Snel.com VPS tárhely áttekintés; Használata után (2020)

A VPS Hosting az a kedves hely a dedikált tárhely és a megosztott tárhely között. Megkapja a dedikált tárhely hatalmát a megosztott tárhely árán. A Snel az egyik ilyen hosting cég, amely megfizethető terveket kínál hiteles szolgáltatásokkal.


De ma itt csak a VPS tárolásáról beszélünk azon rajongók számára, akik be akarnak lépni, de nem tudják, hol kezdjék el. Ha igazán érdekli a Snel.com VPS tervei, itt megteheti.

Akkor folytassuk a felülvizsgálatot?

Árazás & Jellemzők

Saját felhő VPS mennyei funkcióival - Snel.com

Kezdjük a nagygal, az árképzéssel. Bár nem mindenki a költségvetésén alapszik valami vásárlásával kapcsolatos döntését, ez a norma, amelyet figyelembe kell venni valamiba történő befektetés során.

Most a Snel megfizethető árakat kínál, csak SSD tárolással, a telepítés egyszerű & gyors, és a rendelkezésre álló számok csillagok. A Snelnek 6 VPS-terve van, mindegyiknek több funkciója van, mint az utoljára.

A VPS Jar egymagos, 1 GB RAM-ot, 100 GB-os SSD-t, 1 pillanatfelvételt készít a biztonsági másolatok készítésére és 2 TB sávszélességet kínál @ 9,90 euró / hó. A szolgáltatások fejleszthetők az igényeiknek megfelelően, és ennek megfelelően díjat számít fel Önnek.

Csakúgy, mint a funkciók előrehaladtája & ár minden tervvel. A VPS Bucketnek 2 magja van, 4 GB RAM-ja, 200 GB SSD @ 19,90 € / hó. A VPS Drum 6 maggal, 16 GB RAM-mal, 600 GB tárolással és 20 TB sávszélességgel rendelkezik, havonta 89,90 € és így tovább.

Az utolsó terv a VPS Tun. 10 magot ad, amelyek egészen 16 magig, 64 GB RAM-ig, 1 TB tárhelyig bővíthetők, további 500 GB-os bővíthetők, de még mindig csak 1 pillanatkép a biztonsági mentéshez és 30 TB sávszélesség. Mindannyian óriási 259,00 € / hónapba kerül.

Összefoglalva: a szolgáltatások minden bizonnyal ár-érték arányt jelentenek. A legtöbb társaság szeret korlátlanul menni, amikor hatalmas számot kínál, ám gyakran korlátozottnak bizonyul, de a Snel másként dönt. Minden tervnek azonban csak 1 pillanatképe van alapértelmezés szerint elérhető, bár frissíthető.

Egyszerű használat

Cloud VPS

Amikor először rákattint a „VPS konfigurálása” elemre, a webhely átirányít egy oldalra, ahol beállíthatja az egyes szolgáltatások összegét külön-külön, például a magok számát, a RAM-t, a tárolást, a sávszélességet és az IP-címek számát..

Snel Cloud VPS

Ezt követően ki kell választania a rendszeren futtatandó operációs rendszert. Mint láthatja, csak bizonyos linuxos disztribúciókat vagy CMS interfészeket választhat ki, például a Plesk és a cPanel.

Snelcom Cloud VPS

Végül, miután áttekintette az összes kiválasztott rövid összefoglalót, eljut a fizetési oldalra a végső kifizetéshez. Most nézzük meg, mit kapunk a szolgáltatásra való feliratkozás után.

cPanel-műszerfal

Kezdetben a cPanel-t választottuk dedikált környezetnek, így bekerültünk az irányítópultba, és ha tud valamit a cPanelről, könnyen kezelheti webhelyét gond nélkül..

Konfigurálhat fájlokat, lemezterületet, biztonsági mentéseket, képeket, MySQL adatbázisokat, e-maileket, DNS-t stb. Egy helyen. A cPanel támogatást nyújt harmadik féltől származó alkalmazásokhoz és kiegészítőkhöz az extra funkciókhoz.

Így ez lezárja a Könnyű használat fejezetet. A terv kiválasztása és felállítása meglehetősen egyszerű, rengeteg opcióval rendelkezik az operációs rendszer számára.

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálatot, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak, minden szolgáltatás nélkülözhetetlen része, akár szállodai szolgáltatás, akár webtárhely. Megfelelő tudásbázis nélkül még a legtapasztaltabb felhasználók is eltévedhetnek.

A Snel.com támogatási portálja a dedikált és virtuális tárhelyhez

A kezdők számára a Snel.com rendelkezik megfelelő tudásbázissal, olyan különféle szakaszokkal, mint Általános, Hálózatépítés, Biling, E-mail, Kezdeti beállítás, Online munkaterület stb..

Az SMTP-relé beállítása a Sendmail segítségével

Az e-mail kategória az SMTP beállításáról szóló első témára kattintottunk, és legkevésbé azt mondhatjuk, hogy ez nagyon hasznos. A cikk részletes lépéseket tartalmazott a folyamatban használandó kóddal, ami nagyszerű azok számára, akik nem akarnak kódolni.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ezt követően kipróbáltuk a Live Chat lehetőséget az azonnali segítségért. Feltettünk egy kérdést a csevegő kliensbe, és egy percen belül választ kaptunk, magyarázatot kérve. A válaszidő valóban lenyűgöző volt.

Írjon nekünk. Itt vagyunk, hogy válaszoljon kérdéseire

Mint láthatja, a kétség tisztázása után a csevegő képviselője sok egészséges választ adott. Összességében a csevegőszolgáltatás minden bizonnyal kielégítő és hasznosnak bizonyulhat.

Egy másik jó dolog, amit meg kell jegyezni, hogy a csevegőprogram nem csupán szöveges, hanem fájlokat (lehetőleg képeket) csatolhat, például a képernyőképeket a problémájáról, hogy segítséget nyújtson..

Jelenleg telefonos és e-mail támogatást is fel kell tárni, de az emberek többsége számára a csevegési támogatás elsősorban az, ahol válaszokat keresnek.

Ezért ezt a részt összefoglalva, a tudásbázis informatív, és a csevegési támogatás kielégítő, ha problémákat kell megoldani az alapvető kérdéseik megoldásáért..

Következtetés

Végül az egyetlen igazi kérdés a következő: & vásárolja meg a szolgáltatást?

Egyszerűen fogalmazva: Természetesen.

A szolgáltatás minden bizonnyal ajánlott, figyelembe véve az ár tulajdonságait, a feltárandó lehetőségeket, az intuitív megközelíthetőséget és a több mint képes ügyfélszolgálatot..

Igen, az ár kissé meredek lehet, de nem mindennek kell olcsónak lennie. Ráadásul itt nem kötnek szerződéseket, így ha nem vagy elégedett, akkor egyszerűen hagyhatja, hogy a szolgáltatás lejár.

Ez zárja le a felülvizsgálatot. Tehát mit gondolsz? Tájékoztatónak találta a cikket? Kipróbálta a Snel VPS tárhelyét? Milyen volt a tapasztalata? Kérjük, kommentálja lent, és tudassa velünk.

Próbálja ki a Snel VPS tárhelyet ma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map