Hogyan tekintjük át a webtárhely-szolgáltatókat

Az évek során a HostPill-nél számos véleményt írtunk a különféle hosting cégekről.


Az ilyen áttekintésekben meglehetősen következetesen alakítottuk ki a formázást és az áttekintés megközelítését.

A tárhely felülvizsgálata mindig szubjektív kérdés; mindazonáltal mindig arra törekedtünk, hogy áttekintéseink teljesek és reálisak legyenek & a lehető legcélszerűbb.

A tárhely-megoldások felülvizsgálatának folyamatának javítása érdekében ebben a cikkben részletesebben ismertetjük, hogyan járunk el ezekkel a kritikákkal kapcsolatban.

Ez a véleményünk általános formátumát fogja követni, de természetesen ezúttal a módszertanunkról és arról, hogy mi történik a színfalak mögött, beszélek..

Függetlenül attól, hogy hogyan értékeljük, mi az „olcsó”, vagy mi a „jó” ügyfélszolgálat, az erre vonatkozik.

Tehát miután ezt mondtuk, merüljünk bele!

Hogyan tekintjük át az árazást?

Hogyan tekintjük át az árazást?

Ha már olvasta néhány cikket korábban, akkor tudja, hogy az árazást az első szakaszok egyikének tekintettük.

Ez nem véletlen egybeesés, vagy egyszerűen az esztétika szempontjából: az árazás általában az első, amit az emberek néznek.

Itt az üzlet: 2018-as év, és egynél több tárhelyt nyújtó cégnél kaphat tisztességes csomagot.

Természetesen mindenkinek a helyzet más, de esélye van arra, hogy Ön nem túl korlátozott a lehetőségeiben.

Ez azt jelenti, hogy az árképzés prioritást élvez – mi a legjobb ajánlat?

A legfontosabb szolgáltatások közül sok a platformok között közös, tehát mi enged megmentni?

Az árazás sajnos bonyolult is lehet.

Mindegyik tárhelyszolgáltató cég egynél többféle tárhelyszolgáltatást kínál, a megosztott webtárhelytől a dedikált szerverekig, és mindegyik saját áraval rendelkezik..

Az árazás áttekintésekor ezeket a dolgokat megvizsgáljuk, és a társaság versenyéhez és a leggyakoribb piaci árakhoz viszonyítva.

Ugyanakkor nem minden árkülönbség egyformán fontos.

A megosztott webtárhely az egyik leggyakoribb tárhely-fiók, mivel a legolcsóbb és legegyszerűbb – a legjobb személyes weboldalak és kisebb helyet igénylő és kevesebb erőforrást igénylő felhasználók számára..

A megosztott webtárhely-árak általában hasonlóak az egész fórumon – a vállalatok közötti ingadozás általában néhány dolláron belülre esik.

Ha a szolgáltatás csak néhány dollár havonta fekszik, akkor egy vagy két dollár különbség technikailag jelentős, arányos azzal, amit költesz.

Ezt figyelembe vesszük, de nem kezelhetjük túl szigorúan – a felhasználók ezt a demográfistát elegendőnek kell tudniuk ahhoz, hogy pénzük megtakarításukra megfelelőnek látszanak (ezért még mindig jelentést készítünk róla), de gyakorlatilag ezek az árkülönbségek nem számít óriási.

Bizonyos jellemzők hozzáadása vagy kivonása az első rétegben kompenzálhatja vagy megcáfolhatja a belépő szintű csomag értékét – egy-két dollárnak számíthat kevésbé, ha SSL-tanúsítványt dobnak be vagy törölnek egy domainnevet.

1&1 A tárhely például az egyik legjobb olcsó tárhelyi platform, amelyet valaha használtunk, 0,99 dollárral havonta az első 12 hónapban..

1 és 1 tárhely ára

Ez az ár azonban „olcsó”, mivel tartalmaz SSL tanúsítványt, domain nevet és 100 GB tárhelyet – nagyon lenyűgöző az első szintre.

Ezzel szemben a HostPapa és a SiteGround rendelkezik néhány pricier belépési szintű lehetőséggel.

Miért szeretjük őket még mindig??

Mivel mégis robusztus funkciókat kínálnak, és egyéb opciókon is olcsóbbak.

SiteGround StartUp megosztott _Hosting szolgáltatások

A HostPapa Starter megosztott tárhely szolgáltatásai

A nehezebb lehetőségek – például a VPS és a dedikált tárhely – esetében az árak fontosak.

Végül is több pénz van a tétben, és az ügyfelek a kis- és a nagyvállalatokig terjedhetnek, változó költségvetéssel a fogadáshoz.

Ez része annak, ami olyan termékeket hoz, mint az 1&1 tárhely (ismét) és a Hostinger a legjobb ajánlatok a VPS tároláshoz: az ár, a tárhely minőségét figyelembe véve, még akkor is kiváló, ha drágább, mint a megosztott webtárhely lehetőségek.

A mindezen tényezők figyelembevételén kívül olyan szempontokat is megvizsgálunk, amelyek váratlanul pénzbe kerülhetnek.

Ez keresztezi a szolgáltatások osztályát, és gyakran a biztonságot is.

Számos eszköz, különösen a biztonsági eszközök, ingyen vagy alapértelmezésben van néhány fiókkal néhány platformon, de opcionális frissítés más platformon.

A szolgáltatás fontosságától függően – például egy mellékelt domain név vagy SSL tanúsítvány – a “legolcsóbb” lehetőség lehet, hogy nem olyan olcsó, mint gondolnád.

Ezek a részletek fontosak, és ezeket külön figyelmesen vizsgáljuk meg.

Végül áttekintjük a pénz-visszatérítési garanciákat és a visszatérítési politikákat.

Nagyon sok minden meglátogatott hosting cég pénz-visszafizetési garanciát kínál. Itt törődik a visszatérítési politika hossza és a fedezet.

Egyes visszatérítések csak két hetes időszakra terjednek ki, de a leghosszabb, amit láttam (DreamHost), kb. 97 napra meghosszabbodott.

álomszellem garancia

Nem igazán jobb módja annak megismerésére, hogy egy termék megéri-e, vagy sem, mint kipróbálni, és egyes vállalatok lehetővé teszik, hogy a tárhely lehetőségeit szélesebb körben próbálja ki, mint mások..

Mindent összevetve, a legfontosabb számunkra a különféle termékek ára, amelyeket egy vállalat kínál, összehasonlítva más vállalatok megfelelő termékeivel.

Másodlagos aggodalmaink a rejtett költségek, amelyek felszaporodhatnak, amelyek megkövetelik az egyes termékek csomagolásának áttekintését, valamint a pénz-visszafizetési garancia minőségét.

Hogyan tekintjük át a funkciókat

Hogyan tekintjük át a funkciókat

Mint már mondtam, szeretnénk először az árképzést kiiktatni.

A szolgáltatások mindazonáltal nagyon fontosak, és számunkra az elsődleges fontosságú funkciók megvizsgálják, hogyan osztják el őket.

Hallotta, hogy beszélek arról, hogyan vizsgáljuk meg a finom részleteket a különféle árú termékekben.

Az árcédulák önmagukban mindig számítanak, de a teljes kép akkor alakul ki, amikor megérti az árcédulánként kínált eszközöket.

A funkciók áttekintésekor először megvizsgáljuk a funkciók hivatalos listáit. Népszerűségük miatt inkább a megosztott tárhely funkciókra összpontosítunk.

Végül is, ezeknek a cikkeknek az a célja, hogy ne adjanak meg minden egyes specifikációt – ehhez közvetlenül meglátogathatja a vállalatok weboldalait.

Arra is összpontosítunk, hogy megosztott tárhelyet hozzunk – és bizonyos mértékben megosztunk bizonyos figyelmet a WordPress-szel és a felhő tárolással – mert ezek a termékek számítanak a legjobban.

Ahogy a drágább termékekre lép, például a VPS tárhelyre, szinte minden eszközt elérhetővé tesz az Ön számára – attól a ponttól kezdve a beruházás az Ön webhelye (i) hez kiosztott erőforrások összegévé válik..

Számunkra ez nem csak a szolgáltatások listájáról szól, hanem az egyes szolgáltatások minőségéről és elhelyezéséről a különböző termékekben.

Nem csak azt mérjük, hogy az első osztályú megosztott tárhely-fiókhoz az első szintű osztott tárhely-fiókhoz milyen eszközöket adunk az A társasággal, és annak társaikkal a B társaságban: megmérjük, hogy az egyikben hiányzó eszköz kisebb-e csalódás, vagy jelentős hiányosság.

Természetesen itt kezdődik a termékkel kapcsolatos tapasztalataink.

A fő eszközöket általában úgy tervezzük, hogy megfelelően működnek, de ha vannak problémák, azonnal tudomásul vesszük.

Nem tudjuk kitalálni, ha gyorsan elkoptatjuk a kezelőpanelt.

Ehelyett hosszabb ideig különféle hosting cégeknél használjuk fiókjainkat, ügyelve arra, hogy a szolgáltatások folyamatosan működjenek.

Ha nem tettük ezt meg, akkor a # 1 legolcsóbb cég mindig a győztes lesz – folyamatos használatunknak köszönhetően úgy találjuk, hogy a Bluehost az egyik legjobb hosting cég a környéken (ez is megfizethető!).

BlueHost szolgáltatások

A közismertség megveti a megvetést, ahogy a mondás mondja, és ennek része az, hogy a funkciókat alaposan teszteljük.

Csak az X vagy Y szerszám megismerésével tudjuk kitalálni, mi bosszantó, és mi simán.

Hogyan tekintjük át a könnyű használatot

Hogyan tekintjük át a könnyű használatot

A szolgáltatások kiértékelésével kapcsolatos a használat egyszerűségének felmérése; az előző tényezőtől eltérően, a könnyű használat vizsgálata azonban részéről szubjektív tapasztalatokat és kissé több egyszerűséget igényel.

A szolgáltatások jellemzően működnek – legalábbis a sikeres vállalatoknál -, ezért az egyik első lépés, hogy megvizsgáljuk a szolgáltatások és a termékek különféle termékeire vonatkozó részletes listáját..

Amikor kísérletezünk velük, elkezdjük megérteni, milyen könnyű vagy nehéz használni.

A könnyű használatnak azonban nincs műszaki, megnevezett vagy objektív specifikációja; csak annyit tehetünk, hogy teszteljük és jelentést teszünk.

Bárki kipróbálhat egy terméket – mindenki megteszi a használatával -, tehát az eszközgyűjtemény megközelítése a felhasználó számára elérhetővé válik annak alapján, ahogyan a különféle tapasztalatokkal és eltérő igényekkel rendelkező felhasználóknak tűnnek..

Kipróbáljuk az első lépésben a navigációt a vezérlőpulton, majd belépünk minden menübe és almenübe, és felfedezzük, milyen könnyű vagy nehéz bizonyos feladatokat végrehajtani, vagy bizonyos beállításokat elvégezni..

Ahogy a vezérlőpulton, a fiókkezelésen és a különböző eszközökön (például webhely-készítők) haladunk keresztül, figyelembe vesszük a hozzáférhetőséget, a sebességet és az egyszerűséget.

A legnépszerűbb termékek nem túl nehézek, ezért az egyszerűség és a felhasználói ellenőrzés kombinációját keressük; semmi olyan egyszerű, hogy elveszíti a funkciókat, de semmi sem vonzza el a lehetőségeket.

Egy jó példa – a sok közül – a FastComet.

fastcomet-cpanel

Összegezve: a könnyű használat a részéről alapos tesztelést igényel, és túlmutat a specifikációk és a listák vizsgálatán.

A tesztelés során a potenciális vásárló különféle technikai képességeinek szem előtt tartásával képesek vagyunk felmérni a vállalkozások egyszerűségét a tapasztalatok szintjénként és általános ajánlásokat adni.

Hogyan tekintjük át az ügyfélszolgálatot

Hogyan tekintjük át az ügyfélszolgálatot

Amikor értékeljük a könnyű használatot, keresztezzük az ügyfélszolgálat értékelését.

A tárhelycsomag kifelé bonyolult lehet, ám robusztus ügyfél-támogatással rendelkezik, amely ugyanolyan egyszerűvé teszi, mint bármelyik versenytárs.

Példa erre a felhasználói felület, amely meghatározásokat állít elő, amikor a kurzor egy bizonyos kifejezés vagy akár menüpont fölé mutat: bár egyszerű, bár változást hozhat az új felhasználók számára, és messze nem mindenütt jelen lévő szolgáltatás.

Emellett megvizsgáljuk az ügyfélszolgálat két fő típusát: a helyszíni információs tartalmat és az ügyfélszolgálat képviselőit.

A helyszíni információs tartalom szöveges és multimédiás cikkek (például használati cikkek), GYIK oldalak, video oktatóanyagok és közösségi fórumok formájában jelentkezik..

Egy adott tárhely szolgáltató vállalatnak általában van ezek valamilyen kombinációja, bár nem feltétlenül minden.

Ezeket általában egy tudásbázis formátumban központosítják, bár néha a video oktatóanyagokat és a fórumokat elkülönítik.

Ez a folyamat hosszadalmas: nem csak a helyszíni erőforrások felhasználásával keresünk fel kérdéseket.

Olyan kérdéseket keresünk, amelyekre tudjuk a választ, csak hogy megnézhessük, hogyan kezelik őket.

Hogyan reagál a közösségi fórum az újszülöttekre??

Milyen kérdéseket tartalmaz egy fórum témája, de hiányzik a hivatalos útmutató cikkekből?

Ha nem ismerem a tárhelyet, megfelelő lenne-e ez a video bemutató, vagy repülök-e a fejem felett?

Megpróbáljuk megérteni, milyen naprakész a tartalom, mennyire hozzáférhető és mennyire alapos.

Azt is szeretnénk látni, amennyire csak lehetséges a dokumentáció – minél több információ van, annál jobb, ha jól szervezett volt.

Ez egy fontos képesítés: a tudásbázist jobban kellett megszervezni, tehát a hozzáférhetőség kérdése.

Ez egy része annak, ami számomra leépítette a FastComet-t: bár úgy gondoltam, hogy a FastComet általában erős, korlátozott mennyiségű információs anyaggal rendelkezik, amely nem volt annyira informatív, mint más cégeknél, például a SiteGround (amely szilárd blog- és webinar-sorozattal rendelkezik) ) vagy a HostGator (amelynek egyszerű, de tömörített támogatási oldala van).

Megtanulhatja, hogyan indíthatja el és kezelheti webhelyét a FastComet oktatóprogramok segítségével

Felülvizsgáljuk az ügyfélszolgálati képviselőkkel szerzett tapasztalataink alapján is.

Áttekintéseinkben bemutatjuk az élő chat gyors tesztelését, amelyet a cikk írásakor készítettek a legfrissebb bizonyítékok felkutatására.

Ez azonban messze nem az egyetlen alkalom, amikor kapcsolatba lépünk az ügyfélszolgálati képviselőkkel.

Hostgator chat 2

HostGator chat 3

A terméktesztelés során többször is használunk élő csevegést, telefonos támogatást és e-mail támogatást, hogy megbirkózzunk a vállalati válaszkészséggel és a válaszok minőségével..

Kérdéseink gyakran egyszerűek, de ügyelünk arra is, hogy dobjunk néhány gömbgömböt is.

Az ügyfélszolgálat áttekintése az ügyfélszolgálati képviselők ilyen tapasztalatain és a helyszíni információs tartalommal kapcsolatos tapasztalatainkon alapul.

Az ügyfélszolgálat nagyon fontos, és még a tech-hozzáértő ügyfeleknek is értékelniük kell azt.

Hogyan tekintjük át a biztonságot és a megbízhatóságot

hogyan vizsgáljuk felül a biztonságot

A biztonság, amint gyakran megjegyzem, utolsó, de nem utolsósorban. A biztonság az, ami összeköti az összes mást – miután megértette egy termék árcéduláját, annak jellemzőit, tanulási görbéjét és az ügyfélszolgálatot, az utolsó dolog, amely alátámasztja a tárhelyet, a biztonság.

A biztonság testvére a megbízhatóság. Természetesen a két átfedés: a szolgáltatás megbízható lehet, mivel jó a biztonsága.

Ugyanakkor a megbízhatóság elsősorban ezt a kérdést érinti: a termék megteszi-e azt, amit állítólag, következetesen és sok hiba nélkül?

A biztonság és a megbízhatóság egyedülállóan fontos a tárhelyszolgáltatók értékének értelmezésekor, sokkal fontosabb, mintha a legtöbb más termék elérhető lenne offline módban.

Tudnia kell, hogy webhelye, az Ön és potenciálisan az ügyfelek adatai védettek.

És ha vásárolt tárhelyet, akkor tudnia kell, hogy továbbra is kap tárhelyet.

A biztonság és a megbízhatóság felülvizsgálatánál két fő megközelítés van.

Az első annak megvizsgálása, amit a cég mond; a második az, hogy önállóan mérjük üzemidejünket és felmérjük a rendelkezésére álló eszközöket.

Ez utóbbi kissé érinti a dolgok megbízhatóságát, de problémák esetén mégis tükrözi a szerver rossz biztonságát.

Bonyolult lehet értékelni a cég webhelyének véleményét. Egyrészt valószínűleg ez az egyetlen hivatalos információ forrása, amelyet beszerezhet a vállalat biztonsági protokolljáról.

Másrészt, a vállalatok elkerülhetetlenül megpróbálják jól hangolni a saját webhelyüktől.

Időnként a vállalatoknak nagyon kevés mondaniuk kell biztonsági előírásaikkal vagy védelmükkel kapcsolatban.

Ez nem feltétlenül kapcsolódik a rossz üzemidőhöz, ám óvatosnak kell lennie, és érdemes lehet érdeklődni egy képviselőnél azok számára, akik aggódnak.

Általában szeretünk rendszeres biztonsági másolatot látni a lehető legtöbb számláról – elég gyakori, hogy a belépő szintű fiókok nem készítenek biztonsági másolatot olyan gyakran, mint a magasabb szintű fiókok, de ha legalább havonta készíthetnek biztonsági másolatot, ez nyer a könyvemben.

A FastComet minden tervvel biztonsági mentési szolgáltatásokat nyújt

Emellett az erős tűzfalak, a DDoS támadások védelme és a 256 bites titkosítás olyan funkciók, amelyeket keresünk: ez azt jelenti, hogy a vállalat elér egy iparági szabványt.

Természetesen a társaság webhelyére való korlátozás csak annyira hasznos.

Amikor ügyfeleinknek a végén tekintünk a dolgokra, az első elem, amelyet megnézünk, üzemidő: ez a fogadó cég megbízhatóságának első számú mutatója.

Amikor vállalattól vásárolunk tárhelyet, mintaoldalakat készítünk, és egy Pingdom nevű harmadik félt használunk, hogy szolgáltatásunk teljes időtartama alatt részletesen rögzítsük az üzemidőt és a válaszidőt..

Tesztelő webhelyeink az Uptime figyelésére

Mindenekelőtt ezek a nyilvántartások számítanak valójában: praktikusak.

Ideális esetben azt akarjuk, hogy a lehető legmagasabb rendelkezésre állási idő és a lehető legalacsonyabb válaszidő legyen.

Jó példa erre a Bluehost, a SiteGround vagy a HostGator.

Bluehost teszthely

hostgator teszthely

helyszíni teszthelyszín

Végül is, függetlenül attól, hogy egy vállalat mit mond magáról, a végső célja a webhely karbantartása és az adatok védelme.

Ha megbízható üzemideje és válaszideje van, akkor a legfontosabb aggodalmakra gondoskodni kell.

Végül, ha más biztonsági eszközöket bocsátunk rendelkezésre fiókfunkciókként, akkor érdemes megemlíteni azokat – mindaddig, amíg meg nem jegyezjük az áraikat.

Nem szeretnénk azonban erre túl sokat összpontosítani – inkább azzal kapcsolatos, amit meg lehet vásárolni, és kevésbé azoknak a lépéseknek a közepette, amelyeket a vállalat megtesz az ügyfelek védelme érdekében.

Magától értetődik, hogy ha valamelyik főbb biztonsági kérdés felbukkan valamelyik tárhelyfiókunkban – ha súlyos a leállás vagy ha jelentős adat megsértése történik – akkor erről beszámolunk. Szerencsére ez ritka előfordulás.

Következtetés

Most, hogy darabonként kidolgoztuk a legtitkosabb áttekintési módszertant, azt hiszem, itt az ideje, hogy összefoglaljuk.

Nagyon lenyűgözünk a tárhelyről: ezért készítettünk róla egy teljes weboldalt.

Minden bizonnyal sokféle dolgot megkeresettünk, hogy megtaláljuk a legjobb hosting cégeket saját maguk számára, és szeretnénk segíteni mindenki másnak a legjobb hosting céget megtalálni számukra is..

Tehát felülvizsgáljuk a tárhelyszolgáltatókat: csomagokat vásárolunk tőlük, mintaoldalakat készítünk, és értékeljük a számtalan terméket, amelyet a hosting cég nekünk kínál.

Ezeket a dolgokat különféle kategóriákra bontjuk, hogy jobban megértse, mi az a jó vagy rossz az Ön számára – így nem veszteget egy centet.

Az ár áttekintésekor első lépésként egy társaság hivatalos árképzési struktúráját alkalmazzuk.

Itt lehet a legfrissebb és hivatalos információkat megszerezni. Ezt az árazást azonban mindig a versenyhez viszonyítva tartjuk fenn.

Emellett rejtett költségeket és díjakat, valamint pénz-visszatérítési garanciákat is megvizsgálunk. Pénzvisszafizetési garancia például csak a tárhelyre terjed ki, a domain név vásárlásaira nem.

Alternatív megoldásként bizonyos fontos biztonsági eszközök költséges frissítések lehetnek, amelyek növelik a költött összeget.

A szolgáltatások szempontjából a hivatalos listák szintén fontosak. Szeretnénk azonban körülölelni és kipróbálni sajátosságainkat a fiókjainkkal.

A szolgáltatások általában a tervezettnek megfelelően működnek, de ha vannak kivételek, tudomásul vesszük.

A termék tesztelésünk valóban a könnyű használatú értékelésekkel szerepel. Csak akkor, ha egy terméket gyakran, hosszú ideig használunk, megismerkedhetünk azzal, ahol a felhasználói felület hiányos.

Ez a módja annak is, hogy a platform megtanulásával megértsük a tanulási görbe merevségét.

Ügyfélszolgálat céljából rendszeresen felhasználjuk a helyszíni információs tartalmat (például video oktatóanyagokat és tudásbázisokat), hogy megtudjuk, hány válasz érhető el emberi kapcsolat nélkül..

Rendszeresen kapcsolatba lépünk az ügyfélszolgálat képviselőivel is – és legalább egy legutóbbi élő csevegési mintát felveszünk véleményeinkbe.

Végül megvizsgáljuk a biztonságot egy cég hivatalos biztonsági protokolljainak áttekintésével, és a szerver teljesítményét (egy kapcsolódó, de még mindig külön mutatóval) a saját üzemidejünk és válaszidejük mérésével.

Az üzemidő és a válaszidő az egyik legfontosabb szempont, amelyet megvizsgálunk, és nagyon hasznosak voltak a társaságok megkülönböztetésében: a biztonságos és következetes tárhely a végső soron a legfontosabb cél a tárhely megszerzésében..

Összegezve: hajlamosak vagyunk a vállalattól származó információkat az átfogó termékteszttel kombinálni.

A cég elmondhatja nekünk a legfrissebb információkat, ami hasznos bizonyos objektív realitások összehasonlításában, mint például az árazás, a szolgáltatások listája vagy a biztonsági protokollok..

A felülvizsgálat nagy részében feltétlenül használjuk felhasználói tapasztalatunkat; az a teljesítmény, amit megéri, hogy megéri, vagy sem?

Annak ellenére, hogy az X biztonsági eszköz hangzik, javul az üzemidő?

Ezek a funkciók jónak hangzik, de a valóságban jól megvalósulnak?

Ezeket és még sok más kérdést teszünk fel magunkra rendszeresen, amikor kihallgatjuk a host szolgáltatókat és azok termékeit.

Köszönjük, hogy elolvasta és remélem, hogy felkerül a következő áttekintésünkbe!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map