CloudWays áttekintés (2020): Minden, amit tudnia kell vásárlás előtt

A CloudWays áttekintése

Ha szívesen fedez fel menedzselt felhő-tárhelyet, akkor a CloudWays egy olyan lehetőség, amelyet egyszerűen nem szabad figyelmen kívül hagyni.


Ahogy a neve is sugallja, a CloudWays számos felhőalapú tárhelyet támogat. Székhelye Máltán van, és először indult 2011-ben.

Innentől kezdve a CloudWays sok szolgáltatását megújította, és jelentős előrelépést tett a felhőalapú tárhely-szolgáltatók vezetésével..

Úgy találtam, hogy a CloudWays sokoldalú szolgáltatások listáját tartalmazza.

Például a CloudWays támogatja a WordPress, Magento, PHP, Laravel, Drupal, Joomla, WooCommerce és PrestaShop tárhelyeket..

Teljesen kezelt tárhely biztosítja a nagy sebességet, nagy teljesítményt, megbízhatóságot, biztonságot és infrastruktúra-vezérelt szolgáltatásokat. Több felhőinfrastruktúra-szolgáltató érhető el itt.

Ez érdekesnek tűnik, nem igaz? Nos, tartsd fenn ennek többet.

Nos, tartsd fenn ennek többet.

Uptime és megbízhatóság

A CloudWays-ot teljes mértékben a felhőalapú infrastruktúra hajtja. Hiszem, hogy a CloudWays biztosítja a szinte 100% -os üzemidő fenntartását.

Az infrastruktúrájukkal kapcsolatos további kutatások során kiderült, hogy a CloudWays dedikált erőforrásokat kínál, amelyek maximalizálják a teljesítményt.

felhőpályák jellemzőiÉjjel-nappal felügyeli, amely biztosítja a szerver folyamatos figyelését. A CloudWays automatikus javítás által kezelt szerverekkel rendelkezik. Ha problémák merülnek fel, a kiszolgálók automatikusan újraindulnak.

felhőalapú profik

Különösen megnyugtatónak találtam ezt, mivel nem kell folyamatosan azon töprengeni, vajon webhelyem hirtelen csökken-e.

A redundáns és öngyógyító infrastruktúra megbízhatóbbá teszi a szolgáltatásokat. Folyamatos és automatikus biztonsági mentések készülnek. Ez engedélyezhető a lekérhető biztonsági mentésekkel is.

Összességében azt mondanám, hogy az üzemidő és a megbízhatóság szempontjából a CloudWays lefedi azokat a fontos szempontokat, amelyeket nagyon kevés tárhelyszolgáltatás tesz.

Teljesítmény

A felhőalapú szolgáltatások jobb teljesítményt nyújtanak, ami ismert tény. A CloudWays azonban jó teljesítményt és gyorsaságot is biztosít.

Miközben már említettem az üzemidőt, szeretnék rávilágítani a CloudWays teljesítményére.

A dedikált források és a jól felépített gyorsítótárazási mechanizmus stabil teljesítményt nyújtanak. A CloudWays Redis rendszert használ, amely javítja az adatbázis teljesítményét.
felhőpályák jellemzői

A többi alkatrész, például az Apache, Nginx, Varnish jobb teljesítményt nyújt. A WordPress tárolásához a Breeze-t használja, amely egy plugin, amely hatékonyabb gyorsítótárazással jobb teljesítményt nyújt.

Ezt nevezem a technológiavezérelt alkatrészek jó keverékének, amelyet hozzáadtak a megfelelő teljesítmény biztosításához.

A CloudWays beépített CDN-jét SSD-meghajtókkal használják a teljesítmény javítása érdekében. A PHP környezet számára lehetővé teszi a PHP-FPM használatát, amely javítja a betöltési időket a PHP alapú környezetben.

A CloudWays infrastruktúrán belüli szervereket folyamatosan optimalizálják a gyorsabb sebesség és a jobb teljesítmény érdekében.

Végül szeretném kiemelni, hogy a CloudWays nagyon intelligensen használ különféle technológiákat a nagyobb sebesség és jobb teljesítmény érdekében.

Biztonság

Ha felhő alapú rendszerekről beszélünk, akkor egyszerűen nem hagyhatjuk figyelmen kívül a biztonságot. Tehát mennyire jó a CloudWays a biztonság szempontjából?

A CloudWays kezdetén dedikált operációs rendszerű tűzfalakat biztosít. Ez lehetővé teszi egy kattintással a Let’s Encrypt SSL telepítését.

dedikált os

Egyetértek azzal, hogy ezek az alapvető biztonsági szolgáltatások. A CloudWays azonban még néhány biztonsági funkcióval rendelkezik.

Néhány egyéb biztonsági szolgáltatás között szerepel az IP engedélyezési lista az SSH és SFTP eléréshez. Az operációs rendszert és a firmware-t folyamatosan frissítik biztonsági javításokkal.

Egy extra biztonsági réteget felvehet a két tényezőjű hitelesítés használatával.

Be kell vallanom, hogy egy jó biztonsági funkciók teszik a CloudWays biztonságossá a felhő infrastruktúrája felett.

Milyen egyszerű a CloudWays használata?

Ezután engedje meg, hogy részletezze a CloudWays irányítópultját.

A CloudWays lehetővé teszi 3 napos ingyenes próbaverziójának igénybevételét, amely aktiválja az utólagos ellenőrzést. Az irányítópult használatának megkezdése egyszerű.

Magasabb szinten ezt egyszerűnek találtam.

Ez lehetőséget ad különböző felhő-szolgáltatók kiválasztására. Ezzel egyidejűleg testreszabhatja az igényei alapján.

Cloudways műszerfal

Választhat a különböző kiszolgálóhelyek közül. Innentől engedélyezheti vagy letilthatja a kiegészítőket.

Irányítópult hozzáadása

Az irányítópult lehetővé teszi az alkalmazások, szerverek kezelését, valamint a jobb együttműködés érdekében csapatok és projektek létrehozását.

felhőalapok műszerfalNem sok tárhelyszolgáltató veszi figyelembe a csapattal való együttműködést, és mivel ez a szolgáltatás be van ágyazva az irányítópultba, a CloudWays jó választás.

A CloudWays WordPress Migrator lehetővé teszi több WordPress-webhely gyors áttelepítését. A CloudWays lehetővé teszi egy külön átmeneti környezet létrehozását, amely klónozható.

Összességében a CloudWays használatával kapcsolatos tapasztalataim szerint egyszerű, innovatív és beépített funkciókkal rendelkezik az irányítópulton, és mindez könnyen használható.

Vevőszolgálat

A CloudWays 24/7 élő chattel rendelkezik. Próbáltam az élő chat lehetőséget. Ez valóban éjjel-nappal történik, és az ügyfélszolgálat képviselője gyorsan válaszol minden kérdésre.

További kutatás céljából kipróbáltam az élő csevegés lehetőségét, és ez ugyanolyan vonzó.

cloudways Live Chat

Ezenkívül van egy 24 órás jegykiadó rendszere, amely lehetővé teszi jegyek hozzáadását a lekérdezésekhez. A CloudWays-t egy kimerítő tudásbázis támogatja, amely a témák széles körét lefedi.

A CloudWays-ot jó közösségi támogatás támogatja. Ha továbbra is szeretne további támogatást találni, akkor a CloudWays-nek vannak saját szakértői, akik segítenek a felhasználóknak az átállításban, a beállításokban, a hibaelhárításban és a frissítésekben.

A CloudWays használatával soha nem találtam magam kétségbeesetten oktatóanyagokat vagy útmutatókat keresni. Ez mind könnyen elérhető.

A CloudWays olyan CloudwaysBot csatornákat biztosít, amelyek több értesítést is biztosíthatnak

CloudWays Bot

Tervek és árképzés

A legtöbb felhasználó úgy érzi, hogy az elkötelezett menedzselt felhőalapú tárolás mindig költséges vagy inkább nem nagyon költségvetés-barát. Ezzel a hiedelemmel ellentétben a CloudWays minden szempontból mindenképpen költségvetés-barát.

Hadd magyarázzam ezt jobban az árképzési modell bemutatásával.

A CloudWays stratégiát tart fenn a Pay As You Go stratégiánál, ami azt jelenti, hogy csak a felhasznált erőforrásokért fizet. A kiegészítők, az áttérés és a támogatás a szolgáltatás részét képezik.

Nincs zárási periódusa, és korlátozása nélkül méretezheti alkalmazásokat. A tervek lehetővé teszik a választást a különböző felhő-szolgáltatók között.

Ezek a konfigurációk teljesen testreszabhatók, ezáltal hatékonyan tartják az árát.

Cloudways tervek

Jellemzők

A CloudWays biztosítja az alapvető és a sok egyéb funkció legnagyobb részét. Ingyenes próbaverzióval, ingyenes migrációval, 24 órás támogatással és a CloudwaysBot csatornák támogatásával rendelkezik.

Több kiegészítőt tartalmaz, mint például a Rackspace e-mail, SMTP, DNS, alkalmazásfrissítés, Cloudways API, hogy néhányat említsünk.

A többszörös tárhely támogatása egy olyan pont, amelyet már kiemeltem.

A CloudWays egy kattintással készít biztonsági másolatot és helyreállítást, cron job manager-et, előre telepített WP-CLI-t, és jó támogatást nyújt a munkafolyamat-létrehozással való együttműködéshez.

felhőpályák jellemzői

Összességében hangsúlyozni szeretném, hogy a CloudWays nem túl sok funkcióval rendelkezik, de ugyanakkor hasznos alapvető és fejlett funkciókat is biztosít.

összefoglalás

A CloudWays verhetetlen funkciókat kínál. Költségvetés-barát megközelítése, ahol fizetnie kell azért, amit használ, minden bizonnyal olyan funkció, amelyet nem szabad kihagyni.

A kezelt felhő-tárhely segítségével nemcsak igénybe veheti a tárhelyet, hanem számos kiegészítőt is, amelyek hozzáadott költség nélkül járnak.

Előnyök

 • Konfigurálható szerverek
 • Jó biztonsági funkciók
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető tervek
 • Támogatja a többszörös tárolást

Hátrányok

 • A regisztráció és az ellenőrzés időigényes
 • Nem rendelkezik hagyományos cPanel-lel, ellentétben a legtöbb tárhely-platformmal
 • Szükség van bizonyos alapvető műszaki ismeretekre a felhő-tárhely használatának megkezdéséhez

Ítéletünk

A CloudWays 24 órás támogatást, ingyenes próbaverziót, ingyenes áttelepítést és rengeteg más funkciót nyújt. A kiszolgálók konfigurálhatók az Ön igényei szerint.

A meglévő infrastruktúra méretezése egyszerű a CloudWays segítségével. A legújabb infrastrukturális technológiák jó keveréket biztosítanak a sebességnek és a biztonságnak.

Az uptime, a teljesítmény, a megbízhatóság és a biztonság szempontjából a CloudWays jó lehetőségnek bizonyul, és érdemes kipróbálni. Második gondolat nélkül a CloudWays olyan választás, amelyről csak hiányozhat.

Próbálja ki a CloudWays alkalmazást

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map