Folyékony, Web által kezelt WordPress áttekintés (Plus Nexcess Preview 2020)

Folyékony, Web által kezelt WordPress áttekintés (Plus Nexcess Preview 2020)

Folyékony, Web által kezelt WordPress áttekintés (Plus Nexcess Preview 2020)

Tehát érdekel egy WordPress-webhely felállítása.


Ki hibáztathat téged? A WordPress óriási népszerűségnek örvend, hogy a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer.

Népszerű, mert nagyon rugalmas / testreszabható, általában felhasználóbarát és ingyenes (a WordPress.org egyébként is van – a WordPress.com egy másik történet).

Mi a baj?

Nos, bár a WordPress egyre könnyebbé válik, a telepítést mégis magában foglalja. A gazdagép konfigurációjától függően előfordulhat, hogy zavarba kell hoznia a WordPress beállításait.

Plusz, hogy ezt először be kell állítania / telepítenie kell a gazdagépére. A WordPress is folyamatosan frissül, csakúgy, mint a plug-inek és témák – fájdalom lehet, ha ezeket a dolgokat frissíteni kell..

Rendben van!

Néhány webtárhely menedzselt WordPress-terveket kínál:

Ez azt jelenti, hogy a host alapvetően a WordPress összes beállításával és még a tárhely beállításaival is gondoskodik, így csak a webhely kezelésére koncentrálhat.

A Liquid Web az egyik legjelentősebb a házigazdák közül:

Nagy, de nem óriási konglomerátum. Különösen ismert a kezelt webhely-megoldásokkal.

Íme néhány vállalat, amelyek szeretik a Liquid Web által kezelt WordPress tárhelyet:

folyékony háló körül

Tehát ha kíváncsi vagy arra, hogy a Liquid Web által kezelt WordPress tárhely is megfelelő-e Önnek, vagy akár akkor is, ha a kezelt WordPress tárhely megfelelő az Ön számára, akkor szerencséd van!

Személyesen teszteltem, és nagyon sokat kell mondanom róla.

Arra a dologra indítasz minket, amiről tudom, hogy valamennyien kíváncsi vagy:

Teljesítmény

Igen, a teljesítmény kulcs a tárhelyhez.

De ez különösen az ÖN számára kulcsfontosságú, ha érdekli egy kezelt WordPress-webhely.

A kezelt WordPress tárhely-megoldásokat kereső emberek gyakran (bár nem feltétlenül) keresik azt valóban fontos webhelyek hajtására.

Olyan webhelyek, amelyek üzleti tevékenységet folytatnak, nagy forgalmúak, vagy általában csak szerves részét képezik a projektnek vagy a célnak.

Tehát rendkívül fontos az üzemidő és a jó sebesség.

Szerencsénk a Liquid Web olyan cég, amely nemcsak a kezelt megoldásokra specializálódik, hanem az olyan fontos weboldalakat is támogatja, mint amilyeneket említettem.

Fontos számomra, hogy itt tudjak valamit:

Szeptemberben a Liquid Web partnerként működött egy Nexcess nevű céggel a kezelt WordPress terméknél (nos, Liquid Web, de bármi is).

A Nexcess középpontjában a menedzselt megoldások biztosítása áll, tehát ez remélhetőleg azt jelentené, hogy a Liquid Web által kezelt WordPress tárhely kiemelkedő teljesítményt nyújt.

A Liquid Web szuper bízik abban, hogy képes rendelkezésre állni. Annyira magabiztos, hogy ezt garantálja:

folyékony web üzemidő garancia

A legtöbb házigazdának rendelkezésre állási ideje van.

Amit a FEW házigazdák biztosítják, ez egy 100% -os rendelkezésre állás garancia. A legtöbb házigazda számára a garancia 99,9%. Azt gondolhatja, hogy ez a különbség nem sok, de az:

Egy hónap alatt az üzemidő 99,9% -a 43 perc leállást jelent. A 100% -os üzemidő természetesen NO állásidőt jelent.

Tehát ez egy lenyűgöző cél.

És az őszinte igazság?

Amennyire meg tudom mondani, a Liquid Web garantálja. Nem láttam semmilyen leállást a webhelyemen, és ez is elég gyors volt.

Természetesen ez nem meglepő:

folyékony webes teljesítmény-sebesség

Kicsit tovább beszélek erről a funkciók részben, de a legújabb technológiák és protokollok meglététől eltekintve a Liquid Web automatikusan méretezi az erőforrásokat a webhelyével, mivel nagyobb forgalmat igényel.

Tehát összességében a dolgok elég jól néznek ki a teljesítmény szempontjából.

A Liquid Web korszerű infrastruktúrával rendelkezik (fizikailag és digitálisan), olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek növelik a teljesítményt, és tapasztalatom szerint ezek mindegyike remekül működik.

Ami az üzemidőt, a sebességet és az általános webhelyteljesítményt illeti, azt kell mondanom … A Liquid Web fantasztikus.

Egyszerű használat

A könnyű használat általában mindig fontos (még akkor is, ha egyesek ezt nem gondolják).

De nagyon fontos a kezelt hostolási tervekkel, egy meglehetősen nyilvánvaló okból: a kezelt hostolási terv lényege az, hogy megkönnyítse a számlatulajdonos életét.

A legjobb módja annak, hogy elmondjam, hogyan találtam a Liquid Web könnyű használatát, ha megmutatom neked.

Így nézett ki, amikor elkezdtem:

liquidweb-start1

Ahogy korábban már leírtam, a kezelt WordPress megoldást a Liquid Web és a Nexcess hozta el neked.

De leginkább a Nexcess webhelyén hozza létre fiókját:

folyékony webes indulás2

Miután beléptem a domainbe, elérhetőségére és a kártyára, a tervet szinte azonnal elkészítették:

folyékony webes indulás3

Nagyon könnyű áttérni a tervek listájáról a konkrét tervekre (az én esetemben csak egy van):

folyékony háló könnyű

Ha rákattint arra a kis menüre az oldalon, felfedezhető néhány gyors lehetőség. Később többet lát a webhely irányítópultján, de itt van egy kis részlet néhány teljesítmény-eszközről:

folyékony háló könnyű

Figyelem, milyen egyszerű ez: magyarázatot ad arról, mi az eszköz vagy beállítás, majd egy nagyon egyszerű „be / ki” gombot.

Ez hasonló a host csomag központi részéhez, a WordPress beállításhoz:

folyékony háló könnyű

A kezelt WordPress terv lényege, hogy a gazdagép már konfigurálta a WordPress szoftvert és kezeli azt az Ön számára, így csak a webhely tartalmával kell foglalkoznia.

És amint valószínűleg levonhatja azt, amit megmutattam neked, a fiók felállításának pillanatában a Liquid Web frissíti a WordPress programot, és automatikusan beállítja azt.

A Liquid Web automatikusan létrehoz egy jelszót a WordPress-fiókhoz azonnali használatra (természetesen megváltoztathatja), de csak korlátozott számú alkalommal tekinthető meg.

Az „alkalmazás admin” gombra kattintva eljuthat a WordPress alkalmazáshoz:

folyékony web-wp műszerfal

A Liquid Web / Nexcess még a WordPress irányítópultján is jelen van. Azt javasolják, hogy telepítsen bizonyos plugineket az induláskor:

folyékony web-wp műszerfal2

A WordPress irányítópultjának ez a része a Nexcess számára. A bővítmények ehhez a szakaszhoz történő hozzárendelése lehetővé teszi, hogy a Nexcess a bővítményeket automatikusan frissítse, ami a kezelt WordPress élmény kulcsfontosságú része..

Hidd el, amikor azt mondom, hogy ezek a FAR az egyetlen példa a Liquid Web felhasználóbarát jellegére.

A felülvizsgálat hátralévő részében ezt látni fogja.

De remélhetőleg mára már elég világos képet kaptunk arról, hogy mennyire egyértelmű.

A fiók és a terv beállítása gyorsan és egyszerűen elvégezhető, és a Liquid Web alapvetően az összes munkát elvégzi az Ön számára, így a fiók létrehozásának pillanatában egyenesen a webhelyén dolgozhat..

Plusz, a Liquid Web sok lépésben végigvezeti Önt, és a felhasználói felület annyira egyszerű (annyira tele van egyszerű be- és kikapcsolással, vagy igen / nem opciókkal), hogy időnként korlátozottnak érzi magát..

Csak egy igazi panaszom van: ha valaki új a tárhelyen, vagy újabb a fejlettebb tárhelyen, ez valamilyen bonyolult lehet.

Persze, a folyékony web elmagyarázza a dolgokat … de ezeknek a magyarázóknak csak akkor lehet értelme, ha már tudja, mit jelent néhány kulcsfogalom.

A teljesítmény-eszközök példájában mi van, ha nem tudja, mit jelent a „mikro-gyorsítótár” vagy az „automatikus méretezés”? A magyarázat csak annyira segít.

Leginkább itt a Liquid Web-hez adom át a belépőt:

Ennek oka az, hogy a kezelt WordPress tárhely állítólag megkönnyíti az emberek életét, akiknek már vannak előrehaladott igényei.

Tehát ebből a szempontból a Liquid Web látványos a könnyű használaton. Ha teljesen újszülött vagy, még keményebb, de mégis kitalálhatja a dolgokat.

Úgy gondolom, hogy ez természetes módon bevezet minden olyan funkcióhoz, amelyet a Liquid Web kínál ezekben a tervekben:

Árképzés és szolgáltatások

És természetesen nem beszélhetünk a szolgáltatásokról ár nélkül. Tehát fedjük le mindkettőt egyszerre!

Ez a négy rendelkezésre álló terv a kezelt WordPress tárhelyhez:

folyékony webárak1

Elsőként fogom elismerni, hogy a Liquid Web kezelt WordPress tervei drága oldalon vannak.

A kezelt WordPress tárhelynek tartománya van, ahogy vártad, ám az alsó rész nagyjából megegyezik az árral, mint a szokásos megosztott tárhely: havonta 3–4 USD, vagy annál kevesebb.

De a havi 29 USD-tól nem túl szokatlan. Hogy adjunk némi perspektívát, a Dreamhost tervei havi 16,95 és 71,95 dollár között mozognak, a WP Engine pedig havi 29,17 és 241,67 dollár között mozog..

Tehát, bár a Liquid Web árazási tartománya határozottan magasabb oldalon van, ez semmi sem szokatlan.

Akkor számít a jellemzők:

Az első szint egy helyet kap, 20 GB SSD tárolást és 5 TB sávszélességet.

Az 5 TB minden egyes rétegnél állandó marad, ha nem vette észre.

“De miért?” kérdezed. – Nem kellene magasabbra emelkednie?

Nos … A folyékony web azt mondhatja, hogy a legmagasabb szint például 7 vagy 10 TB lesz. De a legtöbb ember, még ha 25 webhelyet is használ, az 5 TB sávszélességgel jó lenne.

Tehát ez egy őszinte erőforrás-elosztás.

Ez nagyszerű hír azoknak is, akik csak kevés webhelyet (vagy csak egy webhelyet) kezelnek: ez azt jelenti, hogy alapvetően szabadon vesznek annyi sávszélességet, amennyit csak akarnak, anélkül, hogy magasabb szintre kellene frissíteniük..

Tehát valaki szempontjából, aki csak az első vagy a második szintet szerezheti meg, a sávszélesség elég nagyvonalú.

Fontos az, hogy a tároló SSD, amely biztonságosabb és jobban teljesítő, mint a régi iskolai merevlemezek, és hogy a tárolás jelentősen növekszik a tervek között.

Vajon a legeredményesebb SSD tárolási támogatás??

Nem.

De ez elég jó-e a felhasználók VAST többsége számára??

Fogadsz.

Akkor ott van az iThemes Sync. Ez egy olyan szolgáltatás, amely nagyon egyedi a Liquid Web számára.

Az iThemes valójában egy olyan társaság, amelyet a Liquid Web megszerez, és az iThemes Sync nagyjából WordPress menedzser.

Ez egy nagyon egyszerű ötlet:

Egy irányítópultot használ az összes WordPress-webhely kezeléséhez. Rengeteg dolgot csinálhat webhelyeivel, például felügyelheti az üzemidőt, kezelheti a bővítményeket és témákat, készíthet biztonsági másolatot és így tovább – mindezt egy helyen!

Csak a második szintre érhető el, de ennek tökéletes értelme van:

Az első szint egyébként csak egy webhelyet engedélyezi, tehát felesleges lenne az iThemes Sync használata.

Az utolsó szakaszban már látta a WordPress és a plugin automatikus frissítésének alapvető jellemzőit.

De van valami elég finom arról, hogy a Liquid Web hogyan kezeli a plugin frissítéseit:

Másolatot készítenek az Ön webhelyéről, és minden este automatikusan tesztelik a beépülő modul frissítéseit. Tehát ha valami rosszul fordul elő, az Ön webhelyét nem érinti, és mindig naprakész lesz.

Ebből a megjegyzésből készíthet biztonsági másolatot webhelyéről kézzel, szeszély szerint:

folyékony web-szolgáltatások-biztonsági mentések

De ez nem azt jelenti, hogy ezt minden nap kézzel kell tennie:

A Liquid Web automatikusan biztonsági másolatot készít webhelyéről minden nap, és majdnem egy hónapig megőrzi. És ha vissza szeretné állítani a webhelyet egy adott biztonsági mentési verzióra, akkor csak kérjen támogatást, és meg fogja csinálni az Ön számára.

További kedvelt vonzerő ezeknek a terveknek az, hogy noha a WordPress kezelése állítólag csökkenti a végeredményt, lehetősége nyílik a fájlátviteli protokoll engedélyek kezelésére is:

folyékony web-szolgáltatások-hozzáférés

Ez nem túl ritka a termékek tárolásában, de jó, hogy a Liquid Web megvan.

Ez azt jelenti, hogy ha egy másik csapattag dolgozik veled, akkor ellenőrizheti, hogy nem tudnak-e hozzáférni a biztonságosabb fájlokhoz.

A fájlhozzáférés szabályozása együtt jár azzal, hogy képes-e az adatbázis-engedélyek szabályozására:

folyékony web-szolgáltatások-mysql-cenzúrázott

Az adatbázishoz való hozzáférés nem ritka, és valójában sok olcsó megosztott tárhely-terv tartalmazza ezt.

Nagyon jó, ha a kezelt élményben van, mert ez azt jelenti, hogy ott van a lehetőség, ha vissza akarja venni a gyeplőt..

Most beszéljünk a színpadról és a sablonokról, mert ezek a tervek fő jellemzője.

A megállóhely alapvetően egy teszthely: elkészít egy megállóhelyet, majd kísérletezik a tervezéssel, a webhely jellemzőivel stb.

Elég könnyű beállítani:

folyékony webes szolgáltatások-átmeneti1

A fő, élő webhelyet egyáltalán nem érinti, így a következményektől való félelem nélkül létrehozhat. És a megállóhely alapvetően az élő webhely összes tulajdonságával rendelkezik, így a tesztek teljes élményét kapja meg, amikor megtekinti.

Az átmeneti környezetekhez a sablonok kapcsolódnak:

Ha tetszik egy webhely tervezése, amelyet szeretne használni egy másik webhelyhez, létrehozhat egy stencil webhelyet:

folyékony webes szolgáltatások-stencil2

Ez a tetszőleges webhely másolata, és sablonként használható a másik webhely számára anélkül, hogy minden testreszabási munkát újra elvégezne..

Ez nemcsak az az időmegtakarítás, amely általánosságban hasznos, hanem rövid távon is időmegtakarítást jelent. Ha rájössz, hogy például a B webhelyet el kell indítania és futtatnia kell holnap, megteheti ezt könnyen.

Van néhány gyors eszköz a webhely teljesítményének fokozására. Ezt megmutattam neked a könnyű használat szakaszban, de vessünk egy pillantást egy másikra:

folyékony web-könnyű2

A felhő méretezés biztosítja, hogy webhelyén mindig legyen elegendő erőforrás a forgalom befogadásához. De ha attól tart, hogy negatívan befolyásolhatja webhelyének beállításait, akkor kikapcsolhatja (természetesen a legtöbb ember hagyja rajta).

Van néhány gyorsítótárazási kezelési lehetőség is, amelyek révén a webhely is gyorsan elérhető.

Ezek nem valóban olyan eszközök, amelyekkel sokkal foglalkozni kell – a legtöbb ember számára rendben van. Mint láthatja, rendkívül egyszerűek, így kissé idegesítő lehet:

“Nincs más, mint egy” be “vagy” ki “beállítás?”

Ez érvényes sérelmet jelent, még egy kezelt tárhelytermék esetén is. De legalább megvannak a teljesítményjavítók.

Az utolsó dolog, amit szeretek… a csapat engedélyének kezelése:

folyékony web-szolgáltatások-team1

Igen, ez egyfajta üres, mert egyelőre csak én vagyok. És igen, sok gazdagép rendelkezik beállításokkal a csapatfiókok hozzáadására és kezelésére.

Különösen tetszik ez a csapatmenedzsment eszköz beállítása.

Oké, azt hiszem, a funkciók nagy részét eddig lefedtük!

Tehát mennyire felelnek meg a szolgáltatások az árnak?

Nos, ahogy már korábban mondtam, az árak magasabbak, még a kezelt tárhely esetén is.

A kezelt WordPress-piac általános összefüggésében azonban nem olyan magas.

És véleményem szerint önmagában a szolgáltatások miatt az árak meglehetősen ésszerűek.

Természetesen igaz, hogy bizonyos mértékben a szolgáltatások korlátozottak. A szolgáltatások száma rendben van, ám ezeknek a szolgáltatásoknak a feletti ellenőrzése inkább problémát jelent.

De a nap végén kezelheti az adatbázisokat, átmeneti környezeteket, sablonokat, csapattagokat és még sok minden mást. Tehát általánosságban azt mondanám, hogy a Liquid Web elég erős a szolgáltatások szempontjából!

Lásd a Liquid Web jelenlegi terveit & Árazás

Most a következő dologra:

Vevőszolgálat

A könnyű használathoz hasonlóan az ügyfélszolgálat is sok ember olyasvalaki.

És a könnyű használathoz hasonlóan az ügyfélszolgálat sokkal fontosabb a kezelt tárhely-terv szempontjából.

Annak ellenére, hogy azt akarja, hogy a szoftver elég egyszerű legyen az alapok nagy részének kezeléséhez, megbíznia kell a képviselőket a problémák gyors megoldásával és a rendelkezésre álló információs tartalommal kapcsolatosan.

A Liquid Web néhány nagy ígéretet tett az ügyfélszolgálatra:

folyékony web-támogatás2

Ez egy nagyon nagy ígéret, amelyet meg kell tennem.

De arra gondoltam, hogy „ó, ezek csak azt jelentik, hogy 59 másodpercen belül automatikus választ kapok”. Ami nem olyan nagy ígéret.

Nos, kipróbáltam az élő csevegést, hogy megtudjam.

Bizonyára másodpercek alatt automatikusan megkaptam a választ … de szinte azonnal is kaptam REAL választ:

folyékony web-támogatás-chat1

folyékony web-támogatás-chat3

Mint láthatja, az egész folyamat nem tartott sokáig. És mielőtt nevetne, volt egy kicsit agyi működési zavarom, és kihagytam egy nyilvánvaló információt a webhelyen.

De úgy kezelheti, mint az élő csevegés egyedi egyedi tesztjét. Bármennyire is vázolja, nagyon gyorsan kaptam válaszokat, és néhány perc alatt megoldottam a problémát.

Most az egyetlen dolog, ami megzavar engem az élő csevegésnél, az az, hogy nem megfelelő, ha a kezelt WordPress terveket használja.

Ennek oka az, hogy a Nexcess webhelyén hozzáfér a WordPress terveihez. És a Nexcess rendelkezik gombokkal a támogatási jegy elkészítéséhez az egész oldalon:

folyékony web-támogatás-jegy

Ez tehát nagyon könnyen elérhető és praktikus.

De az élő csevegőgombok nincsenek a Nexcess webhelyén, tehát el kell jutnia a Liquid Web webhelyére az élő csevegés eléréséhez … annak ellenére, hogy a tervvel kapcsolatos minden más a Nexcessen található.

Bármi legyen is, apró kérdés. A nap végén itt van a legfontosabb:

A képviselők könnyen hozzáférhetők, érzékenyek és segítőkészek.

Valójában a képviselők általában jobbak, mint amit a legtöbb többi vendégnél kapnál. A Liquid Web több erőforrást szentel az ügyfélszolgálatnak, és ez az, amit sok ügyfél észrevett.

Ez azt is jelenti, hogy többet hozhat ki az ismétlődésekből, gyakran ingyen – gondoljon biztonsági másolatokra, amelyeket már említettem.

Csak felveheti a kapcsolatot egy képviselővel, ha azt akarja, hogy webhelye helyreálljon úgy, ahogy volt az elmúlt hónap X napján. Ez nagyon ügyes, és nem ez az egyetlen, amit tehetnek.

Tehát engem illetően félelmetes az ismételt ügyfélszolgálat.

Ez kissé eltér a helyszíni információtól.

A helyszíni információ többnyire a tudásbázisban található:

folyékony web-támogatási-tudásbázis

Mint láthatja, van néhány különféle típusú támogatási cikk.

Ha valamelyik fő kategóriára kattint, akkor az összes többi cikktípus oldalsáv menüje jelenik meg:

folyékony web-támogatási-tudásbázis2

Ez általában nagyszerű szolgáltatás azoknak az embereknek, akik böngésznek, és nem én vagyok sokat láttam más tudásbázisokon.

Ami a cikk minőségét is illeti, szilárd.

De ha ellenőrzi az oldalsávot, észrevehet valamit:

Mindössze 33 cikk található a kezelt WordPress szakaszban.

Noha igaz, hogy a többi szakasz számos cikke még hasznos lehet számodra, bárcsak szeretnék, hogy több legyen a kezelt WordPress számára.

Van egy másik panaszom:

Néhány cikk elavult.

Lehet, hogy ez először nem tűnik nagy ügynek, és a Liquid Web esetében sem egyedi. Azt azonban észrevettem, hogy sok cikk 2019. szeptember előtt készül.

Miért számít ez??

Mert akkor jött be, amikor a Liquid Web hivatalosan bejelentette a Nexcess megszerzését. És amint látta, a kezelt WordPress terméket többnyire a Nexcess kezeli.

Tehát sok a kezelt WordPress tárhelyhez kapcsolódó cikk elavult, és nem sokkal fontosabb, mint ha az általánosabb cikkek elavultak lennének.

Ha megnézzük őket, az nem túl rossz. Általában még mindig pontosak, mivel bár a felület megváltozott, az eszközök és a beállítások nagyjából ugyanazok.

Ó, és amíg a Nexcess témájával foglalkozunk – a Nexcess rendelkezik saját tudásbázissal és GYIK oldalakkal. És néha hasznosabb is lehet, mint a Liquid Web.

De ez gyorsan megzavarhatja és még időigényes is lehet – honnan tudja, melyik tudásbázis rendelkezik a legjobb, legfrissebb cikkkel az Ön számára?

Tehát ez bosszantó. A folyékony web tudásbázisa továbbra is szilárd erőforrás, ám elavult cikkek, csak a kezelt WordPress számára készült cikkek kis választéka, és alapvetően két súgóközpont miatt korlátozott..

Hiteléhez a Liquid Web más képviselőket is támogat, a képviselőktől és a tudásbázistól eltekintve.

Íme egy példa:

folyékony web-támogató eszközök1

Ezek olyan eszközök, amelyek segítségével gyorsan ellenőrizhetik a webhely bizonyos alapjait.

Egy másik lehetőség a WooCommerce Resource Center:

folyékony web-támogatás-woocommerce erőforrás

Pontosan így hangzik. Rengeteg cikk tartalmaz számos témát.

Vannak, akik rokon rést és technikai útmutatást nyújtanak, mint például a fenti közepén található cikk. De nagyon sok cikk is létezik

Noha igaz, hogy nem minden kezelt WordPress-ügyfél használ WooCommerce-t, fogadhat egy TOT, tehát rendkívül hasznos, ha rengeteg információ van, amelyet kizárólag a WooCommerce-hez fordítanak..

És ami engem illet, ez az erőforrás kiegyenlíti a fent említett tudásbázis-problémákat (bár nem teljesen).

Amikor mindent összevettek, amiről beszélek, ez az eredmény:

Nagyon jó ügyfélszolgálat.

Azt mondanám, hogy a Liquid Web nagyszerű ügyfélszolgálatot nyújt a legtöbb felhasználó számára. Így történik, hogy a tudásbázis bizonyos hibái visszatartják azt a kezelt WordPress-felhasználók számára.

De eltekintve attól, hogy a helyszíni információk nagyon jóak, és a képviselők nagyszerűek. Bármilyen hibája is van, ez határozottan az iparágban vezető ügyfélszolgálat.

De… vezethet-e az iparág az utolsó tényezőnkben is??

Biztonság

A biztonság mindig fontos a tárhelynél, és különösen akkor, ha online áruházat folytat.

Nincs értelme szorgalmasan megosztani. Nézzük meg, hogy mi a Liquid Web biztonsága érdekében.

Nagyon fontos a Liquid Web támogatása:

folyékony web-biztonság1

A Liquid Web saját adatközpontokat működtet. Nem olyan, mint egy nagyobb tárhely-konglomerátum, amely egy-egy központban egy csomó különböző vállalat kiszolgálóit vonja be.

Ez általában átláthatóbb és csökkenti az érintett felek számát… ami azt jelenti, hogy csökkenti a hibák előfordulásának valószínűségét.

De a Liquid Web szerverein ez nem az egyetlen jó dolog:

folyékony web-biztonság2

Minden adatközpont rendelkezik ipari hőmérsékleti szabályozással, helyszíni biztonsággal és rengeteg tartalék energiával.

Ezek a dolgok az adatközpontok ipari szabványai, de továbbra is örülök annak, hogy a Liquid Web rendelkezik velük.

Ráadásul 3 adatközpont van, kettő az Egyesült Államokban és egy Európában – tehát ez jó biztonsági mentést is jelent.

A Liquid Web által kezelt WordPress biztonság mellett egy másik nagyszerű szempont az, hogy az SSL automatikusan megjelenik.

Lehet, hogy arra gondol, „várjon egy percet – nem a legjobban megosztott, a belépési szintű hostolási terveket az SSL biztosítja? Mi olyan különleges a folyékony webben? “

A különbség az, hogy sok megosztott terv rendelkezik egy SSL-lel, amely egy év elteltével jár le, és még ha nem is, az SSL-tanúsítványnak sokszor a webhelyre kell konfigurálódnia..

Itt soha nem kell aggódnia. Ez részét képezi a könnyű használatnak és a funkcióknak, de ugyanakkor biztonsági szempontból is gondoskodik arról, hogy nem zavarja el a webhely biztonságának néhány alapját.

Itt van egy másik:

A Liquid Web további ellenőrzést biztosít a biztonság felett, ha lehetővé teszi az API tokenek kezelését:

folyékony web-biztonsági-api token

Az API tokenek lehetővé teszik az integráció beállításának biztonságát: az egyik létrehozása lehetővé teszi egy egyedi azonosító létrehozását a hozzáadni kívánt alkalmazáshoz / integrációhoz..

Nem kell zavarnia vele, de ha aggódsz, remek lehetőség ez.

És utoljára, de nem utolsósorban: a Liquid Web számos biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

Azt is megemlítenem kell, hogy a Liquid Web számára külön biztonsági csomagok és eszközök vásárolhatók meg.

De ezek nem alapértelmezett biztonsági szolgáltatások, ezért itt nem tudom túl sokat értékelni. Jók, ha vannak, természetesen.

Összegezve, nekem nem tűnik úgy, mintha a Liquid Web biztonságos lenne. Úgy tűnik, hogy meghaladja az ipari szabványt, de nem sokkal inkább.

Őszinte igazság, ez valószínűleg rendben van. Tudomásom szerint a Liquid Web-en még soha nem volt jelentős hackelés (legalábbis eddig), ami potenciálisan jó hír.

Úgy néz ki, hogy a biztonság általában elég szilárd! Készen áll a pozitivitás fenntartására?

Előnyök

 • Kitűnő előadás.
 • Kiváló könnyű használat az egyszerűség, a felhasználói felület és a navigáció szempontjából (ennek ennek kell lennie).
 • Jó funkciók, jó egyensúlyt biztosítva a dolgok számára, amelyek megkönnyítik az ügyfelek életét, és olyan dolgok, amelyek lehetővé teszik az ügyfél számára, hogy fejlettebbé váljon (ha akarják).
 • Nagyon jó ügyfélszolgálat, különös tekintettel a képviselőkre.
 • Jó biztonság, bár semmi kivételes.

Hátrányok

Semmi sem tökéletes. Íme néhány hiba:

 • Noha általában könnyen kezelhető, a hostinggal nem jártas személyek számára nehéz idő lehet kitalálni, hogy mit tesznek a különféle szolgáltatások.
 • A pricier oldalon.
 • Bár a szolgáltatások felsorolása jó, néhányuk korlátozott a gyakorlati alkalmazásban.
 • Néhány súgócikk elavulhat, különösen mivel a Nexcess és a Liquid Web legutóbbi egyesítése megváltoztatja a webhely irányítópultjának elrendezését..
 • Ezenkívül alapvetően két tudásbázis létezik, amelyekkel konzultálhatunk, ami inkább probléma, mint előnye.

Következtetés: Ajánlom-e a folyékony web-et?

Ideje becsomagolni ezt, emberek. A végső kérdés: ajánlom-e a Liquid Web alkalmazást?

A válasz…

IGEN.

Mint általában, ezt a választ meg kell kvalifikálni:

Ha menedzselt WordPress-megoldást akar, de csökkenteni szeretné a költségeket, nem mondhatom, hogy a Liquid Web ajánlást ajánlom.

Ha olcsóbb, kezelt WordPress csomagra keres egy másik platformon, elveszítheti a minőség részét.

De amíg az alapok megtörténnek, a legmagasabb szintű menedzsment nem sokk számára számít. Igen, ha a legjobban az árakat vesszük figyelembe, akkor nem mondhatom, hogy a Liquid Web a legjobb.

Ezen felül, ha teljesen új kezdő vagy a fogadásban, a Liquid Web vegyes táska. Igen, az ügyfélszolgálat nagyon jó, és igen, a felhasználói felület egyszerű.

De sok szolgáltatásnak nincs értelme, ha kezdő vagy.

Ez azonban semmi gyilkos. És ha úgy találja, hogy a Liquid Web árai ésszerűek, akkor azt mondanám, hogy ez egy nagyon egyszerű javaslat.

Nem szeretek mindent a Liquid Webről, de nem tagadhatom, hogy ez a legmagasabb szintű WordPress tárhelyet nyújtja.

Ha továbbra sem tudja biztosan, hol áll, egyszerű megoldást kaptam az Ön számára:

Fizessen egy hónapig tartó kezelt WordPress-tárhelyért, és ha néhány nap alatt nem tetszik, akkor visszatérítik!

Boldog tárhely!

Lásd a Liquid Web jelenlegi terveit & Árazás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector