5 най-добри доставчици на хостинг услуги ASP.NET [въз основа на личен опит]

5 най-добри доставчици на хостинг услуги ASP.NET [въз основа на личен опит]

5 най-добри доставчици на хостинг услуги ASP.NET [въз основа на личен опит]


hostingpill5 най-добри доставчици на хостинг услуги ASP.NET

 1. SmarterASP.net (Най-добър като цяло)
 2. InterServer (Superior Performance)
 3. HostGator
 4. A2 хостинг
 5. GoDaddy

Нека сега да ви преведа през топ 5 хостинг платформи ASP.net-

Топ 5 компании за уеб хостинг на ASP.NET:

1. SmarterASP.net:

smarterasp-логоЩе започна това с SmarterASP.net. Smarterasp е чисто хостинг платформа, базирана на ASP.net и е от 1999 година.

Хубавото на това е, че най-накрая можете да изпробвате това безплатно. Има 60-дневен безплатен пробен период.

Отделно от това, те имат три отличителни плана-

Характеристика
Основен
Advance
Premium
съхранениенеограниченнеограниченнеограничен
Bandwidthнеограниченнеограниченнеограничен
FTPнеограниченнеограниченнеограничен
Брой сайтове16неограничен
Цена$ 2.95 / месец$ 4.95 / месец$ 7.95 / месец

Вижте пълните планове на SmarterASP.net тук …

Всеки избран от вас план; настройката е безплатна. Имената на домейни се таксуват отделно и биха стрували 12 долара годишно.

Пробният план има пропускателна способност и други ограничения. С основния план обаче ще получите неограничено уеб пространство, поддръжка за един уебсайт, неограничена честотна лента.

Всеки план има сървъри, поставени над облак на сървър на приложения на SSD, облак за съхранение на файлове в SSD и сървър на база данни SSD. Това е за да се осигури по-бързо зареждане на страниците. Заедно с бюрото за помощ и поддръжката на чат на живо официалният уебсайт има добра база от знания.

С основния план получавате и някои проактивни функции за защита, няколко инсталационни приложения с едно щракване с основни предварително инсталирани компоненти на ASP. Планът предоставя безплатен SSL за 2 или 3 години хостинг пакети.

SmarterASP.NET Характеристики:

Съхранение и честотна лента – Това поддържа неограничено уеб пространство. Основният план поддържа 1 уебсайт, докато предварителният план поддържа 6 уебсайта, а премиум планът поддържа неограничен брой уебсайтове.

Използването на честотна лента няма никакви ограничения и не се измерва. Той поддържа неограничен хостинг на имена на домейни. Също така, FTP е неограничен.

Хостинг функции – Поддържа хостинг на Windows 2016 и 2012. С повече предварителни планове получавате IIS 10.x и IIS 8.x manager дистанционен достъп.

IIS_10.x_and_IIS_8.x_

Основният план поддържа Visual Studio 2017/2015/2013/2012/2010. Други функции включват поддръжка на WebMatrix, 200 едновременни връзки. С предварително планиране можете да имате дистанционно поддържано уеб разгръщане, модул за презаписване на URL адреси, изолиран пул от приложения.

Поддръжка на база данни – с основния план можете да получите 1 GB MSSQL дисково пространство. Това има поддръжка за MSSQL 2016, 2014, 2012 и 2008 г. Основният план поддържа 1 MSSQL 5 DB. Поддържаното дисково пространство на MySQL отново е 1 GB за основния план. SQL данните се хостват на отделен сървър.

Други функции, обхванати тук са – пълнотекстово търсене, архивиране и възстановяване на SQL, прикачване на MDF файл инструмент, достъп до студио за управление на SQL, SQL CE 4.0, отдалечена връзка, MS Access, удостоверяване на база данни и контрол на ASP.net ReportViewer.

Поддръжка за скриптове – има поддръжка за ASP.net 4.7, 4.5.x, 4.6.x, 4.0, 3.5 и 2.0, ASP.net Core 1.1 и 2.0, Classic ASP. По всяко време можете да промените .

Scripting_support

NET версии. Други важни характеристики са включени – настройка на ScriptMap, страница за потребителски грешки, WCF 4.0, Crystal Reports, уебсайтове на ASP.net, WCF RIA услуги, SilverLight. Това има поддръжка за MVC 6, 5, 4, 3, 2 и 1, заедно с поддръжка за IonCube, Zend Optimizer и WAP 1.1 / 2.0

Хостинг на имейли – Хостингът по имейл е включен като част от плана с неограничени имейли. Основният план поддържа SMTP, POP3 и IMAP, заедно с достъп до уеб поща. С предварителен план можете да имате достъп до други функции като пощенски списък, автоматично абонаменти и много по-разширени функции.

Добавки – има някои предварително инсталирани компоненти като PHPMailer, JMail, ADO.NET, CDO, FSO, ASPEmail, ASPUpload, ASPImage и много други.

Освен това, можете също да използвате инсталатора с едно щракване, за да инсталирате няколко приложения. С инсталатора с едно кликване можете да получите достъп до списък с приложения като BlogEngine.net, Acquia Drupal, SilverStripe, Joomla, WordPress и много други.

Поддръжка на клиенти:

С Smarter asp не успях да използвам чата им на живо, тъй като системата беше прекъсната за поддръжка.

smarterasp-свържете се с нас

Започнете с SmarterASP.NET

2. InterServer:

Interserver-логоПоследният в моя списък е Interserver. Наред с други опции за хостинг, това също поддържа хостинг на ASP.net.

Interserver предоставя уеб хостинг услуги повече от 18 години.

Можете да изберете един от плановете за всеки-

Характеристика
6 месеца
12 месеца
24 месеца
36 месеца
съхранениенеограниченнеограниченнеограниченнеограничен
Bandwidthнеограниченнеограниченнеограниченнеограничен
електронна пощанеограниченнеограниченнеограниченнеограничен
SSL сертификатиБезплатноБезплатноБезплатноБезплатно
Брой сайтове20202020
Цена$ 4.75 / месец$ 4.50 / месец$ 4.25 / месец$ 4.00 / месец

Вижте пълните ASP.NET планове на InterServer тук …

За един месец началната цена е 5,00 долара. С всеки план получавате неограничено съхранение, неограничен трансфер, неограничен имейл, безплатен SSL сертификат и 25 поддръжка на уебсайт. За регистрация на домейн има отделна такса.

Отделно от това Interserver гарантира 99,9% продължаване и има 30-дневна гаранция за връщане на парите. Освен това получавате безплатни неограничени FTP акаунти, облачни приложения, безплатен CloudFlare CDN, сървър на Microsoft SQL 2008.

Инфраструктурата използва 10 GB Cisco мрежа, заедно със SSD кеширащи сървъри и RAID-10 съхранение, за да осигури допълнителна скорост и надеждни услуги. Interserver осигурява безплатна миграция, независимо от избрания от вас план.

С техния контролен панел можете да получите достъп до над 105 инсталационни приложения с едно щракване, както и до някои проницателни анализи относно работата на уебсайта..

Функции на InterServer:

Уебсайт и домейн – Поддържа 25 уебсайта с 10 паркирани домена. Всеки план има неограничени поддомейни. Регистрацията на домейни е на цена от 1,99 долара годишно. Освен това можете да изберете Whois Privacy, която струва $ 5. Заедно с тези функции получавате безплатни SSL сертификати и безплатна миграция.

Технологична поддръжка – С Interserver получавате неограничено пространство за MySQL. Той поддържа ASP.net 3.5, 4, 4.5, .NET Core 1 и Classic ASP.

Technology_Support_InterServer

Други поддържани модули включват Silverlight, ODBC, ASPUpload 3.0, ASP.net MVC 5. Всички други допълнителни модули могат да бъдат инсталирани по всяко време.

Контролен панел – Той използва Plesk и включва Cron Jobs, File manager, статистика за посетители и архивиране заедно с възстановяване.

InterServer_Plesk_Control_Panel2

Добавки – Други добавки включват инсталатор на WordPress, седмично архивиране, автоматични актуализации, основни плъгини и инсталиране с едно кликване на около 105 приложения, което включва Prestashop, Magento, WordPress, Cubecart, за да назовем няколко.

Функции за електронна поща – Поддържа неограничени имейл акаунти, неограничен брой спедитори, достъп до уеб поща, филтриране на спам, SSL криптиране. Може да се използва с iPhone, BlackBerry, Android и Windows Mobile.

Поддръжка на клиенти:

Опитах опцията за чат на живо за Interserver и това ми отне около 30 секунди време за изчакване.

Чат на InterServer Опцията за чат на живо е добра за изчистване на основни заявки. Въпреки това намерих взаимодействието за минималистично спрямо информацията, която се споделя.

Започнете с InterServer

3. HostGator:

Hostgator_logo 2018Четвърти, който попадна в списъка, е Hostgator. Това е доставчик на хостинг решения, базиран в Хюстън, с допълнително присъствие в Остин, Тексас.

Той е на пазара вече повече от 15 години, от пускането му на 23 октомври 2002 г..

Hostgator има два плана-

Характеристика
персонален
начинание
съхранениеUnmeteredUnmetered
BandwidthUnmeteredUnmetered
SSL сертификатСподеленоБЕЗПЛАТНО
Брой сайтове15
Цена$ 4.76 / месец$ 14.36 / месец

Вижте пълните ASP.NET планове на HostGator тук …

Всеки избран от вас план; получавате непромерена честотна лента заедно с немерно дисково пространство. Това включва и безплатна, незабавна настройка. С личния план получавате незабавни резервни копия, неограничени FTP акаунти с неограничен псевдоним на домейни и поддомейни.

Като част от хостинга на ASP.net получавате достъп до множество добавки и приложения с едно щракване. Всеки план включва безплатен SSL сертификат. Plesk контролния панел ви позволява лесно да инсталирате няколко добавки почти моментално.

Получавате достъп до безплатен строител на уебсайтове на Hostgator с над 4500 безплатни шаблона на уебсайтове. Също така включва безплатен трансфер на уебсайт, прехвърляне на домейни, прехвърляне на скрипт и MYSQL трансфер.

С помощта на контролния панел можете да инсталирате 38 безплатни приложения. Hostgator гарантира 99,9% продължителност и има 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Характеристики на HostGator:

Домейни и съхранение – Най-основният план поддържа един домейн, докато с корпоративен план можете да имате 5 домена. С всеки план можете да имате неограничени поддомейни, FTP акаунти, псевдоними на домейни.

Поддръжка – Предлага поддръжка 24/7/365, независимо от избрания от вас план. Това включва 24/7 мониторинг на сигурността на сървъра. Hostgator осигурява автоматично седмично архивиране на сайта с безплатната първоначална настройка.

Технологична поддръжка – Поддържа уеб хостинг на Windows 2008, хостинг IIS 7, ASP.net 2.0 или 3.5 или 4.0 или 4.5, AJAX, Classic ASP, CGI, бърз CGI, Python, SSI, Curl, GD 2, ASP MVC 3.0 и планирани задачи. Също така предлага неограничени бази данни MSSQL и MySQL.

Контролен панел – Трезорът на приложенията на Plesk позволява на потребителите да инсталират 38 скрипта, които са предоставени по подразбиране. Други включени функции са – защита от гореща връзка, персонализирани страници за грешки, незабавни блогове, URL адрес за пренасочване, уеб базиран файлов мениджър, Незабавни портали, незабавни форуми и директории, защитени с парола.

Plesk_Control_Panel

С контролния панел можете да получите достъп до статистиката на уебсайта с помощта на AWStats, който осигурява анализ в реално време, Webalizer, необработени дневници и дневници за препратки.

Хостинг на имейли – Хостингът по имейл е включен като част от плана и поддържа неограничени POP3 акаунти. Другите налични функции са уеб поща, псевдоним на електронна поща, автоматични отговори, пощенски списъци, защита от спам, IMAP и SMTP поддръжка.

Поддръжка на клиенти:

Опцията за чат на живо от Hostgator стартира в рамките на 20 секунди.

Чатът на HostGator

Това беше почти моментално. Агентът беше информативен и предостави съответните връзки за споделяне на допълнителна информация.

Започнете с HostGator

4. Хостинг на A2:

а2-хостинг-логоA2 хостингът има поддръжка за хостинг на Windows и ASP.net.

A2 хостинг съществува от 2001 г. и предлага хостинг услуги за Linux, както и за Windows. Като част от техния хостинг на Windows, той поддържа хостинг на ASP.net.

A2 хостингът предлага три различни хостинг плана-

Характеристика
LITE
SWIFT
TURBO
съхранениенеограниченнеограниченнеограничен
Bandwidthнеограниченнеограниченнеограничен
SSL & SSDБезплатноБезплатноБезплатно
Контролен панелПлеск Оникс 17.8Плеск Оникс 17.8Плеск Оникс 17.8
Брой сайтове1неограниченнеограничен
Цена$ 4.90 / месец$ 5.88 / месец$ 10.78 / месец

Вижте пълните ASP.NET планове на A2 хостинг тук..

С основния план получавате поддръжка за един уебсайт, неограничено съхранение на RAID-10, неограничена поддръжка за трансфер. Други неща, включени в плана са – SSD дискове за осигуряване на висока скорост, безплатен SSL сертификат заедно с проактивни функции за защита.

Освен това можете да тествате тяхната хостинг платформа с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Техните технически конфигурации поддържат:

 • Windows 2012
 • ASP.net 2.x, 3.x и 4.x заедно с Classic ASP, .NET Core 2.0
 • IIS 8.5
 • ASP.net MVC 4, 5
 • Silverlight 4, 5
 • 25 имейл адреса за основния план и неограничен за други планове
 • Основният план поддържа 1 x 2.1 GHz Core
 • Физическата памет варира между 0,5 GB до 2 GB, докато виртуалната памет варира между 4 GB до 8 GB според плана

A2 Хостинг Характеристики:

Скорост – A2 ASP.net хостингът има добри конфигурации за основния план, за да осигури доста висока скорост.

a2hosting скорост

Тест за скорост на хостинг сървъра A2 – A +. Кредит: Bitcatcha

Той използва SSD заедно с CloudFlare ServerShield и AnyCast DNS, за да осигури по-бързо зареждане на страниците.

Надеждност – Той осигурява излишна мрежа от 10 Gb / s и всеки сървър има поддръжка за минимум 12 ядра с минимум 64 GB RAM. Конфигурация, достатъчна за поддържане на тежък трафик. A2 хостингът гарантира 99,9% ъптайм.

Миграция – Тя обхваща безплатна поддръжка за миграция на уебсайтове

свободна миграция

Сигурност – A2 хостингът има безплатен SSL, заедно с това той предоставя и KernelCare, който включва ежедневни автоматични актуализации на ядрото без рестартиране. Други включени функции за защита са двойна уеб хостинг защитна стена, сканиране на вируси, Brute Force Defense, закаляване на сървъра заедно с 24/7/365 наблюдение на сигурността на сървъра

Домейни – С основния план получавате 1 уебсайт, 5 поддомейни с 25 паркирани домена. За други планове това е неограничено. Домените за добавки не са включени като част от основния план, но за други планове е неограничен. При $ 1,96 на месец можете да получите специален IP адрес. Управлението на DNS е достъпно безплатно.

Имейл – Хостингът по имейл е включен в основния план. За основния план той има поддръжка за 25 имейл адреси с POP3 / POP3-SSL, IMAP / IMAP-SSL и поддръжка SMTP / SMTP-SSL. Това включва също и уеб поща и защита от спам

Контролен панел – Включва Plesk Onyx 17.8 Control Panel. A2 има поддръжка за разработване на електронна търговия с инсталиране на DotNetNuke с едно кликване. Други включени добавки са PrestaShop, OpenCart, WordPress, Joomla, Drupal, CubeCart, B2evolution, BlogEngine инсталация с едно щракване. Включена е и многоезична поддръжка.

Поддръжка на клиенти:

Свързах се с A2 хостинг чат на живо, за да получа малко информация за ASP.net хостинг.
а2-хостинг-чат
Времето за изчакване беше около 1 минута. Поддържащият агент беше информативен и предостави някои бързи справочни връзки, показващи подробности относно моята заявка.

Започнете с A2 хостинг

5. GoDaddy:

GoDaddy-логоНа следващо място, бих помислил за GoDaddy. GoDaddy съществува от почти 21 години от момента на лансирането му през 1997 година.

Той е със седалище в Скотсдейл, Аризона, САЩ и има над 17 милиона потребители по целия свят.

Наред с други опции за хостинг, GoDaddy предлага и хостинг на базата на Windows, поддържан от хостинг на ASP.net.

Предлага 4 различни плана-

Характеристика
стартер
Икономика
луксозен
краен
съхранение30 GB100 GBUnmeteredUnmetered
BandwidthUnmeteredUnmeteredUnmeteredUnmetered
Данни на Guide-Bulgaria.com1025неограничен
FTP потребители505050неограничен
Брой сайтове11неограниченнеограничен
Цена$ 2.49 / месец$ 2.99 / месец$ 4.99 / месец$ 5.99 / месец

Вижте пълните ASP.NET планове на Godaddy тук …

В основния план получавате поддръжка за 1 уебсайт, 100 GB място за съхранение, непроменена честотна лента. Други планове поддържат неограничени уебсайтове с немерно съхранение и непроменена честотна лента.

С всеки план за първата година можете да получите безплатен бизнес имейл на Microsoft Office 365.

Регистрацията на домейн е включена като част от плана. Основните планове поддържат 10 MySQL бази данни с 1 GB всяка, 1 MSSQL база данни с 200MB всеки и 50 FTP потребители.

Всички планове поддържат Windows Server 2012 R2. В плана Ultimate получавате също 1-годишен SSL сертификат и Premium DNS на отделна цена.

Тези планове обхващат и денонощен мониторинг на сигурността на сървъра заедно с DDoS защита. Е, те също поддържат над 50 инсталации с едно кликване като част от всеки избран от вас план.

Можете да инсталирате това от контролния панел, който се намира в Odin Plesk.

Характеристики на Godaddy:

Уебсайт и съхранение – Основният план поддържа 1 уебсайт, докато останалите планове поддържат неограничени уебсайтове. Във всеки избран от вас план няма ограничения на честотната лента.

Това е без значение. С основен план получавате дисково пространство от 100 GB. Докато избирате по-висок план, няма конкретно ограничение на дисковото пространство.

Домейни – Безплатният домейн е включен като част от годишния план. Ако името на домейн е избрано за срок, по-дълъг от плана, в такива случаи това се таксува допълнително.

Godaddy без домейн

Външните домейни и поддомейни са неограничени, независимо от избрания от вас план. Отново домейн Alias ​​е неограничен във всички планове. С изключение на основния план, всички останали планове поддържат неограничени уеб сайтове.

Сигурност – Що се отнася до сигурността, няма твърде много добавени функции за сигурност. За най-основния план обаче получавате 24/7 мониторинг на сървъра заедно с DDoS защита. Поддържа FTPS, което е сигурна форма на FTP.

Това включва също архивиране и възстановяване на базата данни. Малка сума се таксува отделно за архивиране на уебсайтове. SSL сертификатите и основната сигурност за сканиране и почистване на злонамерен софтуер също се таксуват отделно.

Контролен панел – Включен контролен панел е Plesk 12 за Windows. Оттук можете да получите достъп до статистиката на сайта, нежеланите дневници за достъп и задачите по график.

Поддържа уеб внедряване на Microsoft, Microsoft WebMatrix и достъп до повече от 50 приложения. Той има инсталация с едно кликване за WordPress, Joomla, Drupal.

Технологична поддръжка – Всеки план обслужва до 250 000 файла и предлага сървърна страна включва (SSI), Classic ASP, ASP.net Ajax, CGI, ASP.net MVC 3, Silverlight 5 и хостинг на Silverlight 4, Perl и Python.

Godaddy_technology_support

Хостинг по имейл – Всеки план поддържа една безплатна пощенска кутия, а останалите могат да се добавят на отделна цена. Това осигурява общо 5 GB хранилище за електронна поща.

Други включени функции са уеб поща, псевдоним на електронна поща за хостинг, поддръжка на Office 365, автоматичен отговор, защита от вируси и спам, поверителност и защита на електронната поща с 256-битово криптиране.

Поддръжка на клиенти:

Опитах да използвам опцията за чат на GoDaddy на живо и чатът започва почти мигновено без време за изчакване.

Godaddy-чат

Агентът за поддръжка беше изключително полезен, за да предостави някаква информация за моето запитване и да предостави достатъчно информация, която да ме ръководи през всеки план.

Започнете с Godaddy

Какво е хостинг на ASP.NET?

ASP.Net е мощен език за уеб разработка, много подобен на това как човек може да използва Java или PHP.

ASP.net е най-добрият избор за Windows платформа, поради взаимозависимостта си с Windows OS. Това е рамка за уеб приложения, която може да създава динамични уеб страници и услуги.

За да подкрепят това, няколко хостинг компании предоставят опции за хостинг на ASP.net. Тези опции за хостинг се комбинират с няколко добавки, достъпни за бързо уеб развитие и бърз хостинг.

Защо трябва да използвате уеб хостинг на ASP.net?

Въпреки че има няколко предимства от използването на уеб хостинг на ASP.net, бих искал да подчертая няколко основни причини-

 • Windows – Това е особено полезно за разработчиците, базирани на Windows.
 • Лесно развитие – Хостинг платформата намалява повечето ръчни задачи и предоставя основни услуги, необходими за хостинг под един покрив
 • Добавки – С хостинг можете също да се насладите на редица добавки и услуги, които всяка хостинг платформа предлага.
 • Бързо внедряване – С помощта на ASP.net хостинг поддръжка можете да стартирате и работите много бързо
 • Поддръжка на клиенти – Хостинг платформа е чудесен начин да ви преведе през цялостното разработване на уебсайтове. Можете лесно да получите достъп, поддръжка на клиенти и базата от знания на хостинг платформата

Заключение:

Предоставих топ 5 хостинг решения на ASP.net и дадох подробно описание на списъка с функции за всеки от тях – хостинг на A2, GoDaddy, Hostgator, Smarterasp и Interserver.net.

Asp.net домакин
Цена (месечно)
съхранение
Bandwidth
ползваемост
Нашата оценка
Безплатен пробен период
Изисква се кредитна карта?
SmarterASP.net$ 2.95 / месецнеограниченнеограничен★★★★★★★★★★60 дниНе
InterServer$ 4.75 / месецнеограниченнеограничен★★★★★★30 дни гаранция за връщане на паритеда
HostGator$ 4.76 / месецUnmeteredUnmetered★★★★★★★★45 дни гаранция за връщане на паритеда
A2 хостинг$ 4.90 / месецнеограниченнеограничен★★★★★★★★Гаранция за връщане на парите по всяко времеда
GoDaddy$ 2.49 / месец30 GBUnmetered★★★★★★★★★30 дни гаранция за връщане на паритеда

Interserver.net има добра поддръжка на ASP.net с поддръжка за 25 уебсайта и неограничено място за съхранение. Това обаче е малко спрямо допълнителни функции за сигурност.

GoDaddy е една от най-евтините опции за основния план. Подновяването обаче е с висока цена. Това е добра комбинация от основни ASP технологии и функции за сигурност.

Hostgator също така осигурява неметрирано дисково пространство и редица технологична поддръжка. Това обаче поддържа Windows 2008, а не която и да е от най-новите версии.

A2 хостингът разполага със значителна инфраструктура, за да осигури добра скорост на вашия уебсайт. Той също така има някои подобрени функции за сигурност и е добър вариант в случай, че бюджетът не представлява ограничение.

Smarterasp е посветен на базирани на ASP уебсайтове и предоставя изключително достъпни планове. Предимството е, че получавате 60-дневна безплатна пробна версия. Техният списък с функции е огромен и е най-добрият вариант за някой, който се грижи за поддръжка на ASP за много и най-новата версия.

най-добрите asp.net хостинг инфографики

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector