14 най-добрите уебсайта на агенти за недвижими имоти за вдъхновение (подбрана колекция)

Мислите да започнете кариерата си като агент по недвижими имоти? Това е страхотно. Но за това ще трябва да работите наистина много и да изградите самоличност от нулата, нали?


Всъщност нямаме представа дали бихме оцелели в тази надпревара с агенции или не. И все пак, ако сте решили, продължете с това.

Но,

трябва да знаете защо имате нужда от уебсайт като агент за недвижими имоти.

Освен това трябва да имате предвид някои съвети за маркетинг, които могат да ви помогнат като агент за недвижими имоти.

Нашият екип е включил няколко от най-добрите уебсайтове на агенти за недвижими имоти, които биха могли да ви вдъхновят.

Погледни:

1. Джойс Рей

Задръжте курсора за визуализация

Агент по недвижими имоти

Джойс Рей се занимава с бизнеса с недвижими имоти повече от 40 години от живота си. Тя е специализирана в комфорта и луксозните недвижими имоти, които уебсайтът й се показва под формата на слайдшоу.

Това означава, че вашият уебсайт трябва да изобразява работата ви с лекота. Тя ви позволява да плъзгате надолу през уебсайта плавно. Плюс, когато щракнете върху следващата страница, логото й се запазва, заявявайки, че страницата се зарежда и след това притъмнява при показване на страницата.

2. Свойства на Avantgarde

Задръжте курсора за визуализация

Агент по недвижими имоти

Този бизнес с недвижими имоти е започнат от Ернст и Софи Кароли през 2013 г., който предлага на пазара качествени жилищни имоти и луксозни имоти. Те си партнират с Christie’s International Real Estate и представят имоти във Виена и околните райони.

Снимките и видеоклиповете на тяхната работа, фокусирана върху лукса, се показват на уебсайта им и това също представя слайдшоу, което показва както интериорния, така и външния им дизайн.

3. Хъмберт & Poyet

Агент по недвижими имоти

Започва през 2007 г., Умберт & Poyet са партньори в този бизнес и проектите им се фокусират върху комфорта и визуализациите. Те са се занимавали с хотели, ресторанти, търговски обекти и жилищни апартаменти.

Техният уебсайт показва името на техния проект и снимка зад него. Когато го превъртите нагоре или надолу, картината се движи нагоре и се замества от другата картина на проекта, а името на проекта се плъзга надясно и се заменя с другата.

Докато премествате показалеца на мишката към проекта, който се показва в момента, картината ще увеличава мащаба и разстоянието между буквите на името на проекта.

4. Berdan Real Estate

Задръжте курсора за визуализация

Агент по недвижими имоти

Влязъл в бизнеса с недвижими имоти през 2013 г., екипът на Berdan Real Estate е продал над 100 милиона долара в недвижимите имоти. Те се фокусират върху правилното консултиране и карат клиентите си да разбират справедливата стойност на имотите.

Докато превъртате надолу по страницата, ще намерите списък с показаните им свойства. Няма значение къде се намирате на страницата веднага щом преместите курсора нагоре в горния раздел, той показва секциите, които остават скрити в лентата.

5. Джемимах Барнет

Агент по недвижими имоти

Доста впечатляващо е, когато просто кацнете на страницата и всичко се плъзга на правилното място. Когато посетите този уебсайт, ще видите как фонът и съдържанието се събират.

Джемима Барнет като съветник по собственост ръководи клиентите си при закупуване и инвестиране в имоти.

6. LOFTEC

Агент по недвижими имоти

Този уебсайт съдържа буквите LOFTEC, които изскачат от началната страница. То ви насочва към избраната буква или можете просто да превъртите надолу и да видите. Тези шест букви са съкратена форма на – Lifestyle, Opportunities, Fusion, Technologies, Expanse и Coldy.

Уебсайтът има само два цвята на шрифта за съдържанието и въпреки това дизайнът изглежда фантастично. Навигацията е гладка, а иконата за контакт продължава да свети отдолу.

7. Кавер

Задръжте курсора за визуализация

Агент по недвижими имоти

Основната цел на тази агенция за недвижими имоти е да предлага услуги в областта на агенцията за продажба на жилищни проекти. Началната страница показва какво правят заедно с фоновото видео, което също е позволено да се възпроизвежда отделно.

Докато превъртате надолу, се показва кратка информация за всички раздели, които те покриват на уебсайта им, включително – проекти, за тях, блогове и данни за контакт.

8. Estate Villagio

Задръжте курсора за визуализация

Villagio

Началната страница на този уебсайт за недвижими имоти показва 4 изображения на оформлението на имотите, които се разместват на всеки 5 секунди. Докато превъртате надолу, всеки от неговите раздели показва или набор от изображения или видео в съответствие с контекста.

9. Братя Алтман

Задръжте курсора за визуализация

Братята Алтман

Този дует на агентите за недвижими имоти е присъствал в MAXIM, FOX, TMZ, билбордове, NBC, Forbes и др. За работата си в бизнеса с недвижими имоти.

Когато посетите уебсайта им, зад портрет на братята Алтман се възпроизвежда видео, което ви кара да искате да превъртите повече. Когато се движите надолу, започва слайдшоуто на свойствата, които могат да бъдат превъртани хоризонтално. Това дуо е поставило забележителна стъпка в списъка с милиони долари.

10. Групата Хабиби

Задръжте курсора за визуализация

Агент по недвижими имоти

Ро Хабиби е основател на тази агенция за недвижими имоти, наречена „The Habibi Group”. Те са специализирани в препродажба на богати имоти в района на залива Сан Франциско, Винената страна, езерото Тахо, окръг Ориндж, Манхатън и Хаваите.

Roh Habibi предоставя насоки относно инвестициите в недвижими имоти на своите клиенти, тъй като има опит в управлението на финансите. Началната страница има кратък видеоклип, който се възпроизвежда на заден план, който показва свойствата и Roh Habibi.

И когато плъзнете надолу, ще има списък с области, в които тази група служи, както и списък с участия и списания, където са били представени.

11. Джонатан Радфорд

Задръжте курсора за визуализация

Агент по недвижими имоти

Джонатан Радфорд е професионалист по недвижими имоти с 28+ години опит в продажбите и закупуването на имотите. Имайки клиенти в международен план, той е класиран на 1 място при професионалист по продажбите на Coldwell Banker в Англия.

Подобно на повечето други сайтове на агенти за недвижими имоти, и този уебсайт има видео, което се възпроизвежда на заден план. Този уебсайт съдържа снимки на представените тук сайтове и се поддържа от кратки видеоклипове на тези сайтове.

12. Приятел на Карман

Задръжте курсора за визуализация

Агент по недвижими имоти

Тази независима група за недвижими имоти се занимава с покупката и продажбата на жилищни имоти в Честър, Обединеното кралство. Началната страница има критерии за търсене на адрес и опция за разширено търсене, която показва критерии за цените за повече спецификации. Техният уебсайт показва списъка със свойства, докато превъртате надолу с анимация „Кликнете, за да проучите“.

13. Джош Флаг

Задръжте курсора за визуализация

Джош Флаг

Джош Флаг е американски агент по луксозни имоти, който също е работил с известни личности и им помага да намерят луксозни имоти за жилищни имоти. С над 2 милиарда долара продажби на недвижими имоти през последното десетилетие, Джош Флаг е звезда от „Листинг за милиони долари – Ел Ей“ на Bravo TV.

14. Екипът на Серхант

Задръжте курсора за визуализация

Агент по недвижими имоти

Този екип от агенти за недвижими имоти е стартиран от Райън Серхант с 60+ агенти в четири града в Съединените щати. Те са представени в медии като Business Insider, Forbes, The Wall Street Journal и др., А също така са включени в клуба за милиони долари на Bravo TV.

Изображенията на техните агенти се плъзгат по началната страница и докато превъртате надолу, се показват различни секции за Райън Серхант, имотите, които са продадени наскоро и социалните им споменавания.

заключение

И така, тук стигаме до края на списъка с най-популярните уебсайтове за недвижими имоти по интернет, който ще ви помогне да дадете представа за това как трябва да се показва уебсайтът ви. Но не забравяйте, че може да имате най-добрия дизайн на уебсайт за недвижими имоти, но как създавате съдържание на уебсайта си, също ще решава трафика на вашата страница.

Какво чакаш?

Опитай!

Започнете своя бизнес с недвижими имоти, като направите креативен уебсайт и кой знае, че някой ден може да бъде в списъка с най-добрите уеб сайтове за недвижими имоти.

Кажете ни кой дизайн на уебсайтове ви е вдъхновил най-много, независимо от списъка, който сме представили. Моля, оставете коментар по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map