Az első 10 e-kereskedelmi tárhely-szolgáltató 2020-ban

Tehát ideális hosting partnert keres e-kereskedelmi webhelyéhez?


Nem számít, ha online pólóboltot vagy boltot indít a kézműves ékszerek eladására, fontos megérteni, hogy az e-kereskedelem webhelyének hostolási követelményei különböznek a szokásos üzleti webhelyektől. Mivel nagyszámú terméket fog felsorolni, és a webhely forgalma növekszik az idő múlásával, be kell fektetnie egy olyan hostolási tervbe, amely képes kezelni a hirtelen forgalom növekedését anélkül, hogy a webhely jellemzőit rontaná..

Mint minden hosting cég azt állítja, hogy a legjobb, meglehetősen nehéz feladat megtudni a megfelelő hostolási tervet.

Szóval mi a megoldás? Kell kipróbálnia minden hostolási tervet, mielőtt véglegesítené azt? Ne aggódj; azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

Összeállítottuk a 10 legjobb e-kereskedelem tárhelyszolgáltató listáját. Röviden áttekintjük az egyes szolgáltatókat, hogy eldönthesse, melyik hosting cég felel meg legjobban az Ön igényeinek és költségvetésének.

Tehát további késedelem nélkül kezdjük el.

hostingpillAz első 10 e-kereskedelmi tárhely-szolgáltató

 1. Bluehost
 2. GreenGeeks
 3. DreamHost
 4. SiteGround
 5. HostGator
 6. Mozgásban
 7. A2 tárhely
 8. Hostinger
 9. iPage
 10. Nagy szikla

1. Bluehost

Bluehost

Több mint 2 millió domaint tárolva a Bluehost a világ egyik legnépszerűbb és legnagyobb webgazdaja. Ha az interneten „megfizethető tárhelyre” keres, akkor előfordulhat, hogy találja ezt a nevet, mert a kezdőtervük csupán 2,95 dollár / hónap.

Mivel aggodalmunk nem csak a terv megfizethetőségére korlátozódik, nézzük meg, mennyire jó a szolgáltató egy e-kereskedelmi webhely kezelése szempontjából..

A Bluehost a WooCommerce webhelyeinek dedikált tárhelyét kínálja, amely 6,95 és 12,95 dollár között mozog. A kis e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások, amelyek egyetlen online áruházban működnek, elindíthatják a Starter WooCommerce tervet, amely 100 GB-os SSD tárhelyet, ingyenes SSL tanúsítványt és domain adatvédelmet biztosít..

Az Uptime fontos szempont, ha ellenőrizünk egy e-kereskedelmi webhelyhez tartozó webes host kiválasztásakor. A Bluehost állítása szerint 99,98% -os rendelkezésre állást kínál, ami nagyon közel áll a tökéleteshez.

Az Uptime Calculator segítségével ellenőrizheti azok tényleges üzemidejét.

uptime számológép

Ha van online áruház a WooCommerce-n, akkor a Bluehost jó választás lehet, mivel zökkenőmentesen integrálja a WordPress programot.

Az ügyfél-támogatási rendszerhez érkezve a Bluehost lehetővé teszi, hogy 24 órás telefonon és élő csevegőn keresztül felhívja a kérdését.

Mindent együtt figyelembe véve elmondhatjuk, hogy a Bluehost összességében jó megoldás.

Főbb jellemzők

 • Kiváló üzemidő garancia
 • Sima WooCommerce integráció
 • Megfizethető árképzés

Indítsa el a tárhelyet a BlueHost használatával

2. GreenGeeks

GreenGeeks

Ahogy a neve is jelzi, a GreenGeeks egy környezetbarát tárhely-szolgáltató, amely adatközpontokat szélenergia-működtetéssel üzemeltet.

Tehát, ha azt szeretné, hogy az e-kereskedelmi webhelyet a környezetet károsító bűntudat nélkül működtesse, akkor keresse fel a GreenGeeks webhelyet.

A társaság különféle nyereséges e-kereskedelmi funkciókat is kínál. Az online áruházak számára tökéletesnek ítélt Pro-terv korlátlan webhelyet és helyettesítő SSL-t kínál, havi 5,95 USD áron.

A GreenGeeks kiváló működési időt is kínál, ami a legtöbb weboldaltulajdonos elsődleges aggodalma.

Főbb jellemzők

 • Felhasználóbarát cPanel
 • Környezetbarát
 • Különböző e-kereskedelmi platformokat támogat, mint például a PrestaShop, a Magento, az OpenCart

Próbálja ki a GreenGeeks Today alkalmazást

3. DreamHost

Dreamhost

1,5 millió webhelyet tárolva a DreamHost közismert név a tárhelyiparban. Támogatja a gyors SSD tárolást, az ingyenes napi biztonsági mentéseket és a korlátlan forgalmat minden tervnél.

A DreamHostnak 3 WooCommerce tárhely-terve van; mindegyik erőteljes gyorsítótárazást, egyetlen kattintással történő átállást és 24 órás, 7 órás WooCommerce támogatást nyújt.

Ugyanakkor a két dolog, amely elengedheti magát, az átlagos üzemidő és a közvetlen telefonos támogatás hiánya.

Főbb jellemzők

 • Megbízható SSD tárolás
 • Ingyenes napi mentések
 • Kiváló tárolási lehetőségek.

Próbálja ki a DreamHost Today alkalmazást

4. SiteGround

WooCommerce tárhely

A SiteGround egy másik népszerű hosting megoldás, amely izgalmas tervekkel jár az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek számára. A GrowBig terv, melynek ára 5,95 dollár / hónap, különféle e-kereskedelmi funkciókat támogat, mint például a PCI-kompatibilis szerverek, a SuperCacher technológia a gyors betöltéshez, az automatikus telepítés az e-kereskedelmi alkalmazásokhoz és még sok más.

Az üzemidő garanciáról szólva a SiteGround működési ideje 99,99%, azaz nem kell aggódnia a webhely lerontása miatt.

A társaság nem okoz csalódást a biztonság szempontjából sem. Ingyenes SSL-t kínál a Let’s Encrypt segítségével.

A GrowBig tervvel korlátlan számú online áruházat üzemeltethet, és havonta akár 25 000 látogatót tud fogadni.

Ezenkívül ingyenes automatikus napi biztonsági másolatot, 24 órás élő csevegést, telefonos támogatást és kereshető tudásbázist biztosít a tárhelyhez kapcsolódó lekérdezésekhez..

Főbb jellemzők

 • Sok e-kereskedelem funkció
 • Automatikus biztonsági mentések & A WordPress frissítései
 • 99,98% üzemidő garancia

Tehát, ha jobban összpontosít a szolgáltatásokra, a SiteGround jó választás lehet az Ön számára.

Próbálja ki a SiteGround ma alkalmazást

5. HostGator

HostGator

Az elmúlt években a HostGator sok új e-kereskedelmi vállalkozás első választéka lett. Ez a házigazda nem csak egy kattintással történő telepítést kínál az e-kereskedelmi boltokban, hanem a fizetési és bevásárlókosár-átjárókat is tartalmazza az összes tárhely-tervben.

A HostGator a hostolási szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a megosztott, a VPS-t és a dedikált tárhelyet. Először azonban kipróbálhatja az üzleti megosztott tervüket. Ez a terv havi 5,95 dollárba fog kerülni, és korlátlan tartományokat üzemeltethet, és nem mérhető sávszélességet használhat.

Ha elolvassa a HostGator áttekintését az interneten keresztül, akkor észreveszi, hogy a legtöbb felhasználó dicséri az ügyfélszolgálatot. Ha a kiváló ügyfélszolgálat az egyik fő prioritása, akkor keresse fel a HostGator szolgáltatást.

A 24/7 élő csevegés és telefonos szolgáltatás mellett átfogó tudásbázist kínál az összes tárhelyhez kapcsolódó lekérdezéshez. Ezen felül 24 órás szervermegfigyelést kínálnak a DDoS támadások megelőzése érdekében.

Főbb jellemzők

 • Erőteljes 24/7 támogatás és széles körű tudásbázis
 • 99,99% üzemidő garancia
 • Bevásárlókocsik minden tárhely-tervvel

Próbálja ki a HostGator ma alkalmazást

6. InMotion

InMotion tárhely

Senki sem tagadhatja meg az e-kereskedelem számára megfelelő fizetési lehetőség fontosságát. Amíg nem biztosítja a vásárlók számára egy könnyen használható e-fizetési rendszert, nem számíthat jó eladásokra.

Szerencsére az InMotion több fizetési lehetőséget is támogat, így kiválaszthatja, hogy melyik kényelmesebb. Az elektronikus kereskedelem egyéb szolgáltatásai, amelyek az InMotion-t ideális tárhely-választássá teszik, tartalmazzák az egyetlen kattintással történő telepítést az e-kereskedelmi alkalmazásokhoz, a PCI-kompatibilishez, az SSD szerverhez stb..

Az InMotion elkötelezett e-kereskedelem-tárhely-terveket indított havi 29,99 dollárra. Kezdeti tervükkel 4 GB RAM-ot, 60 GB tárolóhelyet és 2 TB sávszélességet kapnak.

Főbb jellemzők

 • SSD megosztott e-kereskedelmi tárhely
 • Több fizetési mód
 • Egy kattintással telepíthető e-kereskedelmi alkalmazásokhoz

7. A2 tárhely

A2 tárhely

Ha nem egy adott funkcióra keres, hanem egy jól lekerekített e-kereskedelmi tárhely szolgáltatóra van szüksége, akkor kipróbálhatja az A2 Hosting szolgáltatást. Turbo közös tervük, amely 9,31 dollárba kerül havonta, ideális tervnek tűnik a közepes méretű e-kereskedelmi webhelyek számára.

A terv lehetővé teszi, hogy egyszerre több online áruházat üzemeltessen, és korlátlan SSD tároló- és e-mail fiókokat ad. Mivel ez a terv turbószerverekkel érkezik (20X-rel gyorsabb, mint egy normál kiszolgálónál), számíthat arra, hogy gyorsabban töltik be az oldalakat.

Az A2 Hosting támogatja a kattintással történő telepítést a nagyobb e-kereskedelmi platformokon is, vagyis a kedvenc e-kereskedelmi platformját közvetlenül az A2 tárhely paneljéről telepítheti..

A szomorú rész az, hogy a társaság kissé csalódást okozhat az üzemidő tekintetében. Ez minimális üzemidőt garantál, 99,95%. Mivel ez egy minimális garancia, ennél sokkal jobb üzemidőt várhat el.

Itt ellenőrizheti az üzemidő és a válaszidő állapotát az A2 Hosting webhelyén található tesztoldalunkon.

Olvassa el az A2 tárhelyének áttekintését.

tárhely

Főbb jellemzők

 • Egy kattintással történő telepítés az összes kiemelkedő e-kereskedelmi platformon
 • Turbo szerverek, amelyek biztosítják a weboldal gyors betöltését
 • Ingyenes biztonsági intézkedések

Próbálja ki az A2-ot ma

8. Hostinger

Hostinger

A 2004-ben elindított Hostinger több mint 29 millió felhasználót szolgál fel több mint 178 országban. Noha a Hostinger a hostolási szolgáltatások széles skáláját kínálja, felhő-tárhelyük ideális az online áruházak számára.

A Hostinger felhő-tárhely-tervezete egy hónapra 7,45 dollártól indul, és lehetővé teszi korlátlan számú webhely üzemeltetését. Sőt, ezzel a tervvel korlátlan e-mail fiókot és sávszélességet kap. A cég kiváló üzemidejét, 99,99% -át is nyújtja, de nem rendelkezik telefonos támogatással.

Főbb jellemzők

 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Napi mentések
 • Korlátlan sávszélesség.

Próbálja ki ma a Hostinger-t

9. iPage

iPage webtárhely

Az iPage valószínűleg az egyik megfizethető tárhely-tervvel rendelkezik a piacon. Meglepődni fog, hogy tudomásul veszi, hogy alaptervük korlátlan sávszélességet, lemezterületet, MySQL adatbázisokat, ingyenes SSL tanúsítványt és ingyenes domain-átadást kínál 1,99 dollárért.

Ezen felül támogatja a PayPal integrációt, és lehetővé teszi különféle bevásárlókocsik felvételét a webhelyére.

Főbb jellemzők

 • Korlátlan lemezterület és sávszélesség
 • Könnyű egyetlen kattintással a telepítő
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

10. BigRock

Nagy szikla

A BigRock megfizethető áron biztosítja mind a Linux, mind a Windows tárhelyét. A kezdőtervük, amely 1,32 dollárba kerül havonta, lehetővé teszi korlátlan tartományok tárolását mérlegetetlen lemezterülettel. Ezen felül ingyenes SSL-tanúsítványt is kap az ügyfelek hitelkártya-adatainak védelme érdekében, miközben vásárol az Ön webhelyén.

A BigRock támogatja a felhasználóbarát cPanelt, amely lehetővé teszi több e-kereskedelmi átjáró és bevásárlókocsinak telepítését.

Főbb jellemzők

 • Korlátlan sávszélesség & tárolás
 • 99,9% Uptime garancia
 • Alacsony induló ár

Próbálja ki a BigRock ma alkalmazást

Tehát ez volt a 10 legjobb e-kereskedelmi tárhely szolgáltató gyors áttekintése. Most el kell döntenie, mi a legmegfelelőbb az Ön számára. Nem számít, milyen szolgáltatót választott, ne felejtse el ellenőrizni a következő pontokat.

 • Soha ne mondj igennel egy ingyenes domain névre. Előzetesen kérdezze meg a szolgáltatótól a domain tulajdonjogát és a megújítási díjakat.
 • Fektessen be egy prémium web hosting tervbe, amely legalább a normál üzemidőt és jó oldalbetöltési sebességet biztosítja. Ne felejtsük el, hogy a látogatók 53% -a elhagy egy olyan webhelyet, amelynek betöltése három másodpercnél tovább tart.
 • Ne hagyja figyelmen kívül ügyfelei adatainak biztonságát. Válasszon egy olyan szolgáltatót, amely gondoskodik a biztonságról és biztosítja az SSL titkosítást. Ha további réteget szeretne hozzáadni a biztonságához, befektethet egy VPN szolgáltatásba is.
 • Keressen szolgáltatót, amely rendszeresen kínál automatikus biztonsági mentéseket.
 • Ne felejtsd el ellenőrizni a tárolási kapacitást és az adatbázis sebességét is.
 • Ellenőrizze, hogy a szolgáltató 24 órás támogatást kínál-e vagy sem.

Remélhetőleg ez az útmutató segít kiválasztani az Ön számára megfelelő host partnert. A következő beszélgetőmezőben tudassa velünk:.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map