Rediffmail áttekintés: Érdemes-e regisztrálni 2020-ban? Találjuk ki…

Rediffmail áttekintés: Érdemes-e regisztrálni 2020-ban? Találjuk ki…

Rediffmail áttekintés: Érdemes-e regisztrálni 2020-ban? Találjuk ki…

A levélkiszolgálók az internetes postázók, akik küldenek & üzeneteket küldhet a világ minden tájáról másodpercek alatt (heck, ezredmásodperc a mai időhöz).


A vállalatok e-mail szerverek e-mail szolgáltatások formájában kínálják magánszemélyeknek & a vállalkozások számára egyaránt elérhető áron, vagy akár költségmentesen is. Ezek a szolgáltatások nem csupán személyes vagy üzleti használatra korlátozódnak, hanem e-mail marketing szolgáltatásokra is felhasználják.

A játék néhány fő nevének megfogalmazása Gmail, Yahoo, Outlook vagy ProtonMail lehet, ha túl kalandos vagy..

Ebben a felülvizsgálatban azonban úgy döntöttünk, hogy valami olyasmire vonatkozik, amely már nagyon régóta fennáll, de a lényegét sértetlen maradt minden megalázó változástól:

Rediffmail.

A Rediffmail egy e-mail szolgáltatás a Rediff.com-tól, egy hírportálról, amely a sport aktuális kérdéseiről szól & szórakozás.

A Rediffmail felhasználói adatbázisa elsősorban Indiából áll, míg néhány felhasználója van az Egyesült Államokban & Japánban is.

Érdemes ma feliratkozni, amikor olyan konglomerációk vannak, mint a Gmail & Az Outlook minden versenyt dühösen leráz?

Nos, egy próbaút adtunk neki, hogy segítsen eldönteni …

Árazás & Jellemzők

A Rediffmail három fő változatban kínál szolgáltatásokat:

 • Normál terv
  • Standard terv 2 vagy „Legnépszerűbb”
 • Haladó terv
 • Vállalati terv

A Normál Tervtől kezdve a Rediffmail egyéni domain nevet, egy Webmail klienst kínál & egy mobilalkalmazás évente ₹ 270 / ID.

Normál terv

Ezenkívül 1 Gb tárhely is & Spam / vírusvédelem. Bár bárki elvárhatja, hogy ezek a szolgáltatások szabványosak és ingyenesen elérhetők legyenek; egyéni domain alá kerülnek.

Nem túl fárasztó, hogy fontolja meg, de a „Legnépszerűbb” vagy a Standard 2 csomag ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a Standard, de kivéve a 10 GB-os extra tárhelyet.

Legnepszerubb

Az extra tárolás hasznos lehet, bizonyos esetekben, például a tömeges adatátvitel vagy a felhőtárolás számára. A többi ugyanaz a szolgáltatás, Rediffmail üdvözli ezt a tervet, mint a legnépszerűbbet.

A továbblépéshez az Advanced réteg kiterjedtebb funkciókat kínál, mint a Standard tervek.

Fejlett

Kezdve 10 GB-os tárolással, spam / vírusvédelemmel & Egyéni bejelentkezési oldal és márkajelzés felhőalapú tárolással & A DMARC szerint úgy éreztük, hogy ez egy prémium szolgáltatás, amelyet előfizetni kell.

Felhasználói felület

A Rendszergazda modul intuitív adatbázist kínál olyan feladatok kezelésére, mint a felhasználói beérkező levelek, MIS jelentések, hírlevelek, csoportos e-mail azonosítók kezelése & sokkal több.

A felhasználói interfész modul rugalmasságot kínál a levelek kezelésére bármilyen eszközről, az adatok szinkronizálásával a biztonságos IMAP / POP3 beállításokkal.

Jellemzők

Az alapvető funkciókat össze lehet vonni nagyszerű testreszabási, biztonsági, együttműködési eszközökkel a szövegszerkesztéshez és a táblázatokhoz, az optimális rendelkezésre álláshoz & ügyfélszolgálat minden panasz / kérdés esetén.

Végül bekerülve a vállalati tervekbe, nincs igazán egy speciális oldal, ahova el kellene menni, abban az esetben, ha érdekelne ezeket ellenőrizni.

Megbotlottunk a vállalati oldalukon, amely nevet kért & e-mail további vitákhoz.

Miután e-mailt küldtek nekik, válaszoltak, és további részleteket igényeltek a folytatáshoz.

Úgy tűnik, hogy a weboldal automatikus válaszként alapvető kérdéseket tesz fel a célunkra készítendő egyedi terv meghatározása érdekében.

Ezért nehéz meghatározni a szolgáltatásokat & a vállalati szint árai bizonyos paraméterek összegyűjtése nélkül.

Egyszerű használat

Először is feliratkoztunk egy ingyenes e-mail fiókra, amely természetesen minden egyes e-mail szolgáltatás standardja.

A regisztrációs oldal nagyon klasszikus megjelenésű, csupasz csonttal, „alternatív e-mail megadása” típusú üzlettel.

Fiók létrehozása

Míg a legtöbb szolgáltatás az Ön e-mail címét vagy telefonszámát kéri, itt vagy ott egy captcha-t kérhet & engedi be. A Rediffmail egészen az ország és a szokásos születésű város kiválasztásán megy keresztül & nemekkel kapcsolatos részletek.

És ha bejelöli a „Kattintás, ha nincs alternatív azonosítója” lehetőséget, akkor elérhetővé válik a biztonsági kérdés felállítása..

biztonsági kérdés

Bár régi, de bevált biztonsági intézkedések a lezárások megoldására abban az esetben, ha elfelejtette jelszavát vagy azonosítóját.

Szerencsére rengeteg Jelszókezelőnk van, amelyek segítenek megakadályozni az ilyen típusú tompítást.

A sikeres feliratkozás után végre megismerheti a felhasználói felületet, amely ismét nagyon alapvető, de nem túl összetett vagy meghívó.

Mail Box

Míg a legtöbb e-mail szolgáltatás több színt, harangot tartalmaz & síp a felhasználói felületre. A Rediffmail konzervatívabb módon kezeli az e-maileket, sok színt elhallgatva & ikonok funkcionális.

A Rediffmail kizárja a modern e-mail felhasználói felület létrehozását, mivel a termelékenységre összpontosít, nem pedig az ideiglenes bevonásra. Tehát munkába állhat anélkül, hogy zavart lenne.

Kiderült, hogy a Rediffmail egyszerűen nem olyan unalmas, mint gondolnád.

Ha tovább lép a beállítások gombra, kattintson az Általános fülre, majd a témákra.

…Voálá!

Új téma

Összesen 18 színes téma áll rendelkezésre, például strandtéma, űr témája, tavasz, falu oldal, Xmas & sokkal több. Valószínűleg nem olyan unalmas, igaz?

Az „E-mail írása” első lehetőségre kattintva közvetlenül a beérkező levelek mellett egy fül nyílik meg, ahol azonnal megírhatja a gépelést..

Beérkező levelek

További lehetőségek, mint a másolat, a másolat, a fájl csatolása, a címjegyzék, valamint a szövegszerkesztő eszközök elérhetők.

Az oldalsáv mindig balról nyitott, és tartalmazza a navigáció szokásos opcióit & vezetés.

Mail menü

Így a Rediffmail az e-mail szolgáltatás hagyományos értékeire támaszkodik. Sokkal praktikusabb, mint bármilyen vizuális varázsa.

Biztonság

Minden nap e-mailek millióit küldik, fogadják, olvasják vagy válaszolják. Ha a biztonság nem az egyik legfontosabb problémája az e-mail szolgáltatás megfontolása során, akkor spam vagy adathalász támadás alá kerülhet.

A Rediffmail nem csupán néhány biztonsági intézkedést állított fel a platformon előforduló káros tevékenységek leküzdésére:

Biztonságos és magán

 • Az olyan protokollok, mint az Advanced Threat Protection & Az Adatszivárgás Megakadályozza az Ön adatait a konkrét rosszindulatú programok ellen & hacker alapú támadások, amelyek érzékeny adatokat céloznak meg.

Levél szűrő

 • A gépi tanulást Alan Turing német Enigma kódjának modern megfelelőjének tekinthetjük. Egyszerűbben fogalmazva: az AI nagyon komplex mintákat használ az automatikus tanuláshoz & diagnosztizálni a problémákat.

teljesítés

 • A rediffmail az összes teljes betartását jelenti & minden vállalati szabályozás a jelszó / e-mail védelemmel, az aktív e-mail megfigyeléssel vagy korlátozásokkal kapcsolatban bizonyos szempontokra vonatkozóan.

A fent említett alapvető intézkedések mellett a Rediffmail néhány fejlett védelmi protokollt is tartalmaz:

 • Sender Policy Framework (SPF)
  Az SPF alapvetően egy e-mail hitelesítési módszer, amely felismeri a hamis feladó címeket, amikor e-mailt fogad.

  Az SPF-t a DMARC-vel párhuzamosan használják a látható feladó hamisításának észlelésére olyan e-mailekben, amelyeket általában spam- / adathalász támadásokhoz használnak.

  Az SPF ellenőrzi, hogy a küldő domain IP-címét a domain adminisztrátora igazolta-e vagy sem.

 • DKIM (DomainKeys azonosított üzenet)
  A DKIM egy engedélyezési technika. A digitális aláírás ellenőrzésével ellenőrzi, hogy a kapott e-mailt valóban a tulajdonos írta-e meg.

  DKIM aláírás & a hitelesítés szerver szinten zajlik, így a felhasználó soha nem lép kapcsolatba ezzel a módszerrel.

  A DKIM a gyakorlatban védi a felhasználót a rosszindulatú e-mailektől. Ezek az e-mailek lehetnek vírusok, spam, automatikus bot programok vagy adathalász támadások & lopja el személyes adatait.

 • Lándzsás adathalász-őr
  Nem olyan szórakoztató, mint amilyennek hangzik, a Spear Phishing egy cyberatka, amelynek fő célja a felhasználó érzékeny hitelesítő adatainak ellopása annak érdekében, hogy valaki manipuláljon vagy zsaroljon egy személyt zsarolásért.

A támadó e-mailt küldhet, ártalmatlannak vagy ártatlannak tűnve, hogy becsapja a felhasználót az őrök vagy gyanúk engedésére..

A Rediffmail magában foglalja a mesterséges intelligenciát & Gépi tanulás. Ezek segítenek a lándzsás-adathalász kísérletek észlelésében a kezdeti szakaszában, hogy elkerüljék a bajra utaló jeleket.

Vevőszolgálat

A webhelyükön található ügyfelekkel kapcsolatos kérdések megoldására a Rediff.com oldalon egy GYIK részt találnak. Annak érdekében, hogy megoldja a szolgáltatással kapcsolatban felmerülő népszerű kérdéseit, amelyek úgy néz ki, igen, kitalálta … FUNKCIÓS.

A Rediffmail furcsa lelkesedést mutat ezzel a meztelen csonttal rendelkező felhasználói felülettel, nem mintha szörnyűek vagy ilyesmi, de gyerünk! Legalábbis néhány stílus nem sértheti. Vagy valószínűleg, miután évek óta nagy felhasználói felületekkel táplálják, a Rediffmail csak úgy fáj, mint egy fájó hüvelykujj.

Ügyfélszolgálat

Mint láthatja a bal oldalon az ügyfélszolgálat alatt. A webhely különféle szakaszaival kapcsolatos lehetőségeket látja az abban a részben felmerülő problémák megoldására.

A kérdések részkérdéseket tartalmaznak, hogy részletesebben megértsük kérdésedet. Ha rákattint egy kérdésre, átirányítja a választ.

E-mail törlése

A válaszok intuitívak & könnyen megfogható, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az olvasó megérti-e annyit, hogy problémáját kényelmesen meg tudja oldani.

Beolvasott levelek letöltése

A GYIK szakaszon kívül a Rediffmail teljes mértékben működőképes ügyfélszolgálatot kínál, de csak e-mailben.

Forma

A Live Chat támogatási oldalán lévő dolgok valójában nem olyan nagyok.

Az élő csevegő kliens csak egy automatikus csevegőbot, amelynek előre beállított válaszai közül választhat.

Chat1

Kicsit szar, hogy nem voltak élő képviselői / ügyvezetők, akikkel beszélgettek volna & az üzenet mezőbe gépelésnek nincs különbsége. Csak ugyanazt a tipikus választ adja.

Chat2

Ha kiválaszt egy lehetőséget, elkezdi kérni a nevét, e-mail azonosítóját & telefonszám.

Chat3

Ha megpróbálod & írjon be néhány véletlenszámot, azaz nem a tényleges telefonszámot, nem kifogásolja és nem ellenőrzi az érvényesítést. Ehelyett további előre beállított kérdéseket tesz fel.

4. csevegés

Megpróbáltuk feltenni a lekérdezést azon e-mailek számáról, amelyeket a Rediffmail egy nap alatt képes elküldeni.

Chat5

Csak egy általános kérdés volt, amelyet feltettünk egy fiók létrehozása előtt. De láthatjuk, hogy akadályt mutat a chatbottal való kommunikáció.

Chat6

Ezért az élő csevegés támogatása nem olyan nagy. Automatizált válaszokkal & előre beállított mondatok, ez valószínűleg a Rediffmail leggyengébb eladási pontja.

Előnyök

 • Egyszerű felhasználói felület, amely nem terheli a felhasználót. Olyan témákat is magában foglal, amelyekkel nem szabad teljes mértékben elkülöníteni az élményt a termelékenység feláldozása nélkül.
 • A prémium szolgáltatási díjak ésszerűek & megfizethető, nagy hozzáadott előnyökkel, például az együttműködési eszközökkel & Az adatok lokalizálása.
 • Egyszerű, de hatékony biztonsági intézkedések a kétfaktoros hitelesítéssel, egy modernabb ellenőrzési módszerrel.
 • Könnyű használat, amely megszokja a kezdőket & veteránok egyaránt
 • Intuitív GYIK szakasz az út mentén felmerülő ütések megoldására, sok kérdésre pontos választ adva.
 • Mobil kliens az e-mail adatbázishoz történő bármikor történő egyszerű hozzáféréshez, ingyenes szolgáltatásként.

Hátrányok

 • Az archaikus felhasználói felület elriaszthatja az új felhasználókat, akik túl hozzászoktak egy vonzóbb felhasználói felülethez, több testreszabással.
 • Az élő csevegés támogatása nem olyan jó, ha a webhely-csevegő kliens egy automatikus válaszbot.
 • A kukába küldött e-mailek korlátozása nem haladhatja meg a 20 MB-ot.
 • A törölt leveleket örökre eltávolítják 24 óra elteltével. Ha véletlenül törölt valamit & aztán elfelejtettem, esélyek vannak – eltűnt.

Következtetés

A rediffmail úgy tekinthető, hogy „ha nem tört, akkor nem javíthatja meg”, az ilyen szolgáltatás, tehát magyarázza annak archaikus, de funkcionális megjelenésű felületét.

De minden korlátán túl & érdekel, érdemes-e még ma is használni, amikor a fentebb említett verseny megszűnik?

3 szóban:
Persze miért ne.

Attól függ, hogy mit kereshet.

Ha az egyszerűség & a merev biztonság a legfontosabb prioritás, nem hibázhat a Rediffmail használatával.

Ha úgy érzi, mint a legtöbb e-mail kliens & A szolgáltatások úgy viselkednek, mint egy kisgyermek. A Rediffmail minden ujját megtartva minden lépést biztosan engedne futni.

Professzionálisan kiabál, miközben rendelkezik a legmodernebb e-mail szolgáltatások gerincével is.

Ezért, a személyes vagy a szakmai szempontból, a Rediffmail továbbra is releváns & biztosan hosszú ideje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector