Softnet tárhely áttekintés: Hogyan teljesült a tesztelésünk során? (2020)

Softnet tárhely áttekintés: Hogyan teljesült a tesztelésünk során? (2020)

Softnet tárhely áttekintés: Hogyan teljesült a tesztelésünk során? (2020)

Itt, a HostPill-nél, furcsa lelkesedés tapasztalható olyan ismeretlen vagy rejtett tárhelyszolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyek általában az emberek radarja alatt haladnak át..


A ritka tárhelyszolgáltatások megtalálása az, hogy ezeket kívülről ismerjék, majd értékes javaslatokat tegyenek Önnek.

Nézze meg például a nemrégiben talált szolgáltatást: Softnet tárhely. Kenyából, Afrikából érkezik, és minden kisvállalkozás és vállalkozó számára elérhető, mind a határokon belül, mind azon kívül.

Most azt gondolhatja: “Mi a fenébe vásárolnék egy szervert Afrikában?” Nos, ne olyan gyorsan ítélkezz. Ebben az áttekintésben minden jót felsoroltunk & a Softnet rossz aspektusa, így meggondolhatja magát.

Tehát minden további beavatkozás nélkül merüljünk bele?

Árazás & Jellemzők

Rendben, tehát a külföldi tárhelyszolgáltatás igénybevételének egyik előnye, hogy előnyeit élvezheti a pénznemkülönbség előnyeivel, tehát van esély arra, hogy több funkciót szerezzen alacsonyabb áron.

Web Design _ Domain regisztráció Kenyában _ Softnet Solutions Ltd

Mivel nem használjuk a kenyai shillingeket, az USD lesz a mi preferencia. Kezdjük a „Standard” tervvel, amely körülbelül 10 dollár / év, és 25 GB szabad lemezterületet biztosít, de nem tudhatjuk meg, hogy ez HDD vagy SSD. És igen, ez évente 10 dollár, csakúgy, mint a többi terv.

Ezután a terv korlátlan sávszélességet, korlátlan e-mail fiókokat, korlátlan adatbázist, fiókkezelő panelt (ami WHMCS) és 24/7 ügyfélszolgálatot kínál. Furcsa módon megemlítették a következő megújítási díjakat, amelyek körülbelül 14 dollár körül alakulnak.

A professzionális tervhez viszonyítva itt a szolgáltatásokban nem sok változás történik, mint a meglévő lemezterület, amely 35 GB, és a terv költsége körülbelül 19 USD / év.

Hasonlóképpen, az „Advanced” terv 28,23 USD / év, a lemezterület 45 GB-ra növekszik, és ugyanazokkal a szolgáltatásokkal rendelkezik, mint korábban. A lemezterület ezen a ponton jobb lehetett volna, de…

… Az utolsó terv minden bizonnyal megteszi. A „korlátlan” terv korlátlan lemezterületet és minden más korlátlan szolgáltatást tartalmaz, évente körülbelül 94 dollár körül, ami csak annyit jelent, hogy őszinte legyünk..

A tervek összességében furcsának tűnnek, ami várható, de a szolgáltatások megfelelőek, és ezért még ajánlottak is.

Lásd a Softnet Hosting teljes árképzését itt …

Vevőszolgálat

Alapvető fontosságú a segítség igénybevétele egy nehéz epizód során. Néhány kezdő végül elsősorban nem tudja, mit csinál, és olyan problémákat okoz, amelyek összeomlik a webhelyen. Ezért a jó ügyfélszolgálat igénye mindig hasznos, függetlenül attól, hogy Ön kezdő vagy szakértő.

élő chat

Az élő csevegés támogatását a legmegbízhatóbb módszernek tekintik a lehető leggyorsabban. Emellett csatolhat képernyőképeket a problémájáról, hogy jobban kifejezze a problémát a csevegő képviselőjénél, és megoldást kapjon.

élő chat

Úgy döntöttünk, hogy teszteljük a Softnet csevegőszolgáltatását, és feltettünk egy kérdést. Kérdés a kiszolgálóik integritásáról.

élő chat

Szinte amint megkaptuk a választ, miután feltettünk egy kérdést, amely Softent részéről jó. A válaszkészség jó. A választ egyszerűen is megfogalmazták.

Jegy benyújtása - Softnet Solutions Ltd

Ezután ott van a nyilvánvaló jegyrendszer-megoldás, ahol egyszerűen elküldheti bizonyos adatait, röviden leírhatja kérdését, és csatolhat minden szükséges képet a jobb segítségért..

Most megpróbáltuk keresni egy tudásbázist is & olvassa el a cikkeket, amikor a felhasználók úgy érzik, hogy elvesznek az adott információval, de nem volt ilyen, és ez egy kicsit kellemetlen. Ennek ellenére az ügyfélszolgálat meglehetősen kielégítő.

Egyszerű használat

Webtárhely_ megfizethető, olcsó és legjobb kenyai hosting cég

Lényegében a WHMCS támogatja a Softnet többségét. Nyugodtan feltételezhetjük, hogy a beszerzési és számlázási folyamat a WHMCS-en megy keresztül, és a „Rendelje meg most” gombra kattintva ugyanez történik.

Bevásárlókosár - Softnet Solutions Ltd

Mint itt láthatod, három lehetőség közül választhat a szolgáltatáscsomagok tárolására. Az egyetlen hiányzik a korábban említett 25 GB-os lemezterülettel.

Bevásárlókosár - Softnet Solutions Ltd

A terv kiválasztása után felszólítja a következő oldalra, ahol dönthet úgy, hogy regisztrál új domainjét a webhelyére, átviheti egy másik regisztrátorból, vagy választhat meglévőt.

Bevásárló kosár - Softnet megoldások

Aztán van egy utolsó betekintés mindent, amelyet kiválasztott. Kiválaszthatja, hogy a számlázási ciklusnak évente, kétévente vagy háromévente legyen-e.

Bevásárlókosár Softnet Solutions Ltd

Végül ott van a fizetés előtti utolsó oldal, ahol megnézheti megrendelését. A pénztár után azonnal elkezdheti dolgozni a webhelyén.

Ezért a Softnet a WHMCS-re támaszkodik a számlázási folyamatuk során, amely hosszú, de szükséges.

Következtetés

Javasoljuk tehát, hogy fektessen be egy host szolgáltatóba egész Afrikába?

Nos, amennyire látjuk, ez ajánlott.

Az egyetlen dolog, amelyet hiányoztak, a hiányzó weboldal, a tudásbázis hiánya volt, és a valuta különbség zavarhat egyes embereket.

De ezen kívül az ár-érték arány nagyon jó. A támogatás kielégítő. A legalacsonyabb terv 9 dollár körül mozog egy évre, tehát ez nem is kérdés.

Határozottan adj neki egy képet.

Ennyi ez erre a felülvizsgálatra. Mit gondolsz? Érdemes megnézni a Softnet-et? Ön is kipróbálta a szolgáltatást? Milyen volt a tapasztalata? Kérjük, kommentálja lent, és tudassa velünk.

Próbálja ki a Softnet tárhelyet ma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector