SiteGround áttekintés: Előnyei és hátrányai 30 hónapos figyelés után!

Ezt a cikket 2020. április 03-án módosították és frissítették.


Ah, a SiteGround. Ha az utóbbi időben a webtárhelyet vizsgálta, akkor semmi esetre sem botlott meg ezzel a névvel.

Könnyen az egyik legnagyobb név a web hosting világában, kicsit nehéz tudni, hová kezdje.

Leginkább a hírektől eltekintve, levonva a néhány évvel ezelőtti, az Egyesült Államok SOPA és PIPA számláival szembeni hangos ellenállását (ha ismeretlen, jó társaságban volt, itt tiltakozva csatlakozott sok nagyobb online vállalathoz)..

Ha azonban a hírek nélkül maradtak, akkor minden bizonnyal nem maradtak ki a cikkekből és az értékelésekből. Túl figyelemreméltó, ha nem hallunk róla, ha kíváncsi vagy ezekre a dolgokra.

Valójában a SiteGround az egyik legnagyobb név a legjobb webtárhely-szolgáltatók listáján, több mint 2 millió webhelyet támogatva.

De a nagyobb mindig jobb? Egyébként hány online SiteGround-véleményben bízhat meg igazán? Mi különbözteti meg a SiteGround-t a többi felső névtől?

Természetesen nem tudok teljesen megválaszolni ezeket a kérdéseket, de remélem, hogy legalább rávilágít a SiteGround-ra,.

Olvassa tovább, hogy többet megtudjon erről a tárhely-óriásról szóló gondolataimról.

Siteground Cons

Ha mára megszoktál velem, akkor tudni fogod, hogy először a rossz hírrel kezdtem. Ne aggódj! Ez a rész elég rövid.

Úgy gondolom, hogy a SiteGround fő hátránya, hogy kicsit drága lehet. A nem megosztott webtárhely-tervek meglehetősen drágák, de legalább ezekbe a dolgokba számítanak befektetni.

A megosztott tárhely egy másik dolog, amiben az emberek hajlandók befektetni, de elvárható, hogy az ára is olcsóbb legyen. Igaz, hogy a SiteGround megosztott tervei valóban olcsók a többi tárhely-tervhez képest, ám más cégek megosztott terveivel összehasonlítva a SiteGround kicsit drága.

Ettől eltekintve a megosztott tervek 30 GB-os tárolási juttatási korlátja elég bosszantó hátrány. A dolgok rendszerében kisebb hátrányt jelent-e?

Siteground
Nos, igen. De figyelembe véve, hogy mennyit kínálnak, valóban olyan nehéz-e a SiteGround számára, hogy korlátlan tárhelyet biztosítson legalább a legmagasabb szintű árazási számlákhoz? Vagy legalább több tárhely, vagy SSD tárhely, ha korlátozni kell?

Ettől eltekintve, nincsenek komoly megjegyzéseim. A könnyű használat úgy gondolom, hogy meglehetősen semleges, és nem egészen ellenkezőleg, de ezt mindenképpen itt megteszem – könnyű használni, de kissé felhasználóbarátabb lehet az ügyfelek számára, akik újok a hosting világában..

Nem olyan rossz, ugye? Menjünk a szórakozáshoz.

A webhely előnyei

A móka kedvéért még egy kicsit meg kell beszélnem.

Ami az árazást illeti, jó látni valamit, ami meglehetősen egyszerű és következetes az ugyanazon három réteggel a különböző tárhelyi termékek között.

Ezenkívül a szokásos megosztott webtárhely, ha egy évre elkötelezheti magát, legalább nem túl messze van a piaci normától. Semmi SiteGround ajánlat nem túl messze a normál, és a szolgáltatások általában megérdemli az árakat.

A szolgáltatások előnye a SiteGround, amely egy erőteljes eszközkészlettel rendelkezik, amelyek közül sok elérhető a legalacsonyabb szintű “StartUp” fiókból..

megosztott tárhely-vásárlás

Az ügyfélszolgálat határozott plusz a SiteGround számára, mivel nemcsak a képviselők reagálnak és informatívak, az online dokumentáció a tudásbázisban, útmutatók stb. Nagyon széles és hasznos.

Noha a SiteGround általában nem sokkal könnyebben használható, mint bármelyik másik gazdagép, a WordPress használata rendkívül egyszerű..

Végül, a biztonság a SiteGround is nagyon jól működik, mivel úgy tűnik, hogy egy további lépést tesz a felhasználói adatok védelme érdekében. Ezenkívül a SiteGround sok teljesítménynövelőt kínál.

Összességében sok erősségről beszélni. Ennek ellenére nem kell szavamra szólnunk – menjünk egy kicsit mélyebben, miért.

Biztonság és megbízhatóság

A biztonság minden, és szinte mindannyiunknak, akinek online jelenléte van, foglalkoznunk kell, ha még nem vagyunk. Ez különösen igaz azokra az emberekre, akik a hosting szolgáltatásokat keresik.

Örülök, hogy elmondhatom, hogy a Siteground nagyon erős a biztonság szempontjából.

A Siteground működési ideje 99,99%, tehát nem kell aggódnia, hogy webhelye csökken. Azt hiszem, ez szintén ipari szabvány, de hé, ez még mindig nagyon szép.

helyszíni áttekintés

üzemidő
99,88%
Válaszidő
585ms

Az elmúlt 27 hónapban figyeltem a SiteGround Uptime szolgáltatást. Az alábbiakban megtekintheti az előzményeket:

 • 2020 március: 99,92%
 • 2020 február: 99,99%
 • 2020. január: 99,73%
 • 2019. december: 99,73%
 • 2019. november: 100%
 • 2019. okt.: 99,97%
 • 2019. szeptember: 100%
 • 2019. augusztus: 100%
 • 2019. július: 99,98%
 • 2019. június: 100%
 • 2019. május: 99,99%
 • 2019. április: 99,99%
 • 2019. március: 100%
 • 2019. február: 100%
 • 2019. január: 99,96%
 • 2018. december: 99,99%
 • 2018. november: 100%
 • 2018. október: 100%
 • 2018. szeptember: 99,99%
 • 2018. augusztus: 100%
 • 2018. július: 100%
 • 2018. június: 100%
 • 2018. május: 100%
 • 2018. április: 100%
 • 2018. március: 100%
 • 2018. február: 100%
 • 2018. január: 99,99%
 • 2017. december: 100%
 • 2017. november: 100%
 • 2017. október: 100%

Itt megtekintheti a részletes üzemidőt.

A Siteground pluszot kap, mert innovatív módon alakítottak ki biztonságos számlaszigetelést a webtárhely érdekében, ezért számomra ésszerűnek tűnik számomra, hogy 10 évvel később továbbra is a host-szolgáltatások közül a legerősebb elszigeteltségnek kell lenniük..

A Siteground Linux tárolókat használ, és külön megjegyzi, hogy a Linux kernelekhez tett javításokat beépítették a hivatalos Linux kernel kódba – tehát biztonságos azt mondani, hogy a technika naprakész..

Szerverfigyelésük állítólag gyorsabb és rutinabb, mint a tipikus szervermonitorokon, és bár bírálták őket a tartalék funkciók miatt, amelyek sok felhasználó számára hiányosak voltak, 2015-ben beépítették saját biztonsági rendszerüket, ami nagy előrelépésnek tűnik. Anti-bot AI-t kaptak a brute-force támadásokhoz is.

Nem is említve, hogy a SiteGround fizikailag nagyon jól gondozza kiszolgálóit.

A SiteGround a biztonsági protokollokon kívül sok más teljesítmény- és biztonságnövelő alkalmazást is kínál ügyfelei számára. Ezek közül néhányat később a cikkben tárgyalok, de a teljesítménynövelők valóban nagyszerűek.

A Standard és a WildCard SSL szintén ingyenes, a szokásos biztonsági mentések ingyenesek, és bizonyos tervekben alapértelmezés szerint extra védelmet tartalmaznak.

Teljes nyilatkozat, nem vagyok biztonsági szakértő. Mindazonáltal számomra úgy tűnik, hogy a Sitegroundnak van egy olyan csapata, amely ténylegesen megvédi a védekezését, erős erőket, amelyeket a cég gyorsan megnevez a saját weboldalán, és ez engem sokkal jobban megkönnyít..

Vevőszolgálat

Úgy gondolom, hogy a SiteGround valóban jól működik az ügyfélszolgálattal. Felejtsd el a tárhelyipart – a SiteGround ügyfélszolgálata általában kiemelkedő.

Miért mondom ezt? A szokásos ügyfélszolgálati lehetőségek mellett, mint például a telefonos támogatás, a SiteGround kiterjedt erőforrásokat és dokumentációt kínál, akár egy hosting cég számára is.

Van egy beállítóvarázsló a felmerülő fiókok beállításához, de van még egy webinar-sorozat, lépésről lépésre útmutatók és egy „tudásbázis” – alapvetően több száz GYIK és súgócikk..

Időközben nem érinti az alkalmazottakat: élő csevegés és 24 órás telefonos szolgáltatás áll rendelkezésre azonnali válaszokhoz, és a jegyek küldése általában néhány percen belül válaszol..

Amikor kapcsolatba lép egy képviselővel, látni fogják az ő adatait – nevét, tapasztalatait, különleges erősségeit stb.

Noha az anekdotikus bizonyítékok eddig csak beszerezhetnek, személyesen nagyon reagálónak találtam az élő csevegést.

siteground contact1

Amikor élő csevegést kér, be kell írnia egy e-mailt és a felhasználónevet (ha nem aktuális ügyfél) és a kérdését, bár bosszantott az a tény, hogy a kérdésnél karakter korlátozott. Nem sokkal ezután megnyílik egy csevegő oldal, és válaszolnia kell.

siteground contact2

siteground contact3

Miután befejezte a beszélgetést, lehetősége van arra, hogy az e-mailbe küldje a beszélgetés átiratát, amely véleményem szerint elég egyedülálló és nagyon hasznos, ha elfelejti a megbeszélést..

Az ügyfélszolgálat nem pontosan azonos a fiókok között. A magasabb szintű fiókok – például drágább megosztott tárhely, felhőtárhely vagy dedikált tárhely esetén – elsőbbséget élvező ügyfélszolgálatot kapnak. Valójában minden, a belépési szint kivételével, VIP támogatást kap. Szerencsére még a szokásos támogatás is viszonylag gyors és hasznos.

Összességében elmondható, hogy a Siteground nagyon erős ügyfélszolgálattal rendelkezik, és ezt a Siteground egyik nyerő tulajdonságának tekintem. A kiterjedt online dokumentáció, valamint az érzékeny és segítőkész képviselők valóban erős webhely-támogatási funkciókat biztosítanak a Siteground számára.

Honlaptervek és szolgáltatások

Megjegyzés: Ha elolvasta a Webhelytérkép és a Bluehost áttekintést, előfordulhat, hogy ezek némelyike ​​kissé ismerős. Ennek ellenére menjünk át az árképzési struktúrán.

A Siteground számos hostolási lehetőséget kínál, az olyan szolgáltatásoktól, mint az e-mail tárolás, az alkalmazások tárolása (WordPress, Joomla stb.), A normál webtárhelyig..

A fő árváltozás a fő web hosting szolgáltatásokban rejlik:

Közös tárhely tervek

Jellemzők
Üzembe helyezés
GrowBig
GoGeek
Lemez terület10 GB20 GB30 GB
SávszélességKorlátlanKorlátlanKorlátlan
panelcPanelcPanelcPanel
Weboldalak száma1KorlátlanKorlátlan
Ár$ 3.95 / mo.$ 5.95 / mo.$ 11.95 / hó.

Közös webtárhely, a szolgáltatás tárhelyének lehetőségei (e-mail tárolás, PHP tárolás stb.) És az alkalmazás tárolása (WordPress, Joomla, Magento stb.).

Az első a StartUp havi 3,95 dollárral, a GrowBig második a havi 5,95 dollárral, a GoGeek pedig utolsóként 11,95 dollárral havonta. Ne feledje, hogy ezek a kezdeti árak, de a megújítási árak magasabbak. Például a StartUp havi 11,95 dollárral megújul.

Az első a StartUp havi 3,95 dollárral, a GrowBig második a havi 4,55 dollárral, a GoGeek pedig utolsóként 8,95 dollárral havonta..

 • A StartUp ajánlata: 1 webhely, 10 GB webhely, kb. 10 000 havi látogatásra alkalmas, és tartalmazza az „alapvető” (azaz alapvető) funkciókat.
 • A GrowBig ajánlata: több webhelynek, 20 GB helynek jónak kell lennie kb. 25 000 havi látogatáshoz, és az alapvető szolgáltatások mellett prémium szolgáltatásokat is odaítél..
 • GoGeek: több webhelyet is lehetővé tesz, de 30 GB helyet ad, megközelítőleg 100 000 havi látogatót tesz lehetővé, és a prémium és alapvető szolgáltatások mellett a „Geekly Advanced Features” funkciót is biztosítja..

A dolgok eleinte drágák. A 11,95 dolláros megújítás kissé nagysága az első szintű opciónak, de ha figyelembe veszi az „alapvető” funkciókat, az nem olyan rossz.

SiteGround megosztott tárhely

A napi biztonsági mentések, a Cloudflare CDN, az SSL és a HTTPS mind a belépési szinttől kezdve ingyenesek. Ez azonnal beállítja a SiteGround belépő szintű webtárhely-tervét a legtöbb versenytársa felett.

Ráadásul, ha figyelembe veszi a látogatók számát, amelyek fel vannak szerelve a havonta kezelni kívánt webhelyekre (ne feledje, hogy ez egy becslés), valamint a Premium vagy a Geeky szolgáltatásokkal (amelyek elsősorban teljesítménynövelést, prioritást élvező technikai támogatást, ingyenes biztonsági mentési helyreállítást, PCI-megfelelést, és néhány fejlettebb szolgáltatás), a SiteGround megosztott tárhely-tervei igazolják az árakat jellemzőikkel.

Vegye figyelembe, hogy a megosztott tárhely SSL-tanúsítványai alapértelmezés szerint ingyenesek és szabványosak. Azonban bármikor válthat a szabad helyettesítő SSL-re.

A 10-30 GB-os tárolási juttatás egyes embereket kikapcsol közvetlenül a denevérről (a StartUp-tól a GoGeek-ig 30 GB-os korlátot kapsz). Sajnálatosnak érzem, hogy a legmagasabb küszöböt 30 GB-ra korlátozzák, de a legtöbb ember azt találja, hogy ezen a korlátozáson belül is tudnak dolgozni. Valójában realisztikus a megosztott tárhely természeténél, amelynek eredendően korlátozott erőforrások vannak.

De ez a jegyzet egyetlen korlátozása. Mint már említettük, a második és a harmadik szintű fiókok korlátlan webhelyet is tárolhatnak, és minden fiók korlátlan MySQL adatbázisokat kap. Ez elég nagyvonalú, és ha figyelembe veszi a mellékelt biztonsági másolatot, az SSL-t és így tovább, akkor a megosztott tárhely lehetőségek nagyon jó üzlet.

Ezenkívül még az első szintű megosztott tárhely-fiókból kap egy drag and drop weboldal készítőt, valamint korlátlan al- és parkolt domaineket is, amelyekről véleményem szerint hasznos volt – visszatérhetsz a másik SiteGround vs. Bluehost cikkhez, hogy megnézhesd, hogyan hasonlít ez a A Bluehost, a SiteGround legfontosabb riválisa.

Az utóbbi két réteg ingyenes webátutalást kap. Ezt megteheti az első terv alapján, de fizetett. Hasznos azok számára, akik azt akarják, hogy a műszaki támogatási csoport biztosítson. Szerencsére, ha WordPress-t használ, elég könnyű webhelyet átvinni technikai támogatás nélkül (erről bővebben később).

Spoiler figyelmeztetés: A SiteGround nyeri ezt.

Valójában akár alapvető e-kereskedelmi szoftvereket is kap StartUp fiókkal és sok funkcióval a fejlesztők számára. Ó, és korlátlan e-mail fiókot kap még egy alapszintű fiókhoz, míg a legtöbb versenytárs felső korlátot szab a belépő szintű csomagok számára.

Végül, a SiteGround egyedülálló, a vállalat által épített biztonsági eszközöket alkalmaz, amelyeket a szolgáltatás erőteljes tulajdonságainak tartok (elég hamarosan elolvasod őket, csak tartsd észben.

Jellemzők
Startup terv tartalmazza
Ingyenes webhelykészítő
Ingyenes Cloudflare CDN
cPanel & SSH hozzáférés
24/7 műszaki támogatás
SSD Storagen
Ingyenes napi biztonsági mentés
Korlátlan e-mail fiók & DBS
Látogasson el a SiteGround oldalra

Tehát általánosságban a megosztott tárhely-tervek meglehetősen erősek. Az árak kissé magasak azok számára, akik kifejezetten költségvetési lehetőségeket keresnek, de bárki másnak a SiteGround megosztott tervei nagyszerű lehetnek. Természetesen ez nem minden SiteGround ajánlat.

Cloud tárhely-tervek

Például a felhőtárhely havonta 80,00 USD-tól indul egy négylépcsős rendszerben, amely havonta eléri a 240,00 USD-t,

Jellemzők
Belépés
Üzleti
Business Plus
Szupererő
CPU2 mag3 mag4 mag8 mag
RAM4GB6GB8GB10GB
SSD Space40GB60GB80GB120GB
Adatátvitel5TB5TB5TB5TB
Ár$ 80.00 / hó.$ 120.00 / mo$ 160.00 / mo$ 240.00 / mo

Az első szint 2 magot, 4 GB memóriát és 40 GB SSD helyet biztosít Önnek, amit ésszerűnek tartok, de őszintén szólva nem a legjobb üzlet, amelyet láttam. Ha sokat kell átutalnia, az 5 TB juttatás azonban nagylelkű.

Amint magasabb terveket választ, a juttatások ésszerűbbek lesznek. Az utóbbi tervek többségét átlagosan átlagosan gondolom az adott áronkénti erőforrások szempontjából, és az első szint valójában nem túl nagy.

A SiteGround egyedi vállalati szintű megoldásokat kínál az érdeklődők számára is.

Ha igazán szereti a SiteGround teljesítményét, és bízik benne, akkor bízhat a SiteGround felhő-tárhelyén is. Ha azonban érdekli, akkor valószínűleg jobban megismerheti a felhő-tárhely szolgáltatásait, és megnézheti néhány egyéb lehetőséget.

Szerencsére a SiteGround dedikált tárhely-tervei nem rosszak.

Dedikált tárhely-tervek

A dedikált tárhely havi 269,00 USD-tól kezdődik az első szintnél, és a havi 729 USD-ig ér véget a harmadik szintnél, de az árak (és az ilyen szerverek elérhetősége) az adatközpont helyétől függenek..

webhely dedikált

siteground dedikált Ázsia

Igen, nem hazudok: ezek nagy árat tartalmaznak. Ne feledje természetesen, hogy a dedikált szerverek általában a legmagasabb árat viselik.

A kompromisszum valószínűleg megéri. Ha komolyan veszi a dedikált szerver megszerzését, akkor a SiteGround nagyszerű előírásokkal rendelkezik, és az árazási tervek rengeteg erőforrást tesznek lehetővé. Bárcsak több lehetőség lenne, de ez egy kisebb panasz.

Szerver helye:

 • Chicago
 • London
 • Amszterdam
 • Singapore

Megjegyzés a WordPressről

A SiteGround által kínált főbb tárhelytípusok mellett van néhány fontos tudnivaló a SiteGroundről: ez nagyszerű a WordPress számára. Valójában annyira jó, hogy maga a WordPress.org maga ajánlja a SiteGround alkalmazást.

A WordPress egy ingyenes tartalomkezelő rendszer, amely rendkívül népszerű. Népszerű, mert lehetővé teszi egy csomó anyag szerkesztését a webhelyén, ingyenes, ingyenes, és általánosságban egyszerű, még kezdők számára is..

Tökéletesen hangzik, igaz? A kifogás az, hogy ha az ingyenes WordPress szoftvert használja, akkor először a hostolásra van szükség. Szinte minden nagyobb host támogatja a WordPress-t, de a SiteGround áll a többi felett – ennélfogva a WordPress ajánlja. De miért olyan különleges??

A SiteGround kiválóan megkönnyíti a WordPress használatának megkezdését a SiteGround-en, függetlenül attól, hogy Ön első alkalommal használ felhasználó, vagy valaki átad egy webhelyet.

A SiteGround ingyenes plugint kínál, amely meglehetősen egyszerűvé teszi a meglévő WordPress-helyek átvitelét, és magasabb szintű támogatást nyújt azok számára, akik több információ átadására törekszenek, mint egyedül a WordPress-webhely.

siteground wp migrátor plugin

Azok számára, akik a semmiből indulnak, ugyanolyan egyszerű. A SiteGround egy gyors automatizált telepítővel rendelkezik, amellyel az aktuális WordPress szoftvert gyorsan eljuttathatja a SiteGround fiókjába.

Miután ezt megtette, használhat egy másik ingyenes eszközt, a WordPress Starter programot, és kiválaszthat bizonyos témákat és a legfontosabb funkciókat (például kapcsolattartási űrlapok, portfólióoldalak stb.) – ezeket a dolgokat automatikusan telepíti.

Véleményem szerint a WordPress már könnyen használható, de bizonyos szempontból még mindig hatástalan, és megköveteli, hogy a felhasználó csatlakozzon sok különböző alkatrészhez. Egy új felhasználó számára frusztráló és hatástalan lehet – tehát a WordPress indítójának nagyszerű előnye a WordPress új felhasználóinak..

Még akkor is, ha nem új felhasználó, néhány más SiteGround eszköz nagyszerű WordPress-gazdagéppé teszi.

siteground wordpress teljesítménynövelés

A SiteGround egyes alapértelmezett beállításai optimálissá teszik a WordPress-webhelyeket, de ezen kívül van néhány extra lehetőség és eszköz, amelyek közül választhat, hogy még tovább növeljék a teljesítményt.

Az SG Optimizer bővítmény jó példa: az utóbbi két megosztott tárhelyszinten megtalálható, és ez jelentősen csökkentheti az oldal betöltési idejét. A SiteGround már rendelkezik WordPress supercacher szolgáltatással a magasabb szintre, amely lehetővé teszi az SG optimalizáló számára, hogy teljes potenciálját elérje. Segít a keresőmotorok rangsorolásában is.

Végül, a SiteGround nagyon jól kezeli a biztonságot és a frissítéseket, és nem csak a szerverek számára. A WordPress egy olyan szoftver, amely általában sok más kisebb szoftverdarabot – plug-ineket és témákat – foglal magában, és mindegyik gyakran frissítést igényel különböző időpontokban..

A SiteGround biztonságosan frissíti a WordPress-t és néhány beépülő modult automatikusan, ha úgy dönt, hogy rengeteg időt takaríthat meg (bízzon bennem, fájdalom, ha hetente frissítjük a különféle bővítményeket)..

Mindezek az eszközök, valamint a SiteGround átfogó teljesítménye részét képezi annak, ami a WordPress egyik legjobb házigazdájává teszi.

Tehát összességében a SiteGroud elég erősnek tűnik a szolgáltatások osztályán. Igaz, hogy a SiteGround sok különféle hosting tervje kissé magasnak tűnik. Különösen a megosztott tárhely esetében úgy gondolom, hogy a SiteGround árai kicsit magasabbak, mint a normál.

Ha azonban nem kifejezetten költségvetési lehetőséget keres, a SiteGround minősége és funkciói megéri az ilyen árakat. Ez természetesen magában foglalja a megosztott tárhelyet, de különösképpen igaz a felhőre és a dedikált lehetőségekre. És ha nem hangsúlyoztam eléggé, akkor a SiteGround nagyszerűen használható a WordPress tárolására.

Egyszerű használat

Nézd, a könnyű használat olyasmi, amit ritkán kell megjegyeznem. Ennek oka az, hogy az erős felhasználóbarátság az iparág aranyszabványa. Szinte minden online szolgáltatás, még a nem tárhelyszolgáltatások is, szándékosan úgy tervezi meg magát, hogy az átlagos ember számára könnyen használható legyen.

Tehát a könnyű használatról beszélek, leginkább arra, hogy észrevegyem, ha egy vállalat a normák alá esik. Ha nem, akkor nincs igazán mondanivalója.

A SiteGround szerencsére nincs mondanivalója.

A mellékelt webhely-készítő más népszerű weboldal-készítőktől vett észrevételeket, és nagyon intuitív.

A fiókok kezelésével kapcsolatos minden egyéb nagyon egyszerű és egyszerű.

Siteground-cpanel

Mint már korábban említettem, a WordPress Starter alkalmazás egy példa arra, hogy a SiteGround miként teszi a WordPress-t nagyon egyszerűvé a kezdők számára (vagy gyorsak a tapasztalatokkal rendelkezők számára)..

siteground wp indítóÉs természetesen függetlenül attól, hogy a WordPress használatával megosztott tervet készít, vagy megvásárolja a lehető legdrágább dedikált szervert – a SiteGround sokat tesz az automatizált eszközökön és az alkalmazottakon keresztül. Ez magában foglalja a kiszolgáló karbantartását és frissítését, a közvetlenül használt szoftvert és a köztük lévő összes dolgot.

Biztos vagyok benne, hogy néhány embernek itt és ott vannak bizonyos technikai feltételekkel kapcsolatos problémák, különösen, ha még nem ismertek a tárhely világában, de többnyire meglehetősen könnyű navigálni, főleg ilyen erős ügyfélszolgálat esetén..

Nem az, hogy a SiteGround rendkívül egyszerűen használható, sőt valószínűleg egy kicsit felhasználóbarátabb is lehet, de összességében el sem tudom képzelni, hogy valakinek túl sok nehézsége is van vele..

Következtetés

Ah, hát itt végre vagyunk – a befejező szakasz! Merüljünk közvetlenül a csomagolásba.

Az árak kissé vegyesek, mivel a nem megosztott tárhely a pricier oldalon van, és a megosztott web hosting még a pricier oldalon is függ, attól függően, hogy mennyi ideig vállal elkötelezettséget. Emellett, ha megkapja a népszerű egyéves üzletet, akkor versenyképes / alacsonyabb árakat fog fizetni.

A funkciók plusz a SiteGround számára, egy erős csomaggal, amely jól oszlik meg a három fő árszint között, bár a tárolási korlátozások bosszantóak lehetnek. A WordPress sok a SiteGround legjobb szolgáltatásaival és hegyeivel jár.

Az ügyfélszolgálat határozott erőssége az ilyen kiterjedt online dokumentációnak, valamint az élő csevegés, e-mail és telefonos támogatás további segítőkész képviselőinek.

A biztonság a SiteGround utolsó fő erőssége, de még mindig jó erő. Úgy tűnik, hogy a SiteGround meghaladja a biztonsági eszközök és protokollok ipari szabványait.

A könnyű használat többnyire semleges – nem nehéz használni, de egy kicsit könnyebb lehet a kezdő felhasználók számára. A WordPress természetesen kivétel és a kezdők számára nagyon egyszerű.

Összességében azt hiszem, hogy a SiteGround határozottan megérdemli a helyét, mint az egyik legnépszerűbb tárhelyi lehetőséget.

Ez nem túl drága, legalábbis a legnépszerűbb lehetőségeknél nem, és nagyon erős csomagot kínál, amelynek a legtöbb embert el kellene hagynia elégedettnek, bármilyen műszaki képességük is legyen..

Látogasson el a SiteGround oldalra

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map