Media Temple Review (2020) – Tudjon meg mindent vásárlás előtt!

Mi az a Media Temple??

A Media Temple az egyik legkülönlegesebb név a tárhelyen.


Egyrészt nem szinte olyan híres, mint a nagyobb hosting cégek (beleértve az anyavállalatot, a GoDaddy-t).

Másrészt a Media Temple azt állítja, hogy több mint 100 000 ügyfelet és 1,5 millió webhelyet szolgál ki.

Ez nem jelentéktelen a fogadó világban, de még lenyűgözőbbek a Media Temple egyes ügyfelei.

A Media Temple legismertebb ügyfelei közé tartozik az Adobe, az Obey, a Samsung és a CBS, hogy csak néhányat említsünk.

Ugyanígy a Media Temple is egy rejtett gyöngyszem – kevésbé ismert, de titokban értékesíti a legmagasabb szintű tárhelycsomagokat?

Vagy a Media Temple csak néhány kiválasztott felhasználó számára hasznos, talán a legjobban fizető és a technikailag legfontosabb ügyfelek számára?

Az igazság, mint általában, bonyolult.

A Media Temple nem tökéletes, de biztosan lyukaszt – még ha végül nem mindenkinek szól, sokan találják meg azokat a szolgáltatásokat, amelyekre nem tudták, hogy szükségük van rájuk..

Szerencsére személyesen kipróbáltam a Media Temple-t. Tehát további beavatkozás nélkül merüljünk bele!

Media Temple: Hátrányok

Ugorjunk közvetlenül a Media Temple hiányosságaiba.

A Media Temple-nek nincs sok hibája, de azok, amelyeknek vannak, esetleg vonzóvá teszik egyes potenciális ügyfelek számára.

Ennek oka az, hogy az árhoz köze van. A Media Temple őszintén szólva, a pricier oldalon van.

A közös webtárhely és a WordPress tárhely például havonta 20 dollárral kezdődik.

Média templom hátrányai az árak

A dedikált tárhely havonta 2000 dollárral kezdődik.

Megkapod az ötletet. Most nem minden termék drága, és amint pozitív helyzetbe kerülünk, az ár kiegyenlítődik.

Mindazonáltal ezek az árat automatikusan kizárják bizonyos típusú leendő ügyfelek számára.

Különösen azok, akik megfizethető személyes weboldalakat / blogokat keresnek (különösen azok, amelyek nem számítanak nagy forgalomra) valószínűleg túlfizetnek a Media Temple segítségével.

Ez nem csak az alapvető árcímkék, hanem a Media Temple számos hasznos kiegészítőt és frissítést kínál, amelyek gyorsan felvehetők és túlterheltek a kis idejű szabadúszók számára..

Ez jobb lehet, ha a Media Temple következetesebb ingyenes próbaidőszakokkal / pénz-visszafizetési garanciákkal rendelkezik.

Néhány terméknek tíznapos ingyenes próbaverziója van, de nem egységes.

Még ha igen is, a tíz nap nem sok idő, összehasonlítva a két héttől harminc napos ipari szabványokkal.

Végül, bár ez kisebb gond, azt szeretném, ha a Media Temple-nek valamivel több helyszíni erőforrása lenne (például a videó oktatóanyagok széles választéka)..

Összességében azonban a Media Temple hibái leginkább a költségekre csökkennek: enyhén szólva a legfontosabb oldalon vannak.

Van néhány jó hír is – csak olvass tovább.

Media Temple: Előnyei

Mi megválthatja a Media Temple árazását?

Nos, először is egy kicsit drámai vagyok.

Ha megnézed, hogy mit kapsz termékenként, akkor az árak sokkal ésszerűbbek lesznek.

Például a webtárhely havonta 20 dollárral kezdődik, de akár 100 webhelyet képes befogadni.

média templom házigazda, akár 100 webhely

Ha webhelyeket épít az ügyfelek számára, ez fantasztikus üzlet lenne.

Még ha ön is szabadúszóként vállalkozik a saját vállalkozásánál, a web hosting lehetőségeit meg kell fontolni, költségvetésétől függően.

A Media Temple dolog az, hogy Ön a legmagasabb szintű eszközöket és specifikációkat kap a tárhely-csomaggal.

Tehát igen, a dolgok drágábbak, de figyelembe véve, hogy a szolgáltatások és a specifikációk mennyire kiváló minőségűek, ez határozottan az oka.

Ez még inkább akkor fordul elő, ha figyelembe veszi az ügyfélszolgálatot, a könnyű használatot, a biztonságot és a megbízhatóságot / teljesítményt.

A Media Temple nagyon egyszerűen használható, ha felügyelt megoldást használ, és az ügyfélszolgálat a képviselők által elért magas szintű (és nem rossz a helyszíni információk szempontjából)..

Végül, a Media Temple rendelkezik a legjobb biztonsággal és megbízhatóan jó teljesítménnyel bármelyik alkalmazott társaságom számára.

Azok számára, akik prémium minőséget keresnek, mindenképpen érdemes megfontolni a Media Temple-t.

Media Temple: Árképzés

Ha korábban megjegyzéseim miatt kissé óvatosan közeledik a Media Temple árához, akkor ez elég méltányos.

Én vagyok az első, aki beismeri, hogy a Media Temple megdöbbent az árain.

A hosting cégek tipikus formulája az, hogy havonta néhány dollárral elindítják a megosztott webtárhelyet – általában 2–4 dolláros tartományban -, és a magasabb szinteket 12–20 dolláros tartományba sorolják..

A dolgok nyilvánvalóan jelentősen eltérnek, de a legtöbb társaság megjegyzi, hogy megosztott webtárhelyet kínál a legolcsóbb termékekként.

A Media Temple megosztott webtárhelyet is kínál a legolcsóbb termékekként, de ezek a csomagok havonta 20 dollárral kezdődnek, majd 30 dollárba kerülnek, és havonta 60 dollárban végződnek..

media temple megosztott tárhely-terveket

A legtöbb vállalat a WordPress-terveket hasonlóan árazza meg a megosztott webtárhely-tervekhez (mivel lényegében hasonló termékek), és a Media Temple ezt is megteszi úgy, hogy a kezelt WordPress-tárhelyet 20 és 60 dollárra állítja..

A Media Temple VPS-tárhely-lehetőségeket is kínál, akár nem kezelt, akár saját kezelt és menedzselt módon. Az önkezelt opciók havonta 30 dollártól indulnak, és a legsúlyosabb felhasználók 1000 dollárig terjedhetnek.

Media Temple ÖNKEZELT VPS tervek

A kezelt VPS opciók 55 USD-től 1500 USD-ig terjednek az extra támogatásért.

A dedikált tárhely-tervek a Media Temple csúcsminőségűek, havi 2000 dollártól 2699 dollárig terjednek.

A felhő-tárhelynek (kezelt és az Amazon Web Services szolgáltatáson keresztül) nincs előre beállított ára – ehhez kapcsolatba kell lépnie.

Egy másodpercről az utolsóra: ez a tervtől függ, de általában a Media Temple-en történő regisztráció egy, két vagy három évre szól (eltérő kedvezményekkel, minél hosszabb ideig vállalsz kötelezettséget)..

És a végső megjegyzés: ne hagyja, hogy a Media Temple építője, Virb, csúszjon a radar alá.

Csak egy szint létezik, havonta 10 dollár, de alapvetően ez is hostolási lehetőség, tehát azt várom, hogy egyesek olcsóbb egyablakos szolgáltatást találjanak, amely továbbra is a Media Temple minőségét használja, nagyon vonzónak..

A Virb mellett csomagoljunk egy kicsit.

Nyilvánvaló, hogy a Media Temple árai jelentősen magasabbak, mint a vállalatok által kínált szokásos ártartományok.

Miért?

Természetesen ezeket a termékeket túlárazni kell, igaz?

Mint mondtam, kezdetben meglepett a Media Temple árcédulái.

Mennyire jobban tudnák termékei garantálni a számokat?

A funkciók részben fogom megismerni, de a rövid változat az, hogy a Media Temple sikerül méltányos árakat tenni.

Most jól át kell néznie, hogy mi valójában a tárhelyszükségletei – kisebb felhasználóknak és azoknak, akik személyesebb webhelyeket / blogokat szeretnének használni, a Media Temple nem feltétlenül a legjobb választás.

A kisvállalkozások számára, beleértve az egyéni szabadúszókat, mindenképpen érdemes megvizsgálni.

Miután egy ideig felhasználtam a Media Temple tárhelyét, rájöttem, hogy az ár nagyon magas színvonalú teljesítményt és műszaki előírásokat jelent.

Szeretném ösztönözni egy Media Temple termék kipróbálására, ha lehetséges, de nem minden termékéhez tartozik ingyenes próbaverzió vagy pénz-visszatérítési garancia.

Ilyenek csak tíz nap, ami elég rövid a normához.

Tehát röviden, igen, a Media Temple árainak átlaga jelentősen magasabb.

Ha azonban figyelembe veszi a szolgáltatásokat és a teljesítményt, az árak ésszerűvé válnak. Ami a következő tételhez vezet:

Media Temple: Jellemzők

Milyen szolgáltatások teszik megéri a Media Temple magas árait?

Mindenkinek bírónak kell lennie saját maga számára – nem ismerem az üzleti igényeidet -, de tágabb értelemben azt gondolom, hogy a Media Temple meglephet.

Kezdjük azokkal a termékekkel, amelyek megfizethetőségük szempontjából általában népszerűek más platformon: megosztott webtárhely.

A Media Temple legolcsóbb lehetősége, a Personal, havonta 20 dollár, de 100 webhellyel, 20 GB SSD tárhellyel, 100 adatbázissal és 1 TB méretezhető sávszélességgel érkezik..

A második és a harmadik szint kiválasztásával a helyek 500-ra (mindkettőre), az SSD tárhely 100 GB-ra és 250 GB-ra, sávszélesség 2 TB-ra és 5 TB-ra, az adatbázisok pedig 500-ra növekszik (bár a harmadik szint egy dedikált tárolót is tartalmaz).

A Media Temple szolgáltatásai

A rosszindulatú programok észlelését és eltávolítását, valamint a CDN-t és a WAF-t (tartalomszolgáltatási hálózat és webes alkalmazások tűzfala) is szállítják – ezek azonban csak néhány webhelyre vonatkoznak, nem az összes lehetséges webhelyre..

A web hosting lehetőségeihez biztonsági mentési és visszaállítási szolgáltatások, valamint DDoS védelem is tartozik.

A két felső szint még jobb biztonsági eszközökkel rendelkezik.

Először is, igaz, hogy más vállalatok korlátlan helyekkel és korlátlan tárhellyel rendelkező második vagy harmadik szintű webtárhely-szolgáltatást kínálnak, de a Media Temple a nagyobb erőforrás-elosztás mellett jobb minőségű erőforrásokat kínál..

Az a rész, ami a Media Temple árajánlatát teszi, az a Grid.

Egyszerűen fogalmazva: a Grid egy megosztott tárhelyrendszer, amelyet kifejezetten a Media Temple épített, hogy jobb minőségű legyen, mint a tipikus megosztott tárhelyszervezés..

A Grid nagyon kompatibilis a Linux-szal, rengeteg szerverfejlesztéssel rendelkezik (például CDN vagy SSD), és egyedi fürtözött architektúrával rendelkezik (a weboldaluk szerint).

Az olyan szolgáltatások, mint a méretezhető sávszélesség, különösen jól érvényesek a The Grid-re – a webhely sávszélessége a kapacitásig akár több száz szerverprocesszoron megy keresztül. Bizonyára vannak tároló sapkák – mindez SSD-n található.

Ezt szem előtt tartva, kissé ésszerűbb, ha az erőforrások elosztására korlátozásokat szabnak meg.

És mindenesetre ez elég nagylelkű források elosztása a web hosting lehetőségekhez – kétségtelen, hogy a legtöbb közületek valóban megfelelnének a terv képességének.

A WordPress tárhely (ne feledje, hogy kezeli) hasonló árakon működik, de csak 2 webhelyet, 50 GB SSD tárhelyet és 250 000 havi látogatót tesz lehetővé az első rétegben vagy 10 oldalon, 200 GB SSD tárolást és 500 000 havi látogatót a második rétegben..

A Media Temple WordPress tárhely szolgáltatásai

Most már valószínűleg elmondhatja, hogy ez a súlyos WordPress bloggereknek szól – azoknak a típusú embereknek, akik rendszeres forgalmat várnak, akiknek valóban ki kell használniuk a WordPress platformukat.

Az árak ésszerűek, ha ezt figyelembe vesszük.

A VPS tárhely valójában nem túl drága a Media Temple-en, különösen, ha figyelembe vesszük a minőséget. Az önmenedzselt VPS tárhely 2 GB RAM-mal, 20 GB SSD tárolással és 2 TB sávszélességgel kezdődik.

Az opciók akár 64 GB RAM-ot, 500 GB SSD tárolást és 8 TB sávszélességet is elérhetnek.

Ezek némileg megegyeznek a kezelt opciókkal, bizonyos árkülönbségek ellenére.

Mindezek az általános szabályok vonatkoznak a dedikált tárhelyre és az AWS felhő-tárhelyre – bár ezek is drágább oldalon lehetnek, ez nagy, mert a specifikációkat nehéz megverni.

Ha komolyan szeretne egyetlen dedikált szervert, és azt akarja, hogy ez helyesen történjen, akkor a Media Temple valószínűleg fedezi magát.

Még egyszer egy utolsó megjegyzés a Virb számára: A Virb felhőalapú tárolással, egyedi domainekkel és rengeteg más funkcióval jár, amelyekre számíthat egy tisztességes weboldal-készítőnek.

Ez egy kiváló alternatíva a szolgáltatás szempontjából a Media Temple megosztott tárhelyéhez, ha azt akarja, hogy a minőségük legyen, de nem ezen az áron.

Összességében bonyolult – nézd meg, amit akar, de véleményem szerint a Media Temple a szolgáltatások szempontjából nagyon jól teljesít, rengeteg erőforrás-elosztással és magas színvonalú allokációval.

Egyszerű használat

Nagyon jól hangzik, de talán még mindig nem vagy meggyőződve arról, hogy a Media Temple valóban kiemelkedik a tömegből.

Nézzünk néhány más dolgot, kezdve a könnyű használaton.

Az első induláskor kétségeim voltak a Media Temple iránt, még az árral sem összefüggésben.

Megkaptam egy olyan társaság hangulatát, amelyet azoknak az embereknek szántak, akik teljes mértékben tudták, mit csinálnak, és ez azt jelentené, hogy a felhasználói felület többet jelent a technikailag gondolkodó emberek számára.

Az első rész véleményem szerint továbbra is igaz, de a második rész nem.

Természetesen, ha önállóan kezelt tárhelyterméket választ, akkor technikai felületet kap. Webtárhelyhez,

A WordPress tárhely és más kezelt termékek nagyon kellemes felhasználói felületet kapnak.

média templom cPanel

Természetesen mindez egy tisztességes cPanelben található.

A Media Temple egyik jó dologja, hogy a magasabb ár azt jelenti, hogy kevésbé duzzadt anyag és szilárdabb tartalom a képernyőn.

Vagyis nem fog zavarni a reklámok vagy a közeli hirdetési promóciók, és a cPanel sem lesz a szeméttel zsúfolva. Nem, egyenesen a lényegre és egy sima kivitelben is.

Ami a Virb-t illeti, igen, könnyen használható. Nagyszerű weboldal készítő, és az egyik legjobb felhasználói felülettel foglalkoztam.

Általában nagyon könnyű használni, de a Virb fájdalommentessé teszi a tárhely oldalt is, ami jó bónusz.

Összességében a Media Temple rendkívül felhasználóbarát lehet, mindaddig, amíg azt kéri.

Vevőszolgálat

A használat könnyűsége, ahogyan a funkciók is, szilárd – feltételezhetjük-e a Media Temple ügyfélszolgálatának par értékét?

Ebben az esetben igen.

Ami az ügyfélszolgálati képviselőkkel való közvetlen kapcsolatfelvételt illeti, akkor felhívhatják, támogatási kérelmet nyújthatnak be, élő csevegést folytathatnak, vagy csipoghatnak Twitter-fiókjukba..

Tapasztalataim nyilvánvalóan nem reprezentatív másoknak, de ami érdemes, azt találtam, hogy a Media Temple képviselői az üzleti életben a leghasznosabb.

Még az élő csevegés támogatása is, amely általában jóval gyenge minőségű, mint a jegyek, mélyreható vagy hasznos lehet, ha szüksége van rá.

Ha segítségre van szüksége a felhő-tárhely kezelésében, akkor beszerezheti a CloudTech-t – a frissítés lehetővé teszi, hogy a „tanúsítvánnyal rendelkező” mérnökök mindent gondozzanak az Ön számára.

Nos, hogyan vannak a támogatási források a képviselőktől eltekintve?

Véleményem szerint a Media Temple itt rendben van, de semmi sem arról, hogy otthont írjon.

Van egy közösségi oldaluk, amely meglehetősen részletesek: rengeteg hasznos cikket talál, amelyeket talán nem talál a fő súgóoldalon.

Media Temple közösség - Media Temple

A közösségi oldal minden bizonnyal az egyik jobb közösségi oldal.

A segítségoldaluk rendben van. Úgy gondolom, hogy sokkal több cikknek és sokkal kevesebb önpromóciónak kell lennie.

Néha azt gondolom, hogy a közösségi oldal jobb segédoldal. Úgy gondolom, hogy továbbra is képes válaszolni a legalapvetőbb kérdésekre a súgóoldalra hivatkozva, és a konkrétabb kérdések biztonságosan megtalálhatók a közösségi oldalon.

A Media Templenek van egy „erőforrás” oldala is, amely formátumban és tartalmában hasonló a vállalati blogokhoz, azonban egy kicsit informatívabb és lényeges pont.

Sok cucc eleinte túlságosan egyszerűnek tűnhet, de ha hosszabban néz ki, nagyon átfogó cikket talál.

Majdnem szeretném, ha azt a súgóoldalon összevonnák.

Általános véleményem szerint a helyszíni információ tisztességes, de semmi látványos.

Elég jó, ha a legtöbb problémával foglalkozni kell, de nem olyan robusztus, mint amit más cégek kínálnak. A Media Temple valószínűleg többet fektet be képviselőibe, és ha ez a helyzet, akkor minden bizonnyal ez egy befektetés, amelyet kifizetett.

Összességében a Media Temple ügyfélszolgálata nagyon jó.

Biztonság és megbízhatóság

Talán ez a szakasz a cikk csúcspontja.

Hallottál arról, hogy a Media Temple hogyan teljesít különféle dolgokra, és hallottál az árról is.

Már sokszor megemlítettem, hogy a Media Temple lényege, hogy jobb minőségű legyen, magasabb ár.

Tehát feltehetően ez különösen igaz a biztonság és a megbízhatóság szempontjából?

Szerencsére igen.

Még akkor is, ha a Media Temple jó ügyfélszolgálatot nyújtott és könnyen használható, anélkül, hogy nagyon megbízható lenne, túl magasnak tartanám az árakat (személyesen).

Miért mondom ezt??

Nos, a kezdéshez nagyon jó üzemidőm és alacsony válaszidőm volt.

Ez nem ritka az olcsóbb tárhelyszolgáltatóknál, tehát jó, ha a Media Temple más módon is jól teljesít..

Jó biztonsági protokollkészletük van mind fizikailag, mind digitálisan.

A szervereket fizikailag jól őrzik és felügyelik; digitálisan a legújabb specifikációkkal és kibervédelemmel vannak ellátva.

A Media Temple kitűnő módja a kiegészítők és frissítések.

Be kell vallanom, ez nagyon idegesítőnek találom. Jobban szeretem megnézni, hogy mennyi társaság tud beépíteni bizonyos terveket vagy csomagokat.

Ennek ellenére a Media Temple uralkodhat azon eszközök, protokollok stb. Számában, amelyeket fizethet, ha a csomaghoz hozzáad.

Ezek a dolgok a biztonsági eszközöktől, például az SSL tanúsítványoktól a kiváló minőségű CDN és WAF javításig terjednek (ami a webhelyét nemcsak gyorsabbá, hanem biztonságosabbá teszi).

A biztonság és a megbízhatóság szempontjából a The Grid a Media Temple web hosting lehetőségeit teszi elérhetővé, amire láttam.

média templom rácsbiztonsága

Összegezve, a Media Temple a legjobb biztonsággal és minden bizonnyal a legmagasabb szintű megbízhatósággal és teljesítménnyel rendelkezik.

Mint általában, át kell néznie a kívánt részleteket, de bármilyen Media Tem esetében a ple termék garantáltan legalább megbízható és biztonságos.

Ajánlom a Media Temple-t??

Sokat mondtak. Végül is, hol áll a Media Temple??

Nyilvánvaló, hogy az ár némelyek számára aggodalomra ad okot, és nem az, hogy azt tervezem, hogy hamarosan figyelmen kívül hagyom.

Igen, sokan nagyon egyszerű hosting megoldásokat keresnek a Media Temple számára (és ezért túlfizetnek).

Ugyanakkor számos kisebb felhasználó továbbra is talál jó üzletet a Media Temple-ben.

Különösen azok lennének emberek, akik a web hosting általános megfizethetőségét akarják, de nagyobb biztonságot és / vagy teljesítményszabályokat kívánnak; egyéni szabadúszók, akik szilárd webhelyeket akarnak, és különösen az ügyfelek számára webhelyeket készítő szabadúszók; rengeteg kisvállalkozás felfelé.

Nem kellene ezt mondanom, de a közepes és nagyvállalatoknak is rengeteg lehetősége van a Media Temple szolgáltatással.

Könnyen kezelhető, de megfizethetőbb lehetőségeket kínál a technikailag gondolkodó felhasználók számára (vagy az ügyfelek számára, akiknek csapata technikailag hozzáértő ember).

Az ügyfélszolgálat kiváló, vagyis elsősorban képviselőket képvisel, de még az online információk és források sem túl rosszak.

Végül, ha nem hangsúlyoztam eléggé, a Media Temple szilárd specifikációkkal, biztonsággal és rengeteg erős funkcióval rendelkezik, amelyek garantálják a nagy teljesítményt.

A rács ennek egyik példája, de a többi opcionális frissítés is erre utal.

Nagyon elégedett voltam a fellépéssel, és az üzemidőm ennek egyik mérőszáma.

Összegezve, a Media Temple nem mindenki számára elérhető.

De még ha pénzt is meg akar takarítani, érdemes megvizsgálni – előfordulhat, hogy néhány jó minőségű termék megéri az árát!

Látogasson el a Media Temple oldalra

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map