13 най-добри БЕЗПЛАТНИ ПОТРЕБИТЕЛСКИ софтуер и софтуер за билети през 2020 г.

13 най-добри БЕЗПЛАТНИ ПОТРЕБИТЕЛСКИ софтуер и софтуер за билети през 2020 г.

13 най-добри БЕЗПЛАТНИ ПОТРЕБИТЕЛСКИ софтуер и софтуер за билети през 2020 г.

Управлението на връзката с обслужването на клиентите с подходящия софтуер за обслужване на бюра може да бъде „доизмерването“ на изграждането на лоялност на клиентите.


Днешните клиенти са изключително взискателни и могат да бъдат непростими. Те искат информация и отговори на своите запитвания в движение. Те се наслаждават на интерактивни и отзивчиви отношения между себе си и тези, с които правят бизнес.

Според доклад на Forrester 53% от възрастните онлайн купувачи в САЩ вероятно ще пропуснат поръчките си, ако не могат да получат незабавни отговори на своите запитвания, докато пазаруват.

Удовлетвореността на клиентите е от ключово значение, но никога не подценявайте предимствата на оборудването на вашия персонал с правилните инструменти за изпълнение на техните задължения. Ето нашите най-добри системи за билети за 2020 г..

hostingpillНай-добрият БЕЗПЛАТЕН софтуер за помощно бюро & Софтуер за билети през 2020 г.

 1. LiveAgent
 2. HelpSpot
 3. Faveo
 4. HelpDeskZ
 5. EngageBay
 6. Raiseaticket
 7. SupportBee
 8. Zoho бюро
 9. LiveZilla
 10. Mojo Helpdesk
 11. Служба за помощ на ProProfs
 12. SherpaDesk
 13. Deskero

1. LiveAgent

liveagent

LiveAgent е по-добър, по-бърз и по-точен софтуер на бюрото за помощ, поради своята многоканална поддръжка и чат на живо. LiveAgent може да ви помогне да постигнете 2 важни цели: Увеличете удовлетвореността на клиентите и увеличете продажбите. LiveAgent просто се интегрира във вашия уебсайт и канали за поддръжка без особени сложности.

Характеристика

 • Интеграция на социалните медии като Viber & Instagram
 • Universal Inbox, която събира билети от всички канали на едно място
 • Хибриден поток от билети
 • Проследяване на времето
 • Отделения за разпространение на билети в отделни агентурни отдели

Професионалисти

LiveAgent е лесен за използване софтуер за поддръжка на бюрото, който има разширени функции за минимизиране на работното натоварване и насърчаване на здравословни взаимоотношения клиент и компания. Неговото хибридно канално решение централизира билети в едно пространство за по-бърза разделителна способност.

Против

Не е конкретно да се говори, но няма опция за изтегляне на софтуера на вашия компютър, независимо дали е Windows или Mac. Трябва да използвате версията SAAS.

Посетете LiveAgent

2. HelpSpot

Помощно бюро и софтуер за билети

HelpSpot е прост, но уникален и интуитивен уеб-базиран софтуер за обслужване на билети за повишаване ефективността на обслужването на клиентите за малки и средни предприятия. Здравото решение за обслужване на клиенти осигурява интерактивно работно пространство и осигурява бързина и точност. Предлага се в две версии, базирана на облак и на място.

Характеристика

 • Уиджет за уебсайт,
 • Партидна операция, Автоматизирани работни процеси
 • Управление на билети
 • Персонализиране на брандиране, интеграция
 • Отчитане, Управление на знания, Самообслужване

Професионалисти

HelpSpot е мощно приложение, което поддържа персонализиране на високо ниво; позволява на потребителите лесно да създават уникални портали; е конфигурируем и може да бъде персонализиран. Фирмите могат да съхраняват данни на собствените си сървъри или в облака на HelpSpot.

Против

Не може да се отложи билетът.

Цена за надграждане

HelpSpot предлага БЕЗПЛАТНА 21-дневна пробна версия, а тяхното Enterprise Edition предлага както безплатни, така и платени версии. Разходите за ъпгрейд отиват от $ 599. Има над 10 предприятия и всяко поддържа определен брой агенти.

Започнете безплатна пробна версия

3. Фавео

Помощно бюро и софтуер за билети

Faveo е създаден по предназначение за стартиращи фирми и малки и средни предприятия, Faveo е лесна за инсталиране уеб базирана система за поддръжка на билети с база знания и вградена опция за търсене.

Характеристика

 • ИТ управление на активи
 • Управление на базата знания
 • Управление на билети

Професионалисти

Faveo предоставя на малките предприятия и МСП система за поддръжка, базирана на билети от клас, която им позволява да управляват потребителските заявки, за да получат стратегически познания и да ги упълномощи да вземат тези решителни решения. Софтуерът е персонализируем и се предлага с лесни за употреба стъпка по стъпка инструкции за инсталиране. Екипът за отзивчива поддръжка осигурява отлично обслужване.

Против

Тя не е основна система за помощ и следователно има малко ограничение за обучение

Цена за надграждане

Faveo има четири платени облачни версии и четири платени самостоятелно хоствани версии. Ценовият диапазон за облачните версии е от $ 50 до $ 418 / месец. Самостоятелно хостваните версии, от друга страна, предлага версия за свободна версия за безплатна пробна версия, докато платените версии започват от $ 480 и стигат до $ 2516. Таксите за самостоятелно хостваните версии са еднократно плащане за постоянен лиценз. Включена е поддръжка чрез телефон и имейл.

4. HelpDeskZ

Помощно бюро и софтуер за билети

HelpDeskZ е безплатен софтуер с отворен код, базиран на PHP, който ви позволява да управлявате поддръжката на клиенти на вашия сайт чрез уеб базирана система за поддръжка на билети. Тази система за обслужване на билети може да се похвали с удобен за потребителя интерфейс, многоезични възможности за превод и възможност за получаване и отговаряне на заявки на клиенти.

Характеристика

 • Интеграция по имейл,
 • Клиентска база данни
 • Портал за самообслужване, система за чат на живо, база знания
 • Сигнали / Ескалация, Автоматизирана маршрутизация
 • Управление на договори, управление на билети, SLA управление

Професионалисти

HelpDeskZ е ефективна услуга за електронна поща, която осигурява непрекъснат работен процес. Потребителите могат да автоматизират работните процеси, да бъдат в крак с отрицателните оценки и незабавно да достигнат до рецензента, за да осигурят цялостно по-добро клиентско изживяване.

Против

Ограничена във възможностите си да прилага предложения за подобряване на обслужването на клиентите.

Цена за надграждане

HelpDeskZ е напълно БЕЗПЛАТЕН!

5. EngageBay

Софтуер за билети EngageBay

EngageBay е интегриран маркетинг, продажби & поддръжка платформа за автоматизация с безплатен CRM. Софтуерът за помощ на EngageBay помага на потребителите да проследяват, дават приоритет и решават билети за поддръжка на клиенти за минути от интегриран, лесен за използване интерфейс.

Характеристика

 • Неограничени билети
 • Преглед на билети
 • Автоматизация на услуги & Прекарването
 • Докладване
 • Неограничени групи
 • Консервирани отговори
 • Макрос
 • на SLA

Професионалисти

EngageBay е мощен, прост и достъпен. Тя също има безплатен план. Той предлага натоварени функции като макроси за поддръжка, сегментиране на билети, услуги за маршрутизация и автоматизация, реакции в консерви и подробно отчитане. Има и приятелски екип за поддръжка с 24/7 Live Rep.

Против

Свободният план има някои ограничения.

6. рейзеткикет

Помощно бюро и софтуер за билети

Raiseaticket е здрав и проницателен безплатен облачен софтуер за управление на бюра, който осигурява централизиране на обслужването на клиенти в един портал. Използва се от редица клиенти, включващи правителство, малък бизнес, технологии, предприемачество, авиация, обслужване на клиенти и центрове за контакт.

Характеристика

 • Сигнали / Ескалация, Автоматизирана маршрутизация
 • Съхранение на документи, интеграция на имейл, взаимодействие
 • Проследяване, многоканална комуникация,
 • Портал за самообслужване
 • Управление на споразумение за ниво на обслужване (SLA), управление на билети

Професионалисти

Raiseaticket е универсален, лесен за използване, достъпен и напълно безплатен. Поддържа до 12 000 билета годишно. Отзивчив онлайн екип за поддръжка с 24/7 Live Rep.

Против

Софтуерът представя няколко малки грешки и шаблоните могат да направят с някои надстройки.

Разходи за надграждане

Raiseaticket е 100% безплатна услуга за облачни услуги SaaS.

7. SupportBee

Помощно бюро и софтуер за билети

Създадена за предоставяне на съвместна поддръжка на клиенти, тази система за онлайн издаване на билети помага на екипите да организират, дават приоритет и да сътрудничат на имейлите за поддръжка на клиенти. SupportBee е цялостна система за издаване на билети, която позволява на организацията да мащабира услугата според техните нужди и без да нарушава операциите си.

Характеристика

 • Управление на билети, автоматично опресняване в реално време,
 • Вградени формуляри за контакти, история на взаимодействията с клиенти,
 • Персонализирани и подготвени доклади за KPI, съвместна работа с екип
 • Представяне на HTML имейл,
 • Поддръжка на множество имейл адреси

Професионалисти

SupportBee е лесно за използване, богато на функции софтуерно решение за поддръжка на електронна поща. Обучението за използване на софтуера по принцип е нулево, тъй като е много подобно на Gmail. Необходимо е много минимално време за настройка и няма такса за агент, което го прави чудесен инструмент за сътрудничество.

Против

Безплатен план предлага само 1 имейл пощенска кутия.

Цена за надграждане

SupportBee предлага 14-дневна безплатна пробна версия и има две платени нива: Startup $ 13 / потребител / месец и

Enterprise $ 17 / потребител / месец.

8. Бюро Zoho

Помощно бюро и софтуер за билети

Zoho Desk оптимизира обслужването на клиентите за стартиране и осигурява техническа поддръжка. Пакетите на системата за онлайн продажба на билети се състоят от най-добрите инструменти в клас и чист, лесен за разбиране и лесен за навигиране интерфейс.

Той привлича всички взаимодействия с клиенти от множество канали в своя интерфейс, което позволява на агентите безпроблемно да продължат разговора и да подпомагат клиентите.

Характеристика

 • Софтуер за билетни системи и Call Center
 • Софтуер за социална поддръжка
 • Производителност на агента, база знания и форуми
 • Основни данни за сътрудничество и помощни бюра за цялата компания
 • Отчитане и статистически данни

Професионалисти

БЕЗПЛАТНАТА версия поддържа трима потребители и предлага множество основни функции. Софтуерът е много интуитивен, лесен за използване и много персонализируем. Лесна интеграция с Zoho CRM, безпроблемно проследяване на билети, прозрачност в цялата платформа. Задвижва конкуренцията между производителите. Предлага се на мобилни устройства и таблети.

Против

Недостатъкът на Zoho Desk е липсата на чатбот като този в Zoho Books.

Цена за надграждане

Zoho Desk предлага 15-дневна безплатна пробна версия, една БЕЗПЛАТНА версия и две платени версии: Professional и Enterprise. Надстройка на разходите между $ 12 / агент / месец до $ 25 / агент / месец.

9. LiveZilla

Помощно бюро и софтуер за билети

LiveZilla е гъвкава система за обслужване на билети, която наистина разширява възможностите на фирмата за обслужване на клиенти, като им предоставя необходимите инструменти, за да издигнат поддръжката на клиентите на следващото ниво.

Той дава възможност за интегриране на комуникационните дейности с клиенти в системата за билети на компанията, било то чрез Gateways, като чат на живо, имейли, Twitter или Facebook.

Характеристика

 • Интеграция по имейл
 • ИТ управление на активи
 • Управление на базата знания
 • Чат в реално време, мониторинг на посетителите в реално време,
 • Управление на билети, онлайн поддръжка на клиенти

Професионалисти

LiveZilla помага на предприятията да увеличат своите клиенти да достигнат отвъд географските граници. Той позволява бърза, точна и сигурна комуникация между вас и вашите клиенти. LiveZilla позволява посещение на живо с посетители на сайта. Всички данни на компанията остават на вашия сървър.

Против

Без документи и проследяване на взаимодействието.

Цена за надграждане

LiveZilla има две версии, LiveZilla One, която е безплатна, и LiveZilla Pro, която започва от 200 €. Цените са в евро и няма повтарящи се такси. Извършвате еднократно плащане за безсрочен лиценз и надграждате според вашите нужди, като просто плащате разликата между пакетите.

10. Служба за помощ на Mojo

Помощно бюро и софтуер за билети

Mojo Helpdesk е здрава платформа, която поддържа скорост и не се прекланя под натиска дори при огромен обем потребители. Този супер прост софтуер за помощно обслужване на Google е идеален за, освен всичко друго, поддръжка на клиенти, ИТ заявки и заявка за поддръжка.

Той е интегриран с GSuite и като цяло дава възможност за вътрешно проследяване на задачи, при което всички заявки (вътрешни или външни) са централизирани и канализирани в удобен за потребителя уеб интерфейс и присвоени на агентите.

Характеристика

 • Управление на билети и случаи, персонализирано управление на SLA
 • API Access, консервирани отговори
 • Интеграция с Google Apps, вградено проследяване на производителността
 • Отчитане в реално време

Професионалисти

Mojo Helpdesk е бърз, интуитивен и много достъпен. Той се интегрира добре с пощенски услуги като Yahoo за проследяване на билети, проблеми и запитвания чрез бюрото за помощ. Mojo Number и табла за лидери насърчава конкуренцията между агентите.

Против

Приложението няма интеграция, предлага ограничена поддръжка за персонализиране на марката и има минимални възможности за отчитане.

Цена за надграждане

Mini Me, безплатната версия на Mojo Helpdesk поддържа три агента и позволява пълно проследяване на билетите. Трите нива на плащане са: Pro $ 29 / потребител / месец, Enterprise $ 99 / потребител / месец и неограничено $ 399 / потребител / месец.

11. Помощно бюро на ProProfs

Помощно бюро и софтуер за билети

Проспектът за помощ на ProProfs, проста и интуитивна система за издаване на билети, базирана в облак, е проектирана да подобри клиентското изживяване чрез ефективно справяне със заявки и заявки за поддръжка на клиенти..

Характеристика

 • Управление на билети, Чат в реално време
 • SLA управление, автоматизирана маршрутизация
 • ИТ управление на активи, управление на базата знания
 • Персонализирано брандиране
 • Интеграция по имейл, многоканална комуникация, портал за самообслужване

Професионалисти

Бърза и ефективна разделителна способност на билетите поради приоритизиране на билетите, вътрешни коментари и отговори на консерви. Съвместна работа в екип, навременни отговори на клиентите с по-бърза разделителна способност на билетите и подобрена ефективност на агентите.

Против

Няма мрежов мониторинг.

Цена за надграждане

Помощното бюро на ProProfs предлага безплатна пробна версия за 15 дни и три платени версии: Екип $ 39 / месец (годишно), Бизнес $ 79 / месец (ежегодно) и Enterprise $ 399 / месец (ежегодно).

12. SherpaDesk

Помощно бюро и софтуер за билети

SherpaDesk е стабилно, облачно хоствано решение за професионална автоматизация на услуги (PSA), което се фокусира върху това, което има значение. С основните бизнес процеси, интегрирани в едно решение, предприятията могат да насочат вниманието си към други жизненоважни области. Подходящ за малки и средни фирми и фирми за лични услуги с техники в тази област и за които се нуждаят от записи на време и разходи.

Характеристика

 • Сигнали / Ескалация, Автоматизирана маршрутизация
 • Персонализирано брандиране
 • Интеграция по имейл, проследяване на взаимодействията
 • ИТ управление на активи, управление на базата знания, управление на билети
 • Чат в реално време, SLA Management

Професионалисти

Този софтуер, създаден по предназначение за ИТ специалисти, значително подобрява ефективността на основните функции. Безпроблемно управление на проекти, фактуриране, проследяване на времето, анализи, таксуване и билети за помощни служби. Резултатът е далеч по-доброто обслужване на клиентите. Това е мащабируемо решение, така че персоналът да може да бъде добавен към екипа според нуждите.

Против

Липса на многоканална комуникация.

Цена за надграждане

Sherpadesk предлага безплатна версия, Single Agent и две платени версии, Base Camp и High Camp. Първата технология е безплатна както за Single Agent, така и за базовия лагер и всеки допълнителен е $ 39 / month.

13. Дескеро

Помощно бюро и софтуер за билети

Deskero е прост, високоефективен облачен базиран софтуер за обслужване на билети, който внася ред в обслужването на клиентите. Пакетът му от интуитивни инструменти дава възможност на софтуера да използва всички различни канали за социални медии и да интегрира всички клиентски заявки и заявки в една платформа.

Характеристика

 • Сигнали / Ескалация, Управление на билети
 • Персонализирано брандиране, Чат в реално време, Портал за самообслужване
 • Опростени работни процеси, интеграция на имейл,
 • Управление на базата знания, многоканална комуникация,
 • SLA Management, Analytics и отчети

Професионалисти

Deskero е създаден, за да помогне на бизнеса да постигне по-добър ъгъл на взаимодействието на социалните медии със своите клиенти и да присвои този социален ангажимент в грижата за клиентите..

Опростяването на ангажираността на социалните медии чрез опростена и ефективна платформа помага на агентите да избегнат хаоса да се опитват да наблюдават няколко платформи и страници на браузъра едновременно. Това позволява по-добро представителство на марката.

Против

Интегрирането на имейли е трудно.

Цена за надграждане

Deskero предлага безплатна пробна версия и четири платени планове: Start, Grow, Business и Premium. Първият агент на стартовия план е безплатен и $ 4 / агент след това. Останалите планове започват съответно от $ 9, $ 25 и $ 90 / агент.

заключение

В същия дъх, който вашите клиенти очакват от вас да цените времето им и да бъдете отзивчиви към тях, вие като компания очаквате, че вашият доставчик на софтуер ще бъде същият за вас.

Отделете време да не само да идентифицирате вашите бизнес нужди и да прегледате софтуерните опции там, за да намерите идеалното решение, но също така обърнете внимание на фактори като отзивчивостта на доставчика към поддръжката на клиентите, скоростта, с която те добавят функциите, които искате, тяхната откритост за обратна връзка, надеждност и времето им на опит в тази област.

Кой от тези софтуерни продукти бихте избрали да изведете бизнеса си на следващото ниво за 2020 г.? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector