terv főbb jellemzői: a Git nélküli korlátlan nulla leállású telepítések, a Composer és a Node intelligens csomagkezelője ™, 1 napos metrikus megőrzés, Speciális szerver metrikák, valamint automatikus biztonsági frissítések és biztonság.

Ha van egy fontos dolog, ami az Amezmót kiemeli a versenytől, akkor a GitHub / BitBucket / GitLab integrációja lenne. Tehát ha nehéz kódoló vagy, nagyszerűséggel megszabadulhat.

Egy másik nagyszerű dolog az, hogy az egymást követő terv tartalmazza az előző terv minden jelenlegi jellemzőjét, ami azt jelenti, hogy a ‘Normál’ terv @ 8 dollár / hó tartalmazza a szabad terv összes funkcióját és még sok minden mást..

A standard terv olyan prémium funkciókat tartalmaz, mint például megnövelt RAM, korlátlan SSD, telepítési kampók, 7 napos metrikus megőrzés, távoli MySQL SSH alagúton keresztül, korlátlan hálózati átvitel, akár 4 megőrzött kiadás stb..

Amellett, hogy az összes szolgáltatást tartalmazza a szokásos tervben, az előrehaladott terv havi 30 dollárba kerül, és a legmagasabb szintű funkciókkal rendelkezik, mint például kétmagos CPU, 6 egyedi domain, SSH hozzáférés, példányok megosztása stb..

Ezért minden egyértelműnek tűnik a funkciók oldalán. Az ingyenes csomag mellett a prémium csomagok ára is megéri a költségeket a szolgáltatások listája miatt, és összehasonlítva az AWS-vel és a Heroku-val, az árazás kiszámíthatónak tűnik..

Biztonság & Vevőszolgálat

A biztonság kétségtelenül óriási aggodalomra ad okot mindenféle hosting szolgáltatás között. És mégis gyakran figyelmen kívül hagyják, ezért számos olyan eset fordul elő, hogy a webhelyek megsértik és adataikat kiszivárogtatják.

PHP-kiszolgálók modern alkalmazásokhoz

Az Amezmónak több funkciója van az ilyen események leküzdésére. Először is, az Amezmo NEM megosztott tárhely. Ezért külön CPU-val, RAM-mal és tárolással kap dedikált erőforrásokat, amelyek az izolált környezet miatt sokkal hatékonyabbak.

Amezmo szereti tartani magát az összes PHP-telepítés élvonalában, ezért kap a csomagba csomagolt összes legújabb frissítést és bővítést. Az Amezmo figyeli a PHP kiadások frissítési ciklusát, így ezeket automatikusan vagy manuálisan is alkalmazhatja.

Egy másik dolog, amelyet itt érdemes megjegyezni, hogy ahol a cégek, mint például a Digital Ocean és az AWS, minden megosztott példányhoz további tűzfalkonfigurációt igényelnek, az Amezmo alapértelmezés szerint automatikusan konfigurálja a tűzfalat.

Ez az Amezmo biztonsága érdekében. Az egyetlen fő védelem, amelyet kapsz, a PHP kiadásaiba csomagolódik, ami jó, de nincs izgalom. Vannak további dolgok, például az automatikus tűzfal és az automatikus ssl, de erről szól.

Ezután beszéljünk az ügyfélszolgálatról:

Az Amezmo kiemelkedő prioritást és 15 perces válaszadást kínál e-mailben / csevegésben a magas szintű terveiben. De mivel az emberek többsége szeretné átadni az ingyenes tervet, erre mi is kitérünk.

amezmo példányok

Az ingyenes terv csak e-mail támogatást kínál, amely rendben van, ha megteszi, amire szükségünk van. Az e-mail gyakorlatilag hatékony megoldásnak bizonyul, ha sok információval foglalkozik.

amezmo példányok

Az E-mail opcióra kattintva dobta el ezt az űrlapot, amely kötelező a lekérdezés megoldásához. Tehát ezt tettük. Kitöltöttünk egy kérdést, elküldtük az e-mailt, és várta a választ.

Vártunk & várt, de a látásra nem volt olyan válasz, amely bummer volt. Úgy gondoljuk, hogy biztonságos kitalálni, hogy a prémium tervek nagyobb prioritást kínálnak Önnek. Menjünk tovább.

Az Amezmo _ kezdő lépései _ Amezmo

Az Amezmo az e-mail támogatástól eltekintve nagyszerű dokumentációt is tartalmaz a weboldalán, így megtanulhatja, hogy fájdalommentesen kikerülje a szolgáltatást. Könnyen olvasható, és külső linkeket tartalmaz a további olvasáshoz kapcsolódó témákhoz.

Adatbázisok _ Amezmo

Még körülnézni akartunk, így az adatbázisokra kattintottunk. Az információ nagyon rövidnek és könnyen érthetőnek tűnt. Az adatbázisokban voltak olyan al témák is, amelyek az Amezmo szolgáltatásával bővültek.

Ez lezárja a biztonságot & Vevőszolgálat. A biztonság kedvezőtlenül szólva és az e-mail támogatás is elfogadható & A dokumentáció kielégítőnek bizonyult.

Következtetés

Tehát messze a szolgáltatás legnagyobb megrázkódtatását meghaladhatjuk a névleges biztonságnál és a gyenge élő támogatásig. Ezek manapság nagyon nagy aggodalmak. Megszabadulhat a csekély csevegéstámogatástól, de a biztonság továbbra is nélkülözhetetlen.

Mivel a PHP nyílt forráskódú, a hackerek vagy adathalászok könnyen megkaphatják a kezüket és behatolhatnak az alkalmazásába / webhelyére. Tehát ha hagyja, hogy a biztonsági szempont visszatartja Önt a szolgáltatásba való belépéstől?

Hát nem. Nem igazán.

Bár a rossz biztonság kockázatot jelent. Sok manuális óvintézkedést és intézkedést tehet webhelyének biztonságossá tétele érdekében. Ráadásul a PHP nagyon sok rugalmasságot biztosít e tekintetben. Ha van tapasztalata az interneten, akkor az nem lehet túl nehéz.

De mi van az e-mail / chat támogatással??

Ha nem kaptunk választ, az nem azt jelenti, hogy nem is. Miután mindenki szabad tervben voltunk.

Vajon az Amezmo megéri az árát? Biztos. Különben is ingyenes terv, tehát feltétlenül nézd meg a szolgáltatást.

Ez zárja le a felülvizsgálatot. Mit gondolsz Amezmóról? Kipróbáltad? Mit gondolsz? Kérjük, kommentálja lent, és tudassa velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector