10 най-добрите „Създатели на уебсайтове“ за Mac (№1 е невероятно)

10 най-добрите „Създатели на уебсайтове“ за Mac (№1 е невероятно)

10 най-добрите „Създатели на уебсайтове“ за Mac (№1 е невероятно)

MacOS е втората най-използвана операционна система след Microsoft Windows. Първоначално това стартира през 2001 г. от Apple Inc. През годините MacOS е усъвършенстван и са пуснати няколко актуализации.


Потребителите на MacOS обаче биха се съгласили, че създаването на потребителски интерфейси извън кутията би било предизвикателна задача в MacOS. Така че, ако сте напълно зависими от MacOS, за да създадете своя уебсайт, тогава може да се наложи да преосмислите.

MacOS поддържа основна изработка на уебсайтове, но когато говорим за широкомащабни уебсайтове на ниво предприятие, това би трябвало нещо допълнително.

MacOS с целия си потребителски интерфейс, висок клас дизайн и сигурност далеч не е напълно перфектна платформа за изграждане на уебсайтове.

Да, говоря за създателите на уебсайтове. Създателите на уебсайтове ви помагат да създавате безпроблемно визуално уебсайтове с най-малко усилия.

Знаете ли обаче, че има специални специалисти за създаване на уебсайтове и за MacOS?

С такива създатели на уебсайтове за MacOS можете да се отпуснете и да създадете страхотен уебсайт.

С много проучвания, направени около създателите на уебсайтове за MacOS, намерих топ 10 създатели на уебсайтове за MacOS. Тук ще покажа всяка от тези опции с подробности.

hostingpillТоп 10 създатели на уебсайтове за MacOS

 1. Webflow (Любимото ми)
 2. GoCentral
 3. Mobirise
 4. uCraft
 5. Realmac
 6. Jimdo
 7. блясък
 8. Pinegrow
 9. Blocsapp
 10. EverWeb

1. Webflow (Любимият ми)

Webflow банер

Webflow е мощен създател на уебсайтове. Ако сте потребител на MacOS и търсите да създадете сложен уебсайт, тогава Webflow ви дава добър списък с функции.

Webflow предлага и безплатен план. Свободният план предоставя основни характеристики. Webflow осигурява етапна среда, където можете първо да проверите промените си, преди да станете на живо.

Характеристика:

Webflow е пакетиран с функции и със сигурност не е обикновен конструктор на уебсайтове за плъзгане и пускане. Чрез вашия MacOS, използвайки създателя на уебсайтове Webflow, можете да създавате богати на UI и визуално привлекателни уебсайтове.

Въпреки че Webflow има напълно отзивчив дизайн, той също така осигурява гъвкавост, за да позволи редактиране на код или писане на семантичен код.

Webflow предоставя функции като ефекти на превъртане, анимации и осигурява надежден редактор, който може да персонализира всеки компонент на уебсайта.

Функции на Webflow

Ако обмисляте да изградите онлайн магазин, тогава Webflow включва много добре функциите на онлайн магазина.

Планове и цени:

С Webflow можете да се възползвате от безплатния им план в случай, че търсите основни функции за разработка на уебсайт.

Платеният план започва от $ 16 / месец и дава набор от функции.

Планове за уеб поток

Платените планове са идеално проектирани за развитие на електронната търговия. Webflow поддържа над 100 отзивчиви шаблона и предоставя Google Шрифтове, ваши собствени персонализирани шрифтове, символи за многократна употреба и множество други функции за проектиране на уебсайтове..

Плюсове на Webflow:

 • Дизайн на богати на функции MacOS уебсайтове
 • Добра клиентска поддръжка
 • Добра поддръжка за електронна търговия
 • Поддържа основни персонализации на ниво код

Минуси на Webflow:

 • За начинаещи Webflow има стръмна крива на обучение

Изпробвайте Webflow безплатно

2. GoCentral

GoCentral Banner

GoCentral е популярен създател на уебсайтове на GoDaddy. С огромна клиентска база няма втори мисли за това защо е добавено в този списък на създатели на уебсайтове за MacOS.

GoCentral е съвместим с различни платформи и няма начин GoDaddy да е пропуснал MacOS. Простотата на изграждането на уебсайтове с GoCentral е голямо облекчение за потребителите на MacOS.

Характеристика:

GoCentral предоставя 14-дневна безплатна пробна версия, така че можете да изпробвате функциите му за MacOS. Шаблоните са напълно мобилни и реагират на различни резолюции на Apple устройства.

GoCentral е лесен за използване и е еднакво добър за уебсайтове, както и за онлайн магазини.

GoCentral функции

Изборът на шаблон, теми, цветовата схема е въпрос на влачене и пускане. Можете да персонализирате уебсайта си с няколко кликвания.

Въз основа на вашия план можете да се възползвате и от други предимства на GoCentral като SEO, интеграция на социални медии, маркетинг по имейл.

Ако търсите функции на онлайн магазина, тогава GoCentral разполага с гъвкави плащания, лесно управление на уебсайтове, конфигурируема доставка, отстъпки, управление на инвентара.

Като цяло той предоставя всички основни функции, които бързо могат да ви помогнат да развиете уебсайта си в случай, че използвате MacOS.

Планове и цени:

Докато GoCentral изглежда привлекателно, колко добри са цените на уебсайтовете? Като начало GoCentral има 4 плана.

GoCentral планове

Най-основните планове започват от $ 5,99 / месец и включват хостинг на уебсайтове и SSL. Имате по-високи планове за край, които предоставят разширени функции.

В случай, че търсите специално да изградите онлайн магазин, тогава можете да изберете плана за онлайн магазин, който започва от $ 29.99 / месец.

Плюсове на GoCentral:

 • Поддържа около 300 теми и шаблони
 • Предоставя безплатна пробна версия
 • Добра поддръжка на клиенти с вградената база знания
 • Лесен за използване при проектиране и изграждане на уебсайт

Минуси на GoCentral:

 • Твърде основни функции в съставителя на уебсайтове
 • Планът за изграждане на онлайн магазин е скъп

Опитайте GoCentral безплатно

3. Мобирисе

Mobirise Banner

Mobirise web builder е безплатна програма, разработена от Mobirise. Това е лесно за използване конструктор за плъзгане и пускане.

Mobirise поддържа Windows, Android и също MacOS. С нулеви усилия за кодиране, Mobirise е изключително проста. За да имате добавени функции, можете да закупите разширения.

Характеристика:

Това е офлайн инструмент за изграждане на уебсайт и е перфектен инструмент за потребители без технически познания. Mobirise е напълно безплатна за търговска употреба.

Mobirise предлага комбинация от над 1800 шаблона и блокове на уебсайтове. Това е лесен за използване интерфейс и включва най-новите техники за изграждане на уебсайтове.

Всеки блок може да бъде персонализиран и не изисква усилия за кодиране. Добавянето на плъзгачи за изображения, google карти, видео фон, контактни форми, промяна на цветовите теми е еднакво просто.

Функции Mobirise

Mobirise осигурява мобилни менюта, над 800 шрифта в Google, готови за ретината икони, бутони за споделяне, обширна галерия с изображения. Mobirise е напълно отзивчив и може да ви помогне да повишите класирането си.

Планове и цени:

Удивително е да знаете, че Mobirise предоставя толкова много интуитивни функции с нулеви усилия за кодиране. И така, скъпо струва ли Mobirise да предостави толкова много функции?

Е, добрата новина е, че можете да използвате повечето от това безплатно. В случай, че имате нужда от по-добри теми, тогава можете да преминете и да изберете комплекта за създаване на уебсайт за 149 долара.

Mobirise планове

Ако обаче смятате, че може да не се нуждаете от всички тези шаблони, но търсите конкретна ниша, тогава можете също да изберете един от техните персонализирани планове.

Можете да изберете една от техните AMP (Ускорени мобилни страници) на цена от 39 долара. С достъпните си цени това е добър избор за MacOS.

Плюсове на Mobirise:

 • Това е офлайн инструмент и е безплатно
 • Лесен за използване без изискване за кодиране
 • Богат избор за шаблони и блокове
 • Добра поддръжка за разширения и персонализиране

Минуси от Mobirise:

 • Хостинг на вашия уебсайт и името на домейна не се обработва от Mobirise
 • Ниска за поддръжка на клиенти
 • Не е подходящ за уебсайтове за електронна търговия

4. uCraft

uCraft банер

uCraft е още един безплатен създател на уебсайтове, наличен за MacOS. Той също така предоставя 14-дневна безплатна пробна версия за други премиум планове.

uCraft е лесен за използване строител на уебсайтове и предоставя няколко интуитивни функции. Това е един от ключовите

причини е подходящ създател на уебсайтове за MacOS.

Характеристика:

uCraft ви позволява да се свържете безплатно към съществуващия си домейн. С безплатния план можете да се възползвате от основните характеристики на строителя на уебсайтове.

Тук можете да персонализирате основни елементи, да промените цветовата схема, поддръжката на SEO и поддръжката на Google analytics.

uCraft има добра колекция от шаблони, които могат да бъдат включени в MacOS и не изисква усилия за кодиране. Това е еднакво добре за изграждането на електронна търговия.

uCraft функции

uCraft осигурява шаблони с отзивчиви възможности за мобилни устройства и ви помага да се класирате по-добре в търсене. За да добавим, uCraft има мощна интеграционна поддръжка за дизайн, анализи, маркетинг и подобни функции.

Планове и цени:

uCraft е един от създателите на уебсайтове на достъпни цени за MacOS благодарение на безплатния си план. Безплатният план се грижи за основните възможности за създаване на уебсайт.

Ако изберете платени планове, планът започва от $ 10 / месец. Плановете са отделно достъпни за изграждане на онлайн магазин.

uCraft планове

С платените планове се включва безплатен потребителски домейн.

Плюсове на uCraft:

 • Осигурява основен безплатен план
 • Вградени функции за сигурност, налични
 • Лесен за използване и започнете
 • Предоставя допълнителни инструменти за SEO, маркетинг

Минуси на uCraft:

 • По-малки шаблони, но постепенно се увеличава
 • Не е подходящ за много сложно проектиране на уебсайтове

Опитайте Ucraft безплатно

5. Realmac

Realmac Banner

Realmac Rapid Weaver 8 е специализиран конструктор на уебсайтове за MacOS. Това е мощен и лесен за използване инструмент за създаване на уебсайт.

Със своето перфектно съчетание от функции, Realmac е добър създател на уебсайтове за MacOS с добра комбинация от UI дизайн.

Характеристика:

Realmac дава перфектно мобилни адаптивни дизайни на уебсайтове. Можете да изградите почти всичко през MacOS, като използвате това без кодиране.

Realmac предоставя добра колекция от теми, заедно с теми на трети страни, които също са налични. Realmac включва функции като съвместимост с браузъра, SEO, инжектиране на код, автоматична навигация и множество други полезни функции.

Функции на Realmac

Едно от предимствата на Realmac е, че можете да работите офлайн. Realmac е перфектно решение за изграждане на статичен уебсайт и уебсайтове, базирани на PHP.

Realmac интерфейс

Това е напълно съвместимо с последното издание на Apple на Mojave. Бързото тъкане осигурява повече от 1500 добавки.

Планове и цени:

Realmac предоставя няколко интуитивни функции и е изцяло посветен на MacOS устройства. И така, означава ли това, че Realmac е скъп?

Е, това е малко скъпо, ако използвате само едно устройство.

Можете да изтеглите безплатната им пробна версия. Има отделни планове, които са достъпни тук. Трябва обаче да платите за лиценза, наличен за Rapid ткач.

Лицензът може да се използва на до 5 Mac устройства. Това струва около 99 долара.

Плюсове на Realmac:

 • Добър инструмент за изграждане на уебсайтове в MacOS
 • Добра колекция от теми и шаблони
 • Поддържа множество добавки
 • Може да работи офлайн

Минуси на Realmac:

 • Лицензът е скъп

Свали Realmac безплатно

6. Джимдо

начална страница на jimdo

Jimdo е създател на уебсайт, който работи еднакво добре в macOS. Мощните му персонализации и гъвкавост са пътят към това.

Фините функции на Jimdo с нищо прекалено сложни, което го прави перфектен да опитате за създаване на уебсайтове за MacOS.

Създателят на уебсайтове на Jimdo е един от най-добрите в обхвата и не затрупва потребителя с прекалено голяма сложност.

Характеристика:

Джимдо е по-популярен заради добре обособените си теми и опции за шаблон. Той има основен план, който излиза безплатно.

Използвайки това, можете да създавате уебсайтове бързо и е изключително лесен за използване. Редакторът е рационализиран и структуриран, като ви помага да проектирате по-добри уебсайтове.

SEO, интеграция на социални медии, поддръжка на електронна търговия, мобилни адаптивни дизайни, HTTPS сигурност са някои от функциите, които са лесно достъпни.

Планове и цени:

С Jimdo можете да изградите основен уебсайт безплатно. За по-модерни функции и развитие на електронната търговия обаче ще трябва да се възползвате от един от платените планове.план на jimdo

С всеки платен план получавате безплатен домейн за първата година. Хостингът е включен в плана, което е допълнително предимство.

Плюсове на Jimdo:

 • Лесен за използване и започнете
 • Поддържа прост редактор с влачене и пускане, както и редактор за кодиране
 • Вграден LogoMaker за проектиране на лога на марката
 • Бизнес обява & Правен генератор на текст за по-добро индексиране & Спазване на GDPR
 • Секция за добри знания / FAQ FAQ

Минуси на Джимдо:

 • Ограничени функции за електронна търговия
 • Гъвкавостта на шаблоните е ограничена, докато използвате редактор за плъзгане и пускане.
 • Няма поддръжка за чат на живо

Започнете с Джимо

7. Искрица

Искрящо знамеSparkle интуитивно ви позволява да проектирате визуално привлекателни уебсайтове и е добър избор за MacOS. Sparkle се фокусира върху предоставянето на високоефективна изграждане на уебсайт.

Въпреки че Sparkle е добър за проектиране, също така е лесно да започнете да използвате Sparkle. Това може да бъде изтеглено и използвано. И отново, офлайн инструмент.

Характеристика:

Sparkle прави лесно изграждането на уебсайтове дори за начинаещи. Работи добре с приложението на Mac и предоставя вградени SEO функции.

Уебсайтът, разработен с помощта на Sparkle, се зарежда бързо и е оптимизиран за търсачките. Той има функции, позволяващи социално споделяне и интеграция на трети страни за разработване на уебсайтове за електронна търговия.

Искрящи функции

Sparkle се фокусира повече върху Mac устройства и работи отлично с най-новата версия на MacOS. Той поддържа най-новите софтуерни и хардуерни функции, като Dark Mode, Touch Bar.

Планове и цени:

Можете да изтеглите Sparkle безплатно и да започнете да използвате основните му функции. За по-модерни функции можете да изберете един от неговите планове.

Безплатната версия на Sparkle поддържа 3 страници и осигурява брандиране на Sparkle.

Искрящи планове

В случай, че имате нужда от повече лицензи, можете да получите това, като се свържете с тяхната поддръжка.

Плюсове на искри:

 • Създаден специално за MacOS
 • Интуитивни шаблони
 • Осигурява основни възможности за изграждане на уебсайт

Минуси от искри:

 • Ниска за поддръжка на клиенти
 • Поддържа основното създаване на уебсайт

8. Pinegrow

Pinegrow Banner

Pinegrow е създател на уебсайт за настолни компютри, който позволява широки редакции на кодове. Въпреки че това поддържа Windows, Linux, Pinegrow също поддържа MacOS.

Pinegrow е инструмент, който ви позволява да създавате оптимизирани уебсайтове и дава възможност за няколко интелигентни компоненти в проектирането и създаването на уебсайтове.

Характеристика:

Pinegrow е интелигентен създател на уебсайтове, който поддържа създаване на уебсайт с влачене и пускане. Можете да редактирате отделни елементи.

С Pinegrow можете също да редактирате кода. Pinegrow може лесно да се интегрира с други инструменти за разработване на уебсайтове.

Характеристики на Pinegrow

Безплатната пробна версия предоставя всички функционалности. Можете лесно да редактирате CSS, SASS, LESS компоненти с помощта на Pinegrow.

Планове и цени:

Pinegrow предоставя безплатна пробна версия, в която можете да тествате повечето от неговите функции. Освен това той има и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Pinegrow има 3 плана с основен план, започващ от $ 49 за лиценз.

Pinegrow планове

За 1 година ще получавате безплатни актуализации. Публикувайте първата година, можете да продължите да използвате текущата версия или да я подновите, за да получавате актуализации.

Плюсове на Pinegrow:

 • Поддържа множество фронтални рамки като Bootstrap, Foundation и WordPress
 • Добро редактиране и технически характеристики
 • Съществени функции за редактиране, за да се създаде визуално впечатляващ уебсайт
 • Прегледът в реално време се поддържа

Минуси на Pinegrow:

 • Комплекс за начинаещи
 • Не е подходящ за изграждане на електронна търговия

9. Blocsapp

Банер за блокове

Blocs е изключителен създател на уебсайтове за MacOS. Това ви позволява да създавате визуално привлекателни и отзивчиви уебсайтове за вашето Mac устройство.

Можете да го изпробвате безплатно. Блоковете не изискват никакво кодиране. Той ви дава предварително дефинирани секции, улесняващи изграждането на уебсайтове.

Характеристика:

Блоците ви позволяват лесно да създавате уебсайтове, които имат привлекателен външен вид и усещане. Това е вградена поддръжка за превъртания, анимация и визуални функции.

Функции на блокове

Предварително направеното оформление прави Blocs лесен за управление на различни секции. Това е задвижвано от рамката за уеб дизайн Bootstrap 4.

Основни функции на блокове

Блоковете могат да бъдат интегрирани безпроблемно с CMS. Това работи офлайн и използва Sitemap за подобряване на SEO. Използвайки Blocs, можете да създадете неограничен брой уебсайтове без ограничения.

Планове и цени:

Можете да изпробвате Блокове безплатно. Един лиценз на Blocs може да се използва на 2 устройства. Блокове 2 могат да бъдат закупени на 99,99 долара.

Планове за блокове

Блокове 3 използват Bootstrap 4 рамка. В случай че имате валиден лиценз на Blocs 2, тогава можете да го надстроите по всяко време до Blocs 3.

Блокове 3 могат да бъдат закупени и на $ 117.99.

Плюсове на блоковете:

 • Гъвкав и лесен за използване
 • Съвместим с CMS платформи
 • Добра клиентска поддръжка
 • Отзивчиво проектиране

Минуси на блокове:

 • Скъпо ценообразуване
 • Ограничителни функции за редактиране

10. EverWeb

EverWeb Banner

EverWeb отново е създател на уебсайт, който обслужва потребителите на MacOS. EverWeb има няколко интуитивни функции, които се грижат специално за MacOS.

С много полезни функции за изграждане на уебсайт, това е една от популярните разработчици на уебсайтове за MacOS.

Характеристика:

Ако говорим за функции, EverWeb предоставя няколко интуитивни функции, създадени специално за уеб дизайнери на MacOS.

Функции на EverWeb

Можете лесно да създадете напълно отзивчив уебсайт. EverWeb предоставя възможност за вградени блогове.

С помощта на създателя на уебсайтове EverWeb можете да създавате неограничени уебсайтове без ограничения. Това е комбинирано с добра колекция от теми, стокови снимки, анимационни ефекти, интеграция на социални медии, вградено SEO.

EverWeb интерфейс

EverWeb има също толкова добра поддръжка на клиенти.

Планове и цени:

EverWeb може да се използва офлайн. Тя може да бъде изтеглена безплатно. Можете също да закупите лиценза, за да проучите пълната функционалност на EverWeb.

Плановете идват с 60-дневна гаранция за връщане на парите. Общо има 3 плана.

EverWeb планове

Плановете поддържат и хостинг.

Плюсове на EverWeb:

 • Добра колекция от теми и снимки
 • 24/7 поддръжка на клиенти
 • Функции с висока степен на сигурност
 • Няколко интуитивни функции, предназначени за MacOS

Минуси на EverWeb:

 • EverWeb предоставя няколко функции, но е скъпо

Кой е най-добрият Mac Builder уебсайт ?:

име
Поддръжка на клиенти
Лесно използване
Цена (месечно)

Webflow★★★★★★★★$ 12 – $ 36 Посетете план
GoCentral★★★★★★★★★★$ 5,99 – $ 29,99 Посетете план
Mobirise★★★★★★$ 99 Посетете план
uCraft★★★★★★★★От 10 до 39 долара Посетете план
Realmac★★★★★★★★$ 99 Посетете план
Jimdo★★★★★★★$ 4 до $ 39 Посетете план
блясък★★★★★★★29 долара – 199 долара
Pinegrow★★★★★★★49 долара – 149 долара
Blocsapp★★★★★★★★$ 99.99
EverWeb★★★★★★★★79,95 долара – 199,75 долара

В случай, че някога сте се чудили как можете да създадете визуално привлекателни уебсайтове на MacOS, тогава това е мит.

Гореспоменатите създатели на уебсайтове за MacOS със сигурност доказват, че е най-малкото предизвикателство да проектирате уебсайтове за MacOS.

Тук съм предоставил подробности за създателите на уебсайтове, които се грижат за MacOS и някои, които работят на други платформи, заедно с MacOS.

Като цяло, ако трябваше да избирам един, тогава без втори мисли щях да избера Webflow.

Webflow има редица функции и е една от основните причини това е добър избор за създаване на уебсайтове на MacOS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector