Sucuri vs Wordfence összehasonlítás 2020 (telepítési útmutatóval)

A Wordfence és a Sucuri egyaránt hatékony biztonsági bővítmények, amelyek elérhetők a WordPress számára.


Ma értsük meg mindegyiket, és járjuk át mindkettő összehasonlítását.

Először értsük meg Sucurit.

Sucuri:

A Sucuri a WordPress biztonságára szakosodott. Ez egy ingyenes plugin, amely a WordPress összes felhasználó számára elérhető.

Ez egy teljes biztonsági csomag, amely integrálható a meglévő biztonsági funkciókba.

Jól ábrázolja a meglévő biztonságát olyan funkciókkal, mint a biztonsági tevékenység ellenőrzése, a fájl integritásának figyelése, a távoli malware szkennelés, a feketelisták figyelése, a biztonsági edzés, a feltörés utáni biztonsági műveletek, a biztonsági értesítések, a webhely tűzfala.

Ezt a bővítményt nagy biztonsági rések, például DDoS, rosszindulatú programok, brute force támadások, webhelyek közötti parancsfájlok jól tesztelték.

Ezenkívül a Sucuri megóv a további csapásoktól, növeli a teljesítményt és azonnal biztonsági riasztásokat nyújt.

A Sucuri telepítése a WordPress-ben:

A Sucuri telepítéséhez jelentkezzen be a WordPress adminisztrációs oldalra, és kattintson az oldalsávon plugins. Válassza a Plugins elemet -> Új hozzáadása, keresse meg a Sucuri Security alkalmazást, és telepítse. Aktiválja a bővítményt.

Itt van egy videó, amely bemutatja a plugin telepítésének lépéseit:

Aktiválás után láthatja a Sucuri biztonsági bejegyzést az oldalsávon.

Ez befejezi a kezdeti beállításunkat. Kattintson Irányítópult választási lehetőség. A lehetőségek listája az alább látható-

Sucuri_in_sidebar

A telepítés után e-mail értesítést kaphat bármilyen nagyobb eseményről. Ez magában foglalja az oldalfrissítésekre, a blogváltoztatásokra és a webhely minden egyéb releváns tevékenységére vonatkozó figyelmeztetéseket.

Alapvető Sucuri szkennelés:

Míg láttuk a plugin telepítését, ellenőrizzük, hogyan működik ez pontosan. A plugin beépített szkennerrel rendelkezik.

A WordPress programból áttekintheti a fájlok módosításait. A Sucuri műszerfal átfogó jelentést nyújt a WordPress vezérelt webhely integritásáról.

Az összes szolgáltatás használatának megkezdéséhez aktiválnia kell az API-kulcsot, ha rákattint az a megadott opcióra. Ez lehetővé teszi az ellenőrzési naplókat, az integritás-ellenőrzéseket, az e-mail figyelmeztetéseket és még sok más eszközt.

sucuri-api-kulcs

Amint ez befejeződött, módosíthatja a beállításait. Az API-kulcsban láthatja a létrehozott API-kulcs értékét.

sucuri-műszerfal

A módosítások mentése után értesítéseket kap a fájlok bármilyen módosításáról. Ezen belül áttekintheti a fájlokat és ellenőrizheti az ellenőrzési naplókat.

Ez olyan lehetőségek listáját tartalmazza, mint a Malware Scan, a tűzfal (WAF), az edzés, a támadás utáni, az utolsó bejelentkezés.

sucuri-műszerfal tűzfalhoz és még sok más

A blokkolt felhasználók mellett megtekintheti a Sikertelen bejelentkezéseket, a jelenleg bejelentkezett felhasználókat és még sok minden mást.

A vizsgálatot a Malware Scan opcióval is kezdeményezheti. Ez lehetővé teszi a feketelista állapotának ellenőrzését is. A Sucuri ajánlásokat ad ezeknek a sebezhetőségeknek a kiküszöbölésére.

sucuri-malware-scan

A plugin prémium kiadása támogat egy nagy teljesítményű webalkalmazás-tűzfalat – WAF, amely megakadályozza a webhelyet a támadásoktól, a rosszindulatú programoktól és a rosszindulatú programok újbóli kiváltásától..

Képes blokkolni az XSS-t (Cross-Site Scripting), a brute-force támadást, az SQL-befecskendezési kísérleteket és számos más sebezhetőséget..

Ennek a funkciónak a használatához először regisztrálnia kell minden Sucuri-t.

A regisztráció után kap egy API-kulcsot, amelyet be kell írnia a tűzfalbeállításokba.

tűzfal-beállítások

Sucuri tervek és árképzés 2018

Sucuri webhelybiztonsági platform Komplett webhelybiztonság

Kezdje el a Sucuri alkalmazást

(30 napos pénzvisszafizetési garancia)

Ezután térjünk át a következő bővítményre, amely a Wordfence

WordFence:

A Wordfence az első osztályú biztonsági szolgáltatásokat nyújtja a WordPress felhasználók számára. A Wordfence segítségével számos biztonsági mechanizmust szabadíthat fel webhelyének teljes védelme érdekében.

A folyamatosan frissített fenyegetésvédelem-táplálás révén a Wordfence tűzfala erőteljesen megakadályozza a támadásokat.

A legfrissebb tűzfalszabályokat, a rosszindulatú programok aláírását és a rosszindulatú IP-címeket alkalmazza, és megfelelő védelmet nyújt webhelye számára.

A Wordfence gyakorlatilag a teljes átvilágítás felelősségét viseli, mielőtt bármilyen forgalmat engedélyezne webhelyére.

A Wordfence telepítése a WordPress-ben:

Az alapvető Wordfence plugin ingyenes, és számos biztonsági funkcióval rendelkezik. Segíthet egy feltört webhely tisztításában is.

A fenti módszerhez hasonlóan a WordPress adminisztrációs helyén keresse meg a Wordfencet, és aktiválja azt a létrehozott API-kulcs segítségével.

A Wordfence beállításai az oldalsó lapon láthatók, a Beolvasás, az élő forgalom figyelése, az IP-k blokkolása, a beolvasás ütemezése és még sok más lehetőség opcióival.-

wordfence az oldalsávban

Aktiválás után megadhatja a szükséges részleteket a Beállításokban. Az első beállításokkal konfigurálhatja az alapbeállításokat, például az e-mail azonosítót és az egyéb részleteket.

Részleteket adhat a riasztásokról, a beolvasásokról és az egyéb vonatkozó paraméterekről is.

wordfence-alap-beállítások

Hasonlóképpen, módosíthatja a Speciális beállítások beállításait is, hogy részleteket biztosítson a riasztásokról, az élő forgalom nézetről, a beillesztendő szkennelésekről, a tűzfal konfigurációiról és az egyéb biztonsági lehetőségekről.-

wordfence-advanced-beállítások

Alapvető Wordfence szkennelés:

Innentől kezdve megismerheti a Wordfence műszerfalát. A szkennelést a szkennelési opcióra kattintva indíthatja el.

A szkennelést manuálisan is elindíthatja a Wordfence szkennelésének indítása opcióval.

wordfence pásztázó

A vizsgálat részletes összefoglalást nyújt az egyes megállapításokról. A szkennelést ütemezheti is.

Nézze meg a teljes videót a Wordfence plugin telepítéséhez

Wordfence árképzés 2018

A Wordfence árképzése

Kezdje el a Wordfence használatát

Következtetés:

Most, hogy részletes áttekintést adtam a szinte azonos hatékonyságú WordPress biztonsági bővítményekről, engedje meg, hogy ezek összehasonlító elemzésével befejezzem ezeket..

A legnehezebb a legjobb biztonsági bővítmény kiválasztása, mivel a biztonság nagyon kritikus paraméter minden webhely számára.

A webhely biztonságát érintő bármilyen zavarnak hosszú távú következményei lehetnek.

Mind a Sucuri, mind a Wordfence jó hírnévvel rendelkező társaságok. Ha összehasonlítjuk a könnyű használatot, a Sucuri egyszerűbben használható, és a műszerfal elrendezése nagyon egyszerű.

Noha nem mondanám, hogy a Wordfence irányítópultja összetett, de megint nem olyan egyszerű megérteni, mint Sucuri..

Tehát, ha még nem ismeri a WordPress alkalmazást és a plugin-szokásokat, akkor be kell néznie a Wordfence dokumentációját. A tanulási görbe több, és technikailag több erőfeszítést igényel a Wordfence segítségével.

Mindkettő jó a kis méretű webhelyek teljesítményének szempontjából.

A nehéz webhelyek esetében azonban a Wordfence csökkenti a weboldal teljesítményét, mivel minden alkalommal beolvassa a teljes weboldalt.

Tehát, ha Wordfence-t használ, akkor biztosítania kell egy jó gyorsítótárazási plugin használatát a böngésző gyorsítótárazásához, valamint CDN-t a gyorsítótárhoz.

Bár mindkét beépülő modul rendelkezik a legújabb biztonsági fenyegetések listájával, a Wordfence alkalmazásával a kihívás az, hogy ezek közül néhány nem naprakész.

A Wordfence intuitív tűzfal funkcióval rendelkezik, azonban rendkívül óvatosnak kell lennie; mivel a tapasztalatlan felhasználók elzárhatják magukat, és elveszíthetik a hozzáférést a webhelyhez.

Összefoglalva, bár a Sucuri és a Wordfence egyaránt tartalmaz hosszú listát a beépített biztonsági funkciókról, bizonyos szempontból a Sucuri a Wordfence fölött szerepel..

Természetesen a Sucuri a WordPress biztonsági bővítményének legfontosabb választása.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map