25 най-добри дизайни на уебсайтове за вашето вдъхновение през 2020 г.

25 най-добри дизайни на уебсайтове за вашето вдъхновение през 2020 г.

25 най-добри дизайни на уебсайтове за вашето вдъхновение през 2020 г.

Изграждането на уебсайт за всичко се превърна в тенденция в днешно време. Имате уебсайтове за игри, пазаруване, социални медии, стрийминг на видео, аудиокниги, новини и много други неща.


Искате да стартирате свой собствен уебсайт, продължете. Но, колко успешен смятате, че вашият уебсайт може да получи след стартирането му? Не можеш да кажеш нищо, нали? Добре изборът на иновативен шаблон за дизайн на вашия уеб сайт може да ви даде предимство пред конкурентите ви.

Записахме няколко от най-добрите дизайни на уебсайтове, за да ви вдъхновим да създадете уникален дизайн на уебсайт за себе си.

Погледни…

1. Здравей, лети

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

Hi Fly е уебсайт за специалисти по лизинг на самолети, който предлага чартърни и лизингови услуги на други авиокомпании. Когато отворите този уебсайт, наоколо ще се вижда набор от движещи се облаци и бавно ще изскочи самолет.

Това може да ви даде представа как можете да работите с дизайна на началната страница на вашия уебсайт, ако искате нещо, което да изскочи, за да изненада вашите посетители.

2. Нашите произведения

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

Този уебсайт има невероятни ефекти – показалецът на мишката е точка, покрита от малък пръстен, който се разширява, докато преместваме показалеца към всяка дума, която трябва да се кликне. Началната страница ви моли да превъртите и докато го направите, фона се увеличава и той ескалира до друга страница.

Страниците имат ефект на водна вълна и слайдшоуто на снимките е наистина гладко, докато превъртате напред.

3. Jomor Design

Задръжте курсора за визуализация

Jomor Design

Jomor Design ви помага да създавате маркови уебсайтове за вашия бизнес. Можете да разгледате няколко страхотни дизайна на уебсайтове от този художник на началната страница и работния сегмент. Ефектите са хубави, когато вземете показалеца на мишката към връзките на началната страница, връзките се появяват във формата на изображението на уебсайта или работата.

Докато превъртате надолу, заглавията и изображенията се покачват, а бутонът „вижте проекта“ продължава да се върти и да се движи свободно в близост до образа на проекта.

4. РОКИ

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

Уникален уебсайт на студио за цифрово производство, което ви помага да проектирате и кодирате всички видове уеб-базирани проекти. Уебсайтът ни позволява да превъртаме както нагоре, така и надолу, като всички имаме различна информация за тяхната работа.

Има сфера в центъра на екрана, която се разширява върху екрана, която дава 360-градусов изглед на секциите на уебсайта, което го прави креативен и различен.

5. Автономност

Задръжте курсора за визуализация

автономия

Autonomy има много креативен дизайн на уебсайт с уникален начален екран. Началната страница е оборудвана с анкета за плъзгане и преместване на друга страница. Другата страница също има анкета, която се плъзга, докато увеличите размера на заема, който искате, и изберете продължителността по-долу.

Дизайнът е атрактивен, което прави посетителите ангажирани в уебсайта за по-дълго време.

6. VS + CO

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

Този уебсайт предоставя платформа за управление на художници и фотографи. Уебсайтът изглежда прост, когато посещавате първо, но докато преместите мишката към логото, цветът на фона продължава да се променя (един цвят наведнъж).

Този дизайн може да ви помогне, ако искате да изберете просто и креативно оформление за вашия уебсайт.

7. DeepCube

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

Докато превъртате надолу, фонът се издига нагоре и променя цвета и формата. Също от дясната страна на екрана атомите са показани свързани помежду си в определена форма с линии. Тези линии изчезват на заден план, оставяйки атомите под формата на черни точки.

8. Бъдеще на устойчивостта

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

Това е статия, която се създава под формата на уебсайт. Той има атрактивен дизайн и слайдшоуто на главите ескалира напред, докато превъртате надолу през страницата. Във фона на темата играят GIF файлове.

9. Домашен култ

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

Началната страница на този уебсайт има оформление с печати на екрана. Слайдшоуто се променя с вълнообразен ефект и при щракване върху проектите той ви води към нова страница, където дизайнът се издига.

Основно това е уебсайт на интериорните дизайнери, които искат да внесат иновации в дизайна на вашия дом.

10. Хамелеон медии

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

Дизайнът на вашия уеб сайт трябва да бъде такъв, че да предава качеството на вашата работа със самия дизайн. Chameleon Media е рекламна агенция и създател на филми, която можете да наблюдавате от дизайна на началната им страница.

Има ефект на вълни на заден план, докато премествате показалеца на мишката навсякъде на екрана.

11. Земан

Задръжте курсора за визуализация

Зееман

Zeeman е проектирал две маратонки, една, която е хибридна с ограничено издание, а друга е проста в дизайна. И двете се показват на уебсайта, а на началната страница има колело за игра, което се върти, когато заведете курсора там.

12. Акуфен

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

Началната страница на този уебсайт има 3D блокове, които се движат, докато премествате указателите върху тях. Когато щракнете върху дадените секции, слайдшоуто на техните дизайни започва с блоковете, появяващи се в полупрозрачния фон.

13. Меркурий академия

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

Дизайнът на уебсайта е просто невероятен. Ако сте любител на космическите игри, определено визуалните карти ще представляват интерес. По същество те учат как да изграждаш софтуер.

Астероидите и сателитите продължават да се движат по страницата и когато превъртате надолу, космическият апарат пътува надолу към следващия раздел заедно с показалеца.

14. 36 дни от типа

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

Решавайки да създадете интерактивен дизайн на уебсайт, добре е и оформлението на 36 дни от типа да ви помогне. На всяка буква, на която преместите показалеца, ще можете да контролирате движението на тази буква. Когато щракнете върху ENTER, ще можете да видите азбуките и номерата, проектирани от различни изпълнители.

15. Един син фиш

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

Дизайнът на един син чехъл се основава на моряшкия кораб в морето. В центъра на екрана е колелото или кормилото, което има различни секции, които изглеждат така, сякаш са дръжките. На заден план непрекъснатото видео на вълните с морска вода продължава да се възпроизвежда.

16. Това е отвъд

Задръжте курсора за визуализация

Това е отвъд

Уебсайт на компания за управление на събития, която изгражда правилната тълпа, която да им помогне в бизнеса и личния растеж. На началната страница вляво има лого, зад което има видео от събитията, които са направили досега.

Прост в дизайна, но въпреки това с ефективно съдържание, този дизайн на уебсайт може да ви помогне, ако сте компания, организираща събития.

17. ADN

Задръжте курсора за визуализация

ADN

ADN е компания за дигитален маркетинг и дизайн на уебсайтове. Указателят на мишката на този уебсайт е точка, последвана от подвижен триъгълник, който се движи заедно с показалеца зад него. Плъзнете надолу и вижте тяхната работа.

Дизайнът на уебсайта просто има 2 цвята с шрифт и фон, хубав и лесен. Нищо много не се появява и просто оформление.

18. Comptoir Libanais

Задръжте курсора за визуализация

ливански

Уебсайт на ресторант с пъстър фон и стара графика. Когато превъртате надолу, елементите ще се възпроизвеждат под формата на GIF.

19. Казуки

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

Това е портфолиото на един художник. Докато се движите надолу, слайдшоуто на нейните произведения на изкуството започва с променлив фон.

20. ARVR Magic

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

Това е уебсайт на създателя на усъвършенстваната реалност и виртуалната реалност. Началната страница има 3D изображение, което се показва, което се движи от противоположната страна на движението на курсора.

21. Огледална топка

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

Друга концепция за уебсайт на рекламни агенции или дизайнери го Mirrorball. Всички връзки към други страници и работа са интегрирани в сферичната топка, видима на уебсайта. Плъзгачът по-долу ни позволява да променим размера на топката.

Използвайте контрола, за да увеличите и щракнете върху + ход, за да завъртите топката. След като щракнете върху някой от екраните на топката, страницата с информацията за тази конкретна работа намалява.

22. вик

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

Интерактивен аудиовизуален уебсайт, който е предназначен за набиране на средства за овластяване на жените и спиране на домашното насилие срещу тях. Тук уеб страниците протичат като история и има 3D женски герой, който реагира, когато показалеца на мишката се движи наоколо.

23. Н-термо

Вдъхновяващи дизайни на уебсайтове

H-thermo е уебсайт на инсталаторите на хладилна система и климатична система в транспортни превозни средства. Когато превъртате надолу, машината (т.е. H-термо кутия) се отвързва, показвайки частите вътре в нея с кратко описание за всяка част. Това помага на посетител или клиент да разбере как работи продуктът.

24. Корфи

Задръжте курсора за визуализация

Corphes

Това е уебсайт за биологични и билкови продукти. Той ви казва да превъртите нагоре и когато го направите, в лявата част на екрана се показва плъзгачът, който показва височината, която се променя, докато превъртате.

25. Панда монах

Задръжте курсора за визуализация

Панда Монк

Panda Monk е уебсайт на дигитално производство и маркетинг студио. Докато превъртате нагоре, секциите също се издигат до върха и образуват лента. Също така, анимирана панда съдържа лента от „Последни случаи“ на тяхната работа, която изглежда невероятно.

заключение

Това бяха няколко страхотни идеи за дизайн на уебсайтове, за да получите вдъхновение. Вървете напред и създайте естетичен уебсайт с най-доброто оформление за него.

Как намерихте тези уебсайтове? Как те вдъхновиха? Кой ефект ви хареса най-много и ще го използвате в дизайна на уебсайта си?

Уведомете ни всичко в секцията за коментари по-долу …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector