61+ най-добрите Lorem Ipsum генератори на 2020 г. (Ръчно избрана колекция)

Srotareneg muspI merol … неспособен да разбере думите ми? Е, не се безпокойте Всъщност думата „lorem ipsum generator“ е написана назад.


Основната идея тук е да се обърне внимание на дизайна, а не на съдържанието.

Мислите ли, че „защо някой би обичал да пише нещо, което няма никакво значение?“

Е, това ни насочва към интересна тема от манекенски думи „lorem Ipsum“

Така че нека започнем.

Какво е lorem Ipsum?

С прости думи, това е манекен текст или текст на пълнежа, използван от дизайнерите за показване на оформлението.

Кой използва lorem Ipsum?

Графичните дизайнери използват lorem ipsum при проектирането. Това помага да се привлече вниманието към оформлението, а не самото съдържание. Те искат да покажат как ще изглежда дизайнът с изображения и текст след добавяне на съдържанието.

Така че тук е изчерпателният списък на Lorem Ipsum генератори, ние прекарваме часове, за да го намерим от мрежата.

За вашата простота сме го класифицирали в различни категории.

Приятно ловуване!

Contents

Съдържание

Направо да прочетете конкретни раздели, като кликнете върху следните връзки

 1. Ипсуми за храна и рецепта
 2. Офис Ipsums
 3. Ипсуми, свързани с професията
 4. Инструменти за генератор на латински Ipsum
 5. Драма, развлечения и свързани с телевизията
 6. Ипсуми на базата на характер
 7. Ipsums, свързани с домашни любимци
 8. Ипсуми, свързани с предаността
 9. Ипсуми, свързани с запознанства
 10. заключение

ХРАНА И ПРИЕМЕТЕ ИПУСИ

1) Ипсум за кекс

Ипсум за тарталетСигурен съм, че думата „черен горски сладкиш“ създава глад за вас. Ако искате вашите читатели да са гладни, докато четат, със сигурност ще ви хареса това.Тест за тарталет IpsumСигурен съм, че думата „черен горски сладкиш“ създава глад за вас. Ако искате вашите читатели да са гладни, докато четат, със сигурност ще ви хареса това.

Потребителят има възможност да избира абзаци от дълги, средни до къси. Можете също да добавите към него няколко латински думи като „Cupcake Ipsum dolor sit amet.“

2) Ипсум за сирене

Ипсум от сиренеКогато бяхме деца, първо хапвахме сиренето на пицата. Ако любовта ви към сиренето все още е същата, то този инструмент със сигурност е за вас.Тествано сирене IpsumКогато бяхме деца, първо хапвахме сиренето на пицата. Ако любовта ви към сиренето все още е същата, то този инструмент със сигурност е за вас.

Затова продължете напред, поръчайте абзаца от желаните от вас думи и му придайте сирен вкус.

3) Baconi ipsum

Ипсум от беконАко сте приключили с яденето на торти и сирене и искате да хапнете нещо осезаемо, ето го. Този инструмент ще ви осигури месен ipsum.Демонстрация на Bacon IpsumАко сте приключили с яденето на торти и сирене и искате да хапнете нещо осезаемо, ето го. Този инструмент ще ви осигури месен ipsum.

Можете да добавите малко подправка към месото, ако желаете и да генерирате по-пикантен абзац.

4) Ипсум от риба тон

Ипсум от риба тонДайте на човек риба и го нахраните за един ден; научи човек да лови риба, а ти го храниш цял живот. С този инструмент ще имате много риба Ipsum, която може да ви нахрани цял живот.Тестван Ipsum на риба тонДайте на човек риба и го нахраните за един ден; научи човек да лови риба, а ти го храниш цял живот. С този инструмент ще имате много риба Ipsum, която може да ви нахрани цял живот.

5) Veggie Ipsum

Veggie IpsumЛюбители на вегета, моля, не се разочаровайте. Имаме достатъчно кълнове и броколи и за вас! Единственото нещо е, че получавате 407 думи, генерирани самостоятелно, които не могат да се променят.

6) Ийсум на чийзбургер

Чийзбургер Ipsum или тестванДокато твърде многото сирене в диетата може да ви накара да затлъстеете, малко от него в lorem ipsum ще държи очите ви върху текста. Изпробвайте сами, това е невероятно!

7) Кафе ипсум

Кафе Ipsum или тествано„Кафето ни помага да изградим толерантност“. Така че, ако искате да направите читателите си малко по-толерантни, можете да опитате това кафе Ipsum.

Нека се върнем в офиса сега, имахме достатъчно от всичко.

ОФИС ИПУСИ

8) Office Ipsum

офис ipsumЕ, с този инструмент имате три възможности за избор. Можете да изберете от трите алтернативи. Можете да използвате официалния език. Ако ви звучи малко официално, използвайте тон за обратна връзка. Можете също така да използвате латиница, ако искате.Тест на Office IpsumЕ, с този инструмент имате три възможности за избор. Можете да изберете от трите алтернативи. Можете да използвате официалния език. Ако ви звучи малко официално, използвайте тон за обратна връзка. Можете също така да използвате латиница, ако искате.

9) Генератор на слеп текст

Генератор на слеп текстАко сте вид човек, който обича творчеството в работата, тогава този инструмент ще спечели сърцето ви. Той има различни шрифтове, думи, знаци и езици, от които да избирате.Тестван генератор на сляп текстАко сте вид човек, който обича творчеството в работата, тогава този инструмент ще спечели сърцето ви. Той има различни шрифтове, думи, знаци и езици, от които да избирате.

Тествахме за Lorem ipsum от 100 думи, състоящи се от два абзаца и беше напълно добре.

10) Безплатен формат

FreeFormatter.com Lorem Ipsum GeneratorКакво ви идва на ум, когато четете думите „безплатен формат“? Да, можете да имате произволен брой стилове и параграфи, които искате да имате.FreeFormatter.com Lorem Ipsum Generator тестванКакво ви идва на ум, когато четете думите „безплатен формат“? Да, можете да имате произволен брой стилове и параграфи, които искате да имате.

11) Боб Рос Ипсум

Боб Рос ИпсумАко вашият акаунт в Pinterest има колекция от кавички, тогава този е перфектен инструмент, за да продължите да сте ангажирани. Можете да получите много цитати тук като lorem ipsum.Боб Рос Ипсум тестванАко вашият акаунт в Pinterest има колекция от кавички, тогава този е перфектен инструмент, за да продължите да сте ангажирани. Можете да получите много цитати тук като lorem ipsum.

12) Khaled Ipsum

Khaled Ipsum или тестванОмръзна ли ви да сърфирате по скучните уеб страници и файлове, тогава този е сигурен кадър за вас. Ще освежите ума си, като прочетете „клавишите“ за всичко.

13) Web 2.0 Ipsum

Web 2.0 Ipsum или тестванАко не искате да разберете нито една дума, написана тук, тогава отидете само на този инструмент.

14) Trollem Ipsum

Trollem Ipsum или тестванКогато сте в офиса, често ли се закачате да спорите с другите? Вие ли сте този, който печели спора? Ако спорите са вашите неща, тогава този Ipsum ще ви държи увлечен.

15) Основен Ipsum

Основен тестван IpsumАко сте Майнър и обичате да разбърквате английски с латински, тогава със сигурност ще харесате този Ipsum.Основен тестван IpsumАко сте Майнър и обичате да разбърквате английски с латински, тогава със сигурност ще харесате този Ipsum.

Най-добрата част е, че можете да изберете броя на параграфите, които искате да имате. Също така в случай, че са пропуснали нещо, което можете просто да им изпратите по пощата и да го включите. Готино .. нали??

16) Корпоративен Ipsum

Корпоративен Ipsum или тестванАко обикновено използвате думи като „Капитализиране, лост, конспект“, трябва да опитате този инструмент.

17) Монокъл Ipsum

Монокъл IpsumВ този инструмент ще получите различни Ipsums за бизнес класа и икономична класа. Моля, проверете този невероятен инструмент.Monacle Ipsum или тестванВ този инструмент ще получите различни Ipsums за бизнес класа и икономична класа. Моля, проверете този невероятен инструмент.

18) Генератор на случаен текст

Генератор на случаен текст или тестванАко се нуждаете от обикновен текст, за да попълните празнината в съдържанието, този инструмент е задължителен опит за вас. Работата е много проста.

19) Wiki Ipsum

Wik IpsumТвоят навик ли е да имаш смисъл от всичко? Обичаш ли да четеш и учиш? Уикипедия ли е любимата ви страница, когато искате информация за нещо? Ако да, тогава ще се почувствате благословени с този инструмент.

Е, какво ще стане, ако не отидете в офис, но сте професионалист?

Имаме ли някакъв lorem Ipsum за професионалисти? Отговорът е „да“

Продължавайте да се настройвате.

ИФУСИ, СВЪРЗАНИ С ПРОФЕСИЯТА

20) Правен Ipsum

Правен IpsumТози Ipsum ви подхожда, ако сте в юридическата професия. Той използва ежедневния, използван на правен език. Например думите като „адвокат, съд, обжалване“.

Правен Ipsum тестван

21) Lorem Ipsum генератор

Lorem Ipsum GeneratorВие сте уеб дизайнер, графичен дизайнер? Ако да, тогава определено ще обичате lorem Ipsum с много курсиви, удебелени и HTML маркери. Кой от вас е любимият ви? Уведомете ни в секцията за коментари.Тестван генератор Lorem IpsumВие сте уеб дизайнер, графичен дизайнер? Ако да, тогава определено ще обичате lorem Ipsum с много курсиви, удебелени и HTML маркери. Кой от вас е любимият ви? Уведомете ни в секцията за коментари.

22) Космена ипсума

Космати IpsumКога за последен път сте имали прическа? Търсите ли приложения в Google Play, които могат да ви изобразят в различни прически? Този ipsum ще притъпи вашите нужди …

23) Бейзбол Ipsum

Бейзбол Ipsum“Рут, Мейс, Аарон и Коб” са добре познати бейзболисти. Ако те развълнуват и ти придадат адреналин, тогава ще ти хареса бейзболен ipsum инструмент.
Тестван бейзбол Ipsum

24) Скейт Ипсум

Skate Ipsum или тестванКарането на кънки е любимият ви спорт? Обичате ли да играете видео игри на Тони Хоук? След това завъртете, скочете и усучете ipsum с този страхотен инструмент.

Омръзна ли ви да четете и разбирате, тогава имаме нещо глупост за вас. Избягайте от ума си от мислите и се отпуснете с тези латински инструменти.

ИНСТУМЕНТИ ЗА ГЕНЕРАТОР НА ЛАТИН ИПУС

25) Хипс

hipsum„Lorem Ipsum dolor amet“ ако това са думите, които обичате, тогава ще бъдете повече от доволни от този инструмент.хипсум тестван„Lorem Ipsum dolor amet“ ако това са думите, които обичате, тогава ще бъдете повече от доволни от този инструмент.

26) Монокъл Ipsum

Монокъл IpsumВ този инструмент можете да генерирате толкова параграфи от латински Ipsum, колкото искате. Той предлага две категории бизнес клас и икономична класа.Monacle Ipsum или тестванВ този инструмент можете да генерирате толкова параграфи от латински Ipsum, колкото искате. Той предлага две категории бизнес клас и икономична класа.

Между другото, за не латински потребител няма да има значение какъв клас да използвате.

27) Липса

IpsumНай-добрата част за този инструмент е, че имате избор да генерирате текста на 40 различни езика.

28) Procato Lipsum

Procato.com ЛипсумТози инструмент има огромен списък от 350 латински думи. Тя ви дава възможността да генерирате номериран ipsum или обикновен нередовен списък.Procato.com Тестван липсТози инструмент има огромен списък от 350 латински думи. Тя ви дава възможността да генерирате номериран ipsum или обикновен нередовен списък.

29) Loripsum.net

Loripsum.netИзключително предпазливи ли сте по отношение на работата си и не искате да използвате никакви обидни думи в текста си, тогава този инструмент е благодат за вас. В пруд версията на този инструмент можете да генерирате текст без обидни думи .Loripsum.net тестванИзключително предпазливи ли сте по отношение на работата си и не искате да използвате никакви обидни думи в текста си, тогава този инструмент е благодат за вас. В пруд версията на този инструмент можете да генерирате текст без обидни думи .

30) Lipsum pro

Lipsum.proМислите ли, че горното е празна уеб страница? Помислете отново и превъртете надолу. Имате избор да изберете брой знаци, думи, изречения и абзаци.Lipsum.pro тестванМислите ли, че горното е празна уеб страница? Помислете отново и превъртете надолу. Имате избор да изберете брой знаци, думи, изречения и абзаци.

31) Лоризле

LorizzleТук няма да имате голям избор относно броя на думите или абзаците. Но ако сте любители на латинския език, то е задължително да опитате.

32) Поми Ипсум

Pommy Ipsum или тестванТози инструмент ви дава възможност да изберете 11 параграфи, изготвени на латински език с

свободен край.

33) Бавария Ipsum

Бавария IpsumХубавата характеристика на този инструмент е, че можете да използвате думата lorem ipsum, използвана за повторно туитиране на Twitter.

Тази опция е достъпна само в Grantln, а не ipsum тип Schmarrn.

Ако щракнете върху тази конкретна дума, можете да направо да се чурулите по нея. Готино не е ли?Тестване на Bavaria Ipsum

34) Вземете Лорем

Вземете Lorem или тествайтеГенерираният lorem ipsum е уникален. Той е без повторение и прилича на четим текст колкото е възможно повече. Така че, ако обичате да сте уникални и не искате да копирате, този инструмент е за вас.

35) Генерирайте го

Създайте гоВ този инструмент ще можете да генерирате толкова параграфи на латиница, колкото искате

тагове, ако желаете.

36) Джипс

Jipsum или тестванТук имате възможност да генерирате прост текст или в абзаци с или без HTML тагове.

37) случаен текст

Генератор на случаен текст или тестванКакто подсказва името, той генерира текст на смесица от латински и английски език. Уникалната част за него е, че включва API за връщане на съдържание във формат JSON.

Уморени от латиница? Повечето от нас обичат да гледат филми и драми. Не мислите ли, че ще бъде невероятно, ако можем да добавим още герои и забавление към lorem Ipsum?

Ето списък на някои забавни, драматични & Телевизори, свързани с lorem ipsums, които ще изсветлят настроението ви.

ДРАММА, УСЛУГИ И ТВ СВЪРЗАНИ

38) Филерама

Fillerama или тестванАко обичате да гледате популярни телевизионни предавания като Dexter, Futurama, тогава вероятно този инструмент ще ви хареса. Той взема сценарии от популярни телевизионни предавания и ги смесва с друг текст. Хубавата част от него е, че можете да изберете телевизионно предаване, от което искате да копирате сценария.

39) Саган Ипсум

Sagan Ipsum или тестван„Съдбата решава нещо“. Вярвате ли в това твърдение? Ако да, тогава този Ipsum ще ви заинтересува. Астрономът Карл Сагън е вдъхновил този текст.

40) Bluth Ipsum

Bluth Ipsum“Защо ме стискаш с тялото си (прегръдка)?” – Майкъл

Спомняте ли си и цените този диалог от поредицата „Арестувано развитие“? Тогава този Ipsum ще ви забавлява.

Но не можете да персонализирате генерирания текст в определен брой абзаци.

41) Запален Ipsum

Запален IpsumХаресвате ли книги като „Гордост и предразсъдъци, приключенията на Шерлок Холмс“? Тогава ще харесате този Ipsum. Той използва част от текста от тези книги, за да генерира Ipsum.Запален IpsumestedХаресвате ли книги като „Гордост и предразсъдъци, приключенията на Шерлок Холмс“? Тогава ще харесате този Ipsum. Той използва част от текста от тези книги, за да генерира Ipsum.

42) Самуел Л. Ипсум

Самуел Л. ИпсумОчаквате ли с нетърпение излизането на филма на ужасите „Донорът на органи“? Самуел играе ролята на Маркъс в него. Обичате ли неговия характер и диалози? Тогава този Ipsum ще ви забавлява.Самуел Л. Ипсум тестванОчаквате ли с нетърпение излизането на филма на ужасите „Донорът на органи“? Самуел играе ролята на Маркъс в него. Обичате ли неговия характер и диалози? Тогава този Ipsum ще ви забавлява.

43) Хайзенберг Ipsum

Хайзенберг IpsumАко сте почитател на популярния телевизионен сериал “Breaking Bad”, чийто диалог бихте искали да имитирате? Не би ли било хубаво, ако можете да включите част от него в текста си на lorem Ipsum? Този инструмент ви дава перфектния шанс да го направите.Хайзенберг IpsumАко сте почитател на популярния телевизионен сериал “Breaking Bad”, чийто диалог бихте искали да имитирате? Не би ли било хубаво, ако можете да включите част от него в текста си на lorem Ipsum? Този инструмент ви дава перфектния шанс да го направите.

44) Picksum Ipsum

Picksum IpsumИзвестни диалози от Кейн, Кери и Истууд и прави текста на Ipsum забавен.

Не можахме да го тестваме за генериране на думите.

45) Ватикански убиец

Ватикански убиец или тестванТози инструмент генерира абзаци и изречения в зависимост от нашите нужди.

46) Ipsum на Malevole

Малевол Ipsum или тестванАко обичате думи, които се римуват, тогава ви призоваваме да разгледате този Ipsum. Можете да генерирате произволен брой абзаци и да излезете от скучния живот на „текстовете“. Направете своя текст по-мелодичен и римуващ.

Инструментът използва само един сценарий за телевизионно шоу, за да подготви текста на lorem ipsum. Това е най-особената характеристика на този инструмент.

47) Busey Ipsum

Busey Ipsum или тестванПламен фен на Уилям Гари Бусей със сигурност ще почита този инструмент.

48) Riker Ipsum

Riker Ipsum или тестванНай-добрата част от него, без дори да посочвате броя на редовете или кавичките, от които се нуждаете, можете да продължите да ги генерирате. Всички фенове на Уилям Рикер трябва да се гмуркат.

49) Делореев ипсум

Delorean Ipsum или тестванТой използва цитати от известната телевизионна поредица „От черно към бъдеще“. Можете да изберете характера по ваш избор и да генерирате Ipsum, свързан със същия.

50) Рик и Морти Ипсум

Rick и Morty Ipsum или тестваниАко хуморът е чашата ви с чай, тогава със сигурност този ипсум от анимационна научна фантастика за възрастни ще ви подлуди.

51) Паху

Pahu или тестванВсички обичат да слушат истории. Ако сте един от тях, този текст ще ви държи залепени за екрани. Можете да избирате от две различни истории и различни езикови опции.

Е, може би бихте искали някой път да имитирате определени звезди и да се забавлявате.

Ами ако имахме текст, който да имитира известните личности и да ни създаде хумор, не би ли било чудесно?

Така че тук представяме определени ипсуми за основи на характера, които ще ви развеселят добре.

ИПУСИ НА ОСНОВНИТЕ ХАРАКТЕРИ

52) Zombie Ipsum

Zombie Ipsum или тестванИскате ли да се ужасявате и трептете, докато четете? След това опитайте това.

53) Ходор Ипсум

Ходор Ипсум или тестванАко искате lorem ipsum, състоящ се от думи, които нямат никакъв смисъл, тогава непременно опитайте този инструмент. Той ще дава един и същ резултат всеки път, „HODOR“

54) Пиратски ипсум

pirateipsumСтрахувате ли се да пътувате по море поради страха от пирати? Обичате ли да чувате историите на пирати, тогава този инструмент е задължителен опит за вас.

Между другото, Едуард Теч „Черната брада” е най-добрият пират на всички времена.

Не можахме да генерираме резултатите от теста за същото.

55) Обама Ипсум

Обама Ipsum или тестванАко обичате да чувате речта на Обама, тогава този Ipsum ще ви заинтересува.

56) deGrasse Ipsum

deGrasse Ipsum или тестванТози е доста добър е писането на лични неща на хартия – лична философия. Понякога може да почувствате, че и вие имате еднакви възгледи за нещо.

Е, какво според вас ви отпуска най-много, след като се върнете у дома от работа? Предполагам казахте семейство и домашни любимци.

Колко готино би било, ако можеш да се отпуснеш малко и в офиса? Тук ви представяме някои Ipsums, особено свързани с домашни любимци, които могат да ви отпуснат.

ИПУСИ, СВЪРЗАНИ С ПЕТИ

57) Ipsum на котка

Ipsum на коткаЩе почувствате, че драскате клавиатурата си, след като опитате котеш Ipsum. Той ще ви напомня за вашата домашна котка всеки път, когато я прочетете.Тестван котешки IpsumЩе почувствате, че драскате клавиатурата си, след като опитате котеш Ipsum. Той ще ви напомня за вашата домашна котка всеки път, когато я прочетете.

58) Doggo ipsum

Doggo ipsum или тестванКучето ви посреща, след като стигнете до дома? Не би ли било хубаво, ако имате Ipsum, посветен на вашия верен домашен любимец? Опитай го. Любителите на кучета определено ще го харесат.

Кое е последното нещо, което правите всеки ден, преди да си легнете? Отговорихте ли

„Да се ​​моля?“ Молитвата е една от най-съществените части на нашия живот, която ни държи приземен към реалността.

Имаме допълнителен бонус за всички, които ще продължат да четат това до края.

Ето тук е списък с някои предани ипсуми, които ще ви помогнат да останете позитивни през целия ден.

ИПУСИ, СВЪРЗАНИ С РАЗВИТИЕТО

59) Кръстникът Ипсум

Кръстникът Ipsum или тестерПросто изберете броя на абзаците, които искате да имате и натиснете бутона за въвеждане. Добър духовен текст ще бъде готов за вас.

60) Дала Ипсум

Dala Ipsum или тестванОбичате ли да четете ученията на Далай Лама? Тогава този инструмент ще направи чудеса за вас и ще създаде положителна аура около вас.

61) Ницше Ипсум

Nietzsche Ipsum или тестванТози също е добър Ipsum, ако наистина не искате да ровите в подробности за духовността.

62) Библейски ипсум

Библейски ипсумТози инструмент ще ви даде псалми като ipsum и ще запази вярата ви в Бог жив. Опитай го.Библейски Ipsum тестванТози инструмент ще ви даде псалми като ipsum и ще запази вярата ви в Бог жив. Опитай го.

Имаме допълнителен бонус за всички, които продължиха да четат това до края, точно както обещахме по-рано.

ИПУСИ, СВЪРЗАНИ С ДАТА

63) Ипсум за онлайн запознанства

Онлайн запознанства IpsumИмате избор да добавите толкова секси абзаци, колкото желаете.

P.s: Колко сте добавили?Тествани онлайн запознанства Ipsum

64) Борат Ипсум

Борат Ipsum или тестванЧовек, роден в Америка, истински патриот със сигурност ще обича този инструмент с малко патриотизъм и секс език в него. Пробвайте сами.

Заключение:

И накрая, ние изброихме 64 инструмента за генерирани lorem ipsum и съм сигурен, че ще маркирате някои от тях.

Кажете ни колко сайтове сте отметили в секцията за коментари.

Ще бъде допълнително предимство, ако можете да добавите още няколко инструмента към този списък, в случай че ги познавате.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map