Bandzoogle áttekintés: 8 dolog, amit tudni kell, mielőtt felhasználná!

Ezt a cikket 2020. április 29-én módosították és frissítették.


Ó, igen, manapság olyan sok tárhely található a piacon. Ezek többsége azonban általános célú hosting platform. Általános célként azt értem, hogy bármilyen domaint hostolhat.

Nem lenne nagyszerű, ha olyan exkluzív tárhely-platformot kap, amelyet egy adott domainhez használhat, amelyet keres?

Mi lenne egy zenészeknek szentelt tárhely-platformmal??

Nesze.

A Bandzoogle valóban egy zenészeknek szentelt hosting platform.

A zenészeknek szentelt weboldal nagyobb kreativitást és több eszközt igényel. Pontosan ezt építi be a Bandzoogle.

Mi az a Bandzoogle??

Vigye az egérmutatót az előnézet megtekintéséhez

Bandzoogle

A Bandzoogle egy olyan webtárhely-platform, amelyet kizárólag zenészeknek szentelnek. Eszközöket biztosít a zenészek számára egy professzionális weboldal felépítéséhez, a zene népszerűsítéséhez, valamint a rajongóknak történő közvetlen értékesítéshez.

Olyan eszközöket kínál, amelyek támogatják a közösségi médiával való integrációt, például a Twitter, a Facebook, az Instagram, a SoundCloud és a Bandcamp.

A Bandzoogle beépített áruházat, levelezőlistákat és jelentéskészítő szolgáltatásokat is tartalmaz, tucatnyi témával és sablonnal együtt.

Először 2003-ban indította el Chris Vinson zenész, aki létrehozott egy webhelyet a Rubberman nevű rockzenekarának is.

A Bandzoogle székhelye Montrealban található, Kanada, Quebec. Ez a zenészek körében népszerű, és több mint 30 000 zenész és együttes használja.

A Bandzoogle előnyei:

Rendkívül fontos, hogy megismerjük a kiválasztott tárhely-platformmal kapcsolatos legjobb pontokat. Mint minden más hosting platformon, a Bandzooglenak is vannak saját előnyei és hátrányai.

Hadd beszéljek többet a Bandzoogle használatának előnyeiről.

 • Teljesítmény és sebesség: A Bandzoogle felhőinfrastruktúrával rendelkezik, és nagy teljesítményt nyújt a nehéz tervezési webhelyek számára. Képes gyorsan videókat és grafikákat megjeleníteni.

  Mivel ez a zenészeknek szól, különös figyelmet fordítunk arra, hogy megfelelő sávszélességet biztosítsunk fulladás nélkül. Csak a felhasználók, az oldalak, a számok és a képek alapján korlátozza a felhasználókat. Ezen kívül nincs más korlátozás. A tárhelyi platform támogatja a méretezhető és gyorsan növekvő webhelyeket.

  Az alábbiakban bemutatjuk a weboldal teljesítményét, amely kiváló.
  bandzoogle uptimeKattintson ide a Bandzoogle legfrissebb statisztikájának megtekintéséhez

  Az első bájt hasonló tesztje az alább látható. Ez szintén gyors.

bandzoogle weboldal sebessége

Mondanom sem kell, hogy a Bandzoogle funkciókban gazdag, és a webhelyek létrehozását rendkívül egyszerűvé teszi. Van néhány könnyen használható drag and drop lehetősége, amelyeket akár kezdő felhasználók is könnyen használhatnak.

 • Kész az e-kereskedelemre: Az alapterv támogatja a zenei weboldalhoz szükséges alapvető funkciók nagy részét. Valamennyi terv támogatja az e-kereskedelmet. Ezzel könnyen letöltheti a zeneletöltéseket.
  e-kereskedelemre kész bandzoogle
 • Beépített levelezőlista: Az alapcsomaghoz legalább 100 rajongói előfizetővel rendelkező levelezőlista is támogatott. Gyorsan kapcsolatba léphet rajongóival a levelezőlista szolgáltatásuk segítségével.

  Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a professzionális e-maileket, az e-mailek ütemezését és az elemzést, valamint az e-mail jelentéseket.
  Bz levelezőlista

  Egyéb szolgáltatások a túranaptár és a SEO eszközök. Ez néhány olyan szolgáltatás, amely nem érhető el könnyen más hosting platformokban.

 • Nyomja meg a Kits gombot & Több: Minden csomag támogatja az elektronikus sajtókészleteket, és rendelkezik SSL biztonsággal. A fejlettebb terv rengeteg kiegészítő funkcióval rendelkezik.
 • Speciális szolgáltatások: Ezek közül néhány a videó fejlécében, a készletkövetésben, a hangszkennelés jelentésben, az album előrendelésében és még sok másban. Jegyeket, árukat, videofájlokat és médiafájlokat értékesíthet.
 • Beépített webes tervezési eszközök: A Bandzoogle támogatja a hatékony webdesign-eszközöket olyan funkciókkal, mint például a képkezelő, az Instagram-integráció, a betűtípus-könyvtár és még sok más. Összességében funkciókban gazdag egy zenész weboldalának fejlesztése.
 • Próbaidőszak: Minden tervvel kapsz egy 30 napos ingyenes próbaverziót. A legtöbb tárhelyi platform nem támogatja ezeket a funkciókat. Tehát igen, valóban mindenki számára hasznos helyzet.Bz próba 30 nap
  A próbaidőszak lejártát követően könnyedén frissítheti bármelyik fizetett tervüket. A terv tartalmazza az ingyenes domain nevet.
 • Kedvezmények: A Bandzoogle vonzó kedvezményeket kínál. Ha úgy dönt, hogy évente fizet, akkor kedvezményt kap, amely két ingyenes hónapnak felel meg. Ha van ingyenes domainje, akkor 60 napos tagság után választhat, hogy máshová költözik.

  A Bandzoogle nonprofit kedvezményt nyújt. Ingyenes számlákat kínál regisztrált jótékonysági szervezeteknek, amelyek teljes egészében a zenére koncentrálnak.

  Csak annyit kell tennie, hogy regisztrál egy ingyenes fiókot, és küld e-mailt a Bandzoogle-nak a szervezetével kapcsolatos információkkal.

  Mindent átugorhat, és kérjen kedvezményt most …

A Bandzoogle rengeteg adatot nyújt be a hatékony jelentéskészítés révén, amely interaktív adatelemzést eredményezhet.

A Bandzoogle egyedülálló funkcióval rendelkezik a földrajzi célzás biztosításához. Ezzel a funkcióval személyre szabott e-mailekkel célozhat meg rajongókat meghatározott helyeken.

A Bandzoogle hátrányai:

Most beszéljünk néhány olyan dologról, amelyet véleményem szerint a Bandzoogle javíthat.

Hogy őszinte legyek, nincs túl sok hátránya a Bandzoogle használatának. Azt állítják, hogy zenész hosting platform, és ez olyan dolog, amelyben jók.

Kevés a hátránya-

 • Kiegészítők: Ha egyéni e-mail postafiókokról van szó, ez nem része a tervnek. Tehát az e-mail tárolás külön ára 14,95 dollár / év.

Ismét a tervek egyike nem támogatja a több webhelyet. A több webhely külön díjat számít fel, amelyhez kapcsolatba kell lépnie számlájuk szakembereivel.

Bandzoogle funkciók:

Egyszerű használat:

A Bandzoogle-ban elérhető cPanel könnyen kezelhető még kezdő felhasználók számára is.

Lásd az alábbi Bandzoogle bemutatót:

A bejelentkezés után könnyen szerkesztheti és hozzáadhatja az alapvető szolgáltatásokat.

Bandzoogle cPanelEz többszörös e-kereskedelem támogatást is nyújt. Innen felveheti a legfrissebb híreket, a legújabb zeneszámot és a közelgő műsorok részleteit.

A sablonok szerkesztése egyszerű, és könnyen hozzáadhat oldalakat. A cPanel lehetővé teszi sablonok szerkesztését, különféle jelentések létrehozását és e-mail kampányok felvételét a levelezőlistán keresztül.

Bandzoogle levelezőlista

sablonok:

Zenei webhelye hiányos lenne a legjobb sablonok használata nélkül. A sablonoknak vonzónak kell lenniük, és pontosan ez az, amit a Bandzoogle gondoskodik.

Nos, ezek mindegyike reagál a mobiltelefonra. A sablonokat a zenei műfaj alapján jól elkülönítik. Nagyon sok témát támogat, és saját témáját is hozzáadhatja.Bandzoogle sablonok

Könnyedén megtekintheti a kiválasztott témát. Ez egy mobil alapú nézetet is nyújt Önnek.Bandzoogle sablonok 2

Mindez a testreszabások egyszerű igazításával és használatával jár.

Drag and drop funkciók:

A legtöbb esetben a zenei webhelyeknek nehéz felhasználói felülete van, és nagymértékben függnek a média és a videó feltöltésétől. Mindezeknek a szolgáltatásoknak a használatához a legtöbb tárhelyi platformon valamilyen szintű kódolási változtatást kell végrehajtani.

Ezzel szemben a Bandzoogle interaktív és innovatív felhasználói felületet biztosít, amely tökéletesen megfelel zenei webhelyének. Ugyanakkor ez nem igényel kódolási szakértelmet.

A teljes webes tervezés egy könnyen használható weboldal-készítőt használ, húzási és áthelyezési lehetőségekkel.

Bandzoogle menü

A testreszabás ezen drag and drop funkcióval rendkívül zökkenőmentes. Ezekkel a drag and drop funkciókkal együtt számos demó videó is elérhető.

Miután elvégezte ezeket a módosításokat, gyorsan átnézheti webhelyének előnézetét asztali, táblagéppel és mobiltelefonnal.

Vevőszolgálat:

Ügyfélszolgálat esetén e-mailen vagy élő csevegőn keresztül elérheti a Bandzoogle csapatát. Az e-mailt bármikor használhatja. Az élő csevegés 24 órán keresztül nem érhető el.

Ha az élő csevegési lehetőség nem érhető el, akkor az alább látható módon felugró lehetőséget kap.Bandzoogle vegye fel velünk a kapcsolatot

A Bandzoogle nem mindig nyújt élő csevegési lehetőséget, valószínűleg az, hogy rendkívül egyszerűen használják a cPanelt.

A cPanel-en keresztül több demo videó található, amelyek referencia útmutatóként használhatók.

Ezen felül kipróbáltam az élő chat lehetőséget is. Rendkívül gyors volt, várakozási idő nélkül.

Bandzoogle élő csevegés

Bandzoogle livechat 2

Az élő csevegő képviselője elég gyors volt ahhoz, hogy elegendő információt és releváns linkeket biztosítson, hogy több információt kapjon a különféle funkciókról.

Ezen kívül a Bandzoogle rendelkezik egy blogrészleggel, amely különféle érdekes tartalmakkal rendelkezik különböző témákban. Itt is regisztrálhat, hogy rendszeresen frissüljön.

Árazás:

A Bandzoogle 3 különböző tervvel rendelkezik. A 3 terv-

Jellemzők
LITE
ALAPÉRTELMEZETT
PRO
Oldalak1020Korlátlan
fotók100500Korlátlan
Ingyenes domain névIgenIgenIgen
Ár$ 8.29 / mo$ 12.46 / hó$ 16.63 / hó

Indítsa el a 30 napos ingyenes próbaverzióját

(Ingyenes 30 napos próbaverzió, nincs szükség hitelkártyára.)

Az e-mailek tárolására külön díjat számíthatnak fel, 14 000 dollár / év áron. Összességében a Bandzoogle megfizethető terveket kínál. Az alapterv számos funkciót tartalmaz.

Bandzoogle vs Wix

Most, hogy áttekintést tettem a Bandzoogle-ról, hadd hasonlítsuk össze ezt egy másik népszerű „Wix” tárhely-platformmal..

Bandgoogle vs wix

A Wix felhőalapú hosting platform is, hasonlóan a Bandzoogle-hoz. Először 2006-ban indították, székhelye Tel-Aviv, Izrael.

A Wix egy univerzális tárhely-platform a Bandzoogle-hoz képest, amely pusztán a zenész alapú webhelyekre koncentrál.

Ha azonban zenész honlapot akarunk létrehozni, hadd hasonlítsam össze Önt a Wix és a Bandzoogle között.

a. sablonok
 • Miközben a sablonokról beszél, a Bandzoogle több zenei szempontból releváns sablont kínál, mint a Wix.
 • A Wix segítségével nem választhat különféle zenei műfaj alapú sablonokat. Mivel ez egy univerzálisabb hosting platform, a sablonok választéka korlátozott.
b. A weboldal testreszabásának könnyűsége

Mind a Wix, mind a Bandzoogle lehetővé teszi, hogy ingyenesen kipróbálják szolgáltatásaikat, ami jó része.

 • A Wix használatával a webhely több szakaszát nem testreszabhatja. Bizonyos értelemben a betűtípus és a színválaszték nagyon korlátozott.
 • Ez könnyen elérhető a Bandzoogle-n.
c. Levelezőlista
 • Jelentés, e-mail lista nem érhető el a Wix-szel.
 • Ez ismét néhány olyan szolgáltatás, amelyet a Bandzoogle alaptervének részeként is beépítettek.
d. e-kereskedelem
 • Abban az esetben, ha e-kereskedelmi beállítást szeretne, a Wix-szel együtt a legjobban fizetett tervet kell választania.
 • A Bandzoogle esetében azonban ez az alaptervben könnyen elérhető.
e. Zenészbarát szolgáltatások
 • Elektronikus sajtókészletek, SEO eszközök, túranaptár, SoundScan jelentések és még sok más, a zenész weboldalához szükséges szolgáltatás elérhető a Bandzoogle-ban.
 • Ez hiányzik a Wix-ben.

Következtetés:

Részletes áttekintést adtam a Bandzoogle-ról. Emellett összehasonlítást nyújtott a Wix-szel, amely történetesen második szintű választás egy zenész webhelyének létrehozására.

A Bandzoogle kizárólag a zenészek igényeinek kielégítésére szolgál, és pontosan ezt állítják. Valójában ez egy tökéletes választás, ha zenei alapú webhely-tárhelyet keres.

Jó teljesítménye, sebessége és méretezhető. Ez néhány olyan szolgáltatás, amelyre figyelni kellene, mivel egy zenész webhely létrehozása nehézkes az UI-n. A Bandzoogle biztosítja a legpontosabb eszközöket a professzionális webhely létrehozásához.

A Bandzoogle nemcsak vonzó sablongyűjteményével rendelkezik, hanem intuitív cPanel-felülettel is rendelkezik, amely könnyen kezelhető, és drag and drop funkciókkal rendelkezik. Webhelyed percek alatt felállítható és működhet.

Nos, ez még nem minden. A Bandzoogle támogatja webhelyének egyszerű szerkesztését, és emellett elemzési szolgáltatást nyújt annak jelentési eszközei segítségével.

Összességében a Bandzoogle egy igazán ajánlott választás egy zenész weboldal számára.

Tehát folytassa, szerezze be ma a Bandzoogle-otthont!

Indítsa el a 30 napos ingyenes próbaverzióját

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map