NameCheap Review 2020: Uptime History + Előnyök és hátrányok a használat után!

Ezt a cikket 2020. április 03-án módosították és frissítették.


A domain név regisztráció világában néhány név nagyobb, mint a Namecheap. A Namecheap alacsony árainak és megbízható szolgáltatásának köszönhetően jól bevált a domain regisztrációban.

Sok más regisztrátorhoz hasonlóan a Namecheap tárhelyszolgáltatásokat is kínál. Sajnos, bár mindannyian ismerjük a Namecheap regisztrátort, kevésünk ismeri a Namecheap gazdagépet. Ez nem meglepő, tekintve, hogy a cég neve közvetlenül a domainokra utal, nem pedig a tárhelyre, de ennek ellenére…

Ma szerencséd van! Mivel ebben a felülvizsgálatban összefoglalom a Namecheap használatával kapcsolatos megállapításaimat. És hogy a dolgok különlegessé váljanak, a Namecheap-ről, mint házigazdáról és regisztrátorról is beszélek.

Szóval, hogyan összegyűjti a Namecheap? Csak az jó, ha olcsó? Csak a 10 millió domain kezelésére használható, vagy képes-e megtenni a webhely-egyenlet másik részét is??

Bonyolult, de odaérünk. Tehát további beszéd nélkül beszéljünk a Namecheapről!

Előnyök

Kezdjük azzal, hogy mit keres a Namecheap domain regisztrátorként és gazdaként.

mert mindkét domain regisztráció és tárhely, a Namecheap legjelentősebb erőssége a megfizethetőség. Bár az árak természetesen termékenként változnak, elég egyértelmű, hogy a Namecheap általában a legalacsonyabb árakkal rendelkezik a domain regisztráció és a hostolás területén.

Szerezd meg .com-ját 5,88 USD / első évre, Promo kód: NEWCOM

A Namecheap domain regisztráló oldala tisztességesen jelenik meg – bármit megtehet, amire szükséged van, és ami fontos, minden év domain regisztrációval ingyenes Whois adatvédelmet kaphat (a legtöbb regisztrátor díjat számít fel).

Namecheap-whoisguard

Házigazdaként a Namecheap nem tele van funkciókkal és erőforrásokkal, de az ár minden bizonnyal kedvező – különösen a megosztott tárhelynél, ahol máris megfizethető lehetőségeket keres, a Namecheap az ár és a források jó keverékét kínálja..

A Namecheap egyik nagyszerű dolga, hogy nagyon könnyen használható. A domain tárolása és regisztrálása a Namecheap segítségével is zökkenőmentes folyamat, intuitív és egyszerű felhasználói felülettel, amelyben nagyrészt hiányoznak az eladások.

Nyilvánvaló, hogy a Namecheap itt van – az ügyfélszolgálat általában véve is jó. A képviselők általában segítőkészek és rugalmasak, a helyszíni információk pedig megfelelőek. Semmi kivételes itt, de semmi mással panaszkodik.

A Namecheap szintén jó biztonsággal rendelkezik, és nyilvántartóként megbízható.

Mint házigazda … Nos, itt az ideje, hogy lejjebb menjünk.

Hátrányok

Hátrányok? De Namecheapnek csak annyira jól sikerült! Igen, nos, az alacsony árak sajnos nem mindig garantálják a minőséget mindenben.

A legfontosabb, hogy a Namecheap-szel rendelkezem, megkérdőjelezhető az üzemidő pontszáma (méréseink alapján). Méréseink az ipari szabványnál alacsonyabb üzemidőt mutattak. Most ez még nem ér véget a világnak, ám ez teszi a hostját kevésbé vonzónak.

Ezenkívül úgy gondolom, hogy a Namecheap csúcskategóriás hosting termékei (például a VPS és a dedikált tárhely) esetén a Namecheap tisztességes árai nem számítanak ennyire. Persze, jó megtakarítani, de bárki, aki már befektet egy nehezebb kezű megoldásba, mindenekelőtt a minőséget akarja.

Ezt szem előtt tartva nem az, hogy a Namecheap rossz – csak kicsit kockázatos lehet. Ha komolyabb hosting megoldást keres, akkor valószínűleg jobb, ha megnéz egy olyan társaságot, amely elsősorban a hostolásra szakosodott.

Papíron a hátrányok listája nem tűnik túl hosszúnak. Ezek azonban kissé súlyosak, és így a Namecheap kevésbé vonzó lehet egyes potenciális ügyfelek számára. Eddig csak a karcolás a felülettel – mélyítsük be a részleteket!

Árképzés és szolgáltatások:

Ez sok információ, tehát először a Namecheap szolgáltatásairól és árairól fogok beszélni, mint domain regisztrátor, majd házigazdaként. A többi tényezőt – a könnyű használatotól kezdve – könnyebb együtt értékelni.

A Namecheap regisztrátorral kétségtelenül erős. Rövid verzió: Kiváló árakkal, jó tulajdonságokkal rendelkezik, és szolgáltatásként nagyon egyszerű. Nem csoda, hogy 10 millió domaint kezel.

A hosszabb verzió: az egyetlen .com domain a Namecheap-en általában 8,88 dollárt fizet évente az írás idején.

Ez már néhány dollár alatt van a tipikus árnál, és bár a megújítási díjak magasabbak, nem szignifikánsan annál inkább – főleg, ha a legelején egynél több évet vásárolnak.

Valójában a Namecheap az egyik legjobb lehetőség, ha az első két évnél hosszabb időn át szeretné tartani a domainjét, mivel a megújítási árak mindenütt állandóan alacsonyak maradnak..

Ön is kap egy ingyenes WhoisGuard-évet, ami nagyszerű, mivel a domain regisztrátorok általában külön díjat számolnak fel, és ez a legtöbb felhasználó számára nélkülözhetetlen (WhoisGuard megóvja a magánéletét azáltal, hogy elrejti regisztrációjának adatait a domain nyilvános nyilvántartásából)..

Ha tömegesen akar vásárolni, akkor a Namecheap továbbra is jó lehetőség. Rengeteg legfelső szintű domain (TLD) közül választhat, amelyek többsége versenyképes árú. A Namecheap eszközei elég egyszerűek ahhoz, hogy még a nagykereskedők is gond nélkül kezelhessék a dolgokat.

A Namecheap domainkezelő berendezéséhez is van App Store, de ez elég gyenge.

Namecheap-app-store

A Namecheap domain regisztrátorként végzett munkája anélkül, hogy felesleges információkkal akadályozná meg az ügyfelekkel, nagyon szilárd. Nincs nagyon sok eszköz, de ez nagyon természetes, ha domaineket, nem webhelyeket kezelünk, és mindaddig, amíg ezek az eszközök jól működnek, és nagyon könnyűek megszervezni.

Beszéljünk a fogadásáról:

Ami a hostolást illeti, a Namecheap meglepően átfogó lehetőségekkel rendelkezik: megosztott, WordPress, viszonteladó, VPS és dedikált szerver-tárhely mind elérhető.

Ha olyan vagy, mint én, akkor elvárhatja, hogy a megosztott tárhely legyen a Namecheap fő vonzereje – elvégre úgy tűnik, hogy a megfizethető tárhely természetesen a Namecheap erőssége..

Amikor először láttam a Namecheap megosztott tárhelyárait, kiszálltam.

nc-megosztott tárhely

Mit? Havonta 15,44 USD a megosztott tárhelyért?! De akkor rájöttem, hogy ez az éves ár – azaz 12 hónapra együtt.

nc-shared-havi-árazás

Ha hónapról fizet, akkor 2,88 USD-tól kezdődik. Annak ellenére, hogy még nem kerültünk be a funkciókba, ez elég jó ár. De még ennél is lenyűgözőbbé teszi, hogy egy hónapra érvényes ár, amely általában lényegesen drágább. Ha a havi ár ilyen alacsony, akkor a Namecheap megosztott tárhelyének megfizethetőségi szintje egy másik szintre esik, amelyet csak egy vagy két másik tárhely szolgáltató vállalkozik..

Az éves fizetés még olcsóbb, legalább az első évben. A második évben az ár megduplázódik – tipikus. De még itt is, az ár megduplázódása továbbra is hihetetlenül megfizethető. A Namecheap-nal megosztott tárhely megújított ára megegyezik az első év kedvezményes áraival a legtöbb többi fő tárhely-szolgáltatónál.

Ez lehetővé teszi a Namecheap számára, hogy valóban megfizethető megosztott tárhely lehetőséggé váljon még a megújítási ár után. Oké, de az ár megéri?

A megosztott tárhelyberendezésekhez legalább 20 GB SSD-s gyorsítású lemezterület, nem mért sávszélesség, 3 webhely, webhely-készítő és az USA vagy az Egyesült Királyság adatközpontjának választása tartozik (bár az Egyesült Királyság adatközpontjai dollárba vagy további kétbe kerülnek havonta). Ingyenes domainekkel, ingyenes WhoisGuard-kel és legfeljebb 50 pozitív SSL-tanúsítvánnyal jönnek.

Ahogy várták, a magasabb szintek korlátlan helyszíneket és több SSD lemezterületet biztosítanak. A biztonsági mentések tisztességesek – hetente kétszer az első két szintnél, hetente 6x a harmadik szintnél. A többi szolgáltatóhoz hasonlóan havonta további 2 dollárért hozzáadhat egy dedikált IP-t, és hozzáférhet egy olyan alkalmazásbolthoz, amelyben jó mennyiségű ingyenes alkalmazás található..

A szolgáltatásokkal kapcsolatos fő probléma az, hogy a harmadik szint 50 GB tiszta SSD lemezterületre korlátozódik. Ez jó összeg, de egy harmadik szintre gondolom, hogy magasabb is lehet.

Összességében azt kell mondanom, hogy a megosztott tárhely jellemzői szempontjából elég szilárd. Mi lenne minden mással??

A WordPress tárhely szintén nagyon kedvező árú. Természetesen a havi ár magasabb, mint az éves ár, mindazonáltal ez minden bizonnyal a WordPress tárhelyének piaci árán vagy annál alacsonyabb.

A Namecheap WordPress tárhely a Namecheap felhőn fut, és állítólag ez sokkal gyorsabbá teszi, mint a WordPress használata egy normál megosztott tárhelyfiókban. Eltekintve attól, hogy nem néz ki jellemzően, de elég tisztességes áron rendelkezik.

Nagyon hasonló a viszonteladói tárhelynél.

nc-viszonteladói tárhely

Az árak továbbra is elég alacsonyak, és ha tudja, mit csinál, könnyen rendes nyereséget szerezhet. Kíváncsi vagyok, hogy az első réteg felhasználhat-e még több lemezterületet, de ez rendben van.

A VPS tárolása még mindig megfizethető, de egy kicsit több a “normál” tartományban.

Namecheap-VPS hosting

A VPS-tervekhez elkülönített erőforrások nem rosszak, de vannak más szolgáltatók is, amelyek jobb minőségű VPS-lehetőségeket kínálnak hasonló árakra, vagy legalábbis nem jelentősen drágább árakra..

Végül, de nem utolsósorban, a Namecheap dedikált szerver opciói rendben vannak. Választhat kiürítő (alsó végű) kiszolgálók vagy „új” kiszolgálók közül (gondold ki, hogy ez mit jelent).

A klíringszerverek meglepően megfizethetők. Igen, még az elszámolási szerverek kategóriájába tartozó termékekre is. 8 lehetőség van, tisztességes specifikációkkal.

Namecheap dedikált szerverek-

A felső kategóriás opciók természetesen drágábbak, és csak három lehetőség közül lehet választani. Ezek sokkal jobb specifikációkkal rendelkeznek, mint a klíráló szerverek.

Namecheap-new-szerver

Nagyjából szólva, a Namecheap hostingban mindenképpen érdemes megnézni alacsonyabb kategóriájú lehetőségeit: megosztott tárhely és WordPress tárhely.

Ha megosztott vagy WordPress-tárhelyet kap, akkor általában alacsonyabb minőségi előírásokra számíthat, mint a VPS vagy a dedikált tárhely, és ha erre gondol, mikor keresse ezeket a lehetőségeket, akkor a NameCheap érdemes lehet kipróbálni..

Noha a megosztott tárhely messze a Namecheap legjobb ajánlata, nagyszerű szolgáltatásokkal és erőforrásokkal alacsony áron elkülönítve, a többi opció nem rossz. De erről szól: nem rossz. A Namecheap WordPress tárhelyének ára elég alacsony, ezért úgy gondolom, hogy érdemes kipróbálni a megtakarítást kereső egyének számára.

Ha Ön vállalkozás, kissé szkeptikus lenne. Ha egy kis vállalkozás egy webhelyhez ragaszkodik, és ha nem számítana hatalmas forgalomra, akkor a Namecheap megosztott vagy akár a WordPress tervei nagyon jó lehetőség lehetnek.

Ha nagy forgalomra számít és magasabb színvonalú szolgáltatást szeretne, akkor a Namecheap nem lesz rossz, de nem garantálja az árát. Persze, hogy olcsó, de ezen a ponton hajlandó lenne befektetni a jobb minőségbe. Más hosting cégek jobb specifikációkat kínálnak, és még alacsonyabb korlátokat kínálnak az erőforrás-allokációban, az árak, amelyek nyilvánvalóan magasabbak, de egyáltalán nem keresettek.

Mindent egybevetve, a Namecheap hostingja rejtett gyöngyszem olyan magánszemélyek vagy kisvállalkozások számára, akiknek csak egy vagy két webhelyre van szükségük. Ha valami magasabb kategóriát keres, akkor a Namecheap hostingja nem feltétlenül nagyszerű. A domainok elérése érdekében a Namecheap minden bizonnyal remek lehetőség.

Egyszerű használat

A könnyű használat mind a hostolás, mind a domainkezelés szempontjából fontos, de különböző módon.

A domainkezelés alapjaival a legtöbb esetben a regisztrátor gondoskodik, tehát ha csak a webhely nevét szeretné biztosítani, akkor nincs sok tennivalója. Alapvetően szükség szerint módosítania kell a beállításait / preferenciáit, ellenőriznie kell, hogy minden kapcsolódik-e a webhelyéhez, majd készen állsz.

Ha ömlesztett módon vásárol vagy domaineket keres, akkor ez még nyilvánvalóan egy regisztrátorral is megtörténik, mivel eszközöket kínálnak ezeknek a munkáknak a megkönnyítéséhez.

A Namecheap nagyon jól működik a domain frontján. A felhasználói felület rendkívül egyszerű: alapvetően az irányítópultot és néhány más oldalt kap az oldalsávon, amelyek lehetővé teszik a domain és a Namecheap-fiók egyszerű kezelését..

Namecheap-műszerfal

* Megjegyzés: Sajnálom a cenzort! Ez egy szigorúan titkos projekt, amelyben még nem vagyok kész arra, hogy megmutassam a világnak!

Mindenesetre véleményem szerint a könnyű használat egy kicsit fontosabb a tárhelynél. Igen, a tárhely hasonló a domain regisztrációhoz, mivel alapvetően a megfelelő erőforrások elosztását keresi a megfelelő áron, és akkor hagyja, hogy a házigazda elvégzi a munkát az Ön számára.

A tárolás azonban egy kicsit bonyolultabb a különféle dolgok miatt: lehet, hogy webhely-készítőt használ, vagy integrálódik a WordPress-hez, vagy SSL-tanúsítványokat, e-mail fiókokat vagy bármilyen más dolgot kezelhet. Sőt, még sok más dolog van a webhely tárhelyének kezelésére.

Tehát hasonló, de másféle vadállat. Szerencsére a Namecheap megkönnyíti a hostolás kezelését, mint a legjobbak közül. A Namecheap host interfésze nagyon hasonlít a domain management felhasználói felületéhez (a fenti képen).

Itt van egy másik dolog, amely jó és rossz is: a Namecheap megkönnyíti a domain és a host összekapcsolását, ha mindkettőt használni szeretné a Namecheap-hez. Miért rossz? Mert ez olyan eladást jelent, amely bosszantóvá válhat, bár nem túl sok.

A világos oldalról, ha szeretnéd összekapcsolni a gazdagépet és a domaint, ez szellő a Namecheap számára. Miután valóban elkezdi használni a Namecheap web hosting szolgáltatását, azt mondanám, hogy ez elég egyszerű.

A domain regisztrátorhoz hasonlóan a Namecheap intuitív módon használható és egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik. A mellékelt cPanel mindent leegyszerűsít, a Namecheap bőr pedig biztosítja, hogy az élmény sima maradjon.

Ezenkívül a Namecheap megosztott tárhelycsomagjai egy weboldal-készítővel együtt kerülnek szállításra. Ez nagyon normális, de a Namecheap webhely készítője különösen intuitív és hatékony.

Namecheap-funkciók

Egy dolog, amit szeretek a Namecheap kapcsán, a relatív átláthatóság. Igaz, hogy a Namecheap nem helyez el egy hatalmas szalaghirdetést a nyitóoldalán, amelyen a következő üzenet olvasható: „A HASZNÁLATI CSOMAGJA MEGÚJÍTÓ x ÁR!”

De továbbra is egy olyan társaság, amely a dolgokat többnyire egyszerűvé teszi a felhasználó számára. Ez igaz a domain regisztrációs folyamatra és a regisztráció utáni domainkezelési folyamatra. Ugyanez igaz a tárhelyre is: nagyon könnyű megvizsgálni fiókja beállításait, és szükség szerint módosítani őket.

Összegzés: a Namecheap domain regisztrációja körülbelül annyira egyszerű – csak a Google Domains egyszerűbb -, és tárhelyének ugyanolyan egyszerű használata, mint a Namecheap fő versenytársainak..

Vevőszolgálat

Természetesen nem hagyatkozhatunk abban, hogy a termék könnyen használható. Időnként technikai nehézségek merülnek fel, vagy néha a szoftvert könnyű használni, de tudnia kell, hogyan kell valami szokatlanat csinálni, módosítani a fiókját stb..

Ezért alapvető fontosságú az ügyfélszolgálat – a Namecheap megfizethetősége a jó ügyfélszolgálat árán történik? Lássuk.

Megjegyzés: ne feledje, hogy a Namecheap ügyfélszolgálati erőforrásait megosztják a domain és a host oldal között.

Először is, van néhány lehetősége, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen a képviselőkkel. Ezt megteheti jegyekkel vagy élő csevegéssel – sajnos jelenleg nincs telefonos támogatás. A jegyvásárlás és az élő csevegés azonban a múltban nagyon jól működtek számomra. Íme egy példa …

Namecheap chat-1

Körülbelül egy percbe telt, amíg egy képviselő elérkezett hozzám, ami nem rossz.

Namecheap chat-2

Mit jelentése sajnálatos azonban, hogy a képviselő újabb és másfél percet vett igénybe, hogy visszatérjen hozzám egy válaszmal.

Namecheap chat-3

Ez egy nagyon jó példa a Namecheap ügyfélszolgálatával kapcsolatos tapasztalataimra az élő csevegés során. Néhány tapasztalatom ennél gyorsabb volt, de nem sok volt lassabb. Mindenesetre, a legjobb élő csevegésekhez viszonyítva ez egy kicsit lassú, de mindezt figyelembe véve, kevesebb, mint 4 perc alatt kaptam a választ. Tehát azt mondanám, hogy ez még mindig remek élő csevegés.

A képviselőivel való kapcsolatfelvétel mellett visszajelzést is küldhet, állapotfrissítéseket és híreket olvashat.

Nem szeretem, hogy a Namecheap hogyan támogatja a helyszíni támogatást és az információt: a dolgok túlságosan el vannak választva. A Namecheap fő támogatási oldalán megtalálhatók a képviselőkkel való kapcsolatfelvétel gombjai, valamint néhány népszerű cikk és GYIK is található. Ezenkívül van egy keresősáv is a tudásbázishoz.

Alternatív megoldásként közvetlenül megkeresheti a tudásbázist, egy külön oldalt, és onnan kereshet cikkeket (vagy kereshet).

Namecheap-tudásbázis

Szeretem a Namecheap tudásbázisát. Jól szervezett, rengeteg tartalommal rendelkezik, és a szemnek kellemes.

A Namecheapnek van egy erőforrásközpontja is, amely alapvetően kevesebb technikai támogatást tartalmaz a Namecheap technológiájának gyakorlati felhasználásához – mindenki hasznosnak találhat, például egy webhely felépítéséhez, a jó SEO gyakorlatokhoz és így tovább.

Az ilyen erőforrásközpontok gyakoriak, de örülök, hogy a Namecheap lépést tart.

Noha a Namecheap ügyfélszolgálata nem hihetetlenül kifogott, még mindig nagyon erős. Úgy tűnik, hogy az ügyfelek képviselői reagálnak és segítőkészek tapasztalataimmal, valamint a helyszíni információk és források elérhetőek és hasznosak. Lehet, hogy a Namecheap támogatása nem enciklopédikus, de abszolút több, mint a csupasz csontok.

Biztonság és megbízhatóság

A biztonság elengedhetetlen mind a domain regisztráció, mind a tárhely számára. A Namecheap mindkét fronton jól kezeli a biztonságot??

Igen! Nos, … tisztességes. Bárcsak több információ állna rendelkezésre a Namecheap webhelyén, de puszta népszerűsége azt jelenti, hogy a Namecheap legalább megbízható a domain regisztrációjában.

A probléma inkább a tárolás szempontjából merül fel: nem tudjuk, milyen népszerű a Namecheap tárhely, és mivel a Namecheap az első domain regisztráló, a második pedig a host regisztráló, nem világos, hogy erőforrásainak mekkora részét fordítják a biztonság és megbízhatóság tárhelyére..

Szerencsére a Namecheap rendelkezik tisztességes biztonsági előírásokkal az egész vállalat számára, plusz rendelkezik tisztességes biztonsági eszközökkel / szolgáltatásokkal a felhasználók számára.

Például használhat kétfaktoros hitelesítést (2FA) a fiókjához és a cPanelhez, plusz SSL tanúsítványokat kap ingyen néhány hostcsomaggal (az első évben). Ráadásul Domain Lock biztonságot és ingyenes WhoisGuard-t kap egy évre minden domain regisztrációval. Frissítheti a speciális Namecheap biztonság érdekében, vagy megvásárolhatja a Namecheap VPN-t.

A Namecheap az összes szerverén is DDoS védelmet alkalmaz, és személyzettel áll rendelkezésére, hogy DDoS támadás esetén kiszolgálókat vegyen igénybe. A Namecheap a legújabb szervereket is használja, jó RAID-védelemmel rendelkezik, rendszeresen teszteli szervereiket, és teljes redundanciával rendelkezik a hálózatuk minden szintjén..

Mindez kiválóan hangzik, de még a nagy biztonság sem azt jelenti, hogy Önnek tökéletes webhelyet kell látnia. Hogyan működik a Namecheap ott??

üzemidő
99,75%
Válaszidő
770 ms

Itt van az átlagos Uptime:
 • 2020 március: 99,93%
 • 2020 február: 99,78%
 • 2020. január: 99,70%
 • 2019. december: 99,11%
 • 2019. november: 98,97%
 • 2019. okt.: 98,37%
 • 2019. szeptember: 98,60%
 • 2019. augusztus: 98,17%
 • 2019. július: 99,84%
 • 2019. június: 99,73%
 • 2019. május: 99,82%
 • 2019. április: 99,81%
 • 2019. március: 99,87%
 • 2019. február: 99,91%
 • 2019. január: 99,89%
 • 2018. december: 99,91%
 • 2018. november: 99,57%
 • 2018. október: 99,91%
 • 2018. szeptember: 99,98%
 • 2018. augusztus: 99,94%
 • 2018. július: 100%
 • 2018. június: 100%
 • 2018. május: 100%
 • 2018. április: 100%
 • 2018. március: 99,99%
 • 2018. február: 99,98%
 • 2018. január: 100%
 • 2017. december: 100%
 • 2017. november: 99,99%
Itt van az átlagos válaszidő:
 • 2020 március: 804ms
 • 2020 február: 768 ms
 • 2020. január: 789 ms
 • 2019. december: 768 ms
 • 2019. november: 656 ms
 • 2019. október: 668 ms
 • 2019. szeptember: 747 ms
 • 2019. augusztus: 847 ms
 • 2019. július: 1 687 ms
 • 2019. június: 1 467 ms
 • 2019. május: 1577 ms
 • 2019. április: 1233 ms
 • 2019. március: 1 137 ms
 • 2019. február: 1 125 ms
 • 2019. január: 1 089 ms
 • 2018. december: 514 ms
 • 2018. november: 571 ms
 • 2018. október: 436 ms
 • 2018. szeptember: 461 ms
 • 2018. augusztus: 629 ms
 • 2018. július: 613 ms
 • 2018. június: 520 ms
 • 2018. május: 350 ms
 • 2018. április: 369 ms
 • 2018. március: 310 ms
 • 2018. február: 723 ms
 • 2018. január: 545 ms
 • 2017. december: 335 ms
 • 2017. november: 302 ms

Itt megtekintheti a részletes üzemidőt.

Mint láthatja, az üzemidő tisztességes, de messze nem tökéletes. A Namecheap 100% -kal áll rendelkezésre, de ez valójában árnyalt ígéret: a Namecheap ígéretes annak szerverei 100% -ban rendelkezésre áll, nem az Ön webhelyén. Ne tévesszen meg!.

Noha a válaszidő általában jó (január kivételével), az uptime pontszámok vonakodnak javasolni egy olyan vállalkozásnak, amely valóban számít egy folyamatosan működő webhelyen.

Mindazonáltal a Namecheap árakon ez nem szörnyű eladás. Sajnálatos, hogy az iparági szabvány, amely szerint a webhelyek 100% -ban rendelkezésre állnak, nem teljesül, de érthető. Ha továbbra is érdekli a Namecheap, akkor figyelmeztesse magát az üzemidőre!

A rövid változat a következő: A Namecheap biztonságban van, és valószínűleg bízhat benne az adatokban. A probléma inkább az üzemidőben és a megbízhatóságban lesz, azok számára, akik érdekelnek a Namecheap gazdagépként történő használatában. Domain regisztrátorként a Namecheap körülbelül annyira megbízható, amennyit csak szerezhet.

Következtetés: Ajánlom a Namecheap-et?

Mindent figyelembe véve, hogy van a Namecheap?

Regisztrátorként a Namecheap egyértelműen megérdemli helyét, mint az egyik legjobb kutya. Jó ára van, egyszerű felülettel rendelkezik a domainek kezelésére, és jó ajánlatokkal rendelkezik az egy domain-vásárlók egész spektrumán keresztül a nagykereskedőkig.

Házigazdaként a Namecheap lényegesen bonyolultabb. A Namecheap egyrészt nagyon kedvező áron kínál alacsonyabb kategóriájú tárhelytermékeket, a megosztott vagy a WordPress tárhelycsomagokat.

Ezeknek a csomagoknak nagyon alacsony árai és tisztességes forráselosztása vannak. Nagyon jó üzlet azok számára, akik hajlandóak kockáztatni az esetleges időtlenségeket.

A felső osztályú szintek jól néznek ki papíron, de azt egy olyan vállalkozásnak hagynám, amely közvetlenül a tárhelyre szakosodik.

A Namecheap nagyszerűnek tűnik, de az üzemidő méréseink könnyű Achilles-sarkúak voltak. Különösen, ha e-kereskedelemre van szüksége, a Namecheap kissé kockázatos lehet.

Ha a legfelső szintű webhely rendelkezésre állása kevésbé fontos számodra – általában hobbivezető vagy esetleg vállalkozás, aki egy webhelyet akar, de nem találja a vállalkozás számára nélkülözhetetlen helyet -, akkor a Namecheap továbbra is megfelelő lehetőség, amely megtakarít. pénz.

Röviden: arra a következtetésre jutottam, hogy a Namecheap kockázatos lehetőség azok számára, akiknek intenzív tárhely-igények vannak, és lopás azok számára, akik nem. Regisztrátorként főként nagyszerű. De ha továbbra sem biztos benne, csak próbálja ki 30 napig kockázatmentesen!

Látogasson el a NameCheap oldalra

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map