MVPS áttekintés (2020): Megéri-e pénze?

A korábban használt szolgáltatásba vetett bizalom nagyon jó ürügy a használat folytatására. De vajon a lojalitás miatt visszatérjen a szolgáltatáshoz? Nincs más, amit kívánnának és kellett volna?


Ezért kipróbáltuk az MVPS-t. Bár korábban soha nem hallottál volna az MVPS-ről, de ennek jelentős követése van Európában, ahonnan valójában származik.

Most nagymértékben kipróbáltuk az MVPS-t, és van néhány szó, amit meg lehet osztani. Ezért az áttekintésben szereplő összes információ személyes tapasztalatainkon alapul.

Tehát az MVPS az új legjobb európai hosting szolgáltatás a piacon? Kezdjük …

Egyszerű használat

Az Ön megbízható, kiváló minőségű VPS szolgáltatója

A könnyűség és az akadálymentesség jelentős mértékben növeli élményét. A használhatóságnak két fő szempontja van: felhasználói felület és navigáció.

A felhasználói felület megtanulja az utat a próba alatt & hiba. Érthető, hogy ha eljutott az összes gombra és ikonra, akkor könnyen hozzászokhat a környezethez.

A navigáció az, hogy a lehető legjobb útvonalat adja meg a felhasználónak a körülkerüléshez, anélkül, hogy elveszne a műszaki részleteket. A navigáció segít a felhasználó megszokásában is.

Az Ön megbízható, kiváló minőségű VPS szolgáltatója

Kezdjük először az irányítópult oldalsávjával. Egyszerű megjelenésű és könnyen használható. Két fő részből áll, amelyek a Dashboard / Vezérlőpulton és a VPS megszüntetése kivételével másokat néznek meg.

A Művelet rész lényegében a szerver be- és kikapcsolására, újraindítására, szüneteltetésére vagy leállítására szolgál. Az összes gomb jobb oldalra helyezése megkönnyíti webhelyének karbantartását.

A „Műveletek” alatt további lehetőségek találhatók, amelyek megkönnyítik a navigációt. Újratelepítheti az operációs rendszert, frissítheti, indíthatja el a konzolt a kézi kezeléshez, biztonsági mentéseket készíthet, grafikonokat kaphat a különféle statisztikákhoz, alkalmazásokat telepíthet, klónokat stb..

Az Ön megbízható, kiváló minőségű VPS szolgáltatója

Ezután a Grafikon szakaszhoz mentünk, hogy ellenőrizzük a teljesítményt. 3 gráfmérő volt, amelyek a CPU-t, a memóriát, a forgalmat, a lemez olvasását / írását mutatják.

És a teljesítmény, amint láthatja, egyáltalán nem rossz, főleg a CPU használata stabilnak tűnik és a navigáció villámgyorsan működött, ami egyértelmű plusz.

Ezért ennek a szakasznak a csomagolása: az felhasználói felület & az előadás ponton áll. A kezelőfelületet könnyű volt elérni, a navigáció pedig zökkenőmentes volt.

Árazás & Jellemzők

Konfigurálja a Cloud VPS szervert

Idő pazarlása nélkül ugorjunk az árképzésre. A számlázási ciklust havonta, évente, félévente változtathatja & negyedévente, és kiválaszthatja az előzőleg telepítendő operációs rendszert is.

Havonta 3,00 euróval a ‘VPS ONE’ terv egymagos CPU-t, 2 GB RAM-ot, 25 GB-os SSD-t, 1 weboldalt és 3 TB-os forgalmi sávszélességet biztosít Önnek, amelyek mind elegendőek egy viszonylag kis tömeg felé irányuló induló vagy blog weboldalhoz..

A ‘VPS BASIC’ terv 7,00 euró / hó, sokkal jobb frissítés a VPS ONE-hez képest. Kap egy kétmagos CPU-t, 4 GB RAM-ot, 50 GB SSD-t, még mindig 1 webhelyet, de 7 TB értékű sávszélességet. Ezen a ponton elkezdheti gondolkodni a blog skálázásával vagy az online áruház elindításával.

Hasonlóképpen, a ‘VPS POWER’ kétszer annyi magot, kétszer annyi RAM-ot, kétszer a tárolóhelyet, még mindig 1 webhelyet (amely ezen a ponton lehetett volna 2) és 25 TB sávszélességet.

Csak akkor kap 2 webhelyet, amíg az alsó szigetre költözik, kezdve a „VPS SUPER” -el, amely 39 € / hó, és 6 magos CPU-t, 16 GB RAM-ot, 150 GB SSD-t, 2 IP címet és 30 TB sávszélességet kínál..

Végül, a „VPS MAX” terv 12 magot kínál CPU-tápellátást, 64 GB RAM-ot, 300 GB-os SSD tárolást, akár 4 webhelyet és 60 TB sávszélességet kínál, 99,00 euróval / hó. Most, ha megválasztanánk a tárolást és a sávszélességet korlátlanul meg lehetett volna venni.

Biztonság

Gyakran előfordul, hogy mind a biztonság. Szóval milyen biztonságot várhat az MVPS-től? Nos, kétféle módon lehet biztosítani a bizalmat:

Az Ön megbízható, kiváló minőségű VPS szolgáltatója

A Két tényező hitelesítése egy ellenőrzési módszer, amely magában foglalja a 2 átjáró átjárását, mielőtt hozzáférést kapna. Ez a hitelesítés egyik leggyakoribb formája, mindazonáltal nagyon biztonságos.

Könnyen beállíthatja telefonszámát & Email jelszó & OTP, kulcs & személyi azonosító vagy bármilyen más kombináció az engedélyező közegekről.

MVPS - Az Ön megbízható, kiváló minőségű VPS szolgáltatója

Az IP-hozzáférési lista felhasználható a blokkolni kívánt IP-címek megadására. Ezek az IP-címek potenciális veszélyek lehetnek, amelyek árthatnak webhelyének. Ezért ezt a védelmet nem állíthatja alaphelyzetbe, és egyszerre használható két tényezős hitelesítéssel.

Ez összefoglalja a biztonságot. Kétfajta hitelesítés és IP hozzáférési lista formájában nyújt védelmet.

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálat sokkal könnyebbé teszi az életét. A kérdések folyamatosan felmerülnek, és a felhasználók végül válaszokat keresnek az interneten keresztül. Ha maga a szolgáltatás centralizált tudásbázissal és reagáló ügyfélszolgálattal rendelkezik, akkor valóban hajlandó változtatni.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kezdetben van a GYIK szakasz, vagy amint azt „tudásbázisnak” hívjuk. Válaszokat kaphat a leggyakoribb kérdésekre, például a VPS-kiszolgálókra, az üzemidő garanciájára, a biztonsági mentési házirendre, az automatikus biztonsági mentésekre, és hogyan működnek, és még sok minden másra.

Gyakran Ismételt kérdés

A válaszokról beszélve, nos, ezek meglehetősen rövidek és lényegre törnek. A lényeg jó, bár nem mindig. Bizonyos témák kibontásához néha szükség van, különösen akkor, ha a felhasználó potenciálisan új lehet a témában.

Néhány külső link a kapcsolódó témákhoz a további olvasáshoz szintén hasznos lett volna, mint sok hasonló GYIK-ban.

Az Ön megbízható, kiváló minőségű VPS szolgáltatója

Az élő támogatás megszerzésekor az MVPS rendelkezik egy jegykezelő rendszerrel, amely felhasználható a lekérdezések megoldására, vagy beillesztheti a hibahibákat vagy a képernyőképeket a problémájáról..

Az Ön megbízható, kiváló minőségű VPS szolgáltatója

Itt feltettünk egy kérdést a szerverük integritásáról. Szeretnénk tudni, hogy minden szerverüket autonóm módon kezelik-e, vagy harmadik fél társaságokra ruházták-e át, ami gyakran kockázatos lépés olyan veszélyek miatt, mint például az adatlopás és…

MVPS - Az Ön megbízható, kiváló minőségű VPS szolgáltatása

… Néhány órán belül válaszoltak, és a válasza a várt volt: Ők nem harmadik felek. De ismét, a válaszidő jobb lett volna.
Ez pótolja az ügyfélszolgálatot. Meglehetősen fele jó tudásbázissal és kielégítő élő támogatással rendelkezik.

Következtetés

Tehát az összes információ egy utolsó kérdést hagy nekünk:

Megéri az MVPS? Érdemes ajánlani a hibáin túl? Vajon változást jelent-e a webhely áthelyezése?

Egyszerűen fogalmazva: Nem… de igen.

Tapasztalataink szerint a szolgáltatás nagyon kielégítőnek érezte magát. Könnyen használható, a navigáció gyors, sokféle terv létezik, többszintű funkcióval, a szerver biztonsága megbízható, a támogatás működik, és…

… A biztonsági biztonsági elemek jóval többek is lehettek, és a tudásbázis kiterjedt lehet.

De hé, egyetlen szolgáltatás sem tökéletes, és ezek nem olyan hibák, amelyek teljesen tönkreteszik a tapasztalatot. Rögzíthetők és javíthatók, és reméljük, hogy megteszik.

Ez tehát befejezi a felülvizsgálatot. Mit gondolsz? Tájékoztatónak találta a cikket? Érdemes átváltani az MVPS-t? Kipróbálta a szolgáltatást? Kérjük, kommentálja lent, és tudassa velünk.

Próbálja ki az MVPS tárhelyét ma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map