Liquid Web Review: Megfelelően kezelt tárhely az Ön igényeinek? Megtudhatja itt

Ezt a Liquid Web Hosting áttekintést 2019. július 18-án módosították és frissítették.


A legismertebb hosting cégek rugalmasak abban, amit kínálnak: nyújthatnak otthont magánszemélyeknek vagy akár nagyvállalatoknak is. Bár jóak lehetnek, ez természetesen azt jelenti, hogy bizonyos fokú specializáció elveszhet.

Írja be L
iquid Web: 1997-ben alakult, a Liquid Web vezető márkává vált a kezelt tárhelytermékek területén. A kezelt tárhely alapvetően csúcskategóriás tárhely: hasonlóan a dedikált tárhelyhez, a vállalat kiszolgálókat (vagy szerverterületet ad a VPS tárolás esetén) az ügyfeleknek, de a vállalat sokkal többet kezeli a végükön, mint a normál tárhelyi lehetőségeknél..

A kezelt tárhely általában többet fizet, mivel a cég sokkal többet kínál ügyfelei számára. Különösen a kis- vagy közepes méretű vállalkozások (más néven SMB-k) keresik.

Mint ilyen, a Liquid Webnek csak 30.000 ügyfele van (bár 130 országban), és segít félmillió webhely kezelésében – semmi, összehasonlítva a tárhelyen szereplő nagy nevek millióival. De megint – a Liquid Web csak felügyelt tárhelyet kínál.

Más szavakkal, ha nem sokat kell dobnod, a Liquid Web nem a legjobb lehetőség a legtöbb hobbiistának vagy magánszemélynek. Ha kis- vagy közepes méretű vállalkozást irányít, vagy ha nehéz tervező vagy fejlesztő vagy digitális ügynökség – nos, akkor a Liquid Web valószínűleg tökéletes.

Szóval hogyan csinálja a Liquid Web ezen a rést??

Miután néhány hónapig kipróbáltam a Liquid Web-t, elmondhatom, hogy a Liquid Web valóban sikerült nagyszerű lehetőséget kínálnia céljának. Nem hiszem, hogy ez minden kkv-ra vonatkozik, tehát ugorjunk a részletekre.

Előnyök

Kezdjük néhány jó hírrel: mit csinál jól a Liquid Web?

Az első dolog, amelyet megemlítek, a Liquid Web általánosságban nagyon jó termékekkel rendelkezik. Komolyan szólva, nem kételkednék a kért szolgáltatás minőségében: a termékekkel vannak ellátva szolgáltatások és erőforrások, és jól teljesítenek.

Ennek a minőségnek egy része kiváló ügyfélszolgálatot jelent. Ha a Liquid Web nem rendelkezik a legjobb ügyfélszolgálattal a hostolásban, akkor az biztosan a legjobbak között van.

Mivel a Liquid Web menedzselt hosting szolgáltatásokat kínál, az ügyfélszolgálat minden.

menedzselt tárhely és alkalmazások

És fiú, ezt teljesítik? Ez az egyik dolog, amelyben leginkább társaságként büszkélkednek.

Csatlakoztatva, de nem teljesen azonos a könnyű használat: A Liquid Web természete és a megcélzott ügyfél számára nem a legegyszerűbb hosting szolgáltatás, de még mindig olyan egyszerű, amennyire a komolyabb webhelyszerkesztés elérhető..

Végül: a Liquid Web jó teljesítményén túl a Liquid Web biztonsága határozottan megfelel az iparág aranyszabályainak..

Hátrányok

Mindez nagyszerűen hangzik – és így van -, de egy nagy hátrányt hagy nekünk: az ár.

Ezt nem lehet nagyon egyszerűen mondani: A folyékony web kicsit drága lehet. Engem illetően ez a legnagyobb probléma. A Liquid Web legtöbb egyéb szempontja rendben van, ám az ára bizonyára korlátozott lehet egyesek számára.

Még ha szem előtt tartja, hogy a Liquid Web nagy célja az SMB-k és a szigorú tárhely-specifikációval rendelkező ügyfelek, néhány más szolgáltató alacsonyabb áron kínálhat hasonló szolgáltatásokat..

Úgy gondolom, hogy méltányos azt mondani, hogy a Liquid Web-et nehéz legyőzni abban, hogy mennyire specializálódott a prémium menedzselt tárhelyre. Ugyanakkor nem mindenkinek van szüksége ilyen prémium szolgáltatásra – sokan hasonló minőségű termékekkel juthatnak el alacsonyabb áron.

A Liquid Web másik problémája az, hogy nem kínál megosztott webtárhelyet. Lehet, hogy szilárd keveréke a Liquid Web minőségének, de kedvezőbb áron. Másrészt, úgy tűnik, hogy a Liquid Web nem szeretné megosztott tárhelyet igénylő ügyfeleket, így lehet, hogy ez nem jelent problémát.

Ez többnyire az! Természetesen mindenkinek saját, erre vagy arra a fogadási tervre vonatkozó panasza lesz, de tágabb értelemben véve ezek a Liquid Web elsődleges hátrányai..

Ennek ellenére a Liquid Web nagyszerű lehetőség lesz néhány vállalkozás számára – szóval folytassuk tovább a Liquid Web sajátosságait.

Árképzés és szolgáltatások

A folyékony web árképzése az egyik első dolog, amiről az emberek beszélnek. Ennek oka az, hogy kifelé a Liquid Web egyszerűen az egyik legdrágább tárhelyszolgáltató cég.

A „kifelé” a kulcsszó itt. Ne feledje, hogy a Liquid Web nem kínál megosztott tárhelytermékeket, amelyek mindig olcsóbbak lesznek, és a könnyebb tárhelyigényűek felé irányulnak.

Ha megnézi, amit még a nagyobb hosting cégek – mint például a GoDaddy, a Bluehost vagy a HostGator – kínálnak kezelt termékeikhez, a dolgok nem különböznek egymástól. Mindig vannak eltérések a termékek között, de a teljes Liquid Web továbbra is ésszerű tartományon belül van.

Annak ellenére, hogy azt mondta, hogy igen, nagyon sok termék van a pricier oldalon. A dedikált tárhely havonta 199 USD-tól kezdődik, és havonta 599 USD-ig folytatódik, például elérhető egyedi megoldásokkal.

dedikált szerver árazás

Az árak némelyike ​​ellenére a Liquid Web erőteljes a kínálatában. A dedikált tárhely ismételt felhasználása példaként: a fent említett ártartomány több mint tucat termékre terjed. Ezek a termékek 4 magot és 16 GB RAM-ot (az első szint), 20 magot és 64 GB RAM-t tartalmaznak.

Választhat egy processzor vagy kettős processzor között, kiválaszthatja, hogy mely mentési meghajtókat kívánja, és választhat akár az Egyesült Államok közép- vagy keleti részén, vagy Európában található szerverek közül (bár az utóbbi kettőnek kevesebb terméke közül lehet választani).

A Liquid Webnek valóban jó felhőalapú lehetőségei vannak: Cloud VPS, Cloud Dedicated, Private Cloud vagy Cloud Sites. Megjegyzés az utoljára: A Cloud Sites a fizikai és a virtuális szerverekre terjed ki, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyen méretezze őket, ha növekedést vár.

A Cloud Sites segítségével korlátlan helyekkel léphet fel, és a Cloud Dedicated Servers szintén nagyon skálázható. Úgy gondolom, hogy a Cloud VPS termékek egy kicsit drágák, de a szolgáltatások elég szilárdak, sok SSD lemezterülettel és sávszélességgel, valamint korlátlan helyekkel, root hozzáféréssel, CDN-vel és még sok másnal.

felhő vps

A Privát Felhőt olyan dolgot nem látja, amelyet minden nap lát, és ez nagymértékben ellenőrzést ad a felhőkörnyezet felett – őszintén szólva nem hiszem, hogy sok más nagyszerű lehetőség is van a kis- és középvállalkozások számára szabott privát felhők számára..

A Liquid Web WordPress és WooCommerce tárhelyet is kínál. A Liquid Web WordPress tárhely nagyon jó, néhány egyedi ponttal: automatikus plugin-frissítésekkel és az iThemes Sync-vel.

A folyékony web munkatársai gondoskodnak arról, hogy a pluginok külön környezetben frissüljenek, hogy ne legyenek ütközésesek, ezért sok gazdagép nem frissíti automatikusan a plugineket, még akkor sem, ha maga a WordPress automatikusan frissíti.

Ami az iThemes Sync-t illeti, ez egy olyan eszköz, amely sokkal centralizáltabbá teszi több webhely témáinak kezelését azáltal, hogy mindent egyetlen irányítópultra helyez. Ez nem alapvető fontosságú, de ha egyszer megszerezte, úgy érzi, mintha valami hiányzott volna korábban.

Különben is, a WordPress tárhely elég jó. Régebben drágább volt, 99 dollártól kezdve és 10 webhelyen.

De most? Nos, ez a harmadik szint. Az első szint havonta 29 dollárral kezdődik egy webhelynél, 5 TB sávszélességgel. Korábban a legmagasabb szint lehetővé tette 50 webhely kezelését, de most a limit 25, és havonta 149 dollár..

Őszintén szólva, ez még mindig elég tisztességes tartomány. Biztos vagyok benne, hogy néhányan nagyobb tervet akarnak, amely lehetővé teszi több mint 25 webhelyet. Nos, kaphat vállalkozási tervet, amely 50 helyszínen kezdődik havonta 289 dollárért..

De még az első négy réteg is elég jó lesz a legtöbb ember számára. És mivel a tulajdonságok nagyon jók, az árak is.

Bár úgy gondolom, hogy a Liquid Web WordPress, Cloud és Dedicated hosting termékei elég szilárdak, sajnálom a WooCommerce tárhelyét. Igen, a szolgáltatás jó, de havonta 39 dollárral kezdődik – ez a belépő szint korlátozza az üzlet által havonta 150 megrendelések számát..

Néhányuk számára ez rendben lehet, de szerintem túlságosan magas, figyelembe véve az engedélyezett tranzakciók számát.

Mindenesetre, bár a specifikációk csomagonként változhatnak, az összes tárhelytermék nagyjából magában foglalja a DDoS védelmet, a CDN-t, a többi biztonsági intézkedés és a biztonsági mentési eszközök mellett.

A Liquid Web által nyújtott utolsó tárhelyszolgáltatás az e-mail tárolás. A Liquid Web skálán ez meglehetősen megfizethető: az első szint havonta 1 dollár / postaláda, majd van még néhány további szint, amely növeli a dollárt postaládánként, de több helyet és funkciókat kínál.

Ha tucatnyi alkalmazottnak szándékozik postafiókot működtetni, akkor jobb megoldást találhat egy másik társasággal, de ha nem, akkor gondolom, hogy ez a Liquid Web egyik ártudatosabb tulajdonsága..

Összességében a Liquid Web sokat tesz. Mindegyik szokásos dolgot felkínálja, amire számíthat a tárhelyen, de a legfontosabb a Liquid Web esetében, ha nagyjából garantált a kiváló minőségű szerver és az erőteljes erőforrások elosztása.

Igaz, hogy drága, de ez nem lesz ésszerűtlenül minden vállalkozás számára – egyesek szerint a Liquid Web tökéletesen eltalálta a védjegyet. De hé, rengeteg szolgáltatás birtoklása nem jelent semmit, ha nem tudjuk kihozni a legtöbbet, és ha menedzselt tárhelyet szeretne, akkor a jobb menedzsment jó. Tehát nézzük meg, milyen egyszerű a Liquid Web használata.

Egyszerű használat

Mint már mondtam, és amint azt a neve is sugallja, a menedzselt tárhely a jelen vállalkozás bizonyos mértékű extra részvételét jelenti. Ebben az esetben a Liquid Web nagy hangsúlyt fektet arra, hogy nemcsak gondosan vigyázzon a szerverekre, hanem a folyamat egyszerűsítésére is.

A következő szakaszban erről bővebben foglalkozom, de erre egy példa a Liquid Web ügyfélszolgálata. A minőségi tárhely mellett a Liquid Web másik értékesítési pontja (komolyan, látogasson el webhelyükre, és látni fogja, hogy értem) csillagok ügyfélszolgálata..

A Liquid Web alapvetően olyan embereket tartalmaz, akikkel konzultálni lehet, az alapvető műszaki támogatás nyújtása mellett. Ez azt jelenti, hogy ha például vállalkozása növekszik, és át kell osztania vagy más módon át kell méreteznie a digitális infrastruktúrát, akkor könnyedén beszélgethet egy Liquid Web képviselővel, hogy a munka hatékonyan megtörténjen..

Tehát ez a Liquid Web egyszerű használatának része. Egy másik néhány alapvető automatizált eszköz, amelyeket a csomagokhoz mellékelnek. Nagyszerű példa erre a WordPress csomagok. Ha lehetősége van a WordPress pluginek pontos automatikus telepítésére, és az iThemes Sync Pro rendelkezik, akkor a WordPress több webhelyének kezelése jelentősen megkönnyíti, különösen, ha kisebb csapatunk van.

wordpress csomagok

Ez teszi a Liquid Web tárhely-berendezésének „kezelt” részét konkrétabbá. Más platformok menedzselt hosting szolgáltatásokat kínálhatnak, de nem fektenek be jelentős mértékben a használat megkönnyítésébe, és egyszerűen csak egyszerűbb dolgokra vigyáznak.

A Liquid Web elkerüli az útját, hogy minden tárhelytermékét könnyen kezelhetővé tegye. Egy másik jó szempont, hogy a segítőkész személyzet hatékonyan tartja a beállítási folyamatot.

Végül azt mondanám, hogy minden kkv, különösen az összetettebb online infrastruktúrával foglalkozó kis- és középvállalkozások nehézségekbe kerülnek, és nehézségekbe ütköznek. A Liquid Web mindazonáltal ezt a lehető legkisebbre csökkenti.

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálat és a könnyű használat mindig kéz a kézben jár, de ez különösen igaz a Liquid Web-re. Mint már mondtam: a Liquid Web könnyű használatának nagy része, és a tárhely „kezelt” részének nagy része kiváló ügyfélszolgálat.

Hogy értem ezt? A szervereket felügyelő és karbantartó alkalmazottak az ügyfélszolgálat egyik formáját tekinthetik, bár az alapvető minden hostoláshoz. Nos, a Liquid Web további erőfeszítéseket tett (amennyire tudom következtetni) a hardver megfigyelésére.

A Liquid Web fő erőssége az ügyfélszolgálat képviselőiben van. Más hostplatformokkal a képviselőkhöz fordul, ha technikai problémája van, vagy kérdése van a fiókjával kapcsolatban. Ezt továbbra is megteheti a Liquid Web segítségével, de tanácsot is kérhet nekik, vagy csak úgy, hogy általában többet hozhasson ki fiókjából..

A képviselők 24 órán keresztül elérhetők telefonon, csevegőn, jegyen vagy ügyfélszolgálaton keresztül. 59 másodperces válaszidőt garantálnak a telefonos és az élő csevegéshez. Íme egy rövid példa arra, hogy miként mérték fel.

Segítség

Segítség

Jó látni, hogy a Liquid Web nem blöfföl – hogy nem azt jelentették, hogy „automatikus válasz érkezik 59 másodpercen belül”. Ebben a példában csak körülbelül 30 másodpercbe telt a kérdésem megválaszolása (engedték meg, egyszerű volt).

A képviselőivel való kapcsolatfelvétel egyéb módjai hasonlóan hasznosak és érzékenyek. Bár a jegyrendszer nem olyan közvetlen, mégis találtam válaszokat, viszonylag hamarosan.

Az online információs anyag mind a tudásbázisban helyezkedik el, ellentétben más vállalatokkal, amelyek elválasztják az ismeretbázist az egyéb típusú anyagtól.

A tudásbázis jól szervezett és nagyon átfogó. Kiemelendő, hogy az információ különféle formátumokban jelenik meg – nem csupán egy egyszerű szöveges cikk -, és egészséges témájú, nehézségi körű lefedéssel rendelkezik..

Nem minden cikk átfogó, ám néhány meglehetősen részletes.

A Liquid Web ügyfélszolgálatának másik erős tulajdonsága: egyedi megoldások. Ha az egyik előre beállított csomag nem felel meg az üzleti vállalkozásnak, a képviselők, akikkel konzultál, nagyon hasznosak.

Hasznosak még akkor is, ha át kell rendezni a szolgáltatást. Tehát azt mondanám, hogy a Liquid Web ügyfélszolgálatának egy másik hangsúlya az egyedi termékfolyamat.

Nehéz alulbecsülni, hogy mennyire fontos az ügyfélszolgálat a Liquid Web számára – üzleti modellje jó darabja támaszkodik rajta. Mint ilyen, a Liquid Web erőteljesen támogatja ügyfélszolgálatát, és szerintem ez indokolt.

A Liquid Web valószínűleg a legjobb ügyfél-támogatást nyújtja a tárhelyiparban (bár ismét szükségszerűen).

Biztonság és megbízhatóság

Ha olyan vagy, mint én, akkor azt várhatja el, hogy a Liquid Web biztonságos és csúcsminőségű megbízható legyen. Végül is nem foglalkoznak a megosztott webtárhely-szolgáltatással vagy az olyan személyekkel, akik meglehetősen laza a biztonsági követelményeikkel kapcsolatban.

A Liquid Web szolgáltatásaikat vállalkozások és magasabb fizetésű ügyfelek számára célozza meg, akik szorosan kezelt hardverekre és csúcsminőségű szolgáltatásokra számítanak. Tehát itt nem lennének hiányosságuk, igaz? Jobb?!

Valójában igaz. A Liquid Web képes teljesíteni ezeket az elvárásokat.

Az első dologgal foglalkozom, amelyet valószínűleg meg akar tudni: hogy van az üzemidő? Nagyon jó, csakúgy, mint a válaszidők.

Naponta hogyan kezeli a szoftvert? Nem különbözik túlságosan a felhasználói élménytől függően bármely más hostolási szolgáltatástól: az alapvető részek mindegyike megvan, de a társaság további támogatást fog érezni. Nem észleltem semmilyen hibát vagy hibát az adminisztratív szoftverben vagy a cPanelben.

Ami a biztonságot illeti, engedjék meg néhány tanúsítást: a Liquid Web HITECH tanúsítvánnyal rendelkezik (ami azt jelenti, hogy megfelel a HIPAA-nak, az 1996-os amerikai elszámoltathatósági törvénynek); megfelel az EU – USA adatvédelmi pajzs keretrendszerének; PCI-kompatibilis; és megfelel az Európa legutóbbi általános adatvédelmi rendeletének.

Ezen felül a Liquid Web tűzfalakat és VPN-technológiát, megfelelőségi segítséget, DDoS támadások megelőzését, szervervédelmet és webes alkalmazások védelmét használja..

Biztonság

A Liquid Web tárolási és biztonsági mentési szolgáltatásokat is kínál, ideértve a webhelyen kívüli biztonsági mentéseket és a felhőben készített biztonsági mentéseket is.

A biztonság és a megbízhatóság következtetéseim a következők lennének: ha nagy elvárásai vannak a Liquid Web iránt, akkor valószínűleg teljesülnek.

Következtetés: Ajánlom-e a folyékony web-et?

Nyilvánvaló, hogy sok folyik a Liquid Web. Tehát itt van az igazság pillanata: Ajánlom a Liquid Web alkalmazást?

Igen … ilyen. Ha ezt még egyszer nem megemlítettem, a Liquid Web nem mindenki számára szól. Ha vállalkozása nem rendelkezik erőforrásokkal ahhoz, hogy a tárhely kezelését a saját kezébe vigye, a Liquid Web jó lehetőség. Ez különösen igaz azokra a vállalkozásokra, amelyek bonyolultabb – vagy egyszerűen nehezebb – otthoni igényeikkel rendelkeznek.

A Liquid Web különösen jó megoldás a viszonteladók számára, akik biztosak lehetnek abban, hogy ügyfeleik számára remek szolgáltatást nyújtanak. Ez akár az egyes szabadúszók számára is jó lehet, ha sikeresek és szükségük van a Liquid Web által biztosított előírásoknak.

Nem a hobbiistáknak, vagy a kisméretű szabadúszóknak szól, akik csak megosztott webtárhely, vagy még más oldalakon keresztül elérhető menedzselt tárhely olcsóbb verziói számára is elérhetők. Ugyanez vonatkozik néhány kisvállalkozásra, még az e-kereskedelemmel rendelkezőkre is.

Mindezt elmondva, a Liquid Web minden bizonnyal az egyik legjobb tárhely-szolgáltató, kiváló teljesítmény, biztonság, szolgáltatások és ügyfélszolgálat mellett. Legalább azt kapja meg, amit fizet!

Látogasson el a Liquid Web oldalra

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map