5 най-добри алтернативи на HideMyAss 2020 (Номер # 3 е просто страхотен)

Ако се интересувате от перспективата за VPN технологията или ако сте използвали VPN сами, вероятно сте се натъкнали на HideMyAss!


HideMyAss! е изключително популярен VPN, основан през 2005 г. от 16-годишен, който се опитва да заобиколи ограниченията на интернет в училището си и е собственост на Avast от няколко години (Avast е един от най-големите конгломерати за киберсигурност в света).

Ако сте използвали HideMyAss! вероятно ви е харесало Популярна е, защото в крайна сметка работи добре, но нищо не е перфектно. И ей, възможно е и HMA! не изпълни очакванията ви.

Пазарът на VPN процъфтява и има множество опции, така че няма нужда да се ограничавате до HideMyAss! Тук ще разгледам някои страхотни алтернативи на HMA!

За да настроя тези алтернативи в правилния контекст, ще се спра накратко какво може да харесате за HideMyAss! и какво може да не ви хареса.

Вероятно най-голямата точка HMA! е за мощност на името. HMA! съществува отдавна и е един от най-популярните VPN мрежи. Използване на HideMyAss! означава да използвате услуга, която са използвали безброй други, което е голяма мярка за надеждност.

Разбира се, популярността не е всичко. HideMyAss! също има много неща за това: един акаунт може да работи на до 5 устройства, получавате достъп до 900 сървъра в над 190 страни (така че почти във всяка държава), поддръжката на клиентите е солидна и работи като цяло.

Леле, това звучи перфектно – защо отново се интересуваме от алтернативи? О да…

Някои от негативите отрежат доста близо до сърцето на VPN технологията. В зависимост от вашите VPN нужди и изгледи, HideMyAss! може да е малко пропуск за предоставяне на правителствената информация на правителството на Обединеното кралство за потребител, замесен в хакерството на Sony през 2012 г., който е използвал HMA!

Това поставя под въпрос дали HMA! наистина може да се вярва с политика без регистрация. Разбира се, повечето от вас, които четете това, не планират да хакнат голяма корпорация или правителство, но последиците от VPN, която да има информация за дейностите на потребителите на първо място – добре, това със сигурност е достатъчно, за да победи точка VPN за много хора.

Друг, по-маловажен момент, е, че HideMyAss! струва минимум $ 4,99 на месец, а това е, ако се ангажирате с 2 години. Тези цени сами по себе си не са високи – те са доста нормални, имайки предвид всичко, но все пак можете да намерите по-евтини опции, които се представят добре.

Кратка забележка: няма да подчертая основни функции. Например неограничената честотна лента е стандартна за платени VPN мрежи – изключенията са тези, които не са безплатни..

hostingpill5 най-добри алтернативи на HideMyAss

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. PureVPN
 4. CyberGhost
 5. IPVanish

Сега разгледайте подробно топ 5 алтернативи на HideMyAss:

Алтернатива № 5: IPVanish

ip-vanish банер

Този списък е битка на титаните. Всички имена тук са популярни VPN решения, а IPVanish със сигурност е едно от тях. IPVanish е чудесно решение за вземане и качване.

Ако имате нужда от наистина надеждна VPN услуга сега, IPVanish е чудесна опция. Ценообразуването му е наред и се представя много добре (може би защото притежава и директно управлява по-голямата част от сървърите си, вместо да ги оставя на трети страни).

Докато IPVanish като цяло е солидна опция, той има доста недостатъци, които понижават ранга му в моята книга.

Професионалисти

 • Много възможности за сървър и IP: 1100+ сървъра и над 40 000 IP. Около 90% от центровете за данни и сървърите са собственост директно от IPVanish, а не от трети страни, което е голямо обещание за надеждност.
 • IPVanish е невероятно лесен за използване и на множество устройства. Да, всички VPN от този списък са лесни за използване и инсталиране, но IPVanish наистина е особено лесен. Помислете целта на IPVanish като супер лесен процес: инсталирайте го и го използвате веднага. Добре е за незабавни решения на нуждите за поверителност.

 • повече от обичайните 5 или 7.

Против

 • През 2016 г. IPVanish предаде потребителски данни на американския департамент за вътрешна сигурност. Сега, по всички акаунти, въпросният потребител беше абсолютна измама. Това е освен точката; По това време IPVanish имаше декларирана политика за липса на регистрационни файлове, но предаването на потребителските регистрационни файлове изглежда е ясна индикация, че политиките за състояния на IPVanish не могат да се приемат по номинална стойност. От друга страна, IPVanish изтегли операциите си в Русия поради конфликти с местното законодателство и политиката за нулев дневник – така че кой знае? Все още мисля, че е по-добре да сте в безопасност и да се отнасяте скептично към личната политика на IPVanish.
 • Сървърите на IPVanish се простират само до 60 държави. Това е повече от достатъчно за повечето хора, но е далеч зад HideMyAss! Както споменах, IPVanish директно управлява по-голямата част от своите сървъри, което е една от причините хората да го харесват толкова много. Може би мога да отрежа IPVanish някакъв провис.
 • Ограничен брой възможности за плащане, предимно карти.
 • IPVanish не е натоварен с функции, както някои от другите опции в този списък.
 • IPVanish има доста стандартни цени, но не е най-евтиният. Със сигурност има по-достъпни опции с еднакво добро или по-добро обслужване и функции (продължавайте да четете!)

ipvanish-VPN ценообразуване

Посетете IPVanish1 потребители, закупили това

Алтернатива # 4: CyberGhost VPN

cyberghost-банер

CyberGhost VPN е, както мнозина в този списък, една от най-популярните и добре приети VPN услуги наоколо. От създаването си през 2011 г. CyberGhost си изгради репутация: тя беше първата VPN, която публикува доклад за прозрачност и обслужва над 20 милиона потребители.

Същността на CyberGhost: той е чудесен за стрийминг и се представя много добре и има прилични цени. За него няма много лошо, но тъй като другите VPN в този списък имат много страхотни неща, CyberGhost идва на # 4. Като каза това, това е фантастичен VPN и силно насърчавам всеки, който се интересува да го опита безплатно.

Професионалисти

 • CyberGhost е със седалище в Румъния, което няма закони за запазване на данни.
 • Цените на CyberGhost са в долния край (за по-дълги ангажименти, както винаги) и са пропорционални на качеството на CyberGhost, което го прави фантастична стойност VPN. Плюс това, CyberGhost има 45-дневна гаранция за връщане на парите, а не седмична или 30-дневна гаранция.

cyberghost бокс

 • CyberGhost е наистина чудесен за стрийминг. Да, всички топ VPN мрежи са добри за отключване на съдържание, но CyberGhost излиза от пътя си, за да идентифицира най-добрите сървъри за стрийминг или торент.

cyberghost стрийминг

 • Относно сървърите, CyberGhost ви дава достъп до над 3000. Това са само 60 държави, но ей, все още нямате недостиг на възможности.
 • Що се отнася до другите функции, CyberGhost идва с множество VPN протоколи, рекламен блокер, блокиращ зловреден софтуер, предотвратяване на течове на DNS / IP и автоматично превключване на убийствата.
 • И накрая, CyberGhost има уникално полезен потребителски интерфейс. Софтуерът за настолни компютри CyberGhost може да бъде направен много малък само с бутон „включен“ или да се разшири до меню на цял екран, което има много повече инструменти и опции.

cyberghost-меню

Против

 • Поддръжката на клиенти на CyberGhost може да бъде малко по-слаба: няма поддръжка по телефона и базата от знания не е всичко това. Повечето VPN нямат фантастични бази от знания, но какво да кажа? Не е много по-лошо с CyberGhost, освен ако не предпочитате истински VPN, които имат само превключвател „включен“.
 • Ако сравняваме с HMA !, повече държави биха били по-добри.

Посетете CyberGhost

Алтернатива №3: ​​PureVPN

purevpn-банер

PureVPN е една от най-добрите опции. Има страхотни функции, включително достъп до огромен брой сървъри, превключвател за интернет убийство и възможност да скриете използването на VPN. Недостатъкът? Може да е малко скъпо, докато отиват VPN.

Професионалисти

 • Един от най-високо оценените VPN. PureVPN е одобрен от New York Times, Cnet, Mashable и добре приет от Huffington Post и Wired, както и безброй други.
 • Масов асортимент от възможности за плащане.

purevpn плащане

 • Много достъпни, ако имате отстъпка.
 • Разнообразие от функции / инструменти: множество протоколи за защита, защита срещу течове на IP и DNS, превключвател за интернет убийство и най-важното …

purevpn-интернет-убийство

 • Инструмент, за да направите вашата VPN употреба невидима за вашия интернет доставчик! Това не е нечувано, но далеч не е често срещано дори сред платените VPN. Някои интернет доставчици могат да намалят скоростта на интернет, ако видят, че вашата интернет връзка се криптира чрез VPN – PureVPN може да ви помогне да избегнете риска от дроселиране и да скриете факта, че използвате VPN на първо място.

Против

 • Скъпо без отстъпка, дори ако се ангажирате с по-дълъг период от време.

purevpn бокс

Посетете PureVPN

Алтернатива №2: NordVPN

nordvpn-банер

Въпреки че всички VPN се грижат за поверителността, можете да придобиете представа за различните аспекти на стойността на VPN за поверителност. Всички VPN мрежи натискат способността си да отключват забавленията, но някои изглеждат много по-фокусирани върху стрийминга от други.

NordVPN е основана и работи в отговор на правителствени намеси в поверителността на интернет. NordVPN има собствен манифест (макар и кратък) и изразходва енергия, за да наложи имиджа си като инструмент за защита на личните данни (който също ви позволява да стриймвате, ако искате).

Същността на NordVPN? Страхотен VPN, но много по-евтин.

Професионалисти

 • NordVPN е една от по-достъпните опции за VPN, при условие че сте готови да се ангажирате с две или повече години.

nordvpn бокс

 • NordVPN разполага с инструменти, които са добри за допълнителни слоеве на поверителност. Например, двойният VPN инструмент ви позволява да криптирате връзката си два пъти, CyberSec ви позволява да блокирате реклами, а Onion-over-VPN ви позволява да се свързвате с мрежата на лука в приложението NordVPN. Това е много удобно и осигурява предимствата както на VPN, така и на Tor за наистина частна връзка.
 • NordVPN има огромно количество сървъри за избор. Освен че има над 5000 сървъра в 62 държави, NordVPN ще ви позволи да закупите специален сървър, ако проявявате интерес и има различни сървъри, оптимизирани за различна степен на поверителност. Можете например да използвате стандартен VPN сървър или Onion over VPN сървъри (споменати по-рано), например.

nordvpn сървъри

 • NordVPN има страхотна политика за поверителност, инфраструктура за сигурност и прозрачност. Вижте това твърдение и го сравнете с горепосочените проблеми на HMA с потребителски данни.

nordvpn-заповед-канарче

Против

 • Докато NordVPN определено е един от най-добрите VPN мрежи, в сравнение с HideMyAss! тя няма сървъри, както добре разпространени географски. Докато NordVPN има далеч повече сървъри, те са концентрирани сред 62 държави. Това е достатъчно добро за повечето потребители, но не е нищо в сравнение със HMA от 190 страни! оперира в.

Посетете NordVPN 1 потребители, закупили това

Алтернатива №1: ExpressVPN

експресна VPN-банер

Ето нещата за най-добрите VPN мрежи: всички казват, че са най-добрите. Винаги казват “БЪРЗО VPN В СВЕТА”, “НАЙ-СИГУРНАТА VPN В СВЕТА” или “СВЕТА НАЙ-НАЙ-ПОПУЛЯРНАТА VPN.”

Разбира се такива неща са субективни и няма ясен победител. Но ако има такъв, ExpressVPN може да е точно това.

изрично-VPN-доставчик

… Може да се каже, че ExpressVPN е добре приет.

Професионалисти

 • ExpressVPN има 148 сървърни местоположения в 94 държави, за общо 2000 налични сървърни връзки. Малко VPN, различни от HideMyAss! предлагат достъп до над сто страни.
 • ExpressVPN има някои солидни инструменти, включени в пакета, включително множество протоколи, нулево знание DNS (добавен слой защита, в случай че не се доверите на VPN за поддържане на политика без регистрация) и VPN разделно тунелиране, което ви позволява поставете само част от вашия интернет трафик през VPN (според нуждите).

експресират-VPN-функции

 • Най-уникалното нещо за ExpressVPN е неговото местоположение: Британските Вирджински острови. Да, офшорно данъчно убежище, в което милиардерите крият парите си – е, това е и място, където ExpressVPN крие вашата информация. Или още по-добре, където Express почти не записва нищо: това е така, защото на Британските Вирджински острови няма закони за запазване на данни. За повечето VPN трябва да се доверите, че те няма да водят регистрационни файлове – с ExpressVPN е много по-вероятно те да запазят думата си.
 • Да предположим, че не сте сигурни от местоположението на VPN В края на 2017 г. турските следователи, които се опитват да намерят информация за политическо убийство, не успяха да намерят никакви журнали, подпомагащи разследването им. Това звучи като странно нещо да наричаме добри новини – всъщност това не е за семейството на жертвата – но за клиентите на ExpressVPN, това е чудесен знак, че ExpressVPN спазва своята политика за без регистрация.

Против

 • За съжаление ExpressVPN позволява само до 3 едновременни връзки. Това не е много, но е особено жалко, защото ExpressVPN е забележим VPN от най-високо ниво, а стандартът е 5.

 • По отношение на цените ExpressVPN не е най-евтиният, дори и да купувате за по-дълъг период от време. Не бих го нарекъл скъпо и определено бих твърдял, че цените на ExpressVPN си заслужават. За някой, който иска да спести, ExpressVPN може да не е най-добрият вариант.

изрично-VPN-план

Посетете ExpressVPN

Извод: коя алтернатива на HideMyAss! препоръчвам ли?

С всички тези опции как може някой да избере алтернатива? Освен IPVanish, изброените тук имена имат много малко, но се справят зле. Дори IPVanish е добре за бързото мнозинство от потребителите, които просто искат бързо и лесно VPN решение!

Може би също сте забелязали, че не съм говорил много за скорости или производителност. Колко странно, нали? Ето нещото: всички елементи от този списък са тук, защото се постига висока производителност. Разбира се, някои може да са по-бързи от други, но тестването за скорост на интернет не е трудна наука и макар да мога да кажа, че производителността грубо се изравнява с разположението на VPN в този списък, трябва да го вземете със зърно сол.

Така че, въпреки че не мога да гарантирам конкретни резултати за никой от вас, е много вероятно някой от тях да бъде сред най-бързите VPN, които опитате.

Във всеки случай, докато всички тези опции са добри алтернативи на HideMyAss !, някои от тях са по-добри при различни неща. Намирам IPVanish и CyberGhost за по-добри за бързи и лесни решения на нуждите на VPN, които са по-малко сериозни – т.е. поточно предаване и торент.

Разбира се, PureVPN, NordVPN и ExpressVPN работят чудесно за стрийминг. Но те идват с много функции и са чудесни за хора, които сериозно се интересуват от защита на личния си живот.

От тези три, NordVPN постоянно е най-добрият вариант за тези, които се интересуват от спестяване на пари, а ExpressVPN е най-сигурен по отношение на вашата поверителност.

Ако наистина искате да запазите, можете да погледнете в безплатни VPN опции (дори и само временно). Разбира се, можете да изпробвате всички тези опции безплатно – така че разберете коя от вас работи, защото плащането на VPN доста често си заслужава.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map