MochaHost áttekintés (2020): Tapasztalataink használata után!

A MochaHost az egyik rejtett drágakő a fogadó világban, amelyről valószínűleg hallottál … amellyel még soha nem hallottál.


Ha egy kicsit hallottál, akkor ez valószínűleg valami jó. A MochaHost nagyon jó hírnevet szerzett magának, és 2002 óta működik, így az egyik veterán internetes házigazda.

De miért nem hallottál többet erről? Hogy lehet, hogy soha nem lett olyan hatalmas, mint a HostGator, a GoDaddy vagy a Bluehost, annak ellenére, hogy ilyen öregek?

Nos, ne félj. A MochaHostnak sok dolgára van szüksége.

Természetesen nem mindenki számára tökéletes.

De azt hiszem, hogy a legjobb módja annak, hogy magyarázzam, hogy csak belemerülök.

Kezdjük a jó dolgokkal:

A MochaHost használatának előnyei

1. Pro: Az Uptime nagyszerű, és garantált

Az üzemidő természetesen az egyik legfontosabb dolog a tárhelynél. A MochaHost nagyszerű üzemidővel rendelkezik, és általában elég gyors, ami fantasztikus.

De ami igazán nagyszerű, hogy a MochaHost erős garanciákkal rendelkezik az üzemidőre.

Sok házigazda garantálja az üzemidő 99,9% -át – ami jó, de a 99,9% -os rendelkezésre állás nem olyan nagy. A jobb host garantálja a 99,95% -os tárhelyet.

Nézze meg az üzemidő-kalkulátorunkat, hogy megnézze, hogy a leállás ideje milyen különbség.

De a MochaHost garantálja a 100% -os rendelkezésre állást, ami fantasztikus.

És ha bármikor leállásokkal jár, akkor jóváírásra kerül:

mochahost üzemidő garancia

Ne feledje, hogy hitelkérelmet kell benyújtania, ez nem automatikus.

Különben is, ez egy nagyszerű politika, és csak akkor lenne helyénvaló, ha a MochaHost nagyon magabiztos lenne működési ideje alatt.

A sebesség is jó, de különféle okok miatt. Vigyázzon, amikor a szolgáltatásokról beszélek, mert néhány növeli a sebességet!

Addig:

Pro 2: Nagyszerű árak, különösen a megosztott tárhelyen

Két eleme van ennek a „kiváló árak” dolognak, amiről beszélek.

Az első a legnyilvánvalóbb: az árat jelöli, amikor megtekinti a MochaHost webhelyét és tárhelyi lehetőségeit.

mochahost árak

Ezek nagyon jók – különösen lenyűgöző, hogy a harmadik szint havonta kevesebb, mint 6 dollár. A legtöbb harmadik réteg havonta 10 és 30 dollár között van.

De az ár második eleme valóban fontos:

A megújítási ár.

A legtöbb internetes házigazda alacsony árakon osztja meg a megosztott tárhelyet, hogy felkeltette érdeklődését, ám ezek csak az első évben zajlanak, majd ezt követően a következő években hatalmas áremelkedés következik be..

A megújítás bárhol megfordulhat, az ár megduplázódásától az ötszörös emelkedéséig.

De a MochaHost rendelkezik „Élethosszig tartó árengedmény garanciával”. Más szavakkal, ha megújítja a számláját, akkor az ugyanazt az árat fogja viselni, mint amikor vásárolta.

A legjobb az, hogy ez nemcsak a megosztott tárhelyre vonatkozik, hanem a felkínált egyéb tárhelyszolgáltatásokra és akár a weboldal készítőjére is:

mochahost árak

Ez óriási pénzmegtakarítást eredményezhet, és ezáltal a MochaHost ritka szerepet tölt be a tárhely világában.

Pro # 3: Nagyvonalú szolgáltatások (ismét, különösen a megosztott tárhelynél)

Ez a lista kissé lenyűgöző, de csak fáradtsd le:

mochahost szolgáltatások

Igen, ez nagyon sok cucc. És még nem minden!

De fedezzük fel a legfontosabb eseményeket:

Korlátlan tárhely, forgalom / sávszélesség, kiváló minőségű SSL titkosítás és korlátlan e-mail fiókok mindegyike minden rétegben megtalálható.

Egyébként fontos emlékezni, hogy a „korlátlan” hely és sávszélesség kissé félrevezető.

A „korlátlan” a belépési szinten általában azt jelenti, hogy nincsenek formális korlátok a megállításra. De ha a webhelye túl sok erőforrást indít el, akkor felkérést kaphat arra, hogy frissítsen egy jobb teljesítményű tervre.

Ennek ellenére jelentősen csökkenti a gondot, és nagyszerű látni a megosztott tárhely lehetőségein.

És az, hogy korlátlan e-mailt kap az első szinttől kezdve, elég szokatlan, ez a MochaHosts kedvező szempontjának egyik legfontosabb pontja.

A felhő használata, az újraindítás és a betöltés elleni védelem, valamint az rendelkezésre állási garanciák mind szilárd teljesítményjellemzők (bár erről többet egy másodperc alatt beszélek).

A második szint további funkciókat hoz az asztalhoz. A leginkább figyelemre méltó több (korlátlan) webhely, ingyenes SEO eszközök, több száz kiegészítő weboldal-alkalmazás, nagyobb sebesség garanciája és egy egyszerű weboldal-készítő, több száz sablonnal.

Vannak erősebb támogatási szolgáltatások is, mint például a migrációs segítség, a webhely állapotfelügyeleti eszközei, a rosszindulatú programok figyelése és az automatikus biztonsági mentések.

Mindez hihetetlen mindössze egy második megosztott tárhelyszintnél, de még jobbá téve még a WordPress optimalizálást is végezzük:

A mochahost funkciók a WordPress

Noha a WordPress-t általában az első rétegben futtathatja, a második és a harmadik réteg optimalizálhatja a WordPress programot, amely lehetővé teszi az automatikus frissítést és a biztonsági mentést..

A harmadik réteg Még több funkcióval rendelkezik, amelyek többsége jobb a technikai felhasználók számára, de néhány figyelemre méltó (a képernyőképen nem látható):

Ingyenes CDN (a CloudFlare szállítási hálózatának használata javítja a teljesítményt), 4 GB-os dedikált memória és gyorsítótárazó eszközök, amelyek javíthatják a teljesítményt (különösen a sebességet és a biztonságot).

Elég annyit mondani, hogy a MochaHost-nak nincs eleme a megosztott terveiben, és hasonló bősége van eszközökkel / kedvezményekkel más típusú hostingokhoz is..

A hostolás ezen egyéb típusairól beszélve …

Pro # 4: A MochaHost széles tárhely-választékot kínál

A kezdéshez jó módszer a megosztott tárhely … mivel többféle típus van!

A megosztott tárhely lehetőségei közül választhat a cPanel és az ASP.net tárhely között.

Az ASP.net alapvetően rugalmas webfejlesztő nyelv, és még fontosabb azok számára, akik tudják, mit csinálnak a hostolt projekteikkel.

Itt megtekintheti az ASP.net tárhelyének további jó lehetőségeit.

Nagyszerű, hogy a MochaHost nemcsak a „szokásos” megosztott tárhely lehetőségeket kínálja a cPanel segítségével, hanem fejlettebb lehetőségeket kínál még mindig alacsony árakon..

De még ha meg is haladjuk a megosztott webtárhely szolgáltatást, a MochaHostnak rengeteg lehetősége van.

Kezeljük a WordPress szoftvert a szokásos megosztott tárhelyhez hasonló árakon, például:

mochahost kezelt WordPress

Ha a webhelyet vagy a projektet Java-ban szeretné írni, akkor a MochaHost feltétlenül kínál néhány lehetőséget az Ön számára.

A Java Tomcat tervek nagyszerűek a fejlesztők számára, sőt azok is, amelyek opciókkal érkeznek – szokásos webtárhelyes opciók, VPS-beállítások és dedikált felhőalapú lehetőségek:

mochahost tomcat

Vannak viszonteladói tárhely-tervek, és a WordPress-en túlmutató alkalmazások hatékony tárhely-lehetőségei is elérhetők: a Joomla, a Drupal és a Magento tárhelyei is elérhetők.

Pro 5: Jó pénz-visszafizetési garanciák

Technikai szempontból csak egy TELJES pénz-visszafizetési garancia van. Ez a szokásos 30 napos visszatérítési garancia, amelyet sok házigazda kínál.

De van még egy lehetőség:

mochahost kockázatmentes garancia

A 180 napos garancia lehetővé teszi a fel nem használt díjak visszatérítését, ha a szolgáltatástól számított 180 napon belül lemond.

Számos tárhely szolgáltató cég nem kínálja ezt a kiegészítő lehetőséget: akár 30 napon belül lemond, vagy örökre fizet.

A 180 nap sokkal több időt biztosít Önnek olyan hibák és problémák felfedezéséhez, amelyek ügyfelek lehetnek.

Sőt, még jobb, ha ez elkötelezettségétől függetlenül érvényes, függetlenül attól, hogy vásárolt-e 1, 2 vagy 3 év.

Pro # 6: A helyszíni támogatási információk jóak

Így néz ki a támogatási oldal:

mochahost támogatás információ

Ez egy általános támogatási portál, amely egyesíti a képviselőkkel való kapcsolatfelvétel lehetőségeit a helyszínen található információkkal.

A képviselőivel való kapcsolatfelvétel általában nekem jó, de van még más a témával kapcsolatban, és később beszélek róla.

A helyszíni információk azonban nagyon meglehetősen megfelelőek.

A felület nagyon csúnya, de hatékony és sokféle témát lefed:

mochahost kategóriák

Azt hiszem, lehet egy kezdőbarát elem a támogatási információk között:

Például egy tiszta „kezdés” kategória egyszerű cikkekkel.

De általánosságban még mindig elég átfogó, és maga a támogatási anyag általában elég világos.

Pro # 7: A MochaHost biztonságos

A biztonság természetesen nélkülözhetetlen minden jó hírű hosting cég számára.

Noha a tökéletes biztonság nem lehetséges, a biztonság mindig rossz lehet.

Szerencsére a MochaHost biztonsága szilárd.

Íme a fő pontok, például:

mochahost biztonság

Víz alatti kábelek, redundáns energiaszükséglet a világ minden táján … ez jó dolog, és azt jelenti, hogy a MochaHost több, mint megfelel az ipari szabványoknak.

Tehát egyértelmű, hogy a MochaHostnak sokat kell tennie érte. Nézzünk bele a hátrányokba.

Hátrányok a MochaHost használatával

Con # 1: Nem olyan barátságos a kezdőkkel szemben

Ez egy általánosítás, amely nem lesz pontos az idő 100% -ában. De általánosságban igaz:

A megosztott tárhelyterveken és talán a kezelt WordPress terveken kívül a tárhelytermékek egy kicsit nehezebben használhatók.

Legalább azokra az emberekre irányulnak, akik tudják, mit csinálnak: webfejlesztők, csapatok az IT szakemberekkel, vagy azok, akik csak tapasztalták a projektek online tárhelyét.

Néhány más népszerű házigazdához képest még fejlettebb tárhely-terveket (mint például a VPS) továbbra is optimalizálják azok számára, akik korábban még nem használták őket.

Még a támogatási oldalak, amint már említettem, inkább a technikailag orientált és a tárhelyben tapasztalt felhasználók számára készültek.

A helyszíni támogatás ismét nagyszerű és részletes, de a kezdőknek kissé zavart lehet attól, hogy hova kezdjék, vagy hogyan lehet megoldani az alapvető kérdéseket..

Con # 2: Az interfész régi és nehézkes

Világossá válik: nem olyan, mintha a felület nem működik.

Általában hatékony: nem igazán rosszabb, mint a szokásos host interfész.

Panaszom itt meglehetősen felszíni szintű, és csak néhánynak lesz igazán fontos:

Maga a felület csúnya, elavultnak tűnik. A webhely bármilyen megnézése azt fogja mondani, hogy ennyi is elvárható.

Itt ismét a támogatási oldal, például:

mochahost támogatás információ

Még mindig hatékony, igaz?

De tudom, hogy a felület kikapcsol néhányat – figyelmeztesse magát!

Con # 3: A sitebuilder témák nem olyan nagyok

A negatív pont, amiről beszéltem, egy fontosabb kérdés, a témák szempontjából is releváns. De hadd minősítsek néhány dolgot:

Először is, ez nem óriási üzlet.

Másodszor, még mindig több száz téma van, és szubjektív.

Mindemellett azt gondolom, hogy a témák EGYENLEN elavultak és felépítésükben általában hasonlóak.

Íme:

mochahost sitebuilder témák

Ismét szó szerint több száz téma közül lehet választani. És néhánynak tetszhetnek ezek a témák.

De sokan szeretnének modernabb, karcsúbb lehetőségeket. És ha 500+ sablonnal fog rendelkezni, akkor nem lehet, hogy egyesek sajátságosabbak legyenek?

Ez még nem a világ vége: a kezdők ehelyett használhatják a WordPress alkalmazást, vagy megtehetik ezeket a lehetőségeket.

A WordPress azonban kezdőknek is nehéz lehet, és sokkal több beállító és mozgó alkatrészt tartalmaz.

Tehát, bár a weboldal készítője nagy szerepet játszik, és elvileg nagy a sablonkiválasztás, a gyakorlatban ez a kezdőkre korlátozódhat.

Con # 4: A támogatás néha al-par

Én magam nem volt ilyen probléma. A többiek mondatából kiderül, hogy a legtöbb embernek nem volt ilyen problémája.

Hadd mutassam meg egy példát az élő csevegésre, azzal a teszt kérdéssel, hogy elvégezhető-e egy kattintással a WordPress telepítése a belépő szintű megosztott tervben:

mochahost-chat2

mochahost chat

Nyilvánvaló, hogy ez egy tesztkérdés volt (csaknem a cPanel bármely hostcsomagjának Softaculous vagy ezzel egyenértékű elemei vannak), de mégis csak néhány percbe telt, amíg a kérdésem megválaszolódott..

A támogatással kapcsolatos panaszok ugyanakkor eléggé következetesen merülnek fel, hogy ez nem lehet pelyhes, tehát azt hiszem, érdemes megjegyezni.

Con # 5: Az ingyenes domének korlátozottak

Első jelentős korlátozás: a belépő szintű megosztott csomag, amely rendszerint ingyenes domainnel (legalább egy évig) jön létre a legtöbb más szolgáltatóval, nem tartalmaz ingyenes domént a MochaHoston.

Ez még nem a világ vége, mivel az utóbbi két megosztott tárhelyszint ingyenesen érkezik domainekkel. Ezek még jobb ajánlatok ebben az összefüggésben.

De ha a legolcsóbb lehetőséget szeretné, akkor a domain nem tartozik ingyen – ez kicsit fájdalmat okozhat, ha az első szintet használja a költségek csökkentésére (ami azt gondolom, hogy a legtöbb lenne).

Ha már regisztrált egy domaint külön, vagy azt tervezi, hogy ezt megteszi, akkor ennek nem kellene aggódnia.

A domainek egy másik korlátozása: ingyen vannak benne csak 1-2 éves kötelezettségvállalásokkal (szemben a 3 éves csomagokkal) és a népszerű felső szintű domainekkel: .com; .org; .háló; .info.

Végül az ingyenes domain igénylését a fiókcsomag megvásárlásával egyidejűleg kell igényelni.

Azaz nem vásárolhat meg tárhelyet, majd később, amikor a kívánt névre települ, megkapja ingyenes domainjét.

… És ezzel becsomagoltuk a kulcsot a lefelé!

Keressük meg a millió dolláros kérdést:

Javasoljuk a MochaHost alkalmazást?

Tehát összességében ajánljuk a MochaHost alkalmazást?

Alapvetően igen. Nem mindenkinek szól, és úgy gondolom, hogy a kezdőknek és azoknak, akik nagyon egyszerű hostolási élményt szeretnének, legyen óvatos.

De ha még nem ismeri a web hosting szolgáltatást, akkor a MochaHost valódi rejtett drágakő. A legtöbb termék jóval olcsóbb, mint a versenytársak, de a teljesítményt nem érinti az ár.

Ráadásul rengeteg szolgáltatás és sokféle hostolási csomag közül választhat. És sok szolgáltatás ismét vonzóbb lesz a haladó felhasználók számára.

De még így is, azoknak, akiknek csak korlátozott tapasztalata van a tárhelytermékekkel kapcsolatban, nagyon sok probléma nélkül élvezhetik a megosztott tárhely vagy a kezelt WordPress csomagokat..

A nap végén, könnyű használaton kívül, a MochaHost az egyik legkedvezőbb házigazda a korszak körül. És ennek ellenére nagyon jól teljesít, és sok mindent kínál.

Tehát ezt látva, nem tudom ajánlani.

Tehát igen, érdemes használni a MochaHost alkalmazást. Ha nem biztos benne, csak próbálja ki! Visszahozhatja pénzét, ha úgy dönt, hogy 30 napon belül visszavonja.

mochahost pénz-visszafizetési garancia

Próbálja ki a MochaHost ma alkalmazást

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map