Bluehost árképzés – melyik terv az Ön számára? (2020)

A Bluehost a host név legfontosabb neve. Szinte biztosan hallottál róla e cikk előtt.


Néhányan valószínűleg megfontolják annak megvásárlását vagy egy másik gazdagépről való áttérését.

Ha áttekintést szeretne kapni a Bluehost-ról, itt megtekintheti az általános áttekintést.

De itt a Bluehost meghatározott aspektusára fogok összpontosítani:

Ez ára. Vagyis mennyit fizet Tényleg az árcédulán túl, mennyi a szolgáltatás rejtett költsége, és természetesen, ha az árak ésszerűek?.

Megjegyzés: egyértelmûvé téve, elsõsorban a Bluehost megosztott webtárhely-terveire fogok összpontosítani, mivel ezek valószínûleg mindazok, akiket érdekel.

A Bluehost árazási tervei

A Bluehost árképzési tervei többé-kevésbé a host struktúrák szokásos struktúrája.

Hostingtípusonként néhány szint létezik, általában az első kiszolgálási időtartamra kedvezményesen alkalmazzák, de ezek ezt követően magasabb mértékben megújulnak.

Ezek a megosztott webtárhely árazási tervei, amelyek érdekli Önt leginkább.

Az első szint így néz ki, külön kedvezménnyel:

bluehost ár megosztva-felülvizsgálva

De eltekintve attól, hogy a „normál” közös tervek így néznek ki:

bluehost ár-megosztott árazási tervek

De hogy csak alaposan foglalkozzunk, a WordPress-optimalizált megosztott tervek így kezdődnek:

bluehost ár-megosztott wordpress-felülvizsgálva

Hasonló árkategóriájuk van, mint a szokásos megosztott tárhely esetén, havi 6,95 dollárra haladva 3-as szinten.

felülvizsgálták a bluehost price-vps árazási terveket

Ezek a VPS tervek:

És végül, itt van, hogy mit fizetnek a dedikált tervek:

bluehost ár-dedikált árazási tervek

Mint mondtam, e cikk fő hangsúlya a rendszeres webtárhely-tervek. De jó, ha az alapokat lefedjük.

A Bluehost árainak bontása

1. rész: Mennyibe kerül a Bluehost?

A Bluehost COST természetesen nem pontosan ugyanaz, mint az ára.

Ha csak az árcédulát nézi, akkor azt gondolja, hogy a legolcsóbb terv mindössze havonta 2,95 dollár (3,95 dollár kedvezmény nélkül), és ez minden, amire szükség van egy weboldalhoz.

A valóságban az árat csak az első szolgálati időre kell alkalmazni, és a szolgálati idő hossza megváltoztatja a havi árat.

Tehát maga a tárhelycsomag költsége attól függ, hogy mennyi időt vállal elkötelezettséggel fizetni, és ezen időtartam lejártát követően magasabb költségek lehetnek..

Jelenleg a legjobban néznék ki az alapvető tárhelyköltségek:

 • Kedvezményes listaár az első évre – lásd a korábbi képernyőképeket, de az első szintre havonta 3,95 USD, a második szintre havonta 5,95 USD, stb..
 • „Rendszeres” ár megújításkor, azaz egy vagy több év szolgálatot jelent. Ha további egy évre elkötelezi magát megújításkor, az első szint havi 8,99 USD. Ha további három éven át vállalja a felülvizsgálatot, akkor az első szint havi 7,99 USD.
 • Ha egy ingyenes domént regisztrál a Bluehostnél, akkor az első év után fizetnie kell érte. A domain adatvédelemért is fizetnie kell, ha azt akarja, vagy magasabb szintet kell használnia, ahol a domain adatvédelem szerepel (erről később bővebben).

Tudom, hogy kissé zavarónak tűnik. Az alábbiakban egy diagram látható, amely a Bluehost megosztott terveinek RENDELKEZŐ árait mutatja, azaz az első kedvezményes kifejezés UTÁN:

bluehost ár-megosztott árak-rendszeres

Hasonló megújítási árak vonatkoznak a Bluehost többi tervének legtöbbjére – általános szabály, hogy ha egy árat NEM azonosítanak „engedménnyel”, akkor ez a „rendes” ár, amelyet a megújításkor fizetsz..

Az opcionális frissítésekért további díjakat is felszámolunk (amelyeket be fogok fizetni).

Ha WordPress-t vagy más CMS-t (tartalomkezelő rendszert) használ a Bluehost-rel, érdemes fizetni a pluginokért vagy témákért.

Azonban az árakat, amelyeket Ön egyedül fizet a választott csomagért, alapvetően azonosítottam: az első év kedvezményes ára, a következő évek megújítási ára.

2. rész: Melyik az Ön számára legmegfelelőbb árképzési terv?

Először hadd mutassam meg, mi az alapvető szolgáltatáskészlet a különböző tervekhez:

bluehost ár-megosztott szolgáltatások

Valószínűleg kitalálni tudja a lényeget: az olcsóbb tervek magánszemélyek, hobbiészek és kisvállalkozások számára készülnek.

A drágább a nagyobb kisvállalkozások, a közepes méretű vállalkozások, a főbb termékek stb.

Ez igazról szól. Vannak azonban néhány fontos árnyalatok. És van néhány jó hírem a fronton:

Az első szint alapjaival rendelkezik, de nagy mennyiségű tárhelyet is jelent, ami azt jelenti, hogy nem csak a legkisebb webhelyekre képes elférni.

Az 50 GB-os adatmennyiség nagy mennyiségű adatot képes támogatni, és akkor csak akkor léphet fel ezzel a korlátozással, ha órákat és órákat videotartalmakat tárol (például).

Ráadásul a sávszélesség nincs mérve, és az SSL is benne van – még akkor is, ha egy kis vállalkozás üzleti tevékenységet folytat a webhelyén (ahelyett, hogy egy webhelyet karbantartana egy téglafalra épülő vállalkozás számára), ez megteheti a munkát.

Ön azonban csak egy webhelyre korlátozódhat. Ha több webhelyet szeretne üzemeltetni, akkor ki kell választania az egyik magasabb szintet.

A megosztott tárhely-tervek gyakran „korlátlan” tárolást és sávszélességet hirdetnek – reálisan azt jelenti, hogy a terveknek nincs FORMÁLIS korlátja.

De a megosztott tárhely a hatékony, olcsóbb tárhely, és ez azt jelenti, hogy ha egy adott ügyfél túl sok erőforrást használ, mindenki más lelassul..

Tehát ha sok látogatónak támogatnia kell, vagy egyébként sok helyet kell foglalnia, felkérést kaphat frissítésre.

A legmagasabb szint kiválasztása, amely javította a teljesítményt, jó módszer arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem történik meg.

Általánosságban véve, ha valóban rendszeresen vár nagy forgalmat, vagy ha készen áll a felfelé mutató hullámokra (azaz ha vírusos pillanatot vár előre), akkor érdemes megfontolnia az egyik VPS-tervet.

Összegezve, a Bluehost kapcsán azt mondanám, hogy sok kis vállalkozás használhatja csak az első szintet.

Azonban azoknak, akik sokkal több helyet és több webhelyet akarnak, minden bizonnyal meg kell szerezni a magasabb szintet – különösen a harmadik vagy a negyedik szintek lenne jó, mivel tartalmazzák a webhelyről készült biztonsági másolatot és más kiegészítő szolgáltatásokat..

3. rész: További Bluehost költségek

A megosztott tervekben felár ellenében van néhány opcionális kiegészítő.

Ezen fejlett szolgáltatások némelyike ​​magasabb szintű, de néhányért egyszerűen fizetni kell:

bluehost ár-megosztott kiegészítők

Ezek ártartománya változhat. Például a SiteLock-nak saját árai vannak.

Azonban az ilyen extrák költségei lennének legalább:

bluehost ár-megosztott kiegészítők költségek

Ez nagyrészt vágott és száraz. Ha azt akarja, fizet érte.

Lehet, hogy nem akarja ezek többségét, de van esély arra, hogy legalább egyet vagy kettőt igényel.

Mégis, van egy figyelmeztetés egy szót az emberek számára, akik a domaint regisztrálni kívánják a Bluehoston:

Míg a Bluehost az első évben ingyenes domain-t kínál, addig a domain név magánélete domainbenként 14,88 USD.

A domain adatvédelme nem szükséges, de a legtöbb ember azt akarja, amikor domain regisztrál: a domain adatvédelem nélkül bárki megkeresheti egy adott domain tulajdonosának helyét egy nyilvános nyilvántartásban.

A domain adatvédelem egy olyan szolgáltatás, amelyet a regisztrátorok általában engedélyeznek, amely lehetővé teszi, hogy a társaság adatait az ön helyett adja meg.

Azaz, ha a domain magánéletét akarja, alapvetően meg kell fizetnie a Bluehostnak egy domain költségeit annak megszerzéséhez. VAGY frissítenie kell a 3. vagy a 4. szintre, ahol a domain adatvédelem szerepel.

Ezzel szemben sok nagy domainregisztrátor INGYEN foglalja magában a domain adatvédelmet egy domain megvásárlásával.

Nézze meg a legjobb domain név-regisztrátorok listáját erről bővebben.

Mindenesetre itt a lényeg az, hogy a Bluehost-szal kapcsolatos „ingyenes” domained nem feltétlenül jelent sokat, ha személyazonosságát meg akarod védeni:

Pénzt takaríthat meg, ha egy domaint külön regisztrál, és egy regisztrátornál INGYENESen védi magánéletét.

Ezenkívül a Bluehost megosztott tervei csak egy postafiókot kínálnak, és a felső három réteg számára 30 napig ingyenes..

30 nap után, vagy az első szint után, akkor fizet, ha meg szeretné tartani.

4. rész: A Bluehost árképzése a versenytársak árazásával szemben

Általánosságban elmondható, hogy a Bluehost megosztott árazása az átlagos / közepes térségben van, és a VPS-je és a dedikált árak az átlag alsó végén vannak..

A legolcsóbb megosztott tárhely-tervek némelyike ​​az IONOS-tól származik (korábban 1&1 vagy 1&1 IONOS), GoDaddy és FastComet, tehát röviden áttekintem őket:

 • Az IONOS havi 4 dolláros tervével rendelkezik, áremelkedés nélkül megújulva. Ez 10 GB tárhelyet és 10 e-mail fiókot tartalmaz.
 • Az IONOS az első évre 1 dollár havi tervvel rendelkezik, amely havonta 8 dollárral megújul. Ez 50 e-mail fiókot tartalmaz, és hivatalosan nem korlátozza a tárolást.
 • A GoDaddy jelenleg az első év hónapjában 5,99 dollárral kezdődik, majd egy hónap után 8,99 dollárral kezdődik. Ez 100 GB tárhelyet és ingyenes e-mailt tartalmaz egy évre.
 • A GoDaddy gyakran promóciókat folytat, ahol az első év havonta 1- $ 2 dollár.
 • A FastComet jelenleg havonta 1 dollárra indul, de havonta 9,95 dollárra megújul. Ez magában foglalja a 15 GB tárhelyet, a korlátlan e-mailt és sok más funkciót, például a napi biztonsági mentéseket és a CDN-t (amely növeli a teljesítményt).

Ismét, ezek nem feltétlenül a legolcsóbb opciók, de ezek a legolcsóbb MAINSTREAM opciók.

Röviden szimuláljuk: a Bluehost legolcsóbb terve a fenti példákhoz képest.

Jelenleg az IONOS olcsóbb lehet. Ha két hónapos dollár-havi tervvel rendelkezik, akkor a hasonló megújítási ár (havonta 8 dollár) azt jelenti, hogy továbbra is kevesebbet fizet, mint két éven át a Bluehost-nél..

De ha elvállalja három évre, akkor a különbség nem olyan széles.

Az állandó 4 dollár havi terv? Ez hosszú távon olcsóbb, persze. De szegényebb erőforrásokkal rendelkezik, mint például sokkal kevesebb tárhely, és nincs elegendő felszereltséggel a minimális forgalom mellett.

A GoDaddy-vel az írás idején a Bluehost egyértelműen olcsóbb.

De még ha a GoDaddy csökkentette az árat is, a Bluehost nem rosszabb. A GoDaddy számára több tárhely és e-mail van, de ez nem SSD tárhely – ami rosszabb teljesítményt jelent.

A GoDaddy üzemideje megegyezik a Bluehostéval, és néha jobb is, ám van egy csomó eladása, nehezebb navigálni, és a megújításkor sok kiegészítő díjat igényel..

Sokan egy éven keresztül használják a GoDaddy-t, majd óvadékba lépnek, amikor meglátják a megújítási díjaikat – tehát az egyik ok az, hogy az ára nem olyan magas, mint amilyennek látszik..

További részletek erről és arról, hogy a Bluehost árai mikor haladnak meg itt.

A GoDaddy vitathatatlanul a Bluehost legnagyobb versenytársa, és sokan GoDaddy-ből érkeznek a Bluehost-hez – ha ez valószínűleg te vagy, akkor kaptam egy útmutatót is a Bluehost-ra való váltáshoz..

A FastComet esetén úgy tűnik, hogy a FastComet áronként többet nyújt. Ez azonban csak az első évre igaz, mivel a FastComet szokásos / megújítási ára magasabb, mint a Bluehosté..

Ezenkívül van még valami:

A FastComet rosszabb teljesítménnyel rendelkezik, mint a Bluehost a rendelkezésre álló rekordjainkban. Ugyanez vonatkozik az IONOS-ra.

Mindegy, hogy általában ezek a trendek igazak más gazdagép-összehasonlításokra is. A Bluehost versenytársai lehetnek olcsóbbak, de általában veszítenek egy kulcsfontosságú erőforrásból, például a Bluehost számára történő tárolásból.

Amikor a Bluehost versenytársai több funkciót, jobb teljesítményt vagy garantáltabb SSD tárolást kínálnak, általában ők is drágábbak.

Ha az ár az alsó sor, a Bluehost nem a legolcsóbb. De ha középtérre van szüksége a teljesítmény, az erőforrások és a költség között, akkor a Bluehost árképzése nagyszerű.

5. rész: Bluehost GYIK

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map