Shopify vs SquareSpace: Head to Head összehasonlítás (2020)

Annak ellenére, hogy nagyon részt veszek a Shopify és a Squarespace világában – webhelyépítés, üzletépítés, e-kereskedelem stb. -, inkább ezt a két nevet keverjük össze. Miért? Nos, azt hiszem, mert gyakran látom mindkettő hirdetését, és ők a két nagy „S” név az építőiparban.


Noha igaz, hogy ez a két vállalat átfedésben van, ők is nagyon különböznek egymástól. A Shopify a legelterjedtebb kereskedelmi név az e-kereskedelmi szoftverekben, mivel 2006-os alapítása óta több mint 82 milliárd dolláros eladást tett lehetővé..

A Squarespace egyszerű webhely-felépítést kínál, és 2003-ban alapították. Lehet, hogy nem az egyetlen legnépszerűbb weboldal-készítő (ezekre a dolgokra nincs pontos száma, hogy őszinte legyek), de minden bizonnyal ez az egyik legismertebb márka.

Mindkét cég sok népszerűségük részeként állíthatja be a nagy neveket, amelyek aláírták szolgáltatásaikat. A Shopify néhány nagy ügyfele közé tartozik a Kylie Jenner cég és a Nestle.

A Teremben, amely inkább a kreatív hirdetésekre összpontosít, Idris Elba és Keanu Reeves található övé alatt.

Azta. Nyilvánvaló, hogy a Shopify és a Squarespace vezetõek saját területükön. Tegyük fel, hogy e két nagy névnek össze kellene ütköznie – ki nyeri meg?

Ez természetesen nem hipotetikus. A weboldal-készítők szinte mindig kiterjednek az e-kereskedelemre, azaz üzletépítésre. Bár a népszerű, egyszerű weboldal készítői nagyjából hirdetik az e-kereskedelem funkcióit, a Squarespace egyedülálló, főleg a szabadúszókra, kreatívokra és kisvállalkozásokra összpontosítva..

Tehát ott van az átfedés és az érdekes verseny, amelyet ez eredményez. Nézzük meg.

Tartalomjegyzék

Ugrás a konkrét teszt megtekintéséhez kattintson a következő linkekre

 1. Az árak és a szolgáltatások összehasonlítása
 2. Sablonok és alkalmazások
 3. Egyszerű használat
 4. Vevőszolgálat
 5. Biztonság és megbízhatóság
 6. Következtetés: Amit ajánlok?

Az árak és a szolgáltatások összehasonlítása

Shopify
Squarespace

TervBasic ShopifyAlapvető
Ár / hónap.$ 29 / mo$ 26 / mo
Korlátlan TermékekIgenIgen
Ingyenes SSL tanúsítványIgenIgen
Tranzakciós díjak2,0%Nem
24/7 támogatásIgenIgen
Online áruházIgenIgen
AjándékkártyaNemNem

Először nézzük meg az árakat és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat.

A Squarespace árai ennél bonyolultabbak a Shopify áraival szemben.

négyzet alakú árképzésű online áruház

A Squarespace kétféle tervvel rendelkezik, az egyik az e-kereskedelem, a másik a webhelyek számára, és mindegyik típusnak két szintje van. Úgy gondolja, hogy mivel összehasonlítjuk a Shopify-val, csak a két négyzetterv tervét kell megvizsgálnunk. Dehogy.

négyzet alakú térképi webhelyek

A Squarespace „Business” szintje a normál webhelyek számára e-kereskedelemmel is rendelkezik.

Ez azt jelenti, hogy ténylegesen megvásárolhatja az e-kereskedelmi szoftvert a Squarespace-en keresztül havi 18 dolláros kezdőárért. Ha így tesz, akkor 3% tranzakciós díjat fog fizetni, de felbukkanó ablakokat adhat hozzá, korlátlanul értékesíthet termékeket, adományokat fogadhat el, ingyenes domaint kaphat, és alapvetően használhat teljes e-kereskedelmi csomagot (beleértve a készletkövetést, a rendeléskezelést, stb).

Ha használni szeretné az „online áruház” terveket, a fentiek mellett még néhány további kedvezményt kap: teljes mértékben eltávolíthatja a tranzakciós díjakat, korlátlan hozzájárulást szerezhet, jobb kereskedelmi mutatókat érhet el, címkenyomtatást használhat, biztonságos pénzt fizethet saját domainjén, vevői fiókokat vagy előfizetéseket adhat hozzá, és még sok minden mást.

Természetesen néhány kedvezményt különféle szintekre tartanak fenn, de havonta 18–40 dollár (évente számlázva – ezek drágábbak, ha havonta fizetik), a Squarespace képes egy csomó e-kereskedelmi eszközt és kedvezményt biztosítani..

Most a Shopify számára.

Shopify-árazás

Ami a fő terveket illeti, a belépési szintű terv mindent elindít, amire szüksége van, és a nagyobb tervek lényegében néhány eszközt és hegyeket tartalmaznak (főleg a szállítási előnyöket). Az alapvető szolgáltatások közé tartozik a korlátlan mennyiségű termék és a megrendelés létrehozása, a teljes áruházépítő szoftver, kedvezménykódok, értékesítési csatornák és így tovább.

Az alkalmazottak számláján korlátozott vagy, a szintetől függetlenül, és az első szintű emberek nem használhatnak ajándékkártyákat és nem férhetnek hozzá a speciális jelentésekhez..

Tapasztalataim szerint az üzletépítő szoftver, valamint a termékek, megrendelések, kuponok és kedvezmények létrehozása nagyon robusztus a Shopify-nál. A dolgokat nagyon jó részletességgel szerkesztheti, és mindez a dobozból kijön.

Ez a tapasztalatom szerint a Squarespace-re is igaz – a Squarespace nem egyszerűsíti vagy csökkenti a boltjában kezelt részleteket, bár nem teljes mértékben a Shopify szintjén.

A Squarespace kis előnye annak, hogy egyoldalas fizetési lehetőséget kínál. A Shopify nem, még akkor is, ha az Advanced Shopify alkalmazást használja. Ez nem óriási hiba, de meglepő egy vezető márkától (mivel azt akarja, hogy az ügyfelek a lehető legkönnyebb legyen a vásárláshoz).

Ami a szállítást illeti, mindkét társaság kínál bizonyos kedvezményeket és kedvezményeket, de eltérő módon.

A Shopify szállítási engedményei heves, akár 64% az Basic Shopify és 74% az Advanced Shopify esetében. Bár nem feltétlenül fogja megkapni ezeket az összegeket minden alkalommal, ezek jelentős kedvezmények, amelyek vonzóbbá teszik az ügyfelek számára az Ön termékeinek megrendelését.

Ezenkívül minden fiók nyomtatja ki a szállítási címkéket, és az utóbbi két terv USPS Priority Mail Cubic árképzéssel rendelkezik – ez a csomagokat a méret, nem a súly alapján (bizonyos paraméterek mellett) számolja fel, ami jelentősen alacsonyabb árakat eredményezhet az eladók számára..

Ezek a dolgok részét képezik annak, ami a Shopify-nak ilyen óriási vonzeretet kínál bármilyen méretű vállalkozás számára. Hogyan működik a Squarespace??

Az e-kereskedelem funkcióval rendelkező „weboldal” tervnek nincs valójában előre beállított szállítási költsége. Az „online áruház” tervei azonban megteszik: mindkettő nagy tömegű címkéket nyomtat, a Shopify-hoz hasonlóan. A legmagasabb szintű fejlett szállítási számológéppel rendelkezik, amely hasznos – azonban a Shopify összes terve rendelkezik szállítási számológépekkel..

A Squarespace „Speciális online áruház” terve lehetővé teszi az ingyenes szállítási engedmények alkalmazását a termékekre automatikusan a pénztárnál. Nem állíthatja be a termékenkénti szállítási díjakat, így az ingyenes szállítási opciót minden ügyfél számára elérhetővé tennék – ez egy kicsit bonyolult, és az Advanced tervben kell lennie, hogy a lehető legkívánatosabban ellenőrizze azt..

A kevésbé fejlett Squarespace tervek lehetővé teszik a kedvezmények létrehozását, amelyeket az ügyfelek alkalmazhatnak a szállításhoz – így kevésbé közvetlenül ellensúlyozzák a díjakat. Kicsit bonyolult: itt olvashat bővebben.

Sajnos a Shopify és a Squarespace bizonyos tranzakciós díjakat vet fel. A tézisek a tervek szerint változnak: a Shopify legmagasabb szintje a legalacsonyabb, 2,4% -kal + 0,30 dollárral az online kártyavásárlás esetén. Az árak eltérőek, ha a Shopify processzort használja személyes kifizetések elvégzéséhez, plusz díjakat számítanak fel a fizetési szolgáltatók használatáért, a Shopify Payments kivételével.

A Squarespace csak tranzakciós díjakat veszi az üzleti tervért (amint már említettük), a második „Weboldalak” szintjéért. A két „online áruház” terv közül bármelyik eltávolítja a tranzakciós díjakat, így nem kell messzire mennie, hogy elkerülje azokat.

Itt van egy utolsó dolog, amelyet érdemes megemlíteni: cseppszállítás. A Shopify iparági vezető, részben azért, mert könnyű megkönnyíteni a cseppszállításot. A Dropshipping alapvetően azt jelenti, hogy Ön, üzlettulajdonos, harmadik félnek (valószínűleg raktár üzemeltetése) egy vevő által megrendelt terméket szállít közvetlenül az ügyfélnek. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél a boltját használja, de Ön nem csomagolja ki a terméket.

oberlo-művek

A Shopify az Oberlo segítségével hihetetlenül egyszerűen megkönnyíti a cseppszállításokat. És ez becsületesen működik, mint egy csoda. A Squarespace következménye: Oberlo helyett a Squarespace integrálódik a Printful-hoz.

integráció

A probléma az, hogy csak a Printful integrációt használhatja az Advanced Store tervvel (a legmagasabb réteg), és a Shopify emberei bármilyen rétegben használhatják az Oberlo alkalmazást, plusz az Oberlo teljesen szabadon használható, amíg van Shopify fiókja (bár tudod frissítés magasabb Oberlo rétegekhez).

Összegezve, tehát a Shopify és a Squarespace mindkettő igazán jó tulajdonságokkal rendelkezik, és a Squarespace általában megfizethetőbb árakat kínál a szintek között. A Squarespace olyan eszközöket is kínál, amelyeket a Shopify csak később használ, és amelyek megfizethetőbbek lehetnek, és korábban eltávolítják a tranzakciós díjakat..

Szállítás esetén azonban a Shopify sokkal könnyebbé teszi az árengedményeket, hogy automatikusan működjenek velük. A Négyzetterület felhasználói hozzáférhetnek kedvezményekhez, és az Advanced terv időnként jobb ajánlat lehet, de nem mindig. Ráadásul a Shopify tökéletesen kiváló a cseppszállításnál.

Ezek a dolgok fontosak, de amikor online boltot állít fel, a megjelenés és az extra, a nem alapértelmezett eszközök is az e-kereskedelem funkcióinak fontos részei..

Sablonok és alkalmazások

A sablonok és a formatervezés nagyon fontosak mind a Shopify, mind a Squarespace számára – mindkettő magukat remek helyekként szolgálja a gyönyörű kirakatok és webhelyek számára. Ha e-kereskedelmet keres, nagyon fontos az online áruház, amely ügyfeleinek nagyszerűen néz ki.

Mindkét cég számos sablont kínál, és mindkettő nagyon jó.

A Shopify néhány tucat témát kínál, amelyek nagy része fizetett.

Shopify témák

A Squarespace hasonló számú témát kínál, de van remény.

Squarespace-téma

A lényeg az, hogy a Squarespace témáinak többsége rendes webhelyek számára készült. Ha online áruházsablonokat keres, csak néhányat közül lehet választani. Boltot hozzáadhat egy másik sablonhoz, de ez inkább probléma, mint aminek szüksége van.

Véleményem szerint mind a Shopify, mind a Squarespace gyönyörű témákkal rendelkezik. Azt mondanám, hogy általában inkább a Squarespace témáit szeretem, és a Shopify kicsit hasonlónak látszik – ez azonban szubjektív. Mivel a Shopify témái mind kifejezetten az üzletekre vonatkoznak, azt mondanám, hogy a Shopify nyeri a témákat / sablonokat.

A szerkesztés és a webhelyteremtés vonatkozásában azonban a Squarespace-t odaítélem. Ez nem hatalmas különbség, de a Squarespace nagy hangsúlyt fektet a stílusra és a formatervezésre, és ez az energiabefektetés nagyon jól megtérült.

Ezután az App Store egyedülállóan fontos, amikor e-kereskedelmi platformot használ. Örülök, hogy annyi „dobozt kap”, amennyit csak tudsz, de nem számíthat mindig erre.

Véleményem szerint a Shopify vezet az alkalmazásokhoz és a telepítésekhez. A Squarespace sok integrációba épül a platformon, ami azt jelenti, hogy nem használ alkalmazásalkalmazást telepítéshez. Egyes integrációk alapértelmezés szerint szerepelnek, mások engedélyezhetők, ha hajlandó fizetni.

Itt megtekintheti a Squarespace által támogatott integrációk teljes listáját, de ez egy elég tisztességes lista. Természetesen az összes népszerű alkalmazást és kiegészítőt a Squarespace támogatja, és bizonyos szempontból valóban költséghatékony lehet, ha beépítik őket..

tervezés-domén-formák

A Shopify más. A Shopify egy tradicionálisabb alkalmazás-áruház-struktúrával rendelkezik a telepítéséhez. Ez rosszabbnak tűnhet, de nem hiszem, hogy igaz – igaz, igaz, hogy időnként drágább is lehet.

Shopify-appstore

Ennek az az előnye, hogy többre férhet hozzá, mint a Squarespace-hez. Igaz, hogy a legjobban érdekli a Squarespace, de a Shopify App Store-ja élénk és fejlődő. Több niche-integrációt talál, plusz sok népszerű integráció néha ingyenes.

Végül meg kell vizsgálnia, mely alkalmazások gondolják a leghasznosabbat. Jobban kedvelem a Shopify alkalmazást, annak ellenére, hogy drágább lehet, de másoknak a Squarespace egyszerûbb és olcsóbbnak is tekinthetõ, attól függõen, hogy mit kell telepíteniük.

Ez a következő fontos szempontunkhoz vezet: a könnyű használat.

Egyszerű használat

Könnyű használat a SaaS (szoftver mint szolgáltatás) cégek számára óriási ügy. Manapság ez a düh – a népszerű szoftverek és webhelyek karcsúak, modernek, tiszták és használhatók. Különösen a Squarespace és a Shopify valóban piacra dobja magukat, mint vezetők a felhasználóbarát kreatív eszközökben.

Íme például a Squarespace, amely egyszerű termékmenedzsmentjét reklámozza:

termék-merchandising

És ez megegyezik a Shopify megfelelőjével:

easy-funkció

Mindkét vállalat megérti a könnyű használat szükségességét. Szerencsére nekünk mindkét társaság megteszi a saját jó hírét.

A Shopify és a Squarespace egyaránt tartalmaz sok funkciót, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a dolgokat nagy részletességgel szerkeszthessék, de egyszerre tisztássá és egyszerűvé tegyék – még lenyűgözőbb teljesítmény, mint gondolnád..

Itt található a SquareSpace irányítópultjának áttekintése

Könnyen megtervezhető négyzet

és itt található a Shopify műszerfalának áttekintése

Fiók létrehozása

Ezen a feljegyzésen azt hiszem, hogy a Squarespace egy kicsit jobban teljesít.

Az áruház adatainak szerkesztése mindkét társaságon ugyanolyan egyszerű és robusztus (bár a Shopify egy kicsit mélyebb), de a szerkesztés jobb szerkesztése a Squarespace-en. Nem csak a sablonokhoz fér hozzá, hanem az ezeknek a sablonoknak a szerkesztéséhez szükséges eszközök és képességek is.

Nagyon tetszik nekem a Shopify és a Squarespace, ami megkönnyíti a haladó felhasználók számára a dolgokat. Pontosabban, mindkét vállalat lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy közvetlenül módosítsák a kódot, ha úgy döntenek. Ez nagyfokú részletességet és ellenőrzést tesz lehetővé, ha Önnek vagy a csapat valakiinek van programozási ismerete.

Hátránya, hogy bárki, aki kódolni szeretne a Shopify-on, meg kell tanulnia a Shopify saját tervezési kódját, a Liquid-t. Egy tapasztalt programozó fel tudja venni, de ez még mindig nagyobb gond, mint amennyire szükség lenne.

folyadék-áttekintés

A Squarespace-en a népszerű Javascript és CSS nyelvek ismerete minden, amire szükséged van.

js-css

Röviden: elismerést adok mindkét vállalatnak azért, hogy a fejlesztők és a haladó felhasználók számára a dolgok megkönnyítsék a webhely teljes irányítását, ha akarják. Ez enyhíti a „könnyű” építőalkalmazás dumbing-down hatásait. Pontosabban: a Squarespace könnyebb azoknak a fejlesztőknek, akik közvetlenül akarnak szerkeszteni.

Mindezt összefoglalva, a Squarespace és a Shopify egyaránt rendkívül egyszerűen kezelhetők, és bizonyos fokú irányítást biztosítanak anélkül, hogy sokféle felhasználhatóságot feláldoznának..

Ennek az árnyalata az lenne, hogy a Shopify valamivel jobb a mélyreható áruház-részleteknél, a Squarespace pedig jobb a tervezésnél. Ráadásul a Squarespace könnyebb a programozók számára, bár a Shopify és a Squarespace egyaránt programozóbarát.

Itt adom oda a négyzetért a felhasználóbarát felhasználást, de a dolgok olyan közel állnak, hogy nehéz pontosan hívni..

Vevőszolgálat

Ahogy hangsúlyoztam, még a szoftver „egyszerű” használatához is jó ügyfél-támogatásra van szükség. A technikai nehézségek még a legjobbakat is érintik, sőt, még a haladó felhasználóknak is szükségük lehet információkra az új platformon való bejutáshoz.

A Shopify és a Squarespace egyaránt kiválóan támogatja ügyfeleit. Azt kell azonban mondanom, hogy a Shopify meghaladja a mérföldet, tehát velük kezdtem.

Az első ok, amiért ezt mondom, az az, hogy a Shopify hozzáférést biztosít képviselőinek élő csevegésen, e-mail / jegyrendszeren és telefonon keresztül. Ráadásul tapasztalataim szerint a képviselők reagáltak és segítőkészek voltak.

Shopify chat

Ez azonban több, mint a hatékony képviselő. A Shopify rengeteg helyszíni erőforrással rendelkezik. Néhány ezek közül a lényeges dolgoktól, amelyeket megszoktál, például a tudásbázis (más néven Súgó).

Shopify-help-központ

A tudásbázis olyan átfogó, mint a legjobbak, hatalmas cikkekkel. Komolyan, még a furcsaan specifikus kérdéseit is megtalálhatja a Súgóban.

A Shopifynak van egy blogja, amely nagyon gyakori, de rendelkezik egyedibb és mélyebb oktatási forrásokkal. Példa erre a Shopify Academy, amely ingyenes tanfolyamokkal rendelkezik, amelyek hasznosak lehetnek a kezdők számára. A másik fő példa a Shopify közösségi fóruma, amely lehetővé teszi a Shopify nagy felhasználói bázisának megismerését, és egyedi problémákhoz vagy tanácsokhoz hasznos.

Egy másik megoldás a Shopify Guides, amely egy rendes gyűjteménye ingyenes e-könyveknek, amelyek általános üzleti és e-kereskedelmi tanácsokat tartalmaznak. A Shopify két podcastja hasonló, egyfajta kiegészítő az érdeklődők számára, és az üzleti enciklopédia nem valami, amit én különösen hasznosnak tartok, de örülök, hogy örülök annak, hogy van..

A Shopify Polaris egy szuper-mély útmutató a Shopify tervezési szabványaihoz. Ez egy viszonylag ismeretlen erőforrás, de életmentő lehet, ha webhelyeket épít ügyfelek számára (vagy akár csak magának).

Végül a Shopify olyan ingyenes eszközöket kínál, amelyek hasznosak lehetnek a kezdők számára.

felfedezni szerszámok

Szóval igen. Azta. A Shopify-nak nyilvánvalóan rengeteg erőforrása van, és még ha néhány is bolyhos is, soknak nincs. Hogy lehet a Földön a Négyzet ezt megélni??

Nos, a Squarespace nagyon jó ügyfél-képviselőkkel kezdődik, és hozzáférhető módon felveheti velük a kapcsolatot: élő csevegés vagy e-mail. Sajnos még nincs telefonos támogatás.

négyzet alakú csevegés

négyzet alakú csevegés

négyzet alakú csevegés

Ez rendben van, mert a képviselők elég érzékenyek és segítőkészek élő csevegés vagy e-mail útján.

A Squarespace helyszíni erőforrásainak sarokköve a tudásalap.

SP-help

A Squarespace tudásbázisa nem olyan mélyreható, mint a Shopify, de ez még mindig elég jó. Ez magában foglalja az oktatóvideókat azok számára is, akik jobban szeretik az olvasást.

A Squarespace sokkal többet kínál tudásalapján kívül. Például a Squarespace webináriumokkal, bloggal (ismét ez gyakori) és fórummal rendelkezik. Úgy gondolom, hogy a fórum kevésbé robusztus, mint a Shopify fóruma, ám mégis jó eszköz.

A Squarespace sokat hoz az asztalhoz az ügyfélszolgálat és az erőforrások tekintetében is. Azért adom a győzelmet a Shopify-nak, hogy több lehetősége van a képviselőivel való kapcsolatfelvételre, valamint több erőforrása van, és az erőforrások általában mélyebbek.

Ennek ellenére a Squarespace közel áll a Shopify-hoz, olyan közel, hogy nem tudtam volna úgy venni, hogy az ügyfélszolgálat a kettő között jelentős eltérést mutat a fellebbezés szempontjából..

Biztonság és megbízhatóság

Most, az ellenőrző lista utolsó eleménél: biztonság és megbízhatóság. Nem kell, hogy elmondjam neked, miért fontos a biztonság vagy a megbízhatóság egy üzleti vállalkozás online működtetéséhez, szóval kezdjük meg.

Egyik versenyzőnk sem mond egy csomót a biztonságáról, de ez nem azt jelenti, hogy hiányzik. Alapvetően megjegyzik a fizetések feldolgozására és az ügyfelekre vonatkozó információk tanúsításán, ami igazán nagyszerűnek hangzik, amíg rájössz, hogy egy szabványt képvisel (szemben a szabvány feletti valamivel).

Shopify-pci

A Négyzetes terület jelentősen jobb a biztonsági gyakorlatok körvonalazásában, bár kissé elkerülhető.

biztonsági áttekintés

Azt javaslom, nézd meg magát az oldalt, ha meg akarod látni a részleteket magadnak, de a rövid változat az, hogy igen, a Squarespace megteszi az összes szükséges intézkedést. Tűzfalak, belső megfigyelés, biztonságos szerverek, DDoS támadások megelőzési protokolljai stb.

És természetesen a Squarespace és a Shopify minden fiókhoz biztosít SSL-t.

Most, ami a teljesítményt illeti, csak jó tapasztalatok voltak az egyes társaságokkal. Ez magában foglalja nemcsak az üzemidőt és a webhely sebességét, hanem a szoftver napi használatát is. Nem foglalkoztam befagyasztott oldalakkal, webhely-összeomlásokkal vagy valami komoly aggodalomra okot adó kérdéssel.

Ezek a vállalatok egyaránt iparági vezetők, megbízható teljesítményüknek köszönhetően. A biztonság szempontjából a Squarespace nyilvánvalóan átláthatóbb, de nem hiszem, hogy szükségszerűen biztonságosabb, mint a Shopify.

Ne feledve, hogy a Shopify a világ egyik legnagyobb társaságának szolgáltatásokat nyújt (és igen, a vállalati szintű biztonság természetesen magasabb lesz, mint a normál számláké – ennek ellenére a lényeg áll), és több tízmilliárd dolláros tranzakciókat tett lehetővé, ez a biztonság valószínűleg elég erős.

Tehát nem igazán tudok kihúzni egyértelmű győztest ebből a kettőből. Mindkettő nagyon jól teljesít, és amennyire tudjuk, elég biztonságos.

Következtetés: Amit ajánlok?

Ideje összerakni mindazt, amiről beszéltünk. Melyik jobb – a Squarespace vagy a Shopify?

Mindannyian tudjuk, hogy nincs egyetlen méret, amely mindenki számára megfelelő, és a Shopify és a Squarespace egyértelműen eltérő előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik..

Mindkettő biztonságos és megbízhatóan működik. Mindkettőnek kiváló ügyfélszolgálata van, bár szerintem a Shopify vezető szerepet tölt be.

Ami a könnyű használatot illeti, mindkettő kiváló, de a Shopify jobban tárolja az áruház részleteit, a Squarespace pedig jobban a helyszín kialakításánál. Ráadásul a Squarespace könnyebb azoknak a programozóknak, akik szerkeszteni akarják a webhely kódját.

Ami a sablonokat illeti, a Shopify-nál nagyobb az online áruházra jellemző sablonok választéka, de a Squarespace összességében nagyobb sablonkiválasztással rendelkezik – csak szükség lehet néhány további lépésre, hogy áruházakká váljanak. A tervezési kapacitás azonban jobb a Squarespace esetében.

A Squarespace integrációi többnyire a Squarespace infrastruktúrába kerülnek, és nincs alkalmazásbolt. Ez időnként megkönnyítheti és megfizethetőbbé teheti a dolgokat, de a Shopify App Store-ban páratlan javítások és lehetőségek találhatók (bár időnként drágák is lehetnek)..

Ami az árat és az általános funkciókat illeti, a dolgok nehézkessé válnak. A négyzetméret természetesen sokkal olcsóbb, és a Shopify tartománya sokkal drágább (bár véleményem szerint egy elég elfogadható ponton kezdődik).

A Négyzet nagyon jól jellemzi viszonylag alacsony árait, ami először jobb ajánlatnak tűnik. A Shopify azonban sokkal jobb, ha könnyen használható szállítási engedményeket hoz, és cseppszállítási képessége sokkal jobb, mint a Squarespaceé..

Ráadásul a Shopify jobb azok számára, akik üzletük méretét kívánják skálázni, ami magyarázza az árak egy részét, és az eszközöket, amelyeket kivezet a dobozból, nagyon alapos lehet, ha azt akarja, hogy legyenek (bár a Squarespace sem rossz ).

Noha a Squarespace lemond néhány olyan dologról, amely a Shopify-t drágábbá teszi, mint amilyennek szüksége lehet, például az alapvető szolgáltatások magasabb szintre állításával és a tranzakciós díjak felszámításával, a Shopify továbbra is általános erősebb e-kereskedelmi lehetőség..

Azt kell mondanom, hogy a Shopify általánosságban megkapja az ajánlásaimat. Azok számára, akik digitális termékeket árulnak, és akiknek a szállítás nem jelent jelentős költséget, a Squarespace jobb lehet. De azok számára, akik rendszeres és / vagy nagy mennyiségű szállítást terveznek, a Shopify könnyen a jobb választás. Ez egy jobb lehetőség azok számára is, akik különösen análisak az áruházak adatainak ellenőrzése terén – a Squarespace is nagyon részletes lehet, de a Shopify nagyon praktikus szigorúságot alkalmaz, ha akarja..

De hé, ha nem biztos benne, akkor mindig kipróbálhatja őket! A Shopify 14 napos ingyenes próbaverzióval rendelkezik, és a Squarespace lehetővé teszi, hogy ingyenes próbaverzióban maradjon, amíg készen áll. Menj, és menj oda, botrányos társaim!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map