SiteGround vs Godaddy Összehasonlítás 2020: Tapasztalatom

A SiteGround, valamint a GoDaddy, mindkettő közismert márkanév a webtárhely-iparban.


Ezeket a platformokat sokan használják, és hitelképességükhöz tartozik egy lista.

A választani csak nehéz dolog levonni, főleg ha nem kap összehasonlító elemzést e két platformról.

A webtárhely-platform kiválasztásakor számos szempontot figyelembe kell venni. Soha nem könnyű kiválasztani egyet.

Ezen a poszton keresztül összehasonlító tanulmányt fogok bemutatni a SiteGround-ről és a GoDaddy-ről.siteground vs godaddy

Részletesebben tárgyalom azok előnyeit és hátrányait.

Ez segít eldönteni, melyik platform működik a legjobban az Ön számára.

Először hadd adjak rövid áttekintést mind a két tárhely-platformról.

Először a SiteGround-del kezdve.

A SiteGround-et először 2004-ben indították el. Több mint 1 600 000 domain van regisztrálva. Ennek székhelye a bulgáriai Szófiában található.

A SiteGround megosztott, felhő és dedikált tárhelyet biztosít.

Következő lépés a GoDaddy-n.

A GoDaddy-t először 1997-ben hozták létre. Székhelye Scottsdale-ben, Arizonában, az Egyesült Államokban található. A GoDaddy körülbelül 17 millió ügyféllel rendelkezik.

Mindkét platform támogatja a domain regisztrációt, valamint a web hostingot. Hadd lássam részletesebben ezt a két platformot.

Ezt a két host-platform gyorsaságával és teljesítményével kezdtem.

Sebesség és teljesítmény

Első bájtos ellenőrzést végeztem mind a két hosting platformon.

A SiteGround első byte-os teljesítménye az alább látható.

A SiteGround kiszolgáló sebessége

Egy hasonló teszt a GoDaddy-n adta az alábbi eredményeket.

godaddy weboldal teszt

Nyilvánvaló, hogy a fenti tesztek közül a GoDaddy jobban teljesít, mint a SiteGround.

Ne döntsön a weboldal teljesítménytesztje alapján. Vannak más paraméterek is, amelyeket összehasonlítottam.

Hadd hasonlítsam össze néhány további paramétert mindkét platformon.

Árazás:

Az árazás kulcsszerepet játszik annak eldöntésében, hogy melyik hostplatformot kell választania. Mindkét platform jó választást kínál az árképzési lehetőségekhez.

SiteGround tervek:

A SiteGround 3 tervvel rendelkezik. Az első árképzés eltér a megújítási áraktól.

tervek
Üzembe helyezés
GrowBig
GoGeek
Árazás$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 5.95 / mo
Megújítási árképzés$ 11.95 / hó$ 19.95 / hó$ 34.95 / hó
LeírásHasználható alapvető weboldalak készítéséhezMéretezhető megoldás weboldal fejlesztésreTámogathatja a csúcskategóriás weboldalt

Nézze meg a SiteGround teljes tervét itt …

GoDaddy tervek:

A GoDaddy 3 tervvel rendelkezik. Itt ismét az első árképzés különbözik a megújítási áraktól.

tervek
Gazdaság
Luxus
Végső
Árazás$ 1.00 / mo$ 7.99 / mo12,99 $ / hó
Megújítási árképzés$ 8.99 / mo$ 11.99 / hó16,99 $ / hó
LeírásAlapvető források az indulók számáraTöbb hely és rugalmasság több helyszínenJó összetett és nagyobb forgalmú webhelyekhez

Itt megtekintheti Godaddy teljes tárhely-terveit …

A két webtárhely között a GoDaddy olcsóbb áron indul. Ugyanakkor a GoDaddy megújítása kevesebb, mint a SiteGround.

Az árazást illetően a GoDaddy költségvetési szempontból barátságosabbnak tűnik, és különféle terveivel is rendelkezik.

Még néhány további paramétert kell ellenőrizni, mielőtt kitalálná, hogy melyik hostplatform illik hozzád.

Uptime és megbízhatóság

Egy másik fontos paraméter az üzemidő és a megbízhatóság. Ez egy fontos paraméter, amelyet ki kell értékelni, mivel webhelyének folyamatosan működőképesnek kell lennie.

A SiteGround garantálja az üzemidő 99,99% -át. Proaktív szerverfigyeléssel rendelkezik, és Linux Konténereket – LXC-t használ, amely rendkívül erőforrás-hatékony.

Emellett a SiteGround rendelkezik automatikus biztonsági mentésekkel, valamint igény szerinti biztonsági mentésekkel.

Mint már fentebb mondtam, az elmúlt hónapokban mindkét szerver teljesítményét figyeltem, tehát itt láthatja mind a host működési mutatóit.

SiteGround Uptime eredmények előzményei:
A SiteGround kiszolgáló sebességének nagy képernyőképe - 2018. július

SiteGround Uptime pontszám: Itt láthatja a legfrissebb üzemidőt.

A SiteGround jó üzemidő-mutatóval rendelkezik, és megbízható szolgáltatásokat nyújt az állandó működési mutatók fenntartásához.

Ezután engedje meg, hogy végigvezesse a GoDaddy hasonló működési mutatóit.

Godaddy July Uptime Score

GoDaddy Uptime Score: Itt láthatja a legfrissebb üzemidőt.

A GoDaddy garantálja az üzemidő 99,99% -át, de felett az Uptime pontszáma kissé alacsonyabb, mint a 99,99% -os ipari szabvány. 24/7 szerver figyeléssel rendelkezik.

A GoDaddy használatával a webhely biztonsági mentése és helyreállítása opcionális szolgáltatás, és külön áron megvásárolható.

A GoDaddy automatikus figyelmeztetést biztosít arra az esetre, ha webhelye elérte az erőforrások maximális kihasználását. Felvehet további erőforrást igény szerint.

A GoDaddy rendelkezik jó üzemidő-mutatókkal, a szükséges ipari szabványnak megfelelően.

Összességében azonban a SiteGround győzedelmeskedik a GoDaddy-hez képest.

Ezután hadd beszéljek egy másik kritikus elemről, amely az ügyfélszolgálat.

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálat fontos, különösen akkor, ha azonnal szüksége van kérdéseire, vagy ha tárhelyed során felmerül néhány kérdés. További részletekkel szolgálnék a mindkét platformon elérhető ügyfél-támogatási lehetőségekről.

A SiteGround számos hasznos oktatóanyaggal rendelkezik a weboldalon. Hatalmas tudásbázissal rendelkezik, amely szinte mindenfajta tárhelyt elkötelezett. Van néhány video útmutató, amely bemutatja a cPanel demóit.

E-mailben, telefonon, jegyekkel vagy élő csevegéssel érheti el őket. A támogatás a nap 24 órájában elérhető. Felfedeztem az élő csevegés lehetőségét.

A várakozási idő nagyon kevesebb, körülbelül 5 másodperc volt.

SiteGround chat

SiteGround chat 2

Az ügyfélszolgálat képviselője gyorsan megadta a kérdésemre vonatkozó összes adatot. Összességében nagy tapasztalat és hatékony támogatás.

Hasonló tanulmányt készítettem a GoDaddy ügyfélszolgálatáról is. E-mailben, telefonon vagy csevegéssel érheti el a GoDaddy-t. A weboldal kevesebb tudásbázis-tartalommal rendelkezik. Van egy GoDaddy blog, amely elérhető.

Nos, nincs 24 órás élő chat-támogatás, ami a legnagyobb hátrány. Ha úgy dönt, hogy az élő csevegési lehetőséget választja, és ez valószínűleg nem érhető el, akkor az alább látható módon üzenetet kap.

Godaddy chat

A két tárhelyplatform között a SiteGround magasabb pontszámot kap az ügyfélszolgálatban. Valóban 24 órás támogatást nyújt, és ami még fontosabb, hatalmas tudásbázist biztosít.

Biztonság:

Mondanom sem kell, hogy az internetes fogadó biztonsága jól befolyásolja a webhelyet. Ezért ezt valami teljesen ki kell értékelnie, mielőtt bármilyen speciális tárhelyt választana.

A SiteGround proaktív szervermegfigyelést biztosít, amely biztosítja az illetéktelen hozzáférés megakadályozását. Ezenkívül egyedülálló anti-bot AI-t is biztosít.

Ez megakadályozhatja a botnetek brute-force támadásait.

SiteGround_claims_for_security

A SiteGround biztosítja a fiókok elszigetelését. Ez az egyik első tárhely-platform, amely ezt a legjobb biztonsági elszigeteltség biztosítása érdekében bevezette.

Ezzel együtt a SiteGround egy ingyenes napi biztonsági másolatot tartalmaz a tervében. Ide tartozik az SSL és a HTTP / 2.

Következő lépés a GoDaddy-n.

A GoDaddy 24 órás biztonsági figyeléssel és DDoS védelemmel rendelkezik. Biztosít biztonsági mentést a webhelyről, de ez nem szerepel a tervben.

Minden terv tartalmaz csalás, vírusok és spam elleni védelmet. Ide tartozik az e-mailek adatvédelme és védelme a 256 bites titkosítással. Az SSL nem szerepel az alaptervben.

Godaddy biztonság

Ami a biztonsági funkciókat illeti, mind a SiteGround, mind a GoDaddy jó listát kínál a beépített szolgáltatásokból.

Ezt elmondva szeretném kiemelni, hogy a SiteGround ezen biztonsági szolgáltatások többségét a terv részeként tartalmazza, míg a GoDaddy nem.

Jellemzők:

Mind a SiteGround, mind a GoDaddy jó tulajdonságokkal rendelkezik. A SiteGround számos funkcióval rendelkezik az alaptervében.

A SiteGround alapterve egy webhelyet támogat, 10 GB-os webhelyet. Alkalmas 10 000 havi látogatásra.

A SiteGround további funkciói: ingyenes weboldal készítő (egyéb ingyenes weboldal készítők listája), SSD tárolás, ingyenes automatikus napi biztonsági másolat, ingyenes SSL, ingyenes HTTP / 2. Ez magában foglalja a cPanel, SSH, ingyenes alkalmazások telepítését, ingyenes e-mail fiókokat, ingyenes CloudFlare CDN, korlátlan MySQL DB.

Az alapterv magában foglalja a nem mért forgalmat és a 24 órás támogatást. A GrowBig és GoGeek tervvel alapvető és prémium funkciókat kap.

második és harmadik helyszíni terv

A prémium szolgáltatások között szerepel az ingyenes webhelyátvitel, a SuperCacher nagy sebességű, az ingyenes biztonsági mentés helyreállítása és az elsőbbségi műszaki támogatás.

A GoGeek terv Geeky Advanced funkciókat tartalmaz, mint például a WordPress Joomla telepítése, Egy kattintással a Git repó létrehozása, ingyenes mentés igény esetén. Ennek a tervnek kevesebb fiókja lesz a kiszolgálón.

Ezután hadd részletesebben ismertessem a GoDaddy-t.

A GoDaddy alapterve egy webhelyet támogat, 100 GB-os tárolást és a nem mért sávszélességet. A terv tartalmaz egy ingyenes üzleti e-mailt az első évre.

Minden terv támogatja a több mint 125 ingyenes alkalmazás egy kattintással történő telepítését. Egyéb szolgáltatások: 1 GB-os adatbázis-tárolás a MySQL Linux számára, 1-kattintásos beállítás a GoDaddy regisztrált tartományokhoz, egy kattintással további erőforrások vásárlása.

A GoDaddy Linux terve rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik. Az alapterv 50 FTP-felhasználót, DNS-kezelést, korlátlan külső domaineket, cPanel, phpMyAdmin, CloudLinux, CageFS, Cron jobok, ImageMagick és még sok más támogat..

Godaddy funkciók

Mind a SiteGround, mind a GoDaddy számos funkciót kínál. A GoDaddy támogatja a Linuxot és a Windows tárolását.

A funkciókkal kapcsolatban nincs olyan speciális tárhely-szolgáltató, amely felülírja a másikot. Mindkettő itt névlegesen van.

Következtetés:

Ez egy szoros verseny a SiteGround és a GoDaddy között. Szóval melyiket válassza? Nos, ez egy közeli hívás, és nagymértékben függ a webhely követelményeitől.

A GoDaddy győztes a sebesség és a teljesítmény szempontjából. Sokkal megfelelőbb, ha ezt keresed.

Ezzel ellentétben a SiteGround jobb üzemidő mutatókkal rendelkezik.

Ha a biztonságról és a szolgáltatásokról van szó, akkor mindkettő egyformán képes nyújtani rengeteg hasznos funkciót. Mindkét platform sokoldalú, és kielégíti webhelye legtöbb igényét.

Csak a GoDaddy kiemelése érdekében támogatja a Windows, valamint a Linux alapú tárhelyet. Másrészt a SiteGround csak a Linux alapú tárolást támogatja.

Ha az ügyfélszolgálatról van szó, a SiteGround jobb ügyfélszolgálatot nyújt, mint a GoDaddy.

Az árakat illetően, ha a költségvetés korlátozás, akkor a GoDaddy-t a SiteGround-hoz képest inkább előnyben részesítheti. Mindkettőnek eltérő az első alkalommal alkalmazott ára és a megújítási árazás. A SiteGround azonban drágább, mint a GoDaddy.

Végül, melyiket választja szorosan, a keresett funkcióktól függ. Nincs itt egyértelmű legjobb választás. Mondanom sem kell, hogy mindkettő egyformán jó lehetőség.

Kapcsolódó hozzászólások:
 1. 1&1 vs. Godaddy: 6 teszt a tapasztalataim alapján
 2. Bluehost vs GoDaddy: 9 teszt, 1 győztes [Felmérést végeztünk a Facebookon is]
 3. HostGator Vs GoDaddy: Összehasonlítás a sebesség, az ár és a támogatás alapján
 4. NameCheap vagy GoDaddy: Tudjon meg minden tényt a regisztráló domain név előtt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map