WooCart áttekintés: Szerezzen be minden információt a regisztráció előtt (2020)

Van egy nagyszerű hajózás-ötlete, amelyet megvalósítani szeretne? Megbízható WooCommerce tárhelyet keres saját e-kereskedelmi áruházának megnyitásához, de nem tudja, melyik lehet az Ön számára?


Ha elolvasta a Shopify-áttekintést, akkor tudja, hogy az e-kereskedelem és az online boltok jelenleg egyre növekvő piac, és helyet adnak a csepphajózási vállalkozók új fajtájának..

Nos, hallottál már valaha a WooCart WordPress Hostingról?

Valójában nem is, de végül történt, hogy körülkerüljük a szolgáltatást, és van néhány szó, amit szeretnénk megosztani, de először egy kis háttérvilágítást a WooCartról.

A WooCart az első szolgáltatás, amelyet valaha kizárólag a WooCommerce üzletek tárolására / kezelésére építettek. A Niteo nevű társasághoz tartozik, amely egy távoli első cég, globális csapattagokkal, és így alakult ki az a gondolat, hogy a WooCommerce szolgáltatást kínálják.

Ha kétségei vannak az online áruház létrehozásáról / áthelyezéséről a WooCarton, felülvizsgálatunk segítséget nyújt Önnek a döntésben. Tehát merüljünk bele …

Teljesítmény

A teljesítmény gyakran barométer a minőség szempontjából, főleg ha a tárhelyről van szó. A teljesítmény sokféle dologtól függ, mint például szerverek, optimalizációk stb.

A WooCommerce nagy mennyiségű erőforrást igényel az oldalak gyors betöltéséhez, ha a forgalom tüskékkel jár. A lassú oldal megakadályozhatja az átalakítás esélyeit.

Hihetetlen teljesítményű WooCommerce

A WooCart kifejezetten a WooCommerce tárhelyéhez optimalizált dedikált Google Cloud szervereken működik. És ha tud valamit a Google szervereiről, akkor ezeket nagyon magas szintűnek és villámgyorsnak tekintik.

A gyorsítótárazás egy másik dolog, amely felgyorsíthatja webhelyét, mivel sok adatot takarít meg közvetlenül a böngészőben. A Google Cloud a gyorsítótárazásra támaszkodik minden alkalmazásában, például a Dokumentumok, a Gmail, a Youtube stb.

woocart

A WooCart részletes plugin elemzést készít az irányítópulton. Ezek az elemzések segíthetnek kitalálni, hogy mely pluginek használják a legtöbb erőforrást, melyeket el kell távolítani.

Az összes olyan bővítmény eltávolítása után, amely lelassította webhelyét, hasonló alternatívákat találhat kipróbálására, amelyek nem lesznek túl kemények a webhelyén.

Hihetetlen teljesítmény a WooCommerce számára

Sőt, a WooCart olyan oldalakat is találhat, amelyek lassú töltési ideje van. Ugyanígy találhat konkrét plugineket az oldalon, és megoldhatja azokat.

Hihetetlen teljesítmény a WooCommerce számára

A képek mindig nehéz feladat egy webhely számára. Nem lehet messzire jutni olyan kép nélküli webhellyel, így egy kép bitrátája meghatározhatja annak minőségét, méretét és azt az időtartamot, ameddig a szerver tölti be őket.

Ezért a WooCart rendelkezik egy beépített képoptimalizáló eszközzel, amely mindig működik a háttérben, hogy veszteségmentesen tömörítse a képeket.

Emellett konvertálja őket WebP formátumba, amely automatikusan optimalizálja a képeket az eszköz képernyő magasságához / szélességéhez további optimalizálás céljából.

A WooCart emellett büszkélkedhet veszteségmentes színpadi funkciójával is, amely minden ajánlatának fő eleme. Annyira nagyszerűvé teszi, hogy ahol a legtöbb szolgáltatás alapszintű átállást kínál, a WooCart megváltoztatja webhelyének élő verzióját, dátumvesztés nélkül, sokkal gyorsabb és hatékonyabb.

Ez a bonyolultabb komplexitás gyakran adatvesztést eredményez, amelynek kezelése zavaró lehet. Ezenkívül több időt és problémákat okoz. Szóval hogyan orvosolja ezt a WooCart??

 • Nos, a WooCart végrehajtja a jelenlegi áruház klónját vagy másolatát, ahol hozzáadhat vagy eltávolíthat elemeket tesztelés előtt, mielőtt bármilyen változtatást végrehajtana a valódi áruházban
 • A WooCart rendszere automatikusan szinkronizálja a megrendelést és az ügyféladatokat az élőről a szakaszosra, az új verzió frissítése előtt. Ezért sokkal könnyebbé teszi üzletének irányítását.
 • Mindent összevetve, amit kap, egy hatékony webhelykezelő rendszert, amely könnyedén kezelheti az információk tesztelését, karbantartását és frissítését nagy gond nélkül..

Ez mind az előadás oldalán volt. Összefoglalva: a WooCart gyors kiszolgálókon fut, elemző funkcióval rendelkezik a lassú bővítmények vagy oldalak nyomon követésére, valamint a kép optimalizálása a gyorsabb betöltési idő érdekében.

Próbálja ki a WooCart alkalmazást

Könnyű használat ára

Noha a WooCommerce viszonylag könnyen használható, van néhány olyan tényező, amelyet érdemes megfontolni, mielőtt a szolgáltatásba merülnének, mivel ennek általában van tanulási görbéje.

Az összes WooCommerce menedzsment 90% -a az irányítópulton zajlik. Ennélfogva ennyit fogunk átváltani, de először van egy nagyon jó tulajdonság, amelyet rámutathatunk:

woocart

Építhet egy teljes mértékben működőképes WooCommerce üzletet mindössze 3 egyszerű lépésben, a szolgáltatás használatával kapcsolatos korábbi tapasztalatok nélkül. Melyik 3 lépést kéri?

 • Store Name Location – Itt határozhatja meg az áruház nevét, aldomainjét és helyét
 • Üzlettulajdonos – Itt adhatja meg személyes adatait
 • Store konfiguráció – Itt kiválaszthat egy témát és konfigurálhatja az felhasználói felületet

A WooCart áruház varázslója automatikusan konfigurálja az adóbeállításokat, a lokalizációt és a pénznemet, miután megadta a helyét. Ezáltal sok időt és fáradságot takaríthat meg.

Erőfeszítés nélküli WooCommerce

Sőt, a WooCart Kulcsrakész áruházat kínál, amely durva vázlatot mutat be ötleteiről, demo termékekkel együtt. Ezután egyszerűen hozzáadhatja a nevét, emblémáját, termékeit és ennyi.

Ezzel a funkcióval azonnal elindíthatja termékeit, anélkül, hogy aggódnia kellene a WordPress konfigurációi miatt.

Ne felejtsd el, hogy a felsorolt ​​lehetőségek egyikén sem áldozzák fel a testreszabást, de az előre gyártott üzletek semmi új, és szinte mindenütt megvalósulnak.

Erőfeszítés nélküli WooCommerce

Az utolsó említésre érdemes a WooCart e-mail rendszere. A SendGrid beépülő modult használja, amely lehetővé teszi az e-mailek hatékony rendezését:

DKIM (DomainKeys Identified Mail), amely e-mail hitelesítési módszer a hamis küldők észlelésére, és

SPF (Sender Policy Framework), amely megakadályozza a spamküldőket, hogy e-maileket küldjenek a domain nevében.

Most beszéljünk a WooCart árképzéséről.

Tervek és árképzés WooCart

Először is kap egy dedikált szervert, 1 boltot, varázslót, veszteségmentes átmenetet, prémium CDN-t és napi biztonsági másolatot, amely minden tervben elérhető, függetlenül az árától. Szintén megpróbáltuk megváltoztatni a webhely pénznemét, de nem találtam utat.

A kezdő szintű vagy a „Shop” terv 50 000 látogatást (vagy sávszélességet) és 20 GB értékű lemezterületet kínál, havonta 49 USD-ért..

Ezután a ‘Market’ tervnek 100 000 látogatása van / 40 GB lemezterület 99 USD / hónap, a ‘Mall’ tervnek pedig 150 000/60 GB lemezterülete van, havonta 179 USD, végül a ‘Supermall’ tervnek 300 000/80 GB lemeze van. hely 249 USD / hónap.

Ezért itt az elvitel az, hogy a könnyű használat megegyezik a legtöbb versennyel. A WooCart hagyja ki az összes hibát, és azonnal vezesse az üzletbe. A WooCart prémium szolgáltatást kínál prémium áron.

Biztonság

A biztonságot általában a WooCommerce esetében általában nem veszik figyelembe. Az emberek gyakran elfelejtik, hogy a WordPress WooCommerce gyakran érzékeny a hackerekre és harmadik felek kizsákmányolására is.

Ráadásul, mivel a WooCommerce nyílt forráskódú, a hackerek vagy a spamerek nagyon könnyű megszerezni a kódot, és rosszindulatú termékeket készíteni.

Nézzük meg, hogy a WooCart milyen biztonságot nyújt:

Erőfeszítés nélküli WooCommerce - WooCart

A WooCart csomagban van a Let’s Encrypt SSL, amely a „S” jelzést adja a HTTPS-ben. Ez biztosítja a látogató biztonságát és a kapcsolat átjárhatatlanságát.

Erőfeszítés nélküli WooCommerce WooCart

A GDPR vagy az általános adatvédelmi rendelet hangsúlyozza az adatvédelmet és a magánélet védelmét az összes európai országban. Annak ellenére, hogy uniós jog, az adatcsere az EU-n kívüli adatátvitelre is vonatkozik.

Erőfeszítés nélküli WooCommerce - WooCart

A napi biztonsági mentések egy biztonságos hibaelhárítási intézkedés, amelyet fel lehet használni a webhely helyreállításához, ha az összes többi biztonsági intézkedés meghiúsul.

Erőfeszítés nélküli WooCommerce - WooCart

A WooCart itt tesz kivételt a verseny alól. Ritka „No-Hack garanciát” kínál. Most nem térítik vissza a pénzt, de ígéretet tesznek arra, hogy megjavítják az Ön webhelyén esetleges károkat.

Ez mind a WooCart biztonsága érdekében. Összefoglalva: SSL, GDPR konfigurációt, napi biztonsági másolatot kap bármilyen helyreállítással és a hackelés garanciájával. Most térjünk át a következő szakaszra.

Vevőszolgálat

Mindannyian tudjuk, hogy ezt a részt egészen átfuttatják, mert kinek van szüksége ügyfélszolgálatra? Ha a WordPress olyan felhasználóbarát, akkor miért van elsősorban ügyfélszolgálat?

Mivel a problémák még a legtökéletesebb helyeken is felmerülnek, szolgáltatások. Csak a tech működik. Tökéletlenül. Ezért van szükségünk ezekre a középkorú emberekre az ilyen események kezelésére. Bárki elkísérhet egy időnként.

Kapcsolat - WooCart

Három módon lehet támogatást kapni a WooCart-on. A WooCart alkalmazáson keresztül kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal, használhatja a Súgót, vagy kapcsolatba léphet valakivel az Élő csevegés céljából. Először nézzük meg az élő csevegést:

Kapcsolat - WooCart

Feltettünk egy kérdést a csevegő kliensbe, és várta a választ. A bot tudatja velünk, hogy akár 20 percet is igénybe vehet, mire valaki válaszol. Szóval csak ültünk várva …

Kapcsolat - WooCart

… De valaki egy perc alatt válaszolt, ami jó volt. A csevegő képviselője egyszerű, rövid válaszokkal válaszolt, amely elég volt ahhoz, amit kértünk.

Menjünk tovább a Súgóhoz, amely a WooCart Tudásbázisa:

Woo Cart Súgó

A saját blogján kívül a WooCart rendelkezik egy teljes értékű tudásbázissal, amely különálló témaköröket és kapcsolódó cikkeket tartalmaz a szükséges segítségért..

WooCart Súgó

Kattintunk az „Üzletek kezelése” elemre, és a cikkek listája olyan témákat tartalmazott, amelyeket elsősorban az irányítópulton foglalnak össze. A cikk beállításához kattintottunk a „Domain beállítása” elemre.

WooCart Súgó

Most megtekintettünk néhány más témát, mielőtt rákattintunk, és a legtöbbjük nagyon rövid és egyszerű volt, mivel nagyon könnyű kitalálni. Mivel ez a téma kissé széles, a WooCart részletezte ezt a cikket, hogy a felhasználó egyértelműen megértse.

Így összefoglalja az ügyfélszolgálati részt. Az élő csevegés érzékeny és a tudásbázis jól végzi a munkáját.

Próbálja ki a WooCart alkalmazást

Következtetés

A WooCommerce hosszú utat tett meg a kezdetektől. Láttuk, hogy sok fejlesztés történik az ütemtervében, és a WooCart sem kivétel. Nagyon lenyűgöző, ha kizárólag a WordPress webhelyek kezelésére és tárolására építjük fel.

… De megéri? Vagy érdemes a webhelyet a WooCart-ba költöztetni?

Hogy őszinte legyek: Persze.

Az árért kínált szolgáltatások ugyanolyanok, mint a legtöbb verseny. Plusz olyan funkciók, mint például a veszteségmentes rendezés, mindenképpen érdemes kipróbálni. A WooCart-nal könnyű dolgozni.

Ha van pénze, akkor a WooCartnak biztosan megvan a hátad. Ha nem akarja a tipikus WordPress-webhely bonyolultságát, és rugalmasságra van szüksége a működéshez, mint például a kulcsrakész áruház és a veszteségmentes szakaszolás, akkor az egyszerű használat miatt biztosan megéri a költségeket. & beállít.

Ez zárja le a felülvizsgálatot. Ha további lehetőségeket szeretne, itt csak néhányat érdemes megnézni. Megállapítottuk a tényeket, most a döntés rajtad múlik. Mit gondolsz a cikkről? Kipróbálta a WooCart-ot? Kérjük, kommentálja lent, és tudassa velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map