HostGoi áttekintés (2020): Érdemes énekelni velük?

Ha host szolgáltatást keres Indiában, akkor talán a HostGoi-val találkozott, de úgy tűnik, hogy nem tudja eldönteni?


Nos, ez az értékelés minden bizonnyal segít abban, hogy eldöntse, megéri-e a HostGoi az Ön idejét.

Különböző paraméterek, például biztonság, árképzés, támogatás stb. Alapján vizsgáljuk felül a tárhely-terveket. Megnézheti, hogy hogyan vizsgáljuk felül a tárhelyszolgáltatásokat, majd saját maga döntheti el, hogy ezt választja-e vagy sem..

Mi a HostGoi??

A 2018-ban alapított HostGoi India egyik vezető web hosting szolgáltatója, adatközpontokkal rendelkezik Indiában, az Egyesült Államokban és Európában.

HostGoi

A HostGoi, a vezető web hosting cég a legjobb webtárhelyet, viszonteladói tárhelyet, felhőkiszolgálót, domain név regisztrációt, WordPress tárhelyet, VPS-t stb. Kínálja kis- és nagyvállalatok számára.

Ez nyilvánvaló az a tény, hogy a Colgate, a Dabur, a Bajaj Capital, az Avenues Global School és sok nemzetközi ügyfelük van..

Lehet, hogy ez a “legjobb ütés a pénzedért”?

Nos, erről fogunk foglalkozni a mai áttekintésben.

Merüljünk bele?

üzemidő

Az Uptime arra az időre vonatkozik, amely alatt a webgazda működik és működik.

Ha azt gondolta, hogy a 99% és a 99,99% ugyanazt jelenti, gondoljon újra!

uptime

Az SLA Uptime Calculator szerint ez a következők leállását jelentené:

 • Naponta: 8 másodperc
 • Hetente: 1 perc
 • Havonta: 4 perc és 19 másodperc
 • Évente: 52 perc és 33 másodperc

Véleményünk szerint ez nagyon jó üzemidő bármely cég számára.

Árképzés és szolgáltatások

árképzési szolgáltatások

Az árazási oldalon a dolgok meglehetősen enyhék a HostGoi szempontjából. Valószínűleg a HostGoi az egyik legolcsóbb tárhelyszolgáltatás a piacon.

Az alapterv havonta mindössze 0,85 dollár. Még az üzleti terv és a standard terv is meglehetősen megfizethető, havi 2, illetve 3,85 dollárral.

A legjobb rész az, hogy a tervek szinte minden jellemzője hasonló a „rendelkezésre állás rész” kivételével. Például az Alapcsomagban 5 GB SSD-t és 10 GB-os sávszélességet kap, miközben ugyanez a korlátlan a Business and Standard csomagban.

jellemzői hostgoi

Egyszerű használat

A könnyű használat az egyik olyan tényező, amely bár nem elsődleges fontosságú, de sok dolog természetesen attól függ.

A Cpanel használatával egyszerűen használható, valamint kész webhely-készítő eszközökkel, így nincs szüksége komplex kódolási nyelvekre.

Személy szerint úgy találtuk, hogy a felületük könnyen használható.

Vevőszolgálat

Nos, nincsenek videóik a webhelyükön, de vannak blogok mindenre.

Igen! Úgy értem, MINDEN!

Vevőszolgálat

Csak annak ellenőrzésére, hogy chatbotot használtunk-e csevegésre, vagy nem valódi ember, megpróbáltunk feltenni egy másik kérdést.

Megkérdeztük őket a migrációval kapcsolatban.

Vevőszolgálat

Örülünk, hogy hamarosan választ kapunk az oldalukról, és ez ember volt. A csevegés határozottan lassú volt, de választ találtunk arra, amit szándékozunk.

Vevőszolgálat

Amint az a fenti képernyőképről látható, hét különféle kategóriába sorolják a tárhelyet, a WordPress-t stb., Ezen kívül, hogy külön fejezettel rendelkeznek a „blog elindításáról” és egy részletes „tárhelyi útmutatóval”.

Az egyik dolog, amit különösen rájöttünk rájuk, az, hogy van egy e-mail hírlevele, amely frissít minket. Úgy gondoljuk, hogy nagyszerű szolgáltatás a frissítés.

Vevőszolgálat

támogatás

Bár megemlítik, hogy ingyenes SSL telepítéssel rendelkeznek, ám a saját webhelyükön ugyanezen díjakat említik. Úgy gondoljuk, hogy ez trükkös rész, és itt egyértelműségre van szükség.

SSL

Biztonság

Még akkor is, ha a biztonság nem igazán prioritás számodra, akkor is ennek kell lennie, ha törődik, mert a látogatók számára fontos adatokkal rendelkezik.

Szóval, hogy van a HostGoi?

A HostGoi ezt a garanciát számos biztonsági funkcióval biztosítja.

Biztonság

Biztonság

A HostGoi előnyei:

 • Nagyszerű idő
 • Összességében tisztességes árképzés.
 • E-mail hírlevél, amely naprakészen tart minket, egy nagyszerű szolgáltatás.

Hátrányai HostGoi:

 • Az élő csevegés nem volt kielégítő, és véleményünk szerint javításra szorul.
 • Az SSL-tanúsítványok ingyenesek megosztott tárhely-tervekkel, de 90 napig érvényesek, és nem kapnak meg megbízhatósági pecsétet. Ennek a hátránynak a kiküszöböléséhez választhat egy prémium SSL tanúsítványt, például a Comodo ajánlatgaranciát, szervezet / adminisztrátorok érvényesítését, megbízhatósági pecsétet. Az érvényesség az előfizetési időtartamtól függően változik (évi 1/2/3).
 • A JetBackup Daily webhelyről készített biztonsági mentési megoldása költségmentesen bekerül a cPanelbe, amely automatikusan létrehozza a teljes webhelyről készült biztonsági mentést, és az összes biztonsági mentést felhő-kiszolgálón tárolja. Ugyanakkor csak öt napos biztonsági másolatot tart fenn, tehát ha a felhasználó egy életre meg akarja őrizni régi biztonsági másolatát, akkor a CodeGuard-ot kell választania..
 • A video támogatás a blogok mellett jobb lett volna.

Következtetés

Most meggondolhatja a HostGoi szolgáltatásait az ajánlatok és a szállítások szempontjából.

Azt mondanám, ha van valami, ami zavar engem a HostGoi miatt, akkor sokkal csiszoltabb lenne az élő csevegés támogatása, de még mindig.

Mehet jobbra & adj egy képet a HostGoi-nak, biztosak vagyunk abban, hogy nem fogsz csalódni.

Feliratkozott a HostGoi szolgáltatására? Van javaslata, szeretne megosztani? Szeretnénk hallani rólad a megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map