BlueHost Vs GreenGeeks – Nyertes tapasztalataim alapján

Korábban hasonlítottuk a Bluehost a DreamHosthoz, és a Bluehost jelentősen megjelent a tetején. Ideje kideríteni, hogy a GreenGeeks jobb hosting szolgáltató, mint a Bluehost.


Össze fogom hasonlítani a GreenGeeks és a Bluehost megosztott tárhelytermékeit. A tesztelési kategóriák a következők:

 • Funkciókészlet – kínálnak mindent, amit elvárnak?
 • Teljesítmény – a weboldal időben betöltődik?
 • Támogatás – barátságosak, gyorsak és hajlandóak segíteni?
 • Könnyű használat – Csak úgy működik, hogy nincs rendetlenség?

Mindegyik kategóriára összefoglalom az egyes vállalatok által kínált lehetőségeket, ahol lehetséges, nyers adatokat hozok be.

Miután összehasonlítottam, mindegyikhez kiosztom a győztest. Tapasztalt webfejlesztő / tanácsadó vagyok, tucatnyi különféle webtárhely tapasztalatával, tudom, hogy mely funkciókat érdemes rendelkezni, és melyeket csak forró levegőben.

Itt az ideje az induláshoz.

A BlueHost áttekintése

A Bluehost-ot Matt Heaton alapította 2003-ban, Matt szintén 3 másik hosting óriást alapított (HostMonster, FastDomain & iPage), mielőtt mindegyiket eladná a Endurance International-nek 2011-ig.

Bluehost-intro

Amint az az előző cikkből látható, a Bluehost nem dobta le a labdát Matt elvesztése óta.

A Bluehost saját adatközpontját működteti egy 50 000 négyzetláb méretű létesítményben Utahban, mintegy 700 alkalmazottat foglalkoztat ezeknek a szervereknek a kezelésére és az ügyfelek támogatására..

Vissza 2009-ben & A Bluehost 2011-et a média elítélte azért, mert webhelyének néhány oldalát cenzúrázta az Egyesült Államok kormánya által közölt gazember államok listája alapján..

2015-ben a Bluehostot a szír elektronikus hadsereg csapkodta fel, ám úgy tűnik, hogy azóta szigorították a biztonságot.

Olvassa el a BlueHost áttekintést itt..

A GreenGeeks áttekintése

A GreenGeeks-et 2008-ban alapította Trey Gardner.

A GreenGeeks más megközelítést alkalmaz a legtöbb szolgáltatónál, kulcsfontosságú kínálatuk a zöld tárhelyről szól, az összes fogadási tervük vagy zöld energiát használ fel, vagy visszatérít a zöld energiába, az internet tárolása őrült energiafogyasztást igényel, a GreenGeeks megpróbálja megtartani fenntartható.

A GreenGeeksnek 5 adatközpontja van, 4 az Egyesült Államokban és 1 Európában, amikor velük felállítja a fiókját, és megadhatja, hogy hol üzemelteti webhelyét.

greengeeks-helyszínek

Olvassa el a GreenGeeks áttekintést itt..

Funkciók összehasonlítása a tervvel és az árral:

Most áttekintem az áttekintést, itt az ideje, hogy egy alapvető funkciók összehasonlításával kezdjem el az üzletet, kíváncsi vagyok, vajon a zöldgazdaság magas ára magas-e?.

Hasonlítsuk össze mindkét vállalat megosztott tárhelyszolgáltatásának közepét:

BlueHost vs GreenGeeks ár-összehasonlító táblázat:

BluehostGreenGeeks
TervAlapvetőÖkozit indító
Havi ár$ 2.95 / mo.$ 2.95 / mo.
Lemez terület50 GBKorlátlan
SávszélességunmeteredKorlátlan
E-mail fiókok5Korlátlan
Domainek megengedettek1Korlátlan
Ingyenes domainIgenIgen
adatbázisKorlátlanKorlátlan
VezérlőpultcPanelcPanel
FTP számlaIgenIgen
E-mail tárolásIgenIgen
Webmail támogatásIgenIgen
Spammentes védelemIgen
Pénzvisszafizetési garancia30 nap30 nap
Látogasson el a Bluehost oldalraLátogasson el a GreenGeeks oldalra

Tehát a GreenGeeks valójában olcsóbban jelenik meg, ez manapság minden bizonnyal úgy tűnik, hogy az összes hosting cég azonos szolgáltatást kínál.

Úgy tűnik, mélyebben kell ásnunk, hogy megtaláljunk valamit, amely elválasztja őket egymástól.

A GreenGeeks olyan termékeket kínál, amelyeket „Elastic Platformnak” hívnak. Ez lehetővé teszi, hogy a teljesítményét kicsit vagy nagyban módosítsa az Ön rendelkezésére, anélkül, hogy webhelyét offline állapotba hozná, csak frissítenie kell, amire szüksége van, nagyon szeretem azt a gondolatot, hogy képes frissítse a WordPress webhely RAM-ját.

A GreenGeeks INGYENES weboldalak migrációs szolgáltatást is kínál, hogy ezt a perspektíva szem előtt tartásával a Bluehost 150 dollárért számoljon fel.

Vagyok minden olyan funkcióval, amelyet a Bluehost kínál, mint a GreenGeeks. Le vagyok nyűgözve.

Számomra a GreenGeeks rendelkezik a legjobb tulajdonságokkal.

BlueHost vs GreenGeeks – Teljesítményteszt

Abban a pillanatban azt mondanám, hogy a GreenGeeks kissé vezető szerepet játszik, de még mindig játszani kell, az előadás itt mindent el fog dönteni.!

Minden oldalról el fogok végezni egy oldalsebességet, első byte-os és uptime teljesítmény-tesztet a webhelyünkön.

1. Oldalsebesség

Az oldalsebesség fontos mutató bármely webhelyen, kétségtelenül a lassabb oldalbetöltési idő nemcsak a Google Rangsorát, hanem a felhasználói élményt is érinti,

Tesztelő webhely a BlueHoston:

A Bluehost betöltési ideje

Tesztelő webhely a GreenGeeksen:

greengeeks-betöltési idő

Az itt szereplő számok valójában nem olyan rosszak, mint amilyennek látszik, a GreenGeeks webhelyünk nagyobb, így hosszabb az idő, ezt figyelembe vettem egy MB-nkénti idő kidolgozásával.,

BlueHost: 1,64 másodperc / MB betöltve

GreenGeeks: 1,71 másodperc / MB betöltve

Nyertes: Bluehost!

Első bájt

Az első byte-tesztek nagyon hasznosak a késleltetés és a kiszolgáló rugalmasságának tesztelésére. Ha magas első bájtnyi időt tapasztal, akkor valószínűleg érdemes olyan gazdagépre költözni, amelynek adatközpontja közelebb áll a felhasználókhoz.

Tesztelő webhely a BlueHoston:

bluehost sebesség

Tesztelő webhely a GreenGeeksen:

Greengeeks első byte

Mint láthatja, a Bluehost kissé gyorsabban reagál, a 0.02 másodperc nem tűnik ennyire nagynak, és őszinte legyek, de nem igaz, hogy összeadódik, amikor ezt hozzáadja minden egyes kéréshez, amelyet a kiszolgálóra tesz..

Újabb győzelem a Bluehost számára, bár egy kicsi.

Nézze meg a BlueHost terveit itt …

üzemidő:

Megvan a fent megadott marketingszámok, tehát hasonlítsuk össze ezeket webhelyünk teljesítményével. Ne feledje, hogy ezeket a teszteket csak egyetlen webhelyünkön végezzük, de van 30 napos adataink, amelyek alapján azok megbízhatóvá válnak.

Tesztelt webhely a Bluehoston:

bluehost üzemidő

A legfrissebb üzemidőért kattintson ide.

Tesztelő webhely a GreenGeeksen:

greengeeks - üzemidő

A legfrissebb üzemidőért kattintson ide.

BlueHost Uptime Pontszám: 99.99%

GreenGeeks Uptime Pontszám: 100%

Az üzemidő-monitorunk valójában azt mutatja, hogy a GreenGeeks valamivel jobb válaszidővel rendelkezik, és általában rövidebb állásidőket is tartalmaz.

Lásd a GreenGeeks terveit itt …

A teljes 30 napos időszak alatt azonban a Bluehost uptimes statisztikája jobb.

Ezt nyakkendőnek fogom hívni!

Teljesítményösszefoglaló

A teljesítménytesztből önmagában a Bluehost nyeri a győztest, még ha csak kissé is. Egyetlen kört sem vesztettek el, fontos a jó oldalbetöltés és az első bájt sebessége.

Kéz a tapasztalat

Nem lehet megítélni egy könyvet a borítója alapján, és minden bizonnyal nem tudja megítélni egy tárhelyi terméket kizárólag annak jellemzői alapján.

Itt az ideje, hogy megtisztítsuk kezünket. Mindkét gazdagépen felállítok egy egyszerű WordPress-webhelyet, és írok tapasztalataimról.

Támogatás:

Mindegyik weboldalon az online csevegőmező segítségével kipróbáltam mindkét támogatási ajánlatot.

Kérdéseket tettem fel a hostolásuk teljesítményével és azzal kapcsolatban, hogy miként kellett átadni egy meglévő WordPress-webhelyet, Íme: a szolgáltatás értékelése

Bluehost:

 • Válaszidő – kevesebb, mint egy perc
 • Termék ismeretek – Jó
 • Kommentár – A válaszok konzerváltak voltak, még abban sem tudtam, hogy ennek valamelyike ​​automatizált-e, de megkaptam, amit akartam.

bluehost támogatás

GreenGeeks:

 • Válaszidő – kevesebb, mint egy perc
 • Termék ismeretek – Kiváló
 • Kommentár – Úgy érezte, egy kicsit emberibb, nem kapott konzisztens válaszokat, és lenyűgözte a műszaki ismereteket.

GreenGeeks ügyfélszolgálat

Tehát a támogatás nyertese a GreenGeeks! Egyre inkább lenyűgözőnek érzem őket.

Vezérlőpult:

Számomra a cPanel jelenti a vezérlőpanelek tárhelyének végét és végét, megszoktam, több tucat más webhelyen használom, nem akarok valami mást használni, és biztos vagyok benne, hogy bárki más sok webhely egyetért azzal.

Mind a GreenGeeks, mind a Bluehost szabványos cPanel-t és SSH-hozzáférést kínál, valójában nincs más, amit kérhetek.

BlueHost cPanel:

Bluehost-interfész

GreenGeeks cPanel:

cpanel-greengeeks

Ez egy nyakkendő!

mentések:

biztonsági mentés

Jelentős különbség van a két társaság tartalék kínálatai között,

Bluehost

Napi, heti és havi biztonsági másolatot készít a teljes webtárhely-fiókjáról, lehetővé téve, hogy bármikor könnyen visszatérhessen az időbe.

Ez egy olyan jó tulajdonság, amelyet nem tudok pontosan megmagyarázni, mert a legtöbb ember számára esetleg nem is veszik észre, hogy egy fájlt vagy oldalt napokig vagy akár hetekig töröltek is, az időben történő visszautazás valóban hasznos.

GreenGeeks

Másrészt, itt van, mit kell mondani a GreenGeeksnek a biztonsági mentésekről;

„A GreenGeeks olyan éjszakai biztonsági másolatot készít, amelyet 24 órán keresztül őriznek meg csak katasztrófa utáni helyreállítás céljából. Ez szigorúan olyan vészhelyzetekre vonatkozik, mint például fájlrendszer-hibák vagy a rendszerhiba következtében fellépő tömeges adatvesztés. Erősen ajánlott és az ügyfél felelőssége annak biztosítása, hogy webhely-fájljaik, adatbázisuk és e-maileik pontos és naprakész biztonsági mentéseit karbantartsa. “

A biztonsági másolataikat valójában nem az Ön számára használhatja elveszett fájlokhoz stb.… A felelősség az, hogy jobb biztonsági mentési rendszert állítson fel..

A biztonsági mentések egyértelmű nyertese a Bluehost!

Következtetés

Ideje eldönteni az általános nyertest, és nekem el kell mondanom, melyik házigazdát ajánlom. Ez az egyik legkeményebb, amit tennem kellett, általában sokkal világosabb, hogy ki lesz a győztes.

Számomra a legfontosabb jellemzők itt a teljesítmény és a biztonsági mentések, és annyira szeretek néhány, a GreenGeeks által kínált funkciót, tiszta tárhely termék szempontjából azt mondom, hogy a BlueHost az én általános nyertesem!

Gratulálunk a Bluehost-nak.

PS: Még mindig úgy érzem magam, mint a Bluehost & A GreenGeeks nagyon közel áll a szolgáltatások, a teljesítmény és az általános támogatás szempontjából, így ha úgy érzi, hogy támogat egy zöld ügyet, akkor a GreenGeeks-et még érdemes megnézni..

Természetesen nem hatalmas áldozat a GreenGeeks számára a Bluehost felett.

Kapcsolódó hozzászólások:
 1. Bluehost Vs Godaddy: Melyik webtárhely nyer?
 2. Bluehost vs HostGator – Miért jobb a BlueHost
 3. SiteGround Vs Bluehost: A legjobb, gyors és megbízható tárhely?
 4. DreamHost vs BlueHost összehasonlítás – TÉNYEK Tapasztalataim alapján
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map