WebHostingPad áttekintés (2020): Érdemes megvenni?

Mi jut eszembe, amikor valaki véletlenül megkérdezi: „Melyik a legjobb hosting szolgáltatás?” Kétségtelen, hogy néhány nyilvánvaló névre gondol, például Godaddy, GreenGeeks, BlueHost vagy akár Hostinger.
A web hosting cég kiválasztásakor a folyamat meglehetősen egyenes. A legjobb szolgáltatást szeretné a legalacsonyabb áron, a szolgáltatások kompromittálása nélkül. A mai világban ezt nem sokat kell kérdezni, nagyon sok olyan cég van, amely képes szállítani.
A nagy névcégek azonban az internetes oldalak többségét uralják, de vannak kevésbé ismert szolgáltatások, amelyek gyakran a radar alatt vannak. Mint azt, amelyet ma megvitatunk:


WebHostingPad

Fogadhatunk ezer dollárral, hogy valószínűleg soha nem hallott volna egy olyan ritka névvel rendelkező webhelyről. Ezért magunknak vállaltuk, hogy betekintést nyújtsunk a szolgáltatásba, mielőtt rákattintana a Godaddy vásárlásra.

Jellemzők & Árazás

-Megbízható és biztonságos webtárhely _ WebHostingPad
A szolgáltatások egy szolgáltatást alkotnak. A WebHostingPad esetében az olyan szolgáltatások, mint egy ingyenes domain, 24 órás ügyfélszolgálat, webhely-készítők / CMS, SSD tárolás, korlátlan szakmai e-mail és ingyenes SSL tanúsítványok alapértelmezésként a szolgáltatáshoz kapcsolódnak..

Megbízható és biztonságos webtárhely _WebHostingPad
A fenti néhány alapvető tulajdonság kivételével. Még több dolgot kell átmenni, mint például az ingyenes domain regisztráció / átvitel, az automatikus heti biztonsági mentések, az automatikus rosszindulatú programok ellenőrzése, a testreszabott spamszűrés, az e-kereskedelem integrációi és még sok más.
Most nézzük meg a megosztott tárhely árazását …

Közös tárhely _ WebHostingPad
Első pillantásra a tervválasztás nem tűnik túl sokszínűnek. Nagyon rövid & egyszerű. A „Teljesítmény” terv havi 1,99 dollárba kerül, és hozzáférést biztosít a fent említett összes szokásos szolgáltatáshoz, korlátlan tárhely- / e-mail fiókokkal és a WordPress-rel & Weebly támogatás.
Ezután a ‘Power Plan Plus’ az, amire gondolnád, megfelelő frissítés az energiatervhez. Havonta 4,99 dollárért sokkal jobb processzort (ez nagy teljesítményt jelent), prémium biztonsági mentési szolgáltatást és webhelyének legfrissebb szerver technológiáját kapja.

-Power Plan Mini _ WebHostingPad
Végül ott van a furcsa „Power Plan mini”, amely közvetlenül a hatalom közepén ül & a Plusz terv. Havonta 3 dollárért ingyenes SSL-tanúsítványa, WordPress, 10 GB-os SSD-je, 2 domain, 100 GB-os sávszélesség és 50 adatbázis áll rendelkezésre, amelyek elégek egy kis-közepes méretű vállalkozás webhelyéhez.
Összességében az ár jellemzői nagyon meggyőzőek. Az árat a lehető legalacsonyabb szinten tartják, és hangsúlyt fektetnek arra, hogy a felhasználók gyorsan telepítsenek üzletet & futás.

Biztonság

A WebHostingPad „megbízható és biztonságos webtárhelynek” nevezi magát. Habár ebben az esetben nincs túl sok kínálat, tucat szolgáltatás nem teszi biztonságossá webhelyét, de néhány jó is. Tehát milyen biztonságról beszélünk?

Megbízható és biztonságos webtárhely WebHostingPad
Mint már említettük, minden tervhez tartozik az SSL tanúsítása. Az SSL, ha nem tudja, egy biztonságos socket réteg, amely biztonsági réteget hoz létre a webhely és a felhasználó között, hogy megakadályozzon bármilyen harmadik fél beavatkozását..

Megbízható és biztonságos webtárhely _ WebHostingPad
Ezután megvan az automatikus rosszindulatú program-keresése, hogy bármi zavarosat keressen a webhelye alatt. Mivel a Plus csomag hozzáférést biztosít a legújabb szerver technológiához, a rosszindulatú programok felismerésének és a karanténnak esélye nagy.

Megbízható és biztonságos webtárhely _ WebHostingPad
Hidd el vagy sem, ha minden más kudarcot vall, akkor a biztonsági mentések a legjobb biztonságot nyújtanak az időszakra. Webhelyét feltörheti, megtámadhatja és adathalálba veheti, de tudnia kell, hogy minden biztonságban van valahol egy külső szerveren..

Megbízható és biztonságos webtárhely WebHostingPad
Végül a WebHostingPad fizetett biztonsági szolgáltatása: a SiteLock. A SiteLock egy külön szolgáltatás, amelyet előfizethet évi 24,95 dollárért. Olyan emberek felé irányul, akik komolyan veszik a webhely biztonságát. Nagyon sok automatizálást érhet el az SQL injekcióktól a webhelyek közötti szkriptek készítéséig.
Ez felborítja a biztonságot. Mint láthatja, a webhely biztonságának megőrzése érdekében bőséges biztonsági funkciók vannak itt. Nem egy egész csomó, de elég ahhoz, hogy elégedettségét megőrizze.

Egyszerű használat

Megbízható és biztonságos webtárhely _ WebHostingPad
Most a webhelyükön a WebHostingPad 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát igényel, ami jó & mindent, de mi a helyzet a használhatósággal? A díjak megfizetése és az ezzel történő elvégzés nem az, hogy működik-e a tárhely.

WebHostingPad.com kosár
A feliratkozási / számlázási folyamatot nagymértékben táplálja a WHMCS, amely népszerű számlázási szolgáltatás. A terv kiválasztása után regisztrálhatja, átviheti vagy kiválaszthatja a meglévő domain nevét. Ebben a példában a meglévő hostpill domainünket fogjuk használni.

WebHostingPad.com kosár
Ezt követően ki kell választania egy számlázási ciklust, amelyet minden hónapban meg kell ismételni. Mint láthatja, csak egy havi lehetőség van előfizetésre, és nincs opció éves, kétéves vagy hároméves ciklusokra..

WebHostingPad.com kosár
Ezután be kell írnia az általános adatait, mint például név, cím, e-mail, város stb., Ha új ügyfél vagy. Ez a lépés szakaszosnak érzi magát, teljesen lehetséges, hogy nem kérik ezeket a részleteket, és meg kell tenni, de formalitásnak tűnik.

Bevásárló kosár - WebHostingPad.com
Végül, az utolsó lépés egyszerűen a fizetési mód kiválasztása és a kártya adatainak kitöltése a szolgáltatás elindításához. Ezenkívül promóciós kódot is igénybe vehet egy ingyenes domain megszerzéséhez, ami jó, ha új domain regisztrálását választotta.

Vevőszolgálat

Képzelje el ezt: Jó 10 perc elteltével kitölti az összes részletet & a domain beállításakor a webhely végre fut, de üres is. Ezután telepítse a WordPress programot, de nem tudja, ahonnan telepítheti a témákat.
Akkor most mi legyen? Az interneten keres megoldásokat? Természetesen nem. Ezért van a webhely saját Tudásbázisa ezeknek a kérdéseknek a megoldására.

Tudásbázis - WebHostingPad
A tudásbázis általában a leggyakoribb, valamint néhány technikai választ tartalmaz mindenféle kérdésre. A jól informált válaszok adatbázisával a felhasználóknak nem kell minden problémát megtisztítaniuk a Google-t.

Tudásbázis
A WebHostingPad tudásbázisa enyhén szólva nagyon szépen néz ki. Vannak bizonyos kategóriák, amelyekhez a lekérdezés tartozhat, majd vannak kérdések ezekben a témákban. Az alcikkek feltárására kattintottuk a „Domain” témát.

Mi a különbség az aldomain és az addon domain_ között - Tudásbázis
Az utolsó kérdésre kattintottuk az altartományok közötti különbségről & addon domaineket, és a válasz nagyon jól részletezett volt, megfelelő példákkal. Az UI emellett az egész cikk fontosnak tűnik.
A tudásbázis egyetlen hátránya az lehet, hogy az egész szakasz egy kicsit hosszabb lett. Időnként egy kis sonkát érez. Ennek ellenére is lehet válogatás.

Megbízható és biztonságos webtárhely
Az ügyfélszolgálat másik fontos szempontja az élő csevegés. Több lehetőség is lehet felfedezésre, de a legtöbb alkalommal az emberek többsége hajlandó támaszkodni akár a tudásbázisra, akár az élő csevegés támogatására..

A WebHosting megbízható és biztonságos webtárhely _ WebHostingPad
Megpróbáltuk feltenni egy kérdést a szerverük integritásáról, függetlenül attól, hogy mindegyiket saját maguk kezelik-e, vagy hagyták-e, hogy egyes harmadik féltől származó cégek kezeljék. És valaki nagyon gyorsan csatlakozik.

A WebHosting megbízható és biztonságos webtárhely _ WebHostingPad
Most a válasz néhány percet vett igénybe, de a várt választ elég hamar megkaptuk. Saját adatközpontjaik az USA-ban vannak, tehát nyilvánvalóan nincs esély arra, hogy harmadik fél cégei bevonódjanak. Tehát a válasz gyors és nem volt automatizált.
Ez rendezi az ügyfélszolgálat pontszámát. A tudásbázis rövid, de funkcionális, és az élő csevegés támogatása hibátlanul működik.

Következtetés

Most végre a végén vagyunk. A WebHostingPad szinte minden aspektusáról beszéltünk. A szolgáltatások, az árak, a biztonság, az ügyfélszolgálat és a beállítás nagyon érdekes volt felfedezni, de…
Érdemes megvásárolni a WebHostingPad szoftvert a Godaddy helyett?
Azt mondjuk, IGEN. Határozottan megy rá.

A WebHostingPad nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, alacsony költségek mellett, amelyeket bár sok cég ígér, csak kevés szállít. Egyszer próbáljon meg készíteni egy kevésbé ismert társaságnál, amely talán csak azt adja meg, amire valójában szüksége van.
Ez lezárja ezt a felülvizsgálatot. Meghatároztuk a tényeket, Ön dönt. Mi a véleményed? Tájékoztatónak találta a cikket? Kipróbálta a WebHostingPad alkalmazást? Milyen volt a tapasztalata? Kérjük, kommentálja lent, és tudassa velünk.

Próbálja ki a WebHostingPad ma alkalmazást

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map