4 най-добри Shopify алтернативи

С течение на времето електронната търговия става все по-актуална.


Независимо от това как се чувствате към Shopify, е доста безспорно, че това е управляващият софтуер за електронна търговия. Това е спечелено заглавие, тъй като Shopify пакетира в много мощен набор от услуги с платформата си.

Въпреки това, само защото е най-популярната, не означава, че е за всички. Може би връзките на Breitbart с Shopify ви изключват, или може би Shopify просто не прави едно нещо, което наистина ви трябва достатъчно добре. Може би усещането не е правилно.

Е, не се притеснявайте, има разнообразие от алтернативи на Shopify. Цените им варират и можете да го погледнете лесно, така че тук няма да бъда прекалено подробен, но всички те могат да си струват в зависимост от това, което искате.

Всяко от тях предоставя всички основни положения, за да имате добър опит в управлението на магазина си, но предоставяте някои предимства, които може да са много по-подходящи за вас, неща, които Shopify просто не правят добре. И разбира се, някои от тях може просто да кликнат с вас повече.

hostingpill4 най-добри Shopify алтернативи

 1. Volusion
 2. BigCommerce
 3. Selz
 4. 3dcart

Shopify сравнение на алтернативите на пръв поглед

детайли
Shopify
Volusion
BigCommerce
Selz
3dcart
Отчети на персонала2неограниченнеограничен12
Транс. такси2,0%Без таксиБез такси2%Без такси
съхранениенеограниченнеограниченнеограниченнеограниченнеограничен
ХарактеристикаBАА+BА
Цена$ 29 / месец.$ 15 / месец.$ 29.95 / месец.$ 17 / месец.$ 29.00 / месец.
ОпитайОпитай

Сега разгледайте задълбочено топ 4 Shopify алтернативи:

предприеме-а-вид-Shopify-алтернативи

Съдържание

 1. Volusion
 2. BigCommerce
 3. Selz
 4. 3dcart
 5. победител

Алтернатива № 1: Volusion

Volusion банер 2

Друга добра алтернатива за Shopify е Volusion. Нещо, което си струва да се отбележи е, че Volusion има цена, която е идеална за всички. Най-ниският план започва от $ 15 / месец.

Това поддържа до 100 продукта. Добра сделка за магазин за електронна търговия в по-малък мащаб. Докато от друга страна, Shopify започва от $ 29 / месец. Така че, ако смятате, че Shopify е скъп, тогава тук има много по-евтин вариант – Volusion.

Най-високият план в Volusion-Premium, който поддържа неограничени продукти, струва $ 135 / месец.

Volusion не начислява такса за транзакция, но ограничава вашата честотна лента.

Което означава, че в случай че сте изчерпали честотната лента, ще трябва да закупите по-висок план или да платите за допълнителна честотна лента. И така, да се каже точно това; изборът между Shopify и Volusion се основава на ширината на честотната лента и ценовия компромис.

След като разгледаме Volusion теми, той има добра комбинация от платени и безплатни теми. Платените теми са около 180 долара, което е почти същата цена като Shopify.

И двете платформи предоставят изключително професионални теми. Единственият проблем с Volusion е ограничената колекция от теми в сравнение с Shopify. В случай, че не търсите много тежък дизайн магазин за електронна търговия, тогава Volusion прави същото; ефективно.

Разглеждайки бордовата услуга на Volusion, тя има няколко подходящи видеоклипа, ръководства и блогове.

Volusion_Resources Това е особено полезно за начинаещи и доста лесно да разглеждате и търсите съдържание, много подобно на това, което Shopify предлага.

Shopify предлага експертни услуги, при които можете да възложите развитието на магазина си за електронна търговия; с Volusion можете да получите посветени експерти да работят за изграждането на вашия уеб сайт. Така с Volusion получавате вътрешни услуги, които ви позволяват да продължите да развивате помещенията.

Volusion има също толкова добра поддръжка на клиенти като Shopify, която отново е 24/7. Можете да достигнете до тях по имейл, чат или по телефона.

Volusion_SupportShopify има дискусионен форум, нещо, което липсва в Volusion.

Въпреки това, с ефективното обслужване на клиенти на Volusion, липсата на дискусионен форум едва ли има значение.

Shopify поддържа повече от 1500 приложения, докато Volusion в момента има поддръжка за около 60 приложения. Това е много по-малко от Shopify. Въпреки че Volusion има по-малко приложения, те са интегрирали няколко функции в своята платформа за електронна търговия.

Което означава, че нямате нужда от толкова много допълнителни приложения. Volusion поддържа вградени функции за няколко функционалности, което включва също маркетингови услуги, имейл бюлетин, поддръжка на клиенти и много други. Като цяло, установих, Volusion предоставя еквивалентни услуги като Shopify.

И накрая, хвърлете поглед върху двете клиентски бази на тези платформи. Shopify поддържа над 5,00 000, а Volusion поддържа над 1,80 000 магазина. Volusion има значителен опит, за да докаже своята достоверност.

Функция мъдро сравнение: Volusion срещу Shopify

Volusion
Shopify

планMinОсновен
Цена / мес.$ 15 / мес.$ 29 / мес.
Отчети на персоналанеограничен2
Брой на професионалисти100неограничен
Съхранение на файловенеограниченнеограничен
Такси за транзакцииБез такси2,0%
Уебсайт и блогдада
Безплатен пробен период14 дни14 дни

Започнете за Free102 потребители, закупили това

(Безплатен за 14 дни. Без кредитна карта. Без риск.)

Ако искате да превключите вашия уебсайт от Shopify към Volusion, можете да наемете нашия експерт по миграция на сайтове, като кликнете тук.

Алтернатива № 2: BigCommerce

алтернативно Bigcommerce

Ах, BigCommerce. Може би наскоро сте чули новината, че изпълнителният директор е заявил, че компанията ще излезе публично достояние. Това определено е добра услуга, която набира популярност през годините, за да бъде вероятно най-добрият претендент на Shopify.

За да бъда честен, бих характеризирал BigCommerce в този контекст по неговия размер. Това е голяма услуга на по-голяма начална цена, отколкото биха искали някои хора, но безспорно е изчерпателна в това, което предлага на своите потребители.

Основният минус на BigCommerce е цената. Ако сте намерили Shopify твърде скъп, вероятно ще намерите BigCommerce също твърде скъп.

Ценовите планове варират от $ 29,95 на месец при най-ниската (Standard) до $ 249,95 на месец (Pro), като четвъртото ниво, Enterprise, е по поръчка.

Вярно е, че цените не са различни: от Basic Shopify нагоре, той е практически идентичен с ценовия план на BigCommerce, с изключение на това, че третата степен на BigCommerce всъщност е по-евтина от Shopify’s.

Освен това има годишен таван на приходите от продажби за всеки ценови план – ако направите повече от 50 000 щатски долара в онлайн продажби на стандартен ценови план, ще трябва да надстроите до Plus, където лимитът ви ще бъде 150 000 долара.

Въпроси и отговори относно планове, акаунти и настройка на магазина BigCommerce

Това не е краят на света, но може да се почувства малко ненужно. Не са редки случаите, когато големите софтуерни услуги за електронна търговия правят това, за да отчетат увеличената ви честотна честота.

Освен общата цена обаче, бих казал, че другите недостатъци са по-незначителни. Има ограничен брой безплатни теми, особено в сравнение с Shopify – всъщност само 7. Има много повече опции, но те ще ви струват и дори безплатните теми се чувстват доста сходни.

И накрая, обслужването на клиентите е денонощно, но би могло да използва повече комуникация между хората и няма официално мобилно приложение (но има някои приложения на трети страни, които изглеждат прилични).

Поддръжка на клиенти-BIGCOMMERCE

Страхотно, приятните неща! Плюсовете на BigCommerce са основно … всичко останало.

Ако търсите само да плащате по-малко, BigCommerce може да не ви помогне, освен ако не преглеждате профила му на трето ниво. Но ако искате да извлечете повече от същата сума, BigCommerce е добра.

Всъщност, когато надграждате акаунт, не получавате много повече функции – получавате някои, но по-голямата част от тях са достъпни от акаунт в Стандарт – само по-висок таван за продажби.

От малкото допълнителни функции, които получавате, когато надстроите, те са доста сладки – като изоставена кошничка, която автоматично изпраща имейли на потребители, които са я направили на страницата за плащане, но не са завършили покупката си или отзиви на клиенти на Google.

Изоставена икономия на колички

Други позитиви: няма такси за транзакции, сигурността е убийствена и има много ресурси, предоставени не само за да помогнете на борда, но и да ви помогне да останете информирани и конкурентоспособни, дори когато сте добре ориентирани.

Важното е, че BigCommerce се интегрира много добре с други канали, като Amazon, eBay, Google Пазаруване и т.н., дори и от стандартния акаунт.

Лесен е и за използване с доста гладък интерфейс, който всъщност прилича на Shopify’s – така че ако преминавате от Shopify, ще бъде лесно да работите с BigCommerce.

Вижте, основните минуси, които BigCommerce има, са приблизително подобни на тези на Shopify. Ограниченията за продажбите на ценовия план все още съществуват, а ценообразуването е много подобно. BigCommerce обаче няма такси за транзакции.

Важното е, че като цяло BigCommerce е по-пълна с функции и предоставя повече ресурси на своите потребители. Ако смятате, че плащате твърде много за Shopify, е малко вероятно да се почувствате по този начин с BigCommerce.

Прочетете пълния преглед на BigCommerce.

Функция мъдро сравнение: BigCommerce срещу Shopify

BigCommerce
Shopify

планстандартОсновен
Цена / мес.$ 29.95 / мес.$ 29 / мес.
Отчети на персоналанеограничен2
Брой продуктинеограниченнеограничен
Съхранение на файловенеограниченнеограничен
Такси за транзакцииБез такси2,0%
Уебсайт и блогдада
Безплатен пробен период15 дни14 дни

Стартирайте безплатните си потребители от Trial71, които са го купили

(Опитайте безплатно, не се изисква кредитна карта)

Ако искате да превключите вашия уебсайт от Shopify към BigCommerce, можете да наемете нашия експерт по миграция на сайтове, като кликнете тук.

Алтернатива № 3: Selz

Selz

Selz е пакет изненада, когато става въпрос за развитието на електронната търговия. Той е напълно адаптивен и работи като вълшебна пръчица за изграждане на онлайн магазин.

Така че това ви дава намек защо Selz е потенциална алтернатива за Shopify.

В сравнение с Shopify можете да започнете да работите със Selz, въпреки че нямате знания за кодиране. Нещо подобно между Selz и Shopify е таксите за транзакции, които не могат да бъдат избегнати.

Въпреки това, Селц дава отдих, като предоставя наистина достъпни планове. Така че, можете да започнете от $ 17 / месец. За щастие Селц предоставя и 14-дневен безплатен пробен период. Така че, можете да проучите всички функции, преди да се ангажирате с който и да е план.

Selz предоставя множество функции за електронна търговия. Въпреки че не всички са налични в основния план.

Въпреки че вече споменах, Selz е лесен за използване до сърцевината, едно нещо, което си струва да се спомене е, че поддържа пълна персонализация.

Табло на Selz

Това очевидно е най-добрият вариант за начинаещи. Можете да персонализирате повечето елементи само чрез плъзгане и пускане. Нещата, които може би са видели тромави за начинаещи, докато използват Shopify, е по-скоро опростено с помощта на Selz.

Получавате максимум функции за електронна търговия във всеки план на Селц.

Характеристики на Selz

Не пропускайте, поддръжката на клиентите им е еднакво компетентна и наравно с Shopify. С наличните множество наръчници Selz не пропуска чат на живо, поддръжка по имейл и много видеоклипове, които да ръководят потребителите.

Selz идва с добра поддръжка на софтуер на трети страни. За да получите по-добър контрол върху развитието на магазина си и лесен жизнен цикъл на развитие, Selz има добър шанс да бъде алтернатива на Shopify.

Функция мъдро сравнение: Selz срещу Shopify

Selz
Shopify

планLiteОсновен
Цена / мес.$ 17 / мес.$ 29 / мес.
Отчети на персоналанеограничен2
Брой продуктинеограниченнеограничен
Съхранение на файловенеограниченнеограничен
Такси за транзакции2%2,0%
Уебсайт и блогдада
Безплатен пробен период14 дни14 дни

Започнете със Selz сега12 потребители купиха това

Ако искате да превключите вашия уебсайт от Shopify към Selz, можете да наемете нашия експерт по миграция на сайтове, като кликнете тук.

Алтернатива № 4: 3dcart

алтернативно 3dcart

3dcart може да е по-малко известен от Selz, BigCommerce и Shopify, но в никакъв случай не е по-лош от всеки от тях. Както винаги, нека първо да вървим с минусите.

За съжаление, 3dcart имаше по-евтина опция за входно ниво, която опакова много повече в нея на почти същата цена като Shopify Lite. Всъщност цялостната структура на ценообразуването беше по-сложна, но всичко е опростено и вече има четири нива, които по същество са идентични с Shopify и BigCommerce.

За разлика от Shopify и BigCommerce, има ограничения за броя на сметките на персонала и само четвъртият ценови клас, Enterprise, позволява неограничен брой сметки за персонала (както при BigCommerce, цената на четвъртото ниво е по договаряне, в зависимост от нуждите на вашия бизнес).

Въпреки безплатните шаблони, уж те са предимно доста нежни и персонализирането е нещо, в което трябва да инвестирате. Лично аз мисля, че безплатните шаблони са, ако не звездни, все още добре.

Тема на 3dcart

Обслужването на клиенти беше критикувано, че е бавно и понякога не реагира, но ми се стори прилично. Въпреки това те ще ви таксуват много за помощ на борда на борда.

Добри неща? Все още получавате богат на функции пакет и има много безплатни теми. Всички хубави неща, които искате да стартирате своя електронен магазин, ще бъдат там за вас. Освен това, 3dcart се интегрира с много повече шлюзове за плащане от Shopify или BigCommerce.

По принцип всяка функция е достъпна за всеки план за ценообразуване, а увеличената честотна лента е основната причина да надстроите акаунта си (в този смисъл е подобен на BigCommerce).

Защо споменавам 3dcart като алтернатива на Shopify? 3dcart вече не е значително по-евтин, но първият пакет е с много повече функции от Shopify и вероятно дори от BigCommerce. Има различно усещане, което може да е това, от което се нуждаете.

Функция мъдро сравнение: 3dcart срещу Shopify

3DCart
Shopify

планОсновенОсновен
Цена / мес.$ 29.95 / мес.$ 29 / мес.
Отчети на персоналанеограничен2
Брой продуктинеограниченнеограничен
Съхранение на файловенеограниченнеограничен
Такси за транзакцииБез такси2,0%
Уебсайт и блогдада
Безплатен пробен период15 дни14 дни

Започнете с 3DCART сега17 потребители закупиха това

Ако искате да превключите вашия уебсайт от Shopify към 3dcart, можете да наемете нашия експерт по миграция на сайтове, като кликнете тук.

Победител:

победителBigcommerce

Използвах BigCommerce в много от другите си проекти и открих, че са доста добри.

Техните сървъри са доста бързи & тяхната поддръжка на клиенти е много отзивчива.

BigCommerce трябва да бъде вашият избор №1, ако търсите добро „Съотношение цена-качество“

Посетете BigCommerce

Заключение:

В крайна сметка всички тези услуги предлагат нещо, което Shopify не прави. Всички те имат своите силни и слаби страни и ще предложат повече на някои предприемачи, отколкото на други.

BigCommerce като алтернатива:

BigCommerce е алтернатива, която считам като цяло за много силна с няколко определящи слабости. Нищо не е перфектно, но основните му недостатъци – ограничени безплатни теми, няма официално приложение, ограничения за продажби и цените, които са едва по-евтини от Shopify, са в крайна сметка незначителни.

В замяна получавате много функции за всички планове за акаунти, добра сигурност, без такси за транзакции, лесен потребителски интерфейс и солидна поддръжка на клиенти, с много ресурси, които да ви информират, дори ако сте опитен потребител.

Късмет!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map