4 най-добри алтернативи на SiteGround (Номер # 1 е просто страхотен)

Сигурен съм, че SiteGround не е нещо ново за ушите ви, със сигурност бихте чували много по-рано. Но знаете ли, че от късно много потребители търсят алтернативи на SiteGround.


Използвах SiteGround за домакин на няколко уебсайта, и да, понякога е разочароващо, когато не получите очаквания резултат.

Когато SiteGround е наводнен с толкова много хостинг на уебсайтове, тогава защо точно потребителите търсят алтернативи на SiteGround?

С SiteGround стартирате на ниска цена и постепенно в крайна сметка плащате повече от 3 пъти първоначалната цена за последващо подновяване. Не е ли малко несправедливо?

Това не е всичко. SiteGround твърди, че осигурява неограничен трафик, но всеки план има ограничено месечно посещение. Това не е ли дросела? Това със сигурност е ужасно, ако имате планове да увеличите трафика си.

SiteGround няма много функции за защита, включени в неговия план и ще трябва да изберете минимум 12-месечен план. Просто гъвкава гъвкавост на плана.

Така че, ето, оплакването на потребителите на SiteGround. Ако сте един такъв потребител и трескаво търсите алтернативи на SiteGround, тогава продължете.

Точно това ще разгледам тук и ще ви представя добри 4 алтернативи на SiteGround.

hostingpill4 най-добри алтернативи на SiteGround

 1. GreenGeeks (Любимото ми)
 2. Bluehost
 3. FastComet
 4. A2 хостинг

Алтернатива № 1: GreenGeeks

GreenGeeks банерБих започнал това с GreenGeeks. Добра екологична хостинг платформа, GreenGeeks може да бъде подходяща алтернатива на SiteGround.

GreenGeeks съществува от близо 10 години. Въпреки че не са най-известните хостинг платформи, GreenGeeks със сигурност изглежда обещаващ по няколко начина.

Причина 1 – Гаранция за ненавременна работа:

greengeeks ъптаймGreenGeeks дава добър и постоянен ъптайм. В повечето случаи той поддържа постоянно 100% продължаване.

GreenGeeks дава 99,9% гаранция за ъптайм за своя споделен хостинг. Това по някакъв начин успокоява ъптайма. За съжаление, SiteGround не предоставя такава гаранция за споделен хостинг.

Причина 2 – Ценообразуване:

GreenGeeks ви дава 3 плана за споделен хостинг. Най-основният план съдържа множество полезни функции и все още струва само $ 2,95 на месец, в случай че изберете 3-годишен план.

По-специално, GreenGeeks предоставя гъвкавост по отношение на плановете и ценообразуването. Можете да изберете минимален 1-месечен план или максимум 3-годишен план.

GreenGeeks плановеGreenGeeks включва такса за настройка и такса за регистрация на домейн в плана. В действителност не е необходимо да плащате допълнително за повечето услуги.

Обратно, на този SiteGround, както знаете, няма такава гъвкавост на цените и е по-скъпа.

Причина 3 – Функции за сигурност:

Сигурността е от първостепенно значение, когато става въпрос за хостинг на уебсайтове.

GreenGeeks разбират най-добре вашите тревоги за сигурността. Всички планове обхващат минимален минимум Let’s Encrypt Wildcard SSL.

Освен това можете да изберете Premium SSL. Инфраструктурата на GreenGeeks използва технология, базирана на контейнери, която дава максимална сигурност заедно с мащабируемост.

Той осигурява изолация на хостинг акаунта, проактивен денонощен мониторинг на сървъра, сканиране на защитата в реално време за вируси и злонамерен софтуер, автоматични актуализации за пачове за сигурност, подобрена защита от СПАМ при планирани нощни резервни копия.

GreenGeeks предоставя някои разширени функции за сигурност, които напълно липсват в SiteGround.

Причина 4 – Добавки:

GreenGeeks включва архивиране и възстановяване като част от всеки план. Получавате безплатно име на домейн заедно с безплатна миграция на уебсайтове.

Всички планове включват 24/7 техническа поддръжка. GreenGeeks е приятелски настроен към разработчиците и поддържа широк спектър от технологии. В случай че изберете хостинг за електронна търговия, тогава получавате безплатна инсталация на количка.

Плановете включват безплатно изграждане на плъзгане и пускане, безплатни имейл акаунти, неограничена база данни, cPanel и softaculous.

Причина 5 – Не се дросели:

GreenGeeks осигурява мащабируеми изчислителни ресурси. Той има множество центрове за данни и съдържа SSD-RAID 10 хранилище.

Базите данни и сървърите са оптимизирани и включват безплатна CDN интеграция, която осигурява добра скорост чрез кеширане.

Изпълнение на GreenGeeksМожете също да изберете алтернативно техния кешер. Излишната инфраструктура ви осигурява неограничена честотна лента с най-малко дроселиране.

Да, искам GreenGeeks

Алтернатива № 2: Bluehost:

BlueHost банерНа следващо място, бих предложил Bluehost като добра алтернатива на SiteGround. Това отново е популярна хостинг платформа и официално се препоръчва за WordPress.

Bluehost управлява над 2 милиона уебсайтове по целия свят. Той предлага разнообразни услуги и различни функции, улесняващи хостинг на уебсайтове.

Причина 1 – Без дроселиране:

Това е първата ми причина, Bluehost е добра алтернатива на SiteGround. Всички планове са със стандартно изпълнение. Основният план осигурява SSD памет от 50 GB.

Всички планове поддържат непроменена честотна лента. Въпреки че плановете могат да имат ограничение на ресурсите, което може да се мащабира във всеки момент, това обаче по никакъв начин не ограничава растежа ви.

Поддържа се със SSD съхранение заедно с CloudFlare CDN, за да се осигури значителна производителност.

Причина 2 – Ценообразуване:

Bluehost предоставя 4 плана с основните планове, започващи от $ 2,95 на месец. Това е достатъчно за един уебсайт. Планът се подновява със $ 7.99 на месец, което все още е благоприятно за бюджета в сравнение с SiteGround.

BlueHost плановеВсички планове включват домейни, архивиране, основни функции за защита, поддръжка на клиенти, SSL сертификати и дават възможност за мащабиране на ресурсите в движение.

Причина 3 – Характеристики:

Bluehost поддържа споделен, посветен, VPS, хостинг на WordPress. Регистрацията на домейни е включена за 1 година, когато се регистрирате в Bluehost.

Bluehost предоставя възможности за изграждане на уебсайт с вграден конструктор на уебсайтове, използвайки Weebly. Като алтернатива можете да използвате WordPress или други налични опции на трети страни.

Като добавка можете да получите допълнителни функции като SiteLock, Unique IP, CodeGuard, конфиденциалност на домейна, защита от спам, контрол на достъпа, спам експерт.

Причина 4 – Поддръжка на клиенти:

Можете да стигнете до поддръжката на Bluehost чрез билети, чатове, имейли, телефон. Използването на чат и телефон ще даде незабавен отговор.

Той има експертен опит в WordPress и осигурява денонощна поддръжка на клиенти за технологии, както и въпроси за продажби. Bluehost предоставя безплатни консултации с уеб експерти.

Уеб експертите помагат на потребителите с блогове, уебсайтове, генериране на трафик, SEO, уеб сигурност, бързина, дизайн. Включена е и тяхната маркетингова услуга, която работи над уеб дизайн, SEO и създаване на съдържание.

Причина 5 – хостинг на WordPress:

Bluehost е препоръчителният хостинг партньор за уебсайтове на WordPress. Този хост над 8,50 000 уебсайта на WordPress.

С това Bluehost поддържа хостинг на WordPress с планове, започващи от $ 2,95 / месец. Това включва инсталиране на WordPress, актуализации и осигурява поетапна среда.

Той е изграден с множество теми и в случай, че искате по-разширени функции, тогава можете да изберете WP Pro план. Bluehost също поддържа електронната търговия със своите планове за WooCommerce, която започва от $ 6,95 на месец.

Да, искам Bluehost

Алтернатива № 3: FastComet:

fastcomet банерFastComet е още една добра алтернатива за SiteGround. Той дава колкото SiteGround и много повече. Хостинг платформата, която не пропускате, FastComet значително нарасна през последните няколко години.

Той има непобедим списък с функции с конкурентни цени и вие получавате много вкусотии като част от плана. FastComet бие всички критерии, когато става въпрос за хостинг и изграждане на уебсайт.

Причина 1 – Ценообразуване:

FastComet има 3 различни плана, когато става дума за споделен хостинг. Сега тук има нещо невероятно. FastComet има най-ниската цена на плана от $ 2,95 на месец.

С най-високия план бихте похарчили само $ 5,95 / месец. Това е много по-ниско от основния план на SiteGround след подновяването му.

редовна и продажна цена

Ясно е, че това е бюджетен вариант за хостинг. Повечето функции са включени в плана.

Причина 2 – Перки и безплатни:

Както споменахме по-рано, много функции са включени в плана. За начало получавате безплатен трансфер на домейни, безплатен трансфер на уебсайтове.

Функция FastComet

В плана са включени и безплатното управление на DNS, частен DNS, cPanel, 300+ безплатни приложения, мекотели, FTP и хостинг по имейл.

Когато изберете план FastComet, получавате и няколко бонуса. Получавате безплатно Zopim LiveChat, Attracta SEO. Освен това получавате 20% отстъпки за WP Rocket и SiteCake, които могат да се използват за създаване на уебсайт.

Причина 3 – Оптимизация на скоростта и изпълнение:

FastComet има добра база, когато става въпрос за оптимизация на скоростта и производителност. На основно ниво FastComet е съставен от оптимизирани по поръчка сървъри.

FastComet има множество кеширане и оптимизация. Някои от тях са Varnish, Memcached, APC за PHP кеширане, OPCache за PHP модули, CloudFlare CDN кеширане, без компресия на данни без загуби.

функции за бързо кеширане и кеширане на скоростта

Функции като асинхронно зареждане на ресурси, автоматично минимизиране на js / CSS / HTML файлове, агресивен gzip, пакетиране с JavaScript, оптимизация на браузъра гарантират, че зареждането на страниците е по-бързо.

Причина 4 – Сигурност:

FastComet включва добри функции за сигурност и всичко това е включено във всеки план, което е допълнително предимство. Освен SSL, той има няколко други функции.

FastComet осигурява сигурност чрез използване на мрежова защитна стена, защитна стена на уеб приложение, защита от злонамерен софтуер, защита от груба сила, откриване на злонамерен софтуер с премахване, гореща връзка и защита на паролата.

Някои функции за защита от напреднали нива също са включени във всеки план. Това включва сигурност на сървъра на BitNinja, изолиране на акаунта, двуфакторно удостоверяване, CageFS сигурност.

Като основна проверка FastComet предоставя 24/7 мониторинг на сървъра, заедно с ежедневните архиви.

Причина 5 – Характеристики на разработчика:

Докато FastComet е добър, що се отнася до производителност, стабилност, времена на натоварване, сигурност, в същото време той също е пълен с функции изключително за разработчици.

Тяхната подкрепа се натъква на множество технологии без ограничения. За да назовем няколко, функциите за разработчици на FastComet включват поддръжка на Bash, поддръжка на Python, поддръжка на Perl, поддръжка на PHP, MySQL, SSH.

Това са основните функции, които бихте получили в повечето платформи.

Но почакай. Има още някои добавени функции тук.

FastComet също поддържа Node.js, GIT, WP-CLI за WordPress, Drush for Drupal, Ray медиен сървър (RMS), Laravel, genesis, Phalcon, Symfony и да не пропускате интегриране на приложенията на Google.

Да, искам потребителите на FastComet68 да са го купили

Алтернатива № 4: A2 хостинг

A2 хостинг банер
Четвъртата ми алтернатива на SiteGround е A2 хостинг. A2 хостингът има набор от хостинг опции и поддържа Windows, както и хостинг на Linux.

С добра ангажираност и продължителност на работа, A2 хостингът може да предложи много. A2 хостингът е бюджетен вариант и работи като добра алтернатива на SiteGround.

Причина 1 – Време и изпълнение:

Когато става въпрос за споделен хостинг, повечето хостинг платформи не предоставят гаранция за продължаване. Противно на това, хостингът на A2 предоставя 99,9% гаранция за продължаване.

A2 хостингът използва SSD съхранение и осигурява неограничено пространство и неограничена честотна лента. По-високите планове осигуряват Turbo сървъри, които осигуряват 20 пъти по-висока скорост.

A2 хостинг Uptime

Проследявайки скоростта и хода на хостинга на A2, мога ясно да заявя, че A2 хостингът осигурява средно 99,98% време на работа. За споделения хостинг това е значително ъптайм.

a2 хостинг ъптайм

Така че тук е разликата, SiteGround вертикално не предоставя никаква гаранция за ъптайм с споделяния си хостинг.

Причина 2 – Планове и цени:

A2 хостинг на по-високо ниво поддържа множество видове хостинг. Това включва споделен хостинг, хостинг на WordPress, VPS хостинг и посветен хостинг.

A2 хостинг планове

Говорейки за най-популярните им планове за споделен хостинг, това започва от $ 3,92 / месец. Това осигурява 3 различни плана.

A2 Хостинг Споделени планове

С много разнообразни планове хостингът A2 осигурява по-добър избор на планове и е еднакво достъпен. Плановете имат гаранция за връщане на парите по всяко време.

Така че, плановете са почти еднакво ценови на SiteGround. Ако обаче погледнете по-отблизо, ще разберете, че обновяванията са по-евтини с A2 хостинг в сравнение с SiteGround.

Причина 3 – Сигурност и надеждност:

A2 хостингът предлага добри вградени функции за сигурност. За начало хостингът на A2 предоставя SSC сертификати Let’s Encrypt.

В случай, че имате определено SSL изискване, тогава със сигурност ще намерите добър избор, докато използвате A2 хостинг. Можете да имате SSL за един сайт или да имате заместващ SSL за няколко сайта. Поддържа се и премиум и авансов SSL.

За да защити вашия уебсайт, хостингът A2 осигурява защита от HackScan, която е включена в плана.

A2 хостинг сканиране на хак

Към сигурността се добавят тяхната двойна защитна стена, Brute Force защита, актуализации на ядрото на KernelCare и други интуитивни функции за сигурност.

A2 хостингът осигурява и DDoS защита. Въпреки че има множество функции за сигурност, той също е надежден. Постоянното архивиране и инфраструктурата осигуряват постоянна продължителност.

Причина 4 – Допълнителни характеристики:

Говорих за хостинг планове на A2, продължителност, производителност, бързина, сигурност и надеждност. Хостингът на A2 обаче не е ограничен само до тези параметри.

A2 хостингът предлага гаранция за пари по всяко време. Плановете включват безплатен трансфер на уебсайтове и се поддържат от A2 хостинг поддръжка на клиенти.
cPanel е включен в плана. A2 хостинг е платформа, която е чисто приятелска. Той предоставя няколко специфични за разработчика функции.

Малко от тях са PHP поддръжка за всички версии, MariaDB, MySQL, PERL, Python, PostgreSQL, FTP / SFTP, Node.js, SSH, Apache 2.4. Това работи отлично за Java, PHP, Asp.net, Node.js хостинг.

Причина 5 – Поддръжка на клиенти:

Лесно е да намерите информация, докато използвате A2 хостинг. Имате специална денонощна поддръжка.

Можете да достигнете до поддръжка на клиенти чрез билети или чат на живо. В случай, че търсите техническа помощ за настройка на SSL или прехвърляне на уебсайт, тук ще получите достатъчно помощ.

Налична е ясна база от знания и включва често задавани въпроси, блогове и подобни помощни уроци. Начинаещите, както и напредналите потребители, биха намерили достатъчно помощ, докато използват A2 хостинг.

Започнете с A2 Hosting24 потребители, закупени това

Финални мисли:

Уеб хостинг
съхранение
Лесна употреба
Uptime
Цена (месечно)
Нашата оценка
GreenGeeksнеограничен★★★★★★★★★★$ 2.95 / месец.★★★★★
Bluehost50 GB SSD★★★★★★★★★★$ 2.95 / месец.★★★★★
FastComet15 GB SSD★★★★★★★★$ 2.95 / месец.★★★★
A2 хостингнеограничен★★★★★★★$ 3.92 / месец.★★★★

С това ви предоставих добър набор от алтернативи на SiteGround. Въпреки че всички те са добри, един от тях се откроява.

Ако бях избрал една алтернатива, тогава щях да продължа с GreenGeeks. Това е платформа, която ви дава съотношение цена / качество със своя набор от включващи функции.

Добре комбинираната най-нова технология, задвижвана от архитектура, ви осигурява добра скорост и производителност, заедно с гарантирана продължителност на работа.

Въпреки че можете да опитате всяко от тях, GreenGeeks е една такава възможност, която може да бъде проучена.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map