7 най-добри генератори на имена на блогове на 2020 г. (лично тествани)

7 най-добри генератори на имена на блогове на 2020 г. (лично тествани)

7 най-добри генератори на имена на блогове на 2020 г. (лично тествани)

Имената на блога са същественият фактор на вашия блог, тъй като той играе решаваща роля за определяне на вашата идентичност, вашата марка, представянето му пред аудиторията, привличането на пазара, а също и около SEO (оптимизация за търсачки).


Въпреки че блоговете са взели много на пазара и това, което човек търси име на блог, трябва да е типът на същата категория, която присъства от преди, намирането на функционално и атрактивно име на блога за вашия блог става трудно.

Освен това става необходимостта от точно и уникално име на блога. По този начин, за да откриете такова име на блог, което е уникално и отговаря на това, което е вашият блог, има много генератори на имена на блогове, които ви предоставят предпочитаното и закачливо име на блога ви.

Какво представляват генераторите на имена на блогове ?

Както подсказва името, генераторът на имена на блогове е инструмент за генериране на имена в онлайн блог. Тези генератори на имена на блогове използват някои страхотни техники за търсене според категорията или ключовата дума, която потребителят въвежда.

В допълнение към имената на блоговете, те също се използват за справка дали имената на домейни за същото са налични или не. Някои от такива генератори на имена на блогове са дадени по-долу.

hostingpill7 най-добри генератори на имена на блогове от 2020 г.

 1. Генератор на имена
 2. Nameboy
 3. DomainWheel
 4. Domain.com
 5. Lean Търсене на домейни
 6. Panabee
 7. NameStation

1. Генератор на име:

Генератор на имена

Този генератор на имена на блогове е малък малък пакет, за да разберете идеалното си име на блога. Той е изключителен в създаването на уникално и приятно име на блога, което лесно може да бъде уловено от публиката.

Този генератор на имена на блогове не само изисква вашата лична информация, но и въпроси за вашите блогове да бъдат определени чрез глаголи и прилагателни. Това описание се използва след това, за да намерите името на блога.

Също така генераторът използва информация за вашето име и къде живеете. Ако не искате да въвеждате никоя от тази информация, имате право просто да кликнете върху бутона за предложения, за да получите някои примери за съвместна връзка.

Това е най-добрата част от генератора, тъй като те имат голямо разнообразие от списък, който може да съответства на вашите мисли или може би нещо, което не е било замислено.

Подход за тестване: За тестване на генератора на име:

 • Първо трябва да отидете на официалния уебсайт на генератора на имена.

Име-Generator

 • Там ще намерите различни категории, съдържащи различни имена за всеки тип. Там трябва да изберете категорията „име на блога“.

Генератор на имена

 • В тази категория име на блога са дадени различни параметри, които ще преценят вида на темата, прилагателните и много други.

Генератор на имена

 • След това категорията име на блога ще поиска правилните идентификационни данни. След като даде тези идентификационни данни, той ще предложи различни имена за вашия блог.

Генератор на имена

2. Наименование:

Nameboy

Възрастен генератор на имена на блогове, но все пак много мощен. Неговите възможности за търсене са доста удобни, удобни, бързи и много мощни. Просто трябва да въведете ключова дума и там ще има списък за търсене според вашата дума.

Ако резултатът не ви харесва, можете също да го промените и да го изследвате. Можете да изберете всяко от имената от списъка, който се показва.

Захващащата част за това е, че веднага след като изберете име от списъка на вашия блог, щракнете върху бутона за подробности за преглед до думата и ще бъдете насочени към линка на уеб сайта Bluehost, където можете да закупите хостинг регистрирайте блога си.

Мода на име

Подход за тестване: За тестване на Nameboy:

 • Потребителите трябва да имат достъп до официалния уебсайт на Nameboy.

Име момче

 • Там трябва директно да търсите в името на домейна с някои валидни ключови думи. Той ще ви пренасочи към свежа уеб страница с някои подходящи имена на домейни.

Nameboy

3. DomainWheel:

DomainWheel

Това е безплатен инструмент, който ви позволява да намерите не само името на блога или името на домейна, но и да намерите URL за вашето име. Единственото нещо, което трябва да направите, е просто да въведете ключовата дума, която искате да видите името.

Кликнете върху бутона за търсене и ще ви бъде предоставен списък с имената според разширенията. Също така има много препоръки за въведената дума и дори избор на думи, които съответстват или римуват вашата ключова дума.

Тук също можете да се регистрирате за името на домейна, което сте избрали чрез бутона за подробности за преглед.

Подход за тестване: За тестване на DomainWheel:

 • Потребителите трябва директно да се обърнат към официалния уебсайт на DomainWheel.

Домен колело

 • Там те веднага ще станат свидетели на опцията за търсене със запазено място, предлагащо нова ключова дума с допълнителна ключова дума по-долу.

колело на домейна

 • Добавете някои подходящи ключови думи в блога според вашите нужди и кликнете върху „Търсене на домейн“.

Domain-Wheel

 • Страницата веднага ще покаже някои от най-добрите имена на домейни за вашия блог.

4. Domain.com:

домейн

Този генератор избира един от най-използваните и добре известни за генератора на имена на домейни. Помага ви да намерите най-доброто възможно име на домейн или име на блог с разходи за регистрация, съответно.

След като въведете ключовата дума, която искате да търсите, тя съответно намира .com вид име на домейн.

Ако не е в състояние да потърси нещо подобно, той превключва на друго свързано име за същото. След като сте решили с вашето заглавие на блога, можете да продължите само да го регистрирате.

Подход за тестване: За тестване на домейна:

 • За вашето име на домейн трябва да добавите уникално име за вашия блог, което не прилича на никоя от уеб страниците.

Domain.com

 • Ако имате нужда от едно и също име на уеб страница, тогава можете да имате няколко имена на домейни от най-високо ниво, за да изберете като .net, .in, .org и много други.

Domain.com

 • След това потребителите трябва да закупят същия домейн от първо ниво в опцията „добавяне в кошницата“ и след това да продължат съответно към процеса на плащане.

5. Lean Търсене на домейни:

Lean Търсене на домейни

Този генератор на имена на блогове се казва, че е лесен и лесен за използване инструмент. Изненадващият факт е, че той е управляван от компания, наречена Automatic, като WordPress е героят.

Можете лесно да търсите вашия тип име, като въведете филтрите, които започват или завършват с въведената ключова дума. Освен това тя съдържа някои техники за сортиране, които могат да ви помогнат да изберете правилното име за блога.

Подход за тестване: За тестване на Lean Търсене на домейни:

 • Потребителите трябва да търсят Lean Търсене на домейни в уеб браузъра си.

Lean Търсене на домейни

 • След като стигнете до началната страница, трябва да потърсите името на домейна на блога, което специално искате.

Lean Търсене на домейни

 • Страницата ще пренасочи към нова страница, където ще намерите страхотно име на домейн за целта на блога.

Lean Търсене на домейни

6. Panabee:

Panabee

Атрактивен и интересно проектиран, този инструмент осигурява отлична скорост и простота за предложенията за име. Твърди се, че е един от най-популярните инструменти за генериране на домейни.

Той използва концепцията за сливане на две или повече думи и след това за съответното търсене, като обръщане на термините или замяна на тях.

Характеристиката, която го прави толкова достъпен на пазара, е, че можете да проверите за избраното от вас име, ако то е достъпно на различни места в социалните медии.

Подход за тестване: За тестване на Panabee:

 • Потребителите трябва да отворят официалния уебсайт на Panabee. Там те трябва просто да въведат две думи, които искат като име на домейн.

Panabee

 • Потребителите ще бъдат пренасочени към нова страница, където ще получат представа за някои от наличните имена с двете написани ключови думи.

Panabee

 • Там те трябва да изберат иконата на сърцето, за да проверят и да проверят дали са налични за име на домейн в блога.
 • Страницата ще пренасочи към уебсайта GoDaddy за наличност на домейна, ако е необходимо.

Godaddy

7. NameStation:

NameStation

Друг известен генератор на имена на блогове е имената станция. Той също така генерира някои предложения за здравословно име за вашия блог, но има доста достъпни възможности, поради което не се препоръчва главно да се използва.

Веднага щом въведете ключовата дума в генератора, тя ви предоставя някои случайни думи. Списъкът, който се показва основно, съдържа ключовата дума, която сте въвели, смесена с някои други думи, които са свързани с името, което сте използвали.

Този инструмент има само една атрактивна функция и това е разделът за състезанието. В този раздел се разрешава на потребителите да създадат конкурс за имената на блоговете като предложение за други потребители.

Подход за тестване: За тестване на NameStation:

 • Потребителите трябва да въведат желаната ключова дума за името на домейна на своя блог.

Име станция

 • След това NameStation ще покаже някои от най-добрите имена на домейни в блога според вашите ключови думи.

Име станция

Заключение:

Самото мислене за име на блог може да бъде отвратително. Тъй като са необходими много фактори, на които трябва да се разчита и много изследвания, за да се знае дали е уникален или не.

По този начин, думи за генериране на имена на блогове като помощна ръка, която ви предоставя най-добрия възможен списък от предложения, от които можете да изберете думата си, без да се притеснявате, че тя ще бъде непоклатима или неподходяща за вас.

Също така, не забравяйте да изберете име на блог в зависимост от това какви са вашите нужди. Например, ако създавате блог, който да бъде SEO, не забравяйте да използвате име, което лесно може да се използва за търсене.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector