Atlantic.net Review (2020): Ez a legjobb választás? Találjuk ki…

A piacon oly sok hostplatform miatt néha zavarónak tűnik pontosan meghatározni, melyik lehet a legmegfelelőbb az Ön igényeihez.


Az Atlantic.net az egyik ilyen hatalmas platform, amelynek vegyes népszerűsége van. 1994-ben indult, ez egy ideje a piacon van.

Ha az Atlanti-óceánról mint hatalmas óceánról gondolt, akkor az Alantic.net a tárhelymegoldások óceánja.

Jól faragott funkciókat kínálnak, és célja az, hogy olyan HIPAA-kompatibilis tárhely-megoldásokat biztosítsanak, amelyek biztonságosan tárolhatják az orvosi információkat.

Az Atlantic.net népszerű felhőalapú megoldásainak és virtuális magánszerver (VPS) tárhelyének köszönhetően. Sok meglévő funkcióval ez egy olyan értékelés, amelyet vártam megosztani.

Ennek több mint 15 ezer ügyfele van, és számos olyan népszerű márkával rendelkezik, mint például a Kia, a Puma, a Samsung, akik használják szolgáltatásaikat.

Az Atlantic.net kissé különbözik a legtöbb hagyományos tárhely-platformtól.

Miért van ez más??

Várj, amíg kiömlöm a babot a szolgáltatásokról és még sok másról.

Ezen áttekintés révén többet fogok beszélni arról, amit felfedeztem az Atlantic.net webhelyen.

üzemidő

Az Atlantic.net egy teljesen felhő alapú tárhely. Több adatközponttal rendelkezik, különböző helyszíneken. Ez stabil és következetes szolgáltatásokat biztosít a legkevesebb állásidővel.

Az Atlantic.net egyike azon kevés tárhely-platformoknak, amelyek szinte 100% -ban rendelkezésre állnak. Ez egy 100% -át rendelkezésre álló SLA-t biztosít.

Tehát itt van, amit az SLA meghatároz. Az Atlantic.net 100% -os SLA-t fog adni az összes kritikus alkatrészre, elhagyva minden tervezett karbantartást.

A felhőkiszolgálók lehetővé teszik az Atlantic.net számára, hogy következetes teljesítményt nyújtson. A menedzselt és dedikált tárhely 100% -ban rendelkezésre áll az SLA-nál.

SLA

Összességében az Atlantic.net megbízható szolgáltatásokat nyújt, jó teljesítménnyel és folyamatos üzemidővel. Eddig az Atlantic.net követte az elvárásokat.

Hadd menjek előre, és mutassam meg az Atlantic.net egyéb paramétereit.

tervek

Az Atlantic.net HIPAA-specifikus felhőalapú hosting szolgáltatásokat nyújt. Fenntartják az árak átláthatóságát.

Az Atlantic.net több felhőalapú tervvel rendelkezik, amely közel 20 típusú felhő alapú tárhelymegoldást kínál. A különböző tervek eltérő követelményeknek felelnek meg.

Az Atlantic.net támogatja a WordPress tárhelyet, menedzselt tárhelyet, nem kezelt tárhelyet, dedikált tárhelyet, Linux és Windows alapú tárhelyet. A tárhely-tervek jó kombinációja számos lehetőséget kínál.

Mindegyik tervet olyan speciális igényekre optimalizálják, mint például tárolás, számítástechnika, memória stb. Úgy vélem, hogy az Atlantic.net széles választékot kínál a tervekkel kapcsolatban. Nem sok tárhelyszolgáltató rendelkezik ilyen jó keverékkel.

Tárhely lehetőségek

Csak a felhasznált erőforrásokért kell számlázni. Nem csak ezt, hanem bármikor hozzáadhat forrásokat is.

Jellemzők

Mint már korábban említettem, az Atlantic.net minden terve különbözik, és megfelel egy speciális követelménynek. Ez egy sor rugalmas funkcióval rendelkezik. A biztonsági mentési szolgáltatások hozzáadott költségekkel járnak.

A terveknek nincs konkrét pénz-visszafizetési garancia, bár szolgáltatási SLA garanciát nyújtanak.

A Hipaa jellemzői

Bármikor bővítheti szervereit. A mentéshez napi biztonsági mentés szükséges legalább 1 dollárral. A tervek IPv4 címet biztosítanak. Ezen felül az IP-k különálló árakon érhetők el, 2,19 USD / hó értéken.

A cPanel és a WHM külön árat kap. Az építészet úgy van kialakítva, hogy nagy teljesítményt biztosítson. A Raid-10 tároló biztosítja, hogy webhelye mindig működik.

Ha nem a cPanel segítségével, akkor a kiszolgálók kezelésére a beépített Restful API-kat is igénybe veheti.

API-k

Minden szerver SSD tárolása garantálja a jó sebességet. A felügyelt szerverek lehetővé teszik a saját licencprogram telepítését, ezáltal csökkentve a további árakat.

Az Atlantic.net támogatja a különféle szoftverek, például a WordPress, egy kattintással történő telepítését.

Felhő szolgáltatás

Az Atlantic.net egyike azon kevés hosting platformoknak, amelyek támogatják a FreeBSD-t.

Az Atlantic.net használata közben ne várja el, hogy túl sok ingyenes felhasználót szerez a terveivel. A legtöbb szolgáltatás, például a cPanel, a biztonsági mentések külön-külön áraznak.

Mivel azonban csak azért fizet, amit használ, az Atlantic.net továbbra sem tűnik túl drágának. Remek hely a kezdéshez abban az esetben, ha a hostolási megoldások jó keverékét keresi.

Előfordulhat azonban, hogy olyan tervet kell választania, amely legjobban megfelel az Ön igényeinek. Lehet, hogy a megfelelő terv megválasztása nem tűnik egyszerűnek, ügyfélszolgálatuk azonban iránymutatást ad ezekre vonatkozóan.

Pontosan ez lenne a következő pontom. Hadd mondjak többet az ügyfélszolgálatról.

Vevőszolgálat

Itt az Atlantic.net itt is különbözik a legtöbb hagyományos tárhely-platformon összehasonlítva. Mindegyik hosting megoldás különböző támogatást élvez.

Vevőszolgálat

Az Atlantic.net, a legtöbb platformon ellentétben, nem terjed ki az élő csevegés lehetőségére a nem felhasználók számára. Meghatározott időzítés alatt azonban hívással elérheti őket. Ezen kívül élő technikai csevegési támogatást is kínál a felhasználók számára.

Az e-mailes támogatás a nap 24 órájában, a hétvégén elérhető. Számos GYIK-szakasz található a különféle szolgáltatásokról.

Email

Ha nem talál megfelelő tervet, akkor is kitöltheti a támogatási űrlapot. Az ügyfélszolgálat képviselője segít Önnek a legmegfelelőbb tervek testreszabásában az Ön igényei alapján.

Támogatási forma

Támogatásomban az az, hogy megértik az ügyfelek igényeit és megoldásokat kínálnak kérdéseire.

A hívásokat és az e-maileket mindig átirányítják a specifikus támogatási csatornákra. Például külön támogatást nyújt a dedikált tárhely és a helymeghatározás.

A szolgáltatások ilyen szétválasztása biztosítja, hogy gyors segítséget kapjon, és a megoldások relevánsak a tárhelyigényeinek.

Biztonság

Korábban megemlítettem; mindazonáltal megismétlem magam. Az Altantic.net testreszabott tárhely-terveket biztosít, amelyek különösen megfelelnek a HIPAA-nak.

Az Atlantic.net rendkívül komolyan veszi a biztonságot és a megbízhatóságot. Ez nyilvánvaló a megfelelés köréből

adatközpontjai rendelkeznek.

Elképesztő tudni, hogy az Atlantic.net fenntartja a biztonságot.

teljesítés

Noha az Atlantic.net elsősorban a HIPAA-megfelelésről ismert, számos más is be van építve.A Hipaa-kompatibilis szolgáltatások

Az infrastruktúra rendkívül biztonságos, és magában foglalja a DDoS védelmet, a behatolás észlelését, a kezelt tűzfalakat és a két tényezővel történő hitelesítést.

PCI

Az Atlantic.net által nyújtott valamennyi terv teljes mértékben lefedi a biztonság különféle aspektusait.

Egyéb biztonsági szolgáltatások

Az Atlantic.net tartalmaz alapvető és több magas szintű biztonsági funkciót. Jó megfelelési listája minden bizonnyal megmutatja a felhőszolgáltatásaik számára fenntartott biztonsági szintet.

Előnyök

Az Atlantic.net nagyon sok jó tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket nem feltétlenül szerezhet be más hosting platformon.

Miközben sokat beszélt az Atlantic.net különböző aspektusairól, hadd összegzzem és mutassam be azt, amit igazán vonzónak találtam itt.

 • Az Uptime minden bizonnyal nem szabad kihagyni egy pontot, amikor az Atlatnic.net-ről beszélünk. A 100% -ban rendelkezésre álló SLA-t érdemes külön megemlíteni. Mint egy webhely tulajdonosa, nem kell aggódnia a soha nem látott leállások vagy lerakódások miatt. A nagy teljesítményű szerverek zökkenőmentes és robusztus élményt nyújtanak. A teljesítmény és a megbízhatóság tökéletes keveréke itt élvezhető.
 • Az ügyfélszolgálat egy újabb szempont, amely jól beépített Atlantic.net. Jó technikai támogatással rendelkezik. A jól elkülönített támogatás itt az egyik legfontosabb szempont. Nos, nemcsak ezt, hanem az e-mailen, élő csevegőn és telefonon keresztüli támogatását is megemlíteni érdemes.
 • A terv sokoldalúságát az Atlantic.net területén jól építették fel. Több terv is található a különböző követelmények teljesítéséhez. A teljes felhőalapú megoldással rengeteg dolgot kínálhat az Atlantic.net. A terv rugalmassága az egyik legfontosabb előny, amelyet itt találtam. Nem sok platformot építenek ilyen rugalmasság biztosítására. Ráadásul itt választhat a Windows és a Linux alapú tárhelyről is.
 • A másik, hogy ne hagyja ki a profikat, a biztonság. Már kiemeltem az Atlantic.net adatközpontok és infrastruktúrájának fenntartott megfelelési szintjét. Nem csak megfelelnek, hanem kiegészítő biztonsági funkciókat is nyújtanak.

Egyes hosting platformoktól eltérően, ezek teljes mértékben szerepelnek a tervben. A biztonság olyasmi, amelyet az Atlantic.net valószínűleg a legjobb a legtöbb tárhelyi platformon. Érdemes megemlíteni a biztonsági funkciók jó keverékét.

Hátrányok

Sokat kínál az Atlantic.net, és úgy tűnik, hogy egyablakos megoldás a sokoldalúság szempontjából.

Ez azonban nem tökéletes ideális megoldás. Az Atlantic.net-nek vannak néhány hiányossága, amelyeket nem lehet elkerülni.

Miközben az előnyeikről beszélt, hadd emeljem ki néhány hátrányukat is.

 • Az Atlantic.net csak az Ön által használt szolgáltatásokért számol fel díjat, ami jó. A cPanel vagy akár a biztonsági mentés azonban külön kerül felszámolásra. Noha több tárhely-platform biztosítja ezeket ingyenesként, ön itt természetesen nem kapja meg ingyen.
 • Az Atlantic.net sokrétű a tervekkel kapcsolatban. Ha nem rendelkezik cPanel-lel, akkor továbbra is használhatják a beépített API-kat. Ez a technikai háttérrel rendelkező felhasználók számára egyszerű. Ez ugyanakkor bonyolult azoknak a felhasználóknak is, akik technikailag nem hajlamosak, vagy csak most kezdik felfedezni a tárhelyi platformokat.

Következtetés: Ajánlom az Atlantic.net-et?

Végül ideje az ítéletnek, szóval ajánlom igazán az Atlantic.net-et? Mint már többször említettem, az Atlantic.net hatalmas szolgáltatást nyújt.

Az Atlantic.net egy tökéletes megoldás vállalati szintű hosting követelmények, egészségügyi központok és hasonló szervezetek számára.

Ezzel nem kell aggódnia az üzemidő, a teljesítmény, a megbízhatóság és a biztonság miatt. Ezek a kulcsfontosságú tulajdonságok minden hosting platformon, és az Atalntic.net biztosítja, hogy az iparági szabványok legjobb megoldásait biztosítsák.

Ugyanakkor kihívást jelenthet az a tény, hogy az új felhasználók ezt a túlságosan bonyolultnak találhatják. Miközben műszaki segítséget kap az ügyfélszolgálattól, továbbra is megtalálhatja ezt a komplexumot, ha nincs sok műszaki ismerete.

Miután ezt mondtam, azt is kiemelem, hogy az Atlantic.net jó lehetőség, ha rendelkezik a szükséges műszaki ismeretekkel. Mindenképpen ajánlom az Atlantic.net-et.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map